counter
Архів Повернутись назад 25 Березня 2019
25 Березня
Події оформление ленты  Диво: собака знайшла в люку жінку, яка просиділа там два дні У неділю, 24-го березня в Службу порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що жінка впала в колодязь на вулиці Баженова Шевченківського району міста Дніпра. Як повідомляє ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області, за вказаною адресою були направлені рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Після прибуття до місця виклику рятувальники за допомогою драбини та рятувальної мотузки дістали жінку, громадянку, 1952 року народження, з колодязя і передали працівникам швидкої медичної допомоги. До місця виклику було залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління. Згідно з інформацією Nikiopolnews, жінка пропала в Дніпрі 22 березня в розпал робочого дня. Вона просто пішла на обід і не повернулася. А сьогодні її знайшли живою в колодязі. Відшукати жінку допомогла собака на ім'я Спаркі. Вона була в свідомості, хоча просиділа в капкані більше двох діб. Постраждалу госпіталізували.  
Закон і Право Пенсії в Україні: Кабмін скасує деякі категорії виплат В рамках масштабної реформи соціальної сфери в Україні поміняють принцип надання державної допомоги для соціально незахищених верств населення. Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, пише Високий Замок. У сфері пенсійного забезпечення нова реформа уряду означатиме поступову відмову від так званих «статусних» або «спеціальних» пенсій. Про це розповіла експерт з питань пенсій, член Громадської ради при Мінсоцполітики Галина Третьякова. Міністр Андрій Рева в своїй заяві зазначив, що соціальна допомога в Україні в даний момент надається в залежності від статусу, а не від рівня доходів громадянина. Це, на думку глави Мінсоцполітики, призводить до того, що допомогу отримують не ті, хто її реально потребує, а громадяни, які мають певний статус. Тому мета уряду - поступово перейти до надання адресної допомоги для осіб, яким ця допомога найбільше потрібна. Експерт з пенсійного забезпечення Галина Третьякова зазначає, що процес відмови від пенсій по «статусу» почався ще в 2017 році. Тоді скасували більшу частину спеціальних виплат. При цьому залишилися статусні пенсії для суддів, прокурорів і деяких інших категорій громадян, які отримують виплати не за загальною формулою, а на підставі окремих законів. Цю частину спеціальних пенсій поки скасовувати не будуть, але було прийнято рішення, що розмір статусних виплат не будуть індексувати. Таким чином, щороку буде проводитися автоматична індексація виплат для більшості пенсіонерів, при цьому пенсії вчених, держслужбовців, суддів та ін. Збільшуватися не будуть. У якийсь момент «статусні» пенсії зрівняються з пенсіями, нарахованими за загальною формулою. Це буде підштовхувати одержувачів спеціальних пенсій звертатися до Пенсійного фонду з проханням перерахувати їм виплати на загальних підставах.
Кримінал Медики не помітили у школярки 9-місячну вагітність. Та вбила дитину в туалеті У російському місті Волгодонську стався шокуючий випадок. 19 березня в дитячу міську лікарню привезли 16-річну школярку, яка скаржилася на проблеми з нирками. Під час первинного огляду дівчина заявила, що не живе статевим життям, а ввечері того ж дня поскаржилася черговій медсестрі, що у неї відкрилася кровотеча. На наступний ранок лікар-педіатр зауважила, що у школярки підозріло «м'який живіт», але та сказала, що просто нічого не їла кілька днів. А через пару годин прибиральниця лікарні повідомила про страшну знахідку: у туалеті поруч із відром для сміття вона виявила пакет з тілом новонародженої дитини. Прибулим поліцейським підозрювана зізналася, що вночі в неї почалися перейми, після чого їй «захотілося в туалет». Там вона і народила. Але зі слів школярки, дитина впала в унітаз і ніяких ознак життя після цього не подавала. Саме тому вона і вирішила її заховати в пакет. Зав'язала його шнурком від кросівок, а сама повернулася в палату. З'ясувалося також, що батьком загиблої дитини є 17-річний друг школярки. Але для нього звістка про вагітність подруги виявилося сюрпризом, як і для інших знайомих дівчини, оскільки при невисокому зрості важила вона більше 100 кг і завжди носила вільні речі. Медики тим часом повідомили, що дитина з'явилася на світ живою і цілком здоровою. Що саме стало причиною її смерті, зараз з'ясовують правоохоронні органи.
Події оформление ленты  Справжнє обличчя патріотизму: в Росії на тлі червоного прапора танцюють вульгарний стриптиз (18+) Факт осквернення червоного прапора перевірять російські слідчі через еротичне шоу, яке пройшло в одному з клубів Саратова 8 березня.Шоу з елементами стриптизу пройшло в розважальному закладі на вулиці Чапаєва в ретро-барі "Чапаєв'". Про це повідомляють регіональні ЗМІ з посиланням на джерело в правоохоронних органах. 8 березня в клубі було організовано еротичне виступ на тлі копій "Прапора Перемоги". Представники родини Чапаєвих, побачивши дійство у відеоролику, розміщеному в соцмережах, написали заяву в поліцію з вимогою провести перевірку за фактом наруги над символами військової слави Росії. За останніми даними справу передано до слідчого відділу по Фрунзенському району. Перевірка буде проводиться за статтею 354.1 Кримінального кодексу (Реабілітація нацизму). Чи були в еротичному шоу ознаки нацизму тепер належить розібратися слідчим. Втім такі шоу в барі проводяться давно, судячи з дати на даному відео.
Дозвілля оформление ленты  Сарі Джесіці Паркер виповнилося 54 роки: як змінювалася актриса Голлівудській актрисі Сарі Джесіці Паркер, яка відома за роллю Керрі Бредшоу з телесеріалу "Секс у великому місті", сьогодні виповнюється 54 роки. Актриса народилася в місті Нелсонвілл в сім'ї Барбари Паркер (в дівоцтві Кек), виховательки і вчительки, і Стівена Паркера, підприємця і журналіста. Виявивши в дівчинці талант, батьки прагнули зробити з неї актрису. Уже в 1976 році зовсім молоденька Сара отримує роль в постановці «Безневинні». C 1984 до 1991 року Паркер зустрічалася з актором Робертом Дауні - молодшим, партнером по фільму «Первонароджений». Вони розлучилися через проблеми Дауні з наркотиками. Вона також зустрічалася з Джоном Ф. Кеннеді - молодшим. 19 травня 1997 року Паркер вийшла заміж за актора Метью Бродеріка. Весільна церемонія відбулася в синагозі в Нижньому Іст-Сайді. У них є троє дітей - син Джеймс Вілкі (рід. 2002), а також дочки-близнюки, Маріон Лоретта Елуелл і Табіта Ходж (рід. 2009), виношені сурогатною матір'ю. Дивіться в фотодобірці, якою була актриса в дитинстві і як змінювалася з роками. Не так давно Паркер була звинувачена ювелірним брендом в крадіжці майна.
Політика Вибори-2019: поліція перейшла на посилений режим служби Національна поліція перейшла на посилений варіант служби у зв'язку з проведенням в країні 31 березня президентських виборів, повідомляє прес-служба відомства. В цілому всі центральні органи виконавчої влади, що входять до системи Міністерства внутрішніх справ України, переведені на посилений режим за кілька днів до виборів. Повідомляється, що забезпечена охорона 199 окружних виборчих ділянок, залучені до охорони 400 поліцейських. Розпочав роботу міжвідомчий оперативний штаб. До його складу увійшли представники всіх підрозділів міністерства, які відстежують, аналізують ситуацію для прийняття відповідних рішень. З сьогоднішнього дня весь особовий склад Міністерства внутрішніх справ переводиться на посилений варіант несення служби. До забезпечення правопорядку під час волевиявлення громадян буде залучатися більше 135 400 правоохоронців, з них більше 72 500 - саме поліцейських. Раніше повідомлялося, що Державна прикордонна служба України посилить контроль за безпекою на адміністративному кордоні з окупованих Кримом на період проведення виборів президента України.
Політика ГПУ оголосила нову підозру екс-міністру оборони часів Януковича Колишнім керівникам ГК "Укрспецекспорт" оголошено підозру, повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган. Повідомляється, що посадові особи протягом 2010-2012 років шляхом зловживання своїм службовим становищем укладали угоди про співпрацю з іноземною компанією, зареєстрованою в Об'єднаних Арабських Еміратах, з метою виключно забезпечення документального оформлення фіктивних господарських відносин і протиправного перерахування грошових коштів без виконання будь-яких робіт та послуг ДК "Укрспецекспорт" за зовнішньоекономічними контрактами, заволоділи грошовими коштами на суму 23 870 458 дол. "З огляду на, що зазначені особи ховаються від органу досудового розслідування, вони оголошені в розшук, при цьому, за постановами інших органів досудового розслідування підозрювані також знаходяться в розшуку за скоєння корисливих злочинів", - йдеться в повідомленні Сарган. У той же час, в період реалізації злочинного плану по заволодінню грошима один з підозрюваних - колишній керівник ДК «Укрспецекспорт» - був призначений на посаду керівника ДК "Укроборонпром", а в подальшому міністром оборони України. Йдеться про Дмитра Саламатіна. Раніше повідомлялося, що Саламатіну було оголошено підозру про участь у складі злочинної організації колишнього президента Віктора Януковича, заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем та вчинення державної зради в інтересах Російської Федерації.
Політика В Україну не пустили двох популярних у РФ акторів Двох акторів театру і кіно, громадян Росії, не пустили на територію України 24 березня через незаконне відвідування Криму, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби. Одного з них виявили в аеропорту "Бориспіль". Іноземець прилетів рейсом із Мінська. З'ясувалося, що він незаконного їздив у тимчасово окупований Крим. Інший російський актор, також всупереч українському законодавству знаходився в Криму, прилетів в Україну через аеропорт Одеси. Він планував взяти участь у зйомках серіалу. У відомстві не називають прізвищ акторів, проте, за даними "УП", мова йде про Володимира Селезньова і Ольгк Філіппову. Нагадаємо, Державна прикордонна служба України посилить контроль за безпекою на адміністративному кордоні з окупованих Кримом на період проведення виборів президента України.
Політика оформление ленты  Вибори-2019: скільки українців підуть на голосування 84% українців готові голосувати на виборах президента, які відбудуться 31 березня. Такі результати показало соцопитування, проведене зусиллями трьох соціологічних компаній (КМІС, Центр Разумкова та Соціологічна група Рейтинг). Для дослідження було опитано 15 тисяч респондентів у віці від 18 років. Так, 35% опитаних вважають, що ситуація в країні покращиться в результаті президентських виборів. У той же час 32% вважають, що вона не зміниться, 10% - взагалі мають негативні очікування від виборів. Відносно високий рівень оптимізму щодо поліпшення ситуації в країні в результаті виборів демонструють прихильники Володимира Зеленського, Юлії Тимошенко і Петра Порошенка. Найгірші очікування спостерігають серед тих, хто не має наміру голосувати. Нагадаємо, раніше поліція по всій країні перейшла на посилений режим служби в зв'язку з виборами.
Економіка З 1 квітня для українців подешевшає газ Промислові та побутові споживачі "Нафтогазу" в квітні будуть купувати газ за ціною нижче регульованої, повідомляє прес-служба НАК. З 1 квітня промислові споживачі, які співпрацюють з "Нафтогазом" на умовах попередньої оплати, будуть купувати газ за ціною 5990 грн/тис. куб. м (без ПДВ і витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами). ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" знизить ціну на квітень для своїх побутових споживачів в Кіровоградській області та інших регіонах на 2%, встановлюючи максимально можливу торговельну націнку постачальника, яка дозволена законодавством. Таким чином, кінцева ціна газу для побутових споживачів "Нафтогазу" складе 8,38 грн за куб. м замість 8,55 грн за куб. м. Нагадаємо, глава правління НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв зберіг свій пост.
Політика оформление ленты  Цинічний жарт Зеленського про війну "підірвав" інтернет У ЗМІ та соцмережах вже кілька днів обговорюють цинічний жарт коміка і кандидата в президенти Володимира Зеленського про війну в Україні. Так, в інтернеті звернули увагу на його жарт від 2014 року, коли вже був анексований Крим, захоплені Донецьк і Луганськ. "Якщо вірити головним новинам Росії, то росіяни нарешті відсувають свої війська від кордону з Україною, однак, якщо вірити чуткам, то російські війська стоять на кордоні, просто український кордон трошки відсувають уперед", - заявляв Зеленський у випуску "Чисто NEWS" від 22 травня 2014 року. Раніше повідомлялося, що в так званий «день тиші», всього за один день до виборів в президенти України, в суботу, 30 березня, на каналі «1+1» всю другу половину дня транслюватимуть телепрограми за участю одного з кандидатів в президенти України Володимира Зеленського.
Дозвілля Які жіночі імена найщасливіші? Психологи довели, що між ім'ям і успіхом існує міцний зв'язок. Потенціал деяких жіночих імен настільки сильний, що вони вважаються персональним кодом до багатства і процвітання. В імені закладена програма життя: щаслива доля або нещаслива, удача в житті або біди, багатство або бідність. Будь-яке ім'я несе певний код, розкриття якого дозволить визначити, яке життя вас чекає в майбутньому і які чекають перешкоди на шляху. Редакція сайту dailyhoro.ru пропонує дізнатися, які жіночі імена несуть в собі програму матеріального благополуччя і успіху. Які жіночі імена самі щасливі?1. Поліна. Жінки з ім'ям Поліна мають міцну і взаємну любов з грошима. Такі жінки майже завжди забезпечені, купаються в достатку і не знають матеріальних проблем. 2. Олена. Після проведення соціального дослідження психологи з'ясували, що найуспішнішими жінками є Олени. Згідно зі спостереженнями, саме Олени в повній мірі задоволені своєю матеріальною стороною життя: вони займають керівні посади, у них є жилка підприємця, тому такі жінки заробляють в рази більше за інших представниць прекрасної статі.   3. Ірина. Любов з грошима у Ірин зав'язується з самого раннього дитинства. Ірини дуже спостережливі і відмінно розбираються у фінансових питаннях, а дорослішаючи, стають дуже успішними жінками, які краще за чоловіків уміють грамотно розпоряджатися грошима. 4. Ольга. Невелике опитування показав, що Ольги стоять на другому місці по успішності після Елен. Цікавий факт в тому, що чим більше вони витрачають грошей, тим багатшими стають. Їх магічна властивість імені працює як грошовий магніт. Однак якщо Ольга «вся в роботі» не бачить просвіту за численними проектами або економить на собі, то багатою вона стане не скоро. 5. Оксана. Оксани дуже розумні, самодостатні та незалежні жінки. Це і є їх запорука успіху. Вони здатні розкопати в собі талант, а енергія імені дозволяє його розвинути до грошово значних масштабів. 6. Катерина. Катерина - відмінне ім'я, адже воно наділяє жінку дружелюбністю, щастям і успіхом. Саме ці якості допомагають Катерина зав'язувати корисні знайомства і швидко просуватися по кар'єрних сходах. До всього цього слід додати рухливий розум і величезна завзятість, що допомагає КАТЯМА досягати бажаного швидше за всіх інших. Головне - ставити перед собою правильні цілі. 7. Світлана. Жінки з ім'ям Світлана дуже наполегливі й цілеспрямовані. Ніяка сила не може збити їх з наміченого шляху. До того ж енергетика імені притягує гроші, тому багатими Світлани стають практично завжди. 8. Олександра. Ім'я Олександра означає «мужня», «сильна», «надійна». Ці якості притаманні всім Олександрам і дуже допомагають їм у досягненні успіху і заробіток грошей. 9. Тетяна. Тетяни - природжені лідери і трудоголіки. Їхні інтелектуальні здібності та наполегливість приносять їм достаток, збагачення і навіть здійснення всіх бажань - якщо, зрозуміло, вони цього захочуть. Але, як показує досвід, Тані зазвичай мріють по-крупному. Фахівці в області езотерики згодні з психологами - ім'я дійсно впливає на людину. Воно відображає його сутність і навіть спосіб мислення. Дуже важливо, щоб жінці підходило її ім'я, тоді воно буде приносити тільки успіх і щастя в житті. Ще одне цікаве спостереження: прийнято вважати, що якщо вас часто називають повним ім'ям, то це приносить повагу в суспільстві і успіх в житті. А ось представниць ласкавих скорочень найчастіше чекає справжнє щастя, так як вони повніше реалізують свій потенціал.
Дозвілля Відчуйте всю цінність відносин: любовний гороскоп на 26 березня 26 березня можна назвати консервативним днем ​​в любові - в найкращому сенсі цього слова. Зірки дарують можливість відчути всю цінність ваших нинішніх відносин, а якщо ви її не відчули, то задуматися над їх перспективами. Овен26 березня вашим головним помічником у вашому особистому житті стане мобільник. Він і тільки він буде повідомляти вам необхідні відомості про вашу кохану людину в найпотрібніший момент, причому джерелом інформації зовсім не обов'язково буде саме ваша половинка. ТелецьУ вівторок вам належить прийняти якесь відповідальне рішення, яке в значній мірі вплине на добробут вашої коханої людини, хочете ви того чи ні. Тому перш ніж сказати своє остаточне слово з цього питання, ще двадцять разів зважте всі «за» і «проти». БлизнюкиНіхто краще за вас не знає, що для вас правильно, а що ні. І якщо ваша половинка претендує на наявність таких знань у неї, то ви цілком можете її вислухати, але останнє слово все одно залишиться за вами. Зрештою, ваше життя - це в першу чергу ваше життя, нехай навіть ви і несете відповідальність за когось ще. Рак26 березня ви з вашим коханою людиною опинитеся на «різних хвилях», тобто будете з великими труднощами розуміти один одного, навіть висловлюючись в общем-то зрозумілими словами і загальновживаними термінами. Може бути, мова жестів вам допоможе, хоч трохи? ЛевУ вівторок для вас дуже важливо налагодити дружні, приятельські або ділові відносини з близькими людьми вашої коханої людини. Для нього буде надзвичайно важливим той факт, що небайдужі йому люди близькі і вам хоча б в якійсь мірі і що ви близько знайомі. ДіваЯкщо ви раптом почали сумніватися в ваших почуттях (а сьогодні це, на жаль, цілком можливо) - зніміть з полиці вашу улюблену книгу про любов, яку ви свого часу перечитували по два-три рази на рік, а то й частіше. І ви здивуєтеся, наскільки там все написано про вас! Ви все ще сумніваєтеся? Терези26 березня вас раз за разом буде підводити техніка, що буде активно заважати вашого особистого життя. Тому постарайтеся день спланувати так, щоб мінімально залежати від цієї зрадниці, особливо в тому, що стосується відносин з вашим коханою людиною. СкорпіонЗробіть подарунок вашій коханій людині. Краще своїми руками. Нехай це буде просто акуратно пришитий до його сорочці ґудзик (або прибита до її черевиків нова набійка). Навіть якщо все це виявиться не зробленим зовсім професійно, воно буде зроблено від душі, а значить, з величезною любов'ю і на століття. СтрілецьРозслабтеся і пустіть все на самоплив. Навіть якщо у вас з вашим коханою людиною на даний момент виникають якісь проблеми, сьогодні ви їх вирішити все одно не зможете: не вистачить ні душевних, ні фізичних сил. Єдине, що ви можете зробити - це переконати себе у вірності життєвого правила: «впремося - розберемося». КозерігЦей день присвятіть оздоровлення вашої коханої людини: Відведіть його на пробіжку або змусьте з ранку прийняти контрастний душ. А ще краще - подайте йому приклад і почніть все це робити самі. Зрештою, ваше здоров'я - теж дуже важливий фактор в щастя вашого тандему. ВодолійВідносини Водоліїв зі своїми другими половинами сьогодні ускладняться. Цілком ймовірно, що у вас може з'явитися суперник / суперниця з вашого близького оточення. Придивіться гарненько до тих, хто вас оточує - не ведуть під вас підкоп? Риби26 березня вашій коханій людині властиво буде здійснювати нелогічні вчинки, які будуть приводити вас якщо не в лють, то хоча б в здивування. А може бути, якась своєрідна логіка в них є, просто вам не дано її вгледіти? І якщо ви все ж її відшукаєте - станете розуміти вашу половинку набагато краще?
Дозвілля Складний для всіх знаків Зодіаку день. Прогноз за Таро на 26 березня Гороскоп на 26 березня 2019 року по картах Таро пророкує складний для всіх знаків Зодіаку день. Деякі зіткнуться зі стіною нерозуміння при спробі довести свою правоту, в той час як інших можуть чекати проблеми, пов'язані зі здоров'ям. ОВЕН - МагМагія - це завжди загадкове і таємниче, саме такі характеристики і будуть фарбувати ваш день. Ось тільки треба розуміти, що з одного боку - ця загадковість нас інтригує і готує до чогось нового, з іншого ж - здатна заплутати і ввести в незнання. Гороскоп на вівторок радить Овнам не робити ніяких поспішних висновків і постаратися максимально реалістично оцінювати будь-яку ситуацію. ТЕЛЕЦЬ - ПустельникВідлюдник є символом спокою, придбаного в результаті маси зусиль. Так, вас останнім часом постійно тривожила думка про незавершені справи, і саме сьогодні вона повинна зникнути, так як ви зумієте закрити всі питання. Гороскоп на сьогодні попереджає, що у вас з'явитися бажання відразу ж кинутися в новий вир справ, але зірки радять не поспішати і насолодитися коротким періодом, коли ніяких рішень робити не потрібно. Далі буде - будьте на чеку. БЛИЗНЮКИ - ПовішенийВисельник - дуже тривожний знак, але так як Близнюки є справжніми улюбленцями долі останнім часом, вони з легкістю зможуть обернути будь-які труднощі в сторону власної вигоди. Гороскоп на завтра пророкує вам початок нового шляху. Можливо, це буде дорога до виконання заповітної мрії. А може - небезпечна стежка, яка приведе вас до нових невдач. Все тільки в ваших руках, тому намагайтеся зважувати власні рішення. РАК - Паж ЖезлівДоля посилає Ракам виразний сигнал, який виразно не можна ігнорувати. Вам надається шанс, який, має форму будь-якої нової ідеї або пропозиції. Неодмінно воно буде привабливим і привабливим. Гороскоп на цей день говорить про те, що прийшла пора кардинальних змін. Пам'ятайте, все що не робиться - завжди на краще. ЛЕВ - Десятка КубківУ житті Львів настав час, коли здається, що будь-яке завдання - по плечу. І не дивно, ви дійсно багато зробили для того, щоб здійснити бажане. Гороскоп на вівторок рекомендує розслабитися і припинити гонку за вигаданими цілями. Задумайтесь, може це зовсім не те, що вам потрібно. ДІВА - Сімка денаріївСімка денаріїв пророкує Дівам сплеск емоцій і почуттів. При чому вони будуть мати самий різний окрас: від приємних і світлих відчуттів до тривоги і незрозуміло звідки взялася паніки. Постарайтеся контролювати свої слова і навести порядок в голові. Іноді думки мають властивість матеріалізуватися, тому будьте обережні в своїх бажаннях. ТЕРЕЗИ - Десятка МечівЩось важливе у вашому житті може раптово обірватися і це виб'є вас із колії. Але карти говорять, що в найближчому майбутньому ви зрозумієте: то, без чого ще зовсім недавно ви навіть не уявляли свого існування, виявиться абсолютно марним і непотрібним. Гороскоп на сьогодні радить грамотно розставити пріоритети і постаратися не сумувати від незначних збитків. Вони залучать за собою більш значимі цілі. СКОРПІОН - ІмператрицяСкорпіони в даний час можуть бути схильні до негативного впливу навколишнього середовища, а також емоційного виснаження. У зв'язку з цим, ймовірно, виникнуть певні проблеми зі здоров'ям. Напевно, вам просто треба відпочити і набратися сил - ви неодмінно це зробите в найближчі дні. Гороскоп на завтра передрікає представникам цього знаку нові можливості, головне, зумійте їх розгледіти. СТРІЛЕЦЬ - КолісницяГороскоп на сьогодні по картах Таро для Стрільців говорить про значне ривку, який вам необхідно здійснити для подальшого життєвого шляху. Постарайтеся зрозуміти одну річ - іноді варто пожертвувати чимось звичним, щоб отримати щось більше. Проявіть терпіння і постарайтеся не акцентувати увагу на дрібних невдачах. КОЗЕРІГ - Четвірка ЖезлівЧетвірка Жезлів принесе в життя Козерогів потужну, а головне - світлу енергію. Гороскоп на завтра говорить про те, що вам давно не вистачало приємних і теплих відчуттів, проте з цього часу все зміниться. Можливо, просто зникне певний набір проблем, який переслідував вас раніше. Або ж ви зміните своє ставлення до них, адже все залежить тільки від вашого сприйняття навколишнього світу. ВОДОЛІЙ - П'ятірка КубківП'ятірка кубків може позначати розчарування і печаль. На жаль, багато в нашому житті може не виправдовувати очікувань, і подібні ситуації помітно підкошують і вибивають з колії. Але варто пам'ятати - ви далеко не одні стикаєтеся з труднощами, і це потрібно приймати максимально тверезо. Просто спробуйте розібратися в собі і своїх бажаннях. Це дозволить зрозуміти глибші істини. РИБИ - Дама КубківВи націлені на успіх, але ось підхід до життя занадто дитячий і несерйозний. Доля не любить таких людей, тому вам просто необхідно переглянути свою систему цінностей. Пора б визначитися з тим, що і хто заслуговує вашої участі, а в яку життєву нішу краще взагалі не лізти, В іншому ж випадку просто наживете собі ворогів.

Мотивуючі цитати для Стрільців
Мотивуючі цитати для Стрільців
Стрільці — одні з найуспішніших людей Це стосується як амурної сфери, так і роботи, бізнесу, захоплень
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Люди, народжені під цими Знаками Зодіаку, наділені природною мудрістю і глибоким розумінням законів життя Пред....
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Павло Глоба — один із найкращих астрологів сучасності Його особливість — величезний досвід та багатосторонній ....
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Напевно, ви помічали, що люди, які народилися на стику перебування Сонця в двох різних знаках Зодіаку, дуже не....
Гороскоп на 7 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 7 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та рішучість допоможуть вам подол....
більше матеріалів




/-0,6593189239502-/ /-pc-/
Top