counter
Архів Повернутись назад 25 Березня 2017
25 Березня
За кордоном В Індії папуги-"наркомани" знищують 10% врожаю опійного маку Фермери кількох індійських штатів скаржаться на папуг, які постійно налітають на опійні макові поля і знищують 10% врожаю. Про це інформує британська газета Daily Mirror. Вперше цей феномен був помічений два роки тому в районі м. Чітторгарх у штаті Раджастан. Однак цього року те ж саме почало відбуватися в сусідньому штаті Мадхья-Прадеш. Фермери повідомляють, що кількість птахів, які прилітають на поля опійного маку, збільшується з кожним роком. Папуги-"наркомани" чекають, коли працівники надріжуть коробочки маку, щоб допомогти їм дозріти. Птахи підлітають до полів, кидаються вниз і відкушують стебло під коробочкою, після чого відлітають зі своєю здобиччю вище і поїдають її. Наївшись, птиці-"наркомани" засинають на кілька годин, а деякі з них можуть впасти і стати здобиччю для хижаків. «Зазвичай папуги галасують, коли збираються в зграю. Але ці стали розумними і не видають жодного звуку, коли прилітають на поля», - говорить місцевий фермер Собхарам Ратход.
Події При пожежі на пороховому заводі в РФ загинув офіцер МНС При гасінні пожежі на Казанському пороховому заводі загинув начальник караулу пожежної частини №35 капітан внутрішньої служби Едуард Ілларіонов, повідомляє прес-служба регіонального управління МНС РФ. Пожежа в цеху готової продукції Казанського порохового заводу почалася близько 20:30, вогонь охопив близько 400 квадратних метрів і призвів до сильного вибуху. У ліквідації пожежі було задіяно 99 осіб та 34 одиниці техніки. Загоряння було локалізовано о 21:15 та ліквідовано о 22:10. В ході боротьби з вогнем Едуард Ілларіонов прийняв рішення особисто провести розвідку в небезпечній зоні. Коли він зайшов у будівлю, стався потужний вибух, в результаті якого офіцер отримав важкі травми. Потерпілий був екстрено госпіталізований. Дорогою до лікарні Ілларіонов помер.
Події Штаб АТО: за добу двоє військових загинули Ситуація в зоні проведення АТО на сході України залишається напруженою. За минулу добу бойовики 78 разів обстріляли позиції ЗСУ. В результаті цих обстрілів двоє українських військових загинули, ще двоє бійців ЗСУ отримали поранення, повідомляє прес-служба штабу АТО. На Маріупольському напрямку бойовики з мінометів двох калібрів обстрілювали позиції ЗСУ під Широкиним і Водяним. З гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи вели вогонь по позиціях сил АТО поблизу Широкиного, Водяного, Гнутового і Талаківки. На Донецькому напрямку з артилерії калібру 152 мм бойовики обстрілювали позиції сил АТО поблизу Зайцевого. З мінометів калібру 120 мм ворог обстрілював позиції ЗСУ поблизу Майорського, Авдіївки, Верхньоторецького. З мінометів калібру 82 мм, гранатометів і кулеметів бойовики стріляли по Авдіївці, Троїцькому, Верхньоторецькому, Новоселівці Другій і шахті Бутівка. Крім того, шахту Бутівка обстрілював танк терористів. На Луганському напрямку по позиціях українських військових неподалік Новозванівки ворог вів вогонь із мінометів калібру 82 мм, гранатометів і кулеметів.
Події Вдова Вороненкова розповіла про вбивць чоловіка і свої плани Дружина вбитого в центрі Києва 23 березня колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Марія Максакова заявила, що не збирається шукати причини вбивства чоловіка і з'ясовувати, хто організував цей злочин. Про це пише «Медуза». «Я не буду вибудовувати ніяких версій, і не хочу навіть думати, хто це зробив, хто замовив і виконав. Це мені його не поверне. Можливо, це неправильно, але вони у мене вже його відібрали. І що б я не робила, я його не зможу повернути. Розумію, що правоохоронці будуть цим займатися, це їхня робота. А я буду думати про те, що у мене є хлопчик, якому 11 місяців, який тепер тільки мій», - розповіла Марія Максакова. Також Максакова повідомила, що зараз у неї є дуже хороша охорона, і підкреслила, що якби така охорона була у її чоловіка, то, можливо, зараз би він був живий.
За кордоном Крок назад: в Євросоюзі розкритикували зміни в е-декларуванні Електронні декларації мають бути націлені на корупцію в держуправлінні, а не перешкоджати роботі громадянського суспільства в Україні. Про це в своєму Twitter після зустрічі з віце-прем'єром України з питань європейської інтеграції Іванною Климпуш-Цинцадзе написав єврокомісар з розширення та європейської політики сусідства Йоханнес Ган. "Зміни до закону про електронні декларації в Україні - це великий крок назад, а не вперед. Ці зміни мають бути обов'язково переглянуті", - написав Йоханнес Ган. Нагадаємо, 23 березня Верховна Рада України проголосувала у другому читанні проект закону №6172 про внесення зміни до статті №3 закону «Про запобігання корупції». Документ підтримало 268 нардепів. Під час розгляду і прийняття в цілому цього законопроекту ВР прийняла величезну кількість поправок, частина з яких змінювалися з голосу. Таким чином, зараз остаточний текст прийнятого законопроекту невідомий.
Політика Трамп розчарований і здивований провалом закону про медичну реформу Президент США Дональд Трамп заявив, що він розчарований і здивований провалом у Палаті представників Конгресу США свого проекту закону про реформу системи медичного забезпечення, повідомляє DW. Зняттю з розгляду в Палаті представників Конгресу США законопроекту Дональда Трампа сприяло те, що проти цього закону виступила консервативна частина Республіканської партії. «Я дуже розчарований і здивований, так як ми могли б отримати проголосований законопроект щодо реформування системи медичного забезпечення. Я планую розробити найкращий законопроект, у минулій його редакції були речі, які мені не дуже подобалися. Найкраще було б, якби обидві партії об'єдналися і створили в США справжню систему медичного забезпечення», - заявив Дональд Трамп.
Події Армія Іраку призупинила операцію зі звільнення Мосула Армія Іраку призупиняє операцію зі звільнення Мосула від бойовиків ІДІЛ через великі втрат серед мирного населення, повідомляє агентство Reuters. «Недавні великі втрати серед мирного населення всередині старого міста Мосул змусили нас припинити операції і переглянути наші плани. Треба обміркувати наш новий план наступу і його тактику. Нам потрібні хірургічно точні удари, спрямовані проти бойовиків «Ісламської держави», які не завдали б шкоди мирним жителям», - заявив представник іракської поліції. В ООН висловили велику заклопотаність у зв'язку з повідомленнями про подію під час бою в Мосулі 17 березня, в результаті якої в районі Аль-Джадіда загинули і були поранені десятки людей, багато людей загинули під завалами будівель. Голова рятувальної служби Мохаммед аль-Джаварі повідомив, що рятувальні команди вилучили 40 тіл з-під обвалених будівель. За даними джерел агентства, в результаті авіаудару вибухнула вантажівка ІДІЛ з боєприпасами.

10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Справжнє кохання — це щастя Не дарма про неї було написано безліч книг і знято безліч фільмів
більше матеріалів




/-0,61313509941101-/ /-pc-/
Top