counter
Архів Повернутись назад 25 Лютого 2017
25 Лютого
Суспільство Київавтодор відмовиться від ямкового ремонту Комунальне підприємство «Київавтодор» збирається відмовитися від ямкового ремонту в Києві. Про це заявив гендиректор корпорації Олександр Густєлєв в ефірі 5 каналу, передає Інтерфакс-Україна. «Замість ямкового ремонту сьогодні проводиться поточний середній ремонт - це ямковий ремонт на всю вулицю одним навісом. Таким способом в 2016 році був зроблений міст Патона, вулиця Ярославів Вал, а також ще 44 об'єкти», - сказав Густєлєв. Він додав, що більшість київських проблемних доріг не ремонтувалися три десятки років і більше. «Сьогодні багато нарікань на деякі дороги столиці, справедливих нарікань на неможливість проїхати там. Однак треба згадати, коли ці дороги останнього разу ремонтували. Наприклад вулиці Теліги, Кільцева, Повітрофлотський проспект - ці дороги в останній раз ремонтували в 1970 роки», - говорить керівник Київавтодору.
Події Поліція затримала адмінів суїцидальних груп у соціальних мережах У п'ятницю, 24 лютого, правоохоронці затримали двох адміністраторів суїцидальних груп у соцмережах, повідомив глава Нацполіціі України Сергій Князєв, передає «Громадське». «Затриманих допитують, вони розповідають, що експериментували зі свідомістю людей. Також тривають заходи щодо затримання і допиту адміністраторів груп «Синіх китів» і «Рожевих фей». Наразі ми проводимо консультації з Генпрокуратурою щодо можливого затримання цих людей», - повідомив Сергій Князєв. За даними правоохоронців, в Україні близько 13 тисяч дітей шкільного віку зареєстровані в різних групах у соціальних мережах, які підштовхують їх до суїциду. У лютому в Києві правоохоронці врятували 15-річну дівчинку від самогубства, яка в рамках гри «Синій кит» отримала завдання зістрибнути з багатоповерхівки.
Події У штабі АТО повідомили про серйозні втрати на Донбасі За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на сході України проросійські бойовики 92 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. В результаті цих обстрілів поранення отримали 12 українських військових, ще четверо бійців ЗСУ травмовані, повідомляє прес-центр штабу АТО. На Донецькому напрямку бойовики зі 122-мм артилерії обстрілювали Верхньоторецьке. З мінометів і гранатометів - Піски, Авдіївку, Троїцьке, Зайцеве, Луганське, Кам'янку, Новоселівку і Верхньоторецьке. З танків бойовики обстрілювали Піски і Кам'янку, із озброєння БМП вели вогонь по Луганському. На Маріупольському напрямку терористи зі 122-мм артилерії обстрілювали Гнутове і Павлопіль. З мінометів 120-мм калібру вели вогонь по Широкиному, Красногорівці і Гнутовому. З мінометів 82-мм калібру вели вогонь по Водяному. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали Новотроїцьке, Водяне, Павлопіль, Широкине і Гнутове. Також по Широкиному і Павлополю стріляла БМП. На Луганському напрямку з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали Троїцьке, Новоолександрівку і Новозванівку. Крім того, по Новозванівці терористи вели вогонь із озброєння БМП.
Політика У США на конференції за участю Трампа роздали триколори РФ У США учасникам Конференції консервативних політичних дій, у якій брав участь президент США Дональд Трамп, роздали прапорці з російським прапором і прізвищем Трампа. Провокаційну акцію влаштували два активісти руху Americans Take Action (Американці починають діяти), повідомляє Washington Examiner. Прапорці з російським триколором почали роздавати перед виступом Дональда Трампа, а в ході виступу президента США, коли присутні почали розмахувати цими прапорцями, організатори конференції стали спішно їх вилучати. Крім того, організатори попередили учасників конференції, що виведуть їх із зали, якщо вони будуть розмахувати прапорцями. Активісти руху Americans Take Action таким чином намагалися вказати на небезпеку зв'язків Трампа з Росією. «Російський президент Володимир Путін обрав Дональда Трампа, тому що це добре для Росії, а не тому, що він підходить США. Ми повинні усунути Трампа з посади президента, оскільки він зрадник країни, яку я люблю», - заявив один з активістів.
Політика Порошенко затвердив строки призову і звільнення в запас у цьому році Глава Української держави Петро Порошенко підписав указ «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби та строки проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2017 році», повідомляє прес-служба Президента України. Згідно з указом Президента України, в квітні-травні і жовтні-листопаді 2017 року відбуватиметься призов на строкову військову службу чоловіків 20-27 років. Зі ЗСУ та інших військових формувань військові строкової служби, які мають ступінь вищої освіти «магістр» або «спеціаліст» та відслужили встановлений термін служби, будуть звільнені в запас у травні-червні і в жовтні-листопаді. Інші військовослужбовці строкової служби, які вислужили встановлені строки, будуть звільнятися в запас у квітні-червні і в жовтні-грудні 2017 року.
Події Синій кит: затриманими адмінами груп виявилися студенти Правоохоронці відпустили затриманих напередодні координаторів суїцидальної гри «Синій кит», якими виявилися двоє студентів четвертого курсу Київського медичного університету. Про це, з посиланням на джерело в Національній поліції, повідомляє «Цензор.НЕТ». «Затримані юнаки в поліції пояснили, що діяли з цікавості, намагаючись зрозуміти, як працює людська свідомість і чи вдасться їм маніпулювати школярами, що потрапили в скрутне становище. Студенти давали завдання, а діти їх виконували. Затримані юнаки вчаться не на лікувальних факультетах медуніверситету, відношення до спеціальності «психіатрія» вони не мають. Оскільки вони не довели до самогубства жодної людини, їх відпустили. У поліції немає потерпілої сторони, і ми не можемо їм пред'явити жодної статті», - розповіло джерело.
Економіка На оборону України працюють 394 підприємства На оборонну промисловість в Україні зараз працюють 394 підприємства. Про це під час виступу на раді з авіабудування заявив заступник гендиректора з авіабудування та виробництва держконцерну «Укроборонпром» Володимир Коробов. «З 2014 року концерн Укроборонпром ініціював підписання 20 меморандумів з обласними та міськими держадміністраціями в сфері оборонної промисловості України. Зараз на «оборонку» України вже працюють 394 підприємства, що забезпечують роботою понад 200 тисяч фахівців. В результаті цієї роботи нами вже заміщено 1300 деталей, вузлів і агрегатів, які раніше закуповувалися у підприємств Росії. За прикладом Укроборонпрому така система імпортозаміщення може бути використана в усіх галузях промисловості України», - повідомив Володимир Коробов.
Політика СБУ розкрила схему фінансування бойовиків урядом РФ СБУ викрила механізм фінансування бойовиків терористичного угрупування «ЛНР» російським урядом через благодійний фонд, повідомляє прес-служба СБУ. «Бюджетом «ЛНР» на перший квартал 2017 року передбачено 11 мільйонів рублів. Власними силами в «ЛНР» здатні зібрати тільки два мільйони, інша частина суми буде отримана у вигляді «фінансової допомоги» від російського уряду. Одним з механізмів поповнення «бюджету» луганських бойовиків був благодійний «Фонд підтримки міжнародних гуманітарних проектів», заснований московським «Міжнародним розрахунковим банком». Цей фонд через рахунки російської некомерційної організації «Центр міжнародних розрахунків» направляє гроші в так званий «Держбанк ЛНР». «Фінансисти» бойовиків покривають із цих надходжень негативне сальдо «бюджету». Зокрема, так звана «Народна міліція ЛНР» отримала понад 820 мільйонів рублів, а «Міністерство держбезпеки ЛНР» - близько 100 мільйонів рублів», - сказано в повідомленні.

Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів




/-0,62011790275574-/ /-pc-/
Top