counter
Архів Повернутись назад 24 Грудня 2016
24 Грудня
Політика Ізраїль звинуватив США у зраді Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху заявив про те, що США зрадили ізраїльтян, відмовившись накласти вето на антиізраїльську резолюцію, прийняту Радою безпеки ООН, яка забороняє Ізраїлю будувати поселення на території Палестини, повідомляє РБК. Як заявив міністр енергетики Ізраїлю Юваль Штайніц, своїми діями влада США зрадила свого єдиного союзника на Близькому Сході. «Це не резолюція проти поселень - це резолюція проти Ізраїлю, проти євреїв. США зрадили свого єдиного союзника на Близькому Сході», - заявив Юваль Штайніц. Нагадаємо, прийнята РБ ООН резолюція забороняє Ізраїлю будівництво поселень на території Сектора Газа, Західного берега Йордану і Східного Єрусалиму. Передбачалося, що проект цієї резолюції буде провалений, оскільки США накладуть на нього право вето. Але представник США відмовився від цього кроку.
Політика Онищенко розповів у Time про корупцію Порошенка Народний депутат України Олександр Онищенко, який утік до Великобританії, в авторській колонці американського журналу Time розповів про корупцію в Україні та звинуватив президента України Петра Порошенка в крадіжці сотень мільйонів доларів. «Три роки я спостерігав, як Президент України Петро Порошенко краде сотні мільйонів доларів, вимагаючи відкати від кожного контракту, пов'язаного з будь-яким держпідприємством. Ті, хто відмовлявся платити, розглядалися як нелояльні і піддавалися нападкам з боку українського уряду. Ми не можемо допустити, щоб Петро Порошенко діяв тими ж методами, що і його попередник Віктор Янукович. Настав час покласти край цій брехні. Я закликаю всю світову громадськість переглянути ставлення до української влади», - заявив Онищенко.
Суспільство Усик і Ломаченко сходили на допрем'єрний показ фільму про себе У п'ятницю, 23 грудня, в Києві пройшов допрем'єрний показ фільму Сергія Долбілова «LOMUS: Історія одного рекорду», що розповідає про чемпіонів світу WBO з боксу Василя Ломаченка та Олександра Усика, пише ТСН. Фільм складається з двох частин, перша - про Василя Ломаченка, друга - про Олександра Усика. Формат стрічки - зворотні відліки до боїв українських боксерів, у яких вони встановили рекорди. Василь Ломаченко раніше за всіх завоював два титули в різних вагових категоріях - усього в семи боях. А Олександру Усику знадобилося менше ніж 10 поєдинків, щоб узяти чемпіонський пояс у першій важкій вазі. Раніше це досягнення належало знаменитому Евандеру Холіфілду.Боксери з великим зацікавленням дивилися фільм і жваво обговорювали різні епізоди з друзями.
Події Тітушок, що розгромили ринок «Харківський», побили і здали в поліцію У ніч на суботу, 24 грудня, співробітники ринку «Харківський», більш відомого як радіоринок по вулиці Ревуцького на житловому масиві Позняки, за підтримки людей народного депутата України Семена Семенченка побили тітушок, найнятих орендарем землі для знесення МАФів. Торговці написали заяву про розгром ринку і здали в поліцію близько 30 тітушок, повідомляє «Лівий берег». Уже відомо, що тітушки приїхали до Києва з Дніпропетровської області і Кременчука. На добу їм платили по одній тисячі гривень. На території автомийки, де ночували молодчики, знайдені копії їх паспортів. Голова профспілки підприємців ринку «Харківський» Сергій Єременок повідомив, що адміністрація ринку намагається будь-якими способами вижити всіх торговців, оскільки на місці ринку і озера Лебедине планують будувати житловий комплекс «Лебединий».
Політика Обама ввів у дію закон, що розв'язує руки для санкцій Чинний президент США Барак Обама підписав проект закону з питань оборонної політики та бюджету на наступний рік, в якому передбачено прийняття «Глобального закону Магнітського про права людини». Відповідно до закону, опублікованому на сайті Конгресу США, американський лідер тепер має право вводити санкції проти громадян будь-якої країни, якщо доведено, що вони стосуються порушень прав людини і корупції. Нагадаємо, юрист Firestone Duncan Сергій Магнітський, який розкрив схеми розкрадань коштів із бюджету Росії, був арештований  2008 року і 2009 року помер у московському СІЗО у віці 37 років від проблем із серцем. У США в грудні 2012 року прийняли «закон Магнітського», який запроваджує персональні санкції щодо осіб, відповідальних за порушення прав людини. А в грудні 2016 Конгрес США прийняв «Глобальний закон Магнітського».

Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів




/-0,63468909263611-/ /-pc-/
Top