counter
Архів Повернутись назад 24 Червня 2023
24 Червня
Суспільство BBC: ФСБ та інших силовиків у Москві підняли по тривозі. У Ростові на вулицях бронетехніка Близьке до спецслужб джерело Бі-бі-сі розповіло, що московське управління ФСБ піднімають по тривозі. Це підтверджує і наше джерело в армійських колах, що повідомляє про тривогу у московському гарнізоні. За його даними, на трасі "Дон" (це дорога Москва - Воронеж - Ростов-на-Дону) ФСБ за підтримки СОБР (спеціальних загонів швидкого реагування військ нацгвардії) виставляють блокпости. Тим, хто на них чергує, наказується відкривати вогонь «у разі виникнення загрози». Техніка при цьому в режимі готовності, але наказу про її висування частини поки що не отримували. Ще кілька ЗМІ додають, що московські силовики приведені у підвищену готовність, а в столиці запроваджується план «Фортеця» — це план захисту об'єктів МВС. Точні дії співробітників при цьому плані підпадають під держтаємницю, але відкрито відомо, що входи та виходи до МВС перекриваються. У центрі Ростова помічені БТРи — у самому центрі міста, біля штабу Південного військового округу, що на перетині Будьонівського проспекту та вулиці Пушкінської. Портал «161» із посиланням на джерела в органах повідомляє, що поліція оголосила план «Фортеця» (про нього ми докладно писали у попередньому повідомленні), а особовий склад — у повній готовності. «Є наказ привести до бойової готовності весь склад МВС, Росгвардії та посилити пости на кордоні з ЛНР та ДНР. Але кипишу немає. Просто склад піднято та викликано», — сказав співрозмовник порталу.
Суспільство Коротко про те, що там зараз на болотах з історією з пригожину У центрі ПВК "вагнера" у пітері розпочався обшук за участю спецназу - росЗМІ Тим часом на трасі "Дон" (дорога Москва – Вороніж – Ростов-на-Дону) ФСБ за підтримки СОБР виставляють блокпости, – ВВС Тим, хто на них чергує, пропонується відкривати вогонь "у разі виникнення загрози". Техніка при цьому в режимі готовності, але наказу про її висування частини поки що не отримували. Цікаво бачити в даному контексті згадку про Воронеж. Коментатори в соціальних мережах дійшли "висновку", що це не просто, як би місто не зробили "крайнім" у цій історії. "Бомбити Воронеж" на росії давно хотіли. На Москві оголошено план «Фортеця» - екстрений збір особового складу та взяття під контроль особливо важливих об'єктів силових відомств До речі, план «Фортеця» також передбачає готовність до відбиття зовнішнього нападу. У москві вимкнули всі онлайн-камери. Провайдери рф починають блокувати росіянам доступ до новин в Google.  Російські телеграм канали повідомляють про рух щонайменше двох колон техніки протяжністю 50 кілометрів через КПП Новошахтинськ та 80 кілометрів через КПП Волошине. Вказується, що військова поліція та прикордонники не перешкоджають руху колони після розмови з представниками.
Суспільство ФСБ порушила справу про заклики до заколоту після заяв Пригожина Федеральна служба безпеки (ФСБ) Росії порушила кримінальну справу про заклики до збройного заколоту після заяв, зроблених від імені Євгена Пригожина. Про це повідомив Національний антитерористичний комітет Росії, наголосивши, що заяви Пригожина не мають під собою жодних підстав. Вони вимагають припинити протиправні дії. У п'ятницю ввечері в телеграм-каналі прес-служби Пригожина з'явилася заява, в якій російських військових було звинувачено у навмисному обстрілі позицій Приватної військової компанії (ПВК) "Вагнер". У заяві йшлося про ракетний удар, завданий таборами "Вагнера", і згадувалися жертви. Однак не було зазначено, де знаходилися ці табори та як були скоординовані ракетні удари. На даний момент немає незалежного підтвердження цих тверджень. Також у каналі "Кепка Пригожина", який зазвичай асоціюється з прес-службою Пригожина, хоча він раніше стверджував, що не має до нього відношення, був опублікований репост з каналу "Розвантаження Вагнера", що містить відео з лісом, поваленими деревами та місцями полум'ям, що горить. . BBC не перевіряв справжність цього відео. У підписі до відео вказується, що удару нібито було завдано з тилової сторони. Міністерство оборони Росії, яке раніше мовчало з цього приводу, поширило заяву, в якій провокацією назвало повідомлення та відеокадри, що розповсюджуються в соціальних мережах від імені Євгена Пригожина про нібито завдання удару по тилових таборах ПВК "Вагнер", і заявило, що вони не відповідають дійсності .
Суспільство "Ми самі боїмося". «Дзеркало» додзвонилося до поліції Ростова, де в очікуванні Пригожина на вулиці вивели БТРи — ось що відповіли Засновник ПВК Вагнер Євген Пригожин сьогодні оголосив «марш справедливості» і заявив, що 25 тисяч бійців піде «розбиратися, чому в країні відбувається беззаконня». Він сказав, що міністр оборони Росії Сергій Шойгу «боягузливо втік з Ростова». Як повідомляє Бі-бі-сі, у цьому місті оголосили план «Фортеця», а на вулицях з'явилися БТРи. Під виглядом місцевої мешканки журналістка «Дзеркала» зателефонувала до поліції цього міста. У черговій частині Ростовського обласного управління МВС РФ трубку не підняли. А от у відділі поліції №1 Ворошилівського району відповіли. — Здрастуйте, прочитала заяву Пригожина про заколот, потім заяву про кримінальну справу за заклики до заколоту. Пригожин каже, що з бійцями збирається йти маршем справедливості, знищити Шойгу, говорив про Ростов-на-Дону. А що робити зараз? — Нічого. Залишатися вдома. — А скільки це затягнеться? — Ми ж звідки знаємо. Самі без поняття, самі тут шоковані. — Слухайте, а завтра на вулицю можна виходити чи краще вдома побути? — А я не знаю. Давайте хоч до завтра до ранку доживемо. Ось тільки дванадцята ночі. — Я боюся, що вночі почнуться якісь погроми, ще щось… — Ми самі боїмося. Не знаю. Самі без поняття. Ніхто нічого не каже. Все неясно. — А жодних вказівок для людей не буде? — Не знаю я. — Кому зателефонувати, у кого уточнити, що робити? — Боюся, ні в кого. Новини дивіться та слухайте, що там говоритимуть.
Гороскоп Гороскоп на 24 червня 2023 року для всіх знаків Зодіаку від Тамари Глоба Яким буде цей день 24 червня 2023 року - це 7 місячний день. Це дуже активний час. Енергії вистачить на практично будь-яке завдання. Можна звертатися за допомогою або роз'яснювати свою позицію у суперечках. Будьте активнішими. Якщо сьогодні ви завершите всі раніше розпочаті справи, то вони будуть неодмінно вдалими. Це чудовий день для налагодження ділових контактів, укладання угод. Ваше коло спілкування суттєво розшириться. Можна вести переговори з начальством та змінювати роботу. Будинки можна займатися прибиранням, невеликим ремонтом, якщо ці справи не забирають у вас багато сил. Знаки вогню Овни, вам доведеться вирішувати проблеми, які ви встигли створити у минулому. Намагайтеся ставитись доброзичливо до близьких людей. Леви, постарайтеся не мати порожніх ілюзій щодо своїх можливостей. Не сваріться з оточуючими. Ви повинні підтримувати з усіма добрі стосунки. Стрільці, на вас чекає фінансовий успіх. Тримайтеся осторонь інтриг. Займіться підвищенням кваліфікації. Знаки Землі Тельці ви можете розраховувати на фінансову підтримку з боку. Можливі цікаві знайомства. Діви, у вас є можливість змінити світогляд. Успіх не залишить вас. Козероги, не відмовляйте у допомозі та підтримці тим, хто її потребує. В особистому житті можливі розбіжності. Знаки Повітря Близнюки, ви зможете переглянути стосунки з рідними та близькими. Будьте доброзичливими та відкритими. Терези, не давайте волю емоціям. Зосередьтеся на самодисципліні. Виявляйте у всіх справах відповідальність. Водолії, будьте гранично уважними. Не приймайте чужих подарунків. Спробуйте виявити свої здібності у новій справі. Знаки Води Раки, будьте винахідливими. Ви зможете подолати усі труднощі. Беріться навіть за ті завдання, які видаються нездійсненними. Скорпіони, вам складно контролювати потік своїх думок та бажань. Намагайтеся діяти за планом. Риби, ви можете допомогти тим, хто вже зіпсував вам репутацію. Але це принесе вам лише переживання. Більше спілкуйтеся із близькими.  
Сонник Сон у ніч з 23 на 24 червня 2023 року: тлумачення за місячним календарем 24 червня о 10:04 розпочнеться сьома місячна доба. Вони завершаться 24 червня об 11.20. Фаза Місяця – зростаюча. У ніч із 23 на 24 червня сни показують, у якому стані перебуває ваша творча енергія, як розвиваються ваші стосунки з протилежною статтю. Навіть якщо вам здається, що все стабільно і десь нудно, все одно зверніть увагу на те, що вам приснилося. Якщо в нічних мріях вам з'явився коханий, обов'язково запам'ятайте сказані ним слова, швидше за все, саме в них буде захований ключик до його серця та ваших щасливих стосунків. Якщо вам здасться те, чого ви боїтеся, - це стане сигналом до того, що найближчим часом у вашому житті можуть відбутися серйозні зміни. Якщо сон про добру жінку - чекайте на обман. Самі уві сні робите добро – так і буде насправді. Вас образили уві сні - ви сильніші за всіх недругів. Якщо ви кривдите - перегляньте свою поведінку. Отримання грошей уві сні – до витрат. Просто наснилися гроші – готуйтеся до несподіваних надходжень. Знайшли гроші та взяли – будуть проблеми у всіх областях, пройшли повз – проблеми обійдуть вас.
Гороскоп Любовний гороскоп на 24 червня 2023 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на висоті. Ви можете відчувати сильне тяжіння до когось особливого. Спробуйте виявити свої почуття і не бійтеся зробити перший крок. Можливо, на вас чекає хвилююча романтична зустріч. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) На сьогоднішній день підійдіть до своїх стосунків з терпінням та турботою. Будьте готові вислухати та зрозуміти партнера. Ваш спокій та стабільність допоможуть створити гармонію у стосунках. Проведіть час удвох, насолоджуючись приємною атмосферою та взаємним розумінням. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогодні вам може знадобитися виявити свою комунікабельність та чарівність, щоб привернути увагу особливої людини. Будьте відкриті для нових знайомств та спілкування. Використовуйте свій природний шарм та гумор, щоб створити приємну та легку обстановку. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) На сьогоднішній день зосередьтеся на своїх емоційних потребах. Можливо, вам знадобиться більше часу для саморозвитку та самоаналізу. Будьте відвертими з партнером та обговоріть свої почуття. Важливо підтримувати емоційний зв'язок та взаєморозуміння. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогодні ви можете відчувати сильне бажання бути в центрі уваги. Будьте великодушними та щедрими у своїх відносинах. Викличте усмішку на обличчі свого партнера і зробіть щось несподіване та особливе, щоб подарувати їм радість та любов. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) На сьогоднішній день зосередьтеся на зміцненні своїх стосунків. Будьте уважні до потреб партнера і піклуватися про них. Разом ви можете досягти більшого добробуту та гармонії. Не забувайте висловлювати свою любов та вдячність. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню гармонію та спокій. Це час, щоб поглибити свою близькість із партнером та створити глибший емоційний зв'язок. Зверніть увагу на їхні потреби та покажіть, що ви готові підтримувати їх у всьому. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Сьогодні ви можете відчувати вибух енергії та пристрасті. Виразіть свої почуття відкрито та пристрасно, і дозвольте партнеру побачити ваше справжнє "я". Зізнайтеся у своїх бажаннях та насолоджуйтесь взаємною привабливістю та сексуальною енергією. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) На сьогоднішній день зверніть увагу на свої спільні цінності та переконайтеся, що вони відповідають цінностям вашого партнера. Обговоріть свої мрії та плани на майбутнє, щоб зміцнити ваш взаємний зв'язок. Пам'ятайте, що взаєморозуміння та повага є основою міцних стосунків. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Сьогодні вам може знадобитися більше часу для саморозвитку та самооновлення. Будьте чесними із собою та визначте, що саме ви шукаєте у стосунках. Не бійтеся зробити крок у бік романтики та любові, якщо ви впевнені у своїх почуттях. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) На сьогоднішній день будьте відкритими для нових та захоплюючих знайомств. Можливо, ви зустрінете когось, хто внесе у ваше життя свіжість та хвилювання. Не бійтеся виявляти свою індивідуальність і показувати свою унікальність, це приверне увагу та підтримку інших. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогодні у вас є можливість поглибити свій емоційний зв'язок із партнером. Будьте уважні до їхніх потреб та покажіть свою турботу. Зверніть увагу на деталі та виявите свою романтичну натуру. Ваша здатність створювати магію та чари у стосунках буде незабутньою.
Гороскоп Гороскоп на 24 червня 2023 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати велику енергію та рішучість. Можливо, у вас буде багато справ та завдань, які потрібно виконати. Постарайтеся організувати свій час та пріоритети, щоб досягти найкращих результатів. Будьте уважні до свого здоров'я та приділіть час відпочинку. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) На сьогоднішній день можлива поява деяких фінансових питань. Будьте обережні у своїх витратах та зверніть увагу на свої бюджетні плани. Оцініть свої ресурси та вживіть заходів для фінансової стабільності. Сприятливий час для аналізу та планування. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогодні ви можете відчувати велику соціальну активність та бажання спілкуватися з іншими людьми. Це може бути гарним часом для розширення свого кола спілкування та встановлення нових контактів. Будьте відкритими та готовими поділитися своїми думками та ідеями з оточуючими. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) На сьогоднішній день можливі деякі емоційні коливання. Постарайтеся бути більш гнучкими та терплячими. Зверніть увагу на свої емоційні потреби та знайдіть способи балансувати свої почуття. Приділіть час для самоаналізу та саморозвитку. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогодні ви можете відчувати велику мотивацію та впевненість у своїх здібностях. Використовуйте цей час, щоб зосередитись на своїх цілях та амбіціях. Будьте лідером та натхненником для інших. Проте, не забувайте бути також відкритими до ідей та думок інших людей. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) На сьогоднішній день приділіть увагу своїм відносинам з близькими людьми. Сім'я та друзі можуть відігравати важливу роль у вашому житті зараз. Будьте дбайливими та підтримуючими, проявляйте любов та увагу до оточуючих. Можливо, ви також зустрічатиметеся з деякими емоційними викликами, тому будьте терплячими та співчутливими. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Сьогодні ви можете відчувати деяку невизначеність та сумніви. Постарайтеся бути об'єктивними та справедливими у своїх рішеннях. Зверніть увагу на свої внутрішні потреби та довіртеся своїй інтуїції. Займайтеся саморозвитком і прагнете гармонії у всьому, що ви робите. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) На сьогоднішній день у вас може виникнути потреба усамітнитися та відпочити від зовнішнього світу. Дозвольте собі час для внутрішнього переосмислення та релаксації. Постарайтеся знайти баланс між своїми особистими потребами та обов'язками щодо інших людей. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Сьогодні ви можете відчувати велику енергію та пристрасть до досягнення своїх цілей. Будьте амбітними та рішучими у своїх діях. Приділіть увагу своїм проектам та планам на майбутнє. Відкрийте нові можливості і не бійтеся ризикувати. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) На сьогоднішній день приділіть увагу своїм відносинам з іншими людьми. Будьте дбайливими та підтримуючими до своїх близьких. Встановіть ясні межі та будьте відкриті для взаємного розуміння. Можливо, вам також буде корисно звернутися до сімейних чи домашніх питань. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні ви можете відчувати велику креативність та інноваційні ідеї. Використовуйте цей час для втілення своїх творчих проектів та експериментів. Будьте відкриті до нових можливостей та ідей. Розширте свій кругозір і поділіться своїми знаннями з іншими. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) На сьогоднішній день можлива поява деякої емоційної нестабільності. Постарайтеся звертати увагу на своє емоційне благополуччя та піклуватися про своє самопочуття. Приділіть час для відпочинку та розслаблення. Зверніться до своїх близьких за підтримкою та розумінням.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 486-го дня війни 24 червня 2022 року Оперативна інформація станом на 06.00 24.06.2023 щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася чотириста вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Цієї доби, вночі, противник завдав чергового ракетно-авіаційного удару по Україні, деталізована інформація буде оприлюднена згодом. Протягом минулої доби ворог завдав ракетно-авіаційного удару по території України, застосувавши 14 крилатих ракети Х-101/Х-555, 3 дрони “Shahed”, та 4 зенітні керовані ракети із С-300 по Запоріжжю. Силами та засобами протиповітряної оборони 14 ракет та 2 дрони було знищено. Також було знищено російський ударний вертоліт Ка-52 та 7 розвідувальних БпЛА. Крім того, ворог завдав 51 авіаційного удару та здійснив 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. На жаль, постраждали мирні люди. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою. Противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - протягом доби відбулось понад 28 бойових зіткнень. Волинський та Поліський напрямки оперативна обстановка без суттєвих змін. Сіверський та Слобожанський напрямки противник завдав авіаційного удару в районах Павлівки Сумської області та Гатища і Плетенівки Харківської області. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Карповичі, Карабани, Михальчина Слобода Чернігівської області; Середина-Буда, Шалигіне, Попівка, Атинське, Іскрисківщина, Волфине, Павлівка, Стукалівка, Ободи, Кіндратівка Сумської області, а також Гур'їв Козачок, Уди, Ветеринарне, Козача Лопань, Стрілеча, Олійникове, Нескучне, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Нестерне, Плетенівка, Бударки, Землянки, Озерне, Вільхуватка, Чугунівка, Тополі на Харківщині. Куп’янський напрямок артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Красне Перше, Фиголівка, Дворічна, Западне, Куп’янськ, Масютівка, Кислівка і Берестове Харківської області. Лиманський напрямок противник здійснив безуспішні наступальні дії в напрямках Веселого та південніше Діброви. Завдав авіаційних ударів в районах Невське Луганської області та Білогорівка і Сіверськ Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали Невське і Білогорівка Луганської області та Торське, Серебрянка, Верхньокам’янське, Спірне і Роздолівка - Донецької. Бахмутський напрямок противник завдав авіаційних ударів в районах Хромове, Іванівське, Первомайське та Предтечине. Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали Васюківка, Оріхово-Василівка, Богданівка, Часів Яр, Іванівське, Південне та Нью-Йорк Донецької області. Авдіївський напрямок противник проводив безуспішні наступальні дії в районі Авдіївки Донецької області. Завдав авіаційних ударів в районах Новокалинове, Очеретине, Невельське, Авдіївка та Сєверне. Здійснив артилерійські обстріли населених пунктів Бердичі, Авдіївка, Тоненьке, Карлівка та Невельське Донецької області. Мар’їнський напрямок ворог проводив наступальні дії в районі Мар’їнки, успіху не мав. В той же час, здійснив артилерійські обстріли населених пунктів Красногорівка, Мар’їнка та Георгіївка Донецької області. Шахтарський напрямок ворог здійснив безуспішні наступальні дії в напрямках Вугледара та Золотої Ниви. Завдав авіаційних ударів в районах Золота Нива, Сторожеве, Макарівка і Благодатне Донецької області. Здійснив обстріли населених пунктів Парасковіївка, Новомихайлівка, Благодатне, Вільне Поле, Зелене Поле, Новопіль, Водяне, Вугледар та Сторожеве на Донеччині. Запорізький та Херсонський напрямки противник продовжує вести оборонні дії, зосереджує основні зусилля на недопущенні просування наших військ. Намагався відновити втрачене положення в районі Макарівки Донецької області. Завдав авіаційних ударів в районах населених пунктів Новоданилівка, Оріхів, Степногірськ Запорізької області та Веселе, Козацьке і Антонівка на Херсонщині. Здійснив артилерійські обстріли населених пунктів Новодарівка, Темирівка, Левадне, Малинівка, Гуляйполе, Гуляйпільське, Чарівне, Залізничне, Білогір’я, Новоданилівка, Омельник, Червона Криниця, Преображенка, Оріхів, Єгорівка, Новоандріївка, Степове, П'ятихатки Запорізької області; Придніпровське, Нікополь Дніпропетровської області; Качкарівка, Республіканець, Козацьке, Шляхове, Бургунка, Золота Балка, Дудчани, Іванівка, Молодіжне, Білозерка, Ромашкове, Антонівка, Зеленівка, Херсон, Зимівник, Дніпровське, Янтарне, Берегове, Велетенське Херсонської області. Авіація сил оборони за минулу добу завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 4 райони зосередження особового складу та військової техніки, 15 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях, 2 засоби радіоелектронної боротьби та 5 засобів протиповітряної оборони. Підтримуйте Збройні Сили! Переможемо разом! Слава Україні!
Суспільство CIT: Центр Ростова-на-Дону зайняли військові, а не бійці «ЧВК Вагнера» Озброєні люди, які оточили будівлі силових відомств у центрі Ростова-на-Дону, — це не бійці «ЧВК Вагнера», а військові, які готуються до захисту будівель, повідомив засновник Conflict Intelligence Team Руслан Левієв, проаналізувавши фото та відео з міста. Деталі. Як пише Левієв, на кількох фото видно машини військової поліції, яка не могла опинитися в лавах Євгена Пригожина. Також він звертає увагу, що штаб ПВО, який є «головним штабом війни», не може не охоронятись у такій ситуації. Маневри військових довкола будівель Левієв пояснив не підготовкою до штурму, а навпаки – зайняттям позицій для оборони. «Вони не «оточують своїх», а займають позиції навколо будівлі, щоб обороняти її. При цьому противник вже може бути поряд, тому треба контролювати ситуацію навколо, дахи будинків, вікна», – пише аналітик. Контекст Після низки нічних заяв голови «ЧВК Вагнер» Євгена Пригожина про те, що колони з його бійцями входять до Ростов-на-Дону, в мережі з'явилися десятки відео з озброєними людьми, що наповнили центр міста, на бронетехніці. Як повідомило видання 161.ru, людей у камуфляжі бачили біля штабу ПВО, главків МВС, ФСБ, відділення поліції та адміністрації міста.
Суспільство Собянін заявив, що на москві проводяться антитерористичні заходи. На ростові закликають не залишати свої будинки Мер москви, столиці так званої росії, сергій собянин о 6 ранку повідомив, що "у зв'язку з інформацією, що надходить" у столиці проводяться антитерористичні заходи, спрямовані на посилення заходів безпеки. Зокрема, за його словами, запроваджено додатковий контроль на дорогах, а також "можливе" обмеження проведення масових заходів. Губернатор Голубєв закликав мешканців ростова не залишати свої будинки "У зв'язку з ситуацією, що склалася, прошу утриматися від поїздок до центру міста і по можливості не залишати свої будинки", - написав губернатор Ростовської області Василь Голубєв. Тим часом у мережі з'являються відео, на яких люди в камуфляжі та з автоматами лежать на асфальті та прицілюються. Хто вони і в кого прицілюються – зрозуміти неможливо. Про одне з таких відео телеканал "Дощ" повідомив, що це "автоматники біля штабу Південного військового округу в Ростові-на-Дону". Чи ставляться вони у ПВК "Вагнер" чи до міноборони – також неясно.
Суспільство Conflict Intelligence Team: на відео з Ростова, що розповсюджуються в мережі, військовослужбовці міноборони, а не ПВК "Вагнера" Засновник розслідувального проекту Conflict Intelligence Team (CIT) Руслан Левієв вважає, що люди в камуфляжі та з автоматами на відеороликах з Ростова, які активно поширюються в мережі, - "явно не вагнерівці". За його словами, це військовослужбовці міноборони. "Хто встиг у що одягнутися, той у тому й приїхав. Усіх піднімали по тривозі", - написав Левієв у Twitter. На думку Левієва, на відео ці військовослужбовці "не "оточують своїх", а займають позиції навколо будівлі, щоб обороняти її. При цьому противник вже може бути поруч, тому треба контролювати ситуацію навколо, дахи будинків, вікна". Раніше "Медуза" звернула увагу на те, що у відкритому фотобанку держагентства ТАРС у підписах до фотографій з Ростова йдеться про те, що штаб Південного військового округу в Ростові-на-Дону оточили бійці ПВК Вагнера.
Події Нічна атака 24 червня 2023 року. Що відомо Не смотря на то, что на самой россии происходит цирк с "бунтом" пригожина, русская армия убийц, насильников и мародеров в ночь на 24 июня вновь атаковала Украину. В конце вчерашнего дня поступила информация о взлете стратегических бомбардировщиков с аэродрома возле Мурманска, куда они переместились после того как были атакованы на аэродроме в Энгельсе. Бомбардировщики-убийцы подошли к рубежам пуска к половине первого ночи, ракеты долетели до Украины к двум часам. С этого времени воздушная тревога была объявлена по всей территории Украины. Это была одна из самых массированных ракетных атак за последнее время. Враг использовал крылатые ракеты Х-101, сверхзвуковые Х-22, ракеты С-300 и беспилотники. Основные усилия на этот раз были направлены на Днепр и Киев. Киев ППО ЗСУ збила понад 20 ракет в повітряному просторі навколо Києва цієї ночі. "Восьма повітряна атака на Київ за червень. Ворог вчергове застосував свою звичайну тактику - стратегічні бомбардувальники Ту-95МС випустили з району Каспію ракети Х-101/555", - зазначає очільник Київської МВА Сергій Попко. Как сообщил мэр Киева Виталий Кличко, в Соломенском районе столицы прогремели взрывы. По предварительной информации, в Соломенском районе обломки ракеты попали в автомобильную стоянку, написал Кличко. Также обломки ракеты попали в верхние этажи многоэтажного здания, однако пожара дома нет, уточнил он. Одной пострадавшей медики оказали помощь на месте, еще одного госпитализировали. Немного позднее мэр уточнил, что в многоэтажке, предварительно, возник пожар на 16-м этаже, а на 17-м этаже есть повреждения. "Уточнение информации о последствиях попадания обломков в 24-этажное здание Соломенском районе.На данный момент обнаружены двое погибших. Пострадавших - 8 человек", - сообщил глава КГВА Сергей Попко. Два человека госпитализированы, остальным медпомощь оказывалась на месте. Повреждены около 40 автомобилей, припаркованных на стоянке. Харьков Терехов сообщил о минимум трех прилётах по Слободскому району Харькова Предварительно, ракетами С-300. В одном случае - попадание в газовую трубу. Пока информации о пострадавших нет. Днепр В Днепре в результате обстрела "несколько домов разрушены до основания", сообщил мэр города Борис Филатов. По его словам, в результате взрыва образовалась "огромная воронка". Есть пострадавшие. В условиях войны Би-би-си не может оперативно проверить и подтвердить заявления воюющих сторон. Одесса Сообщалось о работе средств ПВО
Культура Народні прикмети на 24 червня 2023 року: що не можна робити в цей день, якщо не хочете втратити красу та здоров'я 24 червня за народним календарем відзначають Варфоломіїв день та церковний день пам'яті апостолів Варнави та Варфоломія. . За народним повір'ям, цього дня не можна рвати траву, щоб не привести в будинок нечисту силу. Вважається, що у Варфоломіїв день сходиться вся нечиста сила - біси, відьми, чорти, вурдалаки, лісовики, русалки, а опівдні по полях катається і ділить між собою уділи. За переказами, цілющі рослини на Варфоломія перетворюються на отруйні. З 24 червня по 7 липня настають "русалочі дні". Ворожіння в цей період вважаються такими ж правдивими, як і на свята. Найкращим для ворожіння днем вважається 7 липня. 24 червня не можна збирати траву, рвати квіти, збирати врожай, шкодити рослинам, бігати травою, сидіти на ній. Вони можуть бути пошкоджені підступами нечисті. Не треба лаятися, розводити сварки, вступати в конфлікти, вживати лайки і чортихатися, щоб не залучити нечисть. Не рекомендується починати щось нове. Будь-які починання сьогодні можуть призвести до повного провалу. Що можна робити 24 червня: Можна влаштувати романтичну чи сімейну вечерю, зміцнити стосунки. Такі дії в день Варнави та Варфоломія можуть бути дуже вдалими. Добрий день для примирення, можна зробити перший крок назустріч, пробачити, вибачитися. Це свято також називали Варнавою Суничником. Все з тієї причини, що в лісах починає встигати суниця, настав час вирушати на її збір. Чого не можна робити у свято: Не можна збирати траву, рвати квіти, збирати врожай, зрізати рослини для приготування страв. Рослини можуть бути пошкоджені підступами нечисті. Не можна лаятися, розводити сварки, вступати в конфлікти, вживати лайки, чортихатися. Сварка між закоханими або подружжям може призвести до розладу стосунків і навіть розставання. Не рекомендується змінювати свою зовнішність, змінювати зачіску, колір волосся, макіяж, манікюр, не слід робити татуювання, зміни можуть позначитися негативно на зовнішності. Не можна розповідати про свої плани та бажання іншим людям. Сказане може зіпсувати усі справи. Також не варто говорити слова «хочу», «хотілося б» і так далі. Не можна починати щось нове (робота, бізнес, ремонт, будівництво, творчість, хобі, господарство тощо). Будь-які починання сьогодні можуть призвести до повного провалу. Не можна скаржитися іншим на своє життя, біди, проблеми, хвороби, тяжку долю — ситуація може ще більше посилитися. Народні прикмети на 24 червня 2023 року: Теплі червневі ночі обіцяють багатий урожай плодів. Туман стелиться по воді – буде багато грибів. З самого ранку душно і жимолість пахне сильніше, ніж звичайно – до негоди. Качки безперервно пірнають і плескаються у воді – до опадів. З ранку бліде сонце – надвечір дощ піде. Голубів у сонячний день майже не видно – погода зіпсується. Якщо під час дощу сонце визирнуло – скоро проясниться. Бджоли вранці на поле не летять, а сидять по вуликах – до дощу. Під час грози довго чути гуркіт грому – до затяжної негоди.
Суспільство Пригожин стверджує, що взяв під контроль військові об'єкти Ростова Пригожин стверджує, що він узяв під контроль військові об'єкти у Ростові. Однак наразі немає незалежних підтверджень цієї інформації. Пов'язаний із Пригожиним телеграм-канал опублікував відео, в якому, згідно з підписом, голова ПВК "Вагнер" веде переговори із заступником міністра оборони Юнус-Беком Євкуровим та заступником начальника Головного управління Генштабу (ГУ ГШ) Володимиром Олексієвим. Однак, якщо побачити відео видно, що переговорами цю розмову в курилці ніяк не назвеш. Пригожин просто ставить генералам російської армії вбивць, ґвалтівників і мародерів свої умови. На відео Пригожин повідомляє Євкурову, що бойовики "Вагнера" збили третій гелікоптер і збиватимуть усі, якщо їх атакуватимуть. Євкуров реагує зітханням. Потім заступник міністра оборони починає вимовляти фразу, яку складно розібрати, але закінчує її словами "думайте, що робити". У відповідь Пригожин заявляє, що ПВК "Вагнер" прибула до Ростова, щоб "отримати начальника Генштабу та Шойгу". Він також стверджує, що доки вони не будуть на місці, вони блокують місто Ростов і прямують до Москви. Євкуров просить вивести бійців, проте голова ПВК "Вагнера" відмовляється. Пізніше Пригожин опублікував ще одне відео, в якому повідомляє, що знаходиться "в штабі" та вказує час – 7:30 ранку. За його словами, ПВК контролює військові об'єкти у Ростові, включаючи аеродром. Поки що немає незалежних підтверджень цієї інформації. Бі-бі-сі також не може підтвердити, що відео Пригожина справді було записано у штабі Південного військового округу (ЮВО).
Суспільство Що там на болотах. Головне на ранок 24 червня Головні події цього ранку: Засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин заявив про обстріл позицій найманців із боку регулярних частин російської армії. У Міноборони РФ цю інформацію назвали такою, що не відповідає дійсності. Пригожин оголосив про початок військового рейду на болотах: за його словами, 25 тисяч вагнерівців повинні зупинити зло, яке несе військове керівництво країни. ФСБ порушила кримінальну справу проти Пригожина, звинувативши її в організації збройного заколоту. За цією статтею «кухареві Путіна» загрожує до 20 років позбавлення волі. Генерал Сергій Суровікін та генерал-лейтенант Володимир Алексєєв записали відеозвернення: Алексєєв закликав найманців не «грати на руку противнику», Суровікін повідомив, що дії «вагнерівців» — «удар у спину країні та президентові». Євген Пригожин записав відео у штабу Південного військового округу в Ростові-на-Дону: він заявив, що всі військові об'єкти міста, у тому числі аеродром, знаходяться під контролем ПВК «Вагнер». Містяни підтверджують, що вранці в Ростові з'явилися озброєні люди в камуфляжі — хто це поки що не зрозуміло. За словами Пригожина, бійців ПВК «Вагнер» повторно обстріляли з гелікоптера, який згодом був збитий. Офіційного підтвердження цієї інформації немає. У розмові з генералами в курилці штабу кола на ростові Пригожин стверджував, що його люди збили три вертольоти. Боягузливий бункерний дід путін досі ніяк не коментував останні події: прес-секретар Дмитро Пєсков лише зазначив, що глава держави поінформований про ситуацію. Є інформація, що найближчим часом ботоксне непорозуміння зробить заяву Мер на Москві Сергій собянин повідомив про проведення в російській столиці антитерористичних заходів, голова Ростовської області Василь Голубєв попросив мешканців утриматися від поїздок до центру міста та не залишати свої будинки.
Суспільство Мляве міністерство війни на росії намагається "придушити" заколот пригожину умовляннями Міністерство війни на Росії звернулося до бійців ПВК «Вагнер» та закликало їх не брати участь у «озброєному заколоті». У зверненні Міноборони РФ йдеться про те, що найманців «обманом втягнули у злочинну авантюру Пригожина». «Багато ваших товаришів із кількох загонів вже усвідомили свою помилку, звернувшись за допомогою у забезпеченні можливості безпечно повернутися до пунктів постійної дислокації. Таку допомогу з нашого боку всім бійцям і командирам, які звернулися, вже надано», — повідомили в міністерстві. Військове керівництво Росії просить бійців ПВК «Вагнер» «виявити розсудливість і швидше вийти на зв'язок із представниками Міноборони Росії чи правоохоронних органів». У цьому випадку, згідно з заявою, найманцям гарантується безпека.
Політика США слідкує за ситуацією на болотах Президент США Джо Байден отримав інформацію про ситуацію з "заколотом", який ініціював ватажок терористичної групи Вагнер Євген Пригожин. Про це повідомив представник Білого дому Адам Ходж в інтерв'ю CNN. За словами Ходжа, США ретельно відстежують розвиток подій у Росії та заяви Пригожина, в яких містяться погрози на адресу глави російського Міністерства оборони Сергія Шойгу та начальника Генштабу Валерія Герасимова. Він також зазначив, що президента Байдена було поінформовано про поточну ситуацію. "Ми слідкуємо за тим, що відбувається, і консультуватимемося з нашими союзниками та партнерами щодо цих подій", - заявив Ходж. Увечері 23 червня 2023 року Євген Пригожин, ватажок російської терористичної організації "ЧВК Вагнера", заявив про ймовірну атаку регулярних військ Російської Федерації на базу вагнерівців за наказом міністра оборони Сергія Шойгу та начальника Генштабу Валерія Герасимова. Міністерство оборони РФ віднесло цю заяву до провокації. Пригожин звернувся до військових сил Росії, закликаючи їх "не чинити опору", проте у разі опору він загрожував "негайним знищенням". Він не явно заявив про свій намір вирушити до Москви для "розбирань". У ряді міст Росії, близьких до українського кордону та баз Вагнера, була помічена військова техніка, що виїжджає.
Суспільство Путін виступив зі зверненням по державним телеканалам Ботоксне опудало, яке обіцяло свій виступ на 9 ранку у своїй традиційній манері запізнився на годину і почав свою промову о 10 ранку. У своєму зверненні він назвав дії ПВК "Вагнер" він назвав "ударом у спину" та порівняв ситуацію з жовтнем 1917 року, "зрадою" та "зрадою". Він звертається "до росіян, військових та силових відомств і до тих, кого обманом та погрозами штовхнули на шлях збройного заколоту". "Ми зіткнулися із зрадою, непомірні амбіції призвели до зради Росії", - сказав Путін і пообіцяв "неминуча кара". Євгена Пригожина, керівника бунтівної ПВК "Вагнера" він жодного разу не назвав на ім'я. У цей же час надійшла інформація від Reuters, що у Воронежі найманці ПВК "Вагнер" взяли під контроль усі військові об'єкти, повідомляє агентство Reuters із посиланням на джерело у російських спецслужбах. "Всі ключові об'єкти у Воронежі теж взяті під контроль, все як у Ростові", - підтвердило Бі-бі-сі джерело, близьке до центрального апарату ФСБ. За його словами, поки що конкретного плану придушення заколоту ПВК "Вагнер" у них немає. Повідомляється, що на прикордонному переході Бугаївка у Воронезькій області 180 російських військових та силовиків склали зброю та погодилися не перешкоджати "вагнерівцям". Також видання Reuters із посиланням на джерела у російських спецслужбах повідомило, що "вагнерівці" взяли під контроль військові об'єкти у Воронежі.
Дозвілля Місячний день сьогодні 24 червня 2023 року Завдяки порадам астрологів щодня буде вдалим, а неприємності залишаться за спиною. Дізнайтеся про те, яким буде вплив Місяця сьогодні, щоб підготуватися до можливих подарунків долі та вправно обійти перешкоди на шляху до щастя. Намагайтеся навчитися керувати своєю енергією самостійно, щоб менше залежати від настрою нічного світила. 24 червня астрологи не прогнозують важливих та кардинальних змін у житті людей, проте, цієї доби не варто грати з вогнем і йти на необґрунтований ризик. Тим, кого переповнюють емоції, впоратися з ними допоможе своєчасний відпочинок. добре, що на подвір'ї субота. У спокійному стані приймати правильні рішення буде простіше. Фаза Місяця: Місяць, що росте, сьогодні переходить у Знак Діви. Актуальний 7 місячний день, і це поки що тільки початок фази зростання, тому всім нам варто бути трішки обережнішими. Так, Місяць сприяє новим звершенням, але необачність може коштувати вам репутацію. Магнітні бурі 24 червня: магнітосфера Землі сьогодні у повному спокої. Що принесе успіх сьогодні позитивний настрій; доброта; нові починання; навчання; знайомства; романтичні відносини. Що відлякає успіх цього дня емоційні зриви; неробство; конфлікти. Домашні справи за місячним календарем Займатися домашніми справами безперечно варто, але лише в тому випадку, якщо вони або не заважають виконанню важливіших обов'язків, або приносять вам задоволення. Тим, хто вирішить у цей день навести лад у житло, варто правильно розподілити час, щоб не перевтомитися. Олена в Діві — найкращий час для наведення порядку, перестановки меблів. Астрологи вважають, що на нас з вами чекає чудовий день для ремонту. Одяг та талісмани удачі цієї суботи Астрологи назвали кілька кольорів, які сьогодні сприятливо вплинуть на енергетику. Синій дозволить зосередитися, а зелений допоможе підвищити кількість фізичних сил та витривалості. Чорний та білий кольори підійдуть для важливих переговорів. В якості талісманів цієї суботи варто використовувати камені, що очищають свідомість від неприємних думок, які можуть стати побічним ефектом впливу стихії Землі. До таких відносяться: алмаз, бірюза та гелітроп. З прикрас краще віддавати перевагу титану, мельхіору, кераміці, глині, дереву та сріблу. Фінанси та робота в 7 місячний день Ділова активність цієї доби призведе до успіхів, тому експерти рекомендують не гаяти часу даремно і не боятися брати відповідальність у свої руки. Цієї суботи успіх посміхнеться тим, хто не відкладає важливих справ на потім. Навчання, фінансові операції, збір інформації для майбутніх та поточних проектів — все це сприятливі справи. Так, за бажання можна абстрагуватися від роботи та будь-яких справ зовсім, але якщо ви змушені сьогодні працювати, це краще робити максимально відповідально. У жодному разі не перекладайте свою відповідальність на інших людей. Це може призвести до великих проблем. Кохання та спілкування 24 червня Зростання Місяця у сузір'ї Діви — не особливо динамічний час, але завдяки винахідливості та активності можна досягти успіхів у особистому житті. Ця доба буде вдалою як для нових знайомств, так і для налагодження стосунків у вже існуючих парах. Всім, хто перебуває у пошуках кохання, необхідно проявити активність та бути чесними. Тим, хто вже перебуває у стосунках, варто звернути увагу на прохання другої половинки. Настав час для того, щоб втілити в реальність свої обіцянки. Найголовніше сьогодні — не поспішати з рішеннями. Потрібно вміти слухати та давати об'єктивний зворотний зв'язок усім людям без винятку. Настрій та здоров'я за місячним календарем Сузір'я Діви в союзі з зростаючим Місяцем не провокує нас на часті та кардинальні зміни в настрої, тож цього дня важливо стежити за емоціями, щоб уникати імпульсивних дій. Енергію важливо спрямовувати у мирне русло і не засиджуватися без діла, щоб надлишок сил не став причиною розладу між розумом та емоціями. Помірні фізичні навантаження хороші будуть для тих, хто хоче покращити настрій та самопочуття, очиститися від депресивних думок та хандри. Це чудовий день для масажу, прийому грязьових ванн, масок для обличчя.
Дозвілля Чому не можна спати навпроти дзеркала Багато людей вважають, що спати напроти дзеркала не можна. Чим викликане таке побоювання, спробуємо зараз розібратися. Ви будете здивовані, але протягом багатьох століть люди дотримувалися думки, що людина, яка занурюється в сон, не повинна відбиватися в дзеркалі. Чому не можна спати навпроти дзеркала, намагаються пояснити люди і в сучасному світі. Це пояснюється теорією астрального духу. Її прихильники переконані, що під час сну людська душа покидає фізичну оболонку, таким чином дзеркало віщує велику небезпеку, бо воно може затягнути душу людини. Деякі прихильники цієї теорії вважають, що дзеркало може представляти смертельну небезпеку для людини, яка ризикне заснути навпроти цього предмета. На їхню думку, вона може просто не прокинутися. В чому полягає небезпека дзеркал?Деякі люди вважають, що цей предмет має сильну енергетику, і тому, може погано впливати на людину. Існує думка, що дзеркало може навіть забрати позитивну енергію, у того, хто буде спати навпроти нього, це, в свою чергу, призведе до постійних головних болів і поганого настрою. Дзеркало - це не просто предмет інтер'єру. Це, на думку, деяких дослідників паранормальних явищ своєрідний портал для потойбічного світу. Деякі з нас, коли засипають перед дзеркалом, ніби відчувають, що за ними стежать. Це відчуття не покидає людину всю ніч, в результаті ви стаєте дратівливим і нервовим. Ця закономірність цілком з'ясовна. Будь-яка людина, яка намагається заснути перед дзеркалом, буде відчувати дискомфорт. Це психологія людей, адже дзеркало завжди відбиває нас, а кожен з нас це повноцінна людина. Таким чином, складається відчуття, що в кімнаті ви не одні і постійна присутність когось ще не дає вам заснути. Це всього лише психологія людини. Таке нешкідливе заняття, як сон перед дзеркалом може привести до незгладимим травм психіки і розвитку параної. Правда, стосується це тільки людей зі слабкою психікою.

Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів




/-0,60752511024475-/ /-pc-/
Top