counter
Архів Повернутись назад 24 Квітня 2017
24 Квітня
Політика Російські хакери добралися до Данії: зламані пошти працівників Міноборони У кількох співробітників Міністерства оборони Данії були зламані електронні пошти. У доповіді центру кібербезпеки розвідслужби країни відзначається, що до зламу пошти можуть бути причетні хакери, які влаштували раніше злам серверів Демократичної партії в США, передає видання Berlingske. На думку датських розвідників, хакери з РФ протягом двох років - з 2015 по 2017 - могли читати записи цих співробітників. Отримана хакерами інформація - не секретна, однак, на думку розвідки, сам факт міг бути використаний з метою вербування і шантажу співробітників Міноборони Данії. «Ситуація критична. Це не дрібні хакерські групи, які таким чином розважаються», - заявив міністр оборони Данії Клаус Хьорт Фредеріксен. Він уточнив, що хакери «пов'язані з розвідкою або центральними елементами російського режиму».
Суспільство оформление ленты  Переможцем «Голосу країни-7» став священик Олександр Клименко Найбільшу глядацьку підтримку в сьомому сезоні шоу «Голос країни -7» отримав священик Олександр Клименко з команди Тіни Кароль. У неділю, 23 квітня, на каналі «1+1» пройшов суперфінал вокального шоу, за перемогу в якому боролися чотири фіналісти: Олександр Клименко з команди Тіни Кароль, Інгрет Костенко з команди Потапа, Анна Кукса з команди Джамали і Віра Кекелія з команди Бабкіна , передає ТСН. Призи, передбачені для співаків: запис пісні і кліпу, тримісячна ротація в ефірі радіостанції «Хіт ФМ» та ключі від квартири в ЖК «Щасливий» від партнера конкурсу компанії «НоваБудова». Отець Олександр з села Недра біля Березані отримав головний приз, проте частиною його поступився Інгрет Костенко. Священик віддав Інгрет можливість записати пісню і кліп, а також тримісячну ротацію на радіо «Хіт ФМ».
Політика Захарченко готовий домовлятися про повернення «ДНР» в Україну на «конфедеративних засадах» Ватажок терористів так званої «ДНР» Олександр Захарченко допустив, що окуповані території Донбасу повернуться до складу України, але на «конфедеративних засадах». Інтерв'ю у лідера бойовиків взяло російське пропагандистське видання «Известия». «Зараз ми готові вести діалог з Україною тільки на засадах рівноправності, як незалежна держава (...) Моливо, як незалежна держава ми готові будемо домовлятися з Києвом про співіснування на конфедеративних засадах», - заявив Захарченко. Разом з тим, за його словами, переговори будуть можливі тільки після того, як «у Києві зміниться не просто влада, а й вся правляча еліта». Терорист висловив розуміння, що війна рано чи пізно закінчиться «переговорами про принципи співжиття з Україною».
Суспільство Мессі побив новий бомбардирський рекорд, забивши 500 голів у складі «Барселони» Нападаючий «Барселони» Ліонель Мессі забив 500 голів в офіційних поєдинках, тим самим побивши новий бомбардирський рекорд. Другий гол форварда в матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії з "Реалом" став для гравця 500-м, передає Football.ua. Зокрема, 343 голи Мессі забив у чемпіонаті Іспанії, 94 - в Лізі Чемпіонів, 39 - в Кубку Іспанії, 12 - в Суперкубку Іспанії, 5 - на Клубному Чемпіонаті світу і 3 - в Суперкубку УЄФА. Таким чином, Мессі став найкращим гравцем в історії за цим показником, обійшовши легендарного Альфредо Ді Стефано. Нагадаємо, «Барселона» зустрічається з «Реалом» в рамках 33-го туру чемпіонату Іспанії. Рахунок у матчі відкрив Каземіро, але вже на 33-й хвилині першого тайму Мессі забив перший гол і зрівняв рахунок. Другий гол Мессі забив на 92 хвилині матчу і «Барса» здобула перемогу в гостях у «Реала» з рахунком 3:2.
Події У Мексиці в конфлікті наркобаронів за два дні загинуло 35 осіб За два вихідних дні в Мексиці загинули щонайменше 35 людей в результаті конфліктів між представниками наркобізнесу. Мексиканські чиновники повідомили, що такого рівня насильства в країні не було з 2011 року, передає Reuters. Відзначається, що 8 тіл правоохоронці знайшли в суботу, 22 квітня, на головній вулиці в ізольованому селі муніципалітету Чурумуко, що межує зі штатом Герреро. 12 осіб загинули в неділю, 23 квітня, у штаті Сіналоа. Ще 9 осіб було вбито під час збройної сутички між конкуруючими бандами в горах штату Мічоакан на заході Мексики. Крім того, ще 8 осіб були вбиті в околицях Герреро у неділю. Шістьох знайшли вбитими в Веракрусі в Мексиканській затоці. Журналісти повідомили, що конфлікти між наркобаронами почалися після арешту в 2016 році ватажка картелю Сіналоа Хоакіна "Ель Чапо" Гузмана. Його екстрадували в США. Найбільшу кількість убитих виявлено в штаті Герреро, де банди борються за поля опіумного маку, використовуваного для виробництва героїну.
Суспільство оформление ленты  Російські ЗМІ навіть не змогли правильно прочитати послання СБУ Лоліті Російські пропагандистські ЗМІ не змогли перевести написане українською мовою послання СБУ до співачки Лоліти. Так, у мікроблозі відомства в Twitter з'явилося вульгарне фото російської виконавиці з підписом: «Удачі». Але українські слова «Нехай щастить» у Росії переклали як «Нечего шастать». Відзначилися багато провідних ЗМІ РФ, однак після того, як у соцмережах їх почали висміювати, деякі видання терміново змінили текст. Нагадаємо, співачку на вихідних зняли з поїзда Москва - Київ і відправили назад у Москву. Мілявській заборонили приїжджати в Україну три наступні роки за те, що вона давала концерти в анексованому Криму в 2015 році. Після цього Мілявська вибухнула гнівними криками на адресу СБУ і прес-служба відповіла їй відповідним фото.
Політика Макрон виграв у Ле Пен у великих французьких містах Екс-міністра економіки і лідера руху «Вперед» Еммануеля Макрона підтримали у великих містах Франції, де він переміг лідера «Національного фронту» Марін Ле Пен. У Міністерстві внутрішніх справ Франції повідомили підсумки голосування в першому турі виборів президента. Відзначається, що в столиці Франції Ле Пен підтримали 4,99% виборців, тоді як за Макрона проголосували 34% жителів міста. У Ліоні також першим виявився Макрон (26%), друге місце посів Фійон (23%). У Ле Пен у цьому місті тільки четвертий результат - 16%. У Бордо Ле Пен також поступилася Макроуа, отримавши 18% голосів виборців. Аналогічна ситуація склалася також у Тулузі, де у Ле Пен 16% підтримки. Разом з тим більше 30% голосів за Ле Пен віддали жителі Марселя і Ніцци. Найбільший відсоток Ле Пен отримала в департаменті Ена, який розташований недалеко від кордону c Бельгією, - 35% виборців.
Події В окупованому Луганську підірвали військкомат: традиційно винна «українська ДРГ» В окупованому Луганську було підірвано будівлю одного з місцевих військкоматів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат України, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук. За його словами, підрив відбувся в неділю, 23 квітня. Було підірвано будівлю районного військкомату на вулиці Калугіна, 9. Тимчук зазначив, що підрив «викликав ажіотаж в середовищі керівництва «ЛНР», який пригрозив «МДБ» і «МВС» серйозними кадровими наслідками». Традиційно для терористів, розглядаються дві версії підриву - «диверсія української ДРГ» і «теракт українських патріотів, які проживають у Луганську». Разом з тим перевагу віддають другій версії.Зараз, за словами Тимчука, серед місцевих жителів йдуть масштабні перевірки.
Суспільство оформление ленты  Поліція перекрила Хрещатик, у центрі Києва можливі затори Вранці в понеділок, 24 квітня, в Києві перекрили рух транспорту по Хрещатику, що загрожує виникненням заторів у центрі міста. Поліція заблокувала центральну частину Хрещатика і весь транспорт відправляють в об'їзд, передає «Вечірній Київ». Перекриття вулиці пов'язано з підготовкою до проведення в столиці міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017». Як відомо, раніше мер Києва Віталій Кличко підписав розпорядження «Про здійснення деяких заходів щодо організації дорожнього руху та зміни в роботі транспорту загального користування в зв'язку з тимчасовим обмеженням і забороною руху транспортних засобів». Згідно з розпорядженням, Хрещатик мали  перекрити з 24:00 25 квітня по 24:00 18 травня - від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної. Зараз Департамент транспортної інфраструктури змінює роботу автобусів, тролейбусів і маршруток.
Суспільство У «ЛНР» злочинець, що втік із Росії, зайнявся «вихованням» молоді Оголошений у розшук в Росії 39-річний житель Москви Георгій Макарьєв у так званій «ЛНР» разом із ватажком бойовиків Ігорем Плотницьким відкрив спортзал. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив відомий журналіст і блогер Денис Казанський. «Російський злочинець Макарьєв, який разом зі своєю бандою влаштував масову бійку з таджиками на Хованському кладовищі в Москві рік тому (троє мігрантів тоді загинули) втік від російського правосуддя в «ЛНР», - розповів журналіст. За його словами, разом із ватажком терористів Плотницьким Макарьєв у «ЛНР» зайнявся «патріотичним вихованням» молоді. «Ось це міць! У Росії Макарьєв у розшуку, а в Луганську перерізає червоні стрічки і відкриває спортзали. Кращі люди їдуть до Луганська. Молодь Донбасу тепер в надійних руках російських тітушок», - додав Казанський.
Події оформление ленты  Тіло загиблого спостерігача ОБСЄ вивезли з «ЛНР» на підконтрольну Україні територію Тіло загиблого спостерігача Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ було вивезено на підконтрольну українському уряду територію. Про це повідомив прес-офіцер української сторони Спільного центру з контролю і координації Дмитро Струтинський. За його словами, тіло вивезли ввечері в неділю, 23 квітня, передає телеканал «112 Україна». Струтинський уточнив, що розслідування підриву автомобіля місії ОБСЄ і загибелі громадянина США входить в компетенцію місії ОБСЄ.   Нагадаємо, біля Луганська 23 квітня близько 10:17 на міні підірвався автомобіль СММ ОБСЄ. В результаті підриву автомобіля загинув громадянин США, поранення отримали громадяни Німеччини та Чехії. Голова ОБСЄ, президент України, а також Генсек НАТО закликали розслідувати підрив місії ОБСЄ в Луганській області.
Суспільство Водій автобуса віз з України до Польщі частину бивня мамонта вагою 8 кг Водій туристичного автобуса намагався вивезти з України до Польщі частину бивня мамонта вагою 8 кг. Про це повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України. Автобус затримали в пункті пропуску «Краковець - Корчова» на українсько-польському кордоні. За інформацією прикордонників, на чорному ринку бивень мамонта варто 3-3,4 тис. євро. Водій виявився громадянином України. Бивень він перевозив у коробці з-під стійки амортизатора. Згідно зі ст. 197 Митного кодексу України на деякі товари для пропуску потрібне свідоцтво на право вивезення культурних цінностей, якого водій не надав. У зв'язку з відсутністю документів бивень вилучили. Прикордонники повідомили, що бивень мамонта можна використовувати для різьблення невеликих скульптурних зображень. Вартість такої кістки на чорному ринку може становити близько 350-400 євро за кілограм.Справу направлять до суду.
Події оформление ленты  Поліція Запоріжжя оприлюднила відео погоні за наркоторговцями Поліція Запоріжжя опублікувала відео ролик, як були затримані двоє жителів Дніпра, які робили «закладки» з наркотиками в Запоріжжі. Затримання відбулося в п'ятницю, 21 квітня. Патрульні помітили двох молодих людей 1994 року народження, які ходили між площею Пушкіна і вулицею Гагаріна і помітно нервували, передає прес-служба патрульної поліції. Правоохоронці запропонували хлопцям провести поверхневий огляд, проте один штовхнув патрульного і спробував сховатися. Під час втечі хлопець намагався в одному з дворів заховати коробку від ноутбука, але був затриманий. У коробці від ноутбука містилось 275 баночок з речовиною коричневого кольору, а в його рюкзаку знайшли 114 баночок і 48 контейнерів з цією речовиною, 3 мобільних телефони Samsung, телефон Nokia, стартовий пакет.У другого хлопця знайшли пакет з 75 баночками і 30 пластиковими контейнерами з речовиною коричневого кольору, а в барсетці лежали ще 6 контейнерів з такою ж речовиною і мобільний телефон Samsung. Пізніше молоді люди зізналися, що речовини є наркотиками.
Політика ЗМІ: Трамп - найпопулярніший президент США з 1945 року Більше половини американців заявили, що перші 100 днів президентства Дональда Трампа є «слабкими». Так відповіли 45% опитаних. Опитування проводила компанія Langer Research Associates для ABC News і The Washington Post. В результаті виявилося, що Трамп є найменш популярним президентом з 1945 року. Разом з тим, 12% американців назвали «відмінним початком» роботу Трампа, ще 21% назвали перші 100 днів «хорошими», 19% вважають їх «задовільними». У виданні підкреслили, що, згідно з опитуванням, проведеним у 2009 році, роботу тодішнього президента США Барака Обами «відмінною» і «хорошою» вважали 54%. У свою чергу, Трамп у мікроблозі Twitter черговий раз заявив про брехливість американських ЗМІ. «Нові опитування, що вийшли сьогодні, дуже гарні, якщо пам'ятати, що більшість ЗМІ - брехливі і майже завжди налаштовані негативно. Все одно я обійшов Клінтон за кількістю голосів виборців», - написав Трамп. Нагадаємо, Трамп вступив на посаду президента США 20 січня 2017 року.
За кордоном Вашингтон готує для Росії два нових проекти енергетичних санкцій - експерт ЄС і США повинні посилити санкції щодо Росії. Про це в ході засідання міжнародного круглого столу 24 квітня заявив президент Центру глобалістики "Стратегія ХХІ" Михайло Гончар, передає кореспондент АСН. "Україна не є членом ЄС, але все, що відбувається в ЄС, зачіпає нас... Поки ще не минув рік, як прийнято стратегію розвитку ЄС. Поки ще рано робити якісь однозначні висновки. Сьогодні можна сказати, що ЄС переживає екзистенційну кризу. Цьому є як зовнішні, так і внутрішні причини... Це сталося, зокрема, з огляду на факт порушення принципів територіальної цілісності на наших східних кордонах... Деякі сили намагаються домогтися деструкції ЄС як зі сходу, так і з півдня... Реакція на військову агресію Росії в кабінетах Брюсселя відбувається досить повільно... Це говорить про недостатність дій", - заявив він. Він підкреслив, що "вже 10 років ми не бачимо збройних сил ЄС, вони так і не створені... І цим також користуються недоброзичливці ЄС". При цьому Гончар нагадав, в Глобальної стратегії ЄС чітко позначена позиція ЄС щодо порушення територіальної цілісності і порушення прав людини. "Тому ми будемо сподіватися, що Резолюція Європарламенту на одній з березневих сесій щодо Криму призведе до посилення режиму санкції щодо Росії. Він повідомив, що зараз у Вашингтоні готується два нових проекти законів, які передбачають "посилення санкцій щодо Росії і переведення їх в енергетичний сектор. "Адже енергетичний двигун російської агресії проти України і Європи отримує постійне підживлення", - сказав Гончар.
Суспільство оформление ленты  У базу сайту «Миротворець» потрапив російський співак Маршал Виконавець потрапив у чорний список у неділю, 24 квітня, передає Allnews. Співака зарахували до персон нон ґрата за незаконний перетин україно-російського кордону і концерти в окупованому Криму. Крім того, на сайті «Миротворець» зазначається, що Маршал виправдовував російську агресію в Україні та анексію півострова. Нагадаємо, сайт «Миротворець» останнім часом активно публікує у себе на майданчику інформацію про російських виконавців, які відвідували окупований Крим. Нещодавно на сайті були додані відразу три зірки російської естради. Співакові Стасу П'єсі склали компанію R&B-виконавиці Юліанна Караулова і Бьянка. Раніше в'їзд в Україну на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2017» заборонили російській співачці Юлії Самойловій, яка також порушувала українські закони і співала в Криму.
Суспільство Колишній міністр Німеччини став коміком і їде в турне Екс-міністр фінансів Німеччини Пеєр Штайнбрюк перекваліфікувався в артисти стендап-комедії. Штайнбрюк разом з професіоналом цього жанру Флоріаном Шредером вирушив у турне по країні з сатиричним шоу, передає ВВС. Квитки заздалегідь розкуплені в Берліні, Гамбурзі та Кельні. Щтайнбрюку 70 років, раніше він був главою уряду землі Північний Рейн-Вестфалія, пізніше обіймав посаду голови Соціал-демократичної партії Німеччини, в 2013 році змагався з Ангелою Меркель у боротьбі за пост канцлера. У 2016 році політик покинув Бундестаг та увійшов до складу ради директорів ING-DiBa AG. У Німеччині Штайнбрюк відомий провокаційними висловлюваннями. Так, в лютому 2013 році, коментуючи підсумки виборів в Італії, політик заявив, що «перемогли два клоуни», маючи на увазі Беппе Грілло (професійного коміка) і екс-прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі.
Політика ЄС виступає за довгострокові санкції проти Росії ЄС - за довгострокові санкції проти Росії. Про це в ході засідання міжнародного круглого столу 24 квітня заявив голова Представництва ЄС в Україні Хьюг Мінгареллі, передає кореспондент АСН. "Нам треба зробити ЄС більш об'єднаним, сильнішим на європейській арені. Щоб наші члени почувалися в більшій безпеці, щоб наші цінності були захищені... Але захищати наші цінності за межами ЄС не так просто... Зараз ми маємо проблеми в ЄС, з якими повинні боротися на постійній основі. За його словами, на порядку денному ЄС - питання енергетичної безпеки, зміни клімату, проблеми міграції. Всі ці питання треба вирішити спільно. "Усі члени ЄС зацікавлені в цілісності. Адже тільки разом ми маємо можливість побороти загальні загрози... Нам треба мати кращий технічний потенціал для вирішення цих питань. Ми зацікавлені в тому, щоб розширити присутність громадськості в цих процесах для просування принципів і цінностей демократії" , - сказав він. Він зазначив, що відносини з Росією, військова агресія проти України - одне з ключових питань ЄС. "Ми розуміємо, що нам треба покращувати відносини з Росією. У 2014 році наші відносини, по суті, перервалися, коли Росія анексувала Крим і представила стратегічний виклик для всіх нас. Це виклик на всьому Чорноморському регіоні ... Це серйозний привід для нашої стурбованості ", - сказав він. Мінгареллі зазначив, що ЄС і далі підтримує необхідність застосування санкцій проти РФ. "Я думаю, що нам потрібно забезпечити довгострокові санкції щодо Росії. Але в той же час, ми повинні вести діалог з Росією, застосовувати дипломатичні методи. Природно, ці три роки показали, що санкції вплинули на Росію. Тому нам необхідно посилити нашу спільну бачення цієї проблеми ", - вважає він. Він нагадав, що ЄС у відносинах з Росією керується п'ятьма принципами:- повне виконання Мінських угод;- розвиток більш тісних відносин з сусідами Росії;- застосування санкцій щодо Росії;- діалог з Росією з глобальних питань боротьби з тероризмом;- розвиток відносин між людьми; В цілому, він зазначив, що головна мета ЄС - це забезпечення цілісності, стабільності і безпеки.
Політика SIPRI: Росія в 2016 році значно збільшила військові витрати У Росії збільшили витрати на озброєння на 5,9% - до $69,2 млрд, тим самим піднявшись на третє місце в світі в цій категорії. У доповіді Стокгольмського інституту дослідження проблем світу (SIPRI) відзначається, що в 2016 році США і Китай також підвищили витрати на оборону. Так, у США на це витратять $611 млрд, а в Китаї - до $215 млрд. Таким чином, Росія в цьому рейтингу змістила Саудівську Аравію, яка, навпаки, скоротила військові витрати на 30% - до $63,7 млрд. До п'ятірки також увійшла Індія, яка за рік на оборону витратила $55,9. Нагадаємо, раніше США в діалозі з розвідувальними службами Британії повідомили про готовність завдати превентивного удару по ядерних об'єктах Північної Кореї. Такі заяви, перш за все, можна розглядати як тиск на Китай. У США хочуть, щоб Китай діяв більш активно і застеріг лідера КНДР Кім Чен Ина від проведення нового ядерного випробування.
Суспільство Лоліта заявила, що СБУ прифотошопила їй чужі груди Російська співачка Лоліта Мілявська заявила, що на опублікованому СБУ знімку - не її груди. «Цю фотографію виявив мій чоловік. Дико здивувався, що це на сайті СБУ. Перше, що він мені сказав, коли я прокинулася: є фотографія, але груди не твої. Я чесно подивилася - але груди-то не мої! Тому всі, хто знає мене близько, і глядачі, можуть порівняти - звичайно, форми різні», - розповіла виконавиця радіостанції «Говорит Москва». Вона зазначила, що в родині жартують щодо фото, зокрема, «мама плакала в 8-ї ранку, а Євочка засмутилася». Нагадаємо, співачку вихідними зняли з поїзда Москва - Київ і відправили назад у Москву. Мілявській заборонили приїжджати в Україну три наступні роки за концерти в анексованому Криму в 2015 році. Після цього Мілявська вибухнула гнівними криками на адресу СБУ, і прес-служба відповіла їй відповідним фото.
Політика Лавров: Росія прагне відновлення співпраці з Євросоюзом Росія націлена на повноцінне відновлення діалогу з Європейським Союзом. Про це заявили міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров під час переговорів із главою дипломатії ЄС Федерікою Могеріні. «Ми переживаємо непростий період у відносинах Росії із Заходом... Ми, як і раніше, націлені на відновлення співпраці з ЄС, нашим найбільшим торговельно-економічним партнером, з народами якого у нас дуже багато спільного в історичному, культурному і ціннісному відношенні», - заявив він, передає РІА «Новости». Нагадаємо, сьогодні голова Представництва ЄС в Україні Хьюг Мінгареллі повідомив, що ЄС виступає за довгострокові санкції проти Росії. «Я думаю, що нам потрібно забезпечити довгострокові санкції щодо Росії. Але в той же час ми повинні вести діалог з Росією, застосовувати дипломатичні методи. Природно, ці три роки показали, що санкції вплинули на Росію. Тому нам треба посилити наше спільне бачення цієї проблеми», - зазначив Мінгареллі.
Суспільство У КМДА розповіли, які дороги перекриватимуть у столиці під час "Євробачення" Починаючи з 24 квітня і до самого конкурсу "Євробачення" в Києві буде обмежено пересування низкою доріг, зокрема частково будуть перекриті вул. Хрещатик і Прорізна. Про це 24 квітня під час брифінгу заявив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко, передає кореспондент АСН. Зокрема, з 25 квітня по 18 травня рух буде обмежено на вул. Хрещатик - від Богдана Хмельницького до вул. Михайлівської, а також на вул. Прорізній - від Пушкінської до Хрещатика. У цей період будуть повністю перекриті також вулиці біля безпосереднього місця проведення "Євробачення", а саме вул. Микільсько-Слобідська і вул. Андрея Шептицького. «Просимо звернути увагу і планувати свої переміщення відповідно до цієї інформації», - сказав Бондаренко. Разом з тим в рамках ремонту 24 квітня з 12 до 16 годин буде обмежено рух по двох смугах Південного мосту в напрямку проспекту Бажана, а 26-28 на мосту Метро. «Зокрема, в першій смузі рух буде обмежено з 21:00 26 квітня по 7:00 27 квітня і відповідно в другій смузі з 21:00 27 квітня по 7:00 28 квітня», - уточнив він.
Суспільство З завтрашнього дня в Україну почне повертатися тепло У вівторок, 25 квітня, в Україну буде повертатися тепло, холод відступить на схід під впливом теплих повітряних мас із заходу. Про це повідомили в Укргідрометцентрі. Відзначається, що вдень із Західної Європи почне переміщатися більш тепла повітряна маса. Очікується, що день буде без опадів, лише вночі на крайньому сході місцями невеликий дощ. У Києві також без опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Вночі заморозки 0-2°, температура вдень 14-16° тепла. Вже 26 квітня на заході країни, вдень і в Житомирській області дощі, місцями грози; на решті території без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура на Лівобережжі вночі 1-6° тепла, на поверхні ґрунту місцями заморозки 0-3°, вдень 13-18° тепла; на решті території вночі 4-9°, вдень 16-21°, на крайньому заході країни 11-16°. У Києві дощу не буде, а температура вночі підвищиться до 6-8° тепла, вдень - до 18-20°.
Суспільство У Єгипті не чекають російських туристів раніше середини 2018 року В Єгипет російські туристи повернуться не раніше 2018 року. Про це заявив голова Асоціації туристичних інвесторів Південного Синаю Хішам Алі. «Єгипетський уряд докладає великих зусиль для перегляду заходів безпеки в аеропортах країни для того, щоб відновити польоти росіян у Єгипет, але російська влада досі висуває їм усе нові і нові вимоги. Я не очікую повернення росіян до Єгипту раніше середини 2018 року», - сказав Алі, передає Інтерфакс-Україна. Експерт вважає, що відкриттю рейсів із РФ у Єгипет заважає політика. Так, до заборони авіасполучення між РФ і Єгиптом в 2015 році частка росіян в загальному потоці туристів перевищувала третину. Однак зараз на єгипетські курорти частіше їздять жителі Східної Європи, Німеччини та України. «Я впевнений, що Єгипет зараз - безпечна країна, і вже тим більше не єдина, яка страждає від тероризму. Теракти відбуваються всюди», - додав Алі. Він окремо уточнив, що середня вартість номера в п'ятизірковому готелі Шарм-аль-Шейха становить $50-60, що доступно для туристів з будь-яким рівнем доходу.
Суспільство Останні 10 незаконно встановлених у Києві газових АЗС демонтують за 2 дні - КМДА Станом на 24 квітня на території Києва залишилося близько 10 газових заправок, які встановлені без відповідної дозвільної документації. Про це 24 квітня під час брифінгу заявив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко, передає кореспондент АСН. «Три залишилося планових (демонтаж яких був запланований раніше. - АСН) і станом на п'ятницю, 21 квітня, ми виявили ще 5 заправок, які були встановлені повторно, тобто вони будуть також демонтовані в найближчі 2 дні», - пояснив він. Бондаренко зазначив, що наступним кроком буде проведення перевірок стаціонарних автозаправних пунктів. Керівник апарату КМДА додав, що містом спільно з профільними асоціаціями вже розроблена схема місць, де розміщення газозаправних пунктів можливо відповідно до чинних пожежних і будівельних норм. Нагадаємо, раніше заступник голови КМДА Геннадій Пліс заявляв, що з початку року в Києві було демонтовано 93 незаконно встановлені заправки, ще 205 АЗС власники демонтували самостійно.
Суспільство СБУ розслідує смерть представника ОБСЄ на Донбасі як теракт Служба безпеки України внесла відомості про підрив місії ОБСЄ під Луганськом і загибель співробітника місії за статтею «Теракт», повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури України. «В результаті вибуху загинув представник медичного персоналу СММ ОБСЄ, громадянин США, і отримала поранення у вигляді контузії громадянка Німеччини. За цим фактом управлінням Служби безпеки України в Луганській області відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 258 КК України (терористичний акт, що спричинив загибель людини)», - відзначили в прокуратурі. У свою чергу, голова Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, посол Ертурул Апакан сьогодні вирушить на місце загибелі спостерігача СММ ОБСЄ. На сайті ОБСЄ повідомляється, що вся команда СММ ОБСЄ «сповнена скорботи» через загибель співробітника місії. Апакан уточнив, що вбитий спостерігач був парамедиком із США. Ще двоє членів патруля - громадяни Німеччини і Чехії - отримали поранення. У той же час посол зазначив, що, незважаючи на цю трагедію, місія ОБСЄ «буде продовжувати виконувати свої обов'язки з принесення миру для народу України».Нагадаємо, вранці 23 квітня автомобіль місії ОБСЄ підірвався на міні.
Політика Президент ПАРЄ заявив, що росіяни обманом вивезли його в Сирію на своєму літаку У Парламентській Асамблеї Ради Європи назріває імпічмент президенту ПАРЄ Педро Аграмунту за те, що він на російському літаку літав до Сирії, де зустрічався з диктатором Башаром Асадом. Як повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат Борислав Береза, в ПАРЄ назріло питання про імпічмент. У свою чергу нардеп і член української делегації в ПАРЄ Леонід Ємець повідомив, що раніше Аграмунд визнав, що зробив помилку, коли полетів російським літаком у Сирію. «Аграмунт оголошує на групі Європейської Народної партії, що зробив помилку, коли полетів до Сирії на російському літаку та зустрівся з тираном Асадом. Але покаяння, на нашу думку, недостатньо», - зазначив Ємець. Депутат додав, що Аграмунт на засіданні заявив, що «росіяни його обдурили і підставили». Разом з тим у відставку Аграмунт не збирається, а в ПАРЄ немає процедури імпічменту.
Суспільство Плотницький пообіцяв не залишати без електрики українські села Ватажок бойовиків так званої «ЛНР» Ігор Плотницький обіцяє не знеструмлювати підконтрольні Україні населені пункти Луганської області. Так лідер терористів відреагував на заяви України про припинення поставок електроенергії на непідконтрольну територію, передає видання «ДонПресс». «Якщо Україна так піднімає офіційно питання, то нехай вони не забувають, що в разі, якщо вони вимикають, то, по-моєму, три або чотири села на тому боці будуть живитися вже від нашої електрики», - заявив Плотницький. За його словами, що інформацію про знеструмлення терористи збираються «донести до певних кіл, які замість України вміють приймати рішення». Нагадаємо, раніше генеральний директор «Луганське енергетичне об'єднання» (ЛЕО) Володимир Грицай заявив, що, за рішенням Мінпаливенерго України, ЛЕО з 00:00 25 квітня буде припинено постачання електрики в так звану «ЛНР».
Політика ЄС засуджує підрив авто місії ОБСЄ на Донбасі: "Україна - це частина ЄС" ЄС засуджує підрив авто місії ОБСЄ на Донбасі. Про це під час засідання міжнародного круглого столу 24 квітня заявив голова Представництва ЄС в Україні Хьюг Мінгареллі, передає кореспондент АСН. "Ви знаєте, що член місії СММ ОБСЄ був убитий, двоє членів цієї місії були поранені. І від імені ЄС я хочу висловити наше співчуття сім'ям жертв. І повторити про нашу повну солідарність з СММ ОБСЄ, яка грає ключову роль у попередженні ескалації конфлікту на Донбасі та реалізації Мінських домовленостей. Це основа наших робочих відносин з Україною", - заявив він. Він зазначив, що сьогодні Україна політично асоціюється з ЄС. "Вже завтра Україна буде інтегрована економічно. Тому ми ще раз заявляємо, що Україна для нас - пріоритетний партнер як в економічних, так і в питаннях безпеки", - підкреслив він.
Суспільство Багатодітного батька у Києві засудили до 2 років в'язниці за крадіжку шоколадок Roshen Печерський райсуд Києва засудив батька чотирьох дітей до 2 років і 4 місяців позбавлення волі за крадіжку з магазину 20 шоколадок Roshen. У постанові суду зазначається, що раніше уродженця села Капітанівка Києво-Святошинського району вже притягували до відповідальності за крадіжку. Відзначається, що в червні 2016 року чоловік намагався вкрасти в «Сільпо» в ТРЦ «Гулівер» 20 плиток темно-молочного шоколаду Roshen «Чайка», але його затримав охоронець магазину. Вартість шоколадок - 238 гривень 17 копійок. Чоловік не чинив опору, визнав провину і просив його суворо не карати. Однак суд кваліфікував його дії як «закінчений замах на крадіжку, вчинений повторно». Після цього до покарання додали попереднє невідбуте покарання, призначене за вироком Конотопського міськрайонного суду Сумської області від 25 листопада 2014 року.
Суспільство Заборона на продаж алкоголю під час "Євробачення" діятиме з кінця квітня і до середини травня - КМДА Швидше за все заборона на продаж алкоголю в місцях локації і проведення заходів під час "Євробачення-2017" буде діяти з кінця квітня по середину травня. Про це 24 квітня під час брифінгу заявив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко, передає кореспондент АСН. «Єдине що, давайте дочекаємося рішення Київради з цього приводу і будемо дивитися за фактом його виконання. Місто, зі свого боку, перевірятиме заклади торгівлі силами і благоустрою і власне департаменту підприємництва. Також будемо працювати з поліцією для того, щоб були застосовані реальні санкції до гіпотетичних порушників», - зазначив він. Бондаренко додав, що штраф за продаж алкоголю в недозволеному для цього місці сягає 17 тис. грн. Нагадаємо, Національна поліція просить київську владу заборонити продаж алкоголю на час проведення "Євробачення" на території Євромістечка на Хрещатику і біля Міжнародного виставкового центру.
Суспільство Попри скандал з «Євробаченням» співачка Самойлова знову виступить у Криму Російська співачка Юлія Самойлова на День Перемоги 9 травня має намір виступити в окупованому Севастополі. Про це повідомила призначена російськими окупантам главою «управління культури» Севастополя Лариса Дудкіна. «Ця виконавиця, як планувалося, мала представити Росію на Євробаченні. Натомість вона виступатиме у нас. Попередня домовленість є. Ми сподіваємося, що у неї все вийде і Юля переможе всі перепони, які перед нею стоять», - сказала Дудкіна, передає ForPost. Нагадаємо, Служба безпеки України заборонила Самойловій в'їзд в країну на 3 роки за незаконне відвідування окупованого Криму в 2015 році і участь там у концерті. Росії запропонували транслювати виступ Самойлової з Москви або замінити виконавця. Однак в РФ всі пропозиції відкинули, що дало можливість владі України говорити про навмисне роздуванні скандалу з боку РФ і небажанні насправді брати участь у конкурсі. У свою чергу сама Самойлова заявила, що дуже засмучена, бо мріяла виступити на «Євробаченні».
Політика Грузинський політик пояснює, чому Україні не варто припиняти поставки електрики на Донбас і в Крим Грузія і Україна не повинні дозволити РФ формувати свій порядок денний в Абхазії і на Донбасі. Про це під час публічної дискусії 24 квітня екс-міністр з питань примирення і громадянської рівноправності Грузії Паата Закареїшвілі, передає кореспондент АСН. "Наш досвід може допомогти Україні розв'язати конфлікт на Донбасі... Тільки через десять років Грузія усвідомила, як Росія легко маніпулює конфліктом в Абхазії і Південній Осетії", - заявив він. Він додав, що для Грузії дуже важливий досвід полягає в тому, що вони навчилися враховувати в першу чергу інтереси людей, які проживають на цих територіях. "Але до сих пір ми дозволяємо Росії створювати порядок денний, що спричиняє нові хвилювання в суспільстві. Адже, на жаль, ніхто у Вашингтоні і Брюсселі не знає так добре Грузію і Україну, як Росія. Тому ми повинні зробити все, щоб не дозволити Росії формувати свій порядок денний як на території Абхазії і Південної Осетії, так і в Україні. Це один з наших головних викликів до сих пір. і ми ці питання досі не дозволили ", - підкреслив він. При цьому він вважає неправильним і неприйнятним відключення електрики з грузинської території Абхазії і Південної Осетії. За його словами, якби Грузія пішла на відключення цих територій, Росія протягом декількох місяців, забезпечила б такі поставки. Як, наприклад, це вона зробила з поставками газу на територію Абхазії і Південної Осетії. Тому, на його думку, не варто з українського боку розривати зв'язки із забезпечення Криму та Донбасу життєво необхідними ресурсами.
Закон і Право Справа Мартиненко: НАБУ повідомило про підозру п'ятому фігуранту - гендиректору ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат" НАБУ вже повідомило про підозру п'ятому фігуранту справи - гендиректору ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат". Про це на брифінгу 24 квітня заявив директор НАБУ Артем Ситник, передає кореспондент АСН. "Є справа, є рекордна на сьогодні сума застави. Документи зібрані і справу буде направлено ​​до суду. Як би хто цьому не протистояв", - заявив він. Також Ситник зазначив, що був вражений кількістю версій, які з'явилися в ЗМІ щодо справи Мартиненка. "Мене назвали агентом Кремля... Можу сказати, що ми розуміли, скільки бруду на нас виллють", - підкреслив він. Також Ситник повідомив, що розслідування триває. "Про розкрадання коштів "Східного гірничо-збагачувального комбінату". Вчора детективами НАБУ разом з прокурорами САП було повідомлено про підозру генеральному директору "Схід ГЗК" і зараз прокурорами і детективами вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу", - сказав він. За його словами, це фактично п'ятий підозрюваний у цій справі, оскільки раніше були затримані екс-нардеп Микола Мартиненко і перший заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Сергій Перелома.
Політика ПАРЄ не змогла відправити у відставку президента за польоти в Сирію Парламентська асамблея Ради Європи не змогла внести до порядку денного сесії питання зміни регламенту, щоб запустити імпічмент президента ПАРЄ Педро Аграмунта. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила член української делегації, перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко. Вона уточнила, що для позитивного голосування не вистачило двох голосів: «за» проголосували 92 делегати, «проти» - 47, утрималися - 23. У свою чергу нардеп Борислав Береза ​​повідомив, що особлива пікантність з імпічментом Аграмунта в тому, що він - іспанський депутат, а в четвер, 27 квітня, в ПАРЄ виступає король Іспанії. «Це вносить ще більший сумбур і ажіотаж у розвиток подій. Такого екшену Страсбург ще не бачив», - додав Береза. Нагадаємо, в ПАРЄ назріває імпічмент президенту ПАРЄ Педро Аграмунту за те, що він на російському літаку літав до Сирії, де зустрічався з диктатором Башаром Асадом. Аграмунт на засіданні заявив, що «росіяни його обдурили і підставили». Однак після цього він втік із засідання Європейської народної партії.
Події Росіянин і українець захопили будівлю київського ЖЕКу за 12 млн грн Київська прокуратура №10 повідомила про підозру 50-річному громадянину РФ і 61-річному українцю, які незаконно заволоділи приміщенням ЖЕКу, який розташований на вулиці Саксаганського, площею 234 м2 і вартістю понад 12,5 млн грн. Про це передає прес-служба столичної прокуратури. «Київська місцева прокуратура №10 повідомила про підозру двом злочинцям, які причетні до незаконного захоплення приміщення ЖЕКу, розташованого на вулиці Саксаганського, площею 234 квадратних метрів і вартістю понад 12,5 млн гривень. Під час слідства було встановлено, що 50-річний росіянин, діючи спільно з 61-річним українцем, виготовили підроблені правовстановлюючі документи на нежитловий будинок, який належить територіальній громаді Києва», - сказано в повідомленні. Після цього громадянин Росії в присутності нотаріуса оформив на підставну особу договір купівлі-продажу цих приміщень, заподіявши столиці збиток в особливо великих розмірах. Злочинцям було повідомлено про підозру по ст. 27 ч. 5, ст. 358 ч.1 (підробка документів) і ст. 27 ч.5 і ст. 190 (шахрайство) КК України.
Закон і Право Екс-суддя Чаус відмовився співпрацювати з НАБУ Екс-суддя Чаус, який підозрюється у хабарництві, відмовився співпрацювати з НАБУ. Про це на брифінгу 24 квітня заявив директор НАБУ Артем Ситник, передає кореспондент АСН. "Детектив НАБУ їздив у Молдавію для допиту Чауса, але Чаус співпрацювати відмовився. Зараз Чаус перебуває під домашнім арештом, проживає на орендованій квартирі у Кишиневі", - заявив він. Ситник нагадав, що, за інформацією Антикорупційної прокуратури Молдови, цього тижня судом Молдови буде розглянуто апеляцію прокуратури на запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для судді Миколи Чауса і видачу українським правоохоронним органам для здійснення правосуддя. Як повідомляла САП, зараз Чаус перебуває під екстрадиційним арештом, проте судом Молдови було прийнято рішення про застосування щодо Чауса запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Крім того, повідомляється, що Чаус перебуває на території Молдови і до моменту передачі його українським правоохоронцям всі процесуальні дії з ним проводять правоохоронні органи Молдови.
Суспільство Кучма закликав РФ вплинути на бойовиків для розслідування підриву патруля ОБСЄ Представник України в ТКГ з врегулювання ситуації на Донбасі, другий український президент Леонід Кучма закликав РФ вплинути для проведення ретельного розслідування підриву патруля СММ ОБСЄ в непідконтрольному Києву районі Луганської області. «Я приношу свої співчуття рідним, колегам і близьким загиблого представника ОБСЄ. Переконаний у необхідності ретельного розслідування цього інциденту; ті, хто винен у події, повинні понести покарання. Я закликаю РФ здійснити свій вплив у цьому питанні», - заявив Кучма, передає Інтерфакс-Україна. За його словами, що Україна в ТКГ весь час висловлювала занепокоєння через агресію до патрулів ОБСЄ на непідконтрольній Києву частині Донбасу. «Безпека співробітників СММ неодноразово ставала предметом обговорення ТКГ, Україна постійно висловлювала своє занепокоєння щодо агресії стосовно патрулів місії, що відбувається на непідконтрольній Києву частині Донбасу», - нагадав він.
Події У Києві 19-річний хлопець випадково вистрілив у спину подруги У столиці 19-річний хлопець випадково вистрілив у свою 17-річну подругу з пістолета для відстрілу гумовими кулями. Про це передає прес-служба київського управління Нацполіції. Близько опівночі 24 квітня в Деснянське управління поліції надійшло повідомлення від 19-річного молодого чоловіка, який заявив, що від необережного поводження з пістолетом постраждала його 17-річна подруга. Хлопець зізнався, що це сталося з його вини. Правоохоронці на місці встановили, що молодий чоловік знайшов травматичний пістолет, який належав його батькові, і вирішив похвалитися ім. Але через необережність випадково вистрілив знайомій дівчині в спину. Постраждалу госпіталізували, зброю вилучили для проведення експертизи. Розпочато кримінальну справу за ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.
Суспільство Турчинов: Відповідальність за смерть спостерігача ОБСЄ лежить на військово-політичному керівництві РФ Відповідальність за смерть одного і поранення двох співробітників СММ ОБСЄ лежить на військово-політичному керівництві Росії. Про це заявив голова РНБО України Олександр Турчинов, передає Інтерфакс Україна, посилаючись на дані прес-служби відомства. «Підрив автомобіля місії є спланованим терактом, який спрямований проти СММ ОБСЄ на Донбасі. Повну відповідальність за теракт несе військово-політичне керівництво Росії, яке повністю контролює окуповану територію сходу України. Ніякі дії гібридних військ не відбуваються без узгодження з Генштабом РФ», - заявив Турчинов. За його словами, бойовики хотіли, щоб місія ОБСЄ припинила патрулювати захоплені території Донбасу. ЄС засуджує підрив авто місії ОБСЄ на Донбасі: "Україна - це частина ЄС"
Події оформление ленты  У Києві нацполіція затримала грузинського «злодія в законі» Оперативники Нацполіції Києва затримали в столиці «злодія в законі», громадянина РФ грузинського походження. Про це передає прес-служба НП. «У Києві оперативники затримали «злодія в законі», який «кришував» автозлодіїв», - сказано в повідомленні. За інформацією поліції, громадянин РФ Джошуа Гела на прізвисько «Гела Тбіліський» був у столиці майже рік, організувавши кілька злочинних груп, які займалися викраденням авто і крадіжками з машин. Співробітники карного розшуку поліції Києва затримали злочинця в ході «ділової» зустрічі в ресторані в центрі столиці. «51-річний громадянин РФ був коронований у 1996 році в Москві. До столиці він приїхав в 2016 році і створив кілька злочинних угруповань, організовував кримінальні «сходки», а також підтримував зв'язок з «товаришами», що живуть поза законом. «Гела Тбіліський» заохочував молодь брати участь у діяльності ОЗУ», - сказано в повідомленні.
За кордоном США і Китай зміцнюють взаємодію в інтересах денуклеаризації Корейського півострова Китай і США домовилися про зміцнення взаємодії для досягнення без'ядерного статусу Корейського півострова, передає Інтерфакс-Україна, посилаючись на Білий дім. У прес-релізі, який був поширений у понеділок, сказано, що напередодні американський президент Дональд Трамп по телефону поговорив із головою КНР Сі Цзіньпіном і обговорив «питання, які пов'язані з Північною Кореєю». «Президент Дональд Трамп розкритикував триваючу ворожість КНДР і підкреслив, що дії Пхеньяна дестабілізують ситуацію на Корейському півострові», - сказано в прес-релізі. У документі зазначається, «обидва лідери також підтвердили терміновий характер загрози, яку становлять ядерна і ракетна програма КНДР, і взяли на себе зобов'язання зміцнити координацію для досягнення денуклеаризації Корейського півострова».
Політика Історія скандалу. Чому президент ПАРЄ Аграмунт ганебно втік з сесії асамблеї 24 березня депутати Парламентської асамблеї Ради Європи зажадали від президента ПАРЄ Педро Аграмунта піти у відставку і заблокували проведення засідання. Після перерви місце голови зайняв віце-президент Роджер Гейл, Аграмунт же був змушений ретируватися і залишити засідання. Через що виник конфлікт 21 березня 2017 року делегація Парламентської асамблеї Ради Європи, включно з головою Асамблеї Педро Аграмунтом разом із депутатами невизнаної Держдуми Росії, на російському літаку полетіла з візитом до Сирії. Про майбутній візит нічого не повідомлялося ні на сайті ПАРЄ, ні в інших офіційних джерелах. Особливої гостроти цій події додав той факт, що європейські чиновники полетіли в Сирію наступного дня після того, як Рада Європейського союзу 20 березня прийняла рішення застосувати санкції щодо чотирьох посадових осіб у Сирії. Все через їхню причетність до застосування хімічної зброї проти цивільного населення. Українська делегація в ПАРЄ відразу ж підготувала запит щодо поїздки глави Парламентської асамблей Педро Аграмунта в Сирію, повідомив 21 березня член української делегації, віце-президент ПАРЄ Георгій Логвинський. За словами Логвинського, делегація ПАРЄ злітала разом із російськими чиновниками в Сирію на приватному літаку Російської Федерації. І хоча багато членів ПАРЄ були шоковані і здивовані таким вчинком своїх колег, нічого конкретного проти Аграмунта не робилося. Адже навіть процедури імпічменту президента ПАРЄ не існує в принципі. Проте окремі делегації в березні поспішили заявити, що не підтримують дії колег. «Візит делегації Парламентської асамблеї Ради Європи, включно з головою Асамблеї Педро Аграмунтом, і депутатів Держдуми Росії у Сирію  не був санкціонований ПАРЄ», - йшлося в офіційній заяві делегацій Асамблеї від України, Данії та Польщі. Делегати висловили протест спробам "використовувати цей візит як послання підтримки сирійської диктатури, яку вважають відповідальною за військові злочини". У понеділок вранці голова ПАРЄ публічно каявся за свою поїздку до Сирії і зустріч з Асадом. Аграмунт заявив, що "росіяни його підставили" і він зробив помилку. Однак багатьом членам ПАРЄ цього каяття було замало. А оскільки процедури імпічменту президента ПАРЄ не існує, то Парламентська асамблея Ради Європи спробувала внести до порядку денного сесії питання зміни регламенту своєї роботи. Однак євродепутатам не вдалося не те що обговорити, але навіть внести це питання до порядку денного. Для цього не вистачило 2 голосів: "за" проголосували 92 делегати, "проти" - 47, утрималися - 23. Що далі? У вівторок, 25 квітня, в ПАРЄ відбудеться слухання з питання поїздки президента Асамблеї Педро Аграмунта в Сирію і його можливої ​​відставки, повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, перший заступник голови комітету Верховної Ради України з питань правової політики і правосуддя, член постійної делегації в ПАРЄ Леонід Ємець, передає УНН. Спочатку було заявлено, що пресу на засідання не пустять, проте пізніше Ємець уточнив, що засідання все ж буде відкритим. «7 питань - по 2 від ЄНП і соціалістів і по 1 від інших груп», - лаконічно написав депутат.

Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів




/-1,570629119873-/ /-pc-/
Top