counter
Архів Повернутись назад 23 Листопада 2018
23 Листопада
Політика оформление ленты  З'явилися нові кадри "любителів шпилів" Петрова і Бошірова з Солсбері Нове відео з підозрюваними в отруєнні екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля Олександра Петрова і Руслана Бошірова в Солсбері опублікувала на своєму сайті британська поліція. За даними поліції, записи були зробили 4 березня цього року. Так, "любителів шпилів" на кількох відео можна побачити в центрі Солсбері, біля АЗС на Уілтон-роуд, на мосту по Фішертон-стріт в центрі міста. Разом з цим також опублікували відео з флаконом отруючої речовини "Новачок", якою був отруєний Скрипаль і його дочка. Нагадаємо, екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його дочку знайшли без свідомості 4 березня в центрі британського міста Солсбері. Лондон звинувачує в отруєнні колишнього агента російську державу, Москва усі звинувачення заперечує. Британська розвідка через півроку знайшла головних підозрюваних. Ними виявилися Бошіров і Петров.
Політика Скандал з Huawei: США закликали відмовитися від китайського обладнання США в останні тижні звернулося до своїх союзників, закликаючи їх припинити використовувати обладнання китайської телекомунікаційної компанії Huawei. Причиною називається те, що Китайський уряд і компартія можуть використовувати його для шпигунства. Також технології Huawei можуть використовуватися в країнах з американською військовою присутністю. Як пише The Wall Street Journal, питанням щодо інформування країн-союзників про небезпеку китайського обладнання займається Адміністрація президента США Дональда Трампа. При цьому обговорюється питання компенсації тим країнам, які відмовляться від використання Huawei. Раніше повідомлялося, що в США три жителя китайського Гуанчжоу звинувачуються в кібершпіонажі і змові з метою розкрадання комерційних таємниць у Moody's Analytics, Siemens і Trimble.
Політика оформление ленты  Порошенко розповів, з чим Україна йде в НАТО і ЄС Глава держави Петро Порошенко, виступаючи напередодні в парламенті щодо законопроекту про внесення поправок до Конституції за курсом на НАТО і ЄС, повідомив, що Україна йде в Північноатлантичний альянс "не з порожніми руками". "Протягом останніх років створили сильну, боєздатну армію", - сказав Порошенко, додавши, що у армії є колосальний досвід відбиття агресії РФ, а ЗСУ посилять східний фланг НАТО. Він вважає, що у країни є моральне право претендувати на вступ в ЄС, так як на Сході вона захищає не тільки себе, але і "всю європейську цивілізацію". При цьому він назвав поправки до Конституції щодо вступу в НАТО і ЄС сигналом Москві про "остаточне і безповоротне розставання". Однак же, за його словами, не всі іноземні партнери поділяють прагнення України. "Так, на Заході не все в захваті від нашої наполегливості, і багато хто за звичкою звикли озиратися на Москву", - заявив президент. Нагадаємо, Верховна Рада на засіданні в четвер, 22 листопада, підтримала поправки до Конституції з приводу курсу країни на членство в ЄС і НАТО. Це рішення підтримали 311 депутатів при мінімумі в 226 голосів. Документ ще повинні розглянути в лютому, однак за нього повинна буде проголосувати конституційна більшість - мінімум 300 осіб.  
Кримінал оформление ленты  Звірства в Дніпрі: військового, який втратив документи, катували і викололи очі У Дніпрі встановлюються подробиці трагічного вбивства військового, який, повертаючись додому, став жертвою злодіїв і довгий час не міг виїхати додому через втрату документів. 14 листопада в Дніпрі неподалік залізничного вокзалу було виявлено понівечене тіло контрактника Збройних сил України. Жертвою виявився Руслан Романюк, у якого по дорозі додому - в село Білозерка на Тернопільщині, вкрали документи. Чоловік звернувся в поліцію і військкомат за допомогою, але був змушений майже тиждень жити на вокзалі. Чоловік був знайдений мертвим у покинутій будівлі неподалік вокзалу. Відомо, що людину страшно катували - у тіла в буквальному сенсі не було обличчя, а очі чоловіка були виколоті. Впізнали тіло волонтери, які допомагали Романюку. Після проведення експертизи було встановлено інші подробиці вбивства. За даними судмедекспертизи чоловіка спершу катували, завдаючи йому тілесних ушкоджень. Смерть настала в результаті задушення. Відкрито кримінальну справу.
Закон і Право Відлік пішов: президент підписав закон про "эвробляхи" Президент України підписав закони №8487 та №8488, що легалізували автомобілі з європейських країн, ввезені в Україну з порушенням митного і податкового законодавства. На своїй сторінці в соцмережі Петро Порошенко закликав водіїв авто якомога швидше пройти процедуру легалізації і закликав їх до свідомого громадянства. Нагадаємо, скористатися пільговою вартістю розмитнення можна тільки упродовж наступних 90 днів. "Власників закликаю в передбачений законом термін скористатися пільговим порядком розмитнення й утриматися від акцій протесту. Без податків не буває армії, без податків не буває доріг, без податків не буває освіти", - нагадав президент. Нагадаємо, на початку тижня власники "эвроблях", які згодні платити лише мінімальні податки, спробували заблокувати дороги країни. Поліція пригрозила застосувати силу проти водіїв іноземних авто.
Суспільство Синоптик попередила про різку зміну погоди і стрибки тиску Український телесиноптик Наталія Діденко у соцмережі попередила про прийдешні зміни в погоді. За її словами, в суботу в країні ще пануватиме антициклон, тому повсюдно очікується суха погода, а температура повітря вночі -4-11 градусів, вдень 0, -4 градуси. "У неділю до нас прийде атмосферний фронт. Тому 25 листопада на Заході, Півночі і місцями в центральних областях пройдуть мокрий сніг та дощ, ускладниться ситуація на дорогах. На півдні та сході - без опадів", - пише Діденко. У той же час вона попередила, що відразу ж за таким похолоданням в неділю вдень до 0 + 5 градусів. На Заході України навіть до + 5 + 7 градусів, а на півдні до + 5 + 9 градусів. У Києві субота суха і морозна, неділя - з мокрим снігом, який перейде в дощ, а також з потеплінням на 2-4 градуси. Така погода принесе істотні стрибки атмосферного тиску, тому людям з чутливими судинами варто поберегти себе.
Закон і Право Держбюджет-2019: як виростуть суми допомоги на дітей З 1 грудня 2018 року (відповідно до Держбюджету - 2018) в Україні підвищиться прожитковий мінімум для всіх категорій населення. Якщо зараз цей показник становить 1777 гривень, то після грудневого підвищення він досягне 1853 гривень (в липні і грудні 2019 року ці суми планують збільшити до 1936 і 2027 гривень відповідно). Від цього показника залежать багато соціальні виплати, зокрема і дитячі, які закладені в новому Держбюджет на 2019 рік. Основний фінансовий документ, зокрема, передбачає, що розмір найголовнішої допомоги - при народженні дитини - в 2019 році не зміниться і залишиться на рівні 41 280 грн. Нагадаємо, що одноразово сім'я отримує від держави 10 320 грн, а решта суми виплачується протягом наступних 36 місяців рівними частинами - по 860 грн на місяць. А мінімальний розмір допомоги з вагітності та пологів незастрахованим особам в грудні 2018 року зросте до до 2017,1 грн, а до грудня 2019 року - до 2207,1 грн. Збільшиться і розмір допомоги на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування: у грудні 2018 року - до 3252 грн (для дітей до 6 років) і до 4054 грн (для дітей від 6 до 18 років), а через рік ці суми становитимуть 3558 грн і 4436 грн відповідно. З ростом прожиткового мінімуму підвищиться і максимальний розмір допомоги на дітей одиноким матерям (який становить 100 відсотків прожиткового мінімуму для дітей відповідного віку). Нагадаємо, що з 1 вересня 2018 Кабмін посилив допомогу сім'ям новонароджених, почавши видавати їм так званий пакет малюка. У 2019 вартість такої одноразової натуральної допомоги складе 5 тис. грн, пишуть Факти.
Дозвілля оформление ленты  Український наречений Періс Хілтон зажадав назад каблучку за 2 мільйони доларів Коли мільярдерка Періс Хілтон і голлівудський актор Кріс Зілка розірвали заручини, вони офіційних заяв не робили. Інсайдери стверджують, що тепер Зілка вимагає назад обручку вартістю 2 млн доларів. Кілька місяців тому Хілтон хизувалася  каблучкою з діамантом в 20 карат і планувала влаштувати відразу три весільних урочистості в різних країнах світу, але тепер їй доводиться спілкуватися з колишнім нареченим з українським корінням лише на тему поділу майна і повернення подарунків. Джерела стверджують, що актор просить свою колишню кохану повернути дорогу прикрасу, однак Періс не збирається розлучатися з подарунком, який Зілка підніс їй на початку року на гірськолижному курорті. 37-річна Хілтон поїхала заліковувати рани в Арабські Емірати, де буде просувати нові парфуми свого бренду. Видання Page Six повідомляє, що насправді Кріс навіть не купував таку дорогу прикрасу, але хоче залишити її собі.
Кримінал Позбавив невинності і бив до напівсмерті. У Чернівецькій області заарештований батько-нелюд У селі Клішківці, в Чернівецькій області, поліція затримали збоченця, який мінімум 7 разів зґвалтував власну дочку. Дитині 13 років. Нелюд - безробітний, зловживає алкоголем. За словами дитини, батько вперше напав на неї в кінці липня. Увечері він увійшов у ванну, де перебувала дитина. Насильник погрожував вбити дочку і придушив її опір побиттям, зґвалтував, позбавивши невинності. Дівчинка зважилася розповісти матері про те, що відбувається, через три тижні після останнього зґвалтування. Тоді батько не тільки вступив в сексуальний зв'язок з дочкою, але і вдарив її головою об батарею. Медики підтвердили слова дитини, і насильника затримали. Підозрюваний підтвердив, що вступав з дочкою в статевий зв'язок проти її волі. За скоєне йому загрожує від десяти до п'ятнадцяти років в'язниці.
Дозвілля З чим потрібно попрощатися в 2018 році знакам Зодіаку: поради астрологів Щоб наступний рік пройшов вдало, необхідно вже зараз завершити розпочаті справи і позбутися деяких звичок. Рекомендації астролога Василини Володіної допоможуть змінити життя на краще в кінці 2018 року. 2018 рік добігає кінця. Астрологи вже склали гороскоп на наступний рік, де ви можете знайти для себе багато корисних порад. Однак деякі речі краще залишити в році, що минає, і тоді вже скоро ви зможете змінити життя на краще і наблизитися до своїх цілей. ОвенПредставникам Знака Овна варто залишити в році, що минає впертість, адже ця якість ніяк не допомагає домагатися своїх цілей, а скоріше навпаки, заважає Овнам визнавати свої помилки. Не завжди потрібно доводити свою правоту і з'ясовувати відносини з тими, хто дотримується іншої точки зору. Цілком можливо, що думка і поради інших людей допоможуть Овнам зробити правильний вибір або вирішити важку проблему, тому варто хоча б інколи до них прислухатися. ТелецьТельцям необхідно позбутися звички постійно економити. Незважаючи на те, що багато хто вважає цю якість позитивною, вона не дозволяє Тельцям насолоджуватися життям і іноді балувати себе заслуженими сюрпризами. Не варто обмежувати себе в усьому: часом потрібно задовольняти свої бажання. БлизнюкиГороскоп обіцяє Близнюкам вдалий рік, але тільки в тому випадку, якщо вони почнуть приділяти більше уваги близьким людям. Найчастіше Близнюки сконцентровані тільки на своїх інтересах. Представникам цього сузір'я астрологи радять частіше цікавитися життям близьких людей і хоча б іноді надавати безкорисливу допомогу. Таким чином Близнюки зроблять перший крок до щасливих змін. РакРаки дуже часто драматизують, і цієї звички потрібно позбутися вже в 2018 році. Майбутній рік подарує представникам цього сузір'я масу позитивних моментів, але через песимістичність Раки можуть цього навіть не помітити. Не варто затьмарювати події, що відбуваються. Якщо Раки зможуть знайти джерело позитивних емоцій, то вже в 2019 році їх життя стане яскравішим і більш насиченим. ЛевНавколишні часто вважають Левів зарозумілими і самозакоханими. Можливо, настав час зруйнувати сформований стереотип про себе, і для цього потрібно стати більш товариськими і доброзичливими. Як правило, Леви обожнюють увагу, адже саме це надає їм сил і впевненості. Але в 2018 році Левам варто знайти й інші способи підвищити впевненість в собі. ДіваДівам пора перестати все контролювати і визнати той факт, що навіть вони можуть зробити помилку. Бажання робити все бездоганно не призводить ні до чого хорошого, а навіть навпаки, стає причиною розчарувань, коли все йде не так, як хотілося б. Перфекціонізм - якість, якої потрібно позбутися в році, що минає. В цьому випадку тягар відповідальності за вчинені дії стане менше, а кожен новий день перестане бути важким випробуванням. Терези В кінці року Терезам рекомендується позбутися сумнівів і боязкості, які віддаляють їх від успіху. Слід подолати негативні думки і вирішити старі проблеми, щоб у майбутньому почати шлях до нових цілей і досягнень. Розгорнувши позитивне мислення, Терези зможуть змінити життя на краще в 2019 році. СкорпіонНедовіра до інших людей часто заважає Скорпіонам у романтичних і дружніх відносинах, тому цієї якості потрібно позбутися вже зараз. Не потрібно бачити зрадника і брехуна в кожному зустрічному. Намагаючись абстрагуватися від оточуючих, Скорпіони позбавляють себе можливості завести корисні знайомства і налагодити особисте життя. Згодом це може привести до самотності. СтрілецьЖиттєрадісні й активні Стрільці нерідко здаються оточуючим занадто несерйозними, і ця якість заважає їм створювати довірчі відносини з іншими людьми. Уже в 2019 році все має змінитися, адже життя має на увазі не тільки веселощі, а й відповідальність за свої дії і своє майбутнє. Для цього Стрільцям необхідно вже зараз розставити пріоритети, а головне - не помилитися. КозерігПрорив Козероги бувають дуже стриманими, через що оточуючим важко зрозуміти їхні думки та емоції. До кінця 2018 року Козерогам слід стати більш відкритими, адже іноді просто необхідно дати волю своїм почуттям. Нехай зайва скромність залишиться в році, що минає, і тоді вже скоро Козероги зможуть відчути себе вільніше і стати щасливішими. ВодолійЧасом Водолії, самі того не помічаючи, намагаються допомогти кожному, навіть коли їх не просять про це. Цю звичку краще залишити в році, що минає. Альтруїзм, безперечно, гідний похвали, але лише в тому випадку, якщо він не змушує людину забути про власні інтереси і потреби. В кінці 2018 року Водоліям варто присвятити більше часу собі. Тоді вони зможуть швидко впоратися зі своїми проблемами і виконати незавершені справи, щоб в новому році ніщо не завадило їм приступити до нових починань. РибиРибам рекомендується позбутися замкнутості, стати більш відкритими і товариськими. Адже часто саме зайва скромність не дозволяє їм реалізувати себе, хоча насправді Риби - дуже цікаві і різнобічно розвинені особистості. У 2019 році представники цього сузір'я зможуть домогтися своїх цілей і стати успішніше, якщо добре попрацюють над собою і стануть більш впевненими.
Закон і Право Кому скільки доведеться платити за електрику в 2019 році 1 січня 2019 року починається перший етап державної реформи ринку електроенергії для того, щоб він став працювати за європейською моделлю. Енергопослуги клієнтам в Україні відтепер надаватимуть дві різні компанії - оператор системи розподілу (ВСР) та постачальник. Вже з листопада мешканці почали отримувати нові рахунки за спожиту електроенергію зі зразком заяви про приєднання до «умов договору споживача про надання послуг з розподілу (передачі) електричної енергії». Що зміниться?У липні 2019 року в Україні почне роботу новий ринок енергетики. Законодавчо зміни передбачені новим Законом «Про ринок електричної енергії», який фактично є «енергетичним безвізом», зробить ринок більш відкритим і створить нові можливості і вигоди для клієнтів. З 1 січня 2019 року енергопослуги клієнтам в Україні надаватимуть дві різні компанії. Оператор системи розподілу і компанія-постачальник. Кожна компанія зосереджена на своїх завданнях, обслуговує клієнтів якісніше і оперативніше. Перша буде здійснювати діяльність виключно з розподілу електроенергії та експлуатацією електромереж. Друга - займатися постачанням електроенергії споживачам, відповідати за нарахування платежів і розрахунки. Відповідно, у клієнтів будуть 2 договору - про надання послуг з розподілу і про постачання електроенергії. Як приєднатисяДля переукладення договорів не обов'язково особисто заповнювати та надсилати в електромережі запропонований зразок заяви приєднання, який ви отримали в листопаді разом з рахунком за електроенергію. Державою передбачено спрощену процедуру. Продовжуйте користуватися послугами і своєчасно оплачувати рахунки. Таким чином, ви автоматично приєднаєтесь до послуг компанії - постачальника електроенергії. Ознайомтеся з договором і тарифами на електроенергію, які встановила держава.Також ознайомтеся зі зразком заяви про приєднання, яка була надана споживачам для оповіщення про зміни, які їх чекають з 1 січня 2019 року. Як зміняться рахункиЗміниться тільки зовнішній вигляд рахунка, і то тільки після 1 лютого: споживачі отримають один загальний платіжний документ з новими реквізитами. Там будуть два окремих рядки: за послуги розподілу і за послуги постачання електроенергії. Оплата і передача показниківЗверніть увагу, всі розрахунки проводяться через Компанію-постачальника. Якщо Ви оплачуєте рахунки через банк, інтернет-банкінг, необхідно буде вказати нові реквізити. Вони будуть на сайтах і в перших рахунках від постачальника, які будуть доставлені клієнтам в лютому 2019 року. В системі Особистий кабінет дані зміняться автоматично. Показники лічильників, як і раніше, можна передавати через особистий кабінет. А якщо переплата?Клієнтам, у яких на кінець розрахункового періоду буде сформована переплата, вона буде зарахована на особовий рахунок клієнта шляхом перерахунку грошей постачальнику універсальних послуг. Про суму повернутих грошей клієнти будуть проінформовані в рахунках на електроенергію в наступному розрахунковому періоді.
Кримінал оформление ленты  Іноземець попросився пожити. Страшні подробиці зґвалтування і вбивства дівчинки на Одещині У п'ятницю вранці, 23 листопада, в селі Козацьке Білгород-Дністровського району в одному з покинутих будинків було виявлено тіло дитини з ознаками насильницької смерті. Імовірний убивця деякий час жив із сім'єю дівчинки. Близько 4-х місяців назад він, приїхавши з іншої країни, попросив дати притулок йому. І без того бідна і численна родина все ж дала чоловікові дах над головою, розповідає «Бессарабія INFORM». Сім'я замученого дитини 22 листопада ховала родичку, імовірний насильник неабияк випив і не спав усю ніч. Члени сім'ї заявили поліції, що підозрюють, що чоловік давно придивлявся до дитини і планував злі наміри щодо неї. Сама дівчинка ставилася до вбивці добре, що, можливо, і дозволило йому виманити дитину з дому. Відсутність дитини помітили тільки вранці. Знайшовши в будинку одяг дівчинки, рідня запідозрила біду. Її тіло пізніше знайшли в сараї, вона була вся в крові і синцях. Злочинець в цей час грів воду на кухні, щоб помитися. Родичі дівчинки побили чоловіка, а по приїзду правоохоронців просили віддати душогуба їм для самосуду. Сім'я убитої дівчинки вкрай бідна, в одному будинку живе близько 20 осіб. У дитини навіть немає свідоцтва про народження.
Дозвілля Журналісти дізналися одну з причин скандалів між актрисами «Сексу у великому місті» Преса відкопала нові подробиці про причини страшних чвар між актрисами серіалу «Секс у великому місті». Хоча Сара Джессіка Паркер щосили намагається зам'яти галас, стверджуючи, що їм з Кім Кетрол нічого ділити, але ЗМІ все одно знаходять докази того, що грають кращих подруг у фільмі, в житті є заклятими ворогами. Виявилося, що Кім Кеттролл заздрила гонорарам Сари Джесіки Паркер в «Сексі у великому місті». Деякий час тому стало відомо, що Кеттролл не хоче зніматися в третій повнометражній частині фільму «Секс у великому місті». Члени знімальної групи повідомляють, що Кім ніколи не була задоволена своїми гонорарами, так як вважала головною зіркою серіалу себе. Інсайдери розповіли, що зарплата Кеттролл була набагато менше, ніж у Сари, і це підтвердив виконавчий продюсер шоу Майкл Патрік Кінг.
Події Помер уродженець Києва, автор пісні на мелодію "Прощання слов'янки" Аркадій Федотов Уродженець Києва, поет Аркадій Федотов помер 19 листопада, повідомляє прес-служба російського Міністерства культури Хабаровського краю, де проживав поет. Федотов народився в 1930 році в Києві. На початку 1930-х років родина переїхала до Хабаровська. У 1944 році після навчання в ремісничому училищі працював токарем на одному з військових заводів Хабаровська. Пізніше проходив службу в аеродромно-будівельних військах, де організував художню самодіяльність, і був переведений на службу в полковий оркестр. Після закінчення Талліннського музичного училища по класу духових інструментів став музикантом ансамблю пісні і танцю Далекосхідного військового округу, де тридцять п'ять років грав на валторні. Всі ці роки Федотов писав слова на музику далекосхідних композиторів. Він є автором пісні на мелодію маршу «Прощання слов'янки». Слова до цієї мелодії їм були написані в 1965 році. Поховають поета 26 листопада.
Дозвілля Сміливо беріться за найскладніші завдання: гороскоп на 24 листопада 24 листопада можна сміливо братися за найскладніші завдання, але в цей день краще відмовитися від спроб побудувати конструктивний діалог з близькими. Не слід робити поспішних висновків, а краще відкласти розгляду на інший день - в цю суботу ви навряд чи будете об'єктивні, і з'ясування відносин можуть перерости в довгий конфлікт. Овен 24 листопада Овен ризикує стати жертвою власної непосидючості. Численні ідеї і плани будуть настільки розривати його мозок, що він здатний витратити всі свої фізичні і моральні сили в марних спробах реалізувати їх усі одночасно. При такому розкладі Овну корисно не гнатися за всіма зайцями відразу, а вибрати серед них одного – посимпатичніше. ТелецьУ цей день Телець ризикує піддатися спокусі порахувати гроші в чужих кишенях. Однак робити це категорично не рекомендується! В іншому випадку, весь день може піти наперекосяк. Особливо Тельцю слід уникати фінансових і майнових суперечок, в тому числі судових. Емоцій завтра буде багато, а от толку, на жаль, ні. Краще вже переключити свою енергію на любовні ігри: тут є всі шанси добитися відмінних результатів. БлизнюкиУ суботу Близнюки можуть усвідомити, що ревнощі – почуття раптове, і ревнувати можна до всього, що хоч якось рухається. Розслабтеся, через день-другий від цього почуття не залишиться і сліду, а от піддавшись своїм ревнощам завтра, ви ризикуєте наламати чимало дров. Краще направте свою кипучу енергію на щось позитивне, ну, наприклад, прибирання зробіть або шопінгом займіться. Рак24 листопада погляди Рака будуть радикально відрізнятися від поглядів усіх інших. Раку буде незрозумілий і підозрілий кипучий ентузіазм оточуючих. Ще більш підозрілими будуть здаватися йому спроби заразити цим ентузіазмом його самого. У всякому разі, ні в які громадські заходи Рак по своїй волі влазити завтра буде не налаштований, вважаючи за краще витрачати енергію виключно на рішення своїх власних завдань. ЛевВ цей день в голову Льва може прийти зовсім неймовірна, фантастична ідея! І на перший, і на другий погляд ця ідея буде виглядати зовсім неможливою, однак саме її Льву завтра і захочеться втілити в життя. Все інше буде здаватися йому надто банальним, нудним і прісним. Найцікавіше, що саме ця фантастична ідея, на відміну від інших, завтра має хороші шанси реалізуватися. Діва У суботу Діва здатна показати в своїх справах дуже непогані результати! Питання, які в інші дні могли б викликати нудьгу, будуть вирішуватися з вогником. Завтра навіть в занятті звичайної бухгалтерією Діва може випробувати щось на зразок натхнення і творчої наснаги! Ось і використовуйте цей день для тих справ, на які раніше не вистачало ні терпіння, ні ентузіазму. Терези24 листопада девізом дня у Терезів стане: «Швидше, вище, сильніше!». Весь день вони будуть відчувати бажання якщо і не позмагатися з будь-ким безпосередньо, то хоч у чомусь виявитися краще за інших. І справа тут зовсім не в хвастощах. Для Терезів все це буде носити характер гри, в якій їм хочеться не похвалитися, а зробити щось краще. Що в цьому поганого? Єдине, за що Терезам завтра ні в якому разі не можна братися – це за азартні ігри: затягне! СкорпіонВ цей день в душі Скорпіона прокинеться Отелло! Весь день поведінка коханої людини буде здаватися Скорпіону підозрілою, а ознаки можливої ​​невірності стануть ввижатися на кожному розі. Якщо не бажаєте, щоб ревнощі оселилася в вашій душі надовго, постарайтеся як-небудь урезонити свою підозрілість. Повірте, реальних приводів для ревнощів завтра немає. Ну, або майже немає. СтрілецьВ суботу творчий потенціал Стрільця досягне максимуму! У цей день йому не тільки виявляться по плечу багато складних справ і питання, але головне, буде настрій ними займатися. Завтра у Стрільця є шанс довести до розуму якісь зі своїх проектів, отримавши гідні результати за свою працю. Втім, про відпочинок завтра теж не треба забувати, а то недовго і перегрітися. Козеріг24 листопада перед Козерогом рідко виникатиме дилема «хочу-не хочу». На першому місці буде стояти слово «треба». При цьому будь-які свої обов'язки Козерогу завтра захочеться виконати не просто добре, але бажано краще, ніж інші. Дуже непогано використовувати енергію цього дня, продемонструвавши всім (особливо начальству) свою працездатність і ентузіазм. Ось тільки не перестарайтеся, щоб вискочкою не уславитися. ВодолійУ цей день ніщо не зможе зіпсувати Водолію настрою більше, ніж нахабні вискочки із завищеною самооцінкою. Протягом дня на його шляху раз у раз будуть попадатися всякі особистості, які будуть намагатися відтіснити Водолія на другий план або будь-яким чином затьмарити його гідність. Зірки гороскопу попереджають, що ймовірність зіткнутися з такими вискочками завтра дуже висока. Втім, не варто звертати на них уваги, тим більше, що талантів у Водолія через них менше не стане. РибиУ суботу Рибам краще не ходити в гості до тих, у кого квартира багатша або побільше. Навіть найвихованіші і правильні з Риб в цей день не зможуть уникнути уколів банальної, але дуже гострої заздрості! Взагалі ж зірки гороскопу завтра будуть схиляти Риб до того, щоб прикупити для будинку що-небудь потрібне, красиве і головне – щоб ні у кого із знайомих такого не було!
Кримінал "Дочки допомагали мити спину". З'явилися деталі у справі педофіла з Фастова Журналісти оприлюднили деталі у резонансній справі 40-річного педофіла, який ґвалтував двох своїх дочок. Нагадаємо, раніше в Фастові був затриманий чоловік, який зі своїм другом ґвалтував неповнолітніх дочок. Збоченець, який ґвалтував своїх двох неповнолітніх дочок - 14 і 15 років, знімав це на відео і продавав таким же збоченцям в «DarkWeb». Також за гроші нелюд віддавав дівчаток для занять сексом з іншими чоловіками, зокрема - іноземцям. Як пишуть "Факти", мати дівчаток померла кілька років тому, після чого батько оформив над ними опіку. Підозрюваний заперечує насильство над дітьми, а на запитання слідчих, що означає відео, на якому він зображений у ванній разом зі своїми дітьми, відповідає, що вони "допомагають мити спину", так як він сам цього зробити не може. При цьому до дівчаток ще заходила їх однокласниця, яка також є на інтимному відео. Педофіл заявив, що ця дівчинка "ще спритніша за моїх дочок буде".
Дозвілля "Ми полюбили одного хлопця". Солісти "Агати Крісті" зробили несподіване зізнання Колишній учасник "Агати Крісті" Вадим Самойлов спростував слова свого брата Гліба про те, що група розпалася через дівчину, повідомляє РІА Новини. "Гліб як завжди бреше. Ми полюбили не одну дівчину, а одного хлопця. Більше я нічого сказати не можу, так як це не тільки моя таємниця", - заявив Вадим Самойлов. Гліб Самойлов раніше зізнався, що причиною розпаду групи стала закоханість музикантів в дівчину: "Ми з Вадимом полюбили одну дівчину. Інші подробиці нехай залишаться за кадром. Оскільки ми обидва одружені, ми з Вадимом приховували все це довгий час. Це реальна правда, саме вона і привела до розпаду "Агати Крісті". Невідомо, чи жартують таким чином музиканти чи ні. Музичний колектив "Агата Крісті" був створений 30 років тому Олександром Козловим, Вадимом і Глібом Самойловими в Свердловську.
Події В Одеській області вантажник вирішив помститися шефу і підпалив винзавод 19-річний вантажник заводу з виробництва алкогольних напоїв в смт Великодолинське Овідіопольського району Одеської області влаштував пожежу на одному з відділів підприємства, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в регіоні. За даними правоохоронців, у хлопця був конфлікт з керівництвом винзаводу, так як йому не виплатили зарплату. Він вирішив помститися, облив будівельну рукавичку бензином, підпалив її і кинув під двері одного з кабінетів. Зловмисник був затриманий поліцейськими по гарячих слідах. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) ККУ. Відзначимо, в смт Великодолинське знаходиться винзавод Винтрест (Вина Гулієвих). Раніше повідомлялося, що Київською місцевою прокуратурою №7 повідомлено про підозру 16-річному юнакові, який з мотивів явної неповаги до суспільства, з особливою зухвалістю і з метою самоствердитися шляхом приниження інших осіб, заради розваги розпорошив сльозогінний газ в обличчя двом жінкам.
Політика "Політичний проект". Словаччина проти "Північного потоку-2" Президент Словаччини Андрій Кіска, який знаходиться з візитом в Україні, виступив проти будівництва російського "Північного потоку-2". "Словаччина завжди підкреслює, що це не економічний, а політичний проект", - сказав Кіска на спільному брифінгу з президентом України Петром Порошенком. Також він нагадав, що Словаччина забезпечує поставку газу в Україну. "Якщо у мене правильна інформація - це 90% газу, що надходить в Україну зі Словаччини", - зазначив президент Словаччини. У свою чергу Порошенко підсумував, що Київ і Братислава мають абсолютно спільну позицію по "Північному потоку-2". Раніше прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецкій під час конференції FOTAR в Гамбурзі заявив, що після завершення будівництва російського газопроводу «Північний потік-2» вже ніщо не зупинить Росію від подальшої агресії щодо України.

Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтеся щодн....
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Сни — це відображення реальності і відмінний спосіб отримання відповідей на питання, що цікавлять і хвилюють З....
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Астролог Павло Глоба розкрив гороскоп на 6 травня 2024 року, застерігаючи від непідконтрольного перебігу подій....
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
6 травня 2024 року, згідно з астрологічними прогнозами Тамари Глоби, для багатьох знаків зодіаку обіцяє бути д....
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
більше матеріалів




/-0,8628888130188-/ /-pc-/
Top