counter
Архів Повернутись назад 23 Жовтня 2016
23 Жовтня
Події Матіос: Було б доречно порушити справу за фактом смерті «Мотороли» За фактом смерті одного з ватажків терористичного угруповання «ДНР» Арсенія Павлова на прізвисько «Моторола» треба відкрити кримінальне провадження. Про це в ефірі «112 Україна» заявив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос. «За нормою права ми зобов'язані по кожному громадянину України і за кожний злочин на українській території проводити розслідування. Думаю, що було б доречно зареєструвати провадження за фактом смерті цього покидька Мотороли», - заявив Анатолій Матіос. Нагадаємо, увечері 16 жовтня в ліфті багатоповерхового будинку, де проживав Павлов з сім'єю, спрацював потужний саморобний вибуховий пристрій. Моторола перебував в епіцентрі вибуху і отримав поранення, несумісні з життям. Бойовика буквально розірвало на шматки.
Події Бойовики обстріляли Авдіївку і Павлопіль з 152-мм артилерії За минулу добу в зоні АТО на сході України бойовики 33 рази обстріляли позиції ЗСУ. Про це в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО. На Маріупольському напрямку зафіксовано 22 обстріли. Поблизу Мар'їнки і Красногорівки бойовики обстрілювали позиції ЗСУ з 82 мм і 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Біля Павлополя позиції сил АТО бойовики обстрілювали зі ствольної артилерії калібру 152 мм і 82 мм, 120-мм мінометів. Поблизу Широкиного, Талаківки і Гнутового працював» ворожий снайпер. На Донецькому напрямку зафіксовано вісім обстрілів. Біля Новогородського і Нижньо Лозового бойовики обстрілювали українських військових із БМП і 82-мм мінометів, в Зайцевому і Луганському зі 120-мм мінометів. В районі Авдіївки противник вів вогонь по позиціях ЗСУ з танка, ствольної артилерії 122-мм і 152-мм калібрів, мінометів обох калібрів, гранатометів і кулеметів. На Луганському напрямку було зафіксовано три обстріли. В районі Новотошківського ворог обстрілював позиції сил АТО з кулеметів, в Кримському українських військових бойовики обстрілювали з 120-мм мінометів.
Події У «Белавіа» є запис з погрозами Києва підняти винищувачі Командир пасажирського літака «Боїнг 737» авіакомпанії «Белавіа» Віктор Шишло в ефірі телеканалу «Білорусь-1» розповів про інцидент з примусовим поверненням літака до Києва, повідомляє TUT.BY. «На той момент ми ще перебували в секторі Києва. З диспетчером зазвичай спілкуємося англійською мовою, проте в цьому випадку він вийшов на зв'язок російською і заявив нам, що ми зобов'язані повернутися в аеропорт «Жуляни», а якщо не виконаємо команду - то будуть підняті винищувачі. На підставі документів як Міжнародної авіаційної організації, так і нашої авіакомпанії ми зобов'язані виконувати команди диспетчера. Команду диспетчера виконали і повернулися в Жуляни найкоротшим шляхом», - повідомив Віктор Шишло. У свою чергу заступник генерального директора авіакомпанії «Белавіа» Ігор Чергінець повідомив, що компанія має в своєму розпорядженні запис переговорів з диспетчерами, які погрожували підняти в повітря винищувачі. «Запис переговорів екіпажа з авіадиспетчерами ведеться на всіх літаках. Якщо знадобиться, ми розшифруємо і надамо цей запис, - заявив Ігор Чергінець.
Політика Порноактриса звинуватила Дональда Трампа в домаганнях Американська актриса фільмів для дорослих Джесіка Дрейк звинуватила кандидата-республіканця в президенти США Дональда Трампа у спробі схилити її до сексуальних відносин, повідомляє The Guardian. За словами актриси, в 2006 році на озері Тахо під час турніру з гольфу Дональд Трамп схопив її і двох інших жінок і без дозволу поцілував у губи. Таким чином, Джессіка Дрейк стала 11-ю жінкою, яка публічно повідомила журналістам про негідну поведінку кандидата в президенти Дональда Трампа щодо жінок. Передвиборний штаб Дональда Трампа назвав всі ці звинувачення вигадкою. «Фотографія, на якій Дональд Трамп знявся разом ыз Джесікою Дрейк, є однією з тисяч, зробити які Трамп погоджувався з поваги до людей, які хотіли з ним сфотографуватися. Містер Трамп не знає цю персону і не хотів би її знати», - сказано в заяві штабу Трампа.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,52676200866699-/ /-pc-/
Top