counter
Архів Повернутись назад 23 Квітня 2016
23 Квітня
Суспільство оформление ленты  В «Аналітичній службі новин» відбулася прес-конференція на тему «Петиції в Києві - дієвий інструмент чи профанація?» 22 квітя в інформаційному агентстві «Аналітична служби новин» (АСН) відбулася прес-конференція на тему «Петиції в Києві - дієвий інструмент чи профанація?». У ній взяли участь: Володимир Прокопів - заступник міського голови - секретар Київської міської ради; Олександр Бродський - голова комісії з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики; Богдан Долінце - автор петиції про введення нічних маршрутів у місті Київ. Спікери розповіли про деталі виконання електронних петицій і про ті звернення, які поки що перебувають на розгляді у Київраді. Також вони представили актуальну статистику і звіт, деталі нового положення про порядок подання та розгляду електронних звернень громадян.
Суспільство У Слов'янську затримано колишнього бойовика У Слов'янську затримано бойовика терористичної організації «ДНР». Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією правоохоронців, колишній працівник органів внутрішніх справ приєднався до терористів у травні 2014 року, чергував на блокпостах в околицях Слов'янська. Після звільнення міста втік спочатку на неконтрольовану Україною територію, а потім у РФ. «У Росії бойовик перепрофілювався на пропагандиста, розміщуючи в інтернеті матеріали, які популяризують терористичну організацію «ДНР» або дискредитують Україну», - йдеться в повідомленні. Згодом зрадник вирішив повернутися на батьківщину, але його затримали працівники СБ України. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 (участь у діяльності не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) Кримінального кодексу України.
Суспільство оформление ленты  У Чернігові податківці ліквідували цех із виробництва фальсифікованого алкоголю У Чернігові працівники податкової міліції припинили діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв. Як повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби, в рамках операції «Акциз-2016» і розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів), встановлено, що в торговельній мережі міста і через інтернет під виглядом відомих торгових марок здійснюється продаж алкоголю, виготовленого з недоброякісної сировини. В результаті вжитих заходів було встановлено ​​повний ланцюг поставок фальсифікату від виробника до реалізатора. Виробництво алкоголю здійснювалося в приватному будинку. «У результаті проведених 11 обшуків було виявлено та вилучено понад 2,1 тисячі літрів фальсифікованої алкогольної продукції, тисячу літрів спирту, три тисячі літрів рідини невідомого походження, 30 тисяч гривень, чорнові записи, поштові квитанції, комп'ютерну техніку, банківські картки, а також обладнання для незаконної діяльності», - йдеться в повідомленні. Загальна сума вилученого становить 610 тисяч гривень. Зараз слідчі дії тривають.
Події оформление ленты  Під час затримання працівниця ДФС намагалася накласти на себе руки Служба безпеки України спільно з прокуратурою і внутрішньою безпекою ДФС затримала керівника одного з управлінь фіскальної служби в Одеській області, яка протягом кількох років крала гроші з рахунків ДФС. Як повідомляє прес-служба СБУ, для переведення державних коштів на власні рахунки в декількох банках шахрайка підробляла документи, оформляла банківські картки на підставних осіб, формувала електронні відомості про фіктивні платежі і нарахування зарплат, лікарняні та інші виплати. «Під час обшуків місця проживання, робочого приміщення і автотранспорту зловмисниці правоохоронці вилучили велику суму готівки в національній та іноземній валюті, коштовності, банківські картки та печатки», - йдеться в повідомленні. При затриманні жінка намагалася порізати собі вени, але працівникам спецслужби вдалося їй перешкодити. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Суспільство У Києві правоохоронці посилюють охорону порядку У Києві правоохоронці посилюють охорону порядку через проведення футбольних матчів. Про це повідомляє прес-служба столичного управління Національної поліції. Так, 23 квітня на стадіоні «Оболонь-Арена» відбудеться футбольний матч першості України між командами «Оболонь-Бровари» (Київ) і «Тернопіль» (Тернопіль). А в неділю на НСК «Олімпійський» зустрінуться «Динамо» (Київ) і «Ворскла» (Полтава). Охорону громадського порядку під час спортивного заходу в суботу забезпечуватимуть 54 правоохоронці, а в неділю - майже 400 працівників структурних підрозділів Головного управління Національної поліції в місті Києві та військовослужбовців Національної гвардії України. Посилені наряди поліції нестимуть службу на прилеглій до стадіону території, зупинках громадського транспорту та в метрополітені.
Події На Закарпатті п'яний водій збив поліцейського і прикордонника У Закарпатській області п'яний водій збив працівника поліції і прикордонника. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції. За інформацією правоохоронців, близько 01:00 на дорозі в Кострині водій ВАЗ-2108 збив двох пішоходів: перший працює в Закарпатській поліції, другий - прикордонник-контрактник. «Прикордонник відбувся переломами, а ось у міліціонера - важка черепно-мозкова травма, перелом основи черепа, він перебуває в реанімації», - йдеться в повідомленні. Водій з місця ДТП зник, проте незабаром втікача затримала слідчо-оперативна група, яка прибула на місце пригоди. Ним виявився 24-річний громадянин. Експертиза показала у нього середній ступінь алкогольного сп'яніння. Водій і два його пасажири почали погрожувати фізичною розправою поліцейським, які прибули на місце події. Запобіжний захід винуватцю ДТП визначатиме суд.
оформление ленты  Блог: 
Політика Євген Магда Керченський міст - це іміджевий проект російської влади Для Криму і Донбасу необхідно створити образ, в якому молоде покоління бачитиме своє майбутнє. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політолог, директор Центру суспільних відносин Євген Магда. «Те, що потрібно повертати півострів, - є беззаперечним фактом. Те ж саме стосується і реінтеграції Донбасу. До того ж треба створити образ майбутнього для цих двох територій. Це образ, в якому нинішні представники молодого покоління і люди креативного класу будуть бачити подальше своє майбутнє саме в незалежній Україні. Саме ці люди стануть ініціаторами змін», - підкреслив експерт. Магда вважає, що півострів вже перетворився на закритий військовий полігон. «Більш того, в РФ ходять розмови про можливе розміщення в Криму ядерної зброї, тобто таким чином Росія кидає виклик світовій спільноті, оскільки це змінює розстановку сил на всій європейській арені. Однак після повернення, я переконаний, Крим перестане бути військовою базою, адже ця територія завжди була і повинна бути територією для відпочинку, так півострів буде краще розвиватися», - говорить Магда. При цьому він зазначив, що російська влада забезпечує відвідувачів для пансіонатів і санаторіїв, але не займається тими, хто працює в приватному секторі. Будівництво Керченського моста, на думку експерта, є іміджевим проектом російської влади. «На сьогодні нереально побудувати Керченський міст з низки причин. Дійсно, це іміджевий проект. Питання не в тому, щоб полегшити поставки з Росії на півострів, а в тому, щоб показати світу, що Крим нібито є територією РФ. Думаю, що нічого більше на території півострова росіяни розвивати не будуть», - резюмував політолог.
Суспільство Порошенко доручив прискорити розробку положення про капеланство Президент Петро Порошенко під час зустрічі з керівниками церков і релігійних організацій доручив Міністерству оборони прискорити розробку положення про капеланство в Збройних Силах України та інших силових структурах. Про це повідомляє прес-служба глави держави. Предстоятель Української православної церкви Київського патріархату, Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет передав главі держави лист Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, в якому, зокрема, міститься прохання прискорити затвердження Міністерством оборони положення про капеланство. «Дам доручення про прискорення розробки положення про капеланів. Для мене важливо, щоб представники кожної церкви були серед капеланів. У кожного своя дорога до Бога. Я дуже розраховую, що ви приєднаєтеся до формування, а відповідне доручення Міністру оборони буде надано», - сказав Президент.
Суспільство У Чернігівській області податківці ліквідували великий цех із виробництва фальсифікованого алкоголю У Чернігівській області працівники податкової міліції м. Києва припинили діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв. Як повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби, в рамках операції «Акциз - 2016» і розслідування кримінального провадження, відкритого за ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), було встановлено, що на території складського приміщення, що міститься на території села Количівка, громадянин організував незаконне виготовлення лікеро-горілчаних виробів. Виробництво здійснювалося шляхом змішування необлікованого спирту з водою. Надалі продукція продавалася на території Києва та низки областей. «В результаті проведеного обшуку було виявлено та вилучено понад 8,5 тисячі літрів спирту, 8,8 тисячі літрів фальсифікованого алкоголю та обладнання для незаконної діяльності. Загальна вартість вилученого становить майже 2,5 мільйона гривень», - йдеться в повідомленні. Зараз розслідування кримінального провадження триває.
Суспільство Порошенко назвав головну зброю в боротьбі з агресором Найголовніша духовна зброя нашої перемоги, те, чого боїться ворог, - це наша єдність. Про це заявив Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, повідомляє прес-служба глави держави. За його словами, в умовах гібридної війни, коли Україна протистоїть збройній агресії сусідньої держави, вороги намагаються використовувати релігійний фактор у своїх інтересах. «І найголовніша духовна зброя нашої перемоги, те, чого боїться ворог, - це наша єдність. Атаки спрямовані передовсім на те, щоб розколоти нашу державу і розхитати її зсередини», - сказав Порошенко. Президент підкреслив, що попри міжнародну підтримку боротьби України проти агресора перемога залежить від самих українців - їхньої віри і зусиль. Глава держави підкреслив, що суспільство вимагає від усіх державних органів працювати на єдність і сподівається на це від релігійних організацій.
Суспільство На окупованих територіях бойовики продовжують нав'язувати мешканцям чеченського мобільного оператора Російська окупаційна влада продовжує вживати заходів із розвитку власної інфраструктури мобільного зв'язку на тимчасово окупованих територіях Донбасу в обхід міжнародних санкцій. Як повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони, на 23 квітня заплановано підписання угоди між російською компанією ВАТ «Ростелеком» і оператором зв'язку «ЛНР» Унітарне підприємство «Луганські комунікації» ( «Лугаком»). Згідно з документом, російський оператор зв'язку буде безпосередньо надавати «ЛНР» комерційні послуги кабельного телебачення та широкосмугового доступу в Інтернет. Водночас Росія відмовилася від прямої передачі в довгострокову оренду «ЛНР» кодів стаціонарного і стільникового зв'язку, що належать до російського сегмента номерів 7-ї всесвітньої зони нумерації (таку схему РФ використовує в невизнаних республіках Абхазії і Південній Осетії). Представники РФ повернулися до початкового варіанту - використання в «ЛНР» номерного ресурсу чеченського мобільного оператора «Вайнах Телеком». На співпраці «Лугакому» з «Вайнах Телекомом» наполягла старший віце-президент з управління бізнесом ВАТ «Ростелеком» Лариса Ткачук.
Суспільство Порошенко доручив розпочати підготовку до святкування 500-річчя Реформації Президент Петро Порошенко доручив заступнику голови Адміністрації Президента Ростиславу Коваленку у взаємодії з представниками протестантських громад підготувати проект указу про затвердження заходів з відзначення 500-річчя Реформації в 2017 році. Про це повідомляє прес-служба глави держави. За словами Порошенка, українці належать до різних гілок християнства, а наступного року весь світ відзначатиме 500-річчя Реформації, яка мала і має фундаментальний вплив на європейську цивілізацію. Крім того, глава держави нагадав, що 8 і 9 травня Україна відзначатиме День пам'яті і примирення і День Перемоги. Петро Порошенко також, користуючись можливістю, запросив присутніх на спільну молитву за Україну з нагоди святкування 25 років української незалежності.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,77900791168213-/ /-pc-/
Top