counter
Архів Повернутись назад 22 Грудня 2021
22 Грудня
Гороскоп Незабутній романтик. Любовний гороскоп на 22 грудня 2021 року ОВНИ Якщо друга половинка буде в цей день не в настрої, не варто її турбувати. Толку від такого спілкування буде мало. Краще займіться власними турботами та сподіваннями. ТЕЛЬЦІ У цей день вам необхідно буде поділитися своїм успіхом з коханою людиною. 22 грудня фортуна вирішить вам благоволити тільки в тому випадку, якщо ви не будете скупитися. БЛИЗНЮКИ У цей день ви можете відчути увагу представників протилежної статі. Це не випадковість, кажуть зірки. І закликають вас скористатися моментом. Якщо ви, звичайно, знаходитесь у пошуках пари. РАКИ Цього дня ви можете піддатися на лестощі та дешеві компліменти. Можливо, вам не вистачає тепла обранця. Так йому про це і скажіть і не шукайте кохання на стороні, радять зірки. ЛЬВИ Вами у цей день правитиме почуття власності. І не дарма. Здається, хтось зазіхає на ваше місце поряд із партнером. Поставте нахабу на місце. ДІВИ 22 грудня друга половинка може сплутати вам усі плани. У всякому разі, вам так здасться. Насправді вона скоригує обставини і надасть їм потрібний вектор. ТЕРЕЗИ Якщо ваші рішення в цей день не влаштують кохану людину, просто прийміть це до уваги. Зірки кажуть: 22 грудня ви не маєте відступати від своєї думки ні на крок. СКОРПІОНИ Якщо між вами готова спалахнути сварка, то у ваших силах її запобігти, кажуть зірки. Спробуйте відставити своє его вбік і будьте мудрішими 22 грудня. СТРІЛЬЦІ Якщо друга половинка готується припуститися, та ще й вас до неї має намір приплести, не дивіться на це безмовно, закликають зірки. Цього дня ви можете врятувати і ситуацію, і стосунки. КОЗЕРІГИ Якщо вам доведеться відповідати за провини обранця, робіть це без огляду. І в жодному разі не докоряйте його за помилки. Пам'ятаєте, хто ніколи не помиляється? ВОДОЛІЇ Якщо 22 грудня вам вдасться розквитатися з усіма робочими завданнями вдень, то ввечері на вас чекає незабутній "романтик" з другою половинкою. Головне - залиште всі гаджети осторонь. РИБИ Якщо ви 22 грудня вирішите затіяти конфлікт із партнером, можете не розраховувати на те, що вам вдасться вийти з нього переможцем. При будь-яких спірних моментах приймайте позицію, що чекає.
Дозвілля Сон у ніч з 21 на 22 грудня: тлумачення за місячним календарем 18-а місячна доба. Почалися вони 21 грудня о 16:30, а завершаться 22 грудня о 17:32. Сни у ніч із 21 на 22 грудня покажуть, наскільки ви далекі від ідеалу, від того, якими ви хочете бути. Іншими словами, якщо вам насниться, що ви активні і енергійні, а насправді у вас немає сил і зовсім нічого не відбувається, значить, потрібно шукати баланс: бути більш рішучим в одних ситуаціях і терплячим - в інших. Якщо в ніч з вівторка на середу ви побачите себе точно таким же, як у житті, то це буде знайомим: ви рухаєтеся у вірному напрямку і повертати з дороги зараз не треба. Цієї ночі важливо буде правильно увійти: поставити Всесвіту питання, яке вас турбує, попросити підказати вихід зі складної ситуації та обов'язково покласти поруч із ліжком папір із ручкою (або приготувати гаджет для записів). Сни, побачені в ніч з 21 на 22 грудня, будуть вкрай важливими, але дуже швидко можуть зникнути з пам'яті. Якщо на 18-ту місячну добу вам наснився яскравий і щасливий сон, це означатиме, що попереду на вас чекають якісь приємні сюрпризи або вдалі придбання.
Дозвілля Знаки Зодіаку, які постійні в стосунках Якщо мова йде про сталість і ефективність відносин в цілому, то ніхто не в силах зробити щось більше, на відміну від перерахованих представників зодіакального кола. 1. ТелецьУ відносинах з Тельцем ви можете бути впевнені, що зустрічаєтеся з тим, хто певним чином стійкий і послідовний. Ви завжди можете розраховувати на нього в рамках довгострокових відносин. Це людина, що володіє неймовірною стійкістю і надійністю. Вона розуміє, що відносини – це рутина, яка вимагає від щоденної працездатності. Він ніколи не погодиться знизити рівень своєї діяльності. Телець не зможе заснути, якщо спір, що його цікавить не буде до кінця вирішено. Йому завжди подобається баланс і симетрія у відносинах. Він ніколи не робить вчинків, здатних розгойдати човен. 2. РакЯкщо ви коли-небудь стикалися з представником даного знаку зодіаку, то ви точно знаєте, наскільки він турботливий і чуйний по відношенню до оточуючих. Раки завжди чутливі і обережні у своїй поведінці. Вони не люблять говорити неправильні речі, які можуть нашкодити або засмутити інших людей. Вони ведуть себе на «рівні» і гідності, що рідко можна зустріти в наші дні. Раки хороші комунікатори і нітрохи не бояться висловлювати свої почуття і емоції. Їм властиво легко прив'язуватися до людей, маючи алергію на слово «ні». Чекайте, що Рак завжди буде на вашому боці. 3. ДіваДіви досить розумні. Вони природним чином вирішують ту чи іншу проблему. Їх пізнання в питаннях як подолати будь-які удари долі, які можуть зустрітися на вашому шляху, тому підтвердження. Вони завжди використовують аналітичний підхід, щоб домогтися успіху в будь-яких відносин, в яких вони знаходяться. Діви не люблять діяти імпульсивно, і завжди розважливі. Вони розуміють, що відносини – це партнерство, і для того, щоб тримати м'яч в руках потрібно щось більше, ніж певні зусилля одного з партнерів. 4. ТерезиТерези, як відомо, одні з найбільш терплячих людей в світі. Їм відомо про те, що все найбільш важливе в цьому житті вимагає багато часу і зусиль. Терези розуміють, що потрібно для створення відносин і завжди віддані людям, з якими знаходяться в стосунках. Завдяки своїй зрілості їм вдається зберегти рівновагу. Перед вами дуже дбайливі і люблячі люди, що не бояться висловлювати свою прихильність по відношенню до інших.
Дозвілля 22 грудня: Ганна Зимова. Забудьте про мед і прання. Традиції на день Наші пращури помітили, що у цей день погода буде пізньою. Ніч з 21 на 22 грудня вважається найдовшою. 22 грудня православна церква вшановує святу Ганну — матір Діви Марії, оскільки саме в цей день вона розпочала Богородицю. Анна була молодшою ​​дочкою священика Матфана та дружиною святого Іоакима. Проживши 50 років у шлюбі, Ганна та Йоаким ніяк не могли народити дитину. Якось чоловікові з'явився ангел із звісткою про те, що його дружина незабаром народить дівчинку. Це виявилося правдою: Ганна зачала і 21 вересня (8 вересня за старим стилем) народила доньку Марію. Християни відзначають обидва свята, пов'язані з появою Богородиці на світ: і зачаття, і народження. У народному календарі 22грудня називається «День Анни Зимової (Темної)».З давніх-давен вважалося, що з 22 грудня починається справжня сувора зима. За народними повір'ями, з цього дня вовки збираються до зграй, тримаються ближче до людського житла. Тому слід бути обережними. Цього дня передбачали, яка погода буде у новорічні свята. Якщо ясно і сонячно, то й у Новий рік погода буде такою самою. Якщо ж сніг та хуртовина – чекай того ж і новорічної ночі. 22 грудня намагалися не сваритися і не лаятись, інакше можна втратити сили. Переживати через дрібниці теж не варто, спрямуйте енергію в потрібне русло. У цей день вагітні жінки просять про благополучне розродження, а ті, хто не може народити дитину – про зачаття. Дівчатам у положенні не можна розпалювати вогонь, брати сірники та запальнички. Також забороняється їсти жирні продукти, інакше дитина народиться надто великою. Не можна вагітним шити, в'язати та вишивати – нитки можуть заплутати пуповину. Бджолярі на Ганну традиційно перевіряли вулики. Над кожним із них читали змову, щоб улітку не підбив урожай. Не рекомендується в день Ганни Темної їсти мед, тому що сьогодні він може викликати сильну алергію навіть у тих, хто раніше її не мав. Також не можна 22 грудня прати та прибирати. Ця заборона стосується всіх. Хто не прислухається до прикмети, весь наступний рік проведе у важкій домашній праці, якій не буде кінця та краю. Прикмети 22 грудня: Якщо на Ганну Зимову лежать великі кучугури, а іній покрив дерева, то рік буде врожайним, а під Новий рік – хмарне небо.Якщо людина народилася 22 грудня, то як талісман їй слід носити агат або малахіт.Якщо птахи співають під дахом будинку, чекай на потепління.
Дозвілля Симоронські ритуали для вирішення всіх проблем Налаштуватись на позитив, позбутися сумнівів та проблем допоможуть прості симоронські ритуали. Їхній ефект не забариться, якщо вірити у свої сили і впускати в життя позитивні зміни. Прості у виконанні, кумедні, що налаштовують на оптимізм, симоронські ритуали творять чудеса. Поки одні не вірять, а інші налаштовані скептично, треті без проблем залучають необхідні зміни. Експерти рекомендують не зволікати і обов'язково виконати хоча б один із ритуалів Сіморона, щоб зробити перший крок назустріч позитивному життю, наповненому щастям. Симоронський ритуал на порятунок від проблем Впоратися з негараздами вдасться, якщо переступити через них, причому в прямому розумінні. На аркуші паперу пишуть те, що заважає залученню щастя, удачі чи процвітання. Якщо проблем кілька, їх пишуть на окремих листках. Після того, як все зроблено, листки викладають у лінію біля порога, а потім просто переступають через них зі словами: "Проблеми за спиною залишаю, більше неприємностей не знаю". Після цього потрібно закрити двері на ключ і вирушати гуляти. Найкраще пройтися тихими вуличками або поблукати парком, поміркувати про життя і налаштуватися на оптимізм. Симоронський ритуал на вирішення проблеми Впоратися з проблемою допоможе і улюблене хобі. В'язання, складання пазлів або моделей, малювання – все, що завгодно. Почавши якусь із справ, промовляють: «Як завершу, так і проблему вирішу». Не важливо скільки часу потрібно буде витратити на те, щоб завершити розпочате. Головне — вірити, що, коли ви зберете останню деталь, домалюєте штрих або зав'яжете останній вузлик макраме, проблема зникне або знайдеться просте рішення, яке позбавить прикрої неприємності. Симоронський ритуал від усіх проблем Цей спосіб підходить тим, хто звик діяти швидко та не сумніватися у результатах. Для вирішення проблеми потрібно зробити дві речі: уявити колір проблеми; знайти відповідний за кольором листок паперу. З вибраного аркуша кольорового паперу складають кораблик або літачок, а потім випускають у вільне плавання чи політ. Спускаючи кораблик на воду або запускаючи літачок з верхнього поверху, засуджують: «Проблеми зникають, горизонт світлий, шлях простий і зрозумілий. Біди мої нікому не дістануться, зникнуть назавжди, у пам'яті не залишаться». Кожен із симоронських ритуалів діятиме, якщо налаштуватися на успіх, щодня залучатиме позитивні думки і нікому не даватиме збити себе зі шляху до поставленої мети.
Кримінал оформление ленты  У Мелітополі місцеві роми влаштували з дитячого свята криваве місиво Підпили троюрідні брати-роми з'ясовували між собою стосунки. Один з них як аргумент використовував рушницю і ніж. У Мелітополі багато галасу наробила подія, що сталася 14 грудня. Все почалося з того, що увечері цього дня очевидці почали ділитися фото ДТП, яке сталося на вул. Чкалова. Тут Porsсhe влетів у основу рекламного білборду. Пізніше з'ясувалося і весь ланцюжок подій. Виявилося, що власник елітного автомобіля не впорався з керуванням, коли намагався втекти від поліції. А в поле зору поліції він потрапив після того, як у кафе Зурбаган вистрілив у свого троюрідного брата зі рушниці, а потім ще й пірнув його ножем. Виявилося, що того дня зал у Зурбагані зняли роми для святкування річки маленької Амелії. За словами господарки закладу, людей із цієї компанії вона добре знає. Усі вони люди адекватні і тут таке... У якийсь момент святкування дня народження дядько Амелії вирішив з'ясувати стосунки зі своїм троюрідним братом. Завершилося все затриманням поліцією одного та реанімацією для іншого. Наразі постраждалий продовжує лікування у Мелітопольській ТМО вже у звичайній палаті. А суддя Мелітопольського міськрайонного суду, який нападав, відправив під домашній арешт. Про це розповіли у сюжеті "Надзвичайних новин".  
Політика На Росії розповідають, як вони бояться уявних солдатів НАТО в Україні. У ході вчорашньої зустрічі Володимира Путіна з наближеними до нього високопосадовцями та генералами окупаційних збройних сил у низці промов спікерів можна було відзначити знайому українцям ще з 2014 року риторику про те, як Росія "боїться", що солдати НАТО наближаються до її кордонів. Путін заявив, що ракети Північноатлантичного Альянсу вже знаходяться в Румунії. Згадав він про те, що скоро ці ракети будуть розміщені в Польщі, і згодом можуть бути розміщені в Україні, через що час їхнього прильоту до Росії скоротиться до 5-10 хвилин. Саме цим він пояснив вимоги Росії до західних країн дати йому "юридичні" гарантії неприйняття України до лав Альянсу.Шойгу у своїй промові стверджував, що на Донбасі нібито перебувають близько 120 бійців ПВК США. Українці пам'ятають, чим закінчився такий демонстративний "страх", перед тим, що в Криму стоятиме база НАТО. Тому варто бути напоготові, слухаючи вкотре такі заяви.Ми хотіли б окремо звернути увагу, що Шойгу згадав про те, що, за його даними, Україна доставила в район бойових дій проти проросійських терористів на Сході країни хімічну зброю і готує провокації з її використанням. Напевно, це було сказано, щоб мати можливість у майбутньому використовувати цю хімічну зброю самостійно, адже досвід Сирії показав, що Росія не зупиниться перед забороною на застосування хімічних боєприпасів. Варто зазначити, що рівно три роки тому у тимчасово окуповану проросійськими терористами «ДНР» Горлівку прибув керівник відділу спецслужб Росії, який спеціалізується на отруйних та бойових речовинах, про це раніше повідомляла АСН-Україна.
Політика Путін на Росії заявив, що готовий до агресії проти України і зовсім не ставив ультиматумів США та НАТО Як виявилося, опубліковані в незвичайному форматі для міжнародного спілкування і відправлені в Білий Дім так звані "пропозиції" Росії, де та у властивій їй безапеляційній манері виставила свої вимоги, щоб вона перестала брязкати зброєю біля кордонів незалежних держав - це зовсім не ультиматум країни, що зарвалася. На цьому наголосив Володимир Путін на засіданні зі своїми наближеними генералами. "Ми вже бачимо, що їх деякі наші недоброзичливці, прямо скажу, інтерпретують як ультиматум з боку Росії. Це ультиматум чи ні? Звичайно, ні", - сказав російський лідер. За його словами, Росія (яка окупувала український Крим та розв'язала кровопролитну війну на частини територій України, - прим. ред.) проти кровопролиття і хоче вирішувати питання політико-дипломатичними засобами, тому сподівається “мати хоча б ясні, зрозумілі та чітко викладені юридичні гарантії. ”. При цьому, згадуючи про гарантії, Путін дав зрозуміти, що навіть якщо колективний Захід придумає, як дати йому такі гарантії, в результаті він використовує їх за прямим паперовим призначенням, адже він "знає ціну цим гарантіям". Крім цього, Путін дав чітко зрозуміти, що Росія під його керівництвом готова до агресії проти України: “Що хочуть, те й роблять. Але те, що вони зараз роблять на території України або планують робити, це не за тисячі кілометрів від нашого кордону. Це на порозі нашого будинку! Вони мають зрозуміти, що нам просто нікуди далі відступати", - додав Путін.
Суспільство оформление ленты  Тіктокерські поради мало не понівечили дитину Вільний доступ до інформації у вік Інтернету - це більше досягнення людства, яким можна і потрібно скористатися. Однак іноді нестримне використання першої інформації, що потрапила під руку, якій багато хто воліє беззастережно довіряти може призвести до біди. Часто це стосується найнезахищеніших верств суспільства, зокрема - підлітків, які не можуть спертися на життєвий досвід під час отримання інформації ззовні. Так у Дніпрі до медиків на операційний стіл потрапила 14-річна школярка, яка, надивившись "порад" у Мережі, захотіла в домашніх умовах збільшити собі губи. Дівчинка дістала косметичну олію та самостійно зробила укол. Не минуло й години, як її довелося госпіталізувати.Приводом вдатися до такого кроку дівчину спонукало її оточення: адже багато її однокласниць відвідують "салони краси" і роблять ін'єкції (примітка редакції - у такому віці? Навіщо?). Проте такі процедури коштують від 3 тисяч гривень, що було для дівчини не по кишені.Учениця 9 класу знайшла вихід із ситуації. В інтернеті вона побачила пораду, як збільшити губи, не виходячи із дому. Вона вирішила спробувати і зробила укол косметичним маслом у нижню губу. За годину губа почала сильно набрякати, і батьки відвезли її до лікарні. Дівчині пощастило, що лікарі врятували її від втрати нижньої губи. Під загальним наркозом медикам вдалося видалити олію. При цьому операція була дуже складною, та й то одним хірургічним втручанням не обійшлося. Загалом лікарі зробили три операції. Крім того, їй знадобилися численні перев'язки, крапельниці та прийом антибіотиків. Скільки потрібно часу для повного відновлення поки що невідомо. Наразі дев'ятикласниця перебуває під наглядом медиків. Дівчина мріє вже якнайшвидше повернутися до школи, і зізнається, що нові уколи робити не хоче. Лікар-дерматолог застерегла українок від подібних процедур. За її словами, уколи краси мають робити лише фахівці з вищою медичною освітою, які добре знають анатомію та використовують лише сертифіковані препарати.
Дозвілля Чому деякі люди притягують до себе неприємності: 10 причин Багато людей наче магніт притягують у своє життя різні неприємності. Трапляється так, що енергетичне поле людини ослаблене і вона зазнає негативного впливу, а буває і так, то причина криється в них самих. Експерти вирішили розібратися в непростому питанні, яке мучить багатьох: чому ж ми притягуємо у свої життя неприємності? Скільки потрібно докласти сил і що зробити для того, щоб життя знову заграло яскравими фарбами? Багато езотериків пропонують провести обряди очищення від негативної енергії, прихильники стародавнього китайського вчення вірять, що справа в неправильному розміщенні речей. Безліч різних думок сходяться в одному: людина може і повинна протистояти своїм бідам, мужньо борючись за щастя та благополуччя. Причини неприємностей: як зробити життя безтурботним та щасливимПричини проблем не завжди лежать на поверхні. Часом для того, щоб розібратися, потрібно проаналізувати свої вчинки та слова, зрозуміти, чому невдача як чорна смуга накрила вас і не дає вам розвиватися. 1. Ваше енергетичне поле потребує підживленняКожна людина має захисне біополе, яке захищає його від народження від всіляких негативних факторів. Якщо у вашому житті почалися небажані події, почніть з енергетичного чищення. Можливо, ви надто багато часу зазнавали негативного впливу і у вашому захисті утворилися проломи. Для цього можна провести один із дієвих ритуалів з очищення. 2. Ви самі приваблюєте невдачіСилу думки не варто недооцінювати, адже вона може залучити у ваше життя те, що ви розумієте. Вам варто припинити шкодувати себе та скаржитися оточуючим на свої невдачі. Візьміть себе в руки та почніть день із позитивного настрою. Так ви зможете подолати масу неприємностей. Боріться за успіх, і тоді зможете забути, що колись притягували невдачі. 3. Ви створюєте собі внутрішні бар'єриЗамість того, щоб спробувати щось нове і дізнатися, чи ви можете розвиватися в інших напрямках, ви старанно уникаєте відповідальності. Виправдання, якими ви заспокоюєте своє сумління, не допоможуть вам позбутися неприємностей. Перестаньте лякатися невідомості, адже доти, доки ви не знайдете «свою» справу, неприємності не залишать вас. 4. Ви йдете наперекір здоровому глуздуБагато людей притягують неприємності простою впертістю. Вони діють всупереч здоровому глузду, аби не показати свою слабкість. Для цих людей порятунок знаходиться в них самих: як тільки вони перестануть чинити опір мудрим порадам, так у їхньому житті з'явиться світла сторона, яка поступово «викорінить» негатив. 5. У вашому будинку недостатньо позитивної енергетикиБудинок допомагає людям відновлювати сили та захищає від негативного впливу. Якщо у вашому житлі часто лаються, то ні про яку позитивну енергетику йти не може. Поставте собі за мету перетворити будинок в оплот гармонії та комфорту, і тоді неприємності «втечуть» від вас. Зробити це можна за допомогою перевірених оберегів, живих квітів та амулетів удачі. 6. Ви полюбили прокрастинаціюУ народі така «хвороба» називається любов'ю відкладати справи у довгий ящик. Навіть якщо ви усвідомлюєте, що справи самі собою не виконаються, ви продовжуєте тягнути час, а в останній момент з лишком «отримуєте» безліч неприємностей. Для того, щоб залишити лінощі в минулому, перегляньте свій розклад, почніть дотримуватися розпорядку дня і обов'язково пийте корисні трав'яні настої. Вони підвищать ваш тонус і допоможуть швидше вмикатися в роботу. 7. Ви стали байдужимиНайчастіше неприємності починають «діставатися» тому, хто перестає цікавитися життям у всьому його різноманітті. Тим, хто не мріє, не будує планів, не допомагає близьким людям, доля готує випробування і часом вони досить жорстокі. Перестаньте ставати «черствими сухарями» та шукайте позитив у всьому. 8. Ви недбало ставитеся до свого здоров'яБагато проблем починається з погіршення здоров'я. Дратівливість, розсіяність і навіть злість можуть стати причиною низки неприємностей. Уважно слідкуйте за станом свого здоров'я та обов'язково використовуйте профілактику. У цьому вам допоможуть народні рецепти, що ґрунтуються на травах зборах. 9. Ви обрали не той життєвий шляхЯкщо у вашому житті невдачі йдуть один за одним і просвіту не видно, то в цьому випадку варто задуматися. Можливо, Доля прямо натякає на те, що ви згорнули зі свого істинного шляху і намагаєтеся виконати чуже призначення. Дізнатися, що насправді від вас потрібне, можна за допомогою точного нумерологічного розрахунку. По ньому ви зможете отримати відповіді на питання, що цікавлять, і почати розвиток у тій галузі, яка вам підходить. 10. Ви самотніНеприємності супроводжують людей, які втомилися від самотності і потребують допомоги близьких людей. Спробуйте знайти друзів за інтересами чи займіться пошуками другої половинки. Відомо, що кохання окриляє людей і допомагає їм справлятися з масою негативу. Яка б причина не впливала на ваше життя, не поспішайте опускати руки. Пам'ятайте, що сама безвихідь може обернутися успіхом, якщо перестати боятися невідомості і прямо подивитися в очі своїм страхам. Любіть себе і ніколи не здайтеся.
Політика Путін похвалився перед своїми генералами наявністю гіперзвукової ракети На збори Путіна зі своїми генералами і високопоставленими чиновниками, що пройшло вчора, глава країни окупанта заявив, що США, у якої поки що немає гіперзвукової зброї, озброє цією неіснуючою зброєю Україну і підштовхуватиме владу нашої країни до нападу на Росію. Справа в тому, що саме так інтерпретують кремлівські чиновники будь-яку розмову щодо повернення окупованих українських територій Росією. "Поставлять в Україні гіперзвукову зброю, а потім під її прикриттям озброїть і штовхатимуть на Росію екстремістів із сусідньої держави, у тому числі на окремі регіони РФ, скажімо на Крим, за вигідних, як вони вважають, для себе обставин", - Заявив Володимир Путін.Постачання Америкою неіснуючої зброї Путін пояснив наявністю у Москви інформації про випробування та приблизні терміни появи гіперзвукової зброї у Вашингтона.Не втримався Путін і від того, щоб не похвалитися перед своїми ручними генералами наявністю у Росії морської гіперзвукової ракети "Циркон"Після цих заяв у виступі Шойгу було названо рядки серійних поставок крилатої ракети «Циркон» у війська. Він повідомив, що постачання боєприпасу розпочнеться у 2022 році. Про це повідомляє ТАРС. «Завершуються державні випробування гіперзвукової крилатої ракети морського базування Циркон. З наступного року розпочнеться її серійне постачання», — зазначив Шойгу.
Дозвілля Як вирахувати і захиститися від енергетичного вампіризму Як зрозуміти, що перед вами енергетичний вампір: • провокує інших людей на емоції;• крадькома або відкрито радіє невдачам інших;• любить критикувати оточуючих, але не терпить критики в свою сторону;• постійно скаржиться на долю, не помічаючи, що сам є винуватцем своїх бід;• з легкістю знаходить винних у своїх бідах – друзів, родичів, начальника, державу;• обожнює сперечатися і постійно змушує виправдовуватися;• в будь-яких позитивних новинах знаходить щось погане;• постійно чіпляється за минуле, відкидаючи і не приймаючи нічого нового. У енергетичного вампіра немає довгих іклів, він легко переносить сонячне світло, відбивається в дзеркалі і не страждає від спрямованого на нього розп'яття. І так, він не п'є кров. Йому це просто не потрібно. Він харчується вашою енергією, вашими життєвими силами! Спілкуючись з енергетичним вампіром ви, так чи інакше, починаєте втрачати життєву енергію, а значить, роздратовані, нервуєте, кричите або плачете, сперечаєтеся, переживаєте за нього або співчуваєте йому. У підсумку, після спілкування з такою людиною ви відчуваєте себе втомленим і виснаженим, у вас з'являється слабкість і паморочиться голова. Ви відчуваєте, що вас спустошили! З цим неодмінно треба щось робити! Безумовно, кращий спосіб захистити себе від енергетичного вампіра – уникати спілкування з цією людиною. Але якщо він ваш керівник, колега або родич, зробити це не так просто, а в деяких випадках неможливо. Потрібно підшукати інший, більш відповідний спосіб боротьби з ним. Існують спеціальні техніки, які без шкоди для здоров'я і потай від атакуючого вас вампіра, допоможуть захиститися від його нападок. 4 способи захисту від енергетичного вампіризму 1. «Замкнутий контур»Найпростіший спосіб захистити себе від нападок вампіра і перервати поглинання вашої енергії – в процесі розмови схрестити ноги або пальці рук. Цим жестом ви як би закриваєте власну енергетику, перекриваючи її вихід у зовнішнє середовище. Крім схрещування завжди тримайте при собі амулети і інші речі, які викликають у вас приємні спогади. 2. «Водяний стовп»Під час спілкування з енергетичним вампіром, уявіть, ніби оточені щільним водяним стовпом, через який практично не видно співрозмовника. Як тільки ви почали відчувати слабкість і запаморочення, відразу ж уявляйте водяний стовп, щоб відсікти ним вислизаючий потік енергії. 3. «Кокон»Якщо ви знаєте, що вам належить розмова з енергетичним вампіром, підготуйтеся до цієї події. Просто уявіть, що шовкопряд огортає вас щільним коконом. Вам затишно, тепло і спокійно. В такому стані вас ніщо не зможе вивести з себе, а тому спілкуйтеся з вампіром зі свого кокона, і ви помітите, що спілкування пройшло без погіршення самопочуття. 4. «Водоспад»А ця техніка підходить в разі, коли ви вже зіткнулися з енергетичним вампіром, і вам потрібно швидше відновити життєві сили. Станьте під душ, налаштуйте комфортну вам температуру води і розслабтеся. Уявіть, що вам на голову стікають потоки гірського водоспаду, що вони огортають вас, змиваючи своїм потужним потоком весь негатив. Разом з поганими емоціями вода змиє і всю втому. До речі, якщо постійно розвивати свою уяву, незабаром ви зможете уявляти собі водоспад і відновлюватися з його допомогою, навіть не встаючи під душ. Корисні порадиМи перерахували основні техніки протистояння енергетичним вампірам. Але крім цього, кожній людині, яка спантеличена проблемою боротьби з такого роду людьми, хочеться дати пару корисних порад: • Пам'ятайте, мовчання – кращий захист! Якщо ви підозрюєте, що певна людина позбавляє вас енергії, виводячи на емоції, просто обмежте спілкування з нею або мовчіть у відповідь на її провокації. Коли вампір зрозуміє, що ваш захист йому не пробити, він відстане від вас і почне шукати іншу жертву. Ваш спокій в цьому випадку стане справжнісіньким оберегом. • Перестаньте співчувати. Ваша холодність з тими людьми, які постійно скаржаться і шукають вашої підтримки, буде гідною відповіддю вампірові. Не ставтеся до нього байдуже або жорстоко, поставтеся до нього холодно, щоб він відчув ваше холодне ставлення, але більше не виявляв бажання бути відвертими про свої проблеми. • Перестаньте ображатися на вампіра. Образа на людину, що харчується вашою енергією, буде свідчити про те, що вампір «присмоктався» і ще довго буде харчуватися вашою енергією. Не тримайте на нього зла, вибачте образи і відпустіть цю людину. Незабаром він усвідомлює, що ваш захист пробити не в змозі і відправиться додому. • Заведіть енергетичний щит. Ним може стати спеціальний амулет або талісман, який зможе виготовити будь-який досвідчений окультист. Тримаючи при собі такий цінний оберіг, ви будете надійно захищені від енергетичних вампірів! Джерело.
Політика оформление ленты  США та Україна оцінили слова Шойгу про хімзброю, як інформаційне прикриття Після заяви Шойгу про підготовку американськими ПВК хімічної атаки на Донбасі першими відреагували в Америці. У Пентагоні повідомили, що вони не відповідають дійсності, а в Держдепі звинуватили РФ у використанні риторики, що підбурює. "Ці заяви міністра Шойгу не відповідають дійсності", - заявив представник Пентагону Джон Кірбі. "Ми закликаємо Росію припинити використовувати фальшиву, підбурювальну риторику та вжити заходів для деескалації напруги, щоб створити позитивну атмосферу для дискусій. Всупереч заявам міністра оборони Росії, Росія та її представники відповідають за ескалацію напруги, а не Україна чи США", - написав у Twitter. представник Держдепу Нед Прайс. Через добу після заяви Шойгу, а також після появи реакції на це з боку США звинувачення від окупантів прокоментували і в Україні.Там назвали слова Шойгу "інформаційним прикриттям Росії для подальших провокацій її військ на території України". "Категорично відкидаємо інсинуації в бік України, що пролунали під час засідання колегії міністерства оборони Російської Федерації. Заяви міністра оборони про нібито хімічні речовини, інструкторів американських приватних військових компаній, обстріли житлових кварталів на Донбасі - чергові приклади масованої російської дезінформації Росія продовжує подальших провокацій її військ на українській території", - сказав речник МЗС України Олег Ніколенко.
Політика Військова розвідка України повідомила про 800 російських офіцерів до ОРДЛО На підконтрольних сепаратистам територіях України присутні від 600 до 800 високих військових чинів із РФ, які після бойових дій на Донбасі отримують державні нагороди та кар'єрне зростання, зазначають у ГУР. На окупованій сепаратистами території Донбасу присутні від 600 до 800 високих військових чинів із РФ, повідомило Головне управління розвідки міністерства оборони України у Facebook. "Кадрові російські військові перебувають на командних посадах 1-го та 2-го армійських корпусів російських окупаційних військ", - зазначили розвідники. Після бойових дій на території України генерали та офіцери збройних сил РФ отримують державні нагороди та кар'єрне зростання у російській армії, стверджується в повідомленні. За даними Головного управління розвідки, перший і другий армійські корпуси російських військ формувалися на базі батальйонно-тактичних груп ЗС РФ, що зайшли на територію України в серпні та вересні 2014 року. Роль та місце цих корпусів чітко визначено у планах застосування Збройних сил Росії проти України та передбачають ведення як оборонних, так і наступальних операцій. У листопаді ЗМІ неодноразово повідомляли, що Росія стягує війська на кордоні з Україною та збирається напасти на сусідню державу у 2022 році. Bloomberg писав, що близько 100 тисяч військових наступатимуть за трьома напрямками — із центральної Росії, анексованого Криму та Білорусі. У Кремлі таку інформацію заперечують.Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що Росія зосередила біля українських кордонів та на окупованих територіях Криму та Донбасу угруповання військ чисельністю близько 90 тисяч людей. Зокрема, до складу сконцентованого угруповання військ входять війська 8-ї, 20-ї армій Південного та Західного військових округів, а також сили та засоби Чорноморського флоту РФ. Крім того, поблизу українського кордону базуються окремі з'єднання та частини 4-ї, 6-ї армій ВПС та протиповітряної оборони ВКС РФ, а на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей розгорнуті та діють два армійські корпуси російських військ. Аналітики з Conflict Intelligence Team також зафіксували пересування російських військ у населених пунктах, що межують із Україною. Проте, на їхню думку, перекидання техніки до Брянської (Клинці) та Воронезької області (Богучар) може пояснюватися тим, що там дислокуються довготривалі російські військові об'єкти. Так, у Ростовській області базується 150-та мотострілецька дивізія та проходять навчання бойового армійського резерву країни. Содиректор програм зовнішньої політики та безпеки Центру Разумкова Олексій Мельник у розмові з The Insider зазначив, що переміщення та зосередження техніки ще не говорить про наступ, що готується. Але, як зазначає українське розвідомство, Росія періодично вдається до практики перекидання та накопичення військових підрозділів з метою підтримки напруження в регіоні та політичного тиску на сусідні держави. Пізніше аналітики CIT виявили в соціальних мережах нові фотознімки та відеозаписи, що свідчать про пересування російських військ та військової техніки до регіонів, що межують з Україною, а також до анексованого Росією Криму. Зокрема, аналітики виявили перекидання нової військової техніки у Воронезькій області та пересування ешелонів зі Ставропольського краю у бік Криму. Туди було перекинуто 42-ту гвардійську мотострілецьку дивізію, яка у 2008 році брала участь у війні в Грузії. Дослідники виявили відеозапис, на якому російський контрактник скаржиться, що його відправляють "на зиму у відрядження в поля". 1 листопада глава компанії «Нафтогаз України» Юрій Вітренко припустився можливості війни РФ та України після запуску газопроводу «Північний потік – 2». За його словами, запуск проекту може зробити Україну більш вразливою до російського вторгнення, оскільки Москва позбавиться стримуючого чинника.
Суспільство У Пентагоні анонсували створення власної вакцини Вчені армійського науково-дослідного інституту імені Уолтера Ріда планують оголосити про створення власної вакцини від коронавірусу. Вона, за їхніми твердженнями, діятиме проти всіх його штамів. Нагадаємо, цей інститут - це найбільша біомедична науково-дослідна установа, що перебуває у віданні Міністерства оборони США. Інститут розташований у штаті Меріленд, на північ від Вашингтона, і є підлеглим підрозділом Управління медичних досліджень та матеріально-технічного забезпечення Армії США (USAMRMC) зі штаб-квартирою в Форті Детрік, штат Меріленд. На їхнє твердження військових учених, розроблена вакцина діятиме проти всіх його штамів. Про це повідомляє АСН-Україна з посиланням на Defense One. Вказано, що військова лабораторія отримала першу секвенцію ДНК вірусу COVID-19 на початку 2020 року. Так, ще на ранньому етапі вчені вирішили зосередитись на створенні вакцини, яка працюватиме не лише проти існуючого штаму, а й проти всіх його потенційних варіантів. Відомо, що вакцина Spike Ferritin Nanoparticle Уолтера Ріда, або SpFN вже пройшла випробування на тваринах на початку цього року, показавши позитивний результат. Водночас, перша фаза клінічних випробувань на людях, під час яких тестувалася вакцина проти "Омікрону" та інших штамів, завершилася цього місяця також із позитивними результатами. Як пояснив директор відділення інфекційних хвороб Уолтера Ріда, лікар Кайвон Моджаррад, на відміну від існуючих вакцин SpFN має білок "у формі футбольного м'яча з 24 гранями", що дозволяє вченим прикріплювати шипи декількох штамів коронавірусу до різних сторін білка. За його словами, випробування вакцини на людях зайняли більше часу, ніж очікувалося, тому що проводилися тестування на людях, які не були вакциновані та не хворіли на COVID, а це ускладнювало "збільшення кількості щеплених і швидке поширення варіантів "Дельта" та "Омікрон". "З "Омікроном" немає жодного способу врятуватися. Не можна уникнути цього вірусу. Тому я думаю, що дуже скоро або весь світ буде вакциновано, або інфіковано", - вважає Моджаррад. Вчений розповів, що наступним кроком є ​​дослідження – як нова вакцина буде ефективною для людей, які були вакциновані чи раніше хворіли. "Нам необхідно оцінити це в реальних умовах і спробувати зрозуміти, як вакцина діє на більшій кількості людей, які спочатку були вакциновані або вже були хворі", - резюмував Моджаррад, Він додав, що нова вакцина має пройти клінічні випробування 2 та 3 фази.
Суспільство Черговий скандал із хамством чиновника. Все виглядає так, що "слуга народу" забув, що він - слуга народу Народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Галушко обзивав поліцейських, які зупинили його водія за порушення правил дорожнього руху. Інцидент стався ще 18 грудня 2020, але відео з'явилося тільки зараз. Про це повідомляє "Українська правда". Поліцейські зупинили авто в центрі Києва приблизно о 4 ранку за перетин подвійної суцільної смуги (щоб подивитися відео, доскролльте до кінця сторінки). Галушка з використанням нецензурної лексики пояснював правоохоронцям, що це автомобіль народного депутата, і вони нібито не мали права його зупиняти. Поліцейські зазначили, що нардепи не мають дипломатичного імунітету. Також депутат звинуватив правоохоронців у провокації, обізвав їх дебілами, наркоманами та "хворими на голову". У процесі розмови з'ясувалося, що машина Toyota Land Cruiser належить матері Галушкові, а він їздить на ній нібито за договором оренди. Зазначимо, що нардеп є членом Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності. Був обраний у мажоритарному окрузі №97 (Бровари Київської області).
Дозвілля Де загадати бажання, щоб воно здійснилося Затяті мандрівники знають, що в кожній країні світу є такі місця, куди туристи стікаються з метою загадати бажання. У цій статті ми розповімо вам про місця сили, де ви зможете втілити свої мрії у реальність. Заповітні бажання мають виконуватися, але часом реалізувати свої мрії не так просто. Щоб знайти бажане якнайшвидше, потрібно не тільки правильно сформулювати своє бажання, але й загадати його в місці з сильною енергетикою. Такі місця є у кожній країні. Експерти сайту dailyhoro.ru розкажуть вам, як провести подорож з користю та реалізувати свої мрії. Де можна загадати бажанняСтіна плачу. Єрусалим — одне з найенергетичніших місць. Стіна Плачу користується величезною популярністю серед туристів, адже саме там кожен може піднести молитву Богові та загадати бажання. Щоб воно виповнилося, необхідно вимовити його, торкнувшись стіни, або ж написати його на папері і вставити в ущелини стіни. Ейфелева вежа. У Парижі величезна кількість прекрасних місць, і багато з них мають сильну енергетику. Ейфелева вежа також відноситься до магічних місць, де кожен бажаючий зможе втілити свою мрію. Для цього необхідно стати в центр під вежею і пошепки вимовити своє бажання. Як показує досвід мандрівників, вже незабаром воно обов'язково здійсниться. Статуя Джульєтти. Статуя шекспірівської героїні, що у Вероні, приваблює всіх закоханих пар. Тому просити Джульєтту найкраще про кохання. Щоб бажання виповнилося, необхідно доторкнутися до статуї і попросити її про особисте щастя, і незабаром ви знайдете те, про що по-справжньому мрієте. Нульовий кілометр. Москва — місто, багате на дивовижні пам'ятки та енергетичні місця. Одним із таких є нульовий кілометр. Біля пам'ятника зірки, розташованої між Манежною та Червоною площею, завжди збирається величезна кількість туристів та місцевих жителів, і присутність їх обумовлена ​​лише однією метою – загадати бажання. Для цього необхідно стати в центр зірки, заплющити очі і кинути монетку через плече, а потім подумки вимовити свою мрію. Водоспад «Дівочі сльози». Мандруючи дивовижними місцями Абхазії, туристи приділяють особливу увагу водоспаду «Дівочі сльози». Згідно з легендою, вода, що стікає, - це сльози юної дівчини, яку зла чарівниця за допомогою магії розлучила з коханим. Сьогодні водоспад є одним із найпопулярніших місць у мандрівників. Там можна загадати бажання, і незабаром воно обов'язково здійсниться. Делійський стовп. З давніх-давен ця конструкція користувалася популярністю у гостей та мешканців Індії. Індійці стверджують, що завдяки найсильнішій енергетиці цей монумент здатний не тільки виконати заповітне бажання, а й зцілити будь-яку хворобу. Монастир Монсеррат. Релігійний центр Каталонії - одне з найбільш відвідуваних місць серед віруючих та цікавих мандрівників. Монастир, розташований в Іспанії, приваблює туристів з усіх країн світу. Саме тут знаходиться базиліка Діви Марії Монсерратської, яка здатна виконувати будь-які заповітні бажання, і кожен із вас може перевірити це на собі. Втілити мрії у реальність цілком можливо. Часом чудеса трапляються з кожним з нас, і будь-якої миті ми можемо отримати те, про що давно мріяли. Щоб виконати своє бажання, не потрібно перебувати в довгих і болісних очікуваннях: для цього необхідно лише загадати його в «золоту хвилину». Нехай усі ваші мрії здійсняться. Будьте щасливі
Політика Туреччина відновлює авіасполучення з Вірменією вперше з 1993 року. Про це повідомляє газета Sabah, яка наводить слова міністра закордонних справ Туреччини Мевлюта Чавушоглу про те, що найближчим часом відновиться повітряне сполучення між Туреччиною та Вірменією. Глава МЗС нагадав, що Туреччина та Вірменія для початку взаємного діалогу призначили спеціальних представників. "Найближчим часом спеціальні представники проведуть зустріч. Найближчими днями деякі компанії запустять авіарейси», - сказав він, наголосивши, що кроки, які Туреччина робить у питанні налагодження зв'язків з Вірменією, координуються з Азербайджаном. Варто зазначити, що кордон між Вірменією та Туреччиною закрито з 1993 року. Спробу запустити процес нормалізації відносин між країнами було запущено у 2008 році, коли президентом Вірменії був Серж Саргсян. У 2009-му сторони підписали у Цюріху протокол про встановлення дипвідносин та протокол про розвиток двосторонніх відносин. Обидва документи мали бути ратифіковані парламентами Туреччини та Вірменії, проте цього не сталося досі. У березні 2018 року Саргсян призупинив процедуру ратифікації протоколів. Основним каменем спотикання між двома країнами є трагедія 1915 року, пов'язана з масовим вбивством вірмен Османською Імперією. Згідно з різними даними, у ході тих подій загинули від 660 тис. до 1,5 млн. вірмен. Вірменія називає цю трагедію геноцидом вірменського народу. Анкара не вважає, що стався геноцид, проте не заперечує численних жертв серед вірмен.
Суспільство Польща змінила умови для заробітчан після Нового року Для трудових мігрантів з України запровадять низку змін Польща підготувала для заробітчан з України низку важливих змін. Йдеться про умови оплати праці та правила в’їзду для українських трудових мігрантів на територію сусідньої країни. Про це пише segodnya.ua. У Польщі з 1 січня 2022 року зросте мінімальна погодинна ставка оплати праці. Законодавчі зміни стосуватимуться не лише польських працівників, а й заробітчан із України. Про це розповів голова компанії із працевлаштування Gremi Personal Томаш Богдевич. Якщо у 2021 році українці, які працювали на заводах та фабриках Польщі, заробляли в межах 25-40 тис. грн, то після Нового року рівень зарплат зросте приблизно на 2 тис. грн. Крім того, при в’їзді до Польщі українці повинні надавати представникам прикордонної служби Республіки Польща негативний результат діагностичного ПЛР або експрес-тесту на Covid-19, оформлений польською або англійською мовою. Ця вимога стосується навіть вакцинованих громадян. За відсутності засвідченої довідки про негативний результат тестування на коронавірус, заробітчани будуть змушені відбувати обов’язковий карантин. Зауважимо, що кількість легальних українських працівників у Польщі рекордна, проте робочих рук все одно не вистачає. Ще восени Польща відчувала гострий дефіцит працівників. Де українці хочуть працювати? На тимчасову чи постійну роботу майже половина українців поїхала би до Німеччини. Ця цифра становить 47,8%. У свою чергу до Чехії хотіли б поїхати попрацювати 38,1% опитаних, до Австрії – 32,4%, до Польщі – 31,3%, до Литви – 23,8%, до Словаччини – 21,8%, до Угорщини – 13,4%, до Румунії – 7,8%, до Молдови – 6,7%. До жодної з цих країн не поїхали б із такою метою 32,7% і лише 0,6% не знайшли, що сказати. Загалом чоловіки та молодь віком до 30 років більше схильні шукати роботу в запропонованих країнах. До виїзду на роботу до Німеччини та Австрії найбільше прагнуть люди з найвищим рівнем матеріального становища.  
Суспільство "Слуги народу" соромитимуть свого хамовитого представника. У «Слузі народу» оперативно відреагували на появу скандального відео з їхнім нардепом, про що нещодавно писала АСН-Україна. Представник фракції Юлія Палійчук написала, що поведінка даного депутата буде розглянута на етичному комітеті партії, проте звернула увагу на те, що це відео знято не днями, а майже рік тому. Більше того, виходячи з її заяви, можна зрозуміти, що цим відео Аваков нібито шантажував Галушка, щоб той голосував за потрібні йому ініціативи. А публікація відео – нібито помста Авакова за голосування за його відставку. Як повідомила прес-секретар «СП» Юлія Палійчук, фракція засудила дії народного депутата. За словами Палійчука, Галушко знав про існування цього відео. Саме нардеп і називає запис предметом шантажу з боку тодішнього керівника МВС. Цікавий пінг-понг утворився наприкінці року. Тепер чекаємо на реакцію екс-міністра?
Суспільство Тимчасове потепління настане в Україну, але морози швидко повернуться. Бути ожеледиці Морози в Україні утримаються майже до кінця тижня. Але вже із п'ятниці, 24 грудня, почне тепліти. Про це у коментарі РБК-Україна сказала синоптик Укргідрометцентру Олександра Хала. "У ніч із п'ятниці на суботу та в суботу ми очікуємо відлигу", - сказала вона. Як зазначила синоптик, відлига, на жаль, буде короткочасною, але все ж таки температура підвищиться. Вже в п'ятницю в обідній час температура зростатиме і надвечір підніметься майже до нуля. У суботу очікується така сама температура. "Однак у неділю морозна погода повернеться. І з початком наступного тижня також очікуємо на повернення морозів", - додала Хала. Вона повідомила, що під час відлиги в Україні можливий сніг, іноді із дощем, що може створювати небезпечні ситуації на дорогах. За попереднім прогнозом, сніг також очікується наступного вівторка та середи. Щодо прогнозу на Новий рік, синоптик наголосила, що синоптична ситуація в Україні швидко змінюється. За її словами, точний прогноз можна буде дати приблизно за тиждень до 1 січня – у п'ятницю. Нагадаємо, у грудні 2021 року середня місячна температура в Україні очікується від 4 градусів морозу до 3 градусів тепла. Це близько до кліматичної норми.
Суспільство Найхолодніша ніч у році, що минає, очікується сьогодні Цього тижня в Україні утримається холодна погода. Мінімальна температура впаде до 18 градусів морозу в ніч проти четверга, 23 грудня. Про це у коментарі РБК-Україна сказала синоптик Укргідрометцентру Олександра Хала. "Найхолоднішою ми очікуємо наступної ночі, з середи на четвер. Ніч буде морозною, при ясному небі охолодження приземного шару буде сильнішим. Тому в Києві температура буде до 14 градусів нижче за нуль", - сказала вона. Як зазначила синоптик, в Україні можливі ще нижчі температурні показники: подекуди до 18 градусів. Зазвичай такі низькі температури – це північний схід, Харківська та Сумська області. "І в Карпатах, звичайно, температури можуть бути ще нижчими. Наприклад, минулої ночі ми спостерігали 22-26 градусів морозу", - додала Хала. Нагадаємо, за прогнозом Укргідрометцентру, морози в Україні протримаються майже до кінця тижня. Але вже із п'ятниці, 24 грудня, почне тепліти.
Дозвілля Рейтинг знаків Зодіаку за рівнем вірності. Від найвірніших до не серйозних 1. Рак (22.06-22.07)Якщо вам вдалося закохати в себе Рака, то можете бути впевнені, що він готовий прожити з вами все своє життя. Раки дуже вірні й віддані. Але на те, щоб відкрити своє серце і довіритися вам, йому потрібен час. А заслуживши довіру Рака, ви завжди можете бути в ньому впевнені. 2. Лев (23.07-22.08)Багато людей помилково припускають, що через свій егоцентризм, зарозумілість і самовпевненість Леви не здатні на нормальні відносини. Ці люди жадають опинитися в центрі уваги всюди, де б вони не опинилися, і жоден Лев не стане цього заперечувати. А ще ви повинні знати, що народжені під цим знаком зберігають вірність тій людині, яка приділяє потрібну їм увагу і задовольняє будь-яку їхню потребу. 3. Козеріг (22.12-20.01)Якщо раніше ви вже намагалися зблизитися з Козерогом, то напевно знаєте, скільки розчарування це може принести. Народжені під цим знаком дуже бояться відносин, оскільки не хочуть нікому показувати, наскільки вони вразливі. Але варто їм відкритися, і ви переконаєтеся в їх щирій вірності. Таку відданість важко заслужити, але якщо ви її отримали, то знайте, що вона непохитна. 4. Водолій (21.01-18.02)Якщо говорити по-простому, то Водолію важко знайти мотивацію для відносин з однією людиною, а множинні контакти в його випадку це взагалі рідкість. Таких людей не можна назвати соціальними створіннями, тому не варто очікувати від них зради. 5. Телець (20.04-21.05)Телець претендує на звання надмірно нав'язливого партнера, тому можете бути впевнені, що такий партнер вас ніколи не зрадить. Народжені під цим знаком є ​​одними з найбільш вірних людей, яких тільки можна зустріти в наші дні. Вони з радістю підтримають вас навіть якщо ви не матимете рацію, тому що саме в цьому для них і полягає вірність. І Тельці ніколи не ставляться до неї легковажно. 6. Діва (23.08-22.09)Діви – люди дивні. З одного боку, через свої високі моральні стандарти вони відчувають відразу до зрадників і самої зраді. Але вони самі можуть зрадити партнеру, як тільки трапиться зручна можливість. Відносини дуже швидко навівають на Діву нудьгу, тому існує висока ймовірність того, що вона почне шукати задоволення десь на стороні. 7. Овен (21.03-19.04)Овен сумнозвісний тим, як швидко йому може все набриднути. Не забувайте, що ці люди віддають перевагу дуже активному способу життя і люблять тримати все під контролем. Народжені під цим знаком мчать по життю на повній швидкості, але, на жаль, це також означає і те, що вони не можуть надовго пов'язувати себе з якимось одним видом діяльності або людиною, тому що рано чи пізно їм стає нудно. Саме цей вічно блукаючий погляд Овна і змушує його метатися від одних відносин до інших. 8. Терези (23.09-22.10)Ймовірно, ви вже знаєте про схильність Терезів дуже багато думати. Цей їх недолік призводить до того, що народжені під цим знаком з легкістю роблять дурні вчинки і починають зраджувати партнера. Гіперактивний розум Терезів не дає можливості передбачити їх поведінку в стосунках. 9. Скорпіон (23.10-22.11)Скорпіони це дуже амбітні люди, які зовсім не бояться домагатися свого, особливо якщо мова йде про речі, які вони не можуть отримати. Простої спокуси зробити щось заборонене цілком достатньо, щоб Скорпіон вирішив зрадити коханій людині. 10. Риби (19.02-20.03)Риби це свого роду «соціальні метелики», тому для них немає нічого поганого в тому, щоб зрадити партнеру. Вони жадають постійного соціальної взаємодії, і для них вона не обов'язково має бути прив'язана тільки до однієї людини. 11. Стрілець (23.11-21.12)Стрілець відомий своєю репутацією необов'язкового партнера. Не дивно, що він займає передостаннє місце в цьому списку. Такі особистості ненавидять відносини, де відчувають себе пов'язаними, а тому зроблять все можливе, щоб зберегти свободу. 12. Близнюки (22.05-21.06)Серед всіх знаків Зодіаку Близнюки більше всіх схильні до зрад. Пам'ятайте, що народжені під цим сузір'ям дуже активні і непостійні. Саме тому вони так сильно подобаються оточуючим. Близнюки знають, як потрібно змінити свою поведінку, щоб швидко комусь сподобатися. Більшість Близнюків можна назвати гравцями, які рідко задовольняються лише одним партнером. Їм подобається колекціонувати свої любовні перемоги. Джерело.
Дозвілля Мобільне казино Покерматч: особливості та переваги Мобільне казино Покерматч: як грати у найкращі ігрові автомати та лайв ігри з мобільного? Додаток казино Покерматч для смартфонів: як завантажити. Мобільне казино Покерматч: особливості та переваги Адаптивна мобільна версія казино Покерматч - це можливість грати в улюблені азартні ігри прямо з телефону онлайн. Мобільне казино забезпечує швидкий доступ до сайту казино та повного набору функцій, а для її запуску достатньо перейти на адресу компанії зі смартфона або планшета. Версія приваблює легкістю та функціональністю, а що забезпечує швидке завантаження сторінок та відсутність підвисань. Тут немає численних банерів, анімації та складних налаштувань, що дозволяє не відволікатися від гри, отримуючи насолоду від кожного спина. У мобільній версії ігрового клубу також можна запустити ігрові автомати онлайн у платному та безкоштовному демо-режимі, що доступний без реєстрації та поповнення депозиту. Розробникам вдалося зберегти класичне оформлення інтерфейсу та зручне розміщення основних розділів. При виникненні труднощів з авторизацією з мобільного або виведенням грошей слід звернутися до техпідтримки онлайн-казино Покерматч, яка доступна в режимі 24/7. Асортимент ігор у мобільній версії казино Покерматч Відвідавши легальне онлайн казино з мобільного, вам буде доступний відмінний вибір якісного ігрового софту від топових провайдерів: Alps Games, NetEnt, Endorphina, Microgaming, Novomatic, Ігрософт. Для зручності гравців на сайті передбачена вбудована навігація з численними фільтрами, що дозволяє відсортувати мобільні слоти за виробником, популярністю та новизною. Вирішивши грати на гроші в автомати, потрібно пройти реєстрацію на сайті та поповнити депозит. Після авторизації вам будуть доступні численні бонуси казино та відмінний вибір азартних розваг: класичні апарати з мінімальним набором барабанів та ліній виплат; відеослоти з об'ємним звуком, бонусними раундами та ризик-грою; прогресивні слоти з мобільного; карткові та настільні ігри; рулетка. Також не забувайте про можливість завантажити казино на свій телефон, обравши програму для свого пристрою. Додаток приваблює широким функціоналом, простотою інтерфейсу та мінімальними вимогами до швидкості інтернету. Офіційний додаток Покерматч: основні переваги Онлайн казино також розробив програму Покерматч, яку можна встановити на пристрої, що працюють на ОС Android та iOS, а також MacOS. Встановіть його, щоб грати в гнізда з телефону без прив'язки до стаціонарного ПК. Для безперебійної роботи програми, варто до початку установки варто перейти в налаштування безпеки свого Android пристрою та дозволити системі встановлення програм з невідомих джерел. Іконки у додатку також виконані у фірмовому стилі казино, навігація проста та інтуїтивно-зрозуміла навіть для новачків. Казино гарантує відсутність вірусів та швидке встановлення програми. Всі азартні ігри з мобільного також доступні в платній та демо-версії.
Наука і технології оформление ленты  В Антарктиді виявлені сліди стародавньої цивілізації і військова база В Антарктиді незалежні експерти виявили сліди стародавньої цивілізації і військову базу. За словами дослідників, ці знахідки пояснюються просто - природа не вміє створювати ідеально рівних ліній і об'єктів. Ролик, який привернув до себе увагу користувачів та експертів, був опублікований на YouTube-каналі, відео опублікували Блейк і Бретт Казенс. Вони впевнені, що знайшли під товщею льоду в Антарктиді за допомогою сервісу Google Earth сліди позаземної цивілізації, яка вже залишила планету або просто зникла з лиця Землі, після якої залишилася військова база. Розглянути об'єкт можна при збільшенні незвичайного розколу в льодовику. На думку авторів публікації, під ним ховається великий майданчик, на якому стоїть якась платформа. Це досить великий об'єкт і виглядає він неприродно, виступаючи над поверхнею. Під ним, можливо, ховається величезна літаюча тарілка.  

Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття ініціативи та рішучості допоможе ....
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
3 травня о 3:33 розпочнеться 25-й місячний день Фаза Місяця - спадна
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе більш енергійним та пристрасним, що допоможе....
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
більше матеріалів




/-0,42251205444336-/ /-pc-/
Top