counter
Архів Повернутись назад 22 Грудня 2017
22 Грудня
Події оформление ленты  20 озброєних рейдерів напали на підприємство у Вінницькій області В смт Сутиски Тиврівського району Вінницької області 20 озброєних людей спробували захопити підприємство. Про це повідомили в прес-службі поліції Вінницькій області. "Поліція затримала 20 озброєних чоловіків при спробі рейдерського захоплення підприємства в смт Сутиски Тиврівського району. Зброю у правопорушників вилучено. Встановлюються особи затриманих", - йдеться в повідомленні. Як повідомляється, за фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 206 (Протидія законній господарській діяльності) КК України. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпропетровській області вдалося зупинити рейдерске захоплення агрокомпанії з французькими інвестиціями. Зазначалося, що вдалося повернути право оренди на земельні ділянки для агрокомпанії з французькими інвестиціями.
Політика Українська делегація пояснила голосування в ООН по Ізраїлю Українська делегація утрималася під час голосування в Генеральній асамблеї Організації Об'єднаних Націй щодо засудження заяви президента США Дональда Трампа про визнання Єрусалиму столицею Ізраїлю. Про це повідомляє видання "Голос Америки". Представники української делегації вважають, що голосування не сприятиме зменшенню напруги на Близькому Сході, а статус Єрусалиму має бути вирішено тільки шляхом мирних переговорів. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію, яка закликає держави не визнавати Єрусалим столицею Ізраїлю. Пізніше повідомлялося, що уряд США все одно перенесе своє посольство в Єрусалим незважаючи на резолюцію ООН, яка закликає відмовитися від визнання цього міста столицею Ізраїлю.
Наука і технології Психологи розробили аудіокнигу для собак Центр психології собак Цезаря Міллана і компанія Audible розробили аудіокнигу для собак. Про це повідомляє видання sass. Як повідомляють творці девайса, домашні тварини можуть слухати людський голос, навіть коли їх власника немає вдома. Компанія Audible надихнулася на створення аудіокниг для собак після дослідження проведеного в 2015 році, яке показало, що аудіокниги набагато ефективніше ніж відтворення музики знижує стрес у собак. "Собаки — це соціальні тварини, тому їм потрібно бути з кимось, а мета Audible for Dogs — змусити собак відчувати, що з ними є люди. Людина, голос якої в аудіокнизі, насправді заспокоює вашу собаку і вводить в стан спокою", - повідомив Міллан. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американські вчені зафіксували поширення паразитичних стрічкових черв'яків Echinococcus multilocularis, зараження якими може призвести до смерті.
Події Поліція влаштувала вибух під палацом Королеви Британії Поліція Лондона (Велика Битанія) повідомила про скасування тривоги, оголошеної через підозрілий автомобіль поряд з Букінгемським палацом. Про це повідомила поліція на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter. "Близько 21.40 ми провели контрольований вибух, і ситуація вирішилася — всі дороги зараз відкриті", - йдеться в повідомленні. We were dealing with a suspicious vehicle in Hyde Park Corner from 2100hrs. A controlled explosion was carried out at around 2140hrs and the incident was stood down - road closures now lifted. Thanks to the public for cooperation. — Metropolitan Police (@metpoliceuk) 21 грудня 2017 р. Поліцейські також подякували місцевим жителям за сприяння. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція Лондона (Великобританія) в ніч на п'ятницю, 22 грудня, перекрила частину Гайд-парку через підозрілу машину, яка була припаркована поруч з Букінгемським палацом. Як повідомляється, була також закрита найближча станція метро Гайд-Парк-Корнер.
Події ФСБ "відокремить" Крим 50-ти кілометровим парканом Прикордонне управління ФСБ РФ по окупованому Криму уклало контракт з ТОВ «Виробничо-монтажний центр« Старт-7 »(Пензенська область, РФ - Ред.) на створення загородження довжиною 50 км на адміністративному кордоні з материковою частиною України. Про це сказано на сайті державних закупівель Росії, передає «Крым.Реалии». Вартість контракту склала майже 204 млн руб. (майже 96 млн грн - Ред.) При початковій вартості близько 213 млн руб. (майже 100 млн грн - Ред). Гроші будуть виділені з російського бюджету. Висота огорожі складе 2,1 м, заглиблення в грунт – 0,3 м. Приблизний термін закінчення будівництва – перше півріччя 2018 року. Раніше прикордонники РФ в анексованому Криму оголосили конкурс на поставку і монтаж повнопрофільного забору протяжністю 49,5 км в Красноперекопському районі на півночі окупованого півострова.
Політика ПриватБанк виставив на продаж "дочку" в Латвії Наглядова рада державного «ПриватБанку» погодила укладення контракту з однією з компаній України для пошуку покупців пакета акцій банку в AS PrivatBank (Латвія). Про це інформує прес-служба фінансової установи. За інформацією джерела, залучена до продажу, підготовки та супроводу транзакції компанія є партнером Rotshild на території нашої країн. «Залучення цієї фінансової компанії посприяє швидкому процесу проведення переговорів з можливими інвесторами, а також уникненню конфлікту інтересів з іншими компаніями, які представляють інтереси інших власників банків», - відзначили в прес-службі «ПриватБанку». На сьогодні фінустанова має значну частку в статутному капіталі AS PrivatBank — 46,5 відсотків. Останній є кредитною установою, яка здійснює фінансову діяльність в Латвії.
Кримінал оформление ленты  Водій таксі напав з ножем на іноземця в Києві У Шевченківському районі Києва було скоєно розбійний напад на іноземця. Про це інформує прес-служба столичної поліції. Співробітники правоохоронних органів з'ясували, що двоє злочинців спланували замах: один з них таксист, другий — його товариш. Водій таксі запропонував громадянину іншої держави, якого до цього підвозив кілька разів, подивитися столицю. Коли чоловік погодився, в центрі вони підібрали спільника таксиста, після чого втрьох вирушили в напрямку просп. Перемоги. «По дорозі злочинці почали вимагати у чоловіка гроші. В результаті потерпілий віддав їм банківські картки. У двох місцях злочинці намагалися зняти готівку, але їм не вдалося зробити це, тому що власник назвав невірні пін-коди», - сказав їм в поліції. Після цього спільники почали погрожувати ножем іноземцю. Після відмови, один із злочинців наніс пасажирові кілька ножових поранень. Потерпілий чинив опір, розбив вікно в авто, що привернуло увагу поліції, яка їхала поруч. Злочинці почали бігти, побачивши правоохоронців. Затриманим зловмисником виявився 34-річний киянин. Він визнав свою провину.
Політика Прихильники партії «Громадяни» святкують перемогу на виборах в Каталонії Прихильники центристської партії «Громадяни», яка підтримує єдність Іспанії, святкують отримання першого місця на виборах до парламенту Каталонії, хоча більшість за підсумками голосування — у їхніх опонентів, партій, які виступають за незалежність Каталонії. Про це інформує "РИА Новости". Партія «Громадяни», яка виникла в Каталонії в 2006 році, є єдиною силою, якій вдалася набрати більше мільйона голосів (25,3% виборців), в результаті чого вона отримала 37 крісел в парламенті. На другому місці партія «Разом за Каталонію», яку очолює екс-глава женералітета Карлес Пучдемон. Партія отримала 34 мандати, за неї свої голоси віддали 940 тис. виборців. Трьом сепаратистським партіям «Кандидатура народної єдності», «Лівим республіканцям Каталонії», «Разом за Каталонію» вдалося отримати 70 мандатів з 135. «Ми здобули перемогу у виборах до парламенту Каталонії! Вперше партія, яка відстоює конституцію, виграла вибори в Каталонії», - зазначає лідер партії Інес Аррімадас під час виступу перед прихильниками.
Наука і технології оформление ленты  У Балтійському морі на острові знайшли унікальні сонячні камені епохи кам'яного віку На острові Борнхольм, що розташований в Балтійському морі і належить Данії, археологи знайшли майже 300 різьблених культових каменів епохи кам'яного віку. Про це інформує Science Aler. Камені знайшли в південній частині острова, в районі святилища епохи неоліту, яке діяло з 3500 року до н.е. до 2700 року до н.е. Вчені вважають, що в комплексі мешканці острова поклонялися Сонцю. Камені, знайдені археологами, були оброблені тільки з одного боку приблизно п'ять тисяч років тому. На одному з каменів видно чітке зображення символу, який нагадує єврейську Менору. «Сонячні камені» — це невеликі диски, що мають малюнки на одній стороні. У багатьох є лінії, які виходять з центру, як сонячні промені. За останні декілька років археологи знайшли велику кількість таких каменів. Загальна їх кількість вже становить 300 штук.
Події Заступнику голови Запорізької облради вручили підозру У четвер, 21 грудня, пізно ввечері заступнику Запорізької обласної ради Владиславу Марченку було вручено підозру. Про це пише «Индустриалка». Раніше ми повідомляли, що в кабінеті Марченка напередодні проводились слідчі заходи. В ході обшуків співробітники прокуратури і СБУ вилучили кілька рішень облради. Співробітники Харківської прокуратури також провели обшуки і у брата заступник голови Запорізької облради Марка Марченка. Пізно ввечері заступнику Запорізької обласної ради було вручено підозру за ст. 191 ч. 5. У тексті підозри був перерахований ряд об'єктів, а також сума виконання робіт, яка склала рівно 87 млн ​​грн. Це стадіони в Запоріжжі, і кожен може побачити, що роботи там завершені. «Не зрозуміло, як можна «розікрасти» гроші, якщо це — вартість виконаних робіт», - каже адвокат Марченка Сергій Барбашин.
Наука і технології Астрономи запропонували новий сценарій появи Марса Міжнародна група астрономів вважає, що планета Марс утворилася в поясі астероїдів, що в півтора рази далі від Світила, ніж його сучасна орбіта. Ці висновки дослідники зробили після комп'ютерного моделювання. Маса Червоної планети складає близько 11% від маси Землі, і Марс складається з матеріалів, які роблять його більше схожим на метеорит, ніж на клон нашої планети. Його ядро ​​складають легкі силікати, що дає привід припустити, що Червона планета утворилася в інших умовах, ніж Земля, хоча астрономи вважають, що це всього лише гіпотеза. «Формування Марса в поясі астероїдів відбулося рано в історії Червоної планети, задовго до того, як була стабілізована кора планети і утворилася її атмосфера», - зазначає геолог Стівен Можіс. Результати моделювання встановили, що Червона планета з певною ймовірністю могла утворитися на більш далекій відстані від Сонця, ніж вона знаходиться зараз, в поясі астероїдів. На нинішній орбіті Марс завдяки Юпітеру, який виштовхнув його до центру Сонячної системи.
Культура оформление ленты  Фестиваль на Співочому полі: спуститися з гірки в "Льодовиковий період" У Києві на Співочому полі відкрився зимовий фестиваль – «Льодовиковий період». Його серцем стала виставка «Квіти в льоду». «Хочемо подарувати всім свіжі квіти серед зими», – говорить генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний. Всього – 20 композицій. Для кожної з них флористи створили букети з свіжих квітів – тюльпанів, фрезій, орхідей, гортензій. Рослини підбиралися яскравих кольорів, щоб в льоду вони виглядали виразніше. У деяких використовували фрукти – ананаси і яблука. Всі композиції були заморожені в очищеній воді при температурі -18С. При таких умовах можна було зберегти всі натуральні кольори. Зовсім поруч з квітами – снігові гірки для катання. На них можна спускатися в будь-яку погоду, навіть коли не буде на дворі снігу. Організатори розповідають, що гірки мають спеціальне покриття, що дозволяє ковзати на спеціальних санях. Якщо цей атракціон буде популярний, то він буде працювати не тільки до кінця фестивалю – 30 січня, а й до весни. Ще одна розвага – катання на собачих упряжках. Для цього на Співоче поле спеціально привезли кілька десятків собак, серед яких хаскі і лайки. Ну а якщо хтось замерзне, то зможе зайти в резиденцію Санта Клауса погрітися, а заодно і сфотографуватися з господарем будинку. Всього в рамках фестивалю діють дві великі фотозони з героями мультфільму «Льодовиковий період» і п'ять майданчиків з теплими покривалами і гарячим глінтвейном, зимові ярмарки, магазинчики з солодощами, медом, вовняними виробами, оригінальними подарунками та сувенірами.
Політика Рада почала роботу з заяви про погрози депутату Соболєву Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив ранкове засідання парламенту, в залі зареєструвалися 330 народних депутатів. Про це передає кореспондент АСН. Спікер повідомив, що йому надійшло звернення для заяви від фракції "Самопоміч". Слово взяв екс-голова комітету з питань боротьби з корупцією Єгор Соболєв, передає кореспондент АСН. "Батьки моєї дружини знайшли в своїй поштовій скриньці великий лист, відправлений 04.12.17. У ньому невідомий чоловік погрожує мені, повторюючи тези про "дестабілізацію", "роботу на Москву" і тощо... В кінці листа автор погрожує облити кислотою моїх дітей... Я можу сказати, що такий метод ультиматуму на пройде! Атмосфера терору і маніпуляції - це страшна дорога!" - заявив він. Соболєв закликав забезпечити правопорядок, побажавши здоров'я "тим, хто це написав і його дітям, якщо це реальна людина".
Кримінал «Новорічне перемир'я»: бойовики перекидають «Гради» в район Бахмутської траси Російські терористи стягують e район Бахмутської траси в окупованій частині Луганської області реактивну артилерію залпового вогню «Град». Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи ІС, нардеп Дмитро Тимчук. «Противник перекидає в район Бахмутської траси реактивну артилерію. Зокрема, в н.п. Голубівка (кол. Кіровськ), в районі вул. Кольцова фіксувалося переміщення батареї РСЗВ «Град» (4 одиниці 122-мм РСЗВ БМ-21 «Град», зачехлені, також в колоні - 2 КАМАЗи і 1 МТ-ЛБ)», - розповів Тимчук. Крім того, Тимчук зазначив, що колона прибула з південного напрямку (з боку Кадиївки). Нагадаємо, Тристороння контактна група в Мінську погодила введення дисциплінарних заходів за порушення режиму припинення вогню на Донбасі. «Новорічне перемир'я» має розпочатися 23 грудня в 00:00. Передбачається, що режим припинення вогню повинен бути всеосяжним, стійким і безстроковим.
Події оформление ленты  У чернівецькій школі вночі сталася велика пожежа У ніч на п'ятницю, 22 грудня, в Чернівцях сталася пожежа в класі на другому поверсі школи №11 на вул. Південно-Кільцевій, 7б. Про це інформує УНІАН. У класі, де вчора йшов ремонт, згоріли приналежності, стіни, меблі і частина підлоги. Всього в цілому вигорів коридор і один клас. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Як заявив мер Чернівців Олексій Каспрук, працівники школи в п'ятницю приблизно о 6-й ранку викликали рятувальників, які загасили оперативно вогонь у приміщенні. За попередньою інформацією, пожежа могла статися через електричне приладдя, що міститься в класі, або через техніку, яку залишили ремонтники. «Я дав доручення терміново почати ремонт, відновити все в класах, зокрема меблі. Дітей молодших класів відправили на канікули достроково. Я сподіваюся, що за час зимових канікул ми відновимо все», - сказав Каспрук.
Політика Роботу спецслужб щодо перевірок кадрів у Кабміні треба посилити - Розенко Віце-прем'єр Павло Розенко перед годиною запитань до уряду в кулуарах Верховної Ради України заявив, що потрібно посилити роботу спецслужб з перевірок кадрів у Кабміні. Про це передає кореспондент АСН. "СБУ професійно діє. Адже в результаті такі люди виявляються. Не хочу сказати, що це унікально для світової історії. Факт є. І тепер важливо, щоб суд довів його провину, а він був покараний", - заявив він. Розенко зазначив, що всі кадри, які працюють у виконавчій гілці влади, перевіряються спеціальними службами. "У нас є спецоргани, які відповідають за перевірку. Ми можемо перевірити анкетні дані кандидатів. А саму перевірку здійснює Нацагентство державної служби, СБУ. Очевидно, цю роботу необхідно посилити і зробити більш ефективною", - вважає він.
Кримінал З Білорусі регулярно возять контрабанду терористам на Донбас - Тимчук Комерційні структури Білорусі, транзитом через країну-агресор, через закриті Україною в 2014 році пункти пропуску регулярно постачають контрабанду в окуповані райони Донецької і Луганської областей. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи ІС, нардеп Дмитро Тимчук. За його словами, транзитом через РФ і закриті пункти пропуску «Ізварине», «Довжанський» і «Червонопартизанськ» проводиться систематичне ввезення контрабанди на територію так званих «ЛДНР». Зокрема, привозять партії підакцизних продовольчих товарів, виробів легкої промисловості тощо. Тимчук зазначив, що загальна кількість контейнеровозів білоруської реєстрації, які вивантажуються на центральній контейнерній ділянці у місті Луганську, становить близько 300 автомобілів на добу.
Політика оформление ленты  Суд щодо Саакашвілі перенесли на 3 січня Апеляцію прокуратури на рішення Печерського райсуду Києва про обрання запобіжного заходу Міхеїлу Саакашвілі перенесли на 3 січня. Сам опальний політик обурений цим рішенням, передає із залу суду кореспондент АСН. У порожньому залі суду Саакашвілі дає брифінг для преси. Зокрема, він повідомив, що його справу ще не передали до суду. Опальний політик вважає, що справу перенесли на 3 січня навмисно, щоб скористатися ослабленням уваги суспільства і преси після свят. Саакашвілі закликав стати на його бік українських політиків, членів Кабінету міністрів, а також - мера Києва Віталія Кличка. Політик повідомив, що напередодні отримав "результати опитування, відповідно до яких 40% українців готові виходити протестувати взимку на вулиці". Водночас політик не вказав, що саме це за опитування і хто його проводив і в який період. Також лідер "Руху нових сил" повідомив, що суддю Ларису Цокол, яка відпустила його на час розслідування кримінального провадження, переслідують і хочуть звільнити. В цей же час під судом влаштували мітинг прихильники Саакашвілі. Він стверджує, що суддя не визнала Саакашвілі затриманим.
Культура Знаменитого диригента звинуватили в сексуальних домаганнях Всесвітньо відомого швейцарського диригента Шарля Дютуа звинуватили в сексуальних домаганнях. Про це повідомляє Billboard. З заявою виступили 3 оперні співачки і одна виконавиця класичної музики, зокрема лауреат премії «Греммі» Силвіа Макнейра. Всі жінки стверджують, що домагання відбувалися в період з 1985 по 2010 роки в Чикаго, Лос-Анджелесі, Міннеаполісі, Філадельфії і Саратога-Спрінгс. Диригент домагався взаємності в автомобілі, номері готелю, гримерках, ліфті і закулісному просторі. 81-річний Дютуа є художнім керівником і головним диригентом лондонського Королівського філармонічного оркестру. Він також відомий зі співпраці з Філадельфійським оркестром і симфонічним оркестром NHK у Токіо. Дютуа поки нічого не відповів на звинувачення, проте в Бостонському симфонічному оркестрі вже заявили, що припиняють співпрацювати з Дютуа як із запрошеним диригентом.
Політика Прем'єр заявив, що "ПриватБанку" не загрожує рішення суду Лондона щодо Коломойського Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час години до уряду в парламенті заявив, що «ПриватБанку» не загрожує рішення суду Лондона щодо Коломойського. Про це передає кореспондент АСН. «ПриватБанк», як ви задаєте, був націоналізований минулого року. Тоді я виходив з інтересів кількох десятків мільйонів українських вкладників. І сьогодні є хороша новина. «ПриватБанку» нічого не загрожує. Він працює абсолютно ритмічно», - заявив він. Гройсман нагадав, що за цей час було створено незалежну наглядову раду, яка забезпечить безпеку і юридичний супровід «будь-яких претензій, зокрема до колишніх власників», - відповів Гройсман на запитання нардепа Світлани Заліщук про рішення Високого суду Лондона щодо арешту рахунків Ігоря Коломойсокого і його зустрічі з генпрокурором Юрієм Луценком в Амстердамі. «Хто винен, нехай сидить у в'язниці. Я прошу всіх вас займатися своєю роботою. І не заважати юристам займатися захистом інтересів Української держави », - закликав Гройсман.
Здоров`я Вчені з'ясували, скільки жінка повинна заробляти, щоб не товстішати Жінки з високим рівнем доходу менше схильні до ожиріння, ніж жінки з середньою і низькою зарплатою. Про це сказано в дослідженні, проведеному Центром з контролю і профілактики захворювань у США. Були проведені дослідження здоров'я населення за 2011-2014 роки і з'ясувалося, що серед людей з високим рівнем доходу від ожиріння страждає в середньому 31%, а серед інших - 40%. Так, від ожиріння страждали 45% жінок, які перебувають за межею бідності. Серед жінок із середнім доходом - 43%. І, нарешті, серед найбільш фінансово забезпечених - лише 30%. Однак у чоловіків результати виявилися зовсім іншими. Найбільше до ожиріння були схильні чоловіки з середнім доходом (38,5%). У бідних чоловіків воно зустрічалося в 31,5% випадків, у багатьох - в 32,6%. Також зазначалося, що ця закономірність не поширюється на темношкіре населення. Там серед жінок відсоток тих, хто страждає від ожиріння, не змінюється в залежності від доходу, а серед чоловіків від ожиріння найбільше страждають найбагатші - 42,7%. Серед бідних чорношкірих чоловіків ожиріння виявлено у 33,8%.
Політика Нові керівники потрібні у чверть комітетів Ради і в Кабміні - КВУ Чверть комітетів українського парламенту потребують призначення керівників, як і чверть міністерств і відомств. Таку думку висловив голова Комітету виборців України Олексій Кошель на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Кожен четвертий парламентський комітет керується в форматі виконуючих обов'язки. Якщо ми подивимося на уряд, ми побачимо три вакансії в уряді. Не забуваємо, що до деяких членів уряду були досить серйозні претензії з боку фракцій українського парламенту", - заявив експерт. За його словами, так наприклад, широко обговорювалася роль першого віце-прем'єра - міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва в тому, що відбувається на ринку скрапленого газу. Також суворій критиці піддалася діяльність В'ячеслава Кириленка на посаді віце-прем'єр-міністра. "Приблизно ми також можемо говорити про те, що одна чверть урядових портфелів вимагає або перепризначень, або ротацій", - підсумував Кошель. При цьому він додав, що причиною відсутності зрушень з багатьох кадрових питань у центральних органах влади - недовіра в парламенті "всіх до всіх". Нагадаємо, як повідомляла АСН, Окружний адміністративний суд міста Києва не задовольнив позов народних депутатів Андрія Деркача, Валерія Дубіля і Юрія Одарченка до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана за невнесення ним подання про призначення міністра охорони здоров'я України. Суд ухвалив таке рішення, оскільки первинний суб'єкт у процедурі формування нового складу Кабміну - це коаліція депутатських фракцій. Вони і мали внести президенту пропозицію щодо кандидатури.
Політика Гройсман розповів, як йому працювалося разом зі шпигуном Єжовим Прем'єр-міністр Володимир Гройсман в ході години запитань до уряду в парламенті передав "полум'яний привіт" тим, хто підготував дискредитацію з агентом Кремля Єжовим, повідомляє кореспондент АСН. "Хочу підкреслити, що не один місяць ми знали про те, що є підозра, що він (Єжов. - Ред.) працює на іноземні спецслужби. Завдяки СБУ він увесь цей довгий час був під моніторингом. Природно, за сприяння прем'єр-міністра і мого апарату", - заявив він. Гройсман розповів, що як тільки було зібрано необхідну кількість матеріалів, Єжов відразу ж був затриманий. "І зараз буде слідство, щоб встановити: що саме відбувалося, які дані тощо", - додав він. При цьому прем'єр підкреслив, що у Єжова не було ніякого доступу до державної таємниці. "Тому будь-яких серйозних втрат ми не зазнали... Може хтось і хотів використати цю ситуацію проти мене! Так я б хотів передати полум'яний привіт і сказати одну річ: скільки б не намагалися мене дискредитувати, я завжди буду виявляти і публічно на це реагувати", - запевнив він. Нагадаємо, сьогодні, близько 15:00 суд обиратиме підозрюваному у зраді батьківщині Станіславу Єжову запобіжний захід.
Суспільство оформление ленты  Дружина знаменитого оратора Вуйчича народила двійню У знаменитого мотиваційного оратора Ніка Вуйчича народилася двійня. Про це щасливий батько повідомив на своїй сторінці в Facebook. Дружина Вуйчича, як і двійнята, почувається добре. «Ідентичне подвійне благословення від нашого милосердного і всемогутнього Бога народилося 20 грудня - Олівія Мей Вуйчич (в червоному, 7.54 ранку) і Еллі Лорел Вуйчич (у жовтому, 7.56 ранку)», - написав оратор. Нагадаємо, в 2017 році Вуйчич приїжджав в Україну. Він заявляв, що українські діти страждають від незахищеності. Однак, за його словами, Україна має всі шанси показати кращий приклад у захисті прав дітей: «Суть у тому, щоб всі в суспільстві показали можливість дарувати любов один одному. Ми також сподіваємося, що багато дітей-сиріт знайдуть нові свої будинки. І я дуже радий тут бути».
Кримінал оформление ленты  Убивці журналіста Веремія - тітушці "Шреку" - дали умовний термін і звільнили просто в залі суду Суддя Шевченківського суду Юрій Лінник призначив убивці українського журналіста В'ячеслава Веремія - Юрію Крисіну термін 4 роки з випробувальним терміном на два роки і звільнив його під крики "Ганьба!" просто в залі суду, передає кореспондент АСН. Прокуратура вже заявила, що подаватиме апеляцію на це рішення суду. Вирок зачитувався у присутності вдови убитого журналіста. Суддя визнав Крисіна винним, але вважає, що він активно сприяв розслідуванню, а ще взяли до уваги, що у вбивці є маленькі діти на утриманні. Якщо Крисін протягом 2 років не вчинить правопорушень, він буде звільнений від відбування покарання взагалі. Проте підсудний має сплатити 12 284 гривні для відшкодування вартості експертиз. Примітно, що у вироку суддя опустив факт того, що Крисін має непогашену судимість за статтею Кримінального кодексу про незаконне зберігання боєприпасів і, оголошуючи вирок, заявив, що той не має судимостей. Відразу після прочитання вироку Крисін буквально вибіг із зали суду, відмовившись давати коментарі журналістам. Нагадаємо, в ніч на 19 лютого В'ячеслав Веремій разом з колегою їхали з роботи на таксі додому на Лівий берег Києва. На розі Володимирської та Великої Житомирської він помітив збройних «тітушок» і намагався їх сфотографувати з машини. Бандити напали на автомобіль, витягли водія і пасажирів. Водію та іншому пасажирові після побиття вдалося втекти, а Веремія сильно побили, після чого вистрілили в спину. При цьому присутні на місці працівники міліції залишалися осторонь і не втручалися в подію. Крисін стверджував, що не він завдав смертельного поранення Веремію, а якийсь бойовик на прізвисько "Діма Дагестанець". Останнього правоохоронці так і не знайшли. Проте той через пресу заявив, що не вбивав журналіста і зараз воює в "ДНР" на боці бойовиків. Розслідування спочатку контролював сам президент Порошенко. Він удостоїв Веремія звання Герой України посмертно
Суспільство оформление ленты  Путін спаси! У Криму місцеві жителі кидаються під військові КамАЗи Під Керчю в окупованому Криму тривають протистояння між жителями села Золоте і правоохоронцями, які почали встановлювати РЛС на території селища, біля приватних земельних ділянок. Про це пише Керч.ФМ. Ситуація дійшла до того, що люди почали кидатися під військову техніку окупантів, щоб перешкоджати будівництву. Одній з учасниць конфлікту стало зле і їй знадобилася допомога медиків. На місце приїхала «швидка допомога». Роз'яснення щодо установки РЛС спробували дати в Адміністрації сільради, а також представники «силовиків» 20 грудня. За словами місцевих жителів, їм досі ніхто не показав дозвільну документацію на проведення робіт. Деякі люди навіть почали кричати на «зелених чоловічків», що вони «бандерівці». А жінка почала кликати на допомогу Путіна.  
Політика Гройсман визнав, що люди по праву можуть назвати декого в Кабміні "негідником" Люди можуть називати міністрів "негідниками". Про це прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив в ході години запитань до уряду в парламенті, передає кореспондент АСН. Так, позафракційний народний депутат Сергій Міщенко розповів, як люди називають їх усіх: "Найніжніше - це падлюки! Люди мають величезний стаж, особливо на селі, отримали замість підвищення пенсій - подачки". Гройсман зазначив: "Людей треба поважати... Можливо, люди когось і називають падлюка. Можливо, і по праву. Але вважаю важливим, щоб яку посаду ти б не обіймав, треба спокійно дивитися в очі людям. Я все, що роблю, намагаюся робити по совісті. Я ніколи не даю порожніх обіцянок", - сказав він. Прем'єр також зазначив, що пенсійна реформа насправді почала працювати. "Подачки по 50-100 грн були десять останніх років... Але вже 9 млн пенсіонерів отримали перерахунок пенсій... Не потрібно говорити, що ми зробили щось не так. Ми зробили перший і фундаментальний крок", - сказав він. Потрібно зауважити, раніше АСН розповідала, що, за офіційними даними, в результаті перерахунку пенсії були підвищені для 10,2 млн пенсіонерів. Доплату до 200 грн отримали 4,794 млн осіб, 200-500 грн - 2 млн осіб, від 500 до 1000 грн - 1,2 млн пенсіонерів.Близько 2 млн громадян отримали добавку до пенсії понад 1 тис. грн. З цієї кількості - від 2000 грн до 4500 грн - отримали 652 000 осіб. Доплату до пенсії у більш ніж 5000 грн - отримали 100 000 осіб в Україні.
Політика МЗС Британії закликав РФ припинити дестабілізувати Європу і Україну Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон в ході візиту в РФ заявив голові МЗС РФ Сергію Лаврову, що відносини між Великою Британією і Росією не можуть бути «звичайною справою», поки РФ не припинить дестабілізувати Європу і Україну. Про це передає Reuters. Джонсон вперше за 5 років прилетів до Росії. Відносини між країнами напружені через війну на Донбасі, а також через звинувачення у втручанні РФ в політику низки європейських країн. «Наші відносини з Росією не можуть розвиватися в нормальному режимі, поки Росія продовжує спроби дестабілізувати європейські держави, зокрема Україну. Однак для міжнародної безпеки вкрай важливо, щоб ми спілкувалися один з одним, оскільки наслідки непорозуміння можуть бути дуже серйозні. Мій візит до Росії пройде в дуже важливий час, коли нам треба працювати разом, щоб розв'язати найбільш гострі світові проблеми», - заявив Джонсон. Нагадаємо, раніше Джонсон заявив, що він не вірить у можливість перезавантаження відносин з країною-агресором, поки вона не припинить дестабілізувати Донбас і не вирішиться питання окупованого РФ Криму.
Політика У Кабміні відмежувалися від конфлікту Данилюка і Луценка Заява Данилюка про відставку Луценка - несподіванка для всіх членів Кабміну. Про це в кулуарах Верховної Ради України перед годиною запитань до уряду заявив віце-прем'єр Павло Розенко, передає кореспондент АСН. "Мене особисто це дуже здивувало. Мені складно назвати справжні причини цієї заяви. Це було несподіванкою і для мене, і для інших членів уряду", - заявив він. Розенко нагадав, що не в повноваженнях Кабміну рекомендувати звільнити генерального прокурора, це виняткові повноваження президента. "Я особисто не підтримую заяву Олександра Данилюка. І за останній рік ми бачимо багато позитивів роботи генерального прокурора... Нинішній генеральний прокурор подав уже цілу низку подань на народних депутатів БПП і "Народного фронту"... В результаті діяльності Юрія Луценка ми отримали десятки мільярдів гривень до бюджету від конфіскації коштів, вкрадених Віктором Януковичем", - додав він. Нагадаємо, напередодні міністр фінансів Данилюк зажадав відставки генпрокурора Луценка. Він заявив, що ГПУ сприяє махінаціям олігарха Коломойського. Луценко у відповідь зажадав від Данилюка сплатити всі податки.
Політика Експерт розповів про найбільшу ганьбу парламенту цього року Рік, що минає, для українського парламенту пройшов під знаком законодавчого спаму і законодавчого хаосу, які тільки гальмують роботу Верховної Ради і заважають ухвалювати актуальні закони. Таку думку висловив голова Комітету виборців України Олексій Кошель на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Проблема перша парламенту - це проблема законодавчого спаму. Так, у парламенті за три роки роботи зареєстровано понад 10 тисяч законодавчих актів - проектів законів, проектів постанов", - зазначив експерт. За його словами, законодавчий спам гальмує і позбавляє логіки законодавчу роботу парламенту. Так, законами стають тільки 12% законодавчих актів, які продукують народні депутати. Створення і реєстрація зайвих документів стала "хронічною хворобою" парламенту, позбавиться якої в найближчі роки не вдасться. "Друга проблема, ключова, - це проблема законодавчого хаосу. Парламент швидше працює в форматі протягування законопроектів, ніж у форматі стратегічного планування", - додав голова КВУ. Так, на його думку, коаліційна угода не виконує своїх функцій, і ніякого планування в парламентській роботі не відбувається. Навіть погоджувальна рада проходить у форматі, що на 80% складається з політичних заяв, а не узгодження і планування роботи. При цьому він додав, що в цілому восьме скликання Верховної Ради довело, що вона здатна ухвлювати закони. Так, якщо в 2015-2016 роках тема дострокових парламентських виборів досить активно обговорювалася, то в 2017 році вона зникла з порядку денного української політики. Всього протягом року, за оцінкою КВУ, парламент ухвалив близько 160 законів, що відповідає показникам попередніх двох років. Крім того, Кошель нагадав, що були ухвалені такі важливі закони, які торкнулися медичної, освітньої та пенсійної реформ. Нагадаємо, як повідомляла АСН, 19 грудня Верховна Рада 8 разів намагалася ухвалити хоча б за основу проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» щодо порядку встановлення лічильників побутовим споживачам природного газу», але так і провалила голосування.
Політика Політолог назвав головні події року в Україні Лібералізація візового режиму та ратифікація Угоди про асоціацію з Євросоюзом стали подіями 2017 року Україна. Таку думку висловив глава Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Подія року - це безвіз. Довго чекали, втомилися і навіть без особливих емоцій зустріли, але, безумовно, але, на мій погляд, це одна з найбільших зовнішньополітичних перемог України за всі роки незалежності", - зазначив експерт. За його словами, лібералізація візового режиму стала реальним свідченням входження України в європейський простір. При цьому він додав, що також важливою подією року стала остаточна ратифікація Угоди про асоціацію з ЄС. Як нагадав політолог, з вересня цей договір набув чинності в повному обсязі. Також Фесенко згадав, що перед ратифікацією цієї угоди української дипломатії і вищому керівництву держави вдалося подолати величезну проблему, пов'язану з нідерландським референдумом і позицію цієї країни. Нагадаємо, з 1 січня 2018 року в Україні набудуть чинності нові вимоги до виробів з какао і шоколаду, таким чином українські норми виробництва будуть наближені до європейських, що записано в Угоді про асоціацію з ЄС. У темному шоколаді обов'язково повинно бути не менше 35% какао-продуктів в перерахунку на суху речовину, в молочному - більше 25% і не менше 14% молочних продуктів, білий шоколад повинен містити не менше 20% какао масла і більше 14% - молочних продуктів, в іншому випадку вироби не зможуть називатися шоколадними.
Кримінал оформление ленты  Луценко проти «БАДів»: затримано лже-лікарі, які обдурили українців на 5 млн гривень Генпрокуратура і Націполіція провели масштабну спецоперацію і затримали банду лже-лікарів, які обдурили довірливих українців на 5 млн гривень. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив генпрокурор Юрій Луценко. За його словами, у спецоперації брали участь близько 500 правоохоронців, було проведено 100 обшуків у різних містах. Відзначається, що злочинці за 5 років обдурили близько 1200 громадян. Постраждали переважно довірливі українці похилого віку. Луценко розповів, що злочинці видавали себе за іноземних лікарів, розмовляючи з удаваним іноземним акцентом. Вони пропонували за допомогою вигаданих новітніх технологій, зокрема супутникової телефонної діагностики організму, і неіснуючих ліків нібито іноземного виробництва, здійснити успішне лікування різних захворювань, зокрема тяжких і невиліковних (Альцгеймера і Паркінсона). Фактично ж хворим продавали дешеві вітчизняні ліки, видаливши з них маркування, або дешеві біологічно активні добавки. «Затримано лідера злочинної організації та її найвище керівництво (всього 10 осіб), а також вилучено майно і грошові кошти на загальну суму понад 5 млн грн», - підкреслив Луценко. За його словами, злочинцям загрожує до 12 років в'язниці.
Політика У 2017 році конфліктність у політиці зросла, а довіра населення остаточно впала - політолог За 2017 рік конфліктність в українській політиці посилилася, тоді як населення країни ще більше розчарувалося в ній. Таку думку висловив голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Найбільша проблема - це посилення конфліктності в політичному житті. Рік починався з торгової блокади на Донбасі і закінчується він політичною акцією в центрі Києва. Політична напруга і рівень конфліктності зросли, і ця тенденція насторожує", - зазначив експерт. За його словами, зростання конфліктності і напруги в політиці позначиться протягом всього року. Крім того, В.Фесенко зазначив, що в цій ситуації населення країни продемонструвало падіння рівня довіри до політиків в цілому - як до влади, так і до опозиції. Згідно з дослідженнями, 60% громадян не довіряють нікому і не бачать лідерів, здатних очолити країну. "Ця картина відбиває дуже складний емоційний стан нашого суспільства", - підсумував політолог. Нагадаємо, 12 серпня між співробітниками НАБУ і ГПУ сталася сутичка, в результаті якої працівники Генпрокуратури незаконно затримали двох співробітників НАБУ, а троє прокурорів отримали легкі тілесні ушкодження. 29 листопада Служба безпеки України і Генеральна прокуратура провели затримання 7 співробітників Національного антикорупційного бюро зі складу підрозділу детективів "під прикриттям" за статтею 370 Кримінального кодексу України - провокація дачі хабара.
Культура оформление ленты  Український рок-гурт презентував кліп за участю чемпіона світу з плавання Український поп-рок-гурт «Антитіла» презентував кліп на пісню TDME. Головного героя в кліпі зіграв багаторазовий чемпіон світу та Європи з плавання Олег Лісогор. Відео можна подивитися на YouTube, режисером виступив Радислав Лукін. Він зазначив, що зйомки проходили в крижаній воді і це були найбільш екстремальні зйомки в його житті. Режисер уточнив, що це не просто кліп до пісні, а короткометражний фільм про людський подвиг і силу волі. За сюжетом, герой кліпу, радянський океанолог Слава Курилов кидається у воду з борту круїзного лайнера і за три дні долає 100 км вплав, щоб виїхати з СРСР. Лісогор відзначив, що дуже замерз на зйомках, але процес і результат йому сподобалися. «Ми плавали просто в крижаному морі. Я зазвичай пірнаю на Водохреща, а на практиці такого гарту немає. За сюжетом нам довелося не тільки зануритися, але і полежати в холодній воді близько 20 хвилин», - розповів спортсмен.
Кримінал Трьом підозрюваним у крадіжці бюджетних коштів у Запоріжжі оголосили підозри Прокуратура оголосила про підозру у привласненні бюджетних коштів шляхом проведення фіктивних тендерів заступнику голови Запорізької обласної ради Владиславу Марченку, його рідному брату і директору одного з комунальних підприємств міста Мелітополя. Про це повідомив прес-секретар ГПУ Андрій Лисенко на своїй сторінці в Facebook. Марченко, його брат Марк і директор фірми підозрюються в заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України). Нагадаємо, 21 грудня в Запоріжжі провели 56 обшуків як у будівлях органів влади, так і за місцем проживання фігурантів провадження. Вилучено печатки різних підприємств, низку документів, пов'язаних з проведенням фіктивних тендерів, і грошові кошти. Прокуратура готує клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі завданих збитків - 87 млн ​​гривень.
Суспільство оформление ленты  Канадського телеведучого жорстко розкритикували за вбивство пуми Канадський телеведучий шоу The Edge Стів Еклунд після вбивства пуми в гора провінції Альберт піддався жорсткій критиці у соцмережах. Про це пише ВВС. Фото усміхненого Еклунда викликало хвилю обурення. Жорсткіше за інших відреагувала дружина екс-прем'єра країни Лорін Гарпер. «Напевно, він щось цим компенсує. Може, пеніс», - написала вона в Twitter. Подружжя Гарпер відоме своєю симпатією до тварин, особливо котячих. Реакція Лорін здивувала багатьох, оскільки ця дама відома своєю стриманістю. Однак Еклунд явно не збирається каятися у скоєному. «Якщо здогадаєтеся, який пост має 900 лайків, 450 коментів, 13 погроз вбивства, 754 лайливих слів і одного щасливого мисливця ... я внесу ваше ім'я у чернетку кулінарної книги, повної апетитних рецептів для вашої наступної пуми», - написав він у Facebook. Пумам не загрожує вимирання в Альберті і полювати на них дозволено. What a creep. Chasing a cougar with dogs until they are exhausted then shooting a scared, cornered and tired animal. Must be compensating for something, small penis probably.https://t.co/UspnQEdWdL — Laureen Harper (@LaureenHarper) 21 декабря 2017 г.
Політика Чи вдасться закінчити війну на Донбасі в 2018 році - прогноз політолога Серйозних проривів у врегулюванні конфлікту на Донбасі в 2018 році очікувати не варто. Таку думку висловив голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Стан переговорів з цієї проблеми свідчить про те, що позиції України і Росії з цих проблем залишаються прямо протилежними. Ми практично не наблизилися до якогось дієвого компромісу, і я швидше скептик, що вдасться вийти на якісь серйозні компроміси щодо Донбасу і наступного року", - заявив експерт. За його словами, ситуація з врегулювання конфлікту на Донбасі не зазнала будь-яких істотних змін за весь останній рік, хоча в рішенні цієї проблеми і намітився поворот. Так, серйозні дискусії на міжнародному рівні точаться навколо теми введення миротворчої місії. При цьому він додав, що переговори стосовно Донбасу наступного року сконцентруються на "локальних" темах - припинення вогню, відновлення роботи Спільної центру з контролю і координації припинення вогню, розмінування. "Очікувати кардинальних змін у виконанні Мінських угод немає жодних підстав, бо в Росії вибори, потім наші вибори починаються", - підсумував політолог. Водночас, на його думку, немає підстав і для будь-яких серйозних загострень ситуації на Донбасі, принаймні у першій половині 2018 року, в зв'язку з проведенням у Росії ЧС з футболу. Однак за аналогією з олімпіадою 2014 року можна очікувати від російського президента демонстрації сили відразу після чемпіонату. Нагадаємо, на сході України відзначається різке погіршення гуманітарної ситуації і стану безпеки. Про це повідомив офіційний представник Європейської зовнішньополітичної служби.
Економіка У «Газпрому» своя версія рішення Стокгольмського суду: від «Нафтогазу» вимагають $2 млрд Арбітражний інститут Торгової палати Стокгольма зобов'язав «Нафтогаз України» виплатити російському «Газпрому» $2 млрд. Про це заявили в російській компанії. У «Газпромі» уточнили, що ця сума - це прострочена заборгованість за поставки газу, а також відсотки від сьогодні по дату здійснення такого платежу в розмірі 0,03% за кожен день прострочення. Крім того, росіяни стверджують, що суд зобов'язав «Нафтогаз» щорічно з 2018 року купувати і оплачувати 5 млрд куб. м газу. Також у країні-агресору наполягають, що суд нібито відмовив «Нафтогазу» в праві на перегляд ціни газу за травень 2011 - квітень 2014 року. Нагадаємо, раніше в «Нафтогазі» заявили, що Стокгольмський арбітражний суд відхилив у повному обсязі вимоги російського «Газпрому» за формулою «бери або плати» на суму $56 млрд в 2009-2017 роках.
Економіка оформление ленты  Поки будували - застарів. ЗСУ відмовилися від ракетного крейсера "Україна" Військово-Морським Силам України не потрібен ракетний крейсер "Україна", повідомляється на сайті ДК "Укроборонпром". За даними компанії, Міноборони офіційним листом повідомило її, що добудовувати крейсер недоцільно - він безнадійно застарів і немає необхідності утримувати крейсер на балансі ДП "Миколаївський суднобудівний завод". Ще раніше військове командування України повідомляло, що на крейсері 80% озброєння - російського виробництва, воно проектувалося під зразки навігаційного обладнання та стрілецького озброєння, які в Україні не виробляються. Також, щоб забезпечити розгортання діяльності ракетного крейсера, потрібно 3-4 кораблі класу фрегат або есмінець, яких в Україні немає. Ще одна проблема - відсутність інфраструктури базування такого великого корабля і його флоту. Тепер Кабінет міністрів повинен ухвалити остаточне рішення: потрібен Україні крейсер чи ні. Якщо так - то "Укроборонпром" добудує його. Якщо ні, то корабель або продадуть, або шукатимуть гроші на його підтримку на плаву біля причалу. Раніше експерти вказували, що озброєння на крейсері - застаріло, а без зброї він нікому не потрібен. Нагадаємо, що з лютого 2015 року держава не дає грошей на витрати ДП "Миколаївський суднобудівний завод" для утримання ракетного крейсера "Україна". Уже накопичився борг у 61100000 грн. Сам крейсер спустили на воду 27 років тому. Будівництво "заморожено" на стадії готовності на 95%.  Миколаївський суднобудівний завод 3 роки підтримує крейсер на плаву, адже якщо не обслуговувати його технічно, це призведе до руйнування енергетичних вузлів, елементів обладнання, екологічного забруднення акваторії річок Буг і Інгул. "Укроборонпром" направив на розгляд Кабінету Міністрів України проект щодо врегулювання проблеми, а також - звернувся до секретаря Ради національної оборони і безпеки України Олександра Турчинова з проханням про допомогу.
Економіка Лукашенко легалізував усі криптовалюти в Білорусі Президент Білорусі Олександр Лукашенко ратифікував декрет «Про розвиток цифрової економіки». Про це передає «Газета.ру». У прес-службі Лукашенка заявили, що документ мав на меті створити такі умови, щоб світові IT-компанії приходили в Білорусь, відкривали тут свої представництва, центри розробок і створювали затребуваний у світі продукт. Лукашенко підкреслив, що він підтримав усі пропозиції підприємців, яких би складних тем вони не стосувалися . «Є у нас просунуті люди, які вже подумали, як цим займатися. Я подумав так: у нас сьогодні цього немає, якщо щось буде хороше - в плюс, якщо буде в мінус - я знаю, з кого спитати», - уточнив президент країни. Відзначається, що із введенням декрету «Про розвиток цифрової економіки» в Білорусії створюються безпрецедентні для регіону умови для IT-компаній, вводяться в обіг цифрові валюти і маркери.
Кримінал оформление ленты  Суд почав обирати запобіжний захід підозрюваному в державній зраді перекладачеві Гройсмана Шевченківський районний суд Києва о 15:00 почав засідання, на якому буде обрано запобіжний захід заступнику керівника протоколу прем'єр-міністра України - Станіславу Єжову. Його підозрюють за статтею ч.1 ст.111 Кримінального кодексу (державна зрада). На засіданні суду - величезне скупчення преси. Однак не виключено, що суд проходитиме у закритому режимі. Принаймні на цьому наполягає прокуратура.  Сам Єжов виглядає похмуро, не спілкується ні з ким, лише читає папери. Він одягнений у теплий в'язаний светр і джинси. Нагадаємо, 20 грудня Служба безпеки України затримала на робочому місці чиновника секретаріату Кабміну, який передавав російським кураторам інформацію про діяльність українського уряду. СБУ кілька місяців "вела" його за згодою прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. До слова, сам Гройсман, в той же час, що і почався суд над його перекладачем, скликав для спілкування пресу. Він не раз заявляв, що не "дасть на себе тиснути через скандал зі шпигуном".
Політика Польща, Угорщина і Румунія створювали найбільші проблеми для України у році, що минає Проблемою року в Україні стало ускладнення відносин із західними сусідами - Польщею, Угорщиною і Румунією. Таку думку висловив голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Серед найбільших проблем, які проявилися у зовнішній політиці минулого року, я зазначу, перш за все, ускладнення відносин з нашими сусідами на західних кордонах - з Польщею, Угорщиною, Румунією", - зазначив експерт. За його словами, ці проблеми Україні ще належить розв'язувати майбутнього року, причому, на думку політолога, Київ не повинен залагоджувати конфлікт за рахунок здачі національних інтересів країни. "Тут швидше треба шукати прийнятний баланс інтересів", - підкреслив Фесенко. При цьому він додав, що сам факт появи такої проблеми є програшем української дипломатії, яка недооцінила масштаб складнощів у двосторонніх відносинах із західними сусідами і недостатньо уваги приділяла їх нейтралізації. Нагадаємо, як повідомляв АСН, Будапешт підтвердив свої погрози щодо блокування ініціатив України в НАТО, проте Україна розраховує розв'язати проблему за підтримки інших членів. Про це повідомила в ході візиту в штаб-квартиру НАТО віце-прем'єр з питань євроатлантичної та європейської інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.
Культура Кемерон Діас з чоловіком вирішили всиновити дитину Знаменита голлівудська актриса Кемерон Діас і музикант групи Good Charlotte Бенджі Медден мають намір усиновити дитину. Про це пише видання elle.ru. Діас і Медден одружилися в січні 2015 року. «Кемерон відчуває себе готовою до материнства. Вона більше не прагне до пригод і хоче велику родину. І робить усе, що тільки можливо, для здійснення цієї мрії», - розповіло джерело, близьке до актриси. Відзначається, що подружжя намагалося народити дитину, але це ні до чого не призвело. В результаті було вирішено взяти прийомну дитину. «Вони хочуть усиновити американську дитину, новонародженого. Обидва хочуть хлопчика і впевнені, що дитина зробить їхню сім'ю повною. Кемерон відчуває, що час для цього настав, вона знає, що усиновлення займе якийсь час і, звичайно, готова чекати», - сказав інсайдер.
Суспільство Астролог розповів, яке лихо у 2018 році прийде на зміну військовим конфліктам Наступного року військових конфліктів у світі стане менше, проте загостряться проблеми у світовій економіці. Такий прогноз озвучила астролог Олена Осипенко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Уран вже досить довго - близько 6 з половиною років - проходив по знаку Овна і викликав на світовому рівні певні революційні ситуації, повстання, військові дії, які досить активно проходили в цей час. І ось у 2018 році, починаючи з 15 травня, Уран увійде у знак Тельця і почне змінювати ситуацію", - заявила експерт. За її словами, Телець символізує економіку і земельні ресурси, таким чином, світові лідери повинні будуть трохи відійти від конфліктів і зайнятися оцінкою результатів людської діяльності на Землі - питаннями екології, розумного використання ресурсів і захисту навколишнього середовища. Крім того, на думку Осипенко, Уран, який відповідає за економіку, принесе зміни в цю сферу. "Стабільності в економіці не буде, починаючи вже з травня", - підкреслила вона. При цьому астролог додала, що наступного року буде багато затемнень, зокрема 15 лютого, коли почнеться новий рік за Китайським календарем. За її словами, це обіцяє великі зміни в житті людей всього світу. Нагадаємо, що 2018 рік, згідно зі Східним календарем, є роком Жовтого Земляного Собаки.
Політика Саакашвілі і НАБУ задаватимуть тон на початку 2018 року, потім стартує передвиборча кампанія - експерт На початку 2018 року в політиці превалюватимуть теми, пов'язані з діяльністю Міхеїла Саакашвілі і Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), потім стартує передвиборча кампанія. Таку думку висловив голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Траєкторія політичних подій наступного року визначатиметься двома факторами: початок року - збереження нинішньої конфліктності і підвищеної турбулентності. У другій половині року, особливо з кінця серпня, країна швидко почне скочуватися у виборчу кампанію", - заявив експерт. За його словами, в першій половині року будуть актуальні теми, пов'язані з провадженнями і позбавленням громадянства щодо колишнього губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі, і з конфліктами навколо НАБУ та інших антикорупційних інституцій. Починаючи з літа, як уточнив Фесенко, в Україні почнеться "парад і шоу" майбутніх кандидатів у президенти. "Логіка і ритм виборчої кампанії домінуватиме", - підкреслив політолог, уточнивши, що тема М. Саакашвілі тоді відійде на другий план, оскільки той не може брати участі у президентських виборах. Нагадаємо, апеляцію прокуратури на рішення Печерського райсуду Києва про обрання запобіжного заходу Міхеїлу Саакашвілі перенесли на 3 січня.
Кримінал оформление ленты  Затримано двох учасників перестрілки біля автосалону в Одесі Поліцейські затримали другого учасника перестрілки на вулиці Отамана Головатого в Одесі. Про це передає місцеве видання «Думская». Відзначається, що озброєного чоловіка затримали на орендованій квартирі неподалік місця події. Обидва затриманих виявилися колишніми бійцями одного з добровольчих підрозділів, учасниками АТО. За попередньою версією, чоловіки намагалися пограбувати охоронця автосалону, але не вийшло. В результаті нападу почалася стрілянина, один злочинець через дах проник в автосалон і забарикадувався, спецназу довелося штурмувати приміщення. Другий встиг утекти. Нагадаємо, в поліцію інформація про стрілянину надійшла о 10:14. Правоохоронці відзначали, що бандити взяли в заручники персонал автосалону і вимагали дати їм піти, поліція затримувала бандитів у сусідньому дворі. Вони відстрілювалися і через дах будинку пішли в автосалон. Одного вдалося скрутити, другий зник з якоюсь сумкою.
Кримінал оформление ленты  Шпигунові з Кабміну суд обирає запобіжний захід у закритому режимі. Він заявив, що є росіянином Шевченківський суд перейшов у закритий режим обрання запобіжного заходу підозрюваному у вчиненні державної зради перекладачеві Кабінету міністрів України Станіславу Єжову. Про це передає кореспондент АСН із зали суду. Засідання закрили за клопотанням прокурора, за його словами, в матеріалах, які будуть озвучуватися у клопотанні про запобіжний захід, міститься таємниця слідства. Єжов і його адвокат підтримали закриття засідання. До початку суду Єжов відмовився відповідати на будь-які запитання журналістів, зокрема - англійською і російською мовами. На запитання судді на початку засідання про національність відповів "росіянин". Також попросив суддю під час оголошення його особистих даних не розголошувати адресу проживання.  
Суспільство У розпал передвиборної кампанії в Україні з'явиться новий лідер - астролог Наступного року в розпал передвиборної президентської кампанії в Україні з'явиться новий політичний лідер. Такий прогноз озвучила майстер Міжнародної асоціації фен-шуй, фахівець з китайської астрології Вікторія Хілініч на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "У наступному році в Україні з'явиться людина, яка буде дуже привабливою для багатьох людей, і за нею підуть", - зазначила астролог. За її словами, останні кілька років в Україні не було людини, яку можна було б назвати лідером, тоді як у наступному році така людина з'явиться. Пік прояву активності нового лідера припаде на липень наступного року. Причому, як уточнила експерт, він уже досить відомий у країні - він працював або в політиці, або в містобудівній сфері, або ж був на фронті. При цьому Хілініч додала, що навесні, особливо в березні, в українській політиці буде багато викриттів серед відомих персон, що буде пов'язано з початком передвиборчої кампанії. Нагадаємо, що 2018 рік, згідно зі Східним календарем, є роком Жовтого Земляного Собаки.
Політика У НАБУ підтвердили: у друзів Мосійчука провели обшуки, шукали важливі документи Детективи НАБУ провели обшуки у осіб, наближених до нардепа Ігоря Мосійчука. Про це повідомили в прес-службі бюро, передає «Громадське ТБ». Співробітники установи підтвердили, що проводять «обшуки за адресами проживання осіб, наближених до народного депутата». Підставою для обшуків стала інформація, що зазначені особи можуть зберігати документи та інші докази можливого кримінального злочину за фактом вчинення нардепом злочинів, передбачених ст.366-1 (декларування недостовірної інформації) і ч.3 ст.368-2 (незаконне збагачення) Кримінального кодексу України. Сам депутат Мосійчук повідомив, що обшуки проводили вдома у його помічників і друзів. «Обшуки стосуються будинку, який я орендую і в якому я проживаю. Нібито я не вніс його в декларацію», - повідомив він. Мосійчук назвав обшуки «абсолютною маніпуляцією». «Я в'їхав у цей будинок у січні 2017 року і в наступному році, відповідно до закону, занесу його в декларацію», - додав Мосійчук.
Економіка Гройсман переконаний, що в Україні ціни зросли лише на м'ясо Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що в Україні цього року зросли ціни тільки на м'ясо, передає кореспондент АСН з прес-конференції політика. "Ціни росли завжди. Назвіть мені, будь ласка, рік, коли ціни не росли. Як можна побороти зростання цін? Насиченням внутрішнього ринку товарами", - заявив він. Гройсман зазначив, що в уряді знають товари, які виросли в ціні за рік, що минає: "М'ясо! Так? Так! Це значить, що був ряд факторів. Це говорить про те, що в країні тваринництвом ніхто не займався серйозно. На превеликий жаль" , - додав він. Як наслідок, зріс експорт м'яса, яке за межами України теж дорожчає. "Тому наше завдання зараз - мотивувати. І в наступному році буде збільшено поголів'я. Буде вироблятися м'ясна продукція. І ситуація буде стабілізуватися". Прем'єр зазначив, що регулювати ціни на державному рівні безперспективно: "Контролюйте скільки хочете, але ціни будуть такими ж. Ще й контролери будуть брати хабарі ... Це все популізм", - упевнений він.
Економіка Суд Стокгольма: «Нафтогаз» не повинен платити «Газпрому» за газ для ОРДЛО Стокгольмський арбітраж ухвалив, що НАК «Нафтогаз України» не повинен платити за газ, поставлений російським «Газпромом» російським терористам на окупований Донбас. Про це повідомили в прес-службі української компанії. «Стокгольмський арбітраж вказав, що «Нафтогаз» не повинен платити за обсяги газу, які були поставлені на тимчасово окуповані території Луганської та Донецької областей будь-якій іншій особі, крім «Нафтогазу», - підкреслили в компанії.Тепер же поставки російського газу в ОРДЛО не зачіпають «Нафтогаз» до моменту деокупації територій. «Такі поставки не будуть зараховані в щорічних контрактних обсягах», - відзначили в «Нафтогазі». Нагадаємо, українці виграли арбітраж проти «Газпрому» за контрактом на поставку газу з усіх спірних питань. Суд повністю відхилив вимоги «Газпрому» за формулою «бери або плати» на суму $56 млрд за 2009-2017 роки. Головними питаннями, які вирішувалися в суді, були ціна російського газу і його транзит через Україну.
Суспільство Наступного року Україну чекає прогрес, а може, і новий лідер - астролог Наступного року Україну чекають відразу два сприятливих періоди, які призведуть до позитивних змін у зовнішній і внутрішній політиці. Такий прогноз озвучила астролог Олена Осипенко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Уран дасть можливість нашій країні заявити про себе, отримати і якісь зміни на краще", - зазначила експерт. За її словами, сприятливий період для країни складеться в травні наступного року, потім ситуація повториться влітку і втретє подібний "гармонійний" період припаде вже на березень 2019 року, коли в Україні мають пройти чергові президентські вибори. При цьому астролог додала, що, можливо, на політичній арені країни навіть з'явиться нове обличчя, новий лідер. "В цьому випадку я бачу для України прогрес", - підсумувала Осипенко. Нагадаємо, що 2018 рік, згідно зі Східним календарем, є роком Жовтого Земляного Собаки.
Політика Гройсман пообіцяв збільшення зарплат, пенсій і робочих місць у 2018 році На підсумковій прес-конференції прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв збільшення зарплат і робочих місць у 2018 році, передає кореспондент АСН. "Ряд пріоритетів, закладених на цей рік, а це економічне зростання, пенсійна реформа, реформи освіти і медицини, все це в березні ми позначили, а в кінці року ці рішення виконані", - заявив він. За словами прем'єра, на 2018 рік поставлені завдання щодо економічного зростання, якісного пенсійного забезпечення, медицини та освіти. "На 2018 рік є кілька ключових завдань. Це прискорене економічне зростання, потрібно дати нормальну роботу людям і забезпечити конкурентну зарплату. Дати людям безпеку всередині країни. Думаю, що це відчуття більш якісного майбутнього має бути підкріплено реальними змінами", - зазначив він. Прем'єр нагадав, що за 2017 рік вдалося збільшити пенсії та зарплати, почати модернізацію інфраструктури. І всі ці процеси будуть продовжені наступного року. Також він пообіцяв у 2018 році середню зарплату - 10 тис. грн, а пенсію - майже 3 тис: "Я сказав: середня зарплата на наступний рік - 10 тис. А пенсія у нас зараз - 1886, а стане 2787, тобто плюс 900 грн. Це середня пенсія по країні", - заявив він. Також прем'єр нагадав, що Кабмін ініціював підвищення пенсій військовим пенсіонерам. Ці пропозиції вже внесені на розгляд РНБО і будуть внесені в парламент у вигляді законопроекту президентом України. "За нашими підрахунками, пенсія для військових виросте на 1,5 тис., тобто зросте середня пенсія. А для тих, хто має бойові пенсії, це зростання буде більше 1,5 тис", - додав він. Прем'єр прогнозує, що законопроект буде ухвалений після нового року.
Суспільство оформление ленты  Принцеса принизила наречену принца Гаррі на обіді у Єлизавети II На традиційному передріздвяному обіді Її Величності Єлизавети II наречена принца Гаррі - американська актриса Меган Маркл, яка є наполовину афроамериканкою, зазнала жорстокого приниження з боку однієї з принцес. Про це пише Radar Online. Меган образила дружина принца Майкла Кентського, 72-річна баронеса Марія Христина. Вона відома важким характером і расистськими поглядами. На захід в Букінгемському палаці вона прийшла з брошкою у вигляді темношкірої людини. Подібні прикраси були популярні в XVIII столітті. Серед ювелірів і художників тоді було модно зображати темношкірих людей-рабів у тюрбанах і ошатному вбранні. У 2004 році принцеса Кентська вже потрапляла в скандал після того, як нібито заявила темношкірим відвідувачам одного з ресторанів, щоб вони «поверталися в колонії». Майкл Кентський, який є кузеном королеви, і його дружина живуть у Кенсінгтонському палаці, так само, як і Меган із Гаррі.
Суспільство Астролог назвала знаки-везунчики Китайського гороскопу наступного року У наступному році, згідно з Китайським календарем, удача супроводжуватиме відразу чотири знаки. Такий прогноз озвучила майстер Міжнародної асоціації фен-шуй, фахівець з китайської астрології Вікторія Хілініч на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Якщо ми говоримо про тих, кому пощастить, то це Кролик, Змія, Свиня і Коза. Це ті знаки, які отримають максимальний приплив енергії", - зазначила астролог. За її словами, ці знаки можуть розраховувати на те, що обставини 2018 року сприятимуть їхньому просуванню в житті. Астролог порадила представникам таких знаків максимально використовувати можливості наступного року. У народжених під знаком Бика, Коня і Мавпи, як і раніше, багато можливостей, проте перипетії в особистому житті в 2018 році будуть відволікати їх від кар'єри і громадських заходів. При цьому Хілініч додала, що Пацюкові і Тигру варто підготуватися до того, що всі нові проекти наступного року їм доведеться починати по кілька разів, і запастися завзятістю і терпінням. "Дракон, Півень і Собака - це ті знаки, які будуть аутсайдерами. Це пов'язано з тим, що їм потрібно буде захистити здоров'я в першу чергу, тоді все буде добре", - додала вона. Астролог також уточнила, що Дракон "стикається" з Собакою в 2018 році, що означає порушення всіх його планів. Йому краще знайти друзів серед "фронтменів" наступного року - Кролик, Змія, Коза, і робити щось разом з ними. Нагадаємо, що 2018 рік, згідно зі Східним календарем, є роком Жовтого Земляного Собаки.
Політика Гройсман розповів, коли піде у відставку Гройсман не тримається за крісло і готовий піти після поліпшення життя українців. Про це на прес-конференції заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент АСН. "Хто, де буде працювати, тільки Бог знає. Я можу сказати, я хочу служити Україні так, щоб коли настане той момент, коли я повинен буду піти з посади, відійти і просто жити пересічним громадянином України, і ні від кого не відвертати очі", - заявив він, відповідаючи на запитання про можливу відставку. Прем'єр упевнений, що коаліція, незважаючи на наявність діалогу і деяких непорозумінь, буде єдина. А за посади в країні, з його слів, воюють "хворі люди". І ніяких амбіцій, крім того, щоб зробити життя українців кращим, у нього немає. "Я пропрацював вісім років міським головою і я думаю, що це певна історія мого успіху і моєї команди, з якою разом працювали. Насправді, ми зробили Вінницю краще, ніж вона була до того, як ми прийшли. Зробили це віддано, відкрито. Щось подібне я б хотів зробити в Україні. Це єдина моя амбіція", - сказав він.
Кримінал оформление ленты  У Харкові затримали рекетирів, які тримали в страху місцевих підприємців Поліція в Харкові припинила діяльність банди рекетирів, які користувалися авторитетом у кримінальних колах і вимагали гроші у місцевих підприємців. Про це повідомили в прес-службі поліції Харківської області. Серйозність своїх намірів зловмисники доводили підпалами торгових об'єктів, а також закидали в приміщення гранати. Відзначається, що всі затримані - харків'яни, 41 і 42 роки, двоє з них раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності. «На сьогодні слідством встановлено причетність членів угруповання до більш ніж десяти зареєстрованих на території Харкова кримінальних правопорушень - умисне пошкодження майна 9 аптек, 2 автосалонів, приватних домоволодінь», - повідомили правоохоронці. Під час затримання одного зі зловмисників правоохоронці вилучили гранати РГД-5, пістолет і два револьвери для відстрілу гумових куль, багнет-ніж, кілька паспортів на різні прізвища, балаклави, наручники і пластикові стяжки.
Суспільство Коли в 2018 році буде щастити в бізнесі. Прогноз астролога Наступний рік Жовтого Земляного Собаки не буде гладким для підприємців України. Такий прогноз озвучила майстер Міжнародної асоціації фен-шуй, фахівець з китайської астрології Вікторія Хілініч на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Наступний рік для вільного бізнесу не дуже гладкий і сприятливий. Дуже багато обмежень для людей, які працюють самі на себе", - зазначила астролог. За її словами, вдалими для бізнесу, як і для подорожей, в 2018 році будуть серпень і листопад, тоді як березень стане найбільш конфліктним місяцем всього року. Також підприємцям в Україні, на думку астролога, варто очікувати, що в наступному році з'являться нові податки і обмеження. Нагадаємо, що 2018 рік, згідно зі Східним календарем, є роком Жовтого Земляного Собаки.
Економіка Коли знизиться ціна на газ в Україні. Гройсман назвав дату Ціну на над буде переглянуто в бік зниження. Про це на підсумковій прес-конференції заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент АСН. "Раніше ми думали: за якою ціною будемо купувати російський газ, випрошували спеціальну ціну, але вже два роки поспіль ми живемо без краплі російського газу. Я ставлю завдання: жити без газу, що імпортується. Моє завдання - забезпечити стільки видобутку власного газу, щоб ми самі себе забезпечували. Тоді ціна на внутрішньому ринку знизиться назавжди", - заявив він. Гройсман запевнив, що в цьому опалювальному сезоні немає підстав для підвищення ціни на газ. "Ми не бачимо підстав підвищення цін на газ", - зазначив він. Водночас він уточнив, що виступає за цивілізований ринок газу. "А це значить, на наступний рік і опалювальний сезон буде нова формула для розрахунку ціни, тому вартість газу залежатиме від коливання цін на газовому ринку", - підкреслив він.
Кримінал оформление ленты  У метро Києва невідомі жорстоко побили двох хлопців На станції метро «Хрещатик» в Києві в четвер, 21 грудня, четверо невідомих жорстоко побили двох хлопців. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Влад Антонов. «Четверо побили двох молодих хлопців на станції метро «Хрещатик». Двоє вийшли на ст. м. «Арсенальна», ще двоє разом з дівчиною на червоній гілці», - зазначив він. Журналіст уточнив, що побиті хлопці залишилися в метро. У одного з них жахлива гематома і кровотеча на лівій частині обличчя. Нагадаємо, в ніч на середу, 20 грудня, в Дніпровському районі столиці сталася бійка між двома братами, яка закінчилася вбивством одного з них. Після цього брат вийшов з квартири і пішов в невідомому напрямку. Мама чоловіка викликала «швидку допомогу», але лікарям лише залишалося констатувати смерть потерпілого.
Події оформление ленты  У Миколаївському селі врятували корову Юльку з колодязя У селі Криничка Миколаївського району Миколаївської області рятувальники витягли корову, яка впала в колодязь. Про це повідомляє прес-служба ДержНС області. Як повідомляється, в пункт зв'язку Державної пожежно-рятувальної частини зателефонувала жінка і просила допомогти врятувати корову за кличкою Юлька. Жителі села не змогли самі дістати корову, тому їм довелося викликати на допомогу рятувальників. "За викликом прибуло рятувальне відділення 19 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДержНС України в Миколаївській області. Рятувальники, накинувши мотузки на кінцівки тварини, за допомогою екскаватора-навантажувача місцевого підприємства, витягли тварину з пастки. У результаті події вона не постраждала", - йдеться в повідомленні.
Економіка НБУ не зможе підтримувати курс гривні: попереду в України величезні борги — економіст У найближчі кілька років Україна має виплатити величезні борги, тому у Національного банку України (НБУ) вже не буде ресурсів для підтримки курсу. Таку думку висловив екс-заступник голови НБУ, економіст Олександр Савченко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Стало очевидно, що резервів Національного банку не вистачить для обслуговування цих боргів. А це означає, що НБУ буде стриманий у валютних інтервенціях, він не зможе підтримувати курс шляхом продажу доларів", - зазначив експерт. За його словами, в наступному році Україні необхідно буде повернути кредиторам 4,5 млрд доларів в рахунок старих боргів, проте вже в 2019 і 2020 роках сума щорічних виплат перевищить 7 млрд доларів. При цьому економіст додав, що офіційний курс долара в Україні на кінець року зупиниться на позначці 28 грн, а на початку 2018 року він кілька опуститься і зафіксується. У другій половині року, за прогнозом експерта, вартість долара дійде до позначки 30. Нагадаємо, заступник глави НБУ Дмитро Сологуб пояснив, що падіння гривні пов'язане з сезонними та психологічними факторами.
Культура Засновник Playboy Х'ю Хефнер пожартував над дітьми в заповіті Засновник чоловічого журналу Playboy Х'ю Хефнер заявив в заповіті, що спадкоємців його спадку виключать з одержувачів, якщо вони будуть помічені в алкогольній або наркотичній пристрасті. Про це повідомляє видання ET Online. "Якщо одержувач регулярно або часто вживає речовини, які викликають фізичну або психологічну залежність, або ж зловживає алкоголем або лікарськими препаратами без призначення лікарів, то, ймовірно, він не може подбати про себе і не в змозі управляти фінансовими справами. Це означає, що одержувач повинен бути вилучений з заповіту", - йдеться в документі. Але спадкоємці можуть побороти пристрасть, і якщо наступний тест покаже, що 12 місяців вони нічого не вживали, то зможуть знову претендувати на частину майна батька. У числі спадкоємців записані четверо дітей Хефнера — Крісті, Девід, Марстон і Купер. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 27 вересня, в США помер засновник культового чоловічого видання Playboy Х'ю Хефнер.
Політика У 2018 році зірки обіцяють нардепам роботу без відпустки і новий Кабмін у вересні - астролог У 2018 році зірки обіцяють народним депутатам України важку роботу без відпустки і новий склад Кабінету міністрів у вересні. Такий прогноз озвучила біоенергетик, нумеролог Людмила Жукова на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Липень місяць - складний. Для деяких депутатів це не буде Кіпр, не буде Майорка, не буде Монако - це буде Україна, де їм треба буде себе стримувати і управляти країною, яку їм довірили люди. І я не виключаю, що вже у вересні місяці у нас може бути новий уряд", - зазначила астролог. За її словами, вже в березні наступного року над депутатами Верховної Ради почнуть "збиратися хмаринки", що означає для них необхідність бути вкрай передбачливими, уникати ризикованих і необдуманих вчинків. При цьому Жукова додала, що в травні парламентаріям необхідно буде стежити за своїми висловлюваннями, тоді як у червні почнуться чвари між депутатами. Імовірність же зміни уряду до середини наступного року астролог оцінила в 70%. Простих громадян, на її думку, будуть очікувати зміни, починаючи з жовтня наступного року. Нагадаємо, що 2018 рік, згідно зі Східним календарем, є роком Жовтого Земляного Собаки.
Події Пасажирський поїзд влетів в огорожу в Іспанії Під Мадридом (Іспанія) приміський потяг врізався в загородження, яке встановлене на станції в кінці залізничних колій, в результаті аварії більше сорока осіб отримали травми. Про це повідомили в службі з надзвичайних ситуацій спільноти Мадрида. Як повідомляється, чотири людини знаходяться у важкому стані, травми ще 41 оцінюються як легкі, у них в основному гематоми. Una docena de ambulancias. Siguen yendo y viniendo. La suma de heridos asciende a 40 o más. #Accidente #AlcaláDeHenares #Madrid #Estación #Renfe #Noticias #EnVivo pic.twitter.com/4baGTRNJYb — Raphit Tejeda (@raphit_tejeda) 22 грудня 2017 р. A esta hora en #AlcaláDeHenares.#Accidente #EnVivo #Noticias pic.twitter.com/ex3Jfn7Enz — Raphit Tejeda (@raphit_tejeda) 22 грудня 2017 р. Аварія сталася в іспанському місті Алькала-де-Енарес. Відзначається, що в момент аварії швидкість поїзда була низькою. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в США між містами Олімпія і Лейквуд в штаті Вашингтон поїзд зійшов із рейок.
Політика оформление ленты  Турчинов розкрив подробиці випробувань "Вільхи" Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов повідомив подробиці випробування ракетного комплексу "Вільха" на полігоні в Одеській області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби РНБО. "Під час випробувань уточнювалися балістичні характеристики, перевірялася високоточна система наведення, ефективність нового твердого ракетного палива і надійність ураження цілі бойовою частиною ракети. Також, що дуже важливо, ми перевірили якість нових ракетних корпусів з надміцних сплавів, виготовлених на унікальному технологічному обладнанні", - заявив він. За словами Турчинова, під час випробувань ракети потрапили прямо в точку прицілювання. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко привітав українців з успішними пусками ракет реактивної системи залпового вогню "Вільха".
Закон і Право оформление ленты  Стрілянину в центрі Одеси назвали хуліганством Поліція кваліфікувала як хуліганство дії учасників конфлікту зі стріляниною в Суворовському районі Одеси, один з яких забарикадувався в приміщенні автосалону "Твердовський" і погрожував зброєю правоохоронцям. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі області. "За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Тривають заходи, спрямовані на встановлення причин та обставин події, а також осіб, які можуть бути до неї причетні. У поліції додали, що вирішується також питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань по кваліфікуючою ознаками ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України", - повідомили в поліції. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліцейські затримали другого учасника перестрілки на вулиці Отамана Головатого в Одесі. Повідомлялося, в поліцію інформація про стрілянину надійшла в 10:14 ранку. Правоохоронці відзначали, що бандити взяли в заручники персонал автосалону і вимагали дати їм піти, поліція затримувала бандитів в сусідньому дворі. Вони відстрілювалися і через дах будинку пішли в автосалон.
Політика Меркель поговорила з Порошенком про звільнення заручників Президент України Петро Порошенко обговорив з канцлером Німеччини Ангелою Меркель рішення, які посприяють звільненню українських заручників до кінця року. Про це йдеться на сайті українського президента. "Петро Порошенко і Ангела Меркель наголосили на важливості імплементації рішень, які приведуть до звільнення українських заручників до кінця року", - йдеться в повідомленні. Під час розмови сторони висловили серйозне занепокоєння через ескалацію Росією і підтримуваними нею бойовиками ситуації на Донбасі. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що гуманітарна підгрупа зі звільнення заручників на Донбасі провела відеоконференцію, під час якої було встановлено, що РФ внесла до списків обміну додаткових осіб і процес виявився під загрозою зриву.
Події оформление ленты  В Австрії зіткнулися два пасажирські потяги Недалеко від столиці Австрії Відня зіткнулися два пасажирські потяги. В результаті кілька людей постраждали. Про це повідомляє агентство AP. Аварія сталася поряд зі станцією Кріцендорф на північ від Відня. Один з вагонів через аварію перекинувся на бік. Як розповів міністр інфраструктури Австрії Норберт Хофер, чотири людини отримали незначні поранення, ще четверо були серйозно травмовані. На місце події вирушили вертольоти рятувальників. Одного з постраждалих госпіталізували до Відня з травмами голови. За інформацією ЗМІ постраждали як мінімум 15 осіб. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Мадридом (Іспанія) приміський потяг врізався в загородження, яке встановлено на станції в кінці залізничних шляхів, в результаті аварії більше сорока осіб отримали травми.

Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Купити або знайти спокій не можна Його можна лише самостійно створити всередині себе
більше матеріалів




/-2,8584449291229-/ /-pc-/
Top