counter
Архів Повернутись назад 22 Липня 2017
22 Липня
Економіка Одеський НПЗ конфісковано на користь держави Апеляційний суд Одеської області в п'ятницю, 21 липня, відмовив у відкритті апеляційного провадження за скаргами представників ВАТ «Одеський нафтопереробний завод», ТОВ «Енергія і газ Україна» і представника Сергія Курченка. Про це у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган. «21 липня 2017 року набрала чинності рішення Суворовського райсуду Одеси про конфіскацію на користь держави всього майна Одеського НПЗ і товариства з обмеженою відповідальністю. На користь держави конфісковано виробничі приміщення та адмінбудівлі загальною площею понад 38 тисяч квадратних метрів, а також земельну ділянку площею 77 га і установки для забезпечення діяльності заводу. Орієнтовна вартість конфіскованого майна складає більше 200 мільйонів доларів США або понад 5 мільярдів гривень», - повідомила Лариса Сарган. Нагадаємо, 19 червня районний суд Одеси виніс вирок про спеціальну конфіскацію цілісного майнового комплексу Одеського НПЗ.
Події оформление ленты  У Києві під час пожежі в житловому будинку загинула 6-річна дитина У п'ятницю, 21 липня, на вулиці Вишгородській 46Б в Києві в результаті пожежі в квартирі у п'ятиповерхівці загинула шестирічна дитина, повідомляє прес-служба ДСНС. Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам о 12:21, через сім хвилин рятувальники вже були на місці події. Займання сталося на балконі квартири на п'ятому поверсі, після чого вогонь швидко поширився на дах будинку на площі близько 100 кв.м. Пожежу вдалося ліквідувати о 13:16. Тіло шестирічного хлопчика рятувальники виявили під час гасіння пожежі на балконі квартири. Відомо, що в квартирі перебували дідусь і двоє дітей віком 6 років і 1 рік. Старша дитина на балконі підпалила сушилку для білизни. Дідусь побіг виносити молодшу дитину в коридор, а коли повернувся, інша дитина була вже мертвою.
Події Інтерпол опублікував список смертників ІДІЛ для терактів у Європі В Інтерполі складено список із 173 бойовиків «Ісламського держави», які підготовлені на роль смертників для здійснення терористичних актів у Європі в помсту за військові поразки ІДІЛ на Близькому Сході. Про це сказано в документі, поширеному в спецслужбах ще 27 травня, повідомляє The Guardian. Список складено на підставі відомостей, отриманих розвідкою США в Сирії та Іраку. До нього увійшли особи, які були навчені збирати і встановлювати саморобні вибухові пристрої для нанесення важких травм і смертей. Однак Інтерпол на даний момент не має даних про те, що перераховані в списку терористи вже перебувають у Європі. Але в спецслужбах побоюються, що в міру розгрому «Ісламської держави» на Близькому Сході все більше членів цього терористичного угруповання намагатимуться потрапити до Європи, щоб здійснити теракти.
Культура За книгою Кузьми Скрябіна знімуть фільм Кінокомпанія Star Media екранізує книгу відомого українського музиканта Кузьми Скрябіна «Я, Побєда і Берлін». Про це на міжнародному кінофестивалі в Одесі повідомив генеральний продюсер компанії Влад Ряшин. «Рік ми займалися девелопментом, і тепер прийшли до якісного синопсису цієї історії, яку вже можна розвивати в повноцінний сценарій. Ми також маємо підтримку дружини Андрія - Світлани Кузьменко», - розповів Влад Ряшин. Книга Кузьми Скрябіна «Я, Побєда і Берлін» була видана в 2006 році. Це літературний дебют Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна). Події в книзі розгортаються навколо старого автомобіля «Победа», на якому хлопець Андрій зі своїм другом Бардом подорожують до Берліна, потрапляючи по дорозі в різні пригоди. В основі книги - пригоди з життя самого Кузьми Скрябіна.
Політика оформление ленты  Мати захопленого в Донбасі військового РФ Агеєва приїхала в Україну У п'ятницю, 21 липня, в Україну приїхала мати захопленого в полон військовослужбовця ЗС Росії Віктора Агеєва Світлана Агеєва, повідомляє російське видання «Нова газета». «У п'ятницю, 21 липня, близько 13:00 ми зі Світланою Вікторівною Агеєвої поїздом в'їхали на територію України. Як виняток, українські прикордонники дозволили Світлані Агеєвій в'їхати на територію України за внутрішнім паспортом Росії. Їдемо на зустріч з представниками України, які обіцяють супроводити нас до сина Світлани Вікторівни, Віктора Агеєва. Українська сторона гарантувала Світлані Агеєвої зустріч із сином, зокрема наодинці», - повідомив спеціальний кореспондент «Нової газети» Павло Канигін, який супроводжує маму полоненого російського військового в поїздці. Нагадаємо, 25 червня в штабі АТО повідомили, що бійці ЗСУ в Луганській області ліквідували диверсійно-розвідувальну групу супротивника. В ході бою було знищено двох терористів, ще чотирьох бойовиків, у тому числі і російського контрактника Агеєва, взяли в полон.
Політика Генпрокурор США не подасть у відставку через бесіди з послом Росії Генпрокурор США Джефф Сешнс заявив, що не йтиме у відставку після повідомлень у ЗМІ про те, що він обговорював деталі передвиборної кампанії Трампа з російським послом у США Сергієм Кисляком. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє телеканал ABC. За словами Джеффа Сешнс, він піде у відставку тільки в тому випадку, якщо його звільнить глава Білого дому. Нагадаємо, на початку червня Джефф Сешнс просив президента США Дональда Трампа звільнити його з посади генпрокурора. Таке прохання було пов'язане із свідченнями екс-директора ФБР Джеймса Комі у справі про втручання РФ у президентські вибори в США. За даними розвідки США, посол Росії Сергій Кисляк і Джефф Сешнс вели дискусії з позиції Трампа щодо Росії і перспективи двосторонніх відносин після того, як Дональд Трамп переможе на виборах.
Суспільство Оголеній в АП активістці Femen інкримінують хуліганство Активістці руху FEMEN Анджеліні Діаш, яка 21 липня з оголеними грудьми спробувала зірвати церемонію підписання угоди президентами України і Білорусії, пред'явлено підозру в хуліганстві. Суд 22 червня обере їй запобіжний захід. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив адвокат активістки Ярослав Яценко. «Анджеліні Діаш інкримінують частину 3 статті 296 КК України - хуліганство, поєднане з опором представникові влади. Дівчині загрожує до п'яти років ув'язнення», - написав Ярослав Яценко. Нагадаємо, 2 липня на брифінгу в Києві Олександра Лукашенко і Петра Порошенка дівчина з оголеними грудьми почала кричати: «Живе Білорусь!» Це саме гасло було написано у неї на грудях. Дівчину затримали і доставили в поліцію, ніч вона провела в ізоляторі. В адміністрацію президента України Анджеліна Діаш потрапила, пред'явивши посвідчення журналістки.
Політика Путін ще не вирішив, чи керувати Росією далі Російський президент Володимир Путін поки що не вирішив - чи піде з поста президента РФ. Про це Путін сказав у Сочі під час прямої лінії з дітьми «Недитяча розмова», відповідаючи на питання, що робитиме після того, як залишить крісло президента. Про це повідомляє «Радіо Свобода». «Поки я ще не вирішив - йду я з поста президента чи ні. Однак політичною діяльністю можна займатися і поза рамками президентських обов'язків, існують громадські організації, діяльність яких мені цікава», - сказав Володимир Путін. А на питання про те, чи хотів би він на один день зняти вантаж президентства, Путін відповів, - «Вважаю себе звичайною людиною, хоча мою роботу і не назвеш звичайною. Я вибудовую свій напружений графік таким чином, щоб у мене був час на творчий розвиток, заняття спортом, а також і на спілкування з друзями. Так я звик жити ще до того, як став президентом Росії».
Політика Грицак: у суд ООН передано тисячі сторінок про злочини Росії У Міжнародний суд Організації Об'єднаних Націй передано тисячі сторінок доказової бази того, що Росія фінансує тероризм на Донбасі. Про це на брифінгу 22 липня заявив глава СБУ Василь Грицак. «Україна ініціювала позов до Міжнародного суду Організації Об'єднаних Націй щодо підтримки Росією тероризму на сході нашої країни. Ми передали тисячі сторінок доказової бази злочинів Російської Федерації на Донбасі і в Криму», - заявив Василь Грицак. Нагадаємо, 16 січня МЗС України подало позов до Міжнародного суду ООН з приводу порушення Росією Конвенції ООН з протидії фінансуванню тероризму та Конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації. Україна вимагає від Росії припинення фінансування бойовиків на Донбасі і відновлення в окупованому Криму діяльності Меджлісу.
Суспільство Адвокат голої активістки Femen: ГПУ озвучила запобіжний захід Активістці руху Femen Анджеліні Діаш, яка оголила груди під час переговорів президентів Петра Порошенка і Олександра Лукашенка, вручили повідомлення про підозру. Про це у Facebook повідомив адвокат активістки Ярослав Яценко. Анджеліні Діаш інкримінують ч. 3 ст. 296 КК - хуліганство, поєднане з опором представникові влади. У тексті підозри йдеться, що 21 липня близько 10:00 ранку Діаш, використовуючи посвідчення журналіста видань «Деловая столица» та «Власть денег», пройшла в зал для заходів в будівлі Адміністрації Президента України, а потім, дочекавшись початку церемонії підписання міжнародних документів між президентом України і президентом Білорусі, діючи умисно з хуліганських спонукань, нехтуючи правилами моралі, підняла футболку, оголивши груди, і почала викрикувати гасло «Живи, Білорусь». Співробітник Управління державної охорони став зупиняти Діаш, але та здійснила фізичний опір, завдавши руками кілька ударів в область тулуба охоронця. Нагадаємо, в п'ятницю, 21 липня, в Києві на брифінгу Петра Порошенка і Олександра Лукашенка за підсумками двосторонньої зустрічі дівчина з оголеними грудьми стала бігати по залу і кричати «Живе Білорусь».
Події оформление ленты  У Миколаєві в страшному ДТП загинули 3 людини, в тому числі дитина Сьогодні вранці в Миколаєві в страшній дорожньо-транспортній пригоді за участю пасажирського мікроавтобуса і вантажівки загинули три людини, в тому числі маленька дитина, повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Миколаївській області. «Близько 10 години ранку 22 липня в районі перехрестя автодоріг Н-14 і Р-06 водій вантажного автомобіля DAF, рухаючись з боку міста Нова Одеса в напрямку міста Миколаєва, за попередніми даними, не переконавшись у безпеці маневру, почав здійснювати поворот і допустив зіткнення з мікроавтобусом Меrсеdеs Vito», - сказано в повідомленні. В результаті аварії на місці померли 35-річний та 6-річний пасажири мікроавтобуса, а по дорозі в лікарню помер водій мікроавтобуса. 27-річну жінку, яка сиділа на передньому сидінні Меrсеdеs Vito, у важкому стані госпіталізували.
Політика оформление ленты  Мати військового ЗС Росії Агеєва зустрілася з сином у СІЗО Мама затриманого в зоні бойових дій на Донбасі російського військовослужбовця-контрактника Віктора Агеєва 22 липня побачилася з сином. Зустріч відбулася в СІЗО Старобільська Луганської області, де сидить 21-річний Віктор Агеєв. Факт зустрічі підтвердив кореспондент російського видання «Новая газета» Павло Канигін, який супроводжує Світлану Агеєву в поїздці в Україну. «Сьогодні рано-вранці ми зі Світланою Агеєвою приїхали на поїзді до Харкова, а потім на автомобілі в Старобільськ, де в СІЗО утримується єфрейтор Віктор Агеєв. Світлана Вікторівна написала заяву на побачення з сином, після чого зустріч відразу ж відбулася. Спочатку мама побачила сина при журналістах, зі мною при цій зустрічі були присутні колеги з різних іноземних ЗМІ, потім Світлана Агєєва розмовляла з сином наодинці, тобто обіцянки української сторони були повністю виконані. Віктор виглядає нормально, проте видно, що він дуже сильно переживає, він тільки сьогодні дізнався, що до нього приїде мама, вони не бачилися чотири місяці. Зараз я можу вже розповісти, хто допоміг організувати цю зустріч, - це адміністрація президента України Петра Порошенка і Служба безпеки України. Мама вже висловила їм слова подяки. Світлана Вікторівна, начитавшись коментарів у соцмережах, дуже турбувалася, що в Україні вона зіткнеться з агресією. Але, незважаючи на те, що її син звинувачується у злочині, до матері тут ставляться спокійно, їй у всьому сприяють і йдуть назустріч», - повідомив Павло Канигін. Також російський журналіст розповів, що майже за місяць полону Віктора Агєєва ніхто не відвідав з російських представників. «Дізнався, що ніхто з представників РФ за цей місяць, який Агеєв перебуває під вартою, до нього не приходив. Хоча в Харкові є російське консульство. І це незважаючи на те, що Світлана Агєєва через ЗМІ зверталася з проханням про допомогу до керівництва РФ - президента, голови Міноборони, до МЗС», - розповів Канигін. Нагадаємо, російський військовослужбовець-контрактник Віктор Агеєв потрапив у полон 27 червня внаслідок зіткнення бійців ЗСУ з ДРГ противника під селищем Жолобок Луганської області.
Політика Трамп розгніваний витоком розвідданих у Washington Post Президент США Дональд Трамп гнівно розкритикував черговий витік «дуже важливої і секретної розвідувальної інформації» у виданні Washington Post, яка стосується контактів генерального прокурора США Джеффа Сешнс з російським послом Сергієм Кисляком під час виборів президента США в 2016 році. Про це Дональд Трамп написав у своєму Twitter. «Черговий витік розвідувальної інформації в Washington Post. На цей раз спрямована проти генпрокурора США Джеффа Сешнс. Всі ці витоки повинні негайно припинитися», - написав Дональд Трамп. Нагадаємо, раніше газета Washington Post з посиланням на джерела в розвідці США повідомила, що в 2016 році генпрокурор США Джефф Сешнс обговорював передвиборну кампанію Дональда Трампа з послом Росії Сергієм Кисляком. Сешнс і Кисляк обговорювали питання, пов'язані з позицією Трампа щодо Росії, і про перспективи відносин між країнами в разі його перемоги.

Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Натуральні мінерали мають виняткову силу Вони здатні посилити можливості людини та допомогти їй досягти успіху....
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Добитися успіхів у кар'єрі здатний кожен представник зодіакального кола Візьміть на замітку корисні рекомендац....
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
1 Ви відчуваєте себе поряд з ним "як вдома"
10 слів та думок, які притягують невдачі
10 слів та думок, які притягують невдачі
Іноді, незважаючи на всі зусилля, ми не можемо досягти своєї мети Причиною цього є негативний настрій, який ми....
Місячний день сьогодні 24 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 24 квітня 2024 року
Місячна енергетика впливає на кожного з нас, тому важливо враховувати її настрій Астрологи допоможуть зорієнту....
більше матеріалів




/-0,6394510269165-/ /-pc-/
Top