counter
Архів Повернутись назад 22 Березня 2019
22 Березня
Політика У США Луценка назвали "однією з найбільш корумпованих осіб в Україні" Аналітик Atlantic Council Андерс Аслунд прокоментував заяву генерального прокурора Юрія Луценка і заявив, що не вірить в те, що посол США в Україні Марі Йованович нібито дала йому список людей, яких попросила "не переслідувати". Відповідні заяви Аслунд зробив у коментарі "Голосу Америки". "Він працює генеральним прокурором 2-3 роки, і він не провів жодного суттєвого розслідування. Нікого не було ув'язнено, на одному рівні", - говорить Аслунд. У той же час сам Луценко, за словами аналітика, "був притягнутий до різного роду сумнівних справ". Зокрема, Аслунд згадав про зустріч генпрокурора з Ігорем Коломойським після націоналізації ПриватБанку. "Наприклад, після того як Ігор Коломойський втратив ПриватБанк, Юрій Луценко, так сталося, зустрівся з ним за кордоном. Випадково... Тому він - людина, яка намагається заробити гроші для себе. Він вважається однією з найбільш корумпованих осіб в Україні і не зробив нічого, що б стосувалося його роботи", - вважає Аслунд. "Він на цій посаді те, що він нічого не робить. Тому що там є бажання не мати функціонального генерального прокурора", - переконаний аналітик. Також він відкинув припущення, що ця ситуація може вплинути на виборчу кампанію в Україні. "Я думаю - це просто шум. Він не має значення. Щодо Луценка, зрозуміло, до якої сили він належить. Він є людиною президента Порошенка. Але до нього немає жодної довіри. Так чому будь-хто повинен звертати увагу на його слова? Ми в Вашингтоні чуємо про це тільки тому, що там присутні звинувачення проти посла США, про яку тут високої думки. Ніхто з тих, хто знає обох людей, як, наприклад, я, не сумнівається ні на хвилину про те, хто говорить правду а хто - ні", - зазначив Аслунд.
Кримінал оформление ленты  Змарніла і посивіла. Людмила Янукович із купою охоронців відвідала могилу сина в Криму Колишня дружина екс-президента України Віктора Януковича Людмила побувала на Братському військово-меморіальному кладовищі в Севастополі 20 березня, в день смерті сина. Там похований її син Віктор Янукович-молодший, повідомляють Крим.Реалії. Як зазначається, охоронці Януковича-молодшого за годину до приїзду Людмили оточили територію кладовища, зокрема могилу Віктора. За неофіційними даними, Людмила Янукович переїхала до Криму і живе там сама, намагаючись більше не потрапляти в об'єктиви преси. Чи підтримує з нею стосунки старший син Олександр - невідомо. Янукович-молодший загинув 20 березня 2015 року - авто, яким він керував, втопилося на озері Байкал. Разом з Януковичем було п'ятеро пасажирів, яким вдалося вибратися з-під льоду.
Здоров`я У Колумбії народилася дівчинка «вагітна» своїм близнюком У колумбійському місті Барранкілья відбулася рідкісна подія - у місцевої жительки народилася дочка, «вагітна» своїм близнюком. Про цей випадок пише газета La Nacion. За даними видання, ще під час вагітності у жінки лікарі завдяки УЗД виявили в тілі виношуваного нею плода аномалію. З'ясувалося, що всередині дівчинки, яка повинна була з'явитися на світ через два місяці, існує зародок. Така аномалія відома як fetus in fetu - ембріон в ембріоні. Вона виникає, коли клітини братів або сестер-близнюків не діляться в потрібний час і розвиваються асиметрично. Ембріон, що з'явився в тілі дівчинки, був її близнюком, який не зміг повноцінно оформитися в утробі матері. По суті, він навіть не був цілісним організмом, представляючи собою масу тканин з власною пуповиною і навколоплідної рідиною. Разом з недоембріоном дівчинка і з'явилася на світ. Це сталося після того, як лікарі прийняли рішення про проведення жінці кесаревого розтину на 37-му тижні вагітності. Дівчинці, яку вони витягли з материнського лона, відразу ж була зроблена операція з видалення зародка. «Ми не могли чекати довше, так як близнюк-паразит загрожував здоров'ю плода. У зародка не було серця і мозку, він не міг існувати самостійно», - сказав хірург Мігель Парра. Фахівці відзначають, що особливість цього випадку в тому, що fetus in fetu був виявлений ще до народження близнюка-господаря. Зазвичай така знахідка трапляється вже після народження дитини. Явище, коли всередині дитини розвивається маленький зародок, є вкрай рідкісним відхиленням розвитку ембріона - воно зустрічається один раз на мільйон.
Дозвілля оформление ленты  Лобода "блиснула" сосками на весь Інстаграм Співачка Світлана Лобода опублікувала в своєму Інстаграмі досить відверту розминку перед концертом. А одкровення складалося із занадто, як здалося деяким підписникам, відвертого вбрання співачки.  "Сосочки", "Королева", "Огооо,Что-то странное", "Я люблю тебя Loboda", "Зажигательная девочка", "Все бы так следили за своей фигурой но это дело каждого конечно", "у тебя глаза светятся. ты сатана))))", "так она показала возможности имлантов!", "Если бы это была фотоссесия, например. Согласна, окей, но это тоже самое, если кому-то на улице продемонстрировать сиськи)", "Ни эстетики, ни воспитания, ни культуры", "Пи..ец и соски видны вообще стыдаба проститутка,мать называется", "Очень красивая, обожаю", "грудь ваша?двигается? - пишуть допитливі шанувальники під цим відео. Нагадаємо, 36-річна Лобода давно переїхала в Росію, але після пологів перенесла кілька госпіталізацій через слабкі нирки.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от LOBODA (@lobodaofficial) 19 Мар 2019 в 3:48 PDT
Суспільство Пенсії в Україні: як змінилися виплати за останні роки В Україні за останні п'ять років показник прожиткового мінімуму і мінімальної пенсії зріс на 60%. Як повідомляє "112 Україна", в 2014 році прожитковий мінімум і мінімальна пенсія були 949 гривень, на сьогоднішній день цей показник складає 1497 гривень. Відзначається, що середній розмір пенсії зріс більш ніж на 70%: з 1526,10 гривні в 2014 році до 2645,66 гривні за станом на січень 2019 року. Нагадаємо, за даними Пенсійного фонду, середній розмір пенсії в Україні після підвищення станом на 1 березня 2019 року збільшився до 3033 гривень. У цьому році на отримання доплат можуть розраховувати лише кілька категорій пенсионерів. Уже в квітні 2019 року пройде індексація пенсій для працюючих пенсіонерів, провідних трудову діяльність після виходу на заслужений відпочинок більш, ніж два роки. Ще два підвищення в 2019 році торкнуться громадян, які отримують мінімальні пенсійні виплати. У зв'язку з переглядом рівня мінімального прожиткового мінімуму з 1 липня поточного року мінімальна пенсія зросте на 67 грн і досягне показника в 1564 грн. А з 1 грудня 2019 року пенсіонери отримуватимуть не менше 1638 грн на місяць. Таким чином, підвищення складе ще 74 грн.
Культура Помер актор із фільму "Тарас Бульба" Радянський і російський актор театру і кіно Петро Зайченко помер 21 березня, повідомляють російські ЗМІ. Повідомляється, що Зайченко переніс третій інфаркт і пізніше помер від погіршення здоров'я на 76-му році життя в одній з лікарень Волгограда. Популярність в кіно акторові принесла роль сержанта Івана Пухова ("Крокодилича") у фільмі Вадима Абдрашитова "Парад планет" (1984). У 1990 році Зайченко знявся в ролі Шликова у фільмі Павла Лунгіна "Таксі-блюз". Актор багато працював з режисерами: з Ігорем Волошиним у фільмах "Полювання на зайців" і "Я", з Олексієм Федорченком у фільмі "Залізна дорога", з Борисом Хлєбніковим у фільмі "Вільне плавання" і іншими. Він також зіграв Метелицю у фільмі "Тарас Бульба" та Олексія Кузнєцова в "Дальнобойщиках". Раніше повідомлялося про смерть режисера Марлена Хуцієва.
Події оформление ленты  У харківському метро планувався теракт Співробітники Служби безпеки України попередили терористичний акт в харківському метрополітені, повідомляє прес-служба СБУ. Оперативники СБУ встановили, що спецслужби РФ завербували жителя Харкова для організації і здійснення теракту на одній зі станцій метро. За задумом кураторів вибух повинен був привести до численних людських жертв і дестабілізації суспільно-політичної ситуації в країні напередодні президентських виборів. В рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15, ст. 258 ККУ, співробітники СБУ задокументували, що представники спецслужб РФ передали виконавцеві вибуховий пристрій потужністю шістсот грамів тротилу, яке наводилося в дію телефонним дзвінком. Вони також надали інструкції з проведення підготовчих заходів по здійсненню теракту і виплатили 15 доларів США за скоєння злочину. Встановлено, що вже в Харкові зловмисник придбав цвяхи, шурупи, болти і гайки, якими планував начинити вибуховий пристрій для посилення його вражаючої дії і збільшення кількості постраждалих. Під час проведення спецоперації СБУ не допускала виникнення будь-якого ризику для життя і здоров'я громадян. В рамках досудового розслідування оперативники СБУ завчасно вилучили зі схованки підривника справжній вибуховий пристрій і замінили його на "муляж". Зловмисника затримали після установки на станції метро «Індустріальна» вибухового пристрою під час масового скупчення людей. Йому повідомлено про підозру у вчиненні терористичного акту. Раніше повідомлялося, що СБУ затримала "Білу балаклаву".
Економіка Стало відомо, скільки в Україні мільйонерів: третина з них жінки В Україні в самому розпалі кампанія декларування доходів, отриманих у 2018 році. Зараз громадянами подано майже 100 тис. податкових декларацій про майновий стан і доходи та задекларовано загальний дохід у сумі 13,5 млрд грн. Це майже на 4 млрд грн, або на 38% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Як повідомляє прес-служба Укрінформ, доходи в сумі понад 1 млн грн задекларували 1120 громадян, якими визначено до сплати податки майже 88 млн грн. Військового збору мільйонери оплатять 10 млн грн. За структурою доходів третину, або 35% від загальної кількості мільйонерів задекларували доходи від операцій з продажу (обміну) майна, 24% - отримання інших оподатковуваних доходів і 20% - від надання майна в оренду (суборенду). Найбільша кількість осіб, які отримали доходи понад мільйон і вже подали декларації, - традиційно в м.Києві - 35% від загальної кількості (396 осіб), по Харківській і Дніпропетровській областях таких платників 9% (101 і 96 відповідно). 40% мільйонерів - жінки у віці від 18 до 78 років. Наймолодшому чоловікові, який задекларував доходи в сумі понад 1 млн грн, майже 18 років і він заплатить 121,8 тис грн. Найстаршому - 83 роки, він отримав доходи від операцій з відчуження майна.
Дозвілля Netflix покаже свою версію "Трьох мушкетерів" Стрімінговій сервіс Netflix вирішив екранізувати роман Олександра Дюма "Три мушкетери". Кінострічка буде знята в стилі екшн за прикладом "Місія нездійсненна". Книга "Три мушкетери" присвячена пригодам молодого чоловіка на ім'я д'Артаньян, який покинув будинок, щоб стати мушкетером, і трьох його друзів-мушкетерів Атоса, Портоса і Араміса в період між 1625 та 1628 роками. Роман входить в число найбільш часто екранізованих літературних творів в світі і був екранізований безліч разів, починаючи ще з кінця XIX століття. Тільки американських і французьких екранізацій, фільмів і мультфільмів за мотивами роману налічується більше 20. Також до історії про мушкетерів зверталися кінематографісти Австралії, Бразилії, Великої Британії, Німеччини, Іспанії, Італії, СРСР та інших країн. У нас популярні "Три мушкетери" 1978 року, які були зняті на Одеській кіностудії. Раніше повідомлялося, що радянський і російський актор театру і кіно Петро Зайченко помер 21 березня.
Здоров`я Вчені з'ясували, яку роль у здоров'ї дітей грають сперматозоїди Життєздатність і здоров'я потомства залежить не тільки від жінки, але і від чоловіка. Нещодавно вчені з'ясували, яку роль у здоров'ї дітей грають сперматозоїди. Вчені провели експеримент з декоративними рибками, в ході якого встановили, що зачаття старими сперматозоїдами сприяє народженню здорових малюків. Така тенденція, на думку дослідників, може бути застосована і для людей. У статевозрілих чоловіків сперматозоїди продукуються і вивергаються мільйонами, а на їх місці утворюються нові. Якщо в статевому органі сперматозоїди будуть зберігатися довше, ймовірність появи здорового потомства підвищиться. Раніше вчені вважали, що немає різниці, який сперматозоїд запліднити яйцеклітину. Однак нове дослідження показало, що позитивний вплив надають саме давні сперматозоїди. Під час експерименту вчені запліднили ікру риб новими і старими сперматозоїдами. Коли народилися мальки, вчені спостерігали за ними кілька років. Таким способом було встановлено, що рибки, які були зачаті давніми сперматозоїдами, відрізнялися хорошими показниками життєздатності та здоров'я. Також вони виростали більших розмірів. У майбутньому вчені планують з'ясувати, які саме відмінності в біоматеріалу вплинули на народження потомства з різними показниками здоров'я. Проведене дослідження хоч і показало цікаву тенденцію, однак вчені ще не проводили експеримент за участю людей. Читай наші новини і першим дізнавайся про наукові відкриття, заснованих на експериментах і фахового аналізу отриманих відомостей. 
Події Невідому речовину: в Луганській області масове отруєння дітей На Луганщині поліція встановлює обставинних госпіталізації в лікарню школярів: в Сєвєродонецьку 14 учнів сьомий класу однієї з Навчальних Закладів звернули зі Скарги на слабкість, Нудота и головний біль. Про це сообщает пресс-служба ГУ Нацполіціі в РЕГІОНІ. Дітей з підозрою на Отруєння невідомою Речовини госпіталізовано до Луганської обласної дитячої лікарні. За попередня інформацією, діти на уроці відчулі запах «хімічного походження». Щоб провітріті приміщення, учитель відкріла вікна. После третього уроку с помощью до медпрацівніка школи стали звертатися учні. После опитування школярів, адміністрації, ПРАЦІВНИКІВ школи и провівші обстеження навчальні та підсобні приміщення, правоохоронці встановили, что ймовірне джерело запаху - розлито Розчинник. Зараз діти проходять медичне обстеження, Їм Надано необхідну допомогу, Загрози життю немає. Нагадаємо, в Италии при Загадкова обставинних померла марокканскої модель Іман Фаділ.
Дозвілля 23 березня може вас здивувати: гороскоп на суботу Діяльна атмосфера 23 березня може вас здивувати: зірки гороскопу схиляють до терпіння і працьовитості. Гарний час для того, щоб зайнятися рутинною роботою, розібрати робочий стіл або зробити все ті справи, які відкладали на потім. А ось від важливих розмов в суботу краще відмовитися - знайти взаєморозуміння і компроміс буде нелегко. Овен Видаліть фінансові питання з рівняння, що описує сьогоднішній день. В цьому випадку його вдасться успішно вирішити. Якщо ж всі ваші проблеми - фінансові, то їх краще трохи відкласти. Телець 23 березня найбільш спокусливим способом вирішити проблему може виявитися найбільш мелодраматичний на вигляд. Не використовуйте його, вам занадто довго будуть це дія поминати. Близнюки В суботу ви будете просто чарівні. Будь-яке ваше слово або рух буде залучати захоплені погляди. Біда тільки, що захоплення може зробити оточуючих боязкими, а це, погодьтеся, нуднувато. рак Спогади - штука, безумовно, приємна, однак набагато більше користі і задоволення можна отримати, якщо дивитися вперед. Лев Дозвольте своїй уяві відвести себе за межі реальності. По-перше, це непоганий спосіб відпочити, а по-друге, чи варто реальність того, щоб залишатися в її кордонах? Діва 23 березня ви не станете засмучуватися з приводу поганих новин. Ви встанете і постараєтеся зробити все, щоб з'явилися хороші. І вам це вдасться. ваги Ви наближаєтеся до крайнього терміну, проте, поки можете дозволити собі не поспішати. Але на годинник все-таки поглядайте. Спізнюватися не в ваших інтересах. Скорпіон Ви в суботу будете подібні динамо-машині, не в тому сенсі, що будете всіх обманювати, а в зв'язку з винятковою рухливістю. Причому не тільки фізичної - будь-яка постала на вашому шляху завдання будуть дозволена миттєво. Стрілець 23 березня вам буде на рідкість непросто впоратися з бажанням вибухнути, причому причиною того буде аж ніяк не лють, а веселощі. Чи не можете впоратися - розслабтеся і отримаєте задоволення. Козеріг У суботу вам доведеться зіткнутися з низкою дрібних незручностей. Прийміть їх філософськи - що не робиться, все на краще. Водолій Ваша поведінка сьогодні має відповідати народної мудрості "зробив діло - гуляй сміло". Залишивши щось недоробленим, ви ризикуєте зіткнутися з необхідністю перелопачувати все заново на наступний день. риби Цей день буде схожий на змагання з бігу з перешкодами. Вони будуть дрібними, але їх буде багато.
Дозвілля Не приймайте поспішних рішень. Любовний гороскоп на 23 березня У відносинах з оточуючими, і особливо з коханою людиною 23 березня не приймайте поспішних рішень, оскільки підвищена уразливість (відмінна риса дня) може стати причиною погіршення відносин, прикрих конфліктів і непорозумінь. ОвенЯкщо вам здається, що якийсь представник протилежної статі відчуває до вас почуття трохи більш теплі і сильні, ніж вам би хотілося, постарайтеся припинити це на корені: або захочете чогось капітально іншого, або поясніть йому, чому його бажання і почуття виявилися в непотрібне час в непотрібному місці. ТелецьТе, що вас дратує в вашому улюбленому людині, 23 березня може зіграти вирішальну роль при вирішенні якоїсь вашої спільної проблеми. Цей дратівливий чинник затвердить вас в необхідності певного рішення, і переконати вас потім буде дуже складно.Читати: Жіночий гороскоп на тиждень з 25 по 31 березня 2019 Близнюки23 березня вам здасться, що самооцінка у вашої коханої людини дещо занижена, а тому ви спішно будете її підвищувати всіма доступними вам способами. Головне - не перестаратися в цій нелегкій процесі, бо знижувати її згодом буде куди менш приємно. ракУ суботу зірки рекомендують вам стати особливо сильним і самостійним, якщо ви чоловік, і слабкою, боязкою і жіночною, якщо ви, відповідно, жінка. Ці чудові якості, споконвіку притаманні вашій підлозі, зроблять вас ще більш привабливим або привабливою як для вашої нині існуючої половинки, так і для можливих потенційних. ЛевЗірки стверджують, що демонструвати коханій людині свою самодостатність сьогодні більш ніж недоречно. Може зробити відповідні висновки і дати вам можливість сповна насолодитися самотністю. Втім, можливо, ви цього і домагаєтеся ... Діва 23 березня вам належить стати свідком дуже незвичайного поведінки вашої коханої людини. Можливо, в цій іпостасі ви його побачите в перший і в останній раз, на щастя чи на жаль. Так чи інакше, цей момент буде коштувати того, щоб його запам'ятати надовго. вагиУ цей день постарайтеся будь-що-будь зберегти бадьорий настрій і бути в найбільш райдужному настрої. Можливо, саме це стане тією соломинкою, яка не дасть дванадцятибальною штормів забрати човен вашої любові вдалину від надійних берегів. Скорпіон23 березня вашій коханій людині буде непросто зрозуміти, що ви хочете йому сказати і, головне, з якою метою. Однак він докладе максимум зусиль для того, щоб все ж з'ясувати причину вашої поведінки, його підгрунтя і глибинний сенс. Зірки пропонують на всякий випадок почати боятися. СтрілецьУ суботу вашій коханій людині буде сумно усвідомлювати, що багато з того, що він зробив заради вас, він зробив даремно, бо це не набуло над вами необхідного йому ефекту. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб він не дуже засмучувався з цього приводу. Козеріг23 березня хороший день для того, щоб поставити нарешті крапку в незрозумілих відносинах і або зробити їх більш зрозумілими, або розірвати зовсім, без жалю. Так, забути важче, ніж розлучитися. Але важкі завдання завжди виконувати цікавіше. Все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими. ВодолійЦей день для вашого тандему буде спокійним і безхмарним. Сонце буде світити вам яскраво і однаково, температура виявиться помірною і сприятливою для спільної життєдіяльності ... Загалом, цілком приємний штиль, яким можна насолоджуватися, благо він ненадовго. рибиУ цей день спілкування з вашим коханою людиною буде для вас досить-таки нелегкою працею, за який вам би по-хорошому слід було доплачувати. Однак ви самі свого часу прийняли таке рішення, і тепер доводиться за нього розплачуватися, нехай це і не найприємніший процес.
Суспільство Щорічна разова соцдопомогу: суми і порядок виплат Кадміна прийняв постанову за розмірами і порядку виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня учасникам бойових дій, які постраждали учасникам Революції Переваги, особам з інвалідністю внаслідок війни, учасникам війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, та особам, на яких поширюється дія Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", а також жертвам нацистських переслідувань. Згідно з прийнятим урядом рішенням виплата щорічної разової грошової допомоги до 5 травня в 2019 році передбачена в таких розмірах: 1) особам з інвалідністю внаслідок війни та колишнім малолітнім (яким на момент ув'язнення не виповнилося 14 років) в'язням концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового тримання, визнаним особами з інвалідністю внаслідок загального захворювання, трудового каліцтва та з інших причин: I групи - 3850 гривень; II групи - 3400 гривень; III групи - 2950 гривень; 2) учасникам бойових дій, які постраждали учасникам Революції Переваги та колишнім неповнолітнім (яким на момент ув'язнення не виповнилося 18 років) в'язням концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового тримання, а також дітям, які народилися у зазначених місцях примусового тримання їх батьків, - 1295 гривень; 3) особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, - 3850 гривень; 4) членам сімей загиблих та дружинам (чоловікам) померлих інвалідів внаслідок війни, дружинам (чоловікам) померлих учасників бойових дій, учасників війни і жертв нацистських переслідувань, визнаних за життя особами з інвалідністю внаслідок загального захворювання, трудового каліцтва та з інших причин, що не одружилися вдруге - 840 гривень; 5) учасникам війни та колишнім в'язням концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового тримання, особам, які були насильно вивезені на примусові роботи, дітям партизанів, підпільників, інших учасників боротьби з націонал-соціалістським режимом у тилу ворога - 530 гривень. Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України запустив масштабну програму верифікації соціальних виплат і пенсій населення, згідно з якою деяких громадян позбавлять пенсійних виплат.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,74567604064941-/ /-pc-/
Top