counter
Архів Повернутись назад 21 Листопада 2023
21 Листопада
Гороскоп Гороскоп від Тамари Глоби на 21 листопада 2023 року Згідно з гороскопом від Тамари Глоби, 21 листопада може стати успішним періодом для багатьох знаків зодіаку, пише канал «Психологія та астрологія» у Дзені. Зміст Овен (21 березня — 19 квітня) Телець (20 квітня — 20 травня) Близнюки (22 травня — 21 червня) Рак (22 червня — 22 липня) Лев (23 липня — 22 серпня) Діва (23 серпня — 22 вересня) Ваги (23 вересня — 22 жовтня) Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада) Стрілець (22 листопада — 21 грудня) Козеріг (22 грудня — 19 січня) Водолій (20 січня — 18 лютого) Риби (19 лютого — 20 березня) Овен 21 березня — 19 квітня Не варто займатися важливими та відповідальними справами. Ви можете відчувати втому. Вечір проведіть із рідними та близькими. Телець 20 квітня — 20 травня Вас чекають великі фінансові надходження. Використовуйте отриманий раніше досвід життя. Не втрачайте можливості прийняти вигідну пропозицію щодо співпраці. Близнюки 22 травня — 21 червня Цей день буде вдалим. Можливі великі фінансові надходження. Слідкуйте за самопочуттям. Рак 22 червня — 22 липня Цей день виявиться складним та напруженим. Але ви зможете подолати усі труднощі. У особистому житті уникайте зайвих розбіжностей. Лев 23 липня — 22 серпня Вас чекає максимально продуктивного дня. Ви легко впораєтеся з будь-якими завданнями. В особистому житті можливі зміни. Діва 23 серпня — 22 вересня Цей день виявиться складним та насиченим. Але ви маєте зберігати позитивний настрій. Шукайте у всьому позитивні емоції. Терези 23 вересня — 22 жовтня Вас чекає вдалий день для всіх починань. Не відмовляйтеся ризикувати. Вам може надійти цікава пропозиція про роботу. Скорпіон 23 жовтня — 21 листопада Завершіть важливі справи. Можливі проблеми на роботі. Вам варто зайнятися облаштуванням будинку або організацією переїзду. Стрілець 22 листопада — 21 грудня Цей день буде сприятливим. Вам надходитимуть цікаві пропозиції. В особистому житті все складається чудово. Козеріг Вас чекає великий успіх у кар'єрі. Розставляйте пріоритети заздалегідь. Не варто займатися всіма справами одразу. Виявляйте терпіння. Водолій 20 січня — 18 лютого Цей день буде максимально продуктивним. Ви можете отримати визнання на роботі. На вас чекають приємні знайомства. Риби 19 лютого — 20 березня Ви зможете вирішити важливі проблеми. Але ви можете розраховувати на підтримку рідних та близьких. Можна проводити фінансові операції.
Гороскоп Любовний гороскоп на 21 листопада 2023 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день хвилюючих емоцій. Будьте відкриті для нових знайомств і не бійтеся висловлювати свої почуття. Романтичні моменти можуть подарувати вам незабутні враження. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Ваша стабільність і теплота стануть джерелом натхнення для близьких вам людей. Можливо, на вас чекає приємна подія у відносинах. Поділіться своїми почуттями та приділіть увагу партнеру. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогодні ваша комунікативність та шарм будуть у центрі уваги. Близькі відгукнуться на вашу чарівність, і на вас чекає захоплююче спілкування. Не пропустіть шанс поглибити свої відносини. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Цей день буде насичений почуттями та теплом. Проведіть час з тими, хто вам дорогий, і подаруйте їм свою турботу. Можливі приємні сюрпризи від партнера чи близьких друзів. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогодні ви можете відчути себе у центрі уваги. Ваша пристрасність та впевненість привернуть увагу оточуючих. У любові будьте відкриті та чесні, і на вас чекає приємне сприйняття ваших почуттів. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Цей день підходить для того, щоб виявити турботу до близьких. Зверніть увагу на їхні потреби та бажання. Романтична ситуація посилить ваші почуття і створить особливі моменти. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) День обіцяє стабільність і гармонію у відносинах. Ваші почуття будуть взаємними, і ви з партнером зможете насолоджуватися порозумінням. Підтримуйте баланс і радійте спільним моментам. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Сьогодні ваша пристрасність та енергія можуть досягти піку. Будьте уважними до потреб свого партнера і не бійтеся висловлювати свої почуття відкрито. Романтичний вечір може стати особливим. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) День підходить для того, щоб ділитися своїми ідеями та мріями з партнером. Обговоріть спільні плани на майбутнє та підтримуйте один одного. Спілкування створить міцні зв'язки у ваших стосунках. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Ваша відповідальність і відданість можуть зробити цей день особливо приємним для ваших близьких. Висловлюйте свою турботу через дії, і ваші стосунки стануть ще міцнішими. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні ваша оригінальність та креативність привернуть увагу. Поділіться своїми ідеями з партнером та разом створюйте щось унікальне. Взаємне натхнення зміцнить ваші стосунки. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) День обіцяє теплі та ніжні моменти у стосунках. Будьте уважні до емоцій свого партнера та виявляйте свою турботу. Вечір удвох може стати особливим і незабутнім.
Гороскоп Гороскоп на 21 листопада 2023 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні підходить для вирішення практичних питань та завершення розпочатих проектів. Будьте обережні у спілкуванні та уникайте конфліктів. Ваша енергія може стати в нагоді для вирішення поточних завдань. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) День сприятливий для фінансових питань. Зверніть увагу на свої бюджетні плани та можливі інвестиції. У відносинах виявіть терпіння та розуміння до партнера. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогодні підходить для спілкування та обміну ідеями. Будьте відкриті новим знайомствам та ідеям. У роботі приділіть увагу комунікації з колегами. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Освіжіть свій день змінами в рутині. Займайтеся тим, що приносить задоволення, та зверніть увагу на своє здоров'я. Сімейні стосунки можуть стати джерелом підтримки. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогодні акцентуйте увагу на тому, що приносить радість та творчість. Будьте відкриті новим ідеям та виявляйте свою індивідуальність. У любовних стосунках будьте уважні до почуттів партнера. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Цей день підходить для планування майбутніх заходів та встановлення нових цілей. Організуйте свій час та займіться справами з пріоритетів. У спілкуванні з оточуючими виявляйте терпіння. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Сьогодні приділіть увагу близьким відносинам та сімейним справам. Ваша підтримка та увага будуть важливими для близьких. Поєднайте зусилля з партнером для досягнення спільних цілей. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) День сприятливий для саморефлексії та осмислення особистих цілей. Працюйте над самовдосконаленням та покращенням своїх навичок. У спілкуванні з оточуючими виявляйте відкритість. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Сьогодні приділіть увагу навчанню та розширенню знань. Це гарний час для подорожей та нових вражень. У спілкуванні з оточуючими виявляйте оптимізм та дружелюбність. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Зосередьтеся на фінансових питаннях та плануванні. Ефективне керування ресурсами допоможе досягти ваших цілей. Будьте уважні до деталей. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) День підходить для спілкування та обміну ідеями з оточуючими. Будьте відкриті до співпраці та нових партнерств. Можливі приємні зустрічі та несподівані можливості. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогодні приділіть увагу внутрішньому світу та духовному розвитку. Практика медитації або заняття, які приносять умиротворення, можуть бути особливо корисними. У відносинах виявите ніжність та турботу.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 636-го дня війни 21 листопада 2023 року Оперативна інформація станом на 06.00 21 листопада 2023 року щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася шістсот тридцять шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Російська федерація продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави. Протягом минулої доби відбулося 70 бойових зіткнень. Ворог завдав 5 ракетних, 10 авіаційних ударів, здійснив 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Сьогодні вночі російські окупанти завдали чергового удару по Україні, застосувавши 4 зенітні керовані ракети С-300, крилату ракету «Іскандер-К» та 11 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено крилату ракету “Іскандер-К” та 10 ударних БпЛА. Руйнувань та пошкоджень зазнали Центральна міська лікарня в місті Селидово Донецької області, будівля шахти “Котляревська” та інша цивільна інфраструктура. Авіаційних ударів зазнали: Костобобрів Чернігівської області; Середина-Буда Сумської області. Під артилерійським вогнем опинилися понад 110 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської та Херсонської областей. В зоні відповідальності ОСУВ “Північ” Волинський и Поліський напрямки оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. Сіверський и Слобожанський напрямки противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області. В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” Куп’янський напрямок ворог вів штурмові дії в районах Синьківки та східніше Петропавлівки Харківської області, де Силами оборони відбито 10 атак. Лиманський напрямок окупанти наступальних (штурмових) дій не вели. Бахмутський напрямок наші захисники відбили 20 атак противника в районах Кліщіївки, Андріївки та східніше Південного Донецької області. Також, Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах. В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” Авдіївський напрямок загарбники не полишають спроб оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону та завдають ворогу значних втрат. Безуспішними були наступальні дії противника східніше Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та Первомайського Донецької області, де Силами оборони відбито 10 атак. Мар’їнський напрямок ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області, де силами оборони відбито 12 атак. Шахтарський напрямок ворог вів безуспішні штурмові дії в районі Старомайорського Донецької області, де наші захисники відбили 2 атаки. Запорізський напрямок противник вів штурмові дії поблизу Роботиного та північно-західніше Вербового Запорізької області, успіху не мав. Мелітопольський напрямок Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту. В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” Херсонський напрямок Сили оборони надалі утримують зайняті позиції на лівобережжі Дніпра, ведуть контрбатарейну боротьбу та наносять вогневе ураження по тилах противника. Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 2 удари по районах зосередження особового складу противника. Підрозділи ракетних військ уразили склад боєприпасів противника. Підтримуйте Збройні Сили! Переможемо разом! Слава Україні!
Суспільство Війна Ізраїлю з ХАМАС - головне за 20 листопада Бої у місті Газа тривають. ЦАХАЛ оголосив, зокрема, що знайшов збройову майстерню і вхід в тунель в мечеті в центральному районі Гази, Зейтуне. Міжнародна організація «Лікарі без кордонів» оголосила, що її клініка та офіс (розташовані в тому ж Зейтуні) вранці в понеділок потрапили під вогонь: зруйновано стіну, в будівлі була пожежа, знищено всі п'ять автомобілів офісу. Палестинці вранці заявили, що Ізраїль завдав удару по Індонезійській лікарні в Газі; ЦАХАЛ вдень відповів, що з лікарні стріляли по його солдатам, і ті відповіли — але тільки зі стрілецької зброї. Міжнародний комітет Червоного Хреста (МКЧХ) у понеділок оголосив, що голова організації Мір'яна Сполярич зустрілася в Катарі з головою політблюро ХАМАС Ісмаїлом Ханією і окремо з представниками влади Катару. Ці зустрічі можуть бути пов'язані з переговорами про звільнення ізраїльських заручників в обмін на припинення вогню. МЗС Ізраїлю оголосило про відкликання «для консультацій» свого посла в ПАР. Влада ПАР жорстко критикує Ізраїль за його удари по сектору Газа в процесі розв'язаної ХАМАС війни і на початку листопада відкликали всіх своїх дипломатів із Ізраїлю. 28 недоношених дітей, евакуйованих із лікарні «Аш-Шифа» в секторі Газа, у понеділок було перевезено до Єгипту. Агентство ООН у справах палестинських біженців оголосило, що через сильні дощі наметові табори біженців на півдні сектора Газа стали непридатними для життя.
Гороскоп Гороскоп від Павла Глоби на 21 листопада 2023 року Цього вівторка, 21 листопада 2023 року, астролог Павло Глоба рекомендує використати сприятливий момент для духовного розвитку, аналізу поточних подій та уточнення своїх пріоритетів. Замість розслаблення пропонується зайнятися плануванням. Овен (21 березня — 19 квітня) 21 листопада 2023 року підходить для духовного розвитку та самовдосконалення для Овнів. Вклавши зусилля у свій внутрішній розвиток, ви можете отримати внутрішню свободу та незалежність. Важливо контролювати вживання спиртних напоїв та стежити за харчуванням. Виявіть щедрість і великодушність у відносинах з оточуючими. Телець (20 квітня — 21 травня) У цей період у сім'ї Тельців панує гармонія та взаєморозуміння. Ця атмосфера сповнює вас натхненням для нових починань, які обіцяють бути успішними. Довіртеся своїм здібностям і не сумнівайтеся у своїх можливостях. Ви зможете успішно впоратися з найсміливішими завданнями. Близнюки (22 травня — 21 червня) Близнюкам рекомендується брати активну участь у колективних заходах і займатися спортом. Також корисними будуть активні відпочинок та прогулянки на свіжому повітрі. Надавайте підтримку та допомогу близьким людям, оскільки вони зараз особливо потребують вас. Рак (22 червня — 22 липня) Життєвий потенціал Раків у цей день високий. Використовуйте свою інтуїцію для ухвалення вірних рішень, уникаючи імпульсних вчинків. Стережіться слів, щоб уникнути конфліктів. Можливі зміни у ваших планах, особливо у сфері майна. Будьте уважні у цьому питанні. Лев (23 липня — 22 серпня) 21 листопада 2023 року обіцяє Левам щастя в особистому житті. Сімейні стосунки розвиваються сприятливо, і на вас чекають приємні моменти. Любовні пригоди допоможуть вам проявити свою дотепність, прагнення до результату та красномовство. Насолоджуйтесь тишею та гармонією в будинку, насолоджуйтесь щасливим моментом. Стрілець (22 листопада — 21 грудня) Стрільцям важливо виявити відповідальність та серйозність у романтичних та сімейних відносинах. Уникайте конфліктів із рідними. Не заглиблюйтесь у минуле і не повертайтеся до колишніх переживань, щоб уникнути песимізму та меланхолії. Діва (23 серпня — 22 вересня) Дівля Дів цей день обіцяє високий життєвий потенціал та сприятливе самопочуття. Можливі нові цікаві знайомства та романтичні зустрічі. На вас чекають приємні звістки, і вечір проведете з коханою людиною, запам'ятовуючи цей щасливий момент. Терези (23 вересня — 22 жовтня) Для Терезів це гармонійний день. Займіться активним відпочинком та творчістю, зберігаючи врівноваженість. Сміливо приступайте до складних завдань, ви впораєтеся з ними. День підходить для гармонізації особистих стосунків та оновлення почуттів. Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада) Скорпіонам обіцяє відмінне самопочуття та настрій. Це день радості, щастя та душевної рівноваги. Увечері розслабтеся та насолоджуйтесь розвагами, забувши про турботу хоча б до завтра. Стрілець (22 листопада — 21 грудня) Стрільцям важливо виявити відповідальність та серйозність у романтичних та сімейних відносинах. Уникайте конфліктів із рідними. Не заглиблюйтесь у минуле і не повертайтеся до колишніх переживань, щоб уникнути песимізму та меланхолії. Козеріг (22 грудня — 19 січня) Для Козерогів це період повноти життя та абсолютної гармонії. Цього дня відійдіть від суєти, приділіть увагу заняттям, які приносять вам радість та задоволення. Проявіть широту душі та щедрість до оточуючих. Можливо, ви створите справжній витвір мистецтва, будь то картина, пісня чи вірш. У будь-якому випадку, не стримуйте творчі пориви та виявляйте свої здібності. Водолій (20 січня — 18 лютого) Для Водоліїв цей день є часом для вирішення побутових питань. Сфокусуйтеся на наведенні ладу в будинку, генеральному прибиранні, перестановці меблів або ремонті. Уникайте шопінгу, оскільки покупка може бути бракованою чи непрактичною. Утримуйтесь від будь-яких угод. Риби (19 лютого — 20 березня) Рибам астролог рекомендує зайнятися духовним самовдосконаленням. Завітайте до храму, музею або театру, переважно в компанії дітей та чоловіка/дружини. Також корисно провести час на свіжому повітрі, на природі, займаючись активним відпочинком та сімейними іграми.

Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів




/-0,2564640045166-/ /-pc-/
Top