counter
Архів Повернутись назад 21 Березня 2019
21 Березня
Кримінал Божевільний водій викрав і підпалив автобус зі школярами Неподалік від Мілана водій шкільного автобуса відхилився від маршруту і підпалив салон. В авто був 51 дитина і дорослі, які їх супроводжували, вони прямували зі школи в спортзал. По дорозі він змінив маршрут і поїхав в напрямку міланського аеропорту Лінате. За словами очевидців, водій погрожував пасажирам ножем. Один зі школярів подзвонив рідним, ті викликали поліцію. Поліцейські перегородили дорогу трьома машинами, водій їх протаранив, після чого облив сидіння і салон бензином і підпалив. Він погрожував накласти на себе руки і вимагав зупинити загибель мігрантів у Середземному морі. Щоб діти змогли вибратися з автобуса, поліцейські вибили вікна. 12 дітей і двоє дорослих отруїлися димом, більше ніхто не постраждав. Затриманий - 47-річний уродженець Сенегалу Уссейну Сі. У 2004 році він отримав італійське громадянство. Йому можуть пред'явити звинувачення у викраденні, підпалі, спробі масового вбивства і в опорі поліції.
Дозвілля Перехід Сонця в Знак Овна 21 березня: початок нового астрологічного року Новий астрологічний рік - час надій і оновлення. 21 березня 2019 року також є днем ​​весняного рівнодення і символізує собою остаточну зміну пори року. В кінці березня перехід Сонця в Знак Овна обов'язково принесе довгоочікуваний вітер змін: життя зміниться на краще і засяє яскравими фарбами. Новий астрологічний рік в 2019 роціДовгоочікуваний перехід Сонця зі Знака Риб у Знак Овна відбудеться 21 березня 2019 року. Саме в цей день розпочнеться новий астрологічний рік під проводом Овна - найпотужнішого за енергетикою Знака Зодіаку. Сонце увійде в Овна 21 березня і пробуде там до 20 квітня, що подарує нам цілий місяць, що ідеально підходить для старту нових проектів, навчання, подорожей, підписання важливих документів, великих покупок, саморозвитку та впровадження кардинальних змін. На цьому хороші новини не закінчуються: міняти своє життя на краще можна буде протягом цілого року, адже в нашому розпорядженні буде потужна підтримка зірок. У цього дня буде особлива енергетика: крім переходу Сонця в сузір'я Овна, нас очікує ще й Повний місяць - ідеальний час для розставання з віджилим, деструктивним, неефективним. Актуальною темою дня стане позбавлення від вірусних програм та шкідливих звичок. Астрологи радять попрацювати над собою і своєю свідомістю: ментальні практики допоможуть розпрощатися з минулим, оновити енергетику і почати нове життя. Як правильно зустріти новий астрологічний рікВважається, що те, як ви зустрінете новий астрологічний рік, задає тон всьому році. Тому, щоб не запрограмувати себе на невдачі, слід скористатися рекомендаціями фахівців. Перехід Сонця в Овна ознаменує собою нове життя, подолання випробувань, початок нового циклу розвитку. Переживати нема про що: енергетика найпотужнішого і амбітного Знака дозволить вам вийти на новий виток особистісного і духовного розвитку, важливо лише не противитися змінам і піддатися плину життя. У цей день астрологи і фахівці в галузі біоенергетики радять прийняти важливі для себе рішення, поставити амбітні цілі, заново розставити пріоритети, запланувати основні справи і позбутися від усього, що заважає вам жити повним і насиченим життям. Важливо зробити кілька маленьких, але твердих кроків до наміченої мети. Четвер 21 березня - найкращий день для планування і нових починань. У будь-яких сферах життя можна відкрити нову главу. Імпульс, який задасть сонячний Овен, підштовхне до активності. З'являться сили для здійснення будь-якої грандіозної ідеї, що стане своєрідним трампліном у нове життя. Всі дати в календарі важливі, однак новий астрологічний рік особливо важливий, адже саме з нього починається новий цикл і відбувається щорічна активізація внутрішніх резервів. Саме в цей день люди нарешті прокидаються від зимової сплячки, світловий день стає більше і приходить справжня весна.
Закон і Право Посвідчення можна не показувати: в Україні зробили важливе уточнення для водіїв В Україні поліцейський не має права вимагати від водія документи на право керування авто, якщо у нього немає доказів правопорушення. Про це йдеться на сторінці "Дорожній адвокат" в Facebook, посилаючись на висновок Верховного суду. Як приклад наводиться ситуація, коли поліцейський зупиняє водія нібито за порушення правил дорожнього руху, проте той відмовляється пред'явити документи через відсутність, на його думку, правопорушення. В результаті інспектор виносить постанову і штрафує на 425 грн. "Однак Верховний суд рішенням від 15.03.2019 дійшов висновку, що дії поліцейського і постанову про накладення штрафу є незаконними", - підкреслюється в повідомленні. У своєму рішенні суд зазначив, що, оскільки поліцейським не задокументовані і не підтверджені докази факту порушення водієм правил дорожнього руху, то вимоги інспектора до водія є неправомірними. "Поліцейські зобов'язані врахувати вказану позицію Верховного суду і припинити практику необґрунтованих зупинок", - підсумували адвокати.
Суспільство оформление ленты  Скандаліст Панін заявив про ненависть до "брудної, кримінальної, гомофобної" Росії Актор Олексій Панін розмістив у соцмережі пост, у якому розповів про свою ненависть до Росії. Він обмовився, що його батьківщина - "це планета Земля", а ось країну він не любить. "Єдина країна в світі з тих, де я був, куди не хочеться повертатися", - пише Панін. За його словами, Росія - це "брудна, кримінальна, гомофобна країна, в якій люди ненавидять один одного і всіх навколо себе "і в якій" ніколи нічого не зміниться". Влада налаштувала проти весь цивілізований світ, на нас дивляться, як на дикунів - продовжує актор. І проблема, вважає він, не в тих, хто дивиться, а в росіянах. Панін торкнувся і потенційно небезпечної теми про ВВВ. З нею не все однозначно, пише він: "Ми разом з Гітлером, в 39 році, захопили Польщу, розбомбили Фінляндію і самі збиралися напасти на Німеччину! Не встигли!". А що стосується звільнення Європи від нацистів, то це "теж брехня", бо "ми не звільнили її, а окупували". Єдине досягнення Росії за 75 років - політ Юрія Гагаріна в космос, вважає Панін. "Ми проводимо олімпіади і ЧС з футболу, а російські діти вмирають від раку", "чесних, демократичних виборів немає і не буде", "писати можна до посиніння" .... Завершив монолог він вирішив роздумами про колег, які, за його словами, будучи популярними, не говорять правду, а наввипередки підлизуються до сильних світу цього заради своєї вигоди.
Кримінал оформление ленты  У Києві "накрили" найбільшу нарколабораторію Співробітники Головного управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ припинили діяльність найбільшої за всю історію України нарколабораторії психотропних речовин, повідомляє прес-служба СБУ. Оперативники спецслужби задокументували, що організатори налагодили виготовлення і збут психотропних речовин в особливо великих розмірах на території України і за кордоном. Під час проведення санкціонованих обшуків в приватному будинку на столичних Осокорках правоохоронці вилучили обладнання для виготовлення наркотиків, більше десяти кілограмів психотропної речовини альфа PVP, п'ять кілограмів мефедрону, більше п'яти кілограмів амфетаміну загальною вартістю за цінами "чорного ринку" понад двадцять мільйонів гривень. Співробітники СБУ встановили, що вказаний будинок, крім лабораторії, використовувався як склад нелегального інтернет-магазину з продажу психотропних речовин, через який і здійснювалася реалізація наркотиків. Веб-ресурс знаходився в прихованій мережі інтернет-з'єднань Darknet. Зараз затримані троє учасників наркоугруповання. Раніше повідомлялося, що в Венесуелі затримали росіян і українця за перевезення кокаїну.
Дозвілля Кращі професії для кожного знака Зодіаку Вибір професії - один з ключових виборів, які робить людина протягом життя. Від нього залежить не тільки фінансовий достаток і особисте благополуччя, а й здоров'я людини, його емоційний фон, бажання розвиватися і вдосконалюватися. Навпаки, неправильно обрана професія може позбавити людину мрії і перетворити його радісну і повну надій життя в сумовите існування. Тому, щоб не розчаруватися у своєму виборі, пропонуємо вивчити гороскоп професій для кожного знака Зодіаку і вибрати для себе найбільш підходящу стезю. ОвенОвен - енергійний знак, який не звик сидіти склавши руки. Його активності і ентузіазму можна позаздрити, а значить і професія йому потрібна така, яка дозволить постійно розвиватися і освоювати щось нове. Овен занадто амбітний і досить упертий, а значить, постійно прагне нагору і легко займає управлінську посаду. Цьому сприяє прекрасний аналітичний розум, безстрашність у прийнятті рішень і здатність брати на себе відповідальність. З Овнів виходять відмінні управлінці, бізнесмени і політики. А з огляду на прекрасні ораторські дані, ці люди виростають в відмінних лекторів або викладачів. ТелецьУ більшості Телець асоціюється з працьовитістю і відповідальним ставленням до справи. Дійсно, цих людей відрізняє неймовірна завзятість, відмінна сила волі і величезне прагнення до фінансової незалежності. Щоб жити ні в чому не потребуючи і здійснити свою мрію, цим людям потрібно працювати і працювати. І ці особистості готові рити землю заради своєї мрії, причому, в прямому сенсі. Варто лише зауважити, що Тельці не люблять брати на себе відповідальність і незатишно почуваються в ролі керівника. Тельцю близькі всі робітничі професії, адже він любить працювати руками. Ця людина може стати відмінним фермером або висококласним будівельником. А завдяки високій старанності Телець може працювати заступником хоч у президента. БлизнюкиБлизнюкам легко даються науки, а тому вони можуть освоїтися буквально в будь-якій професії. Однак ці люди не здатні довго сидіти на одному місці, а тому вибирають собі професії, які дозволяють постійно перебувати в русі. Підопічних Меркурія відрізняє неймовірна контактність, завдяки якій ці особистості знаходять спільну мову буквально з будь-якою людиною. З Близнюків виходять ідеальні дипломати. Вони можуть стати відомими політиками, бізнесменами або репортерами. Уміння складно висловлювати свої думки допомагає цим людям стати письменниками і сценаристами. Чи не загубляться Близнюки і в сфері туризму, так як за своє життя встигають об'їздити десятки країн. РакРаки - не самі рухливі особистості. Вони вважають за краще триматися ближче до дому, а тому і роботу вибирають осіле, яка потребує постійних переміщень. І в цьому можна відшукати чимало переваг. Раки скрупульозні, розважливі і досить обережні, а значить, їм можна довіряти і на них завжди можна покластися. Вони не надто амбіційні, але роботу роблять справно і досягають в своїй справі максимального професіоналізму, що стає приводом для призначення їх на більш високу посаду. Раки стають відмінними вихователями та няньками. З них виходять розумні бухгалтери, банківські працівники і представники податкової інспекції, адже робота з паперами це їх сфера. До того ж Рак може стати ресторатором, дизайнером або кухарем. ЛевЛевами управляє Сонце, а тому не дивно, що ці люди звикли завжди перебувати в центрі уваги. Можливо, саме ця особливість штовхає особистостей даного знаку на сцену. Дійсно, на естраді, серед акторів, телеведучих та інших представників богеми неймовірно багато Львів. Просто їм подобається загальне обожнювання і блиск софітів. При цьому слід зважати на лідерських якостей Льва. Цей представник стихії Вогню є природженим керівником, він практичний, розумний і знає собі ціну, а значить, здатний пробитися до вершини з самих низів. Левам гармонійно підійдуть всі управлінські професії, він може знайти себе в педагогіці, політиці чи юриспруденції. Більш того, Льву по плечу стати режисером або письменником. ДіваПрагнення до самовдосконалення, притаманне всім Дівам, постійно підштовхує цю людину працювати над собою і розвиватися в обраній справі. Представники стихії Землі володіють потужними аналітичними здібностями, при цьому у них непогано розвинене самолюбство, а значить, відчувши себе «у своїй тарілці» Діви можуть просунутися по кар'єрних сходах. Але роблять вони це вимушено, тому що амбіцій з приводу кар'єри у цих особистостей немає. Чіпкий розум і неймовірна посидючість роблять Діву ідеальним бухгалтером, гідним працівником медустанови або сфери торгівлі. Діви знаходять себе у фармакологічній галузі, в інспектуючих органах, а з огляду на любов до тварин, здатні присвятити себе ветеринарної справи. ТерезиУрівноважені особистості з даром дипломатії і аналітичними даними, Терези знаходять себе в тих професіях, де важлива точність і тверезий розум. Ваги прекрасні менеджери, вони здатні знайти підхід до будь-якій людині і налаштувати колектив для досягнення мети. А вміння зважувати всі «за» і «проти» позбавляє цих людей від промахів і помилок, які часом трапляються в будь-якій справі. При цьому Ваги тяжіють до професій, які дозволяють постійно вдосконалюватися і рости як особистості. З Терезів виходять відмінні викладачі, юристи та політики. Ці люди можуть проявити себе на дипломатичній ниві, в сфері викладання або в мистецтві. СкорпіонСкорпіони - безкомпромісні особистості з жорстким і категоричним характером. Ці люди звикли ставити перед собою перешкоди, а потім героїчно долати їх. Їм просто необхідно постійно отримувати адреналін, завдяки якому в організмі Скорпіонів акумулюється енергія, що робить їх ще більш активними. Напевно, тому представники цього знака частіше вибирають для себе професії, пов'язані з ризиком для життя. Скорпіони легко погодяться стати військовими, особливо якщо робота буде пов'язана з бойовими діями. Ці люди готові присвятити себе медицині, щоб рятувати людські життя. Скорпіон піде працювати військовим кореспондентом, детективом або каскадером. Більш того, підопічні грізного Марса можуть досягти висот в народному цілительстві і екстрасенсориці. СтрілецьПід знаком Стрільця народжуються цілеспрямовані особистості, які в цьому житті хочуть домогтися грандіозного успіху. Для цього у них є всі необхідні якості: терпіння, непохитність і відмінна комунікація з оточуючими людьми. Стрільці знають все і про все, у них безліч зв'язків і різноманіття інтересів, а значить, вони в курсі найсвіжіших новин та здатні все тримати під контролем. З Стрільців можуть вирости відомі спортсмени, журналісти або представники рекламного бізнесу, фахівці з продажу, актори і телеведучі. Що вже говорити, якщо Стрілець в рівній мірі може стати, як суддею, так і освоїти ряд кримінальних професій. КозерігКозеріг - кар'єрист, і навіть якщо не говорить відкрито, мріє про посаду управлінця. До слова, ця людина заслуговує високої посади як ніхто інший. Козеріг великий трудяга, а дивлячись на нього працювати починають і всі навколишні. Додайте до цього сильний і упертий характер, а також високе почуття справедливості, і ви зрозумієте, що кращого керівника годі й шукати. Козеріг здатний впоратися з будь-яким колективом. Він може вирости в «акулу бізнесу», очолити підприємство або командувати аналітичним центром, вибудувати кар'єру юриста, соціолога або ювеліра. Посидючість і чіпкий розум цієї людини можуть стати в нагоді в архітектурі, фармакології або точних науках. ВодолійВодолій, бажав би ніколи не працювати, але при цьому допомагати людям. В ідеалі йому б підійшла посаду амбудсмена. Напевно, тому багато Водолії вибирають своєю шляхів юриспруденцію і стають адвокатами. Правда дуже часто побудови кар'єри заважає непосидючість підопічних Сатурна. Ці особистості мають нестандартним мисленням і довго не можуть сидіти на місці, а тому вибирають для себе роботу, що дозволяє об'їздити весь світ або, хоча б, не сидіти в задушливому офісі. З Водоліїв виходять відмінні конструктори і винахідники, вони можуть вирости в вчених, стати філософами або духовними наставниками. Ці особистості проявляють себе в IT-сфері та комп'ютерних технологіях, можуть викладати мистецтво або природознавство. РибиРиби дуже талановиті і досить рано починають проявляти себе в поезії або малюванні. Трохи пізніше, коли фантазії Риб набувають осмисленість, ці особистості можу почати писати книги або сценарії. Представники даного знака знаходять себе в модельному бізнесі, стаючи відомими дизайнерами, або пробують свої сили в журналістиці. При цьому підопічні Нептуна не обмежуються одними лише творчими професіями. Вони можуть вибрати будь-який напрямок розвитку, головне, щоб поруч був наставник, якому Риби можуть довіряти. Риби мають схильність до медицини, а значить, можуть присвятити себе психіатрії. Ці люди нерідко віддаються окультних наук, стаючи відомими хіромантами або астрологами. Нарешті, володіючи унікальною інтуїцією і знанням людської психології, Риби можуть стати шулерами і освоїти інші кримінальні професії.
Події оформление ленты  У контейнері з бананами знайшли понад 250 кг кокаїну СБУ в Одеській області перекрила канал транспортування кокаїну з однієї з країн Південної Америки, повідомляє прес-служба спецслужби. При здійсненні перевірочних заходів щодо вантажів, які транспортуються з різних регіонів світу, які є традиційними виробниками наркотиків, правоохоронці блокували спробу переправлення великої партії кокаїну в контейнері з бананами, які імпортувалися в Україну. Під час проведення поглибленого огляду вантажу в контейнері з фруктами були виявлені пакети з порошком білого кольору. Проведений експрес-аналіз показав, що розфасований порошок є кокаїном. Загальна вага виявленого наркотику становить 257 кілограмів, орієнтовною вартістю на тіньовому ринку більш 51 млн доларів США. За наявними даними, наркотики планувалося переправити до країн Європи. Раніше співробітники Головного управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ припинили діяльність найбільшої за всю історію України нарколабораторії психотропних речовин.
Політика Стало відомо, як і де на виборах будуть голосувати військові ООС Для військовослужбовців для голосування на виборах президента створено по Україні 93 виборчі дільниці, повідомляє Укрінформ, посилаючись на дані Генштабу ЗСУ. З 93 виборчих дільниць 79 - в зоні проведення Операції об'єднаних сил. Одна з дільниць працюватиме в навчальному центрі, одна - в дисциплінарному батальйоні, дві - за кордоном в місцях розташування миротворчих контингентів і 10 дільниць- в медичних установах Міноборони. Нагадаємо, що 31 березня відбудуться вибори президента України, підсумки яких можуть здивувати багатьох експертів. За даними соцопитувань, другого туру президентських перегонів не уникнути, а шанси трьох кандидатів максимально близькі. Букмекери не залишилися осторонь і приймають ставки на підсумки голосування: розбираємося з шансами основних кандидатів.
Суспільство оформление ленты  На похоронах Юлії Началової помітили містичний знак Похорон Юлії Началової, яка померла від сепсису в 38 років, зібрали на Троєкуровському кладовищі не тільки зірок - від Філіпа Кіркорова до Каті Лель, а й сотні шанувальників співачки, які приїхали навіть з інших міст. Про містику в трагічній долі Юлі заговорили відразу після її раптової смерті від зараження крові. Ще 8 березня співачка думала тільки про просту лікарську консультацію - а 11 числа її екстрено госпіталізували і ввели в медикаментозну кому, настільки стрімко погіршувався стан Началової. Близький друг Юлі Олександр Панайотов, який сьогодні прийшов на її похорон, розповідав нам, що бачить якийсь злий рок, який ніби тяжіє над учасниками телешоу. Мова про програму «Останній герой», шість учасників якої пішли з життя (в їх числі, окрім Началової - Кріс Кельмі, Віра Глаголєва, Сергій Бодров...) І про шоу «Один в один», участь у якому в якості наставниці стала останньою зйомкою Юлії. Фінал показали буквально через кілька годин після її смерті - коли шанувальники сумували про втрату, на екрані показували веселу Началову і перемогу її підопічного. Батирхан Шуркенов, соліст «А-Студіо», теж помер перед фіналом - чотири роки тому... Коли натовп розійшовся, до могили вийшла чорно-біла кішка. Охоронці Троєкурівського сказали, що вона - «господиня кладовища», і з'являється таким чином не часто. Але якщо приходить зустріти знового похованого - це добрий знак: «Значить, душа у людини була чиста».
Політика оформление ленты  Карпатські мольфари передбачили, хто вийде в другий тур і коли скінчиться війна Зараз всіх українців цікавить, хто ж стане наступним президентом, і що буде з Україною. Щоб розібратися в цьому, журналісти вирушили в село в Карпатах, де живуть мольфари. Якщо вірити стародавнім легендам, саме вони вміють передбачати майбутнє, розповідає ТСН. Мольфарка Калина картками розповіла, що чекає Україну в майбутньому: «Перемир'я якесь буде з Росією. У 2019 повинна була б закінчитися війна», -розповіла вона. Також ворожка не пройшла стороною і тему виборів. Калина розповіла, що до другого туру президентських виборів вийде чоловік і жінка. А ось розквіту України слід очікувати не раніше 2020 року. Саме тоді, за її словами, почнеться ряд великих змін. Мольфарка Марія Данилюк, яка раніше передбачила російську агресію, віщає, що війна через два роки скінчиться, але Крим Україні не повернуть.

Магічне призначення тварин
Магічне призначення тварин
З давніх-давен багатьом тваринам приписувалися різні магічні властивості А для жерців і чаклунів звір був одни....
Гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та амбіції будуть на піку Вам мож....
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може бути почуття пригоди та бажання підкорити нові горизонти....
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
2 травня о 3:23 почнеться 24-й місячний день, при цьому фаза Місяця буде спадною У ніч з 1 на 2 травня сни ча....
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
більше матеріалів




/-0,70362901687622-/ /-pc-/
Top