counter
Архів Повернутись назад 21 Березня 2018
21 Березня
Суспільство оформление ленты  Путін за шість років перетворився на мумію через зловживання ботоксом Президент Росії Володимир Путін сильно "здав" зовні і на його обличчі помітні сліди косметичних втручань, таких, як уколи ботокса. На зміни в зовнішності Путіна вказав український політолог і блогер Олексій Голобуцький в своєму Telegram. "Перша фотка - це московська Манежна площа відразу після закінчення президентських виборів 2012, а друга - там же 18 березня 2018. За 6 років Путін конкретно поплив від ботокса, змінилися риси обличчя, з'явився нездоровий блиск, скорчився ніс", - написав політолог. Політолог іронізує, що до наступних перевиборів Путін не буде відрізняться від мумії Леніна в Мавзолеї. "Бальзамують вже по ходу, так би мовити ..." - пожартував Голобуцький. Нагадаємо, уколи ботокса - один з найпотужніших способів підтримувати молодість. Ін'єкції дійсно зменшують зморшки, але істотно впливають на міміку обличчя. Ботулінічний токсин - це сильна отрута, який в мікродозах і косметичних цілях здатний розслабити лицьові м'язи шляхом їх паралізації. В результаті розгладжуються мімічні зморшки, що утворилися внаслідок зайвої активності. Ін'єкції ботокса протипоказані до 35 років і після 60. Путіну як відомо - вже 65 років.
Події оформление ленты  Половину України сьогодні накриють снігопади та хуртовини Сильний сніг та хуртовини пройшли цієї ночі і вранці в Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській, Харківській і Сумській областях. У південних, центральних і східних областях спостерігаються пориви вітру 15-20 м/с, а на Приазов'ї місцями 25-28 м/с. Опади продовжаться 21 березня в Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській і Дніпропетровській областях, очікується сильний сніг, приріст снігу буде орієнтовно 10-12 см, місцями очікується налипання мокрого снігу, ожеледь, попереджає Укргідрометцентр. Такі погодні умови можуть призвести до проблем на дорозі, а в Карпатах зберігається третій рівень лавинної небезпеки. Температура повітря вдень опуститься до -6 градусів. Раніше АСН розповідала, що скоро від України почне відступати холодний циклон. Він буде поступово відходити на північний схід, але 21 березня сніг ще буде йти в декількох областях. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко у себе на сторінці в соціальній мережі. Також вона назвала дату потепління.
Політика Шантажувати не вийде. Командувач ОС розповів про родичів в Криму Брат командувача Об'єднаними силами на Донбасі Сергія Наєва живе в окупованому Криму, але військового це "не обтяжує". Про це командувач Об'єднаними силами (ОС) на Донбасі, генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів в інтерв'ю "Укрінформу". "Я приніс присягу на вірність українському народу, і у мене немає ніяких застережень. Я виконаю ті завдання, які поставлені переді мною народом України, Верховним головнокомандувачем. Проживання членів моєї сім'ї в Криму мене не обтяжує і не пов'язує жодним чином", - заявив командувач . Як повідомив Наєв, з 1995 року його батьки і молодший брат залишалися в Криму, де завершив службу батько-військовий. Іноді він спілкується з родичами по телефону і не приховує цей факт. "Що стосується дій брата на окупованій території – він доросла людина, і за його вчинки я відповідати не можу", - додав Наєв. Також він повідомив, що у його брата збереглося українське громадянство. Раніше ми розповідали, що командувач Об'єднаними силами на Донбасі, генерал-лейтенант Сергій Наєв, заявив, що основне завдання, яке поставлене перед командуванням Об'єднаних сил - не тільки вести оборонні дії, а й звільнити окуповані території Донбасу, райони Донецької і Луганської областей від загарбників.
Політика Лавров порадив Великій Британії «припинити нервувати» через отруєння Скрипаля Західні країни підтримують звинувачення Великої Британії в причетності Росії до інциденту в Солсбері з почуття удаваної солідарності. Про це заявив російський міністр закордонних справ Сергій Лавров, передають «РІА Новини». «Всім би пішло на користь, в першу чергу самому офіційному Лондону, якби там перестали нервувати з приводу цієї ситуації, і заспокоїлися. Те, що ми там спостерігаємо - гарячкові метання по всьому світу, умовляння партнерів солідаризуватися з Великою Британією в цьому питанні без пред'явлення будь-яких фактів», - сказав Лавров. Він заявив, що Москва не тільки готова до співпраці з Лондоном з розслідування справи Скрипаля, але наполягає на цьому відповідно до конвенції про заборону хімічної зброї. Лаврова обурило, що Лондон до завершення розслідування отруєння подвійного агента Сергія Скрипаля та його дочки вже зробив висновки. Нагадаємо, раніше ми розповідали, що Британія таки вислала Російських дипломатів. Їх від'їзд відбувся вчора, 19 березня. Мікроавтобуси з сім'ями співробітників посольства відвезли їх в аеропорт Лондона, пишуть російські ЗМІ. Всього з Британії вислали 80 російських дипломатів і їх родичів. Співробітники посольства проводжали колег зі сльозами.
Суспільство Весняні канікули: коли і скільки будуть відпочивати учні Весняні канікули 2018 у Україні традиційно триватимуть один тиждень. Але в цьому році майже відразу після канікул діти матимуть додаткові вихідні з нагоди Великодня. Традиційно в Україні весняні канікули припадають на останній тиждень березня. У 2018 році весняні канікули в школах триватимуть з 26 березня по 1 квітня включно. Навчальний процес відновиться 2 квітня 2018. Вже через п'ять днів навчання почнуться вихідні з нагоди Великодня - 8 квітня. Додатковим вихідним також буде 9 квітня, тому учні відпочиватимуть три дні поспіль. У травні школярі відпочиватимуть 1 та 2 травня у зв'язку з Міжнародним днем ​​праці. День Святої Трійці в 2018 році припадає на 27 травня - неділя. Вихідний переноситься на понеділок - 28 травня. Літні канікули почнуться з 1 червня і триватимуть до 31 серпня включно.
Суспільство оформление ленты  Організм дає збій: Пугачова зізналася, що їй важко ходити і дихати Російська співачка Алла Пугачова відповіла критиканам, які накинулися на неї за дивний одяг, в якому та прийшла голосувати на виборах в Росії. Спілкуючись з користувачами Інтернету, артистка закликала їх заспокоїтися. Нагадаємо, співачка з'явилася на дільниці в світлих джинсах, рожевій кофті і однотонній толстовці. Зірка доповнила свій образ сонцезахисними окулярами. Як завжди, зовнішній вигляд Пугачової спровокував бурхливі обговорення в соціальних мережах, пише Стархит. Алла Борисівна ознайомилася з коментарями користувачів Інтернету, залишеними під постом однією з фан-сторінок, і вирішила відповісти недоброзичливцям. Зірка закликала їх заспокоїтися і припинити непотрібні обговорення. Пугачова зізналася, що її стан здоров'я далекий від ідеального зважаючи на вік. Але вона буде жити заради своїх маленьких дітей і чоловіка.
Економіка У Росії заборонили польоти українського літака Ан-148 Федеральна служба по нагляду у сфері транспорту (Ространснадзор) наказала припинити польоти літаків Ан-148 у всіх авіакомпаніях, заявив глава відомства Віктор Басаргін, передає ТАСС. У Ространснадзорі підтвердили РБК видачу таких приписів авіакомпаніям. «Ми зробили припис призупинити польоти Ан-148 у всіх авіакомпаніях, в яких їх експлуатують», - сказав він. Крім того, Ространснадзор заборонив будь-які польоти «Саратовских авіаліній». Нагадаємо, місяць тому в підмосковному Раменському впав Ан-148. А 11 лютого літак вилетів о 14:21 з аеропорту Домодєдово рейсом 6W 703 Москва - Орськ. О 14:28 літак пропав з радарів. На борту знаходилася 71 особа, в тому числі троє дітей і шість членів екіпажу. Всі вони загинули. На місці катастрофи виявлені понад 1000 фрагментів тіл, близько 500 уламків літака. Їх розкидало на площі в 16 га.
Політика США погрожують санкціями будівельникам «Північного потоку-2» Іноземні компанії, які беруть участь в проекті будівництва газопроводу "Північний потік-2", можуть потрапити під санкції, попередила представник Держдепартаменту США Гізер Нойерт. Це може бути зроблено в рамках підписаного минулого літа президентом Дональдом Трампом закону. "Ми, спілкуючись з нашими партнерами і союзниками в інших країнах, пояснювали наслідки CAATSA (Акту протистояння противникам Америки через санкції), а також про те, як людина, компанія або країна можуть потрапити під дію CAATSA і під санкції", - зазначила Нойерт. Польща вже привітала це попередження США. "Північний потік-2" розмиває європейську енергетичну безпеку, монополізуючи поставки газу і погрожуючи Україні, написав в Twitter прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький. Україна давно закликає Європу відмовитися від будівництва "Північного потоку-2" - двох гілок газопроводу, які повинні були йти від узбережжя Росії через Балтійське море до Німеччини уздовж «Північного потоку-1».
Економіка Військові пенсіонери знову збираються на мітинг під Радою. Що вони вимагають Сьогодні з 10 ранку біля Верховної Ради почнеться 9-й етап Всеукраїнської акції протесту пенсіонерів силових структур проти "антисоціальної політики уряду". Учасники акції також пройдуться маршем до Адміністрації Президента, Кабінету Міністрів і Міністерству соцполітики України, передає АСН. Мета протесту - попередити народних депутатів, керівників центральних органів влади і громадськість про негативні наслідки і неприпустимість політики уряду щодо захисників і всіх пенсіонерів країни, яка веде до розвалу держави. Пенсіонери вимагають від Ради не приймати Проект Закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо перерахунку пенсій осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб". Також - скасувати постанову КМУ № 1052 від 27.12.2017 року, провести перерахунок і виплату перерахованих пенсій військовим пенсіонерам та деяким іншим особам всіх відомств сектора безпеки і оборони України, відповідно до постанови КМУ № 704 від 30.08.2017 року з 01.01.2018 року і виплату перерахованих пенсій пенсіонерам органів внутрішніх справ відповідно до постанови КМУ від 11.11.2015 р. .. № 998 з 01.01.2016 р. відповідно до вимог чинного Закону України № 2262-XII та інших чинних нормативно-правових актів.3. Внести необхідні зміни, розглянути і прийняти постанову ВРУ №7492 від 17.01.2018 р.". Про деякі питання пенсійного забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб". Також пенсіонери-силовики вимагають привести постанову КМУ від 21.02.2018 р. №103 "Щодо перерахунку пенсій особам, звільненим з військової служби, та деяким іншим категоріям осібˮ у відповідність Конституції України, Закону України № 2262" Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та інших осібˮ, усунення дискримінаційних, дискредитаційних і демотивуючих норм (зокрема, в частині розміру та складових грошового забезпечення для обчислення, перерахунку та виплати пенсій, поновлення розміру першого тарифного розряду в розмірі ін прожиткового мінімуму для працездатних осіб станом на 1 січня календарного року і т.п.). Ще одна вимога - припинити розробку законотворчих ініціатив з питань перерахунку раніше призначених пенсій і ініціювати скасування підпункту 2 пункту 9 Прикінцевих та перехідних положень Закону України від 03.10.2017 р. №2148 з підготовки та подання на розгляд ВРУ законопроекту про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перерахунку пенсій військовослужбовців з урахуванням оновленого грошового забезпечення, а також - передати систему соціального захисту військовослужбовців в Комітет ВРУ з питань національно безпеки і оборони, структурного підрозділу КМУ, який займається питаннями національної безпеки і оборони з виділенням необхідної чисельності працівників і необхідним матеріально-технічним забезпеченням. Пенсіонери вимагають також створити робочу групу з проблемних питань, створити слідчу комісію з розслідування "порушення Прем'єр-міністром України Гройсманом В.Б., віце-прем'єр-міністром Розенко П.В., Міністром соцполітики Ревою А.А., його заступником Шамбір М . М. і іншими окремими державними службовцями КМУ присяги державного службовця, з подальшим їх звільненням з державної служби ". Пенсіонери також вимагають доручити Генпрокуратурі України провести детальне розслідування з повним відшкодуванням нанесення шкоди кожному військовослужбовцю за багаторічне (з 2007 р .. по теперішній час) незаконне утримання з ним грошового забезпечення єдиного соціального внеску на обов'язкове державне пенсійне страхування та на соціальне страхування на випадок безробіття. Главі СБУ пропонують ініціювати перевірку всіх установ Пенсійного фонду України на предмет витоку інформації персональних даних силовиків.
Кримінал оформление ленты  Кривавий "колумбайн": у Росії школярка розстріляла сімох однокласників У Курганській області Росії учениця 7-го класу відкрила стрілянину по своїх однокласниках з пневматичного пістолета, передає російська служба ВВС. Вранці 21 березня в школі № 15 міста Шадринська Курганської області 13-річна дівчинка на перерві почала палити по однокласниках із пневматичного пістолета свого батька. В результаті події ніхто не загинув і серйозно не постраждав. Синці та садна отримали сім учнів 7-го класу. Одну дитину забрала швидка. Працює слідчо-оперативна група, яка встановлює причини події. Школу через інцидент не закривали. При цьому однокласники підозрюють, що у дівчинки були спільниці - її подруги. Вони спланували цей акт і попередньо виманили з класу вчителя. За деякими даними, дівчатка могли бути прихильниками нової кримінальної субкультури, яку називають "Колумбайн". Рух пішов від назви школи «Колумбайн» у штаті Колорадо. Там 20 квітня 1999 року двоє учнів старших класів Ділан Кліболд і Ерік Гарріс прийшли в школу під час занять, озброївшись автоматами, і почали стріляти по вчителях і дітях. Убили 13 осіб, 24 були поранені.
Дозвілля оформление ленты  84-річний Жванецький запально потряс тілом Відомий фотограф Катерина Рождественська опублікувала на своїй сторінці в соцмережі відео запального танцю Михайла Жванецького. Відео було знято під час запису ТВ-передачі «Квартирник у Моргуліса». У свої 84 роки Михайло Михайлович досить завзято витанцьовував під ритми джазу. "Такого ви точно ніколи ще не бачили! Палкий танець Михайла Жванецького!)))", - написала Різдвяна. Нагадаємо, крім списку нев'їзних до України російських діячів естради, в нашій країні створено і білий список артистів, художників, музикантів, режисерів і письменників. Його публікувало Мінкультури України. У списку музиканти Андрій Макаревич, Земфіра і Юрій Шевчук, актори Лія Ахеджакова, Олег Басилашвілі, Валентин Гафт, Андрій Мягков, Сергій Юрський, Наталя Фатєєва і Михайло Єфремов, телеведучі Тетяна Лазарєва, Михайло Шац, письменники Борис Акунін, Лев Рубінштейн, письменники- сатирики Михайло Жванецький і Віктор Шендерович, а також поет і композитор Юлій Кім і журналістка Ема Абайдулліна.
Кримінал Били, давили машинами і хотіли ґвалтувати. Свідок Януковича розповідає на суді про "жахи" Майдану 21 березня продовжилося судове засідання у справі про державну зраду колишнього президента України Віктора Януковича. Суддя Владислав Дев'ятко оголошує, що допит свідка здійснюється з "міста Севастополь, Автономна Республіка Крим". Свідок - якась Оксана Медієва, яка працює "з інвалідами і допомагає їм працевлаштуватися", передає кореспондент АСН. Медієву просять розповісти про її поїздку до Києва на так званий "антимайдан" 17 січня і повернення до Криму. Вона повідомила суду, що на Майдані вони стали свідками нападів на поліцію, а також - спроб побити їх. "До нас прорвалася, побили дуже багатьох хлопців, я бачила, як кинули в міліціонера, щось вибухнуло, у нього нога висіла", - заявила Медієва. Також, за її словами, над ними знущалися, бо вони з Криму і говорять російською мовою. За словами свідка, нападники з Майдану були одягнені як селяни, у них були палиці, кийки і булава, сокири. Медієва повідомила, що 19 лютого за ними приїхали автобуси, а 20 числа їм звеліли їхати, оскільки "з Майдану до них йдуть люди". Медієва і ті, з ким вона приїхала, повідомила, що в них кидали палицями, камінням. Також, за її словами, коли автобус виїжджав з Києва, на них знову напали. "Нам перекрив дорогу мікроавтобус, а одного з хлопчиків з іншого автобуса переїхали... У нього вухо було відірвано, з ногою щось було", - заявила Медієва, вказавши, що "швидка" відмовилася його госпіталізувати. На наступному блокпосту автобус, у якому їхала Медєіва й інші кримчани, зупинили знову. "У лобове скло почав стріляти якийсь чоловік, поранив водія в пахву і долоню, праворуч загорівся автобус", - сказала вона. Потім Медієва розповіла, що її хотіли зґвалтувати два "майданівці", але якийсь Степан її захистив. Також Медієва розповіла, що "якогось хлопчика прив'язали до дерева і дорослі жінки його били дві години". Допит свідка триває.
Кримінал оформление ленты  В окупованій Горлівці селянин відрубав сусідові голову і виставив перед воротами В окупованій Горлівці місцевий житель відрубав сусідові голову і виставив на загальний огляд, передає видання Донпрес. Вбивцю затримали. Тепер йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Затриманий повідомив, що потерпілий нібито йому погрожував і систематично проникав у його домоволодіння. При цьому він зазначив, що сусід розповідав, що регулярно його обкрадав і підсипав йому отруту в їжу. Після цього вбивця озброївся сокирою і вилами і дочекався, коли жертва вийде у двір свого будинку. Чоловік напав на сусіда і продовжував наносити удари доти, поки той не перестав подавати ознаки життя. Потім він відрубав жертві голову і виставив на вулицю на загальний огляд. Відео "міліції" ДНР "демонструється виключно з метою ілюстрації злочину.  
Події оформление ленты  Ти тварюка, тварина! У школі під Києвом вчителька обматюкала учня на уроці У Василькові Київської області вчителька фізики впала в лють через те, що хтось із учнів клацав ручкою. Літня жінка раптово впала в лють і обматюкала учня перед однокласниками. Відповідне відео опублікувала Вікторія Гедзь на своїй сторінці в Facebook. "Учитель фізики м. Васильків, школа 9. Чому може навчити ось такий "вихований педагог" наших дітей. Прошу максимальний репост, щоб Людмилу Анатоліївну знали якомога більше людей", - написала жінка. На відео один з учнів знімає урок. "Хто клацає!?" - невдоволено закричала вчителька і від дошки швидко підійшла до учнів. "Ти - с*ка, ти - тварина! Тварина ти! Г...но смердюче! Скот, ти вирішив мене випробовувати? Я тебе, с...ка, прищучутак, що ти будеш бідний! Це суцільний терор", - обзиває Людмила Анатоліївна учня. Далі вчителька продовжує свої тиради біля дошки: "Думає, що я не бачу, не знаю. Дрянь така! Бездара! Бестолочь!". При цьому інші учні давляться від сміху.  Що сталося в класі до того, як записали це відео, точно невідомо. Вчителька і адміністрація школи поки не прокоментували інцидент. У той же час в приймальні школи виданню "Гордон" підтвердили, що на відео зображено їхню працівницю. На сайті школи вже немає інформації про викладача з таким ім'ям. Пізніше стало відомо, що скандальна вчителька звільнилася за власним бажанням.
Політика Україна розірвала програму економічного співробітництва з Росією Кабінет міністрів України припинив дію "Програми економічного співробітництва України і Росії на 2011 - 2020 роки". Рішення було прийнято в середу, 21 березня, на засіданні уряду, передає АСН. Програму країни підписали 7 червня в 2011 році в Москві. У ній говориться, що Росія і Україна є стратегічними партнерами, і взаємні економічні інтереси обох держав обумовлені високим рівнем історично сформованих виробничих, коопераційних і технологічних зв'язків у всіх галузях економіки. Кабмін прийняв таке рішення, оскільки з кінця 2015 року РФ здійснює торговельну і транзитну агресію щодо України - це і одностороннє припинення договору про зону вільної торгівлі в рамках СНД для України, і заборона на імпорт для деяких видів сільськогосподарської продукції, сировини і продуктів харчування, зокрема походженням з України. Але в Раді заявили, що цей крок уряду - лише імітація. Таку думку в кулуарах парламенту висловила віце-спікер Верховної ради, нардеп від "Самопомочі" Оксана Сироїд. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що Міністерство закордонних справ України підготувало пропозиції та аналіз щодо призупинення або денонсації договору про дружбу, співпрацю і партнерство з РФ, а також проводить аналіз угод в рамках СНД, передає кореспондент АСН. За словами речника МЗС, зовнішньополітичне відомство розглядає різні варіанти щодо подальшого майбутнього цього договору, остаточне рішення приймає президент.
Здоров`я оформление ленты  Каша з хробаками: жителі ОРЛО в шоці від дитячого харчування в школах Жителі окупованого Лутугиного Луганської області скаржаться на якість продуктів, якими годують дітей в дошкільних установах і школах «республіки». У соціальних мережах місцеві жителі відзначають: «Шановні лутугинцы, у кого діти ходять у школу, прошу звертайте увагу на те, чим годують дітей, хоча б запитуйте їх про це. Вчора, 15.03.2018 в Розкішнянській школі дітей годували рисовою кашею з великою кількістю опаришів! Мало того, в школі харчується менша частина учнів, наприклад з 20 осіб із класу, в їдальні їдять 6-7, через численні отруєння, починаючи з першого вересня, а продукти, природно, списуються, зате директору Грищенковій готують окремі страви і носять просто в кабінет! Що ж це відбувається, як можна так знущатися з  дітей?» - передає Донпрес.
Дозвілля оформление ленты  Ольга Фреймут образилася на "холодний душ" від Сергія Притули Ольга Фреймут, яка знову повернулася на "Новий Канал", написала загадковий пост у соціальній мережі про те, що її колега ведучий Сергій Притула до неї занадто холодно ставиться. На думку Фреймут, така "нелюбов" завадить їм разом працювати над програмою, передає АСН. «Коли люди довгий час не бачаться, ймовірно, між ними відносини охолоджуються. Мені так здається. Я дуже люблю Притулу, але в останній раз, коли я його бачила, він стояв такий гарний, видно, що людина вже добре заробляє, від нього пахло парфумами, дорога куртка, у дорогого перукаря пострижений... Я підійшла до нього, поцілувала, а він опустив очі, і між нами був такий холод! Ну як я можу з такою людиною вести програму? Не знаю, може, у нього страх, що я прийшла на канал і у нього з'явилася конкурентка?» - "скромно" написала Фреймут. Нагадаємо, кілька років тому Ольга Фреймут з ​​гучним скандалом пішла з "Нового каналу" на "1+1" і там же продовжила вести програму "Ревізор". Через що два телеканали довго судилися, бо спочатку проект належав "НК". Тоді ж співробітники "Нового каналу" говорили, що між телеведучими пробігла чорна кішка. Притула неодноразово закидав Фреймут зраду команди. Поки що Сергій Притула ніяк не прокоментував випад Ольги Фреймут. Нагадаємо, телеведучі починали свою кар'єру разом, знімаючись в ранковому шоу на "Новому каналі".
Політика Конячка втомилася: Сергій Лавров зібрався на пенсію Російський міністр закордонних справ Сергій Лавров швидше за все звільниться з цієї посади і не увійде до нового уряду Росії. Нагадаємо, після перевиборів Володимир Путін збирається оновити і кабінет міністрів. Як розповіли RTVI кілька джерел, Лавров ось уже кілька років просився у відставку. Раніше в інтерв'ю спікер російського МЗС Марія Захарова говорила, що не знає, чи продовжить Лавров роботу на своїй посаді. У той же час в колах Лаврова кажуть, що він не піде на пенсію, а отримає почесну посаду в Раді безпеки Росії. Нагадаємо, днями міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров сильно впав під час спроби вийти на сцену форуму «Росія - країна можливостей". Після представлення його участі 67-річний Лавров спробував бадьоро скочити на сцену, проте чи то не розрахував ширину кроку, чи то послизнувся на гладенькій підлозі - але він впав на коліна.
Дозвілля оформление ленты  Випускниця інституту політдосліджень отримала «Порно-Оскар» У Лас-Вегасі пройшла 35-та церемонія вручення премії AVN Awards, на якій працівникам кіно-полунички вручають окремі "Оскари". У цьому році «Порно-Оскар» отримала Анджела Вайт, випускниця інституту політдосліджень у Парижі. Незважаючи на її зйомки у фільмах для дорослих, дівчина закінчила в Парижі інститут політичних досліджень. У 2010 році вона була кандидатом Австралійської партії сексу на виборах у штаті Вікторія. Кар'єру в порноіндустрії Вайт почала в 2003 році, відразу після свого 18-річчя. Вона стала першою австралійською моделлю, яка знялася для американської студії The Score Group. Перші вісім років вона знімалася тільки в сольних і лесбосценах і лише в 2011 році вперше знялася в хардкорних сцені за участю чоловіка. У 2013 році Вайт запустила свій офіційний сайт. У 2007 році Вайт дебютувала на телебаченні, знявшись в австралійському комедійному серіалі Pizza.
Суспільство оформление ленты  Кімнатні рослин, від яких втрачаєш сон, волосся і наречених Рослини в будинку створюють затишок, допомагають очистити повітря, здатні зміцнювати імунітет людини і просто приємні для очей. Але не всі рослини можна тримати вдома, особливо якщо у вас є маленькі діти. Під неймовірною красотою може ховатися небезпека для здоров'я і благополуччя членів сім'ї. Купуючи чергову квітку, ми навіть не знаємо про деякі шкідливі властивості кімнатних рослин, а потім раптово помічаємо проблеми зі здоров'ям. Якщо все ж тримаєте вдома такі квіти, то при догляді за подібними рослинами дотримуйтесь заходів безпеки. Обов'язково використовуйте при роботі з цими квітами рукавички і ретельно промивайте інструменти. Ні в якому разі не обрізайте ці квіти ножем, призначеним для їжі на вашій кухні. У народі вважають шкідливим тримати в будинку в'юнкі рослини - ліани, плющ, в'юни. Це може зашкодити особистому життю господині, оскільки чоловік у такому будинку не затримається. Також не варто вирощувати кактуси у спальні дівчини на виданні. Агресивна рослина здатна відвернути від неї всіх женихів, тому краще перенести її в іншу кімнату, а ще краще у вітальню. Там вона охоронятиме будинок від тих, хто прийшов з поганими думками. Але, крім народних прикмет, існують цілком доведені наукові думки про те, які рослини можуть бути небезпечні для здоров'я і благополуччя сім'ї. Диффенбахія Досить поширена в наш час кімнатна рослина. Часто його можна побачити навіть в дитячій кімнаті. Дійсно, його яскраве забарвлення приваблює увагу, але також і таїть в собі небезпеку. Зламаний або пошкоджений лист рослини виділяє токсичний сік, здатний викликати опік слизової оболонки, особливо при попаданні в рот, ніс або очі. А всім відомо, як діти люблять пробувати все на зубок. Крім того, деякі господині, пересаджуючи кімнатні рослини, користуються столовими приборами - ножами або ложками. Якщо їх потім погано вимити, це може призвести до отруєння. Олеандр Зазвичай цей великий квітучий чагарник висаджують у дворі приватного будинку, але іноді на зиму заносять додому. Робити цього у жодному разі не можна. Стебла, квіти, листя і плоди цієї красивої субтропічної рослини дуже отруйні. Так що зайвий раз подумайте, висаджувати її навіть на вулиці біля будинку, якщо у вас є маленькі діти. Також необхідно дотримуватися обережності при пересадці олеандра - щоб сік не потрапив на шкіру, користуйтеся гумовими рукавичками, а потім ретельно мийте руки. Не варто розміщувати поруч з кущем лавки або альтанки, щоб вдихати його аромат - тривале перебування поруч з кущем може викликати отруєння. Азалія Ця рослина виглядає приголомшливо, а її оксамитову різноманітність люблять багато садівників. Здається, милуватися квіткою можна нескінченно, але ця красуня - з колекції рододендронів підступна. В її листі містяться алкалоїди, що використовуються для створення деяких наркотичних речовин. Торкатися до листя азалії не рекомендується, так як вони містять токсичний сік. Ознаками його попадання в організм стає рясне слиновиділення, печіння в роті, нудота. У великих кількостях ця отрута може призвести до летального результату. Кротон Ця рослина також досить популярна у любителів кімнатних квітів. ЇЇ різнокольорове листя дійсно виглядає досить ефектно. Але саме вони таять у собі небезпеку для людського організму. Сік кротона отруйний. При попаданні в організм він здатний викликати блювоту, діарею, а при контакті зі шкірою - дерматит. Тому ніколи не пересаджують кротон за допомогою столових приладів і без рукавичок. А якщо в будинку є маленькі діти або домашні вихованці, які можуть «пополювати» на рослину, краще і зовсім її не заводити. Герань Цю рослину ви могли бачити на підвіконні ще у своєї бабусі. І тим не менше в будинку її краще не мати. Небезпека герані не тільки в отруйному соку, але і в сильному запаху, а точніше в аеро-алергенах, які поширюються по повітрю. Однозначно вона не підходить для дитячої кімнати, а також приміщень, де бувають люди, схильні до астми або алергії. При попаданні всередину соків рослини може виникнути головний біль, порушитися травлення і в'язкість крові. Але якщо ви все ж вирішили завести собі цю красуню - «пропишіть» її на балконі. Тюльпан Геснера Ця рослина дуже вражаюче цвіте. Має середнього розміру стебло, на якому розташовується велика квітка. Забарвлення різноманітне - від жовтих до червоних. Але перебування з цією квіткою тривалий час у приміщенні призводить до втрати волосся і облисіння. Трихоцереус Ця рослина є різновидом кактуса. Вона має довгі і великі голки і цвіте великими білими квітами, що мають приємний аромат. Рослина має в своєму складі галюциногени і токсини, які викликають параліч нервової системи.
Політика Отруєння Скрипаля: Росія звинуватила Велику Британію в теракті Москва вважає терактом проти росіян отруєння екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Британії. Про це заявив директор Департаменту з питань нерозповсюдження та контролю над озброєннями МЗС Росії Володимир Єрмаков, передає РІА "Новости". Влада Росії припускає, що інцидент зі Скрипалем, можливо, був зрежисований керівництвом Сполученого Королівства. "Логіка підказує тільки два можливих варіанти - британська влада або не здатна забезпечити захист від такого роду, скажімо так, теракту на своїй території, або вона сама, безпосередньо або побічно, (я нікого ні в чому не звинувачую) зрежисувала напад на російську громадянку. Третього просто не дано", -заявив Єрмаков. За словами Єрмакова, тепер треба шукати мету, яку переслідували отруйники Скрипаля. Він ще раз наполіг, що Росія до цього абсолютно непричетна, бо їй "не вигідно".
Політика Росіян змусять пояснювати мету поїздки в Україну Президент України затвердив рішення РНБО "Про невідкладні заходи щодо нейтралізації загроз національній безпеці у сфері міграційної політики". Документ запускає в дію механізм попередньої перевірки підстав для в'їзду на українську територію громадян Російської Федерації. Кабмін через місяць повинен підготує зміни в пов'язані з рішенням закони і в Кодекс України про адміністративні правопорушення. Також за місяць уряд також має забезпечити роботу чотирирівневої системи контролю за в'їздом та перебуванням в Україні іноземців та осіб без громадянства. Указ набирає чинності з дня його опублікування. Нагадаємо, Кабінет міністрів скасував можливість оформлення паспорта громадянина України у формі книжечки. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу.
Суспільство оформление ленты  У Миколаєві попрощалися з льотчиком Владиславом Волошиним У Миколаєві попрощалися з 29-річним майором, бойовим льотчиком, учасником АТО, в. о. директора "Миколаївського міжнародного аеропорту" Владиславом Волошиним. Нагадаємо, чоловік наклав на себе руки. Провести в останню путь воїна-героя прийшли сотні людей. "Невимовна скорбота і біль, а ще питання, чому так сталося, чому він пішов із життя? Вічна йому пам'ять", - сказав товариш Владислава Антон. Попрощатися з Владиславом також прийшли керівники міста та області. Вони мовчки поклали квіти і швидко пішли. На похорон приїхала мама Владислава з Луганської області, біля труни стояли його дружина зі старшою дитиною. У загиблого залишилося двоє маленьких дітей - 2 і 5 років. Після прощання в одному з миколаївських моргів Владислава відвезли до Одеси - на кремацію, похорон, за попередніми даними, має відбутися на батьківщині Народного Героя - в Луганській області. Нагадаємо, як заявляють місцеві журналісти, Волошин міг вбити себе через тиск на нього представників влади в питанні про фінансування ремонту місцевого аеропорту. Поліція ще не закінчила розслідування справи.   Ця подія викликала широкий резонанс у Миколаєві. Багато хто вважає, що трагедії передував тиск з боку чиновників облдержадміністрації. У Миколаєві 20 березня відбувся мітинг з вимогою відставки голови ОДА Олексія Савченка. Поліція розслідує 5 версій трагедії, чотири з яких - самогубство і одна - нещасний випадок при поводженні зі зброєю.
Спорт Лідери Шахтаря не планують продовжувати контракт із клубом Розмови про те, що "Шахтар" в міжсезоння може втратити своїх лідерів, ходять давно. Але тільки зараз футболісти, у яких є плани покинути Україну, сказали про це публічно. Причому зробили це синхронно, після закінчення єврокубкової кампанії гірників, передає Ukr.Media. Бернард, яким, за даними ЗМІ, цікавляться "Рома", "Севілья", "Інтер", англійські клуби, до літа буде заліковувати травми. А потім визначиться зі своїм майбутнім. "Дав зрозуміти "Шахтарю", що не хочу залишатися - я хочу до більших вершин! - заявив в інтерв'ю Бернард, для якого гра з "Ромою" стала, швидше за все, останньою в складі донеччан. - Коли контракт з Шахтарем закінчується, хочу перейти в інший клуб. Можливо, повернуся в Бразилію. Поки не знаю, де продовжу свою кар'єру. Поки немає нічого певного, нічого остаточного, вивчу ті пропозиції, які з'явилися, і виберу кращий варіант", - заявив футболіст, додавши, що його не влаштовує рівень чемпіонату України, що останнім часом сильно впав. Тайсон також заявив, що рівень чемпіонату України його не задовольняє. Фред вже нагострив лижі перебратися до Англії. "Упевнений, що зможу прогресувати в АПЛ. Не сумніваюся, що це найкраща ліга світу, - вважає Фред. - Мої агенти зроблять усе можливе, щоб у наступному сезоні я грав в Англії. Взимку була пропозиція "Шахтарю" від "Манчестер Сіті", але я був задіяний в Лізі Чемпіонів. Подивимося, що буде влітку", - сказав він. І, нарешті, Феррейра, чия угода з гірниками діє до літа, теж не впевнений, що пов'яже своє майбутнє з "Шахтарем". З чуток, форвард може продовжити кар'єру в "Інтері".
Політика Справа Скрипаля: Посли Британії, Франції, Німеччини, США і Китаю не прийшли в МЗС Росії МЗС РФ зібрало майже всіх іноземних послів і розповіло їм свою версію ситуації з отруєнням колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його дочки в Британії, повідомляє ТАСС. На зустріч прийшли посли Іраку, Сирії, КНДР, Палестини, ряду інших дипмісій. Посольства провідних західних країн, а також Китаю, представлені на більш низькому рівні. На брифінгу був присутній представник британського посольства, сам посол Великої Британії відмовився від зустрічі. Також були відсутні посли Франції, Німеччини, США та Китаю. На брифінгу директор департаменту з питань нерозповсюдження та контролю над озброєннями МЗС РФ Володимир Єрмаков заявив, що "режисерами нападу" на колишнього російського шпигуна можуть бути Британія або США. Втім досить скоро він виправився, уточнивши, що Росія нікого не звинувачує. Нагадаємо, напередодні АСН розповідала, що 20 березня з Британії вислали 80 російських дипломатів і їхніх родичів. Співробітники посольства проводжали колег зі сльозами. Посол РФ в Лондоні Олександр Яковенко попрощався з висланими в аеропорту. Британську пресу на поріг не пустили.
Дозвілля оформление ленты  Брітні Спірс повернула час назад. Співачка приголомшливо змінилася Що ви відчуваєте, дивлячись на ці фото? Що дивитеся у далекі 2000-ні? А якщо ми скажемо, що співачка Брітні Спірс, пройшовши вогонь, воду і мідні труби, ось так виглядає в свої 36 років? Джинсові ботфорти на шнурівці і кроп-топи з оголеним пупком - Kenzo найняло Спірс рекламувати його нову колекцію. Автором зйомки, яка відбулася в Парижі, став легендарний фешн-фотограф Пітер Ліндберг. «Спочатку це було дивно і незвично для мене, було непросто вийти на вулицю в такий відвертому одязі. Але результат вийшов чудовим і в підсумку ми весело провели час на зйомці», - розповідає співачка. Недоброзичливці відразу ж почали критикувати бренд за занадто зафотошоплені фотографії співачки. Однак зауважимо, 36-річна Брітні - це не 25-річна розгульна і розтовстіла алкоголічка. Вона до сьомого поту займається спортом, веде правильний спосіб життя і буквально розцвіла. Подивіться на цей прес на відео - таке неможливо підробити в фотошопі.   Публикация от Britney Spears (@britneyspears) 15 Мар 2018 в 10:37 PDT
Політика Прийшла і сіла: Савченко з'явилася на засідання комітету, з якого її виключили Народний депутат Надія Савченко з'явилася на засідання парламентського комітету з питань національної безпеки. Нагадаємо, її звідти виключили кілька тижнів тому. Нардеп показала документ і заявила, що оскаржила своє виключення в суді. "Копію рішення суду я надам. Виключити депутата з комітету неможливо, постанова незаконна", - заявила Савченко і сіла на своє місце за столом. При цьому члени комітету ніяк не відреагували на появу Савченко. Їй не робили зауважень, ніхто з нардепом не сперечався. Втім, засідання комітету все одно не відбулося через відсутність кворуму. Не вистачило двох депутатів. Глава комітету Пашинський висловив обурення неорганізованістю депутатів. Нагадаємо, завтра Верховна Рада буде розглядати питання про зняття недоторканності з Надії Савченко. Сама вона напередодні заявила, що два роки розігрувала українські спецслужби.
Політика Зірка Comedy Club потрапив у "Чистилище" Російський комік, автор і виконавець власних пісень, учасник російського КВН і зірка шоу Comedy Club Семен Слєпаков потрапив у базу "Миротворця". Запис про нього з'явився в розділі "Чистилище". У поясненні до вироку йдеться, що Слєпаков потрапив туди за "свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення в окупований Росією Крим. Незаконну концертну діяльність на території окупованого Криму". Семен Слєпаков 17 березня 2018 року виступив на відкритті ресторану Simfero в окупованому Сімферополі. Нагадаємо, раніше відомому блогеру з Росії Іллі Варламову дозволили в'їзд на територію України попри те, що його ім'я занесено в базу «Миротворця». Як повідомляється на офіційній сторінці «Миротворця» в Facebook, російський блогер Ілля Варламов погодився співпрацювати з правоохоронними органами України в обмін на дозвіл відвідати Одесу.
Економіка Перерахунок пенсій військовим: Рева розповів, що врахують в першу чергу Перерахунок пенсій військовим пенсіонерам буде здійснюватися з урахуванням трьох складових: окладу за посадою, військового і спеціального звання, надбавки за вислугу. Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева під час засідання уряду в середу. "До кінця березня уповноважені органи силових міністерств і відомств повинні завершити передачу довідок про розмір грошового забезпечення. Після отримання всіх довідок в квітні цього року Пенсійний фонд забезпечить виплату підвищених пенсій всім військовим пенсіонерам. При цьому ті, хто отримає підвищення у квітні, одночасно отримає підвищену суму з січня по березень включно", - сказав він. Рева підкреслив, що перерахунок пенсій військовим пенсіонерам буде здійснюватися з урахуванням трьох складових: окладу за посадою, військового або спеціального звання, надбавки за вислугу років. У зв'язку з цим, за його словами, органами Пенсійного фонду до 2 березня надані уповноваженим органам силових міністерств і відомств списки пенсіонерів для складання довідок про розмір грошового забезпечення. Чиновник нагадав, що в ці списки включені 536 000 пенсіонерів силових органів. У той же час міністр звернув увагу на те, що підвищення пенсій військовослужбовцям буде проходити в три етапи. Зокрема, він зазначив, що на першому етапі, тобто з 1 січня 2018 року, пенсії для військовослужбовців та інших силовиків підвищуються в середньому на 1500 гривень; з 1 січня 2019 - на 750 гривень і з 1 січня 2020 року - ще в середньому на 750 гривень. З огляду на те, що на 1 січня 2018 середня пенсія становила 2898 гривень, тому за два роки військові пенсії зростуть майже вдвічі, додав Рева. Нагадаємо, сьогодні біля Верховної Ради військові пенсіонери анонсували 9-й етап Всеукраїнської акції протесту пенсіонерів силових структур проти "антисоціальної політики уряду", а також - озвучили свої вимоги до влади.
Кримінал У промзоні Запоріжжя виявили звалище людських останків У Запоріжжі, в промисловій зоні виявили звалище медичних відходів, серед яких виявилися людські останки. Місцеві жителі поскаржилися пресі на моторошний сморід, який поширюється по району навіть в мороз. Страшні знахідки були виявлені в покинутій будівлі з вибитими шибками. Там знаходилися медичні відходи і людські останки, якими харчувалися бездомні тварини, повідомляє ТСН. На місце викликали поліцію, яка встановила, що територія належить фірмі, яка повинна вивозити відходи з медустанов Дніпра і Запоріжжя. СБУ підрахувало, що всього на території звалища зберігається близько півтори тонни людських останків, які вивозилися в тому числі і з установ, що працюють з хворими на туберкульоз. Відходи пролежали близько 2,5 місяців. У компанії, відповідальної за вивезення відходів, заявили, що на це майно було накладено арешт і що вони не мали право його вивозити.
Дозвілля оформление ленты  Як вимерлі римські гіганти: У США показали найбільше цуценя в світі У Мережі знайшли найбільше цуценя в світі. Навіть не велике - а просто гігантське. Його кличка Євфрат, довжина - 1,8 метра, а вага - 80 кілограмів. Йому поки тільки 9 місяців, а він здатний ударом лапи контузити дорослу людину, не кажучи вже про наслідки укусу цих величезних щелеп, розповідає Dailymail. Таких як Євфрат в світі мало. Він - представник нової породи - американський молосс і є найближчим генетичним нащадком месопотамського Молосси, яка вимерла ще до нашої ери. Древній молосс був одним з найпопулярніших і відомих собачих стародавнього світу. Ці «здоровані» служили головними військовими собаками як у греків, так і у римлян ще в давні часи. Порода неодноразово з'являлася в старовинній літературі протягом вісімсот років. Її знали і нею захоплювалися деякі з найзнаменитіших людей історії, включаючи Аристотеля, Олександра Великого і Вергілія. Вони використовувалися під час боїв Господар пса, 41-річний Джаред Хоузер з США, каже, що той з'їдає по 8 мисок корму. При цьому цуценятко продовжує зростати.
Кримінал оформление ленты  Дитина кричала як різана. З тернопільської школи викрали дівчинку У Тернополі в школі на вулиці Лесі Українки в перерві викрали дитину. Як виявилося, біологічний батько намагався витягти силою дівчинку з навчального закладу, повідомляє місцевий сайт. "3 роки знущається над нами, переслідує, нападає і залякує. Він тримав дитину 2 місяці і не давав можливості нам бачитися, писав брудні заяви в СБУ на мене і мою сім'ю ... мене душили на очах у моєї дитини, ми не могли ходити в школу майже 6 місяців, а коли приходили то нас завозили додому поліцейські, потім мене судили за недбале виконання батьківських обов'язків. Система яка діє на стороні нездорового глузду, покриває злочини, де довести факт насильства майже неможливо, але злочинцеві нічого не варто довести вою правоту і невинність", - написала мати дитини в соцмережі. Вона повідомила, що дівчинку відбили від ненормального батька небайдужі люди. Також вона назвала його ім'я - Нефедов Володимир Олександрович. За її словами, чоловік веде практику психолога без освіти і користується підтримкою "надресированих нещасних жінок".
Кримінал Російську журналістку згвалтував прибиральник елітного готелю Російську журналістку Анну Карабаш згвалтували в елітному готелі на Сейшельських островах. Злочин скоїв прибиральник готелю, в якому вона жила. Цю історію Анна розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. "Мене згвалтували 4 травня 2017 року в супер-розкішному готелі Senses Zil Pasyon. Там я була в якості журналіста, це була прес-поїздка. Я спала на віллі. Була ніч, пів на першу ночі. Прийшов прибиральник - не знаю як, бо я спала, - і згвалтував мене. Я цю людину ніколи до цього не бачила. Він був з ножем і в тому числі обіцяв убити. Я кричала. Я виривалася. Я дряпалася. Він був сильнішим", - зізналася дівчина на своїй сторінці в соціальній мережі, передає bzns.media. Журналістці не було кому допомогти, так як вілли тут знаходяться далеко одна від одної. Вона хитрістю напоїла гвалтівника снодійним і втекла. Пішки добігла до сусідньої вілли, куди втім поліцію викликали неохоче - тільки через 8 годин після її приходу. Журналістка зізналася, що проходить пост-травматичну терапію.
Події оформление ленты  Привид завівся в селі під Харковом. Жителі зняли моторошне відео Жителів українського селища Бабаї в Харківській області переполошив привид, якого зняв на відео один з місцевих жителів. Якось він їхав вночі на машині і на околиці селища помітив світлий людиноподібний силует, що плавно рухається по глибоко спаханному полю. Чоловік подумав, що йому здалося. Але на подив очевидця, це "щось" зафіксував його відеореєстратор. Чоловік описує щось як фігуру без ніг, рук і голови. Примітно, що в останні роки в Бабаях відбувається щось зловісне і моторошне. Селяни розповідають, що в цьому місці троє людей наклали на себе руки. Також було знайдено труп чоловіка. Місцеві жителі бояться виходити на вулицю. А в лісі неподалік пропадають жінки. Наприклад, одна зі зниклих раніше скаржилася родичам на голоси в голові, що звали її в ліс.

Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів




/-0,96667194366455-/ /-pc-/
Top