counter
Архів Повернутись назад 21 Лютого 2019
21 Лютого
Дозвілля Стало відомо, скільки заробляє Юрій Шатунов Лідер групи «Ласковый май» Юрій Шатунов давно живе в Німеччині. Зараз він продовжує займатися творчістю, але до сих пір живе на накопичені кошти від гастролей в 80-х. Однак артист досі може дозволити собі витратитися на зйомки кліпів. Наприклад, робота над відео «Літо кольору неба» обійшлася Шатунову в 400 тисяч доларів. Андрій Разін, який займався розкруткою «Ласкового мая», до цих пір згадує, скільки грошей приносили численні концерти екс-вихованців з дитячого будинку. «Висипав всі ці гроші - такий шар виявився цих грошей ... тому що рублі, п'ятірки, трійки, ну мільйон рублів, можете уявити?» - розповідав Разін. Одного разу Юрій Шатунов вирішив забрати всі гроші, які йшли на його ощадний рахунок. «Він зажадав, щоб йому заплатили всі гроші. Йому заплатили. Дали сумку або дві. Сказали: «Ось твої гроші, але тільки сам будеш їх возити!» Приїхали в наступне місто, ще дали дві сумки, потім ще дали дві сумки. І він заплакав і сказав: «Забирайте, мені нічого не треба», - розповідав продюсер Олексій Мускатін. Оскільки у Шатунова і Разіна хороші відносини, продюсер не став просити з нього грошей за виконання композицій «Ласкового мая», хоча усіма правами на групу володіє він. Шатунов непогано заробляє, даючи близько 40 концертів на рік. «Цифра 30 тисяч євро за концерт, за замовний захід - це дуже серйозний гонорар, рівня хороших, затребуваних артистів, є деякі артисти в нашій країні, які зараз, що називається, «за дужками», народна до них любов не залежить від нових пісень або участі у якихось проектах телевізійних. Юра Шатунов - один з них. Він каже: «Я хочу три місяці на рік - поїздити». Ок, поїхали!»- поділився музичний критик Олексій Остудін. Юрію навіть не треба займатися ніяким бізнесом, а його дружині - працювати. «Тому що у подружжя є свої обов'язки: це не бізнес, а її материнські обов'язки. Вона веде сім'ю. А я займаюся творчістю. Ось в принципі і весь бізнес», - розповідав Шатунов в програмі «Світська хроніка».
Події оформление ленты  Своїх немає: співачку Азізу звинуватили у викраденні дитини Молода жінка з Узбекистану звернулася в програму «На самом деле», щоб розшукати артистку. Вона заявила, що співачка спокусила її чоловіка і ховає їхню спільну дитину, розповідає  СтарХит. Сама Азіза в її 54 роки користується популярністю у чоловіків. Єдине, що досі мучить жінку, - відсутність дітей. Лише недавно вона зізналася, що була вагітна на момент трагедії з Ігорем Тальковим, але у неї стався викидень. А пару тижнів тому колишній коханий співачки Джанатан Хайдаров повернувся до неї після 12 років розлуки і привів із собою маленьку дочку від іншої жінки. Він зізнався, що готовий піти від дружини і виховувати дитину разом з Азізою, проте мати дівчинки категорично проти. Вона не тільки звинуватила зірку, що та спокусила її чоловіка і викрала доньку, а й заявила, що чоловік вкрав не свою дитину. Виявилося, що жінка зраджувала чоловікові і народила дитину від коханця. Також екс-коханого Азізи перевірили на детекторі брехні, і аналіз підтвердив, що чоловік бив старшу дитину в їхній сім'ї. Дізнавшись про складні взаємини в родині Джанатана, Азіза відмовилася підтримувати з ним спілкування.
Здоров`я Завдяки хірургам жінка без піхви готується народити Пластичні хірурги допомогли жінці, яка з'явилася на світ без піхви. Їй відтворили цей орган з кишечника, а тепер вона чекає трансплантації матки для того, щоб зачати дитину. 37-річна Тара Греттон з Нортумберленда з'явилася на світ без піхви, що має дуже в медицині дуже довгий термін під назвою синдром Майєра-Рокітанского-Кюстера-Хаузера. Ще кілька років тому такі жінки не могли навіть у найсміливіших мріях розраховувати на можливість зачаття дитини, але тепер медицина надає їм таку можливість. Хірурги створили Тарі піхву з її кишечника в ході тривалої реконструктивної операції. Більше того, жінка знаходиться в списку очікування на трансплантацію матки, після якої у неї з'являться всі шанси зачати дитину і виносити її в своєму тілі. Відзначимо, що спочатку у Тари зазначалося недорозвинення піхви і яєчників, хоча з зовнішньої сторони тіла геніталії виглядали цілком нормальними. Через це діагноз синдром Майєра-Рокітанского-Кюстера-Хаузера був поставлений тільки в 14 років. Саме тоді медики повідомили дівчині про те, що вона страждає від найбільш важкого його різновиду, тобто повної відсутності вагінального каналу, матки, шийки матки і фаллопієвих труб. Більше того, у Тари була всього одна нирка. У підлітковому віці вона пройшла через операцію зі встановлення спеціального вагінального тунелю, яка в медицині називається вагінопластіка клубової кишки. І ось тепер разом зі своїм 34-річним бойфрендом жінка чекає ще однієї епохальної події свого життя - пересадки матки. Після цієї операції лікарі зможуть скористатися яйцеклітиною Тари і сперматозоїдами її коханого для того, щоб створити запліднений ембріон, який вони пересадять жінці в матку.
Дозвілля Сєдокова зубожіла і здала в ломбард прикрасу Українська співачка Анна Сєдокова зізналася, що коли взяла іпотеку на квартиру, то залишилася без грошей. "Я взяла квартиру в іпотеку з розстрочкою на 20 років. Мене всі запевняли, що початковий внесок буде не більше 10 відсотків, і я, виходячи з цього, пригледіла велику квартиру у вподобаному мені житловому комплексі. Прийшла подавати документи, мене попередили: «Не дивлячись на те що ви власник великої компанії і платите всі податки, схвалити вам іпотеку буде вкрай складно». Через кілька днів телефонують: «Вам усе схвалили, у вас є два тижні, щоб зібрати суму початкового внеску». - «Десять відсотків?» - питаю я радісно. «Ні, не 10, а 30». І чуючи моє замішання в трубці, додають: «Якщо ви їх не знайдете і прострочите, вам вже іпотеку ніколи не схвалять", - цитує Сєдокову tele.ru. За її словами, вона здала в ломбард свій хрестик і позичала гроші у друзів і знайомих. "І в останній день, коли я вже готова була здатися, знаходиться людина, яка дає мені гроші, яких бракує, в борг на два місяці. І я беру цю іпотеку. Ревли всі - від щастя і пережитого хвилювання. А більше всіх ревіла я", - прокоментувала Сєдокова. Раніше повідомлялося, що шанувальники Сєдокової заскочили її на брехні.
Політика У представників штабів одного з кандидатів у президенти тривають обшуки Правоохоронні органи проводять обшуки у представників виборчого штабу кандидата в президента і лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко, повідомила довірена особа політика Віталій Рябцев. "Ранок почався з обшуків. За особистим дорученням Юрія Луценка прокурори ініціювали отримання судових постанов на обшуки у прихильників "Батьківщини". Для цього Луценко вчора змінив склад групи прокурорів. Я як довірена особа кандидата на 75-му окрузі виїхав на місце подій. Відбирають особисті речі, в т.ч. членів сім'ї. На моїх очах у трирічної дитини відібрали телефон. Слідчий ДБР вилучає агітпродукцію Юлії Володимирівни. Фактично правоохоронні органи працюють на штаб чинного президента", - написав Рябцев на своїй сторінці в Facebook. За даними ЗМІ, обшуки проводяться в декількох областях. Подробиці уточнюються. Раніше повідомлялося, що днями СБУ зірвала чергові деструктивні плани РФ по Україні. Зокрема, через один з проектів дестабілізації ситуації так званої "Білої балаклави", члени якої, діючи за вказівками, які надходили з Москви, з осені 2018 року, готували зрив виборчого процесу відразу після закінчення першого туру виборів президента України.
Дозвілля Дружина Башарова подала на розлучення з чоловіком-нелюдом Дружина російського актора Марата Башарова Єлизавета подала на розлучення з артистом, який її постійно бив. "Нічого не змінювалося, не вистачало сил піти, адже полюбила я іншу сторону людини. Почуття сорому і клубок у горлі перестали залишати. Соромно в цьому жити, соромно приховувати, соромно говорити. Зараз вже немає сенсу приховувати. Я чекала, що Марат знайде в собі сили і потрібні слова, щоб прокоментувати цю ситуацію, але він знову робить вигляд, що нічого не сталося і все добре. Мені дуже шкода, що у нього немає бажання вилікуватися і покінчити з цією недугою заради нашої сім'ї, заради своїх дітей, заради своєї кар'єри", - написала Башарова на своїй сторінці в Інстаграмі. Вона висловила надію, з Башаровим вдасться зберегти дружні стосунки заради їхньої спільної дитини Марселя. Нагадаємо, Башаров прославився не тільки своєю акторською роботою, а й тим, що постійно піднімав руку на своїх дружин.
Політика На Донбасі бойовики захопили в полон держслужбовця У Макіївці, яка на даний момент підконтрольна "ДНР", викрали держслужбовця з Волновахи, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Донецькій області. "У відділення поліції надійшло повідомлення від 30-річної жінки про те, що її чоловіка, який поїхав на власному автомобілі "Хонда" в окуповану Макіївку, викрали невідомі. 36-річний держслужбовець із Волновахи (працює в Волноваському районному відділі державної виконавчої служби ГТУЮ в Донецької області, на посаді начальника) поїхав до хворих родичів у м.Макіївка, де потрапив у полон, а особистий автомобіль «Хонда» був захоплений", - ідеться в повідомленні. За фактом інциденту порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" і ч. 3 ст. 289 "Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинені організованою групою, або щодо транспортного засобу". Раніше стало відомо ім'я бійця ЗСУ, який потрапив у полон бойовиків.
Дозвілля Хто зі знаків Зодіаку найбільше заздрить? Астрологи склали рейтинг найбільш заздрісних Знаків Зодіаку, детально розповівши, хто ж із 12 представників зодіакального кола постійно відчуває заздрість і готовий через це зруйнувати чуже життя. Ніхто не ідеальний: у кожного представника зодіакального кола є як позитивні, так і негативні риси характеру. Однак у деяких Знаків Зодіаку пороки виявляються найбільш яскраво. 5 місце - Риби Риби рідко заздрять. Це навіть не стільки заздрість, скільки замаскована жалість до себе. Їм стає дуже прикро, якщо сусід катається на дорогій іномарці, а вони - на старій дев'ятці. І так у всьому. Правда, розумні Риби ніколи публічно не покажуть свої негативні почуття, а ось пустити чутки і плітки за спиною їм не важко буде. 4 місце - Рак Раки майстерно ховають заздрість, але це зовсім не означає, що її немає. Деякі представники цього Знака можуть десятиліттями жити з людиною, яку таємно зневажають, і при цьому ніколи не показати цього. Крім того, астрологи повідомляють, що Раки - це не небезпечні заздрісники: вони не стануть розпускати чутки або робити підлості. Проте їх краще тримати на відстані і особливо не покладатися на їхню допомогу - вони можуть не відгукнутися тоді, коли вам буде потрібна підтримка, і навіть таємно радіти цьому. 3 місце - Овен Для представників Знака Овна заздрість - це рушійна сила. Якщо Овен почав заздрити - він хоче отримати те, чому заздрить, і ніколи не відступить, поки не доб'ється свого. Це зачіпає всі сфери життя. Овен заздрить вашим грошам і зв'язкам? Зовсім скоро він буде отримувати більше за вас і обросте зв'язками. Почав заздрити вам, тому що ви купили квартиру? Нічого, він купить собі ще більшу. Заздрість викликана тим, що людина вибрала вас, а не його? Овен кістьми ляже, але зробить усе можливе, щоб ця людина була з ним. 2 місце - Лев Леви - це царі, і крапка. У них за визначенням має бути все найкраще. У разі, якщо щось краще є у кого-то другого, Леви будуть заздрити і за спиною намагатимуться прибрати конкурента зі шляху. Або не за спиною. Майстри інтриг, що володіють природним даром переконання, вони можуть запитати і збити з шляху. Заздрість Лева - не мирна, а скоріше їдка і агресивна. 1 місце - Скорпіон Ось уже кого варто обходити стороною, так це Скорпіонів. Вони майстерно маскують свої негативні сторони і плетуть справжні інтриги. У розумних Скорпіонів все продумано не на крок - на сорок кроків вперед. Скорпіон не заздрить по-доброму - йому потрібно те, чим володіє об'єкт його заздрості. Він може демонструвати свою доброзичливість, а на ділі гнатися за своїми корисливими цілями. Наприклад, Скорпіон позаздрив вашій роботі - значить, він захоче зіштовхнути вас з арени. Тут він буде дуже винахідливий, може навіть прикидатися кращим другом рівно до того часу, поки вас не попросять звільнитися - завдяки підказкам хитрого друга-Скорпіона.
Політика Росія придумала нову провокацію від України в Керченській протоці Глава російського Міністерства закордонних справ Сергій Лавров заявив, що Україна нібито готує провокацію в районі Керченської протоки - "черговий прорив". "Зараз вони вже готують черговий прорив, теж з порушенням правил проходу цієї складної акваторії. Зараз вони готують чергову незаконну спробу прориву без всяких запитів, без дотримання заходів безпеки, без лоцмана. Причому опитують, як мені сказали, країни НАТО із запрошенням направити своїх представників на ці кораблі для того, щоб разом з НАТО прориватися через Керченську протоку", - цитують Лаврова російські ЗМІ. Україна поки що не реагувала на черговий вкидання фейків з боку РФ. Нагадаємо, в кінці листопада минулого року Росія захопила в районі Керченської протоки українських моряків.
Дозвілля Загостриться конкуренція: гороскоп на 22 лютого Завтрашній гороскоп ніби спеціально створений для того, щоб домагатися свого: зірки наділяють такими якостями, як рішучість, енергійність, пробивні здібності і здоровий егоїзм. Не дивно, що з цієї причини сильно загостриться конкуренція в будь-яких сферах життя - від роботи до любові. 22 лютого багато захочуть довести свою перевагу або просто будуть впевнені в тому, що краще за інших знають, як діяти. Овен 22 лютого вам не варто говорити про те, в чому не надто добре розбираєтеся. Або підготуйтеся до розмови, або не розкривайте рота, інакше вам не забудуть вказати на вашу некомпетентність. Телець Постарайтеся сьогодні стежити за тим, щоб дії оточуючих вас людей більше ґрунтувалися на реальних знаннях, а не на важкодоказових припущеннях. Близнюки У п'ятницю ви досягнете більшого успіху якщо будете діяти потихеньку, нікому не розповідаючи про свої наміри. Заявивши про них відкрито, ви ризикуєте наштовхнутися на безпричинне протидія, просто з почуття протиріччя. рак Ви сьогодні будете настільки яскраві і гучні, що оточуючі просто не зможуть не помітити вас, як би велике ні було їх бажання проігнорувати ваше присутність. Не лякайте ви їх, хворобливості. Лев 22 лютого вам напевно буде потрібно докласти чималих розумові зусилля до вирішення якоїсь проблеми. Можливо, доведеться піти на мозковий штурм. З'їжте з ранку шоколадку - сприяє. Діва Кожна хвилина, що йде в небуття, унікальна. Не витрачайте їх даремно, особливо сьогодні, коли вони ще й будуть відрізнятися дивовижною врожайністю на щасливі випадки. Терези Що б не відбувалося, сьогодні ви будете центром загальної уваги. Сховатися від цієї честі не вдасться, доведеться потерпіти. Скорпіон 22 лютого ви будете душею компанії, якщо, звичайно, не віддасте перевагу провести день в гордій самоті. Ви можете дозволити собі нести будь-яку нісенітницю, ваші слова лише розвеселять оточуючих. Стрілець У п'ятницю вам може знадобитися допомога фахівця, можливо, це буде дуже дорого коштувати. Не слухайте свій внутрішній голос, він буде схильний до помилок як ніколи. Козеріг Остерігайтеся занадто експресивних висловлювань, особливо з патетичним відтінком. Однак це не означає, що всяка розмова повинен управлятися за допомогою еквалайзера. Водолій Те, що ви настільки необачно вважаєте легким незручністю, на яке не варто звертати увагу, дуже скоро може стати неабиякою проблемою. Подбайте про її вирішенні зараз, поки це питання не стало життєво важливим. Риби Над вами зависла деяка загроза, небезпека якої можна запобігти, якщо зайнятися цим питанням негайно. Тихо забитися в кут, щоб смиренно очікувати розплати за помилки ви завжди встигнете.
Дозвілля 69-річна Пугачова здивувала сексуальним вбранням Примадонна російської естради Алла Пугачова не перестає дивувати шанувальників стильними й ефектними образами. Так, чоловік Пугачової опублікував в Інстаграмі відео, на якому артистка збирається з донькою за покупками. 69-річна зірка при цьому одягнена в чорне кепі, чорну кофту і стильну шкіряну спідницю вище коліна, яка вигідно підкреслює її стрункі ноги.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Немного сегодняшнего единственного моего полностью выходного дня в февраля без съёмок и концертов Гуляли с Гариком. Лиза с мамой поехали в магазин за подарками для меня и Гарика на 23 февраля. Когда я спросил у Лизы, куда они, она пыталась скрыть, как могла, цель поездки #семья #дети #гарригалкин #елизаветагалкина #алла #максимгалкин Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru) 20 Фев 2019 в 7:12 PST
Дозвілля Вас чекає багатообіцяюче знайомство. Любовний гороскоп на 22 лютого 22 лютого зірки дарують особливу енергійність і впевненість в любовних справах, спонукаючи діяти і налаштуватися на перемогу. Тому п'ятниця хороший час для того, щоб зважитися зробити новий крок у відносинах або завести багатообіцяюче знайомство. Овен22 лютого вашій коханій людині буде непросто пояснити вам якусь істину, яка їй буде здаватися прописною. Постарайтеся вникнути в неї якомога раніше і швидше, щоб не дратувати хорошу людину і не доводити її до нервового зриву, ймовірність якого досить висока. ТелецьНе будіть звіра в тому, хто старше вас, або вище за матеріальним становищем! Краще взагалі не попадайтеся йому на очі - в іншому випадку дуже велика ймовірність втратити будь-яку надію на вільний час, а значить - і на особисте життя. БлизнюкиНайстрашніше, що ви можете сьогодні зробити - це нічого не робити. Що завгодно, тільки не бездіяльність. Інакше вас здолають різноманітні думки про ваш кохану людину і взаєминах з ним, причому не найбільш приємного характеру. До конструктивного висновку все одно не прийдете, а почати турбуватися серйозно можете. Вам же це не потрібно. РакВи можете радісно потирати руки: все йде за вашим планом. Відносини розвиваються саме так, як ви цього хотіли, перешкод, начебто, не передбачається, так що можете вважати себе великим стратегом і інтриганом. До речі, вам із собою ще не нудно? Розмаїття не хочеться? Лев22 лютого, схоже, збудуться всі ваші найгірші побоювання щодо ваших стосунків з вашим коханою людиною. Відбудеться те, чого ви так давно боялися. Однак воно на ділі цілком може виявитися не таким страшним, як здавалося і, можливо, навіть призведе до сприятливих наслідків. ДіваКолесо Фортуни повернеться сьогодні на правильний кут - вам нарешті вдасться виграти в лотерею або зняти джек-пот у казино. На виграш зірки рекомендують придбати мільйон яскраво-червоних троянд для дружини, а якщо ви - жінка, то купіть собі щось гламурненьке, і нехай він увечері випаде в осад! Терези22 лютого у вас має бути зустріч із людиною вашої мрії. Головне - зрозуміти, що це вона, що іншої вам не треба і ви готові прожити з нею все життя. І було б здорово, якби вона і сама все це зрозуміла, бо в іншому випадку переконати її у всьому цьому буде важкувато. СкорпіонУ п'ятницю сприятливий день для довгих спільних прогулянок. Навіть якщо погода не надто сприяє - в такому випадку прогуляйтеся під парасолькою, нехай під нею буде ваш індивідуальний простір. Ваш маленький світ на двох. Всі найскладніші проблеми сьогодні з легкістю вирішаться на свіжому повітрі. Стрілець22 лютого ви будете стояти на порозі якихось серйозних змін у вашому особистому житті, які будуть вас радувати і страшить одночасно. Ви, звичайно, можете повернутися до них спиною і втекти світ за очі, але хіба вам не цікаво, як будуть розвиватися події далі? КозерігНинішній місяць - ваш місяць! І сьогодні ви в цьому черговий раз переконаєтеся. Удача попливе вам в руки. Головне - її не упустити. Тому не соромтеся відповідати щирими посмішками на посмішки перехожих, дарувати всім радість і світло. Окупиться сторицею! ВодолійВ цей день вам буде особливо непросто змусити себе пояснити ту чи іншу очевидну істину вашій коханій людині. Ви чомусь будете на двісті відсотків впевнені в тому, що вона вас все одно не зрозуміє. Можливо, не варто заздалегідь ставити на ньому хрест, а для початку спробувати щось зробити? Риби22 лютого вашій коханій людині захочеться щось виправити в вас і у вашому житті, однак навряд чи вона зі своїми бажаннями доб'ється дійсно позитивних результатів. Швидше, вас роздратує не в міру. Краще розлютитися превентивно, в іншому випадку подібні акти залякування вже не допоможуть.
Дозвілля Через тиждень весна: як підготуватися знакам Зодіаку Весна - час пробудження, наснаги та позитивних змін. Весняний вітер обов'язково принесе довгоочікуване щастя, якщо ви зумієте скинути з себе зимові кайдани і зустріти весну правильно. Початок весни - ідеальний шанс змінити життя на краще, відкрити в ній нову главу. Щоб протягом трьох весняних місяців удача і відмінний настрій не покидали вас, пропонуємо закінчити зиму і зустріти весну правильно, взявши до уваги рекомендації для кожного Знака Зодіаку. ОвенТемпераментні Овни - володарі гарячого вдачі. Навесні їм дуже складно всидіти на місці: ці три місяці проходять у них в постійному русі і досягненні поставлених цілей. Щоб весна пройшла вдало, вже в кінці лютого Овнам слід вибрати для себе нову мету і приступити до її реалізації. Немає значення, яку мету виберуть Овни, головне, щоб за три місяці вони змогли спокійно її досягти. ТелецьСпокійним і розміреним Тельцям зазвичай складно скинути з себе зимові кайдани і прокинутися від сплячки, і тільки прагнення досягти успіху може підштовхнути їх до активної діяльності. Саме тому астрологи радять Тельцям внести в свій розпорядок дня нові заняття, а також ідеї та плани, які необхідно досягти навесні. А працювати на повну допоможе підтримка і любов близьких. БлизнюкиНепосидючих Близнюків навесні можуть повернути до життя нові враження, які найпростіше отримати в поїздці або подорожі в іншу країну. Рутинні справи і побутові обов'язки швидко набриднуть і можуть навіть позбавити сил і бажання що-небудь робити, тому варто заздалегідь подумати, як відпочити від сірості, і з новими силами включитися в роботу. РакЧуттєві Раки перестають відчувати радість, якщо в їхньому життю немає любові. Весна - найкращий час, щоб оживити почуття, повернути пристрасть, повторно закохатися в партнера або знайти справжнє кохання. Астрологи повідомляють, що для повного щастя Ракам необов'язково шукати нового супутника або цілу добу працювати над відносинами: досить просто насолодитися увагою протилежної статі. ЛевЦілеспрямованим і активним Левам варто підготуватися до весни заздалегідь. Астрологи рекомендують почати будувати плани з завоювання нових висот вже в кінці лютого. Але перед тим як почати шлях в новому, незвіданому напрямку, незайвим буде провести ментальну роботу над собою і позбутися від негативних програм, які встигли прижитися в період холодів. ДіваПрактичні Діви і без гороскопу знають, як закінчити зиму і підготуватися до весни. У них вже є чіткий план на всі три місяці. Але варто врахувати деякі небезпеки: відлига може принести з собою нездужання і дрібні простудні захворювання. Діви схильні до сезонних захворювань, тому, щоб випадково не захворіти, їм варто скласти правильний раціон харчування, дотримуватися режиму відпочинку і сну, а також запастися необхідними вітамінами. ТерезиПредставники повітряної стихії чекають весну, як диво, адже саме вони прокидаються від зимової сплячки раніше інших. Щоб удача супроводжувала Терезів увесь весняний період, слід захопитися чимось новим і обов'язково знайти час для спорту. Не варто ігнорувати рекомендації астрологів, в іншому випадку весна почнеться з дрібних проблем, які підірвуть внутрішню гармонію і усунуть орієнтири. СкорпіонСкорпіони від природи володіють привабливістю і даром переконання, що навесні лише посилюється. Щоб врятувати себе від надокучливої уваги шанувальників, в число яких можуть затесатися негативно налаштовані люди, представникам цього Знака потрібно провести переоцінку свого оточення і відмовитися від токсичних відносин. СтрілецьСтрільці - представники стихії Вогню, і їх внутрішній вогонь розгорається з першими променями весняного сонця. Зростає поспішність, необачність, агресія. Нейтралізувати ці якості і випустити пар може допомогти творчість. Більш того, занурившись у творчість з головою, Стрільці можуть розширити кругозір, розкрити в собі нові таланти і навіть перетворити звичайне хобі в прибуткову справу. КозерігПоки всі інші будуть насолоджуватися пануючими у весняній атмосфері вібраціями любові, представники цього Знака зможуть далеко просунутися на робочому терені. Справа в тому, що на любов у Козерогів імунітет: для них важливіше боротьба за щасливе майбутнє, яке цілком може стати реальністю, якщо кожен день потроху збільшувати навантаження на роботі. ВодолійВолелюбним Водоліям весна принесе нові успіхи, якщо вони зуміють знайти своє призначення в житті. Весна для Водоліїв - це час кардинальних змін у житті, але рухатися і впроваджувати нововведення важливо в правильному напрямку. Саме тому астрологи радять Водоліям почати весну з пошуків свого місця в житті. РибиНа відміну від інших представників зодіакального кола, Рибам необхідно почати весну з повернення в минуле. Аналіз минулих перемог і поразок допоможе розібратися з власними бажаннями і уникнути прикрих помилок у майбутньому. Також астрологи радять уникати неприємного спілкування і нудної роботи - це може стати причиною сезонної депресії.
Події На Миколаївщині пес загриз жінку, яка пішла на побачення У Вознесенську ротвейлер загриз молоду жінку, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Миколаївській області. За даними поліції, ввечері 18 лютого о 21:38 в поліцію надійшло повідомлення про те, що по вул. Котовського собака кусає людину. Коли на місце події прибули поліцейські, потерпіла жінка перебувала в непритомному стані, а біля неї сидів пес, попередньо, породи ротвейлер. При наближенні правоохоронців собака, яка була без господаря, одразу втекла, а жінку госпіталізували. Медики діагностували у 27-річної потерпілої численні укуси, алкогольну інтоксикацію і переохолодження. На наступний день близько 7:30 жінка померла в реанімації. За даним фактом слідчі почали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України "Умисне вбивство" і проводять розслідування обставин події. Свідки НП стверджують, що бачили потерпілу разом із власником собаки в нетверезому стані. Собака породи ротвейлер була поруч без ланцюга. Поліцейські встановили особу чоловіка, поки він дає свідчення поліцейським. Собака знаходиться на прив'язі за місцем проживання батьків господаря. Раніше скарг від громадян на агресивну поведінку пса в поліцію не надходило. Також співробітники поліції поспілкувалися з рідними і знайомими померлої. В результаті проведених слідчих дій прийнято рішення про додаткову кваліфікацію і внесення в ЄРДР відомостей про залишення в небезпеці (ч. 3 ст. 135 КК України). Нагадаємо, депутат Миргородської міської ради від Радикальної партії Хачатур Хачатрян визнаний винним у вбивстві "свободівця" Олега Супруненка і засуджений до 10 років позбавлення волі вироком Миргородського міськрайонного суду.

Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні на вас чекає насичений день, повний нових можливостей та завдань Однак зірки радять не поспішати ....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні чудовий день для того, щоб зосередитися на своїх цілях та діяти впевнено Всесвіт підтримує вас у ....
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам доведеться виявити рішучість та впевненість у своїх силах Зірки сприяють активним діям, особл....
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день сприятливий для просування у професійній сфері Можливі нові пропозиції та шанси, які пок....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ваша енергія на висоті, і це ідеальний день для роботи над важливими проектами Зірки підтримують ....
більше матеріалів




/-0,80621790885925-/ /-pc-/
Top