counter
Архів Повернутись назад 21 Лютого 2016
21 Лютого
Суспільство Українські та польські прикордонники перекрили нелегальний канал переправлення людей до країн ЄС Українські та польські прикордонники ліквідували канал незаконного переправлення громадян Туреччини до країн ЄС за підробленими шенгенськими візами. Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, одну з груп українські прикордонники відстежили ще кілька днів тому. «Двох громадян Туреччини, які офіційно заїхали в Україну ще 16 лютого за чинними паспортами, але при цьому з підробленими шенгенськими візами, 19 лютого українські прикордонники затримали в потязі під час перетину кордону з Польщею», - йдеться в повідомленні. Крім цього, українські прикордонники встановили, що для перетину кордону з Польщею готується ще кілька груп. Усю цю інформацію вони передали польським колегам. Зараз оперативні заходи тривають по обидва боки кордону.
Суспільство КПВВ «Зайцеве» можуть відкрити у першій половині березня У Луганській області почалися роботи з відкриття автомобільного пункту пропуску «Зайцеве». Як повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, передбачається, що через КПВВ пересуватимуться виключно легкові автомобілі та пішоходи. «Очікується пропускна спроможність близько 5000 осіб і 1500 транспортних засобів на добу. Одночасно працюватиме чотири «вікна» для перевірки документів. У КПВВ буде також сервісна зона, в якій буде намет для обігріву і відпочинку, баки з питною водою, умивальник, туалет і зупинка для автобусів», - йдеться в повідомленні. Заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко, представники фіскальної служби, рятувальники, військові, прикордонники, представники місії ООН в Україні ознайомилися з перебігом робіт з облаштування КПВВ. «У разі відсутності обстрілів відкриття може відбутися в першій половині березня», - повідомив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.
За кордоном Австралія і Великобританія попереджають про загрозу терактів у Малайзії Представники влади Австралії і Великобританії попередили своїх громадян про можливість терористичних атак у низці районів Малайзії, у тому числі в Куала-Лумпурі. Про це повідомляє електронна версія газети Straits Times, пише ТАСС. «Райони, часто відвідувані громадянами західних держав, можуть бути небезпечними», - йдеться в поширеній заяві австралійського уряду. Водночас Лондон і Канберра порадили «по можливості уникати подорожей по країні, в тому числі до східних районів, наприклад, прикордонної з Філіппінами провінції Сабах», пише видання. Як повідомляється, представники Нової Зеландії також рекомендували своїм громадянам утриматися від поїздок по Малайзії у зв'язку з високим рівнем небезпеки. Разом з тим глава поліції Куала-Лумпура Таджудин Іса заявив, що не було отримано жодного повідомлення про можливу терористичну загрозу.
Події У Сімферополі біля лікарні обвалилися сходи, постраждала дитина «Головне слідче управління СК РФ по Криму» порушило кримінальну справу через обвалення сходового маршу на вході до будівлі дитячої поліклініки Сімферополя, повідомили у відомстві. Як пише ТАСС, внаслідок інциденту, що стався 17 лютого, постраждала 9-річна дівчинка, сюжет про це було показано по місцевому телеканалу. За результатами перевірки повідомлення, виявленого в засобах масової інформації, порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 238 (надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки здоров'я споживачів) КК РФ. У «міністерстві охорони здоров'я» республіки раніше повідомили, що дитина під час обвалення сходів дістала травми ноги. «Внаслідок пригоди постраждала 9-річна дівчинка, вона дістала перелом пальців стопи. На місці їй було надано першу медичну допомогу, накладено гіпс, дитину було відправлено ​​додому», - сказали в міністерстві одразу після інциденту. За попередніми даними, причиною обвалення стала корозія внутрішньої конструкції сходового маршу. Наразі здійснюється ремонт сходів.
Суспільство Бойовики готують десантну операцію в районі Маріуполя Активізація диверсійно-розвідувальних дій на маріупольському напрямку пов'язується із підготовкою до морської десантної операції. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони. За інформацією розвідки, підтверджено посилення 9-го окремого механізованого полку підрозділами зі складу 810-ї окремої бригади морської піхоти Берегових військ Чорноморського флоту Російської Федерації. З метою легалізації перебування російських морських піхотинців на цьому напрямку і приховування факту підготовки морської десантної операції було опубліковано указ лідера бойовиків Захарченка про перейменування 9-го окремого механізованого полку в 9-й особливий механізований полк морської піхоти. Також було організовано забезпечення особового складу елементами форми одягу, властивими морській піхоті (чорні берети, тільники, шеврони), і нанесення відповідної символіки на бойову техніку.
Суспільство У Києві затримано підозрюваного в нападі на офіс телеканала У Києві затримано підозрюваного в розгромі і пограбуванні офісу одного з телеканалів. Про це повідомляє прес-служба столичного управління Національної поліції. За інформацією правоохоронців, приблизно о 1:30 близько 15 осіб у камуфляжному одязі і балаклавах перелізли через огорожу, вирвали двері і вдерлися до приміщення. На четвертому поверсі вони пошкодили кілька дверей і забрали з собою обладнання. «За підозрою у причетності до скоєння пограбування з проникненням працівники поліції затримали 46-річного жителя Кіровоградської області. Автомобіль, в якому перебував цей чоловік, доправлено в управління поліції. Під час обшуку транспортного засобу слідчо-оперативна група вилучила кілька комп'ютерів, ножі, два пристрої для відстрілу, оснащених гумовими кулями, патрони до них, бронежилет, гучномовець, кілька рацій, радіостанцію, посвідчення журналіста, а також пристрій для куріння і дві склянки із невідомою сумішшю», - йдеться в повідомленні. Затриманому загрожує до восьми років в'язниці.
Суспільство У Донецькій області затримали колишнього бойовика, який пережив тяжке поранення У Донецькій області співробітники правоохоронних органів затримали чергового бойовика. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції. За інформацією правоохоронців, чоловік 1987 року народження після сварки зі своїми близькими вирішив вступити до лав бойовиків. Він виїхав до Донецька, де в пункті розподілу його відправили до незаконного збройного формування «Республіканська гвардія». Після цього на базі захопленого Донецького юридичного інституту він проходив тренування з фізичної та вогневої підготовки. Командував навчанням його підрозділу громадянин РФ. «У березні 2015 року новобранця терористів відправили до району населеного пункту Піски, де він здійснював позмінно спостереження на опорних пунктах. З особистої зброї він мав автомат «Калашникова» і гранати. Після отримання тяжких осколкових поранень його покинуло і забуло командування і виключило з підрозділу. За свою участь у незаконному збройному формуванні хлопець один раз отримав винагороду в розмірі 8 тисяч гривень, хоча обіцяли платити таку суму щомісяця», - йдеться в повідомленні. Зловмисник змінив свої погляди на те, що відбувається, і повернувся додому у Костянтинівський район, де його затримали правоохоронці.

Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів




/-0,79919409751892-/ /-pc-/
Top