counter
Архів Повернутись назад 02 Жовтня 2016
2 Жовтня
Суспільство оформление ленты  У найближчі дні в Україні очікується стрімка зміна погоди аж до снігу Синоптики попередили українців про майбутню дуже різку зміну погоди. Так відомий синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в соцмережі повідомила, що вже з жовтня українцям слід бути готовими до стрімкого похолодання і погіршення погодних умов. «Поки у нас тепленько і навіть райськи тепленько, пора повідомити про прийдешню обвальну  зміну погоди, яка очікується в Україні вже в найближчу середу, 5 жовтня. За попередніми прогнозами, і на заході, і на півночі. Щоб +25 градусів нас не приспали, повідомляю: в середу, 5 жовтня ... дощі, в окремих районах сильні дощі, на заході - місцями мокрий сніг та налипання мокрого снігу (карта перша) », - пише синоптик.   Також синоптик попередила, що на заході України місцями температура навіть вдень не буде підвищуватися вище 0-4 градусів. «Сильний вітер і суттєве зниження температури вдень до 4-9 градусів тепла, на заході місцями - в денні години! - до 0-4 градусів тепла (карта друга). Кияни, важлива інформація і для вас: у найближчу середу прийде істотне ускладнення погоди, дощі, сильний вітер і різке суттєве похолодання», - повідомила Діденко.
За кордоном Про скасування пріоритетності законів ЄС над британськими скоро оголосить королева Єлизавета ІІ Велика Британія скоро скасує закон 1972 року, що визначав пріоритет європейського законодавства над внутрішнім. Про це заявила прем'єр-міністр Тереза ​​Мей в інтерв'ю ВВС. За її словами, офіційний процес виходу країни з Європейського союзу почнеться до кінця березня 2017 року. «Країна оголосить про застосування статті 50 Лісабонського договору, після чого на Brexit буде відведено два роки», - заявила глава британського уряду. Зі списку законів Великої Британії буде вилучено закон "Про європейських співтовариствах" 1972 року, який визначав пріоритет європейського законодавства над британським, про що в найближчій промові проголосить королева Єлизавета II, повідомила Мей. Прем'єр сказала, що рішення про скасування закону вступить у силу в день, коли Велика Британія остаточно покине ЄС.
Суспільство У соцмережах - хвиля обурення криками «Героям слава!» на честь Періс Хілтон в Одесі Користувачі соцмереж висловлюють обурення з приводу вигуків «Слава Україні! Героям слава!» на честь світської левиці Періс Хілтон, яка побувала напередодні в Одесі. Так користувач Костянтин Гак повідомив, що такими криками з невідомої причини Періс зустрічали біля одного з гламурних нічних клубів. «Коли в охороні Міністеріума стоять активісти патріотичної організації, Періс Хілтон зустрічають криком "Слава Україні!", - коротко написав користувач, додавши відео. У той же час журналіст Олена Добровольська висловила обурення настільки недбалим ставленням до героїчного гаслу українців. «У мене прохання до деяких організацій, які позиціонують себе патріотичними. Коли ваші члени (закреслено) активісти знову будуть підробляти охороною.... в Міністеріумі, скажіть їм, що Слава Україні всяким б****м кричати не треба. З цими словами справжні люди в бій ідуть і життя кладуть, а ви їх топчете», - обурилася користувач.
За кордоном Витрати бюджету Росії до 2019 року можуть скоротитися на 15% Витрати бюджету РФ в найближчі три роки будуть падати і до 2019 року в реальному вираженні можуть скоротитися на 15%, заявив в ефірі телеканал РБК колишній міністр фінансів Росії Олексій Кудрін в ефірі телеканалу РБК. За його словами, це серйозний виклик для країни, «який вимагає більш ефективного розподілу ресурсів». «Витрати федерального бюджету за рішенням уряду поки на найближчі три роки залишаться на тому ж номінальному рівні, але в реальному вираженні, звичайно, це зниження. Може бути, воно складе в 2019 році до 2016 приблизно 15%. Якщо рахувати 2019 рік до 2014, коли у нас почалися складнощі з прибутками, це приблизно 20% в реальному вираженні скорочення», - сказав він. Причому, за словами Курдріна, в таких галузях як освіта, скорочення витрат може перевищити і 20%. А в сфері економічних дотацій і субсидій і того більше - «близько 40% в реальному вираженні", - додав він.
За кордоном Американський сенатор стверджує, що Трамп свідомо не платив податки Сенатор від штату Вермонт Берні Сандерс висловив припущення, що кандидат в президенти від республіканців Дональд Трамп міг цілеспрямовано і навмисне уникати виплати податків. Про це законодавець заявив в інтерв'ю журналістам телекомпанії CNN. Таким чином сенатор прокоментував статтю The New York Times про те, що Трамп оголосив про збитки у своїй податковій декларації за 1995 рік, і це дозволило йому не платити податки на термін до 18 років."Тобто Трамп заявляє: "У мене є мільярди, я успішний бізнесмен, але я не плачу податків. А ви, ті, хто отримують $ 15 на годину, повинні їх платити, але не я", - заявив Сандерс.На його думку, через таких людей як Трамп, суспільство в США все більше розшаровується на багатих і бідних. "Протягом останніх 16 років відбулося десятикратне збільшення числа мільярдерів. У багатьох з цих мільярдерів є надані їм лобістами і друзями на Капітолійському пагорбі лазівки, які дозволяють уникати сплати податків, а в деяких випадках взагалі не платити їх", - заявив Сандерс.
Події Тука зізнався, що попався на «дезу», і розповів про успішну операцію з СБУ проти контрабандистів Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука зізнався, що став жертвою дезінформації і несправедливо звинуватив СБУ в кришуванні контрабанди на підконтрольну територію. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі. «Вдруге за тиждень потрапляю в халепу через дезінформацію!!! Спочатку - фальшивий дзвінок "від мами Кузьми", тепер - "допомога, СБУ кришує контрабас"!!! Добре, що в кінці знайшов час і подзвонив безпосереднім учасникам подій із затримання контрабанди. Зараз прес-служба СБУ готує спростування і відео про ці події», - написав Тука. За його словами, служба безпеки разом із ЗСУ і фіскалами підстерігали певний вантаж, який везли на непідконтрольну територію. «Коли СБУшники разом з військовими (для посилення) розпочали реалізацію плану по затриманню вантажу, "зустрічаючі", зрозумівши, що канал накрився, спробували відбити його, почавши обстріл. У результаті зіткнення поранення отримав боєць ВСУ з позивним "Мопед". Це був його останній вихід перед дембелем! Зараз поранений готується до евакуації в госпіталь в Дніпро. Мені вже відомі всі деталі вдалої операції і позивні тих, хто розробляв і керував нею. Але буду чекати офіційної інформації від СБУ», - написав Тука. За його словами, затримані - жителі міста Донецька. Серед них - жінка, яка і виступала в ролі організатора каналу контрабанди. «Мені дуже шкода, що я мимоволі образив тих хлопців, які реально борються з "контрабасом"! Я прошу вибачення у співробітників і керівництва Служби», - зізнався Тука.
За кордоном Прокурор Чечні пояснив слова Кадирова про розстріл наркоманів Прокурор Чечні Шарпудді Абдул-Кадиров прокоментував заклик Рамзана Кадирова «розстрілювати порушників спокою, наркоманів і токсикоманів до бісової матері». Слова Кадирова були вирвані з контексту, а мова йшла про людей, які поповнюють ряди терористів, наполягає прокурор, передає «Інтерфакс». «Глава республіки не є практикуючим юристом, і тільки цим пояснюються похибки в окремих його висловлюваннях. В епізоді йшлося про те, що наркомани і токсикомани є сприятливим середовищем для їх залучення в терористичну діяльність», - зазначив прокурор. Також прокурор запевнив, що на території Чечні боротьба зі злочинністю йде відповідно до законодавства. Нагадаємо, «Нова газета» опублікувала матеріал, згідно з яким Кадиров закликав «тих, хто в Чеченській республіці порушує спокій, розстріляти до бісової матері». Видання посилалося на запис із заявою, який була викладена на ресурсі Soundcloud.

Як за допомогою нумерології обчислити грошові дні та залучити в життя багатство
Як за допомогою нумерології обчислити грошові дні та залучити в життя багатство
Кожному нам хочеться, щоб робота приносила більше грошей Нумерологи розповіли, як грошові дні кожного місяця т....
5 випадкових подій, які обіцяють зміни у житті
5 випадкових подій, які обіцяють зміни у житті
У житті кожної людини трапляються події, які відбуваються не просто так Іноді сам Всесвіт подає нам знаки про ....
Шкідливі ранкові звички, від яких вам потрібно терміново відмовитися
Шкідливі ранкові звички, від яких вам потрібно терміново відмовитися
Ранок — це найважливіша частина дня Від того, як ви проведете ранок, залежатиме те, як ви проведете весь день
10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка
10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка
Кішки здавна вважаються загадковими та магічними тваринами Знаючи про їхні здібності, ви по-новому поглянете н....
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
28 квітня о 1:03 розпочнеться 20-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів




/-0,50503492355347-/ /-pc-/
Top