counter
Архів Повернутись назад 20 Грудня 2021
20 Грудня
Суспільство 20 грудня: Абросімов день. Чи не розчісуватися і не веселитися. Заборони на день 20 грудня 2021 року православна церква вшановує пам'ять святого Амвросія Медіоланського, який жив у 4 столітті в Італії і служив єпископом християнської церкви. У народному календарі - Абросимів день, віруючі також вшановували пам'ять святого Амвросія, єпископа Медіоланського. Амвросій був відомим проповідником, уславився талантом складати гімни. Він вважається одним із чотирьох великих латинських вчителів церкви. Прикмети на 20 грудня Якщо сонце у хмарах, то варто очікувати снігопади.Якщо двадцятого грудня дме сильний вітер, то буде затяжна холодна погода.Якщо коти тягнуться за водою і багато п'ють бути холодом.Якщо зима буде холодною, то літо буде спекотним, і навпаки.Якщо сніг буде щільним і мокрим, то літо буде вологим, а якщо сніг стане сухим та легким, то літо буде сухим.У випадку, якщо сонце оточується туманами, варто чекати пурги.Дівчата, які народилися цього дня, стануть прекрасними майстринями, а чоловіки - майстрами на всі руки.Традиції: що можна і не можна робити 20 грудня Цього дня традиційно накладали заборону на розважальні гуляння, аж до Різдва Христового. У зв'язку з цим у народі з'явилася приказка: "Амвросій свята відкинув". Не можна було влаштовувати застілля, збиратися з людьми натовпом і веселитися. Крім того, не дозволялося мити голову, а також розчісувати волосся, готувати могли тільки з власної забаганки. Що важливо, це незвичайна для нас заборона стосувалася лише дівчат. Вважалося, що якщо представниця прекрасної статі все ж таки не послухається, то в неї будуть плутатися всі думки.
Суспільство На Росії Пєсков назвав противників вакцинування від коронавірусу "небезпечними дурнями" Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав "небезпечними дурнями" супротивників вакцинування від коронавірусу. "Небезпечними дурнями - це два слова. Одним словом це не висловиш", - сказав він у фільмі Наілі Аскер-заде "Небезпечний вірус. Другий рік" на телеканалі "Росія-1" у відповідь на питання, як одним словом можна назвати людей, які самі відмовляються від щеплення та інших агітують проти неї. Голова МОЗ Михайло Мурашко у відповідь на це ж питання сказав, що, на його думку, подібна агітація "це нерозумні дії". Керівник Росспоживнагляду Ганна Попова вважає, що так роблять "люди, вражені страхом". Головний лікар міської клінічної лікарні №52 Москви Мар'яна Лисенко назвала їх нерозумними. Головлікар московської лікарні в Комунарці Денис Проценко відмовився давати будь-які оцінки, закликавши антиваксерів "довіряти перевіреним джерелам". Інші медики були більш різкими у своїх оцінках. Так, головний лікар міської клінічної лікарні №67 Андрій Шкода назвав це явище "войовничим невіглаством"."Ідіоти", - коротко відповів заступник головного лікаря з анестезіології та реанімації столичної лікарні №52 Сергій Царенко. Інформаційними терористами антприщепників вважає головний педіатр Департаменту охорони здоров'я Москви Ісмаїл Османов.  
Суспільство оформление ленты  Засипатиме снігом вдень та вночі: прогноз погоди в Україні на сьогодні Як повідомляє Український гідрометцентр, сьогодні, у понеділок, 20 грудня, практично на всій території України очікуються снігопади. Обійдуть опади лише Одеську область. Прогноз погоди в областяхСильні снігопади очікуються переважно на заході України. На півночі йтиме невеликий сніг. А от у центральних, східних та більшості південних областях прогнозують сніг із дощем. Температура повітря в Україні вдень коливатиметься від +1 до -2 градусів. На Закарпатті, півдні та південному сході вдень до +4. Вночі у всіх областях, крім Одеської, від 0 до -4.   Прогноз погоди у КиєвіУ Києві завтра також сніжить. Температура повітря вдень та вночі коливатиметься від 0 до 2 градусів морозу. Також очікується північно-західний вітер 5-10 м/с. Крім того, вночі та завтра вранці на дорогах очікується ожеледиця.
Політика Кулеба закликав Захід чітко назвати санкції у разі вторгнення РФ в Україну Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що чиновники Заходу мають оголосити, які кроки вони зроблять, якщо Росія розпочне масштабну військову атаку проти України. ЄС має самостійно приймати рішення. Про це повідомляє АСН-Україна, посилаючись на інтерв'ю Міністра закордонних справ України для Washington Post. Дмитро Кулеба сказав, що відсутність деталей "у Вашингтоні, Лондоні та Брюсселі" може змусити російських чиновників засумніватися у серйозності обіцянок Заходу діяти у відповідь на можливе вторгнення Росії. "Вони подумають, що ми просто бла-бла-бла", - сказав Кулеба в інтерв'ю. Зауваження Куліби пролунали лише через кілька годин після того, як Росія висунула широкі вимоги Сполученим Штатам та НАТО припинити будь-яку експансію на схід та фактично оголосити всі колишні радянські республіки, включаючи Україну, забороненими для західних військових альянсів чи співпраці. "Куліба закликав США і, можливо, Великобританію, "діяти самостійно", якщо ЄС, який має тісніші зв'язки з РФ у сфері торгівлі та енергетики, пропонуватиме менш жорсткі заходи. На його думку, Вашингтону та Лондону не слід пом'якшувати" "санкції, прагнучи піти назустріч ЄС". "Схожа ситуація виникала у мене в дитинстві, коли мама говорила мені: "щось погане трапиться з тобою, якщо зараз же не ляжеш спати". Я кілька разів злякався, а наступного разу запитав: "А що саме станеться?", – сказав Куліба в інтерв'ю. Кулеба заявив, що Київ намагається домогтися від Заходу готовності у разі збройного конфлікту Москви з Києвом відключити РФ від системи SWIFT, запровадити санкції проти російського держборгу, а також запровадити обмежувальні заходи проти оточення президента РФ Володимира Путіна. "З огляду на проведені мною неформальні обговорення, вони обговорюють можливість цієї радикальної опції - відключення Росії від SWIFT. Це було б потужно", - сказав міністр.
Політика Новий міністр оборони Німеччини закликала посилити санкції проти Кремля Новий міністр оборони Німеччини Крістін Ламбрехт (Соціал-демократична партія) виступає за посилення персональних санкцій проти Кремля. Йдеться про відповідальних за ескалацію та стягування військ на кордон з Україною. Про це повідомляє АСН-Україна із посиланням на її інтерв'ю для Bild am Sonntag. "Ми повинні зробити все можливе, щоб зупинити ескалацію. Це також включає загрозу жорстких санкцій… Прямо зараз ми маємо бути націлені на Путіна та його оточення. Винні в агресії повинні відчувати особисті наслідки, наприклад, що вони більше не можуть їхати на Єлисейські поля у Париж за покупками", - зазначила Ламбрехт. Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Захід має оголосити, які кроки зробить, якщо Росія розпочне масштабне вторгнення в Україну.
Політика Президенти Литви та Польщі прилетіли до України на саміт "Люблінського трикутника" 20 грудня президенти Польщі та Литви прибули до України для участі у саміті "Люблінського трикутника". Про це повідомили у канцелярії президента Польщі, пише "Європейська правда". "Президенти Польщі, Литви та України Анджей Дуда, Гітанас Науседа та Володимир Зеленський 20 грудня зустрінуться в Україні в рамках саміту "Люблінського трикутника" та обговорять ситуацію в нашому регіоні", - повідомив представник канцелярії польського президента Якуб Кумох. Зустріч президентів також анонсував і Володимир Зеленський. Мета саміту «Люблінський трикутник» - підтримати Україну перед російським тиском і провокаціями, - сказав Якуб Кумох, голова президентського бюро міжнародної політики.Інші деталі зустрічі поки не повідомляються. Люблінський трикутник – платформа для тристороннього співробітництва між Литовською Республікою, Республікою Польща та Україною, спрямована на поглиблення регіонального співробітництва у сфері безпеки, економічної та соціально-гуманітарної сфери. Він був створений у 2020 році, і його мета – поглибити політичну, економічну та соціальну співпрацю цих країн та підтримати євроатлантичні устремління України.
Суспільство Бойовики стягують до лінії фронту "Гвоздики" та танки, - штаб ООС Минулими вихідними Українська сторона СЦКК повідомила про виявлення збройних формувань Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях поблизу ліній розмежування. За повідомленням прес-центру штабу ООС окупаційні війська продовжують розміщувати військову техніку, заборонену мінськими домовленостями. Зокрема зафіксовано невідведені "Гвоздики" та танки. Зокрема, зафіксовано розміщення на тимчасово окупованій території 102 одиниць військової техніки збройних формувань РФ, розміщеної з порушенням мінських домовленостей. "Зафіксовані порушення з боку збройних формувань РФ свідчать про створення передумов для подальшої ескалації напруги на лінії зіткнення. А також про спроби приховати свою злочинну діяльність від міжнародних спостерігачів", - йдеться у повідомленні. У зоні дій так званого 1 армійського корпусу ВФ РФ у районі Терново виявлено за межами виділених місць зберігання озброєння 34 танки Т-72, ​​14 танків Т-64 та 16 броньовиків. З порушенням ліній відведення виявлено 4 одиниці САУ 2С1 і три буксировані гаубиці Д-30. У районі Покровка за межами виділених місць зберігання озброєння зафіксували 15 танків Т-72, ​​два танки Т-64, одна САУ 2С1 та 13 броньовиків. У повідомленні йдеться, що робота СММ ОБСЄ на окупованих територіях супроводжувалась перешкодами з боку збройних формувань Російської Федерації. Так, 17 грудня російські бойовики двічі не дозволили патрулям СММ ОБСЄ проїзд на окуповані території через блокпости біля південного краю ділянки розведення в районі Золоте та Молодіжне, що відображено в оперативному звіті СММ ОБСЄ. Також у зоні дій так званого другого армійського корпусу ЗФ РФ, у районах Паньківка, Стукалова Балка, Сміла та Новогригорівка під час польотів БПЛА СММ ОБСЄ бойовики намагалися перешкоджати роботі безпілотника.
Коронавірус У Лондоні через поширення омікрон-штаму ковіда оголошено надзвичайний стан Мер Лондона Садік Хан оголосив надзвичайний стан у місті через зростання кількості випадків зараження новим штамом ковіда "омікрон". Водночас збільшується кількість госпіталізованих пацієнтів із коронавірусом, повідомив градоначальник в ефірі телеканалу Sky News. "Після консультацій з фахівцями я вирішив оголосити сьогодні надзвичайний стан [у місті]. [У Лондоні] спостерігається зростання кількості випадків госпіталізації інфікованих коронавірусом", - сказав Хан. Так, у Британії вже виявлено майже 25 тисяч випадків зараження "омікроном", причому 10 тисяч - за останні 24 години. В урядових даних стверджується, що, порівняно з попереднім семиденним періодом, за останній тиждень показники госпіталізації зросли на 28%. Раніше стало відомо, що Австрія з 20 грудня заборонить в'їзд нещепленим і не перехворіли на ковід. Для низки громадян влада республіки зробила виняток, їм достатньо буде пред'явити негативний ПЛР-тест.
Суспільство Російський читач текстів на прізвисько "Баста" виступив у Києві не зважаючи на протести На вихідних у стінах київської забігайлівки "Стерео плаза" відбувся концерт російського виконавця репортом Василя Вакуленка (Басти), який до цього відвідував з концертами окупований Крим. За відвідування Криму у вересні 2017 року Баста було внесено до чорного списку, йому заборонили в'їзд на Україну терміном на три роки. Термін цієї заборони закінчився у 2020 році та міністерство культури та інформаційної політики вилучило його зі списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України. Пізніше Служба безпеки України (СБУ) направила міністерству пропозицію про те, щоб повернути артиста до цього списку, але таке рішення Мінкультури поки що не ухвалило. Перед початком концерту біля стін "Стерео плаза" зібралася група активістів, які протестували проти цього концерту. Вони тримали плакати з гаслами "Повна заборона виступів москвоартистів", "Немає московської експансії в Україні", скандували "Ганьба" та палили фаєри. У той же час знайшлися і відвідувачі бару, що прийшли випити алкоголю, розважаючись читанням тексту під музику від російського репера. Вони намагалися вступити в словесну суперечку з протестувальниками, зазначаючи, що "творчість поза політикою". Незважаючи на пікет, саме читання текстів від російського виконавця обійшлося без подій.
Спорт Колекція гральних автоматів на сайті Паріматч Ігрові автомати вже давно стали частиною сучасного медіа простору. Слоти стали комплекснішими і доступні абсолютно безкоштовно, без необхідності реєструватися на сайті онлайн казино Паріматч. Колекція гральних автоматів на сайті Паріматч Вибирати ігрові автомати потрібно розумно. Про це знає фактично будь-який користувач інтернету, але відкриваючи сайт https://parimatch.com/ru/casino/slots, очі все одно розбігатимуться від різноманітності. Потрібно, щоб слот був не просто цікавим, а й максимально безпечним. Не варто спиратися тільки на можливість знайти досить удачливі слоти, але і слід пам'ятати про те, що ігрові автомати повинні бути в першу чергу цікавими за своєю структурою, геймплею. Рекомендується для початку вивчити всі переваги, які мають сучасні гральні автомати. Тому що є кілька критеріїв, які вкажуть на доцільність гри у конкретні лоти. Знаючи про них, пошук гідного варіанту слота буде не таким складним. Секрети пошуку ігрових автоматів на сайті Париматч Початківцям, які планують активно заробляти на ігрових автоматах, варто якнайкраще обміркувати, що саме їм хотілося б отримати від слотів. Тому що, залежно від постановки завдання, доцільність вибору конкретного проекту відрізнятиметься. Потрібно надавати перевагу тим варіантам ігор, які дійсно здатні здивувати клієнта за низкою параметрів. Ігрові автомати, які доступні в даний момент на сайті Parimatch приємно дивують щодо якості свого виконання. Цілий ряд параметрів вказує на те, який саме проект найбільше заслуговує на увагу користувачів: У ігрового автомата має бути досить виразна історія та подача; Візуальні ефекти не повинні затьмарювати собою кількість комбо та бонусів; Задоволення повинні приносити як грошові призи, а й ігрові моменти; RTP відсоток має бути настільки високим, наскільки це можливо! Віддати перевагу правильному ігровому автомату має бути максимально просто. Потрібно постаратися детальніше вивчити опис, подивитися на зображення, якими володіють ігрові автомати, щоб віддати перевагу якомога більш відповідному проекту. Які автомати рекомендується оцінити на сайті Паріматч Є кілька слотів, які обов'язково варто оцінити особисто, відкривши онлайн-казино Parimatch. Зокрема, можна відзначити такі гучні ігрові автомати, як Hit the Gift, Hot Fruits 20, Millionaire, Tomb of the King, Hot Pots, 20 Burning Hot та Book of Sands. Всі вони мають унікальні тематики і візуальне виконання. Завжди є з чого вибрати, оскільки онлайн-каталог поповнюється гарними ігровими автоматами на щоденній основі. Підібрати оптимальний слот стає ще простіше завдяки унікальним фільтрам, які представлені на веб-сайті. Без проблем можна перейти до розділу з фруктами, Єгиптом, трьома сімками та іншими варіантами, які мають великий попит. Це саме той випадок, коли можна витратити порівняно небагато часу та грошей на вибір гідного проекту для приємного проведення часу. А принагідно можна ще й добре підзаробити, якщо заздалегідь визначитися з досить гарним ігровим автоматом.
Економіка Тарифи на воду після Нового року: в Україні очікується подорожчання Українські чиновники запевняють, що зростання тарифів на воду наступного року не передбачається. Експерти очікують на суттєве подорожчання гарячої води. Про це йдеться у матеріалі "ТСН". Тарифами для всіх водоканалів, а також для інших підприємств, що займаються водопостачанням та водовідведенням, займається Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ), і ціна може різнитися залежно від регіону та постачальника. Наскільки може подорожчати водаВідповідно до постанови Кабінету міністрів №586, варто очікувати, що вартість води може піднятися на 11% (можлива похибка +/- 3%). Водночас ціна може змінюватися від постачальника, який має право встановлювати індивідуально ціну. У вересні 2021 року представники Кабінету міністрів, НАК «Нафтогаз України», Асоціації міст України та Конгресу місцевої та регіональної влади підписали Меморандум, який передбачає, що вартість гарячої води не повинна зрости принаймні до закінчення опалювального сезону-2022. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що уряд надав органам місцевого самоврядування 30 млрд грн, яких, на його переконання, цілком достатньо для того, щоб місцева влада не підвищувала ціни на гарячу воду. Скільки буде коштувати вода на думку експертівЯк йдеться у консенсус-прогнозі, опублікованому на сайті Міністерства економіки, наступного року прогнозується значне зростання вартості гарячої води. Так, експерти підрахували, що вартість води може зрости на 16%. Також подорожчання водопостачання очікується і на наступні роки: 2023 рік – ціна на гарячу воду зросте на 10%;2024 рік – на 7,5%.
Політика На Росії відмовилися гарантії ненападу на Україну У своєму інтерв'ю для російського пропагандистського видання "Інтерфакс" заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков заявив, що додаткових гарантій безпеки Україні надано не буде. Крім того, він назвав недоречними вимоги США та НАТО щодо проведення "якихсь заходів" на російській території. У ході інтерв'ю у дипломата запитали, чи готова Росія надати США і НАТО гарантії безпеки у відповідь, наприклад, ненапади на Україну. Рябков відповів, що Вашингтон і Альянс вимагають від Москви "якихсь заходів" на російській території, і це викликає у російської сторони "природне відторгнення". "Всі відповідні гарантії (Україна - ред.) ми надали ще коли був підписаний Будапештський меморандум у 1994 році", - додав Рябков. Під "деякими заходами" маються на увазі вимоги США та НАТО відвести російські війська від кордонів України та знизити напруженість у регіоні. Як і слід було очікувати, ні пропагандист від Інтерфаксу, ні заступник міністра, згадавши Будапештський меморандум, ніяк не прокоментували окупацію Кримського півострова.
Політика На Росії заявили, що готові розв'язати війну: повна заява Глава делегації Російської Федерації на переговорах у Відні з питань військової безпеки та контролю над озброєннями Костянтин Гаврилов своїми висловлюваннями прямо заявив, що Росія загрожує Північноатлантичному Альянсу військовими діями. На його думку, зараз у відносинах двох сторін настає "момент істини". Про це повідомляє АСН-Україна, посилаючись на "РІА Новини". За його словами, Росія дасть військову відповідь, якщо НАТО продовжить наступати на "хворі точки". "Розмова має бути серйозною, і всі в НАТО чудово розуміють, незважаючи на всю силу і міць, що необхідно робити конкретні політичні дії, інакше альтернатива - це військово-технічна та військова відповіді Росії", - сказав Гаврилов. Нагадаємо, раніше замміністра закордонних справ в інтерв'ю для "Інтерфаксу" заявив, що Росія відмовляється надавати додаткові гарантії ненападу на Україну.
Події 208 людей загинули внаслідок Тайфуну "Раї" на Філіппінах 208 людей загинули внаслідок Тайфуну "Раї" на Філіппінах Число загиблих внаслідок стихійного лиха, спричиненого тайфуном «Раї», що обрушилося на центральну та південно-східну частини Філіппін, збільшилося до 208. Швидкість вітру досягала 195 км/год, тайфун призвів до збою в подачі електроенергії та серйозних руйнувань у багатьох частинах країни, передає ВВС. Повідомляється, що ще 239 людей отримали поранення, пошуки 52 зниклих безвісти продовжуються. Є побоювання, що через зсуви і повені кількість жертв зростатиме. Внаслідок стихійного лиха постраждало близько 780 тис осіб, 300 тис мешканців сіл було евакуйовано та поміщено у безпечних районах. Для надання екстреної допомоги та проведення пошуково-рятувальних робіт філіппінська армія направила до регіону війська. Президент Філіппін Родріго Дутерте, який відвідав зону стихійного лиха, заявив, що буде надано допомогу у розмірі $40 млн. У 2013 році загинуло понад 6 тис. осіб. внаслідок смертоносного тайфуну "Хайян".
Політика Посольство США у Києві посміялося над заявою Захарової Майже весь минулий тиждень політичного життя всього світу крутився навколо Росії, її "вимог" і реальних загроз війною цивілізованому світу. Спікер МЗС РФ Марія Захарова також не залишила інформаційний простір вільним від своєї присутності, заявивши, що рішення про прагнення України в НАТО нібито приймається державою не суверенно, а на підставі "методичок від західних кураторів". Цікавим у її монолозі було ще й те, що спікер МЗС РФ навмисне демонстративно намагалася "донести", що на Росії завжди ставилася до України "як до суверенної держави". Росія «ставилася протягом більше 20 років, скільки вже минуло з моменту розвалу Радянського Союзу, до України як до суверенної держави, незважаючи на наше спільне минуле, незважаючи на спільне сьогодення, від сімейних зв'язків до природних, промислових економічних зв'язків». У посольстві США відреагували реготаючим смайлом на слова Захарової. «Прес-секретар МЗС Росії Захарова стверджує, що Росія завжди ставилася до України як до незалежної держави». Ми з нетерпінням чекаємо на негайне відведення російських сил з Криму та Донбасу», – повідомили у дипломатичному відомстві. "Ми з нетерпінням чекаємо на негайне відведення російських сил з Криму та Донбасу", - додало відомство. Russian MFA Spokesperson Zakharova claims “Russia has always treated Ukraine as an independent state.” We look forward to Russia’s immediate withdrawal from Crimea and Donbas. — U.S. Embassy Kyiv (@USEmbassyKyiv) December 19, 2021
Гороскоп Любовний гороскоп на 20 грудня 2021 року: що обіцяють астрологи ОВНИ   Якщо цього понеділка представники протилежної статі будуть налаштовані проти вас, реагуйте на це адекватно. Можливо, у їхніх словах буде здорове зерно. ТЕЛЬЦІ   20 грудня друга половинка може подарувати вам якісь сильні емоції. Якого роду зірки не уточнюють. Але закликають про всяк випадок готуватися до полярності ваших думок. БЛИЗНЮКИ Якщо 20 грудня кохана людина вас засмутить, не поспішайте влаштовувати сцену. Важливіше зрозуміти, що робити із негативною інформацією. А виправити ситуацію ви зможете лише разом. РАКИ   Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то якщо у нас буде хороша погода. Зірки кажуть, вам у жодному разі не можна піддаватися на лестощі та компліменти 20 грудня. ЛЬВИ Якщо вам доведеться розбиратися в проблемах другої половинки, не захищайте її без огляду. Можливо, 20 грудня ваша роль полягатиме в тому, щоб вказати їй на її помилки. ДІВИ Не соромтеся ділитися своїми ідеями із обранцем. Деякі з них виявляться справді слушними. Але щоб зрозуміти це, вам знадобиться погляд із боку. ТЕРЕЗИ У цей день кохана людина може вас зовсім заплутати. Можливо, станеться це спеціально. Але зірки закликають: 20 грудня мисліть максимально тверезо. СКОРПІОНИ Цього дня ви можете зірватися на обранця, причому даремно, попереджають зірки. Вибачатися буде потім непросто. Краще запобігти такій поведінці. СТРІЛЬЦІ Якщо у цей день улюблена людина зробить вам приємний сюрприз, не забудьте йому добряче подякувати за це, кажуть зірки. І закликають: підготуйте подарунок у відповідь. КОЗЕРІГИ Якщо у вас з другою половинкою назріла серйозна розмова, влаштуйте її цього понеділка, радять зірки. 20 грудня є шанс обійтись малою кров'ю. ВОДОЛІЇ Стежте за поведінкою обранця цього дня. Зірки кажуть, він стоїть на порозі якоїсь помилки. Запобігти її без вашого втручання в нього не вдасться. РИБИ Будьте уважні до другої половинки цього дня. Можливо, вона давно хоче про щось вас попросити, але ніяк не наважується це зробити. Випередіть її, радять зірки.
Дозвілля Любовна несумісність: Знаки Зодіаку, яким не судилося бути разом Світ довкола нас полярний, любовний фронт — не виняток. Одні Знаки Зодіаку поєднуються якнайкраще, а якимось бути разом просто не судилося. Є винятки з правил. Йдеться про союзи, які успішні незважаючи ні на що. Трапляється і так, що швидко розпадаються шлюби та стосунки, які за всіма гороскопами мають високий рівень сумісності. У коханні однозначної відповіді бути не може — треба лише вірити в себе та в свою другу половинку, відкинувши сумніви та забобони геть. ОвенУ коханні найгірше Овнам доводиться з Козерогами та Дівами. Стихія Землі важко поєднується зі стихією Вогню, але якщо з Тельцем шанси досить високі, то з цією парочкою вони прагнуть нуля. Єдиний спосіб зробити життя з Дівою чи Козерогом приємним – це подарувати їм незалежність. Сильні почуття у будь-якому разі вам підкажуть вихід. ТелецьУ вас, швидше за все, нічого не вийде з Водоліями та Близнюками. По-перше, і тим, і іншим з вами буде нудно, а по-друге, вони є абсолютно протилежним типом людей. Ви флегматичні та спокійні, а Близнюки та Водолії вітряні та непостійні. І у вас, і у них є привід закінчити стосунки майже одразу. Успішним такий союз буде лише у разі наявності спільного хобі чи захоплення. БлизнюкиВам важко буде жити з Терезами та Дівою. Неймовірно приваблива Діва може розчарувати вас у майбутньому: для цього достатньо 3-5 місяців. Якщо у вас немає спільних інтересів, то шлюб та стосунки приречені на провал. Терези ж шаленітимуть через вашу непостійність. Вступаючи з ними у відносини, потрібно розставити всі пріоритети одразу, щоб у майбутньому не було проблем. РакНайгірше Раку буде з іншим Раком. Так, все на перший погляд чудово – однакові цінності, один погляд на світ, але це буде настільки нудно, що шанс появи коханця чи коханки просто величезний. Такі відносини згасають повільно, але вірно, а розпалити їх знову складно. ЛевРаки, Водолії та Овни – це найжахливіші другі половинки для Лева. Раки надто прості, щоб любити Львів, Водоліям не вистачає на це часу, а Овни змушують ревнувати вже самого Лева. Щоб стати міцною парою Леву, цим трьом знакам потрібно кардинально переглянути свою поведінку та світогляд. Шансів мало, бо Лев не терпить образ, фальші та відсутності уваги до себе. ДіваДівам дуже важко ужитися з іншою Дівою. Ви зможете стати дуже вірними друзями, але кохання між вами просто не бувати. Дів також дратує ліньки і відсутність ініціативності у Риб. Поряд з Дівою має бути дуже вольова Риба. Ще ці люди не вживаються з Терезами, хоча вона є — тут важливо проявляти дипломатичність. ТерезиЄдиний знак зодіаку, який вам не підходить - це близнюки. Його непостійність буде вносити дисбаланс у відносини, проте навіть у цьому випадку шанси на вдале спільне життя та любов все одно є. Терези - це справді унікальний Знак, адже у нього з 11 із 12 Знаків немає зовсім або майже немає жодних проблем. СкорпіонСкорпіонам важко з усіма. Найменше проблем і найбільше захоплення у них від Дів, Близнюків та Водоліїв. З іншого боку, ці ж Знаки здатні кинути вас будь-якої миті — особливо Діва. Астрологи не можуть дійти єдиної думки, тому вам самим вирішувати, з ким бути краще: з тими, хто незалежний і не терпітиме ваш характер або з тими, хто слухняно виконуватиме всі ваші прохання. СтрілецьНайгірше Стрільці впливають на Раків та на Риб. Перші надто консервативні та спокійні, а другі нескінченно вразливі та не здатні оцінити динамічний спосіб життя Стрільців. Проблема в даному випадку в тих, хто в вас закоханий - потрібно підлаштовуватися під вас, хоча і вам ніщо не заважає трохи остудити свій запал. КозерігКозероги дуже підозрілі і при цьому логічні та раціональні. Саме тому вони не розуміють Близнюків та Водоліїв. Найгірша сумісність у Козерога зі Скорпіоном, який може змусити першого ненавидіти всю протилежну стать в цілому, а не лише одного з його представників. Козероги дуже звикають до людини, тому вибрики Скорпіона та його подальше зникнення можуть зробити з Козерога того, кому взагалі чужі будь-які почуття. ВодолійЛеви для Водоліїв надто самолюбні. Це змушує останніх сміятися, адже вони просто не розуміють, чому люди так сильно можуть любити себе. Терези ж, навпаки, надто вже невпевнені в собі, що також викликає у Водоліїв лише сміх. Якщо цим знакам вдасться пояснити свою поведінку розумними аргументами, то деякі шанси на кохання чи дружбу будуть. РибиРибам найважче жити у коханні чи дружбі з іншими Рибами. Справа в тому, що у такому союзі немає жодної ініціативи. Також Рибкам потрібна любов і увага, тому Леви відпадають одразу. З рештою порозумітися можна порівняно легко. Левам або іншим Рибам потрібна ініціативність та щирі почуття, так само як і вам самим. Тільки так у такому союзі можна буде довго прожити. Дивно, але сумісність Знаків Зодіаку дуже позначається на успішності любовних зв'язків. Ми бажаємо вам тільки чистого та безхмарного кохання.
Дозвілля П'ять слів, які заважають вам бути щасливими Екстрасенси розповіли на своєму сайті про небезпечні слова, які заважають досягти щастя. Багато хто вже не раз чув про те, що думки і слова матеріальні. Позитивна думка і добрі слова допомагають досягати успіху, а негативне ставлення до життя і негативна оцінка себе і всього, що відбувається, роблять людину нещасною. Але контролювати свої думки, щоб завжди думати про хороше, не так і просто. Спочатку можна почати зі слів, які є найнебезпечнішими і найшкідливішими для нас. Ми їх вимовляємо щодня, часом кілька разів, роблячи цим своє життя дедалі гірше і гірше. Отже, що ж це за слова, і чому їх треба виключити зі своєї мови? "Повинен". Ми часто вимовляємо подібні фрази: «Я маю розрахуватися з боргами» або «Я мушу доробити цю роботу». Ці слова та думки притягують негативну енергетику, змушуючи нас робити те, що нам не подобається. Слово «має» ніби вганяє нас у рабство, змушуючи нас робити те, що ми не хочемо. У стані рабства людина ніколи не відчує себе щасливою. Екстрасенси рекомендують замінити це слово іншим: «Я вирішив розрахуватися з боргами» або «Я хочу зробити цю роботу». Ці фрази мають зовсім інше емоційне та енергетичне забарвлення. Вони наповнені енергією та бажанням. "Не можу". Ця фраза вбиває у нас розвиток і прагнення самовдосконалення. "Не можу" говорить про відсутність бажання і про невпевненість, а не про неможливість щось зробити. Вимовляючи цю фразу, подумайте, а чи не шукайте ви собі виправдання? Якщо людина чогось не може, значить, вона просто цього не хоче. "Ніколи". Це слово ми часто вимовляємо, говорячи про своє майбутнє. Наприклад: "Я ніколи не навчуся кататися на ковзанах" або "Я ніколи в житті не стрибну з парашутом". Такими фразами ми заганяємо себе в рамки та обмежуємо свій розвиток. Слово «ніколи» блокує нашу свідомість, що заважає відчувати себе щасливою людиною. «Неможливо» — чудове виправдання для тих, хто не впевнений у собі та боїться бути щасливою людиною. Ніколи не думайте, можливо те, що ви хочете або неможливо, адже ви ніколи не дізнаєтеся істини, якщо самі не спробуєте її знайти. Все, що раніше здавалося неможливим стане реальним для вас після того, як ви докладете зусиль. "Нічого собі". Зазвичай цю фразу ми вимовляємо тоді, коли чомусь дивуємось або чимось захоплюємося. Сусід купив нову машину? «Який шикарний автомобіль! Нічого собі!". Отримали добрий фінансовий прибуток? "Як несподівано! Нічого собі!". Тільки вслухайтеся в цю фразу — «нічого собі» і вам відразу стане ясно, чому у вас фінансові труднощі, немає любові та перспектив майбутнього. Все тому, що собі нічого! Перебудовуючи свою промову на позитивний лад, ви привчаєте себе думати та діяти так, як потрібно для досягнення успіху. Екстрасенси закликають забути ці п'ять слів і стати нарешті щасливою людиною.
Гороскоп Гороскоп на 21 грудня 2021 року. Раки, не поспішайте братися до всіх важливих справ одночасно. Стрільці сьогодні ваш настрій нічого не зіпсує. 21 грудня 2021 року, вівторок. 17, 18 місячний день. Спадаюча Луна у знаку Рак ♋. Сприятливий день за місячним календарем. День відчуття радості від буття, набуття внутрішньої свободи. Ідеальний для укладання шлюбу, розкріпачення, сублімації статевої енергії. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Загальний гороскоп для Овнів на 21 грудня пише, що в цей день не ігноруйте прохання і запити оточуючих, пам'ятайте, це може сильно порушити ваші відносини, а якщо це пов'язано з колегами, у вас можуть виникнути серйозні проблеми на роботі. Важливі справи на цей день краще не планувати. ♉️ Телець Зодіак для Тельців на 21 грудня каже, що сьогодні варто згадати про старі зв'язки, вони можуть виявитися дуже корисними для професійної кар'єри. Не будьте гордими і зарозумілими, пам'ятайте, що фортуна може дуже швидко змінювати свій напрям. Навіть якщо вам останнім часом трохи щастить, це тільки крапля в морі з того, що ви повинні зробити в житті. ♊️ Близнюки Астропрогноз для Близнюків на 21 грудня стверджує, що сьогодні важко буде перемогти бажання допомагати всім і кожному, але геройствовать немає сенсу. Розбирайтеся з уже наявними своїми проблемами, особливо якщо вони знаходяться в критичній стадії. Бережіть сили і енергію для вирішення завдань всередині сім'ї. ♋️ Рак Гороскоп для Раків на 21 грудня каже, що сьогодні не поспішайте активно закочувати рукава і братися за все важливі справи одночасно. Сьогодні зірки рекомендують вам зосередитися на чомусь одному і не розпорошуватися даремно. ♌️ Лев місяць для Львів на 21 грудня каже, що сьогодні зможете успішно просунутися в справах, безпосередньо пов'язаних з нерухомістю. Менше думайте про інших, а подумайте нарешті про себе. У відносинах з коханою людиною буде гармонія і взаєморозуміння. ♍️ Діва зірки для Дев на 21 грудня стверджує, що сьогодні варто згадати корисні знайомства, які були заведені в цьому році. Не соромлячись звертатися за допомогою, порадою, підтримкою до близьких людей. Слід навести порядок в оселі, це допоможе вам заспокоїтися і стабілізуватися. ♎️ Терези зірки для Терезів на 21 грудня вважає, що сьогодні не варто братися за ті справи, в яких ви не компетентні. Уникайте експериментів, дійте тільки перевіреними способами. Прислухайтеся до порад другої половинки, інтуїція її рідко підводить. ♏️ Скорпіон місяць для Скорпіонів на 21 грудня пророкують, що хороші новини внесуть корективи у ваші плани. Постарайтеся правильно розподіляти свій час, не витрачайте енергію даремно. Вечір буде позитивним, ви будете задоволені результатом трудового дня. ♐️ Стрілець Загальний гороскоп для Стрільців на 21 грудня стверджує, що сьогодні ваш настрій не зможе зіпсувати нічого. Чи зможете заручитися підтримкою співрозмовника і отримати від нього те, на що розраховуєте. Не залишайте на завтра те, що можна зробити сьогодні, інакше навряд чи взагалі повернетеся до цієї справи. ♑️ Козеріг Загальний гороскоп для Козерогів на 21 грудня каже, що сьогодні незважаючи на те, що оточуючі будуть раз у раз роздавати вам поради, навряд чи ви зважитеся до них прислухатися і це може сильно вам нашкодити. Не намагайтеся йти наперекір усім, тільки для того щоб самоствердитися, кому-то це може сильно не сподобатися. ♒️ Водолій Астрологи для Водоліїв на 21 грудня вважає, що сьогодні важливо займатися тією діяльністю, яка приносить вам задоволення. Обов'язково намагайтеся більше рухатися. Відмовтеся від рутинних і нудних завдань, їх виконання буде виводити вас зі стану рівноваги. ♓️ Риби Загальний гороскоп для Риб на 21 грудня каже, що сьогодні ві будете наповнені теплими почуття и захочеться піклуватіся про около людей. Если у вас є кохана людина, то постарайтеся более уваги пріділяті Йому. Чи не переставайте мріяти про Щось более, все буде добре, если в це віріті.

Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття ініціативи та рішучості допоможе ....
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
3 травня о 3:33 розпочнеться 25-й місячний день Фаза Місяця - спадна
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе більш енергійним та пристрасним, що допоможе....
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
більше матеріалів




/-0,4039900302887-/ /-pc-/
Top