counter
Архів Повернутись назад 20 Вересня 2021
20 Вересня
Події Черговий російський Колумбайн в Пермі. Що відомо. підбірка відео У понеділок, 20 вересня, 18-річний студент влаштував стрілянину в одному з кампусів Пермського державного університету. Згідно з останніми даними в результаті атаки постраждали 24 людини, а вісім були вбиті. Інформація про атаку надійшла вранці, о 11 годині ранку за місцевим часом (о 10 ранку за Києвом). Стрілець почав стрілянину вже на підході до ВУЗу. Частина студентів закрилася від нападника в аудиторіях вузу. Деякі учні вистрибували з вікон. В результаті інциденту постраждали 24 людини, ще вісім були вбиті. Стрілець забарикадувався в одній з аудиторій і був поранений під час штурму, однак пізніше він помер від отриманих поранень. Стрільцем виявився 18-річний студент Тимур Бекмансуров. На своїй сторінці в одній із соціальних мереж написав, що його напад не є терактом і він не перебуває в будь-яких екстремістських організаціях. Зброю він купив в березні 2021 року і дуже довго на нього збирав. У своїй розповіді він детально описав, як проходив лікарів для отримання ліцензії, щоб спростити роботу слідчим. Джерело ТАСС.
Події П'яний мажор стріляв по патрульним і намагався сховатися від них на автомобілі. У ніч на 20 вересня в Вишгороді екіпаж патрульної поліції звернув увагу на хаотичні рухи престижної іномарки. Співробітники поліції спробували зупинити автомобіль. Однак водій іномарки у відповідь молодий чоловік дістав пістолет, дав по газах і спробував сховатися, влаштувавши спочатку гонки з поліцією, а потім відкрив по ним стрілянину. Поліція Київської області затримала водія-мажору, який сів за кермо п'яним. 2,5 проміле - саме таку позначку показав "Драгер" за вмістом алкоголю в крові правопорушника. За повідомленням прес-служби Національної поліції, 33-річний водій престижної іномарки є членом громадського формування з охорони громадського порядку. До того ж рік тому молодий чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за загрозу у вбивстві. Зараз же затриманому нахабі загрожує до 15 років в'язниці, або довічне ув'язнення.
Дозвілля 20 вересня: Луків день. Заборони на сьогодні Православна церква сьогодні, 20 вересня шанує пам'ять преподобного Луки Глубокоречінского. У народі цей особливий день прийнято назвати Лука, Луків день.Раніше з цього дня починали прибирати цибулю на полях і городах. Овоч несли на продаж на базари, плели з нього коси і підвішували до стелі для подальшого зберігання. За цибулин визначали погоду на майбутню зиму. Якщо лушпиння багато - вона буде морозною. Спалювати лушпиння в цей день було заборонено. Також не можна було готувати цибулю, поки весь врожай не буде зібраний. Намиста з лука підвішували в кімнаті, де спали діти, щоб захистити їх від хвороб, а також для міцного сну. Після того як урожай зібрався, цибулину потрібно було обов'язково спробувати кожному члену сім'ї. Вважалося, що це допоможе зміцнити здоров'я і захистити від хвороб в сезон холодів. Що не можна робити в Луків деньДарувати ляльки маленьким дівчаткам. Вважалося, що такий подарунок 20 вересня може привести до безпліддя в майбутньому. Визнаватися в любові, свататися. Такі відносини швидкоплинні, а шлюб буде недовговічний. Проводити будь-які фінансові операції. На Луків день неприємності можуть спіткати тих, хто зважиться взяти в борг або позичити гроші. Уникати страв з цибулею. Чим більше овоча ви з'їсте - тим здоровіше, міцніше і щасливішим будете в наступному році. Головні прикмети цього дня20 вересня на цибулинах багато лушпиння - зима буде з сильними морозами.У небі пливуть білі хмари - чекай негоди вже скоро.Якщо в будинок ввечері зайде в гості чоловік, то принесе з собою захист для всіх домочадців від хвороб на цілий рік.Журавлі летять високо - до холодної осеніЧорні хмари обіцяють дощі і похолодання.Кішки і собаки весь день ховаються в тепло - до злив.
Суспільство В Україні продовжили адаптивний карантин до 31 грудня Кабінет міністрів на сьогоднішньому засіданні прийняв рішення про продовження загальнонаціонального карантину в Україні до 31 грудня. Про це повідомляє АСН з посиланням на прес-службу Міністерства охорони здоров'я України. "На засіданні Кабінету Міністрів України від 20 вересня прийнято рішення про продовження адаптивного карантину і режиму надзвичайної ситуації до 31 грудня 2021 року", - йдеться в повідомленні. Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко повідомив, що епідемічна ситуація в країні контролюється. "Так, ми фіксуємо зростання числа нових випадків COVID, але завдяки вакцинації маємо запас міцності. Медична система готова реагувати на нову хвилю, але кращий спосіб зберегти своє життя і здоров'я - щепитися від коронавирусной інфекції при першій нагоді", - заявив він. При цьому міністр додав, що завтра відбудеться засідання комісії ТЕБ та НС, де буде встановлена ​​"жовта" зона адаптивного карантину.

12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
більше матеріалів




/-0,23423480987549-/ /-pc-/
Top