counter
Архів Повернутись назад 20 Серпня 2017
20 Серпня
Спорт Джошуа: Мені б хотілося попрацювати з Володимиром Кличком Чемпіон світу з версіями WBA, IBF, IBO британський боксер Ентоні Джошуа, визнав, що рішення українського боксера Володимира Кличка завершити спортивну кар'єру стало для нього великим розчаруванням. В інтерв'ю DailyMail Ентоні Джошуа сказав, що хотів би ще попрацювати з Володимиром Кличком, і зазначив, що не перестає захоплюватися українським боксером. «Володимир Кличко дуже розумний, тому у нього є багато інших інтересів. Він може абсолютно спокійно прийняти рішення виходу на спортивну пенсію і зосередити свою енергію на інших напрямах. Володимир за кар'єру отримав багато нагород, і мені хотілося б ще попрацювати з ним, висловити йому своє захоплення і зберегти хороші відносини. Я був би вдячний йому, якби ми просто зустрілися як джентльмени, і він поділився зі мною мені частиною свого багаторічного досвіду. У глибині душі я розумів, що, швидше за все, він більше не буде боксувати. Думав, що його рішення - це 50 на 50, однак відчував, що він не буде боксувати», - сказав Ентоні Джошуа.
Спорт Гвоздик переміг Бейкера технічним нокаутом В американському місті Лінкольн український напівважковаговик Олександр Гвоздик (14-0, 12 КО) переміг технічним нокаутом американського боксера Крейга Бейкера (17-2, 13 КО). З першого раунду Олександр Гвоздик контролював хід поєдинку, методично б'ючи Бейкера. Американець намагався працювати на контратаках, проте своїми швидкими переміщеннями Гвоздик уникав ударів суперника. У шостому раунді Гвоздик завдав потужного удару праворуч, після якого Бейкер впав у нокдаун. Піднявшись, американець був затиснутий Гвоздиком у кутку рингу і пропускав град ударів, після цього рефері був змушений зупинити бій. До цього бою Крейг Бейкер був першим номером рейтингу WBC. Тепер цю позицію займе Олександр Гвоздик і стане обов'язковим претендентом на титул Всесвітньої боксерської ради.
Події оформление ленты  Смертельна ДТП з авто Димінського: у Авакова пояснили, що загрожує убивці За фактом ДТП у Львівській області, де в результаті зіткнення з автомобілем відомого бізнесмена і президента ФК «Карпати» Петра Димінського загинула дівчина-водій другого автомобіля, поліція почала кримінальне провадження. У МВС ретельно перевірять інформацію щодо того, що за кермом автомобіля Mercedes не був охоронець бізнесмена, а сам Петро Димінський. Про це в Facebook повідомив радник глави МВС Антон Геращенко. «Відповідати за це смертельне ДТП буде той, хто сидів за кермом автомобіля Mercedes. Якщо буде встановлено, що за кермом Mercedes був Петро Димінський, то саме він піде під суд. Водієві загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі», - написав Антон Геращенко. Нагадаємо, 18 серпня під Львовом автомобіль Петра Димінського зіткнувся з автомобілем 26-річної Наталії Тріль. В результаті отриманих травм дівчина загинула. За словами брата загиблої дівчини, за кермом Mercedes в момент ДТП сидів сам Петро Димінський, саме він порушив правила дорожнього руху, зробивши обгін у забороненому місці. Однак охоронець бізнесмена заявив, що в момент аварії за кермом перебував саме він, а не бізнесмен.
Політика Ердоган поставив на місце главу МЗС Німеччини Лідер Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган розкритикував главу МЗС ФРН Зігмар Габріель після його заяви на адресу турецького президента щодо втручання в майбутні вибори в Німеччині. Про це повідомляє агентство Reuters. «Зігмар Габріель не знає свого місця, як ти розмовляєш з президентом Туреччини? Знай своє місце. Він намагається дати нам урок, як давно ти в політиці? Скільки тобі років?» - заявив Реджеп Ердоган у суботу, 19 серпня, під час свого виступу в турецькій провінції Денізлі. Ці слова президента Туреччини прозвучали наступного дня після того, як він закликав етнічних турків у Німеччині голосувати проти соціал-демократів, християнських демократів і Партії зелених на виборах наступного місяця, сказавши, що всі вони є ворогами Туреччини. Після цієї заяви міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель сказав, що заява президента Туреччини була безпрецедентним втручанням у суверенітет Німеччини.
Спорт оформление ленты  Гвоздик відправив у нокаут чергового суперника. З'явилося відео Непереможний український боксер напівважковаговик Олександр Гвоздик (14-0, 12 КО) в американському місті Лінкольн здобув чергову впевнену перемогу на професійному рингу, нокаутувавши в шостому раунді американця Крейга Бейкера (17-2, 13 КО). У мережі з'явилося відео цього цікавого бою: У шостому раунді 30-річний Олександр Гвоздик провів відмінну атаку, яка завершилася правим хуком у голову і відправив 33-річного Бейкера в нокдаун. Американець зміг піднятися, після чого Гвоздик пішов в атаку, затиснувши опонента до канатів, рефері був змушений зупинити бій і зафіксувати перемогу українця технічним нокаутом. Таким чином, наш боксер у чотирнадцяти боях на професійному рингу здобув чотирнадцяту перемогу (12 нокаутом). Уже наступний бій Олександра Гвоздика може стати чемпіонським.
Події У Києві бійка між пасажирами автобуса переросла в стрілянину Увечері в суботу, 19 серпня в Києві на Петрівці в рейсовому автобусі, що прямував за маршрутом №101, стався серйозний конфлікт між двома чоловіками, який незабаром переріс у бійку і стрілянину, повідомляє "Нардеп". На місці події співробітники поліції зі слів свідків встановили, що в автобусі між двома чоловіками стався конфлікт, у ході якого один чоловік почав стріляти в іншого з пістолета, призначеного для відстрілу гумових куль. Другий учасник конфлікту виштовхав того, що стріляв, з автобуса на вулицю й почав його бити. У конфлікт втрутилися перехожі й розняли учасників бійки. Нападник разом зі своєю дівчиною втік з місця події до приїзду поліції. В результаті стрілянини ніхто не поранений. На місці події працювали співробітники поліції й слідчо-оперативна група.
Політика ВРП усунула до 30 вересня одіозного харківського суддю У суботу, 19 серпня Вища рада правосуддя (ВРП) розглянула клопотання заступника генпрокурора України - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького про усунення у зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності до 30 вересня 2017 року судді Дзержинського райсуду Харкова Сергія Лазюка. ВРП задовольнила клопотання Назара Холодницького і продовжила термін усунення судді до 30 вересня, повідомляє Інтерфакс-Україна. «У клопотанні керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України Назара Холодницького зазначено, що детективами НАБУ проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, у рамках якого суддя Сергій Лазюк підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, - одержанні неправомірної вигоди», - повідомив член ВРП Ігор Бенедисюк. Нагадаємо, Сергія Лазюка затримали 21 січня 2016 року при одержанні хабара, він вимагав від позивача близько 1 тисячі доларів за позитивне рішення щодо примусового виселення іншої особи з житла. Під час обшуку в кабінеті Сергія Лазюка знайшли портрет екс-президента-втікача Віктора Януковича.
Події оформление ленты  Поліція знайшла Lexus, викрадений у заступника голови Нацполіціі України У місті Обухів Київської області співробітники поліції знешкодили групу з п'яти викрадачів, які викрали, в тому числі, і патрульний автомобіль заступника глави Національної поліції Олександра Фацевича. Про це в Twitter повідомив глава Нацполіціі України Сергій Князєв. «В Обухові знешкодили групу з п'яти викрадачів, які вкрали авто Нацполіціі і ховали його в Обухівському районі Київської області. Трьох організаторів затримали», - написав Сергій Князєв. Нагадаємо, 18 серпня в Софіївській Борщагівці під Києвом невідомі викрали поліцейський автомобіль. За даними ЗМІ, був викрадений автомобіль Lexus GX заступника глави Нацполіціі Олександра Фацевича. Викрадений автомобіль не мав пристроїв або механізмів, які вказували б на те, що це службовий поліцейський автомобіль. На розшук цієї машини був орієнтований особовий склад Київської області та прилеглих регіонів.
Політика У Криму окупанти в масках зривають захід кримських татар В окупованому Росією Криму 20 серпня кілька десятків озброєних людей у масках і російські поліцейські перегородили вхід на територію бази відпочинку «Ковбой» в селі Ак-Кая (Біла Скеля) у міста Карасувбазара (нині Білогірськ). Про це в Facebook повідомив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров. «Причина блокування бази відпочинку, оголошена російськими окупантами, - повідомлення про наявність на території бази вибухівки, зараз чекають піротехніків. Нагадаю, сьогодні о 12:00 на цій базі має розпочатися захід, присвячений 30-річчю проведення масових мітингів кримських татар у Москві. Таким чином, російські окупанти вирішили перешкодити проведенню в тимчасово окупованому Криму патріотичного заходу, присвяченого одному з вирішальних етапів кримськотатарського національного руху», - написав Рефат Чубаров.
Події У мережі розповіли, як бойовики за велосипед забирали «на підвал» Коли Слов'янськ був окупований бойовиками терористичного угрупування «ДНР», місцевий житель дивом врятувався від смерті, оскільки не віддав на потреби «республіки» велосипед. Цю історію на своїй сторінці в Twitter розповів користувач «Дід Панас». «Мій товариш у Слов'янську, коли він був окупований бойовиками «ДНР», загримів «на підвал» лише за те, що відмовився віддати на потреби «республіки»... велосипед. Він дивом урятувався», - написав «Дід Панас». Цей пост почали активно коментувати користувачі Twitter, і виявилося, що це не поодинока історія. «Таких випадків у 2014 році була тьма. Син знайомих потрапив до підвалу за те, що йшов площею Леніна з фотоапаратом - батькам довелося його викуповувати», - написала «Просто донеччанка». «Київська рідня в 2014 році також дочку викуповувала за 5 тисяч доларів, і теж за фотоапарат», - повідомив «Дід Панас».
Події Стало відомо, хто викрав Lexus Фацевича Двох викрадачів службового автомобіля Lexus заступника голови Національної поліції України Олександра Фацевича затримали при спробі перевезти елітний автомобіль в інший район. Про це повідомили в прес-службі Нацполіціі Київської області. «Для знешкодження банди викрадачів, які днями викрали поліцейський автомобіль, співробітники поліції і Департамент карного розшуку провели цілий комплекс оперативно-розшукових заходів. Були встановлені засідки, і при спробі перегнати цей автомобіль з Обухівського району правоохоронці затримали двох раніше судимих ​​киян - 35 і 36 років. Дізнавшись про затримання спільників, троє організаторів - жителі Києва 27, 29 і 38 років - намагалися втекти, для їх затримання було введено план "Перехоплення" і за сприяння спецназу поліції Житомирської області їх затримали», - сказано в повідомленні.
Політика Суд Москви відмовився заарештовувати кримські турбіни за позовом Siemens У п'ятницю, 18 серпня, суддя Арбітражного суду міста Москва прийняла рішення про відмову заарештувати за позовом німецької компанії Siemens чотири газотурбінні установки. Про це сказано в повідомленні «Електронного правосуддя Росії». За даними ЗМІ, компанія Siemens намагалася домогтися арешту газотурбінних установок, поставлених до Росії за договором від 16 жовтня 2015 року. У німецькій компанії повідомили, що всупереч санкціям мінімум дві з чотирьох німецьких турбін були відправлені з Росії в окупований Крим. Також стало відомо, що розгляд позову компанії Siemens по суті розпочнеться 18 вересня. Відповідачами за позовом є ВАТ "ПО "Технопромекспорт" і ТОВ "Сіменс Технології газових турбін" (спільне підприємство компанії Siemens і компанії з РФ "Силові машини").
Суспільство оформление ленты  Прокуратура зафіксувала жорстоке поводження в СІЗО Одеси Прокуратура Одеської області України проводить розслідування за фактами жорстокого поводження з ув'язненими, які утримуються в слідчому ізоляторі (СІЗО) Одеси. Про це сказано в повідомленні прес-служби прокуратури Одеської області. «19 серпня співробітники прокуратури Одеської області за участю представника Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Одеській області виявили факти жорстокого і нелюдського поводження з людьми, утримуваними в одеському СІЗО. За результатами цієї перевірки було відкрито розслідування в кримінальному провадженні за частиною 2 статті 365 Кримінального Кодексу України (перевищення влади або службових повноважень, що супроводжувалося насильством і діями, що ображають особисту гідність потерпілого)», - сказано в повідомленні. Наразі тривають слідчі дії.
Події У Волновасі поліція затримала бойовика, що обстрілював Мар'їнку У Волновасі співробітники поліції затримали 31-річного бойовика терористичного угрупування «ДНР» на прізвисько «Рудий», який брав участь в обстрілі Мар'їнки. Про це на брифінгу 20 серпня повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник. «Уже встановлено, що затриманий чоловік вступив до лав окупантів у 2015 році заради грошей. Раніше він двічі відбував покарання в місцях позбавлення волі за розбійний напад та крадіжку. Кілька місяців бойовик провів під окупованим Донецьком на передовій, де брав участь в обстрілі Мар'їнки з міномета 120-мм калібру. У ході боїв, коли його підрозділ зазнав великих втрат, він злякався і втік. Вже на вільній території України бойовик обікрав рідну тітку і знову сів у в'язницю, після чого звільнився, а тепер знову затриманий за участь у незаконних збройних формуваннях», - розповів Олександр Мотузяник.
Суспільство На дні Тихого океану знайшли знаменитий крейсер США На дні Тихого океану на глибині понад п'ять кілометрів виявлені уламки американського крейсера "Індіанаполіс", який у липні 1945 року був потоплений японським підводним човном. Це була одна з найтрагічніших морських катастроф в історії військового флоту США, під час аварії загинули 883 моряків, повідомляє CNN. Як повідомляється, уламки легендарного крейсера виявила група дослідників на чолі із співзасновником компанії Microsoft Полом Алленом. Частини "Індіанаполіса" перебували на глибині 5 кілометрів і 300 метрів. «Наші пошуки інших частин уламків цього крейсера продовжаться. Однак я сподіваюся, що всі, хто пов'язаний з цим історичним кораблем, відчують полегшення від цієї довгоочікуваної знахідки», - сказав Пол Аллен. Крейсер ВМС США «Індіанаполіс» був затоплений у липні 1945 року підводним човном Японії незабаром після доставки компонентів атомної бомби, яка потім була скинута на японське місто Хіросіма.
Спорт «Динамо» без Ярмоленка і Мбокані розгромило «Сталь» Київське «Динамо» 20 серпня в домашньому матчі 6-го туру української Прем'єр-ліги з рахунком 4:1 розгромило «Сталь». Кияни грали без своїх лідерів атаки - Андрія Ярмоленка і Дьємерсі Мбокані, але незважаючи на це вже на 2-й хвилині Артем Бесєдін відкрив рахунок у матчі, замкнувши простріл Кравця. Потім на 25-й хвилині вже відзначився Артем Кравець, у швидкій контратаці реалізував вихід один на один. А на 40-й хвилині першого тайму до розгромного рахунок довів Віда, який замкнув головою подачу з кутового Олега Гусєва. У другому таймі трохи активніше заграла «Сталь» і Орест Кузик зміг відквитати один м'яч, однак уже через кілька хвилин Кравець встановив остаточний результат у цьому матчі. Артем потужно пробив з-за меж штрафного майданчика, м'яч влучив у штангу і потім, від спини воротаря, влетів у ворота. Таким чином, київське «Динамо» зберегло лідерство в чемпіонаті України і тепер у доброму гуморі готуватиметься до матчу-відповіді Ліги Європи проти португальського «Марітіму», який відбудеться в Києві 24 серпня.

Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
За допомогою нумерологічних розрахунків можна легко змінити життя на краще Простий розрахунок особистого коду ....
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
більше матеріалів




/-0,61828994750977-/ /-pc-/
Top