counter
Архів Повернутись назад 20 Травня 2018
20 Травня
Суспільство Апокаліпсис неминучий! Мавроді «воскрес» і запустив новий проект На офіційній сторінці в Twitter  засновника фінансової піраміди «МММ» Сергія Мавроді, який помер у Москві в кінці березня, опубліковано перше повідомлення після його смерті. «Ну що ж, відпочили і вистачить. Вже запущено перший Мавро-офіс, у якому ви можете обміняти старі квитки МММ на нові MVR, які торгуються на біржах. Очікуємо зростання! Фінансовий Апокаліпсис неминучий!» - сказано в повідомленні. «О Боже! Царство тобі пірамідне», «Сука! Він навіть з того світу продовжує нас на*бувати», «Терміново телефонуйте до Ватикану», «Мені здається, у мене аж сотка з кишені пропала», - пишуть користувачі у коментарях під цим повідомленням. Нагадаємо, Сергій Мавроді помер на 63-му році життя 26 березня. Він відчув себе погано на зупинці громадського транспорту в Москві. Швидку допомогу йому викликав випадковий перехожий, але лікарям не вдалося врятувати Мавроді.
Політика оформление ленты  Усі проклинають Путіна. Екс-бойовик «ДНР» зробив гучне визнання Жителі тимчасово окупованих територій Донбасу і анексованого Росією Криму вважають російського президента Путіна «іудою», який зрадив російський народ. Про це заявив житель Севастополя і колишній бойовик «ДНР» Володимир Дусмуханов, який у 2014 році брав участь у боях проти українських військових у Краматорську, Слов'янську, Семенівці та Донецьку. «Там зараз у підвалах багато наших хлопців з Донбасу, які чимось не догодили цього клоуну Захарченку. Зараз у «ЛДНР» вся верхівка бандитська. А життя дуже погіршилося, і на Донбасі такі злидні, що люди змушені їхати до Сирії на заробітки», - розповів Володимир Дусмуханов. Бойовик підкреслив, що такі, як він, уже не потрібні Росії. Нещодавно його в Севастополі не пустили на мітинг за Володимира Путіна, бо він прийшов із прапором «ДНР». «Росія здає по повній. Ми всі в шоці, всі вже проклинають Путіна, ставлення до нього як до іуді, який зрадив російський народ», - заявив терорист.
Спорт Хачеріді, Мбокані і Мораес залишають київське «Динамо» Після закінчення сезону футбольний клуб «Динамо» (Київ) покинуть три футболісти основного складу - це захисник Євген Хачеріді, а також два нападаючих - Жуніор Мораес і Дьємерсі Мбокані. Про це 19 травня на прес-конференції після перемоги над «Шахтарем» (2:1) в останньому турі чемпіонату України повідомив головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич. «У Жуніора Мораеса і Дьємерсі Мбокані закінчуються контракти з «Динамо». Вони знали, що при їхньому бажанні і далі можуть виступати за київське «Динамо», ми укладемо з ними нові контракти. Обидва ці футболіста влаштовують нас як нападники. Але, мабуть, ці футболісти самостійно намагаються вирішити свої питання. Контракти з ними продовжуватися не будуть. Аналогічна ситуація і з Хачеріді: у нього закінчується контракт і ми не будемо підписувати з ним новий», - розповів Олександр Хацкевич.
Політика Виконком СНД не отримував від України повідомлення про відкликання представників Виконавчий комітет Союзу незалежних держав (СНД) не отримував повідомлень від України про відкликання її представників з усіх статутних органів СНД. Про це заявив глава прес-служби виконкому СНД Володимир Ніканоров, передає РІА "Новости". За його словами, українських представників у Союзі Незалежних Держав немає з 2014 року. У прес-службі виконкому СНД не виключають, що отримають відповідне повідомлення від України вже до понеділка, 21 травня. Нагадаємо, раніше глава України Петро Порошенко повідомив, що відкликав всіх представників України зі статутних органів СНД. «Я підписав указ про відкликання всіх українських представників України з статутних органів СНД. Нам там більше робити нічого. Ми всі разом рухаємося в Європу», - заявив президент України.
Політика Порошенко: «Північний потік-2» - це інвестиції в розпад Європи Інвестиції західних країн у будівництво російського газопроводу «Північний потік-2», яким російський газ надходитиме до країн ЄС, є інвестиціями в розпад Європи. Про це в статті для Frankfurter Allgemeine Zeitung заявив глава Української держави Петро Порошенко. «Газопровід «Північний потік-2» для Європи стане величезною помилкою з немислимими і трагічними наслідками. Це геополітичний проект Кремля, спрямований на підпорядкування всієї Європи. Як тільки «Північний потік-2» буде наповнений газом, Москва не стане утримуватися від ще більш жорстокого наступу на наші спільні цінності», - заявив Петро Порошенко. Крім того, президент України закликає всіх європейських лідерів не вірити скомпрометованому «Газпрому». «Інвестиції в російський газопровід «Північний потік 2» - це інвестиції в розпад всієї Європи. Чи справді Європа так потребує ще одного російського газопроводу?» - підкреслив глава України.
Політика Люди другого сорту. РФ обмежить в'їзд транспорту з «ЛДНР» під час ЧС-2018 На час проведення в Росії Чемпіонату світу з футболу жителі з тимчасово окупованих районів ОРДЛО не зможуть виїжджати на територію РФ. Про це повідомив спікер Державної прикордонної служби України Олег Слободян. «З 1 по 17 липня влада Росії заборонить в'їзд вантажного транспорту, маршрутних і рейсових автобусів з терористичних «ЛДНР» на російську територію. У цей період прикордонники РФ працюватимуть у посиленому режимі. Таке рішення Кремля свідчить про те, що в Росії ставляться до українців, які проживають на тимчасово окупованій території Донбасу, як до людей другого сорту», - сказав Олег Слободян. За його словами, таким чином влада Росії хоче мінімізувати ризики терористичних актів, які можуть статися за участю найманців і зброї з окупованих районів Донбасу.
Спорт Фанати Реала здають квитки на фінал Ліги чемпіонів Понад дві тисячі уболівальників мадридського футбольного клубу «Реал» здали свої квитки на фінальний матч Ліги чемпіонів проти англійського «Ліверпуля», який відбудеться в Києві 26 травня. Причиною цього стала висока вартість поїздки в Україну, повідомляє The Independen. Передбачається, що поїздка в Київ займе до 34 годин через відсутність необхідної кількості прямих рейсів. Частина уболівальників бронює рейси в Польщу, щоб потім звідти вирушити в Україну. Також на таке рішення іспанських фанатів вплинули незручності з викупом броні. Керівництво «Реала» відвело уболівальникам дуже мало часу на те, щоб викупити квитки на фінал ЛЧ. Спочатку на 13 тисяч квитків на фінал ЛЧ, виділених для мадридського клубу, претендувало понад 24 тисяч фанатів, однак потім ця кількість знизилася. З подібними проблемами зіткнулися і фанати «Ліверпуля», оскільки після виходу їх команди до фіналу Ліги чемпіонів всі квитки на регулярні рейси в Україну швидко забронювали, а переліт на чартері зараз досягає 1 тисячі фунтів стерлінгів.
Політика Путін висунув Меркель головну умову по миротворцях на Донбасі В ході офіційної зустрічі 18 травня в Сочі канцлера ФРН Ангели Меркель і російського президента Путіна сторони обговорили умови розміщення миротворців ООН на Донбасі. Головною умовою Росії стала категорична заборона на участь у цій миротворчій місії представників країн НАТО. Про це повідомив головний редактор радіостанції «Ехо Москви» Олексій Венедиктов. «Там була дуже цікава розмова і про Україну, і про Сирію, наскільки я знаю. По-перше, йдеться про те, щоб миротворці ООН були введені не тільки на лінію розмежування, а всюди. Також миротворцями не повинні бути військові НАТО. Це умова Росії, і її було прийнято. З іншого боку, там можуть бути вірмени, шведи і так далі. Це дуже складна конструкція, яка повинна йти паралельно з виведенням російських радників з Донбасу - давай назвемо це так - і незаконних збройних формувань, і української армії», - розповів Олексій Венедиктов про деталі переговорів.
Політика У Британії не продовжили візу олігархові Роману Абрамовичу Російському мільярдерові Роману Абрамовичу не продовжили британську візу, яка закінчилася понад три тижні тому. Про це повідомляє видання The Bell з посиланням на два джерела з оточення російського олігарха. «Два співрозмовники видання The Bell повідомили, що британська віза у Романа Абрамовича закінчились більше трьох тижнів тому, а нову візу йому поки не видали. Через це власник футбольного клубу «Челсі» (Лондон) не зміг відвідати фінальний матч Кубку Англії. Офіційної відмови у видачі нової візи Роману Абрамовичу не надходило, влада Великобританії продовжує розгляд його документів», - повідомляє видання. Раніше міністр внутрішніх справ Великобританії Ембер Радд заявила про початок перевірки сотень віз, які були видані заможним російським бізнесменам. На цей крок офіційний Лондон пішов після замаху на колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію.
Події Сепар не знають, куди ховатися. Волонтер розповів про формулу успіху бійців ЗСУ на Донбасі Жодна провокація і обстріл бойовиками позицій Збройних Сил України на Донбасі не залишається без відповіді українських військових. Бойова техніка ворога знищується і під час прихованого пересування і  під час роботи з закритих позицій. Про це в Facebook повідомив український волонтер Юрій Мисягін. «Нещодавно наші бійці знову отримали бойові премії за дві знищені на Світлодарській дузі БМП бойовиків. Причиною такого успіху українських військових є досвід і злагодженість дій офіцерів. У нас є безпілотники і квадрокоптери, а найголовніше, у нас є професійно навчені люди з роботи з цією складною технікою. Професійний аналіз дій ворога і місць його дислокації. Добре вибудувана робота розвідки, фото і відеофіксація знищеної військової техніки супротивника. Правильно заповнені папери про успішні відповідні бойові операції. І звичайно, дружба з волонтерами, які завжди готові підставити своє плече», - написав Юрій Мисягін.
Політика оформление ленты  Російський експерт передрік руйнування Кримського моста Побудований в окупований Крим із Краснодарського краю Росії міст зруйнується після першого природного катаклізму. Про це в ефірі телеканалу ZIK розповів старший науковий співробітник Російської академії наук Інституту водних проблем Юрій Медовар. «У Керченській протоці такі геологічні умови, що там не можна нічого будувати. Ці будівельні норми не можна порушувати. До минулого року в цих СНіП було сказано, що арочні мости в сейсмічних районах, до яких відноситься і Крим, можна будувати виключно на скельній основі. А під Кримським мостом напівтверді майкопські глини, які не витримають навантаження. У місці, де побудований міст, є все: від геотермальних проблем до льодоставу», - розповів Юрій Медовар. Вчений назвав рішення російської влади про будівництво Кримського моста виключно політичним кроком. «Цей міст - до першого природного катаклізму, а потім на ньому можна поставити хрест. Це суто політичне рішення. Зовсім не економічне і недоцільне», - сказав експерт.
Наука і технології Ілон Маск розповів про потужну Tesla Model 3 з двома моторами Глава компанії Tesla Motors Ілон Маск розповів на своїй сторінці в Twitter деякі подробиці про підготовлюваний до випуску новий електрокар Tesla Model 3, який буде коштувати близько 78 тисяч доларів. За словами Ілона Маска, електрокар Tesla Model 3 отримає повний привід. Один двигун буде перебувати у передній частині автомобіля, а другий - в задній. Один двигун швидкісний, він розрахований на швидкий розгін і рух з максимальною швидкістю. Другий двигун розрахований на максимальний пробіг автомобіля. Ці двигуни незалежні і якщо навіть один з них відмовить, новий Tesla Model зможе їхати на іншому двигуні. Максимальна швидкість електрокара Tesla Model 3 складе 250 кілометрів на годину, а одного заряду батареї вистачить на 500 кілометрів шляху. До 100 кілометрів новий електрокар буде розганятися за 3,5 секунди.
Суспільство Найточніший гороскоп на тиждень з 21 по 27 травня 2018 року ОвенЕмоційні струси потрібні, але не в таких кількостях - в цей травневий період бажано стримуватися і не звертати уваги на дрібні негаразди. У понеділок у Овнів будуть великі шанси на отримання грошових бонусів, але вчіться грамотно розпоряджатися фінансами, і не вкладайте гроші в перше-ліпше підприємство. У середу у вас з'явиться можливість обзавестися корисними зв'язками - нові ділові партнери готові до співпраці, потрібно правильно себе подати. ТелецьВчіться економити - фінансова ситуація в цей весняний період буде стабільною, проте можуть виникнути незаплановані витрати. На початку тижня до вас за допомогою можуть звернутися приятелі, але Тельцям слід пам'ятати: дружба дружбою, а гроші нарізно (просіть розписку). Вівторок бажано присвятити вирішенню побутових проблем, а ось в цю середу вас чекають на переговорах і угодах. Відрядження, призначені на четвер, будуть вдалими, а ось в п'ятницю бажано утриматися від поїздок. Особисте життя в порядку, але у вихідні Тельцям доведеться похвилюватися - очікуються гості. БлизнюкиЕнергії та оптимізму у вас хоч відбавляй, і цей період пройде непогано. Але тримайтеся подалі від так званих енергетичних вампірів, в цьому списку не тільки конкуренти, але і колеги, і навіть друзі. У понеділок Близнюки можуть бути грошовими щасливчиками, але не займайтеся благодійністю, роздаючи кошти направо і наліво, а натомість покінчіть з боргами і кредитами. Друга половина тижня сприятлива для відвідування культурних заходів - виходьте в світ, і не бійтеся пліток, цього разу вашій репутації нічого не загрожує. Але на корпоративних і дружніх посиденьках, влаштованих на свіжому повітрі, слід бути акуратніше. РакСамодисципліна це здорово, але в ці весняні дні зірки радять відволіктися від турбот і розважитися. Ділові переговори, призначені на понеділок, будуть результативними, проте не поспішайте підписувати фінансові документи - довіра в бізнесі, звичайно, важливо, але краще перестрахуватися і вислухати рекомендації фахівців. У середу Раки зможуть завоювати авторитет серед колег - не соромтеся, адже це цілком ваша заслуга. Ці травневі вихідні бажано присвятити спілкуванню з близькими людьми - на вас покладено обов'язок по організації спільного шопінгу і сімейної подорожі. ЛевУ ці весняні дні Левам доведеться напружитися, і довести свою незамінність. У понеділок вас викличуть на килим до керівництва - нічого не бійтеся, тримайтеся впевнено. У вівторок ви можете підписувати контракти, укладати угоди - вкладення будуть високоефективними, так і партнери не підведуть. У середу обороти бажано зменшити - пам'ятайте про те, що ініціатива карається, і не довіряйте свої плани малознайомим людям. На любовному фронті зміни очікуються в п'ятницю, і Леви познайомляться з цікавими людьми. Але остерігайтеся «доброзичливців» і не вірте всьому, що вам говорять. Діва Слідкуйте за своїм оточенням, і не дозволяйте людям втручатися у ваші плани. На початку тижня Діви можуть чекати поліпшень у фінансовій сфері, але не випускайте з поля зору знайомих юристів, так як деякі ділові партнери будуть помічені в махінаціях. В середині тижня зірки рекомендують більше часу приділяти сім'ї і вирішення побутових питань. Весняні вихідні підходять і для далеких подорожей, і для роботи в саду, і для дружніх посиденьок - вибирайте, але не забувайте цікавитися думкою домочадців. Вільних Дів чекає маса любовних і романтичних пригод, але і сімейні представники знака нудьгувати не будуть - головне, не фліртувати з незнайомцями, і частіше балувати обранця подарунками. ТерезиНе забувайте про поставлену мету, і вчіться відповідати відмовою на прохання настирливих колег і знайомих. Весь тиждень Терези будуть зайняті в сфері творчості, але самим dfжливим днем ​​цього травневого періоду стане субота - йдеться про вигідні угоди, і перспективні контракти. Рекламуйте свої таланти, і не соромтеся звертатися за допомогою до впливових друзів. У четвер Терези можуть розраховувати на заступництво ділових партнерів, а у деяких представників знаку з'явиться шанс зайнятися улюбленою справою. Але службові турботи не повинні відволікати від проблем в сфері особистих взаємин. У вихідні на Терезів чекають знайомства з новими шанувальниками - можливо, на горизонті з'явиться і сама половинка. СкорпіонЦілеспрямовані та вольові Скорпіони будуть винагороджені - в ці травневі дні ви станете улюбленцем долі, і багато ваших мрій здійсняться. Але в першу половину періоду доведеться як слід попрацювати. Понеділок вдалий для всіляких фінансових операцій, але з вибором партнерів бажано не поспішати. У четвер Скорпіони отримають корисні зв'язки, не виключено, що ваші нові знайомі виявляться досить відомими і впливовими особистостями. Фінансова сфера буде стабільною, і в вихідні дні Скорпіони зможуть дозволити собі маленький відпочинок - витратьте «зайві» капітали на туристичну поїздку. СтрілецьВас чекає насичений і цікавий період, але у зірок є кілька умов. Намагайтеся не приймати участі в сумнівних фінансових махінаціях, і обмежте спілкування з авантюрними знайомими. У понеділок Стрільці налагодять стосунки з деякими колегами, головне, не переходити межу, і уникати панібратства - корпоративні посиденьки бажано проводити в неробочий час. Друга половина тижня буде багата на амурні пригоди. Тут Стрільцям порадники не потрібні, але не втрачайте пильності, щоб не заблукати в любовному лабіринті. До речі, в травні Купідон цілиться не тільки в неодружених представників знака - сімейних Стрільців теж потягне на романтику. КозерігУ вашому житті відбудуться сприятливі зміни, і цей весняний період запам'ятається позитивними моментами. Але прагнення до розкоші і комфорту зірки радять зменшити - фінансова ситуація стабільна, проте краще не ризикувати. В першу половину тижня Козероги наблизяться до вирішення давньої проблеми, пов'язаної з професійною діяльністю - можливо, ви отримаєте підтримку з боку своїх конкурентів. Дружити з колишніми суперниками небажано - постарайтеся обмежити спілкування, і зв'яжіться виключно по роботі (без будь-яких корпоративних заходів). Травневі вихідні пройдуть нуднувато, зате Козероги зуміють розібратися з побутовими справами, і налагодити відносини з родичами. ВодолійПриймайте участь у колективній діяльності і вас неодмінно помітять. Вискочками Водоліїв не назвуть, навпаки - ваша активність і енергійність припадуть до душі і керівництву, і діловим партнерам. Фінансові позиції в цей травневий період зміцняться, і у вівторок Водолії отримають підтримку з боку державних структур. Деякі представники знаку можуть розраховувати на спонсорську допомогу - ваші ідеї в рекламі не мають потреби, і впливові знайомі будуть тільки раді такій перспективній співпраці. В цю весняну суботу або в неділю Водоліям вдасться зустрітися зі старими друзями, але не поспішайте ділитися своїми секретами. РибиРобіть так, як вважаєте за потрібне, і цей тиждень пройде насичено і цікаво. Багатьом Рибам захочеться нових вражень, але поспішати зірки не радять - потерпіть до вихідних, а поки займіться налагодженням відносин з партнерами по бізнесу. Риби, зайняті підприємництвом, зможуть укласти кілька вигідних контрактів, і перша половина травневого періоду порадує поліпшеннями в фінансовій сфері. Запити у Риб виростуть, але грандіозний шопінг краще запланувати на неділю - ви як раз встигнете порадитися з домочадцями, і ще раз переглянути список покупок.

Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
більше матеріалів




/-0,70283484458923-/ /-pc-/
Top