counter
Архів Повернутись назад 20 Березня 2019
20 Березня
Економіка Кому в Україні підвищують зарплати: кому щастить більше всіх Кожному другому працюючому українцеві в 2018-му році підняли зарплату. Про це свідчать дані опитування міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, розповідає УБР. 50% респондентів відзначили, що в їхніх компаніях підняли оклади всім співробітникам без винятку. Хоча пощастило не всім. 27% опитаних відзначили, що зарплати підняли тільки тим, хто виконав або перевиконав план/KPI. Ще 21% респондентів відповіли, що їм зовсім не переглядали розмір грошової винагороди, а ще 2% його зовсім урізали. Підвищення зарплат в 2018 році було різним. Розмір надбавок варіювався в діапазоні від 5 до 30%. Пощастило як офісного персоналу, так і фахівцям на виробництвах. Серйозних фінансових проблем у підприємств не було. Більшість опитаних роботодавців (73%) запевняють, що не затримували виплати своїм працівникам. А ось в 23% опитаних компаній зізналися, що невеликі прострочення все ж допускали. Серйозні затримки зарплат виникали у 4% респондентів. У діючій системі бонусів і премій в минулому році мало що змінювалося. У ряді випадку відбувалося тільки підвищення виплат - десь у чверті роботодавців, опитаних hh. Але за старою налагодженою схемою. 18% українських компаній, які спілкувалися з аналітиками HeadHunter, заявили, що не практикує грошові заохочення, а у 4% такі виплати були скасовані або урізані. Говорячи про ситуацію з нематеріальним мотивацією, 42% респондентів-роботодавців заявили, що в їхніх компаніях подібних програм не було і немає. А ось 31% опитаних сказали, що активно застосовують нематеріальну мотивацію. Ще 14% повідомили, що протягом 2018 року в їхніх компаніях було запущено ряд нових програм. 13% респондентів-роботодавців доповіли, що програми нематеріальної мотивації зазнали негативних змін: в 10% випадків вони були частково скорочені, і в 3% - повністю скасовані.
Дозвілля День весняного рівнодення 21 березня. Прикмети і заборони дня 21 березня - дуже важливий день, оскільки це буде час весняного рівнодення. Саме 21 числа почнеться астрономічне літо, адже день почне додаватися. У багатьох культурах день весняного рівнодення здавна вважався чарівним, святковим. Десь в цей час відзначали Новий рік, десь просто зустрічали весну. У європейських країнах в давнину свято називалося Остара. Це гарний час для проведення різних ритуалів і обрядів на залучення щастя. Астрономічний сенс весняного рівноденняЗемля 21 березня 2019 року приблизно о 00:58 за московським часом пройде рівно половину шляху між двома солнцестояннями - зимовим та літнім. Це означає, що 20 і 21 числа день буде дорівнює ночі. У Північній півкулі 21 березня розпочинається астрономічне літо. З цього моменту день починає збільшуватися, а ніч скорочується. Це відбувається приблизно по 2 хвилини на добу. Далі, приблизно через місяць, день буде збільшуватися на 6 хвилин. 21 березня вважається також і астрологічними новим роком, адже Сонце переходить в Овна, що відкриває зодіакальний круг. Це свято всіх астрологів і людей, які вивчають вплив планет і зірок на енергетику людини. Що можна і що не можна робити 21 березня 2019 року21 березня - день потужних енергетичних поривів. Це прекрасний час, коли всі буквально оживає. Це відчувається на будь-якому рівні. Підвищується настрій, з'являється бажання жити, любити, працювати, займатися чимось новим. У цей день потрібно якомога більше спілкуватися з людьми і намагатися йти їм назустріч. Особливо це стосується рідних і близьких. Стародавні кельти вірили, що в цей день ні в якому разі не можна сваритися з близькими. Прикмети кажуть про те, що якщо в цей день посваритися з кимось, то ця людина може весь наступний рік таїти на вас образу. Також багато експертів в галузі біоенергетики вважають, що в такі незвичайні дні, коли змінюється енергетичний фон, корисно згадувати бажання. Експерти сайту dailyhoro.ru радять вкрай відповідально підійти до цього питання, гарненько подумати над тим, що саме могло б вас порадувати. У цей день експерти радять робити прибирання будинку, готуватися до зустрічі літа. Це буде четвер, але нічого страшного, якщо один вечір після роботи доведеться витратити не на релаксацію, а на важливі домашні справи. У східній філософії фен-шуй цей день вважається воістину чарівним. Необхідно очищати будинок від негативу, робити перестановку і позбавлятися від зайвого мотлоху, щоб залучати більше удачі в своє життя. Існує безліч прикмет про погоду в цей день, але серед них виділяють пару найважливіших. Наприклад, якщо в цей день яскраво світить Сонце, то варто чекати швидкого відступу холодів і теплого літа. Похмура погода без Сонця, а також дощ або сніг говорять про те, що зима буде йти дуже повільно.
Кримінал Гінеколог, який запліднив 48 пацієнток, відбувся роком в'язниці умовно Колишній лікар-репродуктолог з американського штату Індіана, який виявився батьком дітей 48 своїх пацієнток, був засуджений до року умовного ув'язнення, що викликало невдоволення його численних дітей. Як повідомляє видання The Atlantic, жінки не знали, кому саме належить сперма. З початку 1970-х Дональд Клайн (Donald Cline) використовував власну насінну рідину, щоб запліднити пацієнток. Він говорив їм, що генетичний матеріал здали медичні співробітники - в той час банків сперми ще не існувало. Доктор запевняв, що сперма однієї людини використовується не частіше трьох разів. Його кабінет був прикрашений знімками дітей, які народилися з його допомогою. Клайн вийшов на пенсію в 2009 році. Ще в 2014 році діти лікаря почали знаходити один одного в соціальних мережах і на форумах для зачатих від донорської сперми людей. Однією з перших, хто розкрив план доктора, була американка Якоба Баллард (Jacoba Ballard). Вона знайшла єдинокровну сестру, здивувавшись зовнішньою подібністю на фотографії. Жінки зробили ДНК-тест і підтвердили спорідненість. На одному з генеалогічних сайтів вони побачили, що у них є ще чотири брати або сестри. До 2017 року число дітей Клайна, які здали тест ДНК,  збільшилося до 48. З 2016-му він зізнався, що запліднив близько 50 пацієнток, а потім знищив записи про це. Нащадки заявили про нього в поліцію, але при спілкуванні зі слідчими він все заперечував. Відповідно до законів штату Індіана, лікарі мають право ставати донорами своїх пацієнтів, тому 80-річний Клайн був засуджений всього  до одного року тюремного ув'язнення умовно. Баллард і інші діти Клайна виявилися незадоволені таким рішенням суду. Вони розробляють законопроект про криміналізацію використання сперми чи яйцеклітини лікаря без згоди пацієнта. «Я вважаю, що над нашими матерями поглумилися. Він зруйнував наші життя», - заявила жінка. Вона розраховує знайти ще більше родичів.
Дозвілля 5 звичайних речей у будинку, які привернуть до вас любов Навіть непримітна і звична річ може виявитися магнітом для любові, який приносить щастя в особистому житті. Редакція сайту dailyhoro.ru пропонує провести ревізію речей і наповнити будинок предметами, які привернуть любов. Не щастить у коханні? Не впадай у відчай. Цілком можливо, що енергетика вашого будинку блокує циркуляцію любовної енергії, і в цьому можуть бути винні предмети, які приносять в будинок нещастя. Проведіть ревізію і трохи перетворіть свій будинок, наповнивши його речами, енергетика яких рясніє щастям і успіхом. Пройде тиждень-другий, і ви зустрінете людину, про яку мрієте. Експерти зібрали для вас кілька корисних рекомендацій, ґрунтуючись на вченні фен-шуй, які обов'язково зроблять ваше особисте життя яскравою, насиченою і пристрасною. Постери та картиниФахівці в області фен-шуй радять прикрасити стіни свого будинку яскравими постерами. Дуже добре, якщо це будуть романтичні картини, зображення парних предметів або птахів, фотографії красивих кумирів і знаменитостей. На думку практиків, це допоможе свідомості налаштуватися на зустріч з потенційним партнером, який буде не просто зовні красивий, але і успішний. Головна умова - використовувати фотознімки вільних знаменитостей. Подушка Найголовніша помилка самотніх людей - це облаштування житла для одного. Купіть щось для двох. Це може бути додатковий стілець, запасний халат, ще одна зубна щітка, гостьові капці, друга подушка. Ці предмети не обов'язково використовувати за призначенням, вони потрібні для залучення вашого майбутнього партнера. Уявіть, як він або вона буде користуватися вашою посудом, спати у вашому ліжку, сидіти на вашому кріслі і так далі. КактусКактус - відмінне рішення для тих, хто втомився від самотності і з'ясування відносин. Рослина здатна вбирати в себе негатив і заряджати навколишній простір позитивом. Більш того, колючий помічник швидко знімає напругу і нервозність, що дозволить відволіктися від насущних проблем і радіти життю, а значить, залучати любов. Помаранчевий колірПри боротьбі з самотністю кращою зброєю вважаються речі помаранчевого кольору. І чим більше, тим краще. Фіранки, покривала, подушки, лампи, капці, вази в палітрі оранжевого наповнять будинок радістю, а його мешканців - привабливістю. Всім відомо, що помаранчевий - це хіт літнього сезону. Це колір сонця, літа, тепла і усмішок, який дарує чудовий настрій і підвищує впевненість у собі. СвічкиАроматичні свічки, розставлені по квартирі, - що може бути романтичніше? Крім того, що свічки асоціюються з романтикою, вони ще вважаються відмінними помічниками при боротьбі з негативом. Відомо, що вогонь свічки нейтралізує негатив, створює атмосферу світу, гармонії і щастя. Багато практики рекомендують провести невеликий ритуал на любов. Для цього потрібно лише пройтися із запаленою свічкою по всій квартирі, думаючи в цей момент про те, як ви знайшли свою другу половинку.
Суспільство оформление ленты  Стало відомо, коли побудують метро на Виноградар і Троєщину в Києві Мер Києва Віталій Кличко заявив, що дві нові станції метро Сирецько-Печерської гілки на Виноградар - «Мостицька» і «Проспект Правди» введуть в експлуатацію в кінці грудня 2021 року. Також він зазначив, що в планах міської влади, крім перших двох станцій, будівництво ще двох станцій метро Сирецько-Печерської лінії - «Виноградар» і «Маршала Гречко». Протяжність нової ділянки з 4 станцій буде майже 7,5 кілометра. Також побудують нове електродепо, оскільки довжина лінії перевищує 20 км. При цьому за його словами, для будівництва метро на Троєщину необхідно добудувати Подільсько-Воскресенський міст. Саме ж будівництво станцій підземки зажадає 4-5 років при наявності фінансування. Раніше повідомлялося, що Кличко з черговим конфузом похвалився смертністю в лікарнях Києва.
Дозвілля Дочці Началової у спадок може дістатися величезний борг співачки 12-річній дочці співачки Юлії Началової, яка народилася в шлюбі з колишнім футболістом ЦСКА і збірної РФ Євгеном Алдоніним, може дістатися у спадок від покійної матері борг в 20 млн рублів хокеїстові Олександру Фролову. Як повідомляють російські ЗМІ, мова йде про "розборки" між Началова і Фроловим навколо скандальної квартири в «Кутузовській Рив'єрі» у Москві, які вони ніяк не могли поділити. Зокрема, повідомлялося, що Фролов заплатив співачці 20 млн рублів компенсації за половину 167-метрових апартаментів. Пізніше Началова заявила, що ніяких грошей не отримувала і пішла з заявою до суду. Таким чином, після смерті співачки квартира перейде її неповнолітній дочці. Однак разом із житлоплощею дівчинці дістануться і борги. Раніше екс-чоловік Началової розповів, як повідомив дочці про смерть матері.
Дозвілля Весняне рівнодення: обряди та ворожіння на 20 березня Сьогодні до нас приходить справжнє тепло, починається період відновлення і росту. Обряди весняного рівнодення  Почніть ранок з контрастного душу, щоб бути здоровими цілий рік. На Русі в такий день прийнято було ходити в баню, щоб змити з себе всі жалі і проблеми. Якщо бажання йти в баню немає, прийміть ванну перед сном. Звільнити душу від негативу У такий день не можна думати про погане. Якщо ваша голова зайнята чимось, що вас засмучує, викиньте це негайно. Все, про що ви будете думати, виповниться, так що будьте обережні зі своїми бажаннями. Побалуйте себе чимось, що не спілкуйтеся з людьми, які псують вам настрій, займайтеся улюбленою справою. Налаштуватися на позитивну хвилю допоможе улюблений ритуал, наприклад, чашка латте по дорозі на роботу, або коротка медитація. Працювати з бажаннями на рік Бажання цього дня збуваються, так що якщо ви не написали список на рік у січні, час виправити це упущення. Працювати з бажаннями можна по-різному: хтось віддає перевагу Карті бажань, а хтось - медитує. Виберіть практику до душі і приступайте до роботи.  Гадати на «жайворонків» День весняного рівнодення - відмінний привід спекти булочки у вигляді жайворонків, які символізують весну. Коли будете замішувати тісто, додайте в нього монетку, намистину, сережку, колечко. Кому з дівчат попадеться колечко, та вийде заміж в цьому році, монета до грошей, сережка - зустрічі з судженим, намистина - вагітності. Частина булочок потрібно віддати домашнім улюбленцем, щоб вони не хворіли, а крихти висипати птахам. На Русі булочки розкладали в затишних куточках двору, щоб був достаток у будинку. Тлумачити віщі сни Сни на весняне рівнодення віщі. Напишіть на 10-15 листочках різні чоловічі імена, згорніть їх і покладіть під подушку. Вранці, перед тим як встати з ліжка, дістаньте один з листочків - ім'я, яке на ньому написано, і буде ім'ям вашого судженого.  
Дозвілля Німфомани і сині панчохи: як часто знакам Зодіаку потрібен секс Овен (21 березня - 19 квітня)Ти - класичний представник стихії вогню. Сeкс для тебе дуже важливий. І чим частіше він відбувається, тим краще. І ти нічого не можеш з цим вдіяти. У тебе занадто багато енергії і пристрасті, якої ти просто не можеш не дати вихід в тому, що ти робиш. І в сексі це проявляється найбільше. Періодично ти не гребуєш і випадковими зв'язками, щоб заповнити потребу. Телець (20 квітня - 21 травня)Ти можеш присвятити заняттям любов'ю всі вихідні. Незалежно від серйозності твоїх намірів щодо партнера. Ти любиш деякий час проводити в передчутті самого cекcу. Тому що після нього cекc ще краще. Близнюки (22 травня - 21 червня)Для тебе все залежить від ситуації. Буває, що ти тільки і хочеш, що займатися cекcом. Але буває і таке час, коли тобі простіше справлятися зі справами, зберігаючи цнотливість. Це через твою мінливої ​​і неоднозначною сутності. І перепадів настрою. Рак (22 червня - 22 липня)Якщо ти знаходишся в серйозних, глибоких, щирих відносинах, в яких є довіра і емоційний зв'язок, то ти будеш завжди бажати близькості. Ти віддаєш себе своїм почуттям. І ти завжди будеш намагатися висловити свої почуття через вчинки. А ще, це означає, що ти не можеш займатися cекcом без зобов'язань. Лев (23 липня - 22 серпня)Тобі б хотілося займатися cекcом принаймні раз на тиждень. Тобі вдається виглядати і бути привабливою практично без зусиль, це в твоїй природі. А ще у тебе приголомшливо магнетична особистість, що дозволяє тобі знайти підхід до будь-кого. Коли ти налаштована на пристрасний, яскравий cекc, ти зробиш так, щоб це відбулося. Діва (23 серпня - 22 вересня)Твій темп - три рази в тиждень, не менше. Ти - людина звички. І це допомагає тобі завжди створити всі умови для комфорту і необхідної частоти твого cекcуального життя. Терези (23 вересня - 22 жовтня)Найбільш дружелюбний знак Зодіаку. Ти не боїшся своїх бажань і відкрито це показуєш. Тобі важливо відчувати себе потрібною і коханою, особливо в стосунках. Тому тобі необхідний cекc близько трьох разів на тиждень або частіше. Скорпіон (23 жовтня - 22 листопада)Тобі cекcу хочеться постійно. І не дивно: усім відомо, що ти найcекcуальніший знак із усього Зодіаку. Ти отримуєш від cекcу величезне задоволення. І не завжди тобі необхідно відчувати щось серйозне до людини, з яким ти це задоволення відчуваєш. Стрілець (23 листопада - 21 грудня)Для тебе - це справа випадку. Буває, що тобі хочеться cекcу постійно, а буває, що не хочеться взагалі. Ти непередбачуваний. І будь-яка рутина пригнічує тебе. Козеріг (22 грудня - 20 січня)Ти - трудяга. Постійно працюєш над досягненням своєї мети. Тому тобі просто необхідно займатися cекcом хоч раз в тиждень заради того, щоб зменшити напругу. Але коли у тебе є час, вихідні і можна розслабитися, то ти пускаєшся в усі тяжкі. Водолій (21 січня - 18 лютого)Тобі не так вже й потрібний cекc. Набагато цікавіше розвиватися інтелектуально. Також ти дуже ексцентричний і через це мало хто тебе розуміє. І тобі секс потрібен не частіше, ніж раз на два тижні. Рідко буває, що хочеться частіше. Риби (19 лютого - 20 березня)Чи не кожен день, але пару раз в тиждень точно. Ти - дуже емоційна. Але це не наділяє тебе підвищеної cекcуальностью. Ти відчуваєш потреба в безпеці і тому не віддаєш себе і своє тіло будь-кому.  
Політика Україна ввела нові санкції проти Росії Президент України Петро Порошенко указом № 82/2019 ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 березня "Про застосування, скасування та внесення змін до персональних спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції)". Як повідомляє прес-служба РНБО, з ініціативи Кабміну, СБУ і НБУ були введені санкції щодо 294 юридичних та 848 фізичних осіб. Крім того, санкції застосовані до керівників Ради Федерації Федеральних зборів РФ і депутатів Державної Думи РФ. РНБО також ввела обмежувальні заходи щодо окремих фізичних і юридичних осіб, до яких раніше застосували санкції ЄС, США і Канада. Також на підставі пропозицій НБУ продовжені санкції відносно 4 банків з капіталом держави-агресора. Раніше повідомлялося, що санкції проти РФ ввели США, ЄС і Канада.
Суспільство З 1 квітня тисячі українців можуть залишитися без води З квітня В Україні понад тисячу підприємств, які не знайшли собі нового постачальника електроенергії, можуть залишитися без світла. Серед іншого, відключення електрики загрожують водоканалам, підприємствам оборони і комунальному транспорту, пише "Обозреватель". Таким чином, десятки тисяч людей по країні можуть як мінімум залишитися без води. Нагадаємо, в найближчі місяці українців різних містах "порадує" чергове підвищення плати за послуги ЖКГ. Так, з 1 травня в Києві очікується підвищення тарифів на електрику і тепло. Для населення, релігійних організацій та інших установ планується зростання тарифів на тепло в середньому на 18,73%. При цьому ціна на електроенергію буде підвищуватися в два етапи в цілому на 31,24%. На даний момент КП "Київтеплоенерго" стверджує нові тарифи з НКРЕКG. Також КП "Вінницяоблводоканал" планує підняти тарифи на послуги холодного водопостачання та водовідведення.
Дозвілля День краще витратити на любов. Гороскоп на 21 березня 21 березня за гороскопом той самий день, який краще витратити на любов, а не на війну. Зірки обіцяють гранично загострити ваші почуття, і якщо для любові це дуже добре, то для суперечок, на жаль, ні. Будь-яка необережність або недбалість, не кажучи вже про шпильки, може обернутися глибокою образою. Овен 21 березня вам досить буде прислухатися до голосу своєї інтуїції, щоб з великим ступенем точності визначити, праві ви чи ні. День цей буде тихий і спокійний до непристойності. Телець Будьте обачні у спілкуванні з оточуючими. Від того, як воно буде здійснюватися сьогодні, залежить дуже багато чого, щоб дозволити собі ненароком образити людину, наприклад, продемонструвавши свою перевагу. Близнюки 21 березня ви - лише маленький гвинтик в чиїйсь складній грі, але дуже важливий гвинтик. Якщо душа просить гострих відчуттів, ваше становище дозволяє навіть шантажувати того, на чию користь граєте. Рак У четвер ваш настрій і самопочуття буде знаходитися в більшій залежності від оточуючих, ніж зазвичай. Якщо вас не зустрічають з розпростертими обіймами, краще відійдіть відразу, щоб не мучитися головним (або ще якийсь) болем згодом. Лев 21 березня на вас може напасти вельми зануди особа, від якої буде на рідкість важко звільнитися. Не плануйте на цей день нічого істотного, вона (особа) швидше за все не дасть здійснити задумане. Діва Сьогодні вам, можливо, доведеться від чогось відмовитися і звідкись піти. Розставання буде не дуже легким, але воно необхідне. Знайдіть в собі сили не показати свого засмучення з цього приводу. Терези У четвер вас можуть здорово завантажити проблемами, до ваших справах ніякого відношення не мають, а потім чемно сказати "спасибі". Постарайтеся не попастися на цю вудку і, хоч би ніяково вам не було, поцікавитися, а що власне, ви будете з цього мати. Скорпіон Цей день буде спокійним і неквапливим. Ви цілком можете собі дозволити відключитися від реальності і досхочу поблукати по полях своєї уяви, віддаючись мріям. Стрілець 21 березня ви будете настільки чимось захоплені, що опинитеся зовсім нестерпним співрозмовником. Вас просто неможливо буде перервати. Зупиніться самі, поки цього не зробив хтось інший. Козеріг У четвер у вас можуть виникнути проблеми на особистому фронті. Врятувати вас від перспективи опинитися не при справах може сухий, раціональний і надзвичайно об'єктивний підхід до проблеми. Водолій У цей день думки ваші можуть виявитися трохи сумбурні, почуття - розпатлане, настрій - мінливе. У подібному стані є певна принадність, але культивувати його все ж не варто. Риби 21 березня в вашої фортеці (тобто будинку) буде творитися таке, що ви будете щасливі можливості усамітнитися хоча б у ванній. Якщо встигнете закрити засувку - вам забезпечений відносно спокійний вечір.
Дозвілля Імовірність зрад дуже висока. Любовний гороскоп на 21 березня Імовірність необачних вчинків і подружніх зрад дуже висока. Тим, хто перебувають у шлюбі, не завадить проявити обережність: це стосується як своєї поведінки, так і поведінки свого чоловіка. Овен 21 березня ваша кохана людина буде більше мовчати, ніж говорити. Нехай вас це не насторожує: просто у нього настрій такий буде. Насправді, він як і раніше вас любить, і його точка зору ні на що не змінилася. Просто висловлювати її в цей день він буде невербально. Телець У четвер вашій коханій людині буде непросто переконати вас у тому, що насправді, всі ваші страхи необґрунтовані і все йде добре і за планом. Постарайтеся повірити йому на сто відсотків, інакше який сенс взагалі бути разом, якщо не можеш вірити?.. У всьому, навіть всупереч логіці. Близнюки Найкраще заняття для Близнюків в цей день - поїхати з сім'єю за місто і взяти з собою своїх і його (її) батьків - на кого ще можна залишити сьогодні дітей, як не на них, рідних? Вам же з партнером небесні світила радять, взявшись за руки, піти в найближчий ліс і ... назбирати хмизу для багаття на пару днів вперед! Рак На сімейному фронті сьогодні без змін - діти ситі, чоловік (дружина) задоволений, свекруха (або теща) далеко і в межах видимості не спостерігається. Найкраще проведення часу для обох - разом помити посуд і забратися в будинку, бо ніщо так не зближує людей, як спільні дії в одному напрямку. Світ врятують краса і чистота! Лев Дізнайтеся, чим живе і дихає ваша кохана людина. Прочитайте його улюблену книгу, попросіть у нього диск, під який він щовечора засинає. Це допоможе вам краще його зрозуміти і, відповідно, сильніше полюбити. До речі, якщо він захоче зробити все те ж саме, значить, ви дійсно чудова пара! Діва Навіть якщо ідеї вашої коханої людини здаються вам зовсім дикими, а поведінка - неадекватним, 21 березня не кращий день для виховної бесіди. Її краще відкласти на завтра. А в цей день варто задуматися, чи зможете ви довго перебувати поруч з людиною, яка так себе веде або таким чином мислить. Терези У вашому особистому житті буде відбуватися щось незрозуміле, формальній логіці воно піддаватися не буде. У вас, як і в житті дорогого вам людини, такого жодного разу не відбувалося ... доведеться орієнтуватися, керуючись лише інтуїцією і, якщо це буде можливо, здоровим глуздом. Скорпіон Якщо вам сьогодні доведеться туго, за порадою або підтримкою краще звернутися до друга, а не до коханої людини. Йому ви все розповісте потім. Коли все вляжеться і устаканиться, а ось допомогти вам відразу він не зможе при всьому бажанні. Засмутиться тільки як попало. Ви ж не цього хочете домогтися ... Стрілець 21 березня ви ненавмисно можете заподіяти біль вашій коханій людині. Швидше за все, він вам не скаже, що йому щось неприємно і не подобається, але це буде обумовлено всього лише його сором'язливістю або тактовністю. Постарайтеся бути гранично ввічливим і акуратним. Козеріг Вам здається, що ви людина з іншого виміру. Ви не розумієте, як люди можуть надходити таким чином, як вони можуть мислити подібними категоріями. Ваше мовчазне роздратування торкнеться і вашої коханої людини. Тому 21 березня відносини між вами можна буде назвати взаємним здивуванням. ВодолійВи цілком можете дозволити собі бути вельми різким в судженнях і категоричним у вимогах. Можливо, доведеться і голос підвищити. Домогтися від відбилася від рук родини розуміння більш пристойним шляхом вдасться навряд чи. Риби У четвер ваша кохана людина буде радісно дивитися на всі ваші дії, тому що буде твердо знати, що все те, що вами робиться - все на краще. Втім, ви не будете на сто відсотків розділяти його впевненість, і тому періодично вас будуть охоплювати сумніви.
Дозвілля Будьте уважні. Гороскоп на картах Таро на 21 березня Гороскоп на 21 березня 2019 року за картами Таро рекомендує бути максимально уважними та зібраними. При чому це актуально для всіх знаків Зодіаку. Можливо, саме в цей день вам можуть ненароком підкинути ключі, які відкриють давно замкнені двері. ОВЕН - Колесо Фортуни Удача - вельми грайлива і непостійна пані. І як властиво дівчатам, вона може блискавично міняти своєї розташування. Гороскоп на завтра каже, що ви зіткнетеся з ймовірними труднощами, які, до слова, виникнуть на тлі вашої невпевненості. Ви будете все скидати на невезіння, але варто задуматися про конкретні дії, адже кожен - коваль свого щастя. ТЕЛЕЦЬ - Утримання Стриманість - певне затишшя перед бурею. У вас з'явиться багато енергії і сил на звершення нових справ, але ось тільки ваша ж лінь вам буде постійно "ставити палиці в колеса". Не варто піддаватися власним слабкостям і йти на поводу у емоцій, постарайтеся не форсувати події, але й плисти за течією гороскоп на сьогодні не радить. БЛИЗНЮКИ - Четвірка Кубків Гороскоп на четвер для Близнюків обіцяє якесь полегшення після важкого шляху. Ймовірно, ви зможете скинути з себе тягар, який довгий час тиснув на вас. Це може бути дозволена завдання або покупка того, про що давно мріяли. У будь-якому випадку, емоції будуть приємними. РАК - Сімка Жезлів Ракам варто чітко зрозуміти одну річ: іноді для того, щоб знайти бажане, варто докласти величезну кількість зусиль, а за свої інтереси треба боротися до перемоги. Одного бажання недостатньо для того, щоб утриматися на коні, тому гороскоп на завтра радить вам почати діяти прямо в цей день. ЛЕВ - Дев'ятка денаріїв Гороскоп на четвер для Львів говорить про надто завищених вимогах, які ви висуваєте в сторону оточуючих. Пора трошки "охолонути" й усвідомити, що вам ніхто нічого не винен. Будете провокувати конфлікти - наживете ворогів. ДІВА - Шістка Мечів Гороскоп на завтра пророкує: четвер буде нелегким, але при цьому він дозволить вам зрозуміти кілька важливих речей. Наприклад, ви переоціните вплив на ваше життя ряду людей, а також зможете нарешті розпрощатися зі старими образами. ТЕРЕЗИ - Десятка денаріїв Терези можуть потрапити в якусь неприємну халепу через свою легковажність і нещирість. Останнім часом ви особливо непостійні, тому раз по раз стаєте героями конфліктів. Перегляньте свою модель поведінки. СКОРПІОН - Сонце Сонце випало вам неспроста. Ймовірно, вона вкаже вам вірний шлях, слідуючи по якому, ви впевнено дійдете до своєї заповітної мети. Варто зазначити, що представники цього знака вже давно очікують якийсь подяки за свої старання. Напевно, прийшов той момент розплати. СТРІЛЕЦЬ - Двійка Мечів Стрільцям варто звернути увагу на свій стан: і фізичне, і духовне. Ймовірно, вас щось буквально з'їдає зсередини, але самі ви до цього часу не можете розібратися, в чому справа. Відзначимо, таке відбувається не просто так, значить - раніше ви десь допустили помилку. Постарайтеся виправити її. КОЗЕРІГ - Туз денаріїв Гороскоп на четвер для Козерогів обіцяє їм велике везіння в діловій сфері життя. Ви неодмінно отримаєте те, чого заслуговуєте. Напевно, ви часто ловите себе на думці, що пора змінити щось навколо себе. Цей момент настав - уперед! ВОДОЛІЙ - Блазень Водолії звикли до того, що все в житті відбувається так, як вони цього бажають. День стане для вас вельми показовим: ви зрозумієте, що постійно не може бути добре. Життя вимагає змін: зважитеся на якийсь серйозний крок і тоді зрозумієте, наскільки можете перетворити все навколо себе. РИБИ - Диявол Він розповідає про брехню і зраду. Чекайте чогось поганого від близької вам людини, який, насправді, зовсім не той: за кого себе видає. Так: він може завдати вам відчутний удар, але якщо ви будете готові до цього, зможете відбити атаку. Коли все маски будуть скинуті - женіть його геть зі свого життя і ніколи не пошкодуєте про скоєне.

Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
більше матеріалів




/-0,77978491783142-/ /-pc-/
Top