counter
Архів Повернутись назад 20 Березня 2018
20 Березня
Події У Дніпрі бюджетників і школярів через снігопад відправили по домівках З понеділка у зв'язку з рясними снігопадами в Дніпропетровській області, місцева влада ухвалила рішення оголосити завтрашній день і середу вихідними. На території Дніпра і Кам'янського за добу випала місячна норма опадів. При цьому повідомляється, що школярі також будуть відправлені на вимушені канікули. Про це повідомив заступник мера Дніпра Михайло Лисенко після засідання міського штабу з надзвичайної ситуації. Крім вівторка також вихідним днем ​​була оголошена і середа. Вихідні оголосили для бюджетних організацій, а також запропонували зробити вихідні для підприємств усіх форм власності. Нагадаємо, сьогодні 19 березня в Дніпрі через снігопад та ожеледицю житловий масив Лівобережний-3 зранку виявився відрізаним від решти міста, транспорт не ходив, а на зупинках накопичилася величезна кількість людей.
Політика Зірка «Сексу у великому місті» піде в губернатори Актриса Синтія Ніксон, найбільш відома за серіалом «Секс у великому місті», висунула свою кандидатуру на пост губернатора штату Нью-Йорк. Про це вона повідомила в своєму Twitter. Ніксон також опублікувала передвиборний відеоролик. У ньому вона розповідає, чому зважилася на такий крок. Актриса, яка є активним прихильником Демократичної партії США, зазначає, що має намір боротися з нерівністю в штаті і незаконними арештами, обіцяє зробити медицину доступнішою та відремонтувати метро. Вибори пройдуть восени 2018 року. У серіалі і двох повнометражних фільмах «Секс у великому місті» Ніксон зіграла одну з чотирьох головних героїнь - Міранду Хоббс. Раніше актриси з серіалу "Секс і місто" влаштували публічний скандал з образами. Сара Джессіка Паркер і Кім Кетролл публічно з'ясовують стосунки. Кетролл звинуватила свою колегу Паркер в лицемірстві, яке та проявила, висловлюючи співчуття у зв'язку зі смертю рідного брата колеги.
Політика Угорщина незадоволена посиленням заходів безпеки на Закарпатті Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто висловився проти розміщення в селі Берегове Закарпатської області батальйону українських військових. Сійярто висловив невдоволення, що українська армія має намір розмістити батальйон чисельністю близько 500 осіб в місті з високою часткою угорців серед населення. Він повідомив, що на зустрічі європейських міністрів висловив стурбованість щодо наміру України. «Це означає, що Київ розглядає угорську національну меншину як фактор загрози», - вважає Сійярто. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що на кордоні Закарпаття і Львівщини затримали 29 осіб озброєних холодною зброєю. Невідомі їхали на 4 автомобілях в сторону Закарпаття з боку Львівської траси Київ - Чоп. Їх затримали на посту Нижні Ворота працівники поліції і СБУ, які в ці дні працюють в посиленому режимі. У затриманих знайшли ножі, кастети, балаклави, біти і т.п., а також невідому речовину, схожу на наркотики.
Політика оформление ленты  Польські націоналісти спалили портрети Бандери і Шухевича біля посольства України Польські націоналісти 19 березня, провели під посольством України в Варшаві акцію, на якій спалили портрети Степана Бандери та Романа Шухевича. Також націоналісти потоптали червоно-чорний прапор. Націоналісти під посольством скандували гасла: "Шухевич - вбивця", "Бандерівські вбивці" і тримали плакати з написами "Бандерівець не мій брат", "StopAntipolonism, Defend the truth". Серед протестуючих помічені представники Національного руху, Всепольської молоді та Національного радикального табору. Одночасно з націоналістами до українського посольства прийшли і поляки, які дотримуються протилежних поглядів. Вони висловили солідарність з Україною і українським народом. У той же час посольство України в Польщі засудило дії націоналістів: "Свідомо чи ні, але своїми діями і висловлюваннями вони розпалюють нетерпимість і діють в інтересах Кремля". pic.twitter.com/YlvWsDdgON — Ruch Narodowy (@RuchNarodowy) 19 березня 2018 р.
Культура День весняного сонцестояння. Що треба знати про нього Сьогодні, 20 березня - День весняного рівнодення настає - це прихід астрономічної весни, і день, коли вперше за 6 місяців на північному полюсі Землі сходить Сонце. Новий рік в деяких країнах, наприклад, Ірані, Афганістані, Таджикистані, Казахстані, Киргизстані, Узбекистані - практично у всіх країнах Великого шовкового шляху, починається саме в цей день. У народі з цим днем ​​пов'язано чимало традицій. Вважалося, що саме з цього дня починаються оновлення в природі: перший весняний грім, набухання бруньок на деревах, буйне проростання зелені. День весняного рівнодення особливо шанувався і в язичницькій вірі. Вважалося, що в цей день в річному круговороті Весна, що уособлює собою пожвавлення і відродження природи, приходить на зміну Зимі. Стародавні вірили, що день весняного рівнодення - це день, коли нечиста сила має велику владу і силу. Саме в ніч перед рівноденням влаштовували шабаш відьми. Вони зустрічалися в особливих місцях, щоб обмінятися досвідом і провести ритуали. Традиції Дня весняного рівнодення Слов'яни пекли печиво у формі птахів жайворонків. Вони вірили, що ці печива можуть залучати здоров'я і щастя на цілий рік. Також в тісто підмішували різні дрібні предмети, і по тому, що кому діставалося, ворожили про майбутнє. Каблучка - швидке весілля, монета - прибуток і достаток, гудзик - обновки і т.д. Також було прийнято підкидати печиво в небо: чим більше раз підкинеш, тим більше здоров'я отримаєш в новому році. Головки жайворонків за традицією віддавали домашнім тваринам, щоб і вони були здоровими. До півночі на весняне рівнодення спати не лягають. Треба прислухатися, чи не пролунає тріск, гул: вважається, що це «ламається рік». Того, хто почув таємничий звук, очікує велика удача, так що в старовину завзяті взагалі не стуляли очей в цю ніч. Ну а найголовніша прикмета весняного рівнодення стосується наших думок і бажань. Тут все, в загальному, просто: бажання, згадані в такий день, збуваються, думки - матеріалізуються. Рівнодення з давніх часів вважається магічним святом, а тому навіть думки людини в цей день можуть зробити сильний вплив на подальшу долю. Тому наші предки вірили, що в цей день думати потрібно тільки про хороше, щоб в майбутньому році було тільки хороше і добре. Що не можна робити в День весняного рівнодення Стародавні вірили, що день весняного рівнодення - це день, коли нечиста сила має велику владу, так що не можна думати про погане, всі негативні думки дуже швидко можуть стати реальністю. Нудьгувати в День Весняного Рівнодення не можна ні в якому разі, інакше так і проведеш цей рік в зневірі і нещасно. Вважалося чим радісніше і веселіше пройде цей день, тим краще пройде і весь рік. У день весняного рівнодення не можна сваритися, засмучуватися, з'ясовувати стосунки з близькими.
Економіка Стало відомо, яким фахівцям найважче знайти роботу в Україні Економістам, менеджерам, юристам, операторам комп'ютерного набору, листоношам і охоронцям влаштуватися на роботу в Україні найскладніше. Про це під час круглого столу «Майбутнє ринку праці в Україні» сказала заступник голови Державної служби зайнятості Юлія Жовтяк. «За окремими професіями найбільші труднощі з працевлаштуванням відчувають представники професій: економіст, менеджер, юрист, оператор комп'ютерного набору, листоноша і охоронець. На 2330 безробітних економістів припадає 276 вакансій, на 1000 юристів - 91 вакансія», - повідомила вона. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що через 20 років в світі найбільшим попитом будуть користуватися фахівці в галузі гуманітарних наук. Таку думку висловила директор Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України Елла Лібанова.
Політика Макаревич прокоментував істерику "озлоблених дебілів": Так, може, я маю рацію? Російський співак Андрій Макаревич назвав інформаційний шум, який піднявся після його роздумів про озлобленість російського суспільства, дурницями. Нагадаємо, раніше співак написав на своїй сторінці в соцмережі думку, що з росіянами "відбувається щось жахливе і, ймовірно, з ними це зробила пропаганда". При цьому Макаревич жартома запропонував спиляти Останкінську вежу. Пост співака в соцмережі зібрав понад 3 тис. лайків, кілька сотень репоста і десятки солідарних коментарів. А в російських ЗМІ вибухнула справжня істерика. Пізніше в соцмережах Макаревич написав, що не очікував подібної реакції і з насмішкою зауважив, що його засуджують "батько російської демократії Мілонов, титани року Скляр та Лоза". Макаревич уточнив, що мав на увазі лише вплив пропаганди на народ. "Є різниця, немає? Хоча судячи з хвилі гівна - працює цей двадцять п'ятий кадр", - констатував співак. Журналісту ж видання kp.ru співак коротко заявив, що подібну нісенітницю коментувати не хоче. "І ще ... Тобі не здається, що істерика, яка почалася, якраз і підтверджує правильність моїх слів?" - заявив Макаревич.
Суспільство Гороскоп на 20 березня для всіх знаків Зодіаку Ситуації, які могли спровокувати гострий конфлікт, сьогодні можуть бути легко вирішені за допомогою вдалого жарту чи взаємовигідного компромісу. Використовуйте цей момент для досягнення домовленостей з колегами та близькими людьми, планування глобальних проектів і ведення відповідальних переговорів. В цілому день схиляє до інтелектуальної праці, навчання і вдумливого аналізу, тому сьогодні у вас менше шансів зробити помилку або зробити дурість. ОВЕН Потрібно брати ініціативу в свої руки. Якщо виберете вичікувальну позицію, день пролетить без особливих подій. В особистому житті у вас можуть статися зміни на краще. Хоча не останню роль належить зіграти вам самим. Не відмовляйте тим, хто потребує допомоги. Хороші вчинки не залишаться непоміченими, і незабаром ви будете винагороджені. ТЕЛЕЦЬ Даний період допоможе вам сконцентруватися і зайнятися плануванням нових серйозних справ. Цей день більше підходить для підготовчих робіт, але те, що вдасться зробити зараз, порадує. У родині - тиша і спокій. БЛИЗНЮКИ Зараз не потрібно діяти поспіхом. Не обіцяйте нікому свою допомогу, поки не розберетеся в ситуації, і не поспішайте зайняти чиюсь позицію, якщо у вашому оточенні розгориться конфлікт. Приділяйте достатньо уваги зв'язкам з людьми, враховуйте їх настрій і бажання. Але не йдіть на поводу у чужих примх. Більше часу присвятіть справам, які приносять вам радість. РАК На даному етапі на роботі можуть виникнути конфлікти, і вас спробують в них втягнути. Постарайтеся не приймати чию-небудь сторону, займіть нейтральну позицію. Інакше ви можете потрапити під гарячу руку людині, в позитивному розташуванні якого до себе ви зацікавлені. ЛЕВ Ви можете бути схильні до різних внутрішніх протиріч. Не з'ясовуйте відносин з близькими людьми, тримайте себе в руках. Успішний результат справи чекає при досягненні будь-яких ділових домовленостей, тому сміливо плануйте на цей період найважливіші зустрічі. ДІВА Даний період розташовує до спокійної розміреної роботи. Правда, вас багато буде дратувати. Постарайтеся уникати конфліктних ситуацій, так як в суперечках і сварках останнє слово залишиться не за вами. ТЕРЕЗИ Найближчим часом ви будете мати великий запас сил і енергії, тому, якщо у вас накопичилися важливі справи, то краще приступайте до їх реалізації - все повинно вийти. Також зараз сприятливий період для нових знайомств і для всього, що пов'язано з любов'ю.  СКОРПІОН Зараз не найвдаліший час для з'ясування стосунків з коханою людиною. Ви можете реагувати на складні обставини більш емоційно, ніж зазвичай, і здатні в розпал конфлікту наговорити багато зайвого. Для нових знайомств даний день - невідповідний. СТРІЛЕЦЬ Навіть ті ідеї і думки, які на перший погляд можуть здатися нереальними, скоро знайдуть підтримку. Однак вам слід бути більш уважними за кермом, і якщо внутрішній голос противиться дорозі, то краще залишитися вдома. КОЗЕРІГ Гарний час, щоб задуматися про перспективи своєї справи, порадитися з тими, хто пов'язаний з вами спільними інтересами. Зараз ви можете неабияк розтратити свої енергетичні запаси, тому знаходите можливості відновлювати сили. ВОДОЛІЙ У цей день може виникнути бажання що-небудь змінити в житті. Не варто обмежувати себе в спонтанних проявах. Зустрічі, наради, листування та поїздки можуть відкрити нові перспективи і просто зробити приємність. Фізична робота або заняття спортом допоможуть відновити душевний спокій і підвищити життєвий тонус. РИБИ В даний період ви наділені достатньою силою, і головним завданням буде вирішити, куди її направити. Можливо, що накопичилися домашні справи, до яких довгий час не доходили руки. Настав сприятливий момент з ними розправитися. У відносинах з коханою людиною візьміть на себе організацію спільного дозвілля.
Події оформление ленты  П'яний "вдрабадан" харків'янин з дитиною в машині протаранив кілька авто і травмував патрульних У Харкові п'яний водій спровокував кілька ДТП і, намагаючись сховатися від поліції, протаранив ще й машину патрульних, повідомляє "Вгороде". "Гналися за ним від станції метро "Київська", а спіймали на перетині вулиць Семиградська і Академіка Павлова. П'яний вдрабадан, а в машині були ще жінка і дитина. Травми отримав сам винуватець аварій і патрульний, який був в "Пріусі", блокував йому дорогу", - написала журналістка Надія Тофан на своїй сторінці в Facebook. Як розповіли в прес-службі патрульної поліції, вчора близько 20:10 на вулиці Шевченка ВАЗ-21099, нe дотримуючись бeзпечної дистанції допустив зіткнення з автомобілeм Ford Ecosport, після чого, не зупинившись, втік з місця ДТП. Патрульні почали переслідувати автомобіль ймовірного порушника, на вимоги зупинитися водій нe рeагував. Водія ВАЗ-21099 затримали на місці події. Чоловік був п'яний.
Події У Савченко прокоментували скандальний "ба-бах" Вірусне відео за участю нардепа Надії Савченко не варто сприймати як загрозу, заявила її прес-секретар Тетяна Проторченко, передає InfoResist. "Де там загроза? Діти граються пістолетами - це загроза чи ні?" - сказала вона, в той же час не пояснивши, навіщо все-таки ролик був знятий. Вона лише підкреслила, що в ролику і так все зрозуміло. "Все в Раді абсурдно. Це моя точка зору. Так, як люди поводяться. Вони відірвалися від землі", - сказала Проторченко. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що в мережі з'явилося відео, на якому Савченко нерухомо стоїть на тлі порожньої сесійної зали Ради України та звучить драматична музика. Уже в кінці відео народний депутат, насупившись, раптом вимовляє "Ба-бах!". А потім з іронією запитує: "Що всрались?". Нагадаємо, минулого тижня народний депутат Надія Савченко нібито прийшла в Верховну Раду з декількома гранатами і зброєю в сумці.
Суспільство За місяць українців стало на 21,5 тисячі менше Населення України в січні скоротилося на 21,5 тисячі осіб. Про це повідомляється на сайті Державної служби статистики. Чисельність населення України (без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та частини зони проведення АТО на Донбасі) станом на 1 лютого 2018 склала 42 млн 364,9 тис. осіб. Число померлих перевищує число народжених живими: на 100 померлих - 56 живонароджених. Серед регіонів найбільша чисельність населення налічується в Донецькій і Дніпропетровській областях - 4202802 та 3233006 осіб відповідно. Третю позицію займає Київ, який трохи не дотягнув до 3 млн (тут кількість населення - 2933537 чоловік). Без урахування столиці, в самій області зареєстровано 1753066 осіб. Найменша кількість населення в Чернівецькій та Кіровоградській областях - трохи більше 900 тис.
Події В Україні холод вбиває перелітних птахів. Як їм допомогти Аномальні морози і хуртовини вбивають перелітних птахів в Україні. Птахи, що нещодавно повернулися з теплих країв, дуже ослаблені, в снігу і в мороз у них немає ніяких шансів на виживання і тут як ніколи потрібна допомога людей. Рятувальні служби західних областей отримали відразу кілька викликів через замерзаючих лелек. Їм принесли солому для обігріву та їжу. Якщо ви помітили групу птахів у мороз - рятувальники просять повідомляти владу чи волонтерів, повідомляє ВВС. У той же час до птахів не слід підходити ближче ніж на десять метрів, щоб вони не злітали - бо кожен політ у такому стані - це витрата енергії, а швидше за все - смерть. На відстані 10-15 м від зграї радять очистити невелику ділянку землі і застелити її сіном або дрібними гілками. Туди треба приносити їжу: відходи риби або м'яса, варену картоплю сире насіння соняшнику, зерно або хліб. Якщо птах зовсім ослаблений - орнітологи радять забрати його в якесь приміщення, навіть неопалюване. Також фахівці просять підгодовувати і інших птахів - синиць, зябликів, дроздів, бо і для них їжі вже в лісах і парках не залишилося. Раніше АСН розповідала, що жителі болгарських сіл розбирають по домівках задубілі і напівживих пернатих, які гинуть через різке похолодання. Кілька фотографій і відео про небайдужих людей з'явилося в соціальних мережах.
Кримінал Суд відмовив Савченко і залишив Рубана за ґратами Апеляційний суд Києва сьогодні розглянув скаргу захисту керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана на рішення Шевченківського районного суду Києва від 9 березні про арешт його на 2 місяці. На засідання з'явилася, зокрема, і народний депутат Надія Савченко, яка подала клопотання про взяття на поруки Рубана, обвинуваченого в підготовці терактів і незаконному зберіганні зброї. В результаті суд залишив під вартою Рубана, а Савченко в клопотанні відмовив. "Рішення Шевченківського суду про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 6 травня 2018 залишити без змін. Апеляційну скаргу захисника Погосяна залишити без задоволення. Клопотання народного депутата Савченко про взяття на поруки залишити без задоволення", - зачитав рішення головуючий суддя Віктор Глиняний 20 березня. Рішення можна оскаржити. Нагадаємо, Рубана підозрюють за ч. 1 ст. 14 (Підготовка до злочину), ч. 3 ст. 258 (Створення терористичної групи чи терористичної організації), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. У той же час у четвер ГПУ збирається представити в Раді "неспростовні і шокуючі докази провини" Надії Савченко.
Культура оформление ленты  У Харкові знімають кіно з голлівудськими акторами. Центр перекрито Центр Харкова перекритий для зйомок фільму, повідомляє сайт 057. Пропускають лише громадський транспорт. Як повідомили в прес-службі патрульної поліції, в Харкові знімають фільм про журналіста, який першим написав про голодомор в Україні. Зйомки триватимуть до 22 березня. Політичний трилер буде називатися «Гарет Джонс». Це спільний проект Польщі, України і Великої Британії. У головних ролях знімаються відомі голлівудські актори: Ванесса Кірбі, Джеймс Нортон, Пітер Сасгаарт. 20 березня рух буде перекрито по вулиці Короленка, на ділянці від Харківської набережної до провулка Слюсарного. Проїзд заборонено і по Харківській набережній, на ділянці від проспекту Московського до вулиці Громадянської. Проїзд заборонено до 16:30. Об'їхати можна буде прилеглими вулицями. Заборонено рух транспорту і по вулиці Зойфера.
Події оформление ленты  Смертельне зіткнення парашутисток: опубліковано відео Трагічний інцидент був зафіксований на камеру випадковим очевидцем події. У Мексиці на пляжі Пуерто-Ескондідо зіткнулися дві парашутистки. 47-річна впала на землю і загинула, друга відбулася переляком і травмами. За інформацією місцевих ЗМІ, парашутисти, за умовами підписаного з комерційною компанією договору, не мали права вимагати будь-яких компенсацій у разі непередбачених ситуацій у повітрі, повідомляє KR.24. Відомий карпатський мольфар Микола Данилюк, який зцілював людей, загинув. Разом з ним загинула і його дружина. В 11.31 19 березня надійшло повідомлення в управління ДСНС про пожежу в селі Черетів, у Верховинському районі. Як виявилося, в пожежі загинув чоловік 1937 і жінка 1959 народження. Жінка згоріла заживо, чоловіка вдалося витягти, але швидкої допомоги він не дочекався - помер.
Суспільство оформление ленты  Синоптики нарешті порадували датою відступу холодів Скоро від України поступово почне відступати холодний циклон. Сьогоднішній циклон буде поступово відходити на північний схід, але 21 березня сніг ще буде йти в декількох областях. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко у себе на сторінці в соціальній мережі. "Витісняє його з нашої території потужна смуга високого атмосферного тиску, антициклон, яка витягнулася з Атлантики через центр Європи. І завдяки саме цій потужній антициклонічній області опадів у нас буде все менше, а тепло манівцями буде потроху продиратися крізь колючі зарості морозу і вже з 26 березня вийде на нормальну дорогу", - написала Діденко. За її словами, 21 березня вночі очікується 3-10 градусів, в Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській областях -7-12 градусів. Завтра вдень 0-5 градусів морозу, на півдні від 2 морозу до 4 тепла, в Криму 4-10 градусів тепла. У Києві в середу ще очікується сніг: вночі помірний, вдень невеликий. Вночі в -5-7 градусів, вдень -1-3 градуси.
Кримінал Савченко про "планування терактів" - це був розіграш силовиків Народний депутат Надія Савченко скликала брифінг на якому розповіла про так зване планування "терористичних актів" нею, зокрема підриву Верховної Ради. Вона повідомила, що якийсь об'єкт "А" був приставлений до неї з метою ліквідації. Савченко звела його з об'єктом "В", з яким вона контактувала на окупованій території. При цьому Савченко заявила, що з Адміністрації президента видавалися накази на її ліквідацію. "Я вирішила закрутити все так, щоб у майбутньому створити політичну провокацію. Що ви побачите на відео - це були офіси, в яких я час від часу перебувала, зустрічалася зі знайомими і об'єктом А. Записи з готелю, з військових частин, де ми проводили певні дії, з сірої зони. Як відбувалися записи і писалися розмови. Коли мені треба було виконувати якісь операції зі звільнення полонених і були волонтери для цього, нам потрібна була підтримка військових, які охороняють лінію розмежування", - сказала Савченко, заявивши , що об'єкт А їй спрощував дії з перетинання кордону. Той же в свою чергу писав усе, що відбувалося. "Тому я почала створювати сюрреалізм. Він полягав у тому, що не тільки закидати гранатами в різні боки, мінометом по куполу, я розповідала всі можливі і неможливі операції, постійно радячись з об'єктом А, який давав свої пропозиції", - повідомила Савченко. Нардеп заявила, що її запрошували для тестування видобутого зброї і відео цього в Раді "генпрокурор теж покаже". "Будуть зйомки з військових частин і полігонів - з підконтрольних територій, так як були звинувачення, що я стріляла десь на непідконтрольних територіях, - де буде показано, як і хто відчуває зброю. Зброя противника випробувати завжди цікаво", - сказала вона. Депутат також сказала, що 6% офіцерів, з якими вона спілкувалася, "пішли на співпрацю з СБУ і підтвердили цей сюрреалізм", а інші мовчали.
Кримінал оформление ленты  Росіяни розгорнули на Донбасі нову систему радіоелектронної боротьби Українські розвідники на Донбасі виявили частину комплексу, що, ймовірно, належить до засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ) або радіоелектронної розвідки (РЕР). Про це з посиланням на військових повідомляють волонтери фонду "Вернись живим". Відповідне відео опубліковано на їхньому сайті. Також у розвідці розповіли про випробування нових російських розвідувальних вогневих комплексів на Донбасі Волонтери відзначають, що спочатку здається, що це простий відблиск від скла, адже навколо все зруйновано, передає УНІАН. Але після згасання світла і його поновлення квадрокоптер перестав слухати команди пілота. У свою чергу, українські аеророзвідніки відзначають, що подібні випадки не поодинокі. "Коли на моніторі з'явилося кольорове мерехтіння, згадали, що їхні апарати так само ставали неконтрольованими", - йдеться в дописі "Вернись живим".
Суспільство З якими чоловіками не варто зустрічатися ніколи. Топ-9 Як упізнати чоловіка, з яким ваші стосунки від початку будуть приречені на провал. Психологи виділяють відразу кілька типів таких "нещасливчиків". 1. «Мамин синок» Він не приймає важливих рішень без участі або поради своєї матері. Визначити їх дуже легко: його мама, а не ви, допомагає йому вибрати новий будинок і одяг, і він цікавиться тільки її думкою, а не вашої. І якщо мама змушена кинути все і приїхати до нього тільки тому, що він захворів (а йому вже стукнуло 30), то вам дійсно «пощастило» зустріти саме таку людину. Позбавтеся від нього швидше, ніж від шкідливої ​​звички, якщо не хочете провести своє життя, стираючи його білизна і розгрібаючи його проблеми. 2. «Додатковий хлопець» - він ніколи не візьме на себе зобов'язання. Дами, вам уже доводилося це чути, і зараз ви почуєте це знову. Якщо він каже, що не хоче зобов'язань, вам не вдасться змінити хід його думок і отримати від нього те, що ви хочете. Не варто заради цього бути з ним поруч в надії, що він, нарешті, прозріє. Є багато жінок, які кинули таких чоловіків, озирнулися навколо себе і знайшли любов всього свого життя. Тому просто попрощайтеся з ним і продовжуйте рухатися вперед. 3. «Гравець» Цьому хлопцю потрібно тільки одне, і, як припускає його назва, це бажання грати. Якщо він все ж одружується на вас, буде продовжувати грати і змінювати вам з усіма підряд. Йому не потрібні серйозні стосунки, це марна трата часу. Гравця легко визначити за його профілем на Фейсбуці, де він постить фотографії з гарячими жінками. Тільки подивіться - він уже пристає до вашої кращої подруги! 4. «Нарцис» Всі ми бачили таких хлопців - красивих хлопчиків з замашками соціопат. Його легко сплутати з гравцем або з якоюсь іншою категорією необов'язкових чоловіків, але є одна важлива відмінність: у нарциса дуже серйозні відносини з ... самим собою. І в них немає місця для вас, ваших потреб або проблем, тому що він повністю зайнятий собою. І це ніколи не зміниться. 5. «Дивак» Ви ніколи не зможете сприймати таку людину всерйоз. Він відноситься до того типу, відносини з яким не йдуть далі листування. Дивак відкрито зізнається в тому, що ви йому подобаєтеся, але у нього ніколи не знаходиться вільного часу для цього побачення, де ви дійсно зможете поговорити. Можливо, він ще не знає, чого хоче від життя (хоча йому вже 40). Або ж він хоче піти погуляти з вами, але не може прийняти рішення про те, чи буде цього похід в кінотеатр або вечерю в ресторані. Так, такий хлопець вам дуже швидко набридне. 6. ПустельникВін може не дзвонити вам тижнями, а коли ви, змучена його мовчанням і страхами (раптом потрапив до лікарні?) самі набираєте його номер, виявляється, що у нього все в порядку. Чому не подавав про себе звісток? Був дуже зайнятий. Найцікавіше в тому, що такий чоловік щиро не розуміє, чому ви сполошилися, йому і в голову не приходить подати про себе звістку. Вам здається, що така нелюдимость - не перешкода міцним відносинам? Хтозна ... Можливо, він просто не відчуває в вас потреби. Є ви поруч - відмінно. Ні - теж нічого страшного. Ви можете опинитися в компанії емоційно холодного і байдужого суб'єкта. 7. СтраждалецьЙмовірно, у нього в житті був роман, який закінчився крахом. Почавши зустрічатися з вами, він веде себе так, ніби ви зобов'язані реабілітувати в його очах весь жіночий рід. Вам ставиться в обов'язок бути уважною і розуміє, витирати його сльози і вселяти в нього впевненість. І при цьому підсвідомо очікувати, що в будь-який момент він вам може заявити: «Ти така ж, як і всі інші!». Такий зв'язок дуже енергозатратна, ви постійно будете відчувати себе як вичавлений лимон. До того ж, погодьтеся: постійно виправдовуватися в тому, чого ви не робили - це дуже втомлює. 8. Маніпулятор У нього є харизма і чарівність, він точно знає, що вам сказати і як вчинити, щоб ви добровільно робили те, що йому вигідно. Поруч з ним вам постійно хочеться довести, що ви не така: не така вже дурна і фригидная, не така вже й нечупара і нероба. І заради цього ви готові на все! Маніпулятор, награвшись з вами як кішка з мишкою, одного разу може назавжди зникнути з вашого життя - коли ви перестанете його влаштовувати. Вам же залишиться тільки розбите серце і купа придбаних комплексів. 9. Інфантильний Він може здаватися таким зворушливим, таким чарівним, особливо коли виймає з пральної машинки злиняти сорочку і каже розгублено: «Ой, а я не знав, що шкарпетки і сорочки треба прати окремо!» Ви так і прагнете за ним доглядати і його опікати. Але біда в тому, що він інфантильний не тільки в побутових питаннях: він постійно буде вас питати, як йому вчинити і що зробити. А потім звалить відповідальність за свої провали на вас!
Кримінал Ходити зі зброєю і вибухівкою в органи влади відтепер заборонено законом Верховна Рада прийняла за основу і в цілому зміни до законодавства, якими забороняється проходження зі зброєю, вибухівкою та іншими забороненими предметами в будівлі органів влади, які знаходяться під державною охороною. Законом встановлено, що в будівлі органів влади, які охороняє державна охорона відповідно до цього закону, не допускаються особи з холодною або вогнепальною зброєю (крім осіб, які відповідно до цього закону здійснюють державну охорону відповідної будівлі), а також особи з вибуховими речовинами, засобами підриву, боєприпасами всіх видів і зразків, навчальними або імітаційними боєприпасами, легкозаймистими рідинами або займистими твердими речовинами, піротехнічними засобами. Тобто заборонено приносити в парламент і інші владні органи холодну або вогнепальну зброю, легкозаймисті та вибухові речовини та інші небезпечні речовини. Всі бажаючі потрапити в приміщення органів влади, будуть проходити в органи влади, повинні пройти через металошукач. Зміни стосуються і народних депутатів Перед голосуванням голова ВР Андрій Парубій повідомив: "Мені вже дали відповідь після нашої наради, що вже завтра на декількох входах буде встановлено необхідне обладнання".
Політика У Кремлі радість - Трамп таки привітав Путіна з переобранням У Кремлі заявили, що президент РФ Володимир Путін і президент США Дональд Трамп начебто поспілкувалися після виборів у Росії, у телефонній розмові обговорили війну в Сирії і «внутрішньоукраїнську кризу». Про це УНІАН повідомили в прес-службі Кремля за підсумками телефонної розмови глав двох держав. Також під час розмови Трамп начебто привітав Путіна з перемогою на президентських виборах. При цьому в Кремлі підкреслили, що розмова відбулася за ініціативою американської сторони. Також наголошується, що домовлено про розвиток подальших двосторонніх контактів, в тому числі з урахуванням змін у керівництві Держдепартаменту США. Також президенти обговорили можливість проведення зустрічей на вищому рівні. Нагадаємо, напередодні, 19 березня, в Білому домі заявили, що ні офіційний Вашингтон, ні президент США Дональд Трамп не збиралися вітати Путіна з перемогою.
Дозвілля У Парижі феміністки вимагають закрити "бордель" з секс-ляльками Французькі феміністки і депутати-комуністи наполягають на закритті центру Xdolls, який зареєстрований як гральний центр, але опоненти його існування наполягають, що це - бордель. Там здають для сексу ляльок. Клієнти платять 109 доларів на годину з секс-лялькою. Власник вважає секс-ляльок звичайними секс-іграшками, і не вважає, що їх використання якось принижує жінок. Нагадаємо, борделі у Франції є нелегальними. Клієнтами центру є переважно чоловіки, але іноді і пара. У Xdolls є три кімнати, в кожній з них силіконова секс-лялька заввишки 1 метр 45 сантиметрів. Клієнти здійснюють бронювання і оплату в Інтернеті, а точна адреса центру зберігається в таємниці. Навіть сусіди не знають про характер його бізнесу. Однак його опоненти називають Xdolls "місцем проституції". "Xdolls - це не секс-шоп. Це заклад, який заробляє гроші, і де ви гвалтуєте жінку", - заявляють феміністки, передає ВВС. Нагадаємо, раніше АСН розповідала про ідеальний секс, який описують жінки.
Політика оформление ленты  Charlie Hebdo надрукував карикатуру на вибори в Росії Французький сатиричний тижневик Charlie Hebdo вийшов з карикатурою, присвяченою виборам президента в Росії. Фото журнальної сторінки опублікував в Фейсбуці російський галерист Марат Гельман. На карикатурі в номері Charlie Hebdo від 14 березня в руці Володимира Путіна маріонетка, яка говорить: «Мене звуть Ксенія Собчак, антипутінський кандидат на президентських виборах». За спиною у Путіна сидить людина зі зв'язаними руками і зав'язаними очима. «Я - Олексій Навальний, єдиний демократ. Не голосуйте!» - каже він. За попередніми даними, Володимир Путін на виборах президента набрав майже 77 відсотків голосів, Ксенія Собчак, яка називала себе «кандидатом проти всіх», отримала близько двох відсотків голосів. Опозиціонер Олексій Навальний закликав своїх прихильників бойкотувати вибори глави держави, після того як Центрвиборчком заборонив йому балотуватися через судимість.
Політика Звільнити Донбас: Командувач Об'єднаних сил перерахував основні завдання Командувач Об'єднаними силами на Донбасі, генерал-лейтенант Сергій Наєв, заявив, що основне завдання, яке поставлене перед командуванням Об'єднаних сил - не тільки вести оборонні дії, а й звільнити окуповані території Донбасу, райони Донецької і Луганської областей від загарбників. "Я чітко усвідомлюю, що на мої плечі покладена дуже велика відповідальність. Вона полягає в тому, що я зобов'язаний виконати головне завдання, яке поставлено перед командуванням Об'єднаних сил, а саме - звільнення окупованих територій Донбасу, районів Донецької та Луганської областей, від загарбників, які прийшли до нас з Російської Федерації, які захопили і по теперішній час утримують під окупацією території на Сході нашої держави", - сказав Наєв. Він пояснив, що головна відмінність в проведенні АТО і Операції об'єднаних сил полягає в підпорядкуванні. "Якщо раніше Антитерористична операція проходила під загальним керівництвом Антитерористичного центру СБУ, зараз Операція об'єднаних сил проходить під стратегічним керівництвом Генерального штабу Збройних Сил України", - зазначив Наєв в інтерв'ю Укрінформу. Нагадаємо, 16 березня президент України Петро Порошенко призначив генерал-лейтенанта Сергія Наєва командувачем Об'єднаних сил і оголосив про завершення АТО на Донбасі.
Економіка Україна конфіскувала всі засоби «Газпрому» на своїй території і взялася за закордонні Всі кошти російського Газпрому, які перебували на території України, стягнуті до держбюджету, заявив міністр юстиції України Павло Петренко у вівторок, передає Укрінформ. Тепер, за словами Петренка, Мін'юст працює над питаннями конфіскації коштів російської компанії за кордоном. "Є відповідне доручення прем'єр-міністра Гройсмана, і ми зараз маємо хороші перспективи і хороші напрацювання щодо виконання цих рішень не тільки в Україні, але і в інших країнах, з якими Україна має відповідні договори", - сказав міністр. Нагадаємо, за рішенням Стокгольмського арбітражу "Газпром" повинен доплатити "Нафтогазу" 4,63 млрд доларів за недопоставку зазначених в контракті обсягів газу для транзиту. "Газпром" після рішення Стокгольмського арбітражу не в свою користь, заявив про ініціювання розірвання контрактів на поставку і транзит газу з НАК "Нафтогаз України".
Закон і Право Вагітність і народження дитини. Які розміри держдопомоги в 2018 році Як зміняться допомоги у зв'язку з вагітністю, пологами і народженням дитини протягом 2018 року. ПРОЖИТКОВИЙ МІНІМУМ Розмір більшості видів допомоги безпосередньо залежить від прожиткового мінімуму, який в 2018 році становить:Діти до 6 років: 1491 гривня - з 1 січня; 1559 гривень - з 1 липня; 1626 гривень - з 1 грудня. Діти від 6 до 18 років - 1860 гривень - з 1 січня; 1944 гривні - з 1 липня; 2027 грівен- з 1 грудня. Працездатні особи: 1762 гривні - з 1 січня; 1841 гривня - з 1 липня; 1921 гривня - з 1 грудня. Непрацездатні: 1373 гривні - з 1 січня; 1435 гривень - з 1 липня; 1497 гривень - з 1 грудня. Загальний показник: 1700 гривень - з 1 січня; 1777 гривень - з 1 липня; 1853 гривні - з 1 грудня. ДОПОМОГА ПО ВАГІТНОСТІ ТА ПОЛОГІВ Хто має право на допомогу?Згідно зі статтею 10 Закону України «Про державну допомогу сім'ям з дітьми», право на допомогу у зв'язку з вагітністю та пологами мають жінки: - працюючі на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності і господарювання; - звільнені з роботи у зв'язку з ліквідацією підприємства, установи, організації незалежно від форм власності; - зареєстровані в державній службі зайнятості як безробітні не менше 10 місяців; - які займаються підприємницькою діяльністю, в тому числі на умовах індивідуальної (групової) оренди, або працюють в особистому селянському (фермерському) господарстві, за умови сплати в установленому порядку страхових внесків до Фонду соціального страхування України; - члени творчих спілок, творчі працівники, які не є членами творчих спілок, а також працюють за авторським договором, за умови сплати страхових внесків до Фонду соціального страхування України; - навчаються з відривом від виробництва; - військовослужбовці; - з числа військовослужбовців, звільнених зі Збройних Сил України, Національної гвардії України, Прикордонних військ України, Служби безпеки України, військ цивільної оборони, інших військових формувань у зв'язку з вагітністю та пологами; - з числа осіб начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ. Терміни виплатТак звані до- і післяпологові виплати призначаються жінкам за умови, що вони звернулися за ними в 6-місячний термін з дня закінчення відпустки у зв'язку з вагітністю та пологами. Як виплачують?Допомога по вагітності та пологах виплачується відразу за весь період відпустки, тривалість якої становить від 126 до 140 календарних днів (в залежності від протікання пологів і кількості новонароджених). Якщо породілля належить до 1-4 категорії осіб, які постраждали від Чорнобильської аварії, їй виплачують допомогу за 180 календарних днів. Які розміри допомоги?Допомога надається в розмірі 100% місячного доходу. Під місячним доходом мається на увазі зарплата, стипендія, допомога по безробіттю, які жінка отримувала до виходу у відпустку. Якщо жінка не працювала, розмір допомоги становитиме 25% від прожиткового мінімуму для працездатного населення:  - за 126 календарних днів: 1850 гривень - з 1 січня; 1933 гривні - з 1 липня; 2017 гривень - з 1 грудня. - за 140 календарних днів: 2055 гривень - з 1 січня; 2148 гривень - з 1 липня; 2241 гривня - з 1 грудня. - за 180 календарних днів: 2642 гривні - з 1 січня; +2761 гривня - з 1 липня, 2881 гривня - з 1 грудня. Допомога при народженні дитини Хто має право на допомогу?Згідно зі статтею 16 Закону України «Про державну допомогу сім'ям з дітьми», право на одноразову допомогу при народженні дитини має сім'я в разі народження дитини. У разі народження мертвої дитини допомога не призначається. Право на допомогу має будь-яка сім'я, в якій народилася дитина (незалежно від громадянства батьків). Який розмір допомоги?Допомога при народженні дитини становить 41 680 гривень. При цьому перша частина (10 320 грн) видається через 1-2 місяці після звернення в соцслужб і оформлення всіх необхідних документів, а залишок (30 960 грн) виплачується протягом 3-х років (по 860 гривень на місяць), нагадують "Вести".
Дозвілля оформление ленты  Волочкова у Всесвітній день щастя сходила з новим залицяльником до церкви Колишня російська балерина Анастасія Волочкова у Всесвітній день щастя сходила зі своїм новим залицяльником - Михайлом Логиновим до церкви і побажала всім читачам любові. "Прекрасний сонячний день! 20 березня Міжнародний день щастя. Радості вам всім і любові!", - написала діва, і супроводила його фото з молодим чоловіком під руку. Багато хто відповідав на побажання Волочкової тим же, але знайшлися і недоброзичливці, які написали, що "Логінов - останній вагон для Анастасії", маючи на увазі її численні спроби вийти заміж або завести серйозні відносини. Михайлу Логінову 40 років, він працює в готельному бізнесі, а також користується сайтами знайомств. У своїй анкеті чоловік писав, що має «невеликий, але стабільний дохід. Раніше Логінов працював програмістом.
Політика оформление ленты  Маккейн - Трампу: Ти привітав диктатора з фіктивними виборами Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн жорстко розкритикував привітання президента США Дональда Трампа Володимира Путіна з перемогою на виборах. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. Маккейн назвав Путіна диктатором, а російські вибори - підробкою. "Президент США не є лідером Вільного світу, вітаючи диктатора з перемогою в фіктивних виборах. Зробивши це з Володимиром Путіним, президент Трамп образив кожного громадянина Росії, якому було відмовлено в праві голосувати на вільних і справедливих виборах, щоб визначити майбутнє своєї країни. В тому числі, численні російські патріоти, так ризикували, щоб протестувати і протистояти путінському режиму", - йдеться в повідомленні. Нагадаємо, раніше АСН повідомляла, що в Кремлі заявили, що президент РФ Володимир Путін і президент США Дональд Трамп нібито поспілкувалися після виборів в Росії, у телефонній розмові обговорили війну в Сирії і «внутрішньоукраїнську кризу». Про це УНІАН повідомили в прес-службі Кремля за підсумками телефонної розмови глав двох держав. Також під час розмови Трамп, начебто, привітав Путіна з перемогою на президентських виборах.
Здоров`я Не тільки пози. Яким повинен бути правильний здоровий секс Безсумнівно, приємно заснути в обіймах в ліжку після бурхливого сексу. Приємно - але неправильно, розповіла доцент акушерства і гінекології в Школі медицини Університету Південної Каліфорнії професор Сара Твойгуд. Вона перерахувала три головних правила «здорового» закінчення сексу. 1. Після сексу - в туалет Візьміть за правило завжди після статевого акту ходити "по-маленькому", це допоможе запобігти розвитку інфекції сечовивідних шляхів. Струмінь вимиває бактерії з сечового міхура і уретри, а по шляху захоплює і шкідливі мікроорганізми в області статевих органів. Не забувайте, що більшість інфекційних захворювань розвивається, коли живуть в піхві або товстій кишці бактерії під час статевого акту потрапляють в уретру. Від такого «переселення» мікроорганізмів захисту немає, але можна зробити так, щоб вони продовжили свій шлях прямо в унітаз. Так що двохвилинна відлучка в туалет відразу після статевого акту допоможе захистити вас від таких симптомів хвороби, як біль і кров у сечі, вони найчастіше супроводжують розвиток інфекції сечовивідних шляхів. 2. Більше вологи! «Секс повинен бути вологим і брудним: сперма, піт, змазка, лубрікати і секрет піхви можуть зупинити (а по суті, змити) поширення інфекції». Багато хто використовує рушник або серветку, мовляв, яка різниця, яким чином видаляти виділення і піт. Таке рішення, за словами професора Сари Твойгуд, нерозумне: - Все бактерії і дріжджі ви таким чином не видалите, та й стовідсоткової сухості не отримаєте. Зате мікроорганізми, що залишилися  швидко відновлять свою популяцію у вологих умовах. До того ж ви отримаєте підвищений ризик інфекції. «Вологість - це те, чого ми хочемо уникнути, особливо жінки, які схильні до дріжджових інфекцій. Але не потрібно для цього використовувати рушник. Це не дасть стовідсоткового захисту. Тоді вже краще після туалету прийняти душ і промити статеві органи чистою водою з нелужним милом або спеціальним гігієнічним гелем. Головне, не використовуйте ароматизоване мило!». 3. Хороша вентиляція На ніч після сексу відмовтеся від нижньої білизни. Це допоможе статевим органам дихати, що знизить ризик розвитку дріжджових інфекцій або іншого зудячого стану. Якщо ви ну зовсім не можете спати оголеною, надіньте нічну сорочку або вільну дихаючу піжаму. А трусики «в обтяжку» відкладіть до ранку. І слухайте своє тіло після сексу. Зверніть увагу на будь-який дискомфорт, свербіж, біль або кровотечу. Якщо у вас є причина турбуватися, варто навідатися до лікаря-гінеколога. Джерело.

Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Загадкові та потайливі люди завжди викликають інтерес у оточуючих Астрологи виділяють п'ять Знаків Зодіаку, як....
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Існує безліч способів ворожіння, завдяки яким ви можете дізнатися про своє майбутнє Однак багато хто з них зас....
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та упр....
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтеся щодн....
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Сни — це відображення реальності і відмінний спосіб отримання відповідей на питання, що цікавлять і хвилюють З....
більше матеріалів




/-1,2018158435822-/ /-pc-/
Top