counter
Архів Повернутись назад 20 Січня 2021
20 Січня
Політика Останні години президентства Трампа. Президент США Дональд Трамп в останні години на посаді помилував 73 людей, серед яких його провідний колишній радник Стів Беннон, підозрюваний у шахрайстві.  Про помилування у Білому домі повідомили за кілька годин до інавгурації Джо Байдена, повідомляє "Європейська правда". Беннон був ключовим радником президента Трампа під час його кампанії 2016 року, а згодом - старшим радником та головним стратегом Білого дому. Він завершив роботу в адміністрації у серпні 2017 року. У серпні минулого року Беннон був звинувачений у шахрайстві через кампанію збору коштів на підтримку будівництва стіни на кордоні між США і Мексикою. Федеральна прокуратура звинуватила Беннона та ще декількох осіб у тому, що вони привласнили частину коштів із 25 мільйонів доларів, які збирали у рамках кампанії "Ми будуємо стіну". У прокуратурі підозрюють, що Беннон отримав понад 1 мільйон цих коштів через неурядову організацію. Білий дім заявив, що Беннон був "важливим лідером консервативного руху і відомий своєю політичною кмітливістю". Трамп також помилував Еліота Бройде, який збирав кошти для кампанії Трампа і в минулому році визнав себе винним в порушенні іноземних законів про лобіювання. Серед інших помилуваних - колишній мер Детройта Кваме Кілпатрік, який відбував 28-річний тюремний термін за звинуваченням в корупції, репери Ліл Уейн і Кодак Блек, які були притягнуті до відповідальності за правопорушення, пов'язані зі зброєю. Американські ЗМІ підкреслюють, що при цьому Трамп вирішив не оголошувати помилування собі, членам своєї родини та своєму адвокату Руді Джуліані. Раніше Трамп помилував засуджених фігурантів справи про втручання РФ у вибори в США.
Політика Якими будуть перші указу нового президента США. Стіна з Мексикою, ВООЗ, Паризька хартія Команда обраного президента США Джо Байдена анонсувала підписання новим лідером указу про відміну виходу країни з Всесвітньої організації охорони здоров'я. Також США повернуться в Паризьку угоду. Про це повідомляє BBC. Одним з його перших кроків буде постанова виконавчої влади, що вимагає носіння масок по всій країні і під час міждержавних поїздок. Байден хоче прискорити впровадження вакцини з кінцевою метою - вакцинувати 100 мільйонів осіб хоча б першою вакциною проти COVID за перші 100 днів свого перебування на посаді. Трамп скоротив податки в США в 2017 році, але команда Байдена заявляє, що вони несправедливо винагороджують найбагатших американців. Через це новий президент хоче подвоїти податки. У перший день президентства Байден хоче підписати указ про повернення США в ВООЗ і кліматичну угоду. Він також хоче скасувати указ Трампа про заборону на поїздки в країну. Новий президент США хоче скасувати будівництво стіни з Мексикою. Кампанію Трампа він назвав "марною тратою грошей". Команда Байдена хоче зайнятися введенням нових заходів прикордонного контролю.
Економіка Уряд упевнений - субсидовані громадяни України не відчують подорожчання комуналки Одержувачі субсидій в Україні не відчують подорожчання комуналки в січні 2021 року. Тим, хто ще не оформив субсидії, слід найближчим часом звернутися по таку допомогу. Про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. "Всі, хто отримують субсидії, практично не відчують подорожчання комуналки в січні. У той же час я закликаю тих, хто не має субсидій, але для кого комуналка є суттєвими витратами для сімейного бюджету, подаватися на таку допомогу вже сьогодні", - зазначив він . Шмигаль додав, що податися на субсидію можна різними способами, в тому числі онлайн через сайт Міністерства соціальної політики. Нагадаємо, раніше прем'єр заявляв, що субсидії виплачуватимуть в повному обсязі. На сьогодні середня субсидія становить 16000 гривень. На січень 2021 субсидії отримують понад 3,1 млн сімей. Ще майже 1,8 млн сімей користуються пільгами при оплаті житлово-комунальних послуг.

Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
більше матеріалів




/-0,25804495811462-/ /-pc-/
Top