counter
Архів Повернутись назад 20 Січня 2019
20 Січня
Політика Трамп запропонував свій план для завершення «шатдауна» У суботу, 19 січня, глава Білого дому Дональд Трамп виступив з екстреним зверненням до нації, запропонувавши підтримати закони щодо захисту в США молодих іммігрантів та мігрантів, що мають статус тимчасового захисту. А в обмін президент США вимагає від Сенату профінансувати будівництво стіни на кордоні з Мексикою. Про це повідомляє телеканал CNN. За словами Дональда Трампа, його пропозиція є «хорошим компромісом здорового глузду, який повинен підійти обом сторонам». Після цього звернення Дональда Трампа спікер Палати представників США Ненсі Пелосі сказала, що не вважає пропозицію президента сумлінним зусиллям, тому його ініціатива навряд чи отримає підтримку конгресменів. Нагадаємо, в грудні 2018 року Дональд Трамп відмовився схвалити держбюджет, якщо він не буде включати 5,7 млрд доларів на будівництво стіни на кордоні з Мексикою. Представники Демократичної партії в Конгресі США відмовилися голосувати за цю пропозицію президента. В результаті цього частина федерального уряду в США до сих пір не працює, а близько 800 тисяч державних службовців не отримують заробітну плату.
Політика Зеленський визнав, що має бізнес у Росії Шоумен і лідер студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, який претендує на пост президента України, підтвердив, що він через кіпрську компанію спільно з бізнес-партнерами володіє трьома російськими компаніями, одна з яких отримала перемогу в конкурсі на отримання грошових коштів від міністерства культури РФ . «Наша компанія володіє акціями компанії «Грін Філмс», яка здобула перемогу в конкурсі на отримання грошових коштів з держбюджету РФ. Але цю компанію передали в управління. Тому заявку на отримання фінансування подавали ті, хто зараз займається цією компанією в Росії. «Квартал 95» отримує роялті від усього продукту, який був вироблений до 2014 року. Це пов'язано з довгостроковими контрактами. Проект «Свати» був укладений на 10 років до початку війни з Росією. Як я можу закрити цю компанію? Контракт укладений до 2021 року. Так, ми отримуємо роялті від «Сватів». Так що ж нам подарувати ці гроші росіянам? Ми цього не зробимо», - заявив кандидат у президенти. Також Володимир Зеленський зазначив, що вже знайшов рішення цієї складної ситуації і незабаром вийде зі складу засновників кіпрської компанії.
Економіка Розенко: Субсидії готівкою видаватимуть через Укрпошту та Ощадбанк Громадяни України з 1 березня 2019 року зможуть отримувати субсидії готівкою через відділення «Укрпошти» і «Ощадбанку». Про це заявив віце-прем'єр міністр України Павло Розенко. «За місяць уряд випише відповідну постанову Кабміну і з 1 березня українці зможуть отримувати гроші за субсидії через різні механізми: це будуть відділення «Укрпошти», а у тих, у кого є рахунки - відділення «Ощадбанку». Система у нас вже майже відпрацьована, тому для людей незручностей під час переходу на монетизацію субсидій не буде», - сказав Павло Розенко. Також віце-прем'єр пояснив, що в Україні одержувачі субсидій споживають майже вдвічі більше газу, ніж ті, хто не отримують субсидій. Тому монетизація субсидій буде стимулювати людей споживати менше газу, так як зекономлені гроші вони зможуть витратити на інші потреби.
Політика Путін: Росія може зберегти транзит газу через Україну Російська Федерація після початку роботи газопроводу «Північний потік-2» може зберегти транзит газу в Європу через Україну. Про це заявив російський президент Путін під час зустрічі з президентом Сербії Олександром Вучич. «Ми завантажимо газом обидва «Північних потоки» і «Турецький потік». Але при такому великому обсязі поставок газу європейським споживачам зберігаються і можливості його транзиту через ГТС України. Можливість збереження транзиту російського газу в Європу через Україну буде обговорюватися керівництвом «Газпрому» на тристоронній зустрічі в Брюсселі», - сказав Путін. Відзначимо, що раніше президент України Петро Прошенко заявив, що за п'ять років Україна зможе забезпечити себе газом власного видобутку, що дозволить зробити країну незалежною державою.
Політика Горбулін: Втручання Росії у вибори-2019 буде безпрецедентним Екс-глава Національного інституту стратегічних досліджень та член політичної підгрупи в Тристоронній контактній групі в Мінську Володимир Горбулін вважає, що втручання Росії в хід президентських і парламентських виборів в Україні в 2019 році буде безпрецедентним. Про це він розповів в статті для «Дзеркала тижня». «Весь арсенал тиску Росії зараз спрямований на Україну, яка в 2019 рік входить у складний період двох виборчих кампаній. Росія спробує вирішити свої стратегічні завдання, привівши до влади в Україні здатності домовлятися політиків або російських агентів. Втручання Кремля в хід цих виборчих кампаній в Україні буде безпрецедентним, оскільки на кону стоїть дуже багато. Не випадково деякі західні партнери України зараз не ризикують формувати плани співпраці до завершення виборів. 2019 рік може стати для України таким же складним, як і 2004 рік, хоча і не таким важким, як 2014-й», - підкреслив експерт. Володимир Горбулін вважає, що успішність України буде залежати від здатності еліти після виборів сформувати якісний образ майбутнього, ліквідувавши дефіцит довіри громадян до влади.
Політика Україна добудує дамбу, що перекриває подачу води в окупований Крим Влада України прийняла рішення продовжити раніше «заморожені» будівельні роботи зі зведення вже капітальної дамби, яка повністю заблокує приплив дніпровської води в Північно-Кримський канал. Про це повідомляє газета Верховної Ради «Голос України». «Капітальне спорудження на 107-му кілометрі Північно-Кримського каналу вже побудували і поставили там металеві засуви. Однак ще необхідно забетонувати нижню частину дамби, а також побудувати хороші під'їзні дороги і звести будівлю для техперсоналу. Вартість цих будівельних робіт оцінюється в 20 мільйонів гривень, гроші будуть виділені з держбюджету», - йдеться в повідомленні. Також повідомляється, що зараз дамба на Північно-Кримському каналі ще не введена в експлуатацію і не числиться на балансі якого-небудь підприємства. 

Харчування за астрологічним принципом
Харчування за астрологічним принципом
Як відомо, планети здатні впливати на організм людини Щоб підтримувати тонус організму та імунітет, необхідно ....
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Часто ранок починається з занепаду сил і дратівливості Це наслідки неправильного режиму дня
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете готові приймати ви....
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість будуть на піку, що зробить вас неперев....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл прогнозує, що 18 квітня 2024 року може принести цікаву інформацію, важливу для майбутньог....
більше матеріалів




/-0,53204679489136-/ /-pc-/
Top