counter
Архів Повернутись назад 19 Березня 2017
19 Березня
Економіка G20 через США відмовилася захищати вільну торгівлю Міністри фінансів країн «Великої двадцятки» (G20) на щорічній зустрічі в німецькому місті Баден-Баден не змогли домовитися про захист вільної торгівлі та боротьби з протекціонізмом після того, як цей документ відмовилися підписувати США, повідомляє ВВС. В опублікованому за підсумками зустрічі комюніке немає слів про те, що країни беруть на себе зобов'язання в боротьбі з протекціонізмом, хоча ще в 2016 році ці країни обіцяли боротися з ним усіма силами. Також міністри відмовилися від обіцянки боротися з глобальним потеплінням. Директор МВФ Крістін Лагард після саміту G20 заявила, що світове економічне зростання зараз прискорюється, проте помилкова політика може зупинити цей позитивний процес. За словами міністра фінансів Франції Мішеля Сапена, йому дуже шкода, що країни не змогли домовитися про дві основні для сучасного світу речі. Його колега з Німеччини Вольфганг Шойбле заявив, що неможливо змусити партнерів включити в заяви документи, які їм не подобалися.
Події У Київській області затримали поліцейських, які торгували зброєю У Київській області затримано злочинну групу, яка збувала зброю на території регіону. До складу групи входили троє працівників поліції, повідомили в департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України. «До складу злочинної групи входили троє працівників поліції Київської області. Сформував угруповання 26-річний сержант поліції, через якого і проходив канал збуту зброї. До групи злочинців входив начальник складу озброєння і інспектор дозвільної системи обласного главку поліції. Правоохоронці зафіксували три факти збуту зброї: продаж 2 тисяч 800 патронів калібру 7,62 мм і двох пістолетів. Також злочинці отримали аванс за нарізну зброю ПК «Вулкан». За місцем проживання затриманих в ході обшуків було виявлено та вилучено автомати, рушниці, пістолети і боєприпаси без дозвільних документів. Також правоохоронці вилучили фальшиві посвідчення працівників  ЗМІ, членів різних громадських формувань, на які оформлялася зброя», - сказано в повідомленні.
Події В Івано-Франківську взято під варту інформатора «ЛНР» В Івано-Франківську взяли під варту 48-річного жителя Луганської області, підозрюваного у зборі та передачі інформації бойовикам терористичного угрупування «ЛНР», повідомляє 18 березня прес-служба прокуратури Івано-Франківської області України. «Посібник бойовиків інформував терористів «ЛНР» про дислокацію і переміщення військової техніки Збройних Сил України в зоні проведення АТО. За місцем проживання затриманий зберігав боєприпаси і вибухові пристрої. Чоловік підозрюється у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених статтями КК України - «участь у терористичній групі й інше сприяння діяльності терористичної групи» і «зберігання боєприпасів і вибухових пристроїв». Щодо підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою», - повідомляє прокуратура.
Суспільство Вокаліст O.Torvald назвав Самойлову «інформаційним солдатом» Вокаліст гурту O.Torvald, що представить Україну на музичному конкурсі «Євробачення-2017» в Києві, Женя Галич вважає вибір РФ для участі в конкурсі співачки Юлії Самойлової геніальним ходом спецслужб Росії. Про це він розповів в програмі «Світське життя». «Коментувати цю ситуацію абсолютно безглуздо. Однак я хочу закликати всіх, у кого буде свербіти сказати щось, треба пускати Самойлову, не треба пускати, навіть коли пустимо або не пустимо, робити коментарі і бути обережними. Через те, що це інформаційна війна, а Юля - інформаційний солдат», - заявив Женя Галич. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ перевірить достовірність інформації про незаконні візити російської співачки Юлії Самойлової, делегата від Росії на «Євробачення-2017», в окупований Росією Крим.
Економіка У Мінфіні очікують втрат на 2 млрд грн через блокаду Донбасу За даними Міністерства фінансів України, припинення торгівлі з металургійними підприємствами на тимчасово окупованих територіях Донбасу призведе до втрати 1,6 мільярда гривень у вигляді податків до бюджету. Джерело в Мінфіні повідомило, що втрата 40 підприємств на окупованій території Донбасу обійдеться бюджету України в сумі близько двох мільярдів гривень податків. «Підприємства, які працювали в ОРДЛО під українською реєстрацією - це експортери, які не платили ПДВ, що утворює більшу частину податкових надходжень. Тобто прямі податкові втрати будуть не дуже значні. Гірше справа йде з внесками до Пенсійного фонду та податком на доходи фізичних осіб, так як зарплати на великих підприємствах з великим штатами платилися офіційно», - повідомили у відомстві.
Політика У Німеччині різко відповіли Трампу про борг перед США і НАТО Глава Міноборони Німеччини Урсула фон дер Ляєн спростувала заяву американського президента Дональда Трампа про нібито величезні борги Берліна перед Північноатлантичним альянсом і США за військовий захист, який вони надають, повідомляє агентство Reuters. «Витрати Німеччини на оборону включають в себе не тільки фінансування діяльності НАТО, але також і миротворчих місій ООН, а також боротьбу з бойовиками «Ісламської держави». Заяви президента США Дональда Трампа про «величезні суми грошей», які Німеччина нібито заборгувала США і НАТО, неправдиві», - заявила Урсула фон дер Ляєн. Міністр оборони Німеччини наголосила на необхідності прийняття сучасної концепції безпеки для чесного розподілу витрат Північноатлантичного альянсу. Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп після зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель заявив, що Берлін заборгував НАТО і США багато грошей в обмін на наданий захист.
Політика Депутат Держдуми заявив про візит до Криму депутатів Європарламенту Заступник голови комітету Держдуми РФ у справах національностей Руслан Бальбек заявив про перший візит європейських і українських політиків до окупованого Росією Криму. Про це 19 березня повідомляють російські ЗМІ. «Парламентарії багатьох країн, зокрема європейські та українські, їдуть до Криму, щоб потім повідомити своєму народові про реальний стан справ на півострові. У делегацію, яка налічує 20 осіб, увійшли депутати Європарламенту, політики з країн СНД і Латинської Америки, а також розсудливі політики з України, які не перебувають під впливом націоналістичного чаду», - заявив Руслан Бальбек. Підкреслимо, що прізвища політиків, які нібито приїхали до окупованого Криму, Руслан Бальбек не називає. Також поки немає інших підтверджень про прибуття цієї делегації до Криму.

4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
більше матеріалів




/-0,62534213066101-/ /-pc-/
Top