counter
Архів Повернутись назад 19 Січня 2019
19 Січня
Події Рятувальники знайшли тіла двох пілотів Су-34, що впав На місці зіткнення двох бомбардувальників Су-34 ВКС Росії над Японським морем рятувальники знайшли тіла двох пілотів, ще один льотчик знайдений живим. Про це повідомили в Міністерстві оборони Росії. Повідомляється, що тіло одного із загиблих пілотів Су-34 було знайдено рятувальниками у Татарській протоці. Загиблим виявився штурман бомбардувальника, його тіло виявили на індивідуальному рятувальному плоту. Тіло другого загиблого пілота було знайдено у воді і піднято на борт рятувального судна. Також рятувальники знайшли живим одного з штурманів військових літаків. Його вже доставили на аеродром Східного військового округу. За словами медиків, життя льотчика нічого не загрожує. Зараз йдуть пошуки четвертого пілота, в яких задіяні літаки, вертольоти і кораблі. Нагадаємо, 18 січня в небі над Японським морем при поверненні на авіабазу в Хурба сталося зіткнення двох російських бомбардувальників Су-34. Попередня причина трагедії - помилка пілотування.
Політика Глава МВС розповів про порушення у виборчій кампанії Більшість з кандидатів в президенти України, а також їх передвиборчі штаби ведуть незаконну агітацію. Правоохоронці вже отримали 91 звернення від громадських організацій і громадян про порушення в ході передвиборної агітації. Про це заявив глава МВС України Арсен Аваков. «C 31 грудня 2018 року, початку передвиборної агітації, міністерство внутрішніх справ і Національна поліція вже отримали 91 звернення від громадських організацій і громадян про різні порушення», - написав Арсен Аваков. За його словами, правоохоронці оформлювали за цими порушеннями протоколи за статтями - «Виготовлення та розповсюдження друкованих матеріалів агітації, з відсутністю інформації про місце друку, тираж, та осіб, відповідальних за випуск», «Хуліганство», «Порушення порядку розміщення агітматеріалів або політичної реклами або розміщення їх у заборонених місцях».
Економіка Дешевше закопати назад: Коболєв назвав собівартість видобутку газу в Україні Реальна собівартість видобутку природного газу в Україні становить 250 доларів за одну тисячу кубометрів. Про це в ефірі телеканалу «Прямий» заявив глава правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв. «Давайте поговоримо про собівартість природного газу в Україні. Собівартість такого газу, без урахування кредитних коштів для видобутку, на одну тисячу кубометрів становить близько 250 доларів. Це з урахуванням капітальних вкладень і всіх споріднених витрат: розвитку, буріння, землевідведення. Це без урахування витрат на транспортування, податків та інших речей. Це реальна собівартість газу в Україні, хто б вам що інше не говорив», - заявив Андрій Коболєв. Відзначимо, що в 2013 році майбутній прем'єр України Арсеній Яценюк вже називав собівартість українського газу, і тоді його ціна знаходилася в межах 70-100 доларів за одну тисячу кубометрів.
Політика У РФ заборонять користуватися соцмережами колишнім військовим У Росії хочуть заборонити користуватися соціальними мережами не тільки діючим військовим, а й деяким категоріям звільнених в запас солдатів-строковиків. Про це повідомляє російська газета «Известия» з посиланням на власні джерела. Повідомляється, що ця заборона торкнеться тих, хто під час служби в армії був допущений до державної таємниці або служив у секретних частинах. Термін дії такої заборони становитиме п'ять років, а які порушили закон чекає кримінальне покарання. Нагадаємо, в листопаді минулого року депутати Держдуми в першому читанні прийняли проект закону про заборону соціальних мереж для діючих військових. У документі вказувалося, що заборона не буде поширюватися на військових, звільнених у запас. Але в Міноборони РФ, проаналізувавши ситуацію з інформаційною безпекою, вирішили посилити вимоги. «З цим пов'язана ціла низка питань, наприклад, з місцем перебування військового. Особливо, якщо він служив за межами Росії», - розповів глава комітету Держдуми Росії з оборони Володимир Шаманов.
Економіка Держпідприємство «Антонов» відновить збірку Ан-124 «Руслан» Державне підприємство «Антонов» найближчим часом може відновити збірку важких транспортних літаків Ан-124 «Руслан». Перший такий літак може бути зібраний до кінця 2019 роки без використання російських комплектуючих. Про це розповів заступник директора ДП «Укроборонпром» Сергій Омельченко. «Зараз ми ведемо активну співпрацю в цьому напрямку з декількома великими міжнародними виробниками авіаційної техніки. Ми знаходимося на завершальній стадії повної переробки всієї електронної складової літака Ан-124. Сподіваємося, що вона буде прийнята інженерної та конструкторської групою держпідприємства «Антонов», щоб уже в 2019 році розпочати складання першого такого літака », - повідомив Сергій Омельченко. Ан-124 «Руслан» - це дальній важкий транспортний літак, розроблений КБ «Антонов». Перший політ такого літака був виконаний в кінці 1982 року.
Політика У Криму закриваються російські магазини Російський рітейлер «Асорті-продукт», який працював на окупованому Кримському півострові з 2014 року, закриває мережу своїх магазинів і йде з Криму. Причиною закриття магазинів офіційно названа зростаюча вартість оренди. А замість закритих магазинів «Асорті» будуть відкриті магазини місцевої мережі «Крамничка». «Вважаю, що це тільки огріхи бізнесу, вони погано прорахували маркетингову модель. Почали розвивати сітку і щось у них не пішла. Це нормально в бізнесі», - заявив член ради кримської організації «Опора Росії» Сергій Діюк. Інформацію про відхід з Криму російської мережі «Асорті» підтвердили і в Міністерстві промисловості РФ. «Це було рішення власника. Зараз вони просто скорочують кількість своїх магазинів, а на їхнє місце приходить хтось інший», - повідомили в МЗС Росії.
Події Бійці ЗСУ збили дрон бойовиків із осколковою вибухівкою У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бійці 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ «Холодний яр» збили дрон бойовиків, за допомогою якого терористи хотіли скинути на позиції українських військових осколкові вибухівку. Про це повідомляється на сторінці в Facebook 93-й ОМБр. «Бійці 93 бригади ЗСУ «Холодний Яр» збили безпілотник окупантів, за допомогою якого терористи намагалися скинути осколкові боєприпаси на позиції українських військових з невеликої висоти. Таку тактику окупанти перейняли у бойовиків терористичних угруповань ІДІЛ. Однак злочинним планам бойовиків не судилося здійснитися», - сказано в повідомленні. Також українські військові повідомили, що безпілотник бойовиків виявився звичайним дешевим китайським дроном «Фантом-4».
Політика Рекордна кількість британців хоче залишитися в Євросоюзі Кількість громадян Великої Британії, які хочуть залишитися в Євросоюзі, досягла рекордної кількості з часу проведення референдуму щодо Brexit у 2016 році. Про це свідчать дані соцопитування YouGov, проведеного 16 січня 2019 року. Повідомляється, що якби зараз відбувся новий референдум з цього питання, то 56% опитаних проголосували б за те, щоб залишитися в складі Євросоюзу, а 44% опитаних голосували б за вихід з ЄС. Результат цього опитування не включає думку тих, хто не визначився і хто не хоче брати участь в новому референдумі. Однак якщо брати до уваги думку всіх груп, то значну перевагу все одно залишається за прихильниками єдності з Європейським союзом. Так 48% британців проголосували б проти виходу їх країни зі складу ЄС, а 38% респондентів висловилися б за Brexit. Близько 6% британців не хочуть брати участь у повторному голосуванні, ще близько 7% респондентів не визначилися. Також це соцопитування показало, що підтримка проведення другого референдуму щодо Brexit серед прихильників лейбористів становить 78%.
Політика Яндекс і Mail.Ru підтримують створення в Росії автономного інтернету Представники «Яндекса» і Mail.ru Group під час розширеного засідання Державної думи Росії підтримали проект закону про створення в Росії автономного інтернету. Про це повідомляє агентство RNS. Директор з розвитку мережевої інфраструктури «Яндекса» Олексій Соколов сказав, що цей проект закону був представлений дуже вчасно, однак вимагає певного доопрацювання - необхідно уважно опрацювати весь список загроз, а також планів протидії цим загрозам. У свою чергу віце-президент Mail.Ru Group Володимир Габрієлян заявив, що проект закону про створення в Росії автономного інтернету треба обов'язково підтримати, тому що якщо всі загрози, проти яких цей закон спрямований, реалізуються, серйозно постраждають російські компанії, чий бізнес пов'язаний з інтернетом. А наявність заходів, спрямованих проти таких загроз, дозволить індустрії відчувати себе абсолютно спокійно.

Місячний день сьогодні 28 березня 2024 року
Місячний день сьогодні 28 березня 2024 року
Кожен день приносить нам нові пригоди та випробування Про те, яким буде останній четвер березня, розкажуть аст....
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Всі ми люди, і кожен із нас має свої недоліки, вади та темні сторони Багатьом знакам зодіаку вони не видно, ал....
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Астрологія — це наука характер людини за Знаком Зодіаку Тому поради астрологів допоможуть і вдало вийти заміж,....
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття занепокоєння чи невизначеності щодо ва....
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливе почуття натхнення та романтики Ваша прист....
більше матеріалів




/-0,49414300918579-/ /-pc-/
Top