counter
Архів Повернутись назад 18 Грудня 2016
18 Грудня
За кордоном Столтенберг: НАТО не хоче холодної війни з Росією НАТО не хоче ескалації і холодної війни з Російською Федерацією. Про це напередодні засідання ради НАТО - РФ заявив генсек Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг, повідомляє Bild. «Якщо на кожну проблему і гуманітарну катастрофу ми будемо відповідати військовими діями, то опинимося в світі з іще більшою кількістю воєн. Нам необхідно продовжувати шукати можливості для діалогу з Росією», - заявив Столтенберг. Водночас генсек НАТО вітає рішення ЄС продовжити санкції проти Росії ще на півроку через дії в Україні. За його словами, це адекватна реакція на порушення міжнародного права. Єнс Столтенберг уточнив, що на засіданні ради НАТО - РФ 19 грудня будуть обговорюватися теми, які мають велике значення для євробезпеки. Зокрема буде обговорюватися конфлікт в Україні.
Події У Миколаєві шестеро чоловіків влаштували масштабну бійку зі стріляниною Сьогодні, 18 грудня, близько 06:00, в Миколаївській області у дворі багатоповерхівки, яка міститься неподалік площі Перемоги, шестеро чоловіків влаштували масову бійку зі стріляниною. Про це інформує прес-служба Нацполіції Миколаєва в Facebook. За даними правоохоронців, два екіпажі поліцейських, які прибули на виклик, почули крики у дворі багатоповерхового житлового будинку, а заїхавши туди, побачили бійку за участю шістьох чоловіків. Інспектори зупинили протиправні дії і затримали всіх учасників конфлікту. Всі чоловіки отримали тілесні ушкодження, тому на місце викликали швидку допомогу. «В подальшому було встановлено, що в розважальному закладі, який розташований на прос. Миру, між двома жителями Інгульського району Миколаєва стався конфлікт з чотирма жителями Вітовського району області. Вийшовши на вулицю, один з опонентів дістав пістолет і зробив близько десяти пострілів у супротивників. Після цього потерпілим вдалося втекти з місця інциденту. Двоє чоловіків вирішили наздогнати втікачів і, сівши в таксі, попрямували на їх пошуки. Помітивши кривдників, вони вийшли з авто і знову відкрили стрілянину. В результаті жителям Вітовського району вдалося вибити у нападників пістолет, після чого почалася бійка. У цей момент на місце прибула поліція», - йдеться в повідомленні.
Економіка З 19 грудня "Приватбанк" переходить в повну власність держави Кабінет Міністрів України зібравшись на позачергове засідання в неділю, після такого ж позачергового засідання Ради національної безпеки і оборони України, підтримав пропозицію НБУ про перехід комерційного банку "Приватбанк" в стовідсоткову власність держави, говориться на сайті КМУ. З понеділка 19 грудня повним власником «Приватбанку» буде Міністерство фінансів України. У повідомленні також йдеться, що подібні дії здійснюються при «при координації з міжнародними фінансовими організаціями та за їхньої підтримки». На згаданому засіданні, глава НБУ і міністр фінансів повідомили, що «приватні акціонери ПриватБанку звернулися до уряду з пропозицією, щоб держава в інтересах клієнтів банку стала його повним власником». Також в уряді стверджують, що такими діями рятують і сам «Приватбанк» і всю банківську систему країни. У понеділок, 19 грудня, о 8-30 ранку глава НБУ і міністр фінансів обіцяють повідомити деталі суспільству. Також в повідомленні говориться, що окремо з питання націоналізації «Приватбанку» виступлять Президент і прем'єр-міністр України.

Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може бути почуття пригоди та бажання підкорити нові горизонти....
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
2 травня о 3:23 почнеться 24-й місячний день, при цьому фаза Місяця буде спадною У ніч з 1 на 2 травня сни ча....
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
більше матеріалів




/-0,59142088890076-/ /-pc-/
Top