counter
Архів Повернутись назад 18 Липня 2020
18 Липня
Події Київ, вибух в метро. що відомо Як стало відомо з повідомлення на сайті Національної Поліції в результаті вибуху біля метро Шулявська в Києві в п'ятницю тілесні ушкодження отримали четверо людей. Про вибух біля станції метро вчора так само повідомив в своєму телеграм-каналі мер столиці Віталій Кличко. "На місці події правоохоронці проводять ряд необхідних першочергових слідчих дій та встановлюють усі обставини скоєного. Заради безпеки вибухотехніки обстежили прилеглу територію: ніяких підозрілих або небезпечних предметів не виявлено", - йдеться в повідомленні. Відомості за фактом вибуху внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.В рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють всі обставини цієї події і походження предмета, що вибухнув в сміттєвій урні.
Коронавірус В Україні за захворюваністю на COVID-19 без змін Україна черговий день показує рівну статистику щодо практично всіх показників, які фіксуються для визначення стану з пандемією коронавируса. Згідно з опублікованою з ранку 18 липня інформації на сайті Ради національної безпеки і оборони України з загальнодоступною системою моніторингу поширення епідемії коронавируса дані по країні такі: виявлено нових хворих за минулу добу 847 (вчора - 809) померло пацієнтів з діагнозом COVID-19 - 21 (вчора 11) видужала за минулу добу 756 (вчора - 838) хворих пацієнтів за минулу добу 70 (вчора - мінус 40) пацієнтів з підозрою на коронавірус за минулу добу 1055 (вчора - 1107) Загальна кількість нових захворювань залишається в межах невеликої різниці нових хворих за добу вже протягом майже двох тижнів - з п'ятого липня число нових заражених не перевищувало 850 чоловік на добу (перед цим четвертого липня був сплеск до 914 хворих за день). На сьогоднішній день це число становить 809 осіб за минулий день (за попередні дні ця цифра становила 836 позавчора і 848 за вчорашній день). У процентному співвідношенні зі вчорашніми даними збільшилася кількість хворих на в наступних регіонах: в місті Києві та Київській області, в Івано-Франківській, Тернопільській та Хмельницькій областях. На жаль, за минулу добу помер 21 пацієнт з діагнозом коронавируса. Загальна кількість померлих від коронавируса по країні на сьогоднішній день складає тисячу чотиреста сімдесят-сім чоловік.
Події Пірати XXI століття. Захоплені 4 українських моряки Вчора ввечері стало відомо про напад піратів на танкер Curacao Trader в Гвінейській затоці біля берегів Нігерії. Відомо, що судно йшло під прапором Ліберії, судновласник з Греції, а на борту могли перебувати як громадяни України, так і Росії. Згідно з уточненою інформацією, в результаті піратського нападу на танкер Curacao Trader в Гвінейській затоці біля берегів Нігерії (200 миль на північний захід) викрали 13 з 19 членів екіпажу. "Серед захоплених моряків - 4 громадянина України. Посольства України в Нігерії та Великобританії встановили зв'язок з судновласником, оператором судна і уточнюють обставини справи", - повідомив начальник відділу менеджменту кризових ситуацій МЗС Максим Коваленко. Українські дипломати з'ясовують дані про захоплення танкера біля берегів Нігерії.
Юмор Якось не дуже виходить перевернути танкер в Одесі Очевидці з місця подій на міському пляжі діляться в соціальних мережах відео процесом підйому затонулого танкера Delfi. Правда, судячи по цих кадрах - уевакуаторов поки нічого хорошого не виходить. Троси, якими закріпили танкер до баркаса не витримують навантаження і рвуться. Раніше повідомлялося, що через те, що після затоплення пройшло досить багато часу танкер вже міцно занесений донним піском і тепер його підйом може викликати проблеми. Чінвнікі в Одесі, схоже, не повірили і вирішили перевірити на практіке.І нехай відвідувачам пляжу не дають на час операції доступу до моря - безкоштовним шоу вони всі забезпечені. Чи не кожен день доводиться спостерігати як піднімають танкер. Раніше АСН повідомляла, що в суботу з ранку почалася операція по подьему затонулого танкера Delfi.
Культура Кіркоров розповів про свої стосунки з Пугачовою Як стало відомо після інтерв'ю "зайчика" Примадонни, який давно перетворився на "короля" російської поп-естради, що він дав в "Комсомольской правде", будинками Філіп Бедросович і Алла Борисівна після розлучення не дружать. Кіркоров, відповідаючи на питання журналістів про його стосунки зі своєю колишньою дружиною, запевнив, що між ними немає ніяких відносин. Вони не дружать будинками, і зворотну ситуацію Кіркоров вважав би дивною. "І вона знає, якщо прийде біда, я завжди допоможу. А радості їй є з ким ділити" Співак Філіп Кіркоров проговорився, що його відносини з Аллою Пугачовою стали натягнутими. Артист не уточнив, що саме було причиною сварки, але рішуче заперечував будь-які відносини з Примадонною російської естради. Нагадаємо, що Кіркоров і Пугачова були в шлюбі протягом 11 років. У 2011 році співачка вийшла заміж за Галкіна, а Кіркоров про своє особисте життя говорить неохоче. Він вважає, що саме демонстрація щастя одного разу зруйнувала шлюб з Пугачовою. Після розлучення в 2005 році Кіркоров і Пугачова підтримували дружні стосунки і стежили за життям один одного через соціальні мережі. Але ось уже рік як артисти практично не спілкуються, не відвідують свята дітей один одного. Філіп зізнався, що все ще підписаний на сторінку Алли Борисівни в соцмережах, хоча вона прибрала його зі списку своїх друзів.
Політика ЄС в заяві від зажадав від Росії вивести війська з України На 1274-му пленарному засіданні Постійної ради ОБСЄ в заяві Європейського Союзу щодо агресії Росії проти України і незаконну окупацію Криму, Росію закликали використовувати свій вплив на збройні формування, які вона підтримує, для виконання Мінських зобов'язань в повному обсязі і припинити розпалювання конфлікту на Донбасі . Матеріали даного засідання доступні за посиланням.У заявах черговий раз підкреслили, що Мінські домовленості залишаються єдиною основою для мирного врегулювання, забезпечуючи дотримання суверенітету і територіальної цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів. Росія "як підписант Мінських домовленостей" взяла на себе відповідальність за сталий політичне врегулювання конфлікту і виконання цих угод. "Ми закликаємо Російську Федерацію виконати ці зобов'язання шляхом конструктивних дій в рамках Тристоронньої контактної групи і Нормандського формату", - сказано в заяві. Також Росії нагадали, що економічні санкції ЄС, спрямовані проти окремих економічних секторів, прив'язані до повного виконання нею Мінських домовленостей. На цьому тлі ЄС закликав Росію використовувати своє великий вплив на збройні формування, які вона підтримує, для виконання Мінських зобов'язань в повному обсязі. "Ми знову закликаємо Росію негайно припинити розпалювання конфлікту шляхом надання фінансової та військової підтримки збройним формуванням. Також ми залишаємося глибоко стурбовані інформацією про присутність російської військової техніки і військовослужбовців в районах, які контролюють підтримувані Росією збройні формування", - зазначено в заяві. Коментуючи переговори в Мінську, в ЄС, зокрема, відзначили, що очікують просування по таким питанням, як одночасне відкриття КППВ в Золотому і Щастя, оновлений план розмінування і взаємне звільнення утримуваних осіб, пов'язаних з конфліктом. "У цьому контексті ми вітаємо політичну волю і конструктивний підхід України щодо врегулювання цього конфлікту. Відкриття інших тимчасово закритих КППВ є надзвичайно важливим, і ми закликаємо до простих і адекватним процедурам перетину, без зайвих обмежень", - підкреслили в ЄС.

Який вид спорту підходить вам за Знаком Зодіаку
Який вид спорту підходить вам за Знаком Зодіаку
Фізична активність важлива для того, щоб підтримувати організм у тонусі та уникати неприємностей зі здоров'ям ....
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі Спеціальне....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
більше матеріалів




/-0,2828950881958-/ /-pc-/
Top