counter
Архів Повернутись назад 18 Червня 2017
18 Червня
Події оформление ленты  Тіла зниклих моряків есмінця Fitzgerald знайшли всередині корабля Тіла військових моряків, які зникли після зіткнення есмінця USS Fitzgerald з філіппінським контейнеровозом, знайдені в затопленій частині есмінця, повідомляє The Washington Post. Як повідомляється, тіла моряків знайдені у спальних відсіках есмінця, які затопило через пошкодження правого борту військового корабля. У момент події матроси перебували у цих відсіках і спали. Нагадаємо, в ніч на 17 червня за 100 кілометрів на північний захід від військової бази США Йокосука, яка розташована на території Японії, есмінець Військово-морських сил США USS Fitzgerald зіткнувся з філіппінським контейнеровозом. У результаті зіткнення отримали травми троє членів екіпажу есмінця, в тому числі командир судна. Постраждалих на вертольоті доставили в лікарню. Крім того, сім членів екіпажу есмінця пропали без вісті.
Суспільство За добу в ЄС без віз в'їхали п'ять тисяч і українців За минулу добу безвізовим режимом з країнами Європейського Союзу скористалася рекордна кількість українців - понад п'ять тисяч осіб, повідомляє Держприкордонслужба України. «Протягом минулої доби з шостої години ранку 17 червня до шостої години ранку 18 червня держкордон з країнами Євросоюзу перетнули за безвізовим режимом більше п'яти тисяч громадян України. Всього з початку введення безвізу 11 червня і по 18 червня кордон з країнами ЄС перетнули 441 тисяча громадян України, 90 тисяч українців використовували біометричні паспорти, 18 тисяч громадян України скористалися перевагами безвізового режиму і перетнули кордон, маючи тільки біометричний паспорт. З початку введення безвізу в перетині держкордону відмовлено 22 громадянам України», - сказано в повідомленні.
Політика Експерт: На Донбасі постійно перебуває 5-6 тисяч російських військових Загальна чисельність російських військовослужбовців, що діють на окупованих територіях Донбасу, зараз становить 5-6 тисяч осіб. Про це повідомив журналіст і військовий експерт Юрій Бутусов, пише «Дзеркало тижня». «Зараз окупований Донбас перетворився на полігон для бойової підготовки регулярної російської армії, керівництво в терористичних військах здійснюють офіцери ЗС РФ. На ротаційній основі в Донбас перекидають підрозділи армії Росії. Система управління, логістика, розвідка, артилерія, РЕБ - всім цим займаються російські військовослужбовці. 1-й і 2-й АК окупаційних військ на рівні від штабу батальйону до командування корпусів укомплектовані офіцерами російської армії в статусі радників, які мають повноваження командирів. Загальна чисельність російських військовослужбовців на Донбасі зараз становить приблизно 5-6 тисяч осіб», - йдеться в повідомленні. Крім того, Юрій Бутусов відзначає, що на Донбас регулярно направляються мотострілкові і танкові підрозділи збройних сил Росії для виконання навчально-бойових завдань, включно з прямою участю в боях.
Суспільство оформление ленты  КиївПрайд: Поліції більше, ніж учасників, бо «суспільство ще не готове» 18 червня у столиці відбувся марш рівності «КиївПрайд-2017». Акція пройшла відносно спокійно під охороною тисяч поліцейських. Початок маршу було заплановано на 10:00. Учасники збиралися на перехресті Богдана Хмельницького та Володимирської. Кожен проходив суворий огляд і рамки металоконтролю. Станція метро «Льва Толстого» не працювала на вихід, про що попереджали в метрополітені заздалегідь. «Ми своїм маршем хочемо підготувати українське суспільство до можливих одностатевих шлюбів. Зараз воно ще не готове», - говорить студентка з Києва Далі, одна з учасниць параду». Після недовгих зборів колона учасників пішла маршрутом, який було змінено. Замість запланованого, тривалого, спустилися по вулиці Терещенківській вниз і попрямували до площі Льва Толстого. Поліція робила все можливе, щоб усмішки з облич учасників маршу не сходили, перегороджуючи дорогу ідеологічним опонентам, незгодним з акцією «КиївПрайд-2017». «Громадська думка, підходи мають  еволюціонувати, - зазначає посол Канади в Україні Роман Ващук. - Сьогодні йдеться про те, що люди могли б жити без страху. У Канаді до сприйняття цього йшли 20-30 років, і я розумію, що це не одномоментний процес. В Україні є тисячолітні традиції. Кожен має право мати свої погляди, але не має права вдаватися до насильства». Як і у всі попередні роки у маршу були свої противники. Їм навіть вдалося вирвати один з райдужних прапорів у учасників. Однак величезна кількість правоохоронців, а їх за кількістю було мало не більше, ніж учасників параду, зіграла свою роль.
Події оформление ленты  У Львові джип в'їхав у натовп прихожан, є загибла і поранена Сьогодні вранці біля Храму святого апостола Андрія Первозванного на Соборній площі у Львові автомобіль Land Cruiser врізався в натовп людей і перекинувся. У цей час з церкви після ранкової літургії вийшли люди, одна жінка загинула на місці події, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Львівської області. Як стало відомо, 48-річний водій автомобіля Land Cruiser разом з дружиною вийшов після богослужіння з церкви, вони пішли на парковку і сіли в автомобіль. Коли іномарка рушила, то раптово збільшила швидкість, машина виїхала на тротуар біля церкви і перекинулася, збивши кількох людей. В результаті наїзду одна жінка загинула на місці події, її особа встановлюється. Ще одну постраждалу жінку госпіталізували. Водій джипа не може пояснити причини ДТП, він передбачає, що аварія сталася через технічну несправність машини. На місці події працює слідчо-оперативна група.
Політика На парламентських виборах у Франції фіксують низьку явку Станом на дванадцяту годину дня явка на виборах у нижню палату французького уряду не дотягувала до 18%. Цей показник значно нижче у порівнянні з першим туром виборів, які пройшли 11 червня, повідомляє Le Figaro з посиланням на дані МВС Франції. Найнижчий показник явки виборців зафіксовано в столиці Франції Парижі - станом на 12:00 явка склала всього 10,37%. Нагадаємо, у Франції 18 червня минає другий тур виборів у нижню палату парламенту. У першому турі парламентських виборів 11 червня найбільше голосів отримав союз партії чинного президента Франції Еммануеля Макрона «Вперед, республіко!» і «Демократичного руху» - 32,3% голосів виборців. За прогнозами, партія президента Еммануеля Макрона разом з союзниками за підсумками виборів може розраховувати на 440-470 мандатів у парламенті на 577 місць.
Події оформление ленты  ЗМІ: П'яний депутат відкрив вогонь по людях у Конотопі У центрі міста Конотоп у Сумській області депутат місцевої облради Сергій Демеха відкрив вогонь по людях, повідомляє видання 05447.com.ua. Сам депутат заявив, що це на нього було скоєно замах. Напали нібито екс-співробітники правоохоронних органів. У свою чергу видання konotop.in.ua, посилаючись на очевидців, повідомило, що Сергій Демеха хотів зґвалтувати дівчину, люди намагалися завадити злочину, тоді депутат став стріляти. Також цю подію прокоментували в поліції. «До чергової частини Конотопського відділу поліції надійшло дві заяви. Одна - від депутата облради Сергія Демехи про те, що один з жителів Конотопа відібрав у нього золотий кулон. Друга заява - від опонента депутата про те, що депутат стріляв у нього з пістолета. Обидві заяви внесені в журнал єдиного обліку. Слідчо-оперативна група вже встановила, що конфлікт стався на території місцевої лазні», - повідомила голова прес-служби поліції в Сумській області Ельвіра Біганова.
Суспільство оформление ленты  Україна йде в майбутнє. Вчений з РФ розбурхав мережу постом про поїздку до Києва Відомий  російський вчений-фізик і блогер Валентин Гаденофф, який живе у Швеції, після поїздки до Києва написав у Facebook резонансний пост про Україну, яка «йде в майбутнє». Вчений написав, що українці вразили його своєю відкритістю та інтелектом, а за російську мову в «фашистському» Києві його не вбивали. Більш того, більшість з ким він спілкувався у Києві, говорила саме російською мовою. Також вчений зазначив, що столиця України вразила його чистотою. На вулицях міста він не побачив недопалків, на відміну від Швеції, де їх дуже багато. «Україна йде в майбутнє, і я навіть не сумніваюся, що у вас все вийде. Ніхто в Україні не хоче назад у «совок»», - написав Валентин Гаденофф. За теплі слова російському вченому подякували багато патріотів України, яких вразила щирість і теплота його поста. Але знайшлися і ті, хто сприйняв сказане вченим невдоволено, кремлівські тролі вилили в коментарях всю свою жовч, коли на адресу Росії блогер у коментарях використовував слово «Мордор».
Події оформление ленты  У прихожан у Львові врізався скандальний екс-даішник За кермом позашляховика, який сьогодні вранці у Львові в'їхав у натовп людей, перебував колишній працівник Державтоінспекції 49-річний Віктор Макаришин. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна. За даними ГУ Нацполіції Львівської області, водій, який скоїв сьогодні смертельне ДТП у центрі Львова, звільнився з органів внутрішніх справ 1,5 року тому. Особа загиблої в результаті ДТП жінки досі не встановлена. Постраждалою, яка була госпіталізована з різними травмами, виявилася 43-річна місцева жителька. За словами лікарів, загрози для її життя немає. Після смертельного ДТП біля храму у Львові Віктор Макаришин поскаржився на серцевий напад і ліг у лікарню. Відзначимо, що раніше Макаришин вже був фігурантом скандалу. У мережі є відеозапис, де даішник веде пильний огляд автомобіля, напрошуючись на «подяку» водія.

Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Тамари Глоби на 25 квітня 2024 року попереджає про можливі значні зміни у житті цього дня Рекомен....
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
більше матеріалів




/-0,48873090744019-/ /-pc-/
Top