counter
Архів Повернутись назад 18 Квітня 2017
18 Квітня
Політика КНДР обіцяє щотижня проводити випробування ракет Північна Корея продовжить випробування ракет і має намір проводити їх щотижня. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Хан Сонг Рел в Пхеньяні. «Ми будемо проводити додаткові випробування ракет на щотижневій, щомісячній та щорічній основі», - сказав чиновник, передає ВВС. У свою чергу в.о. помічника держсекретаря США у справах Східної Азії і Тихоокеанського регіону Сьюзан Торнтон підкреслила, що США не домагаються конфлікту з КНДР, а також не хочуть насильницької зміни режиму в цій країні. «Ми, безумовно, не шукаємо конфлікту або зміни режиму, але маємо намір захищати наш народ і союзників, якщо це необхідно», - сказала вона. Нагадаємо, Рада Безпеки повинна обговорити порушення КНДР режиму нерозповсюдження з ініціативи головуючих у Радбезі США 28 квітня. Нові ядерні випробування можуть стати для КНДР вже шостими за рахунком. Попередні Пхеньян провів у вересні 2016 року, незважаючи на заборону з боку Радбезу ООН.
Політика Ердоган - спостерігачам ОБСЄ: «Знайте своє місце!» Президент Туреччини Реджеп Ердоган відкинув звинувачення з боку спостерігачів ОБСЄ, які заявили, що турецький референдум не відповідав стандартам Ради Європи. «Знайте своє місце», - заявив Ердоган спостерігачам, передає ВВС. Нагадаємо, міжнародні спостерігачі від ОБСЄ, які працювали на референдумі щодо розширення президентських повноважень у Туреччині, заявили, що використовувані процедури не відповідають міжнародним стандартам. За словами міжнародних спостерігачів, з технічної точки зору референдум був організований добре, але виборці не отримали об'єктивну інформацію про основні положення реформ. «В цілому референдум не відповідав стандартам Ради Європи. Правова основа не відповідала вимогам проведення справжнього і демократичного процесу», - підкреслили спостерігачі ОБСЄ. Як відомо, Ердоган вже заявив, що планує відновити смертну кару в країні.
За кордоном У Пентагоні почали оцінку ядерного потенціалу США Пентагон приступив до оцінки ядерного потенціалу, про що заявила прес-секретар військового відомства Дана Вайт, передає The Hill. За її даними, перевірку Пентагону доручив почати міністр оборони США Джеймс Меттіс вчора, 17 квітня. Вона додала, що курирувати процес будуть американський заступник міністра оборони і заступник голови Об'єднаного комітету начальників штабів США. «Закінчиться оцінка ядерного потенціалу до кінця 2017 року, після чого президенту Трампу буде представлений остаточний звіт», - сказала прес-секретар Пентагону. За інформацією видання, відповідну перевірку Дональд Трамп наказав провести ще в січні цього року. Тоді в записці він пояснив, що мета такого процесу полягає в необхідності «гарантувати, що ядерний стримуючий фактор США є сучасним, гнучким, надійним і готовим до дії».
Політика Порошенко прокоментував переговори з Путіним Президент Петро Порошенко повідомив, що в ході телефонної розмови в «нормандському форматі» з президентом РФ Володимиром Путіним та іншими учасниками переговорів обговорювалося питання ситуації на сході України, зокрема припинення вогню. Про це передає прес-служба глави держави. За його словами, альтернативи імплементації Мінських угод немає, як в частині безпеки, так і в частині політичних аспектів врегулювання конфлікту. Також Петро Порошенко додав, що учасники переговорів в «нормандському форматі» підтвердили прихильність до суворого дотримання режиму припинення вогню на сході України. Крім цього, як підкреслив Порошенко, сторони закликали до інтенсивних зусиль щодо обміну та звільнення заручників у форматі «всіх на всіх». «Спасибі Франсуа Олланду за його зусилля в рамках «нормандського формату». Ми сподіваємося, що цей формат продовжить роботу після виборів президента у Франції», - додав Петро Порошенко.
Політика В Україні масово крадуть телекомунікаційне обладнання В Україні масово крадуть телекомунікаційне обладнання. Про це на прес-конференції 18 квітня заявив голова Комітету ВРУ з питань інформатизації та зв'язку Олександр Данченко, передає кореспондент АСН. «Щомісяця бізнес зазнає мільйонних збитків від пошкодження телекомунікаційних мереж. Це питання кібербезпеки в державі. Проблема пошкодження і крадіжки телекомунікаційних мереж була завжди, але останніми роками вона стала більш масштабною. Вирізання мереж вже стало окремим легким бізнесом, тоді як оператори і провайдери змушені щомісяця витрачати мільйони гривень на відновлення своєї інфраструктури», - заявив він. Він зазначив, що зараз, у стані гібридної війни, жителі всіх куточків України також страждають і з вини злочинців позбавляються законного права на вільний доступ до інформації. «На жаль, правоохоронні органи України не звертають увагу на ці факти, а більше приділяють увагу матеріальними збитками в результаті крадіжки телекомунікаційним мереж», - сказав він. У свою чергу, голова Ради Української асоціації операторів зв'язку «Телас» Леонід Ошеров повідомив: «Мені щодня дзвонять оператори, повідомляючи, що на день крадуть на 200 тис. грн. За підсумками 2016 року в нас не менше 40 млн грн збитків у результаті таких крадіжок телекомунікаційних мереж... Це, по суті, телекомунікаційний тероризм. Ми направляли звернення в Генпрокуратуру, правоохоронні органи, але в законі про телекомунікації та телекомунікаційні мережі є лазівка, в результаті чого правоохоронні органи просто не реєструють всі факти подібних крадіжок. Доходить до абсурду, коли людей ловлять у прямому сенсі за руку, але їх відпускають». При цьому генеральний директор компанії «Фрінет» Віктор Фролов додав, що такої катастрофічної ситуації не було за всі роки незалежності. «Щодня по всій Україні крадуть обладнання на десятки і десятки тисяч гривень... За 2 місяці зафіксовано 21 крадіжка на суму понад півмільйона гривень».
Суспільство Сьогодні в Києві відключать гарячу воду в ще 515 будинках Сьогодні і завтра (18-19 квітня) частина жителів Святошинського, Солом'янського та Голосіївського районів залишаться без гарячої води. Про це інформує ПАТ Київенерго. Причина відключення - гідравлічні випробування мереж. У Києві з 19 квітня по 2 травня випробування тепломереж пройдуть від котельні Микільська Борщагівка. У зв'язку з цим з 16:00 вівторка, 18 квітня, розпочнеться охолодження системи з відключенням гарячої води для 511 житлових будинків, 35 дитячих садків, 22 шкіл, шести лікувальних установ, 140 відомств у Святошинському районі, а також чотирьох житлових будинків і чотирьох відомств у Солом'янському районі. Випробування пройде в Подільському і Оболонському районах. «З 18 по 27 квітня випробування тепломереж пройдуть від станції теплопостачання Біличі та районних котелень Мінської і Теремків», - сказано в повідомленні.
Політика оформление ленты  Вісім депутатів жодного разу не зареєструвались і не голосували в Раді в квітні Вісім нардепів жодного разу не пройшли письмову і електронну реєстрацію у Верховній Раді протягом квітня 2017 року, а також не брали участі в голосуваннях. Про це передає рух «Чесно». У квітні парламент працював у сесійній залі вісім днів, за які провела 12 засідань і 449 голосувань. Вісім депутатів не зареєструвалися письмово з невідомих причин, а також жодного разу не голосували в березні місяці. Це Петро Сабашук від БПП (запорізький бізнесмен-мажоритарник, заступник голови будівельного комітету); Семен Семенченко від «Самопомочі» (учасник Блокади Донбасу); В'ячеслав Богуслаєв від партії «Воля народу» (найбагатший депутат у 2016 році); Олександр Онищенко - «Воля народу» (депутат-утікач, який ховається в Лондоні); Євген Бакулін від «Опоблоку» - фігурант антикорупційних розслідувань; Андрій Білецький (позафракційний депутат), що не відвідав жодного засідання минулого року; Дмитро Ярош - позафракційний депутат - який був відсутній на 80% засідань за всю каденцію; Сергій Клюєв - позафракційний депутат (оголошено Інтерполом в міжнародний розшук). Гірше за всіх серед фракцій засідання відвідували депутати групи партій «Воля народу», «Опозиційного блоку» і «Відродження», найкраще - ВО «Батьківщина», «Народного фронту» і «Радикальної партії».
Події У Тернополі жінка кинула двох дітей у квартирі на Великдень У Тернополі 28-річна жінка залишила двох своїх дітей у квартирі на Великдень. Про це передає прес-служба управління Національної поліції в Тернопільській області. До правоохоронців надійшло повідомлення, що в одній із багатоповерхівок на масиві Дружба в зачиненій квартирі кричать діти. Поліцейські терміново виїхали за вказаною адресою. На місці з'ясувалося, що 4-річного хлопчика і його 10-річну сестру мати закрила будинку ще 16 квітня. 28-річна жінка святкувала Великдень, поки у її дітей не було ніякої їжі, крім вермішелі швидкого приготування. Діти були налякані у порожній квартирі. Коли через добу мати так і не повернулася, діти почали кричати і кликати на допомогу, бо телефонів у них не було. На плач звернули увагу сусіди і викликали правоохоронців. Щоб звільнити дітей, довелося викликати пожежників і за допомогою драбини спускати їх із п'ятого поверху. Постраждалих помістили в «Центр психологічної реабілітації дітей», де з ними почали працювати психологи. Горе-матір розшукали лише через кілька годин, вона була напідпитку.
Суспільство Родичі прокурорів і батюшки Московського патріархату захоплюють Біличанський ліс Родичі прокурорів, музиканти і батюшки Московського патріархату - захоплюють Біличанський ліс під незаконні забудови. Про це на прес-конференції 18 квітня заявив голова громадської організації "Екозагін" Михайло Погребиський, "У Біличанському лісі, який входить до складу національного природного парку "Голосіївський", зафіксовані факти незаконних забудов. Зокрема, як з'ясували активісти, відомих українських політиків. В порушення закону про природно-заповідний фонд, вони будують свої будинки, що тягне за собою відповідальність за ст. 252 Кримінального кодексу - позбавлення волі в результаті умисного знищення або нанесення шкоди територіям, які взяті під охорону держави", - заявив він. Учасники конференції оприлюднили інформацію, документи, схеми, за якими територія Біличанського лісу в порушення всіх законів роздана під незаконну забудову. "Сестри" діамантового прокурора "Олександра Корнійця, лідера музичного гурту "Друга рiка" Валерія Харчишина, президента спортклубу "Пересвiт" і засновника фрі-файту Андрія Старовойта, а також храму УПЦ Московського патріархату", - додав він. У свою чергу, юрист нацпарку "Голосіївський" повідомила, що через суди земельні ділянки намагаються повернути в державну власність. "У судах на даний момент перебуває більше 200 позовів. Велика їх частина розглядається в Ірпінському суді і стосується незаконного заволодіння земельними ділянками. Є такі приклади, коли одній людині незаконно було віддано 8 га землі!.. Все це фактично ліс", - додала вона . Однак, з її слів, Київський апеляційний суд визнав земельні ділянки і забудови на них законними. "Нами подані касаційні скарги, і ми очікуємо касаційні засідання", - повідомила вона.
Політика Павло Розенко звинуватив у непрофесійності главу місії МВФ Віце-прем'єр України Павло Розенко засумнівався у професіоналізмі представників Міжнародного валютного Фонду, які дають поради щодо реформування української пенсійної системи. Віце-прем'єр-міністр різко розкритикував статтю голови місії МВФ в Україні Рона ван Родена. Представник Фонду закликав не вводити другий, накопичувальний рівень пенсійної системи в Україні, не усунувши недоліки нинішнього порядку пенсійного забезпечення. «Це жахливий непрофесіоналізм», - сказав віце-прем'єр-міністр Розенко. «Після слів «експерта», що головна структура пенсійної системи України не змінилася з радянських часів», пропало бажання читати цю маячню до кінця. Ну а сентенції на тему введення другого рівня - взагалі no comment (без коментарів. - Ред.). Людина не розуміє, що це таке і як воно працює», - упевнений Розенко, про що пише у себе в Facebook.
Політика Розенко назвав умову для підвищення пенсійного віку Поки недоцільно говорити про підвищення пенсійного віку в Україні до європейських норм, так як у нас показники тривалості життя набагато менші, ніж у Євросоюзі. Про це повідомив віце-прем'єр Павло Розенко в ефірі «Еспресо.TV». «Сьогодні не можна говорити про підняття пенсійного віку. У меморандумі Міжнародного валютного Фонду питання віку вже знято. Експерти кажуть: ось, у Європі час виходу на пенсію на чотири роки більше - в Україні це 58 років, а в Європі - 62 роки. Але давайте говорити іншу правду теж - тривалість життя в Україні на 10 років менша, ніж у Європейському Союзі. Говорити про підвищення пенсійного віку недоцільно. Підвищення тривалості життя - це виклик, на який ми повинні спрямувати свої зусилля. Коли виросте тривалість, тоді можна говорити про підвищення пенсійного віку», - сказав Розенко.

Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів




/-0,70798778533936-/ /-pc-/
Top