counter
Архів Повернутись назад 18 Березня 2018
18 Березня
Політика У Росії проходять вибори президента Сьогодні, 18 березня, розпочалося голосування на виборах президента Росії. Голосування пройде з 8:00 до 20:00 за місцевим часом на 97 тисячах виборчих дільниць. Кандидатами в президенти РФ зареєстровано вісім чоловік: Володимир Путін (самовисуванець), Володимир Жириновський (ЛДПР), Сергій Бабурін (партія Російський загальнонародний союз), Павло Грудінін (КПРФ), Григорій Явлінський (Яблуко), Борис Тітов (Партія зростання), Максим Сурайкін (Комуністи Росії) і Ксенія Собчак (Громадянська ініціатива). В Україні відкрито чотири виборчі дільниці - в російських посольствах в Києві, Одесі, Львові та Харкові. Але 16 березня МВС України заявило, що не має наміру пропускати громадян РФ до російських диппредставництв для голосування на виборах президента 18 березня, так як ці вибори не можуть вважатися легітимними, оскільки вони проходять на тимчасово окупованій українській території - в Криму.
Події На КПВВ «Майорське» вибухнула граната: загинув прикордонник Увечері 17 березня в одному з бліндажів у пограннаряда, який здійснював прикриття та охорону КПВВ «Майорське» в Донецькій області з невідомих причин вибухнула ручна осколкова граната. В результаті вибуху загинув військовослужбовець Краматорського прикордонного загону, ще один прикордонник отримав поранення, повідомляє Держприкордонслужба України. Як повідомляється, в результаті вибуху гранати поранення різного ступеня тяжкості отримали двоє військовослужбовців. Постраждалим надали першу медичну допомогу і госпіталізували в Бахмутську центральну міську лікарню. Однак одного прикордонника 1996 року народження медики врятувати не змогли. Стан іншого пораненого прикордонника - середньої тяжкості. За даним фактом призначено спеціальне розслідування, всі обставини трагічного випадку встановлюються.
Політика Покарають звичайних росіян. Джонсон висміяв відповідь Росії Відповідні дії Російської Федерації на висилку Лондоном дипломатів у зв'язку з отруєнням російського шпигуна-перебіжчика Сергія Скрипаля є абсолютно марними і від них постраждають тільки пересічні росіяни. Про це заявив глава МЗС Великої Британії Борис Джонсон, передає SkyNews. «Ці абсолютно даремні заходи влади Росії лише покарають простих росіян, відібравши у них можливість вивчати англійську мову і отримувати британські візи. Отруєння Сергія Скрипаля є «ударом в спину» Великої Британії за те, що вона твердо і успішно протистоїть Кремлю», - заявив Борис Джонсон. Нагадаємо, 12 березня прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей заявила, що за отруєнням Сергія Скрипаля, ймовірно, стоїть Росія. Пізніше стало відомо, що Велика Британія висилає з країни 23 російських дипломата. Також Лондон перервав всі офіційні відносини з Москвою на вищому рівні. У відповідь Москві вирішили вислати 23 британських дипломата, закрити Генконсульство Великої Британії в Санкт-Петербурзі і заборонить в Москві діяльність організації «Британська рада».
Суспільство оформление ленты  На Прикарпатті замерзає зграя лелек. Потрібна допомога людей На Прикарпатті замерзає зграя лелек. Про допомогу зграї лелек просять всіх, хто живе в Калуші або проїжджає повз місто - в напрямку з Івано-Франківська в Долину. Птахи збилися в зграйку прямо біля узбіччя дороги. Їх засипає снігом. Фото природної трагедії в полі поширив в мережі користувач Ярослав Шкварка. У такий мороз птахів варто підгодовувати. Адже ослаблені далеким перельотом птахи не можуть знайти собі їжу, тим більше - коли все скувало льодом і засипало снігом. Лелек можна підгодовувати рибою і курятиною. Підійдуть і курячі голови, обрізки. В кінці зими калушани підгодовували зграю лебедів, яка розташувалася табором на річці недалеко від міста. На жаль, це далеко не всі випробування. Синоптики в цьому регіоні прогнозують подальше похолодання - до -22 градусів.
Здоров`я оформление ленты  Кароль доведеться відмовитися від своїх улюблених суконь. Латекс - вбиває Плаття з латексу можуть нашкодити здоров'ю. Доцент кафедри шкірних та венеричних хвороб Вінницького медичного університету Марина Анфілова попереджає, що тривале носіння одягу з латексу дуже шкодить здоров'ю і навіть може вбити людину. "Якщо жінка на вечірку вибрала латексне плаття, а у неї температура близько 38 - ситуація може стати критичною. Шкіра є частиною видільної системи, через пори виходять піт і шкірне сало. Латекс блокує виділення поту. Може спрацювати так званий "парниковий ефект". Температура може підвищитися. Доведеться викликати швидку", - пише Gazeta.ua Спеціаліст зазначила, що найважчі наслідки латексні сукні приносять жінкам з алергією - після одягання сукні з цього матеріалу, люди з алергією відчувають свербіж. На шкірі з'являється висип особливо в місцях щільного прилягання матеріалу до голого тіла. З огляду на те, що одяг повністю повторює фігуру - поширення такого висипу буде істотне. Проте, в латексних сукнях ходять зірки американського шоу-бізнесу Леді Гага, Кім Кардашьян, Бейонсе, британські супермоделі Наомі Кепбелл, Кейт Мосс. Українська співачка Тіна Кароль має колекцію латексних суконь від світових кутюр'є. Найбільше від японського бренду Atsuko Kudo. До слова - кілька моделей цього дизайнера ми зібрали для вас в галереї. Латекс виготовляється на основі натурального каучуку - концентрованого і стабілізованого молочного соку Бразильської Гевеї. В кінцевому вигляді латекс являє собою еластичну, міцну і блискучу гуму, знайому всім по господарським та медичним рукавичкам, презервативам і купальним шапочкам.
Політика оформление ленты  Активісти поставили перед посольством Росії пам'ятник Хутіну і проголосували в кабінках біотуалетів Поліцейські і активісти стоять на підступах до посольства РФ, перекриваючи доступ до нього громадян цієї країни, які хочуть проголосувати під час виборів. 18 березня в Росії проходить голосування за президента. «Режим охорони дипломатичних установ Російської Федерації на території України - в Києві, Харкові, Одесі та Львові - не передбачає доступ до цих об'єктів громадян РФ для голосування на виборах», - напередодні сказав міністр МВС Аресен Аваков. Виняток - дипломати РФ. Головна причина такого кроку - прохання самої Росії про забезпечення порядку і запобігання провокацій. Залізні сітки навколо посольства РФ були встановлені ще напередодні вночі. Ними ж перекрито рух по Повітрофлотському проспекту. Біля сіток - з самого ранку то акції, то перформанси, влаштовані націоналістичними організаціями. Спочатку активісти відкривали «пам'ятник» «Володимиру Хутіну» - людині, зовні схожій на чинного президента РФ, потім організували голосування в кабінках біотуалетів. «Це не протест, а висловлювання зневаги керівництву сусідньої країни, - говорить представник ВО« Свобода », депутат« Київради »Денис Попов. - Ми висловлюємо надію, що Путін буде останнім президентом РФ, і після його каденції ми не побачимо Росію в цьому складі - ми виступаємо за звільнення всіх пригноблених народів, які опинилися в спільних кордонах з РФ. Сподіваємося, це станеться якомога швидше». «Сьогодні виповнюється чотири роки, як Росія захопила частину української території - анексувала Крим, - каже дисидент Степан Хмара. - Але, на жаль, влада практично не робить кроків, які б прискорили повернення півострова. Ми вже давно повинні були розірвати відносини з Росією, якщо ми хочемо звільнити території».
Здоров`я Вчені розповіли, чим небезпечний для чоловіків оральний секс Учені з американського Університету Флориди заявили, що чоловіки в чотири рази частіше страждають від раку після орального сексу, ніж жінки. Це відбувається через вірус папіломи людини, яким чоловіки ризикують заразитися під час оральних ласк. Лікарі стверджують, що у чоловіків в чотири рази більше шансів отримати рак від орального сексу, ніж у жінок. Вся справа в більш слабкій чоловічій імунній системі. Інфіковані чоловіки частіше проходять лікування від вірусу папіломи людини, що викликає рак. Вірус папіломи людини передається тільки від людини до людини. Однак існує ймовірність ще й контактного шляху передачі цієї інфекції - через зіткнення в побуті та громадських місцях. За даними статистики від третини до половини людства інфіковано цим вірусом. Причиною такої широкої поширеності цієї вірусної інфекції є різноманітні шляхи її передачі.
Дозвілля оформление ленты  Ведуча «Орла і решки» показала себе після пластики і образилася на критику Телеведуча програми «Орел і решка», блогер-мандрівник Наталі Неведрова вийшла в світ після пластики, а також опублікувала своє фото в соціальній мережі. Пластика носа у дівчини була повторна, так як перша мала важкі наслідки. Цього разу дівчині вставили в ніс шматок кістки з ребра. Наталі вчора вперше показалася на людях після пластики. Вона побувала на показі бренду 21dot12. Набряк з обличчя знаменитості ще не зійшов, але вона знайшла "лайфхак". За її словами - хороший вихід в такій ситуації - сміятися на повний рот. Незважаючи на те, що дівчина виглядає дуже добре, знайшлися хейтери, які почали критикувати її за зміни зовнішності і навіть за колір помади. Дівчина вирішила не терпіти критики. "Те, що ви вмієте ср...ть - я розумію. Всі ми вміємо. Робіть же це творчо. Щоб не рівнятися з плінтусом зашкварного відстійника. Якщо коментарі, коректні, хоч і негативні, мене вони зовсім не ображають. Я ж вправі видаляти коментарі, блокувати тих, хто ображає не тільки мене, а й мою дочку, мою сім'ю. Я навіть можу послати вас на х..й, щоб ви звідти ніколи не повернулися. Тому що, якщо ви злі - не всі добре у вас у вашому житті. Я вам бажаю, щоб було добре. Тоді ви відкриєте для себе цей світ зовсім іншим. І, звичайно, я розумію ваше обурення з приводу кольору моєї помади. У булочну з таким не ходять і грязні ганчірки з таким кольором не перуть", - написала вона. Також ми для вас порівняли фото Неведрової до і після операції. Очевидно, що набряк з носа ще не зійшов, але його кінчик став більш округлим і не таким опущеним, як раніше.
Події У Миколаєві застрелився льотчик-герой АТО Владислав Волошин У неділю, 18 березня, в Миколаєві в своїй квартирі застрелився з бойового пістолета виконуючий обов'язки директора комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт», 29-річний льотчик-герой АТО Владислав Волошин, повідомляє видання «НикВести» з посиланням на ГУ Нацполіціі в Миколаївській області. Як повідомляється, під час пострілу в квартирі перебувала вся сім'я Владислава Волошина. На місце події негайно прибули лікарі і слідчо-оперативна група. Потерпілого госпіталізували, проте в лікарні від отриманого поранення він помер. За словами рідних Волошина, останнім часом він перебував у дуже пригніченому стані і висловлював тривожні наміри. Як встановлено, постріл був зроблений з бойового пістолета ПМ без номера. Пістолет вилучено з місця події та відправлено на проведення експертизи. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 КК України (умисне вбивство).
Суспільство Медалі за «вибори» в Криму застрягли на Керченській переправі Сьогодні в окупованому Росією Севастополі всім, хто проголосували на виборах російського президента видають пам'ятні медалі. На вкладиші написано, що це медаль в пам'ять про «референдумі», що пройшов у місті 16 березня 2014 року, повідомляє «Крым.Реалии». Севастопольські ЗМІ фіксують відмови від голосування на виборах через брак цих пам'ятних медалей. Як повідомив екс-голова міськвиборчкому Валерій Медведєв, вантажний автомобіль з медалями застряг на Керченській переправі через погану погоду і може не встигнути до закінчення виборів. «Машина, що доставляє в Севастополь пам'ятні знаки, зараз затримується на Керченській переправі. Через шторм переправа працює по погоді, і там в першу чергу пропускають легкові автомобілі і автобуси. За нашими прогнозами, вантажівка приїде в Севастополь до ночі», - розповів Медведєв.
Здоров`я оформление ленты  У бананах виявлені смертельно небезпечні павуки У німецьких і британських супермаркетах з'явилося попередження - в бананах, що поставляються з Бразилії, можуть бути кокони отруйних бразильських павуків. Влада побоювалася, що кокони можуть належати бразильському бродячому павуку. Ці агресивні павуки вважаються найотруйнішими в світі. Їх явна присутність в партії бананів, будь то фактична або підозрювана, часто викликає паніку в європейських супермаркетах. Але краще перестрахуватися, ніж втратити здоров'я, а то й життя. Небезпечні банани виглядають так, наче їх затягнула цвіль, або з пухнастим наростом на шкірці - білим або з темними плямами. Такі банани не варто ні купувати ні торкатися до них, потрібно також звернути увагу продавців в магазині на них. Такі павуки можуть виростати до 15 сантиметрів (5,9 дюйма) і часто ховаються всередині бананових грон, а також відкладають кладку на їх шкірці. Їх нейротоксична отрута може привести до паралічу, асфіксії і смерті. У 2016 році супермаркет був закритий в німецькому штаті Нижня Саксонія після того, як бродячий павук був виявлений в партії бананів. У лютому працівники супермаркетів в баварському місті Байройт виявили 10-сантиметрового бродячого павука в партії бананів. У Лондоні молода мама відправилася в супермаркет і купила зв'язку бананів в пакеті. Вдома, коли вона відкрила цей пакет, з нього полізла зграя новонароджених екзотичних павуків. Якимось дивом жінка встигла закрити пакет і сфотографувати павуків. В Україні, на щастя, жодного подібного випадку зафіксовано не було.
Політика Ердоган заявив про взяття військами Туреччини сирійського Афріна Турецький президент Реджеп Тайіп Ердоган 18 березня оголосив про те, що Збройні сили Туреччини і загони сирійської опозиції взяли під повний контроль сирійське місто Афрін, повідомляє агентство Anadolu. «Над сирійським містом Афрін тепер майорить не порвана і брудна символіка терористів, а прапори, які символізують стабільність і безпеку . Над Афріном зараз майорить прапор Туреччини та прапор Сирійської визвольної армії», - заявив президент Туреччини. Також Реджеп Тайіп Ердоган пообіцяв, що Анкара зробить все можливе для ліквідації наслідків військових дій на північному заході Сирії і відновлення інфраструктури регіону, а також для захисту мирного населення Афрін. Звільнення міста Афрін було ключовим кроком військової операції «Оливкова гілка», яка почалася 20 січня і була спрямована на витіснення курдських «Загонів Народної самооборони».
Здоров`я 10 ознак того, що перед вами - нормальний чоловік У розмовах між самотніми і заміжніми жінками часто можна почути запитання - як знайти б собі нормального чоловіка, як зрозуміти, що він нормальний, що з ним вийде побудувати чудові стосунки або сім'ю, що від нього не страшно народжувати дітей? Психологи виділяють кілька ознак зрілого, адекватного чоловіка, з яким буде комфортно і спокійно зустрічатися або будувати сім'ю, пишут Flytothesky. Першою ознакою «нормального мужика» є здатність боротися з особистими страхами. Ніхто не заперечує права чоловіків на страх. Чоловіки часто бояться лікарів, безгрошів'я, невдач в ліжку, автомобільних аварій та іншого. Так ось нормальний мужик, скриплячи зубами, піде до лікаря (не доводячи справу до виклику «швидкої»), навчиться економити або заробляти більше, не сяде за кермо п'яним, визнає, що іноді проколи в сексі трапляються, і рішення всіх перерахованих вище проблем вважає своїм особистим завданням, а не проблемою оточуючих. Другою ознака нормальних мужиків є спокійне ставлення до фізіології. Мова не про тих, хто миється раз на тиждень і вважають, що часник і піт - кращий афродизіак. Мова про тих, кого не вганяє в огиду менструація у жінки, пронос або блювота у дитини. З таких негидливих зазвичай виходять чудові коханці, адже вони сприямають жіноче тіло, як є, не підганяючи його під обмеження власної бактеріофобіі. А те, що вони - прекрасні батьки - і так зрозуміло. Третя ознака нормального мужика - розуміння різниці між чоловічою і жіночою психологією. Вони знають, що жінки - істоти емоційні, більш складні і в багатьох сенсах непередбачувані. І просто дають жінкам можливість бути такими, якими їх створила природа, а не викочують список з претензіями. Чому? Та тому що в цьому і є вся принадність спілкування між статями, якби ми були однакові, який сенс спілкування взагалі? Четверта ознака нормального мужика - чітке усвідомлення того, що він хоче в кожен момент. «Зараз я голодний, я хочу спати, я втомився. Через годину я поїду на роботу, в 11 вечора повернуся додому, це мій останній келих» - він так вирішив, він так зробив. У різних життєвих ситуаціях такі люди швидко розуміють, з якого боку потрібно розплутувати клубок проблем, і їх важко збити з пантелику. Це ще називається «добре налагоджений зворотній зв'язок» з самим собою. П'ята ознака нормального мужика - розумне ставлення як до витрат, так і до економії грошей. У потрібному допоможе, від непотрібного відрадить (і себе, і інших). Розумні мужики категорично проти азартних ігор, так як вважають це триньканням кровно зароблених грошей і здоров'я. Шоста ознака нормального мужика - йому нема чого брехати. Ні про те, у скільки він поїхав від друзів вчора ввечері, ні про свої заробітки, ні про сімейний стан. Правила дуже прості: спочатку сказавши правду, він убезпечив себе від розборок з приводу брехні. Сьома ознака нормального мужика - небажання жити зі скандальними людьми. Почувши крик на свою адресу, нормальний мужик його насамперед заткне. Другим - запитає, в чому проблема. Третім - вирішить її. Четвертого кроку тут немає і бути не може, і саме тому скандалів нормальним мужикам закочувати не вийде. Восьма ознака нормального мужика - прагнення до любові. Вони здатні приймати її і повертати, всіма можливими способами, і не тікають від почуттів, як ошпарені. Саме тому, що жадібність їм не властива, а зі страхами вони мають звичку боротися, таким людям вдається зберегти здатність романтично любити до старості. Дружину люблять дуже віддано і завжди не показушно: оберігаючи від напастей і не ображаючи даремно. Дев'ята ознака нормального мужика - вміння визнавати свої косяки. З нього не звалиться корона сказати: «Я зробив дурість, прости». Другою частиною цієї ознаки нормальності є вміння виправляти помилки і не повторювати їх. Десята ознака нормального мужика - відданість дітям. Ні розлучення, ні падіння неба в Дунай, ні польоти астероїдів близько до орбіти Землі не можуть йому перешкодити бути чудовим батьком і захистити своє потомство. Якщо ви зустріли таке чудо - пишаєтеся ним і бережіть, як зіницю ока. Вам дістався - істинний скарб.

Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та упр....
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтеся щодн....
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Сни — це відображення реальності і відмінний спосіб отримання відповідей на питання, що цікавлять і хвилюють З....
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Астролог Павло Глоба розкрив гороскоп на 6 травня 2024 року, застерігаючи від непідконтрольного перебігу подій....
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
6 травня 2024 року, згідно з астрологічними прогнозами Тамари Глоби, для багатьох знаків зодіаку обіцяє бути д....
більше матеріалів




/-0,86420202255249-/ /-pc-/
Top