counter
Архів Повернутись назад 18 Лютого 2018
18 Лютого
Події ПриватБанк попередив про нове шахрайство Прес-служба ПриватБанку попередила всіх своїх клієнтів про появу нової схеми масового фішингу особистих даних під приводом подачі колективного позову до фінустанови. Як повідомляється, оголошений збір даних клієнтів, нібито необхідний для подачі позову до ПриватБанку, є безпрецедентним в історії випадком масового фішингу особистих даних клієнтів банку. Фішери обіцяють клієнтам банку великі суми грошей у разі «виграшу» позову в суді в обмін на заповнені анкети з зазначенням особистих даних, які можуть бути використані для шахрайства. «ПриватБанк нагадує всім своїм клієнтам, що передача даних третім особам несе потенційну загрозу використання цих даних шахраями. Фішери припускають використання електронного цифрового підпису клієнтів банку», - сказано в повідомленні ПриватБанку.
Політика Річниця розстрілів на Майдані: поліція готується до провокацій Під час масових заходів в день річниці найкривавіших протистоянь між активістами і силовиками на Майдані в 2014 році правопорядок у Києві охоронятимуть три тисячі співробітників правоохоронних органів. Про це на прес-конференції повідомив глава Національної поліції Києва Андрій Крищенко, передає ТСН. «18 лютого в Києві заявлені марш від парку Шевченка до Михайлівської площі, хода від станції метро «Арсенальна» до Європейської площі, а також заходи на Майдані Незалежності. Кількість заявлених учасників - від декількох тисяч до декількох десятків тисяч. Правопорядок на цих масових заходах в Києві охоронятиме приблизно три тисячі правоохоронців», - розповів глава Національної поліції Києва. За словами Андрія Крищенка, поліція не виключає провокацій в Києві і буде задіяно кінологів, а також вибухотехніків для зменшення ризиків терактів.
Культура Прощена неділя. Традиції в останній день перед Великим постом 18 лютого Прощена неділя - остання неділя перед Великим постом. Це останній день, коли дозволена їжа тваринного походження. В цей день в церквах на літургії читається Євангеліє з частиною з Нагірної Проповіді, де йдеться про прощення образ ближнім. У цей день православні просять один в одного прощення - щоб приступити до посту з доброю душею і зосередитися на духовному житті. На вибачення в Прощену неділю треба відповідати таким чином: «Бог простить, мене прости» або «Бог простить, і я прощаю». Вважається, що таким чином висловлюється сподівання на прощення Боже і скидається вантаж людських образ. У Прощену неділю необхідно очистити душу, тому не можна думати про погане і вступати в конфлікти. У цей день необхідно постаратися бути максимально щирим. Також в цей день заборонено займатися фізичною працею. Готувати їжу можна, а прибиратися і прати не можна. Крім цього, ввечері в неділю Прощення не можна залишати їжу зі столу. Всі її залишки краще віддати домашньому улюбленцю або кинути у вогонь. У Прощену неділю також прийнято приходити на могили до покійних і приносити млинці, щоб вибачитися перед тими, з ким уже не можна побачитися.
Суспільство У Києві відбудеться молебень в День Героїв Небесної сотні У період з 18 по 20 лютого в Києві запланована серія заходів до Дня Героїв Небесної сотні. Так, в неділю 18 лютого громадська організація «Сім'ї Героїв Небесної сотні» проведе ходу від Хрещатика до алеї Героїв Небесної сотні, де біля пам'ятного хреста відбудеться молебень в пам'ять про загиблих Героїв під час подій Революції Гідності. Крім того, до 15 березня Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної сотні - Музей Революції Гідності проводитиме на Майдані Незалежності в центрі Києва тематичні виставкові заходи. Як повідомив глава поліції Києва Андрій Крищенко, в річницю запеклих протистоянь між активістами і силовиками на Майдані в 2014 році за порядком в столиці будуть стежити близько трьох тисяч правоохоронців. Нести службу будуть співробітники кінологічної служби і посилені групи вибухотехніків.
Політика Москва жорстко відреагувала на погром в будівлі РЦНК Російське посольство в Україні направило в МЗС України ноту протесту через акції радикальної організації С14 під офісом «Росспівробітництва» в Києві. Відповідну заяву опубліковано на сайті диппредставництва РФ. «Активісти увірвалися в будівлю Російського центру науки і культури в Києві і влаштували в приміщенні погром: розписали стіни образливими гаслами, залили фарбою камери спостереження і спалили прапор Росії. На адресу співробітників Російського центру науки і культури звучала нецензурна лайка і сипалися образи. Правоохоронці, що прибули на місце інциденту пасивно спостерігали за тим, що відбувається погромом. В результаті хуліганських дій будівлі завдано великої матеріальної шкоди. Закликаємо українську владу дати відповідні правові оцінки діям радикалів і притягнути учасників погрому до відповідальності», - сказано в повідомленні.
Політика оформление ленты  «Правдива» Захарова викриває «брехню» прес-служби Юлії Тимошенко Представник міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова вирішила викрити «брехню», яка «запанувала на всій території України». На сторінці в соцмережі офіційний представник МЗС РФ опублікувала фотографії, на яких лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в кулуарах Мюнхенської конференції з безпеки спілкується з російським послом в Німеччині. «Кожен день вам брешуть політики України, офіційні особи та ЗМІ. Вони брешуть, що Росія є країною-агресором, так як ніякого іншого пояснення тому, що саме вони розграбували Україну, у них немає», - написала Захарова. У свою чергу, в партії «Батьківщина» викрили цю кремлівську пропаганду. «Фотографія з представником країни-агресора є навмисною провокацією. Ми звертаємося до ЗМІ з проханням не брати участі в спецопераціях Кремля. Про всі офіційні зустрічі і переговори, що проводяться в Мюнхені представниками «Батьківщини», прес-служба партії повідомляє вчасно і так само буде робити в майбутньому», - сказано в повідомленні.
Події оформление ленты  У Києві іноземна студентка вчинила самогубство, стрибнувши з моста Громадянка Туркменістану, першокурсниця Національного медичного інституту імені Богомольця Мукадас Насірлаєва покінчила життя самогубством, стрибнувши в Дніпро з моста Патона в Києві. Про це повідомив адвокат сім'ї загиблої дівчини Ровганбек Розметов. Як повідомляється, Мукадас Насірлаєва зникла в Києві ще 30 січня. З того часу велися пошуки дівчини, встановити трагічні події того дня вдалося по відео з камер спостережень в метро. Було встановлено, що дівчина зійшла з поїзда на станції метро «Дніпро», потім йшла вздовж набережної до мосту Патона і зістрибнула в річку. Як заявив адвокат, причиною самогубства стало непорозуміння з посвідкою на проживання в Україні. Співробітник інституту вчасно не подав документи Мукадас Насірлаєвої до Міграційної служби України. За тиждень до трагедії дівчина звернулася в посольство Туркменістану, де від неї зажадали принести заяву від декана, але в інституті відмовилися підписувати цю заяву. У день зникнення Мукадас ще раз прийшла в деканат інституту, після чого відключила телефон і вчинила самогубство.
Спорт Пробу «В» керлінгістів з Росії Крушельницького розкриють завтра Перший віце-президент Федерації керлінгу РФ Андрій Созін повідомив, що допінг пробу «В» на зимовій Олімпіаді-2018 російського керлінгіста Олександра Крушельницького, викритого у використанні забороненого препарату мельдоній, розкриють в понеділок, 19 лютого. «Завтра будуть розкривати пробу «B» у нашого спортсмена Олександра Крушельницького, і після цього буде офіційне підтвердження. Нам зараз просто треба зрозуміти, що ніяких красивих перемог від російських спортсменів МОК не потрібно. Аж надто цікаво для всіх виглядала наша пара. Ніякого мельдонія там немає, просто є бажання дискредитувати РФ. У нас досі немає факту підтвердження позитивної проби «А». Чекаємо розкриття другої проби і офіційних заяв», - заявив Андрій Созін. Нагадаємо, що в допінг-пробі «А» російського спортсмена Олександра Крушельницького, яку він здав в південнокорейському Пхенчхані, були виявлені сліди мельдонія, забороненого з 1 січня 2016 року. До цього Олександр Крушельницький в парі з Анастасією Бризгаловою на Іграх-2018 виграв бронзову медаль в дабл-міксті, перемігши норвежців.
Політика оформление ленты  В Киеве представители ОУН устроили акцию «Смерть России» У неділю, 18 лютого, учасники акції «Смерть Росії», яка була організована добровільним рухом ОУН Миколи Коханівського, на Подолі прийшли до російських «Ощадбанку» і «Альфа Банку» і розбили в фінустановах вікна. Про це повідомляє «Українська правда». На місцях інцидентів були присутні співробітники поліції, однак правоохоронці не втручалися в дії активістів і не перешкоджали їм. Після цього активісти рушили до будівлі «Росспівробітництва» на вулиці Борисоглібській, де закидали будівлю камінням і яйцями. У будівлі розбито багато скла, а на самій будівлі представники ОУН написали - «Смерть Росії». Тепер активісти рушили на Майдан Незалежності. Разом з ними знаходяться співробітники правоохоронних органів, проте на даний момент вони нікого не затримували.
Політика Прем'єр Польщі в Мюнхені виправдовувався за прийняття скандального закону Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький під час Мюнхенської конференції з безпеки був змушений виправдовуватися за прийняття закону про Інститут національної пам'яті, повідомляє «Європейська правда». Після виступу Матеуша Моравецького йому поставив запитання журналіст з Ізраїлю польського походження, який розповів історію своєї матері, дивом врятувався під час єврейських погромів в Польщі в кінці 30-х років. «Після того, що сталося тоді в Польщі моя мама пообіцяла, що більше ніколи не скаже ні слова по-польськи. А з новим польським законом я стаю злочинцем за те, що про це зараз розповів. Навіщо вам це? Ви тільки привернули ще більшу уваги до тих звірств», - звернувся журналіст до польського прем'єра. Це питання викликало тривалі оплески в залі. Моравецький відповів, що це був вимушений крок. Таким чином Варшава відреагувала на деякі дуже некоректні заяви зі згадками Польщі в пресі. «У 2017 році посольства Польщі за кордоном повинні були 160 разів реагувати на висловлювання в ЗМІ «польські табори смерті». Чому ми повинні і далі це робити? Це були німецькі нацистські табори, тому що тоді не було незалежної Польщі. Під час війни поляки найбільше постраждали за допомогу євреям. Польська земля була єдиною територією, де за допомогу євреям нацисти знищували цілі села», - заявив Матеуш Моравецький.

Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Астролог Павло Глоба розкрив гороскоп на 6 травня 2024 року, застерігаючи від непідконтрольного перебігу подій....
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
6 травня 2024 року, згідно з астрологічними прогнозами Тамари Глоби, для багатьох знаків зодіаку обіцяє бути д....
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
більше матеріалів




/-0,63228797912598-/ /-pc-/
Top