counter
Архів Повернутись назад 18 Лютого 2017
18 Лютого
Події У центрі Києва у чоловіка відібрали мільйон гривень На бульварі Лесі Українки в Печерському районі Києва невідомі відібрали понад мільйон гривень у киянина, який хотів обміняти ці гроші на валюту, повідомляє прес-служба поліції Києва. За попередніми даними, водій перевозив гроші господаря, який хотів обміняти гривню у валюту за дуже привабливим курсом в одному з обмінників на вулиці Кіквідзе. Прибувши за адресою, водій дізнався про відсутність необхідної суми у валюті, а повертаючись назад, потрапив у затор. У цей момент невідомий чоловік розбив скло в його автомобілі предметом, схожим на пістолет, і наказав йому заглушити двигун і не рухатися. Спільник грабіжника з заднього сидіння забрав сумку з грошима, після чого зловмисники на автомобілі «Мерседес» зникли в невідомому напрямку. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років з конфіскацією майна.
Політика Порошенко звинуватив Путіна в ненависті до України Російський президент Путін глибоко і щиро ненавидить Україну і відмова Європи від санкцій проти Росії тільки розохотить його апетити. Про це президент України Петро Порошенко заявив на Мюнхенській конференції, повідомляє «Нардеп». «Російський президент Путін глибоко і щиро ненавидить Україну. Він заявляє, що Україна - частина Росії. Путін не бачить місце для України на політичній карті Європи. Але було б помилкою вважати, що апетити Росії обмежаться тільки Україною. Захід не повинен відмовлятися від санкцій проти Росії, оскільки відмова від санкцій тільки розохотить російські апетити. Підтримка України світовою спільнотою - це єдиний шлях для того, щоб зупинити агресію і змусити РФ поважати світовий порядок. Єдиний "гріх" України перед Росією був у тому, що українці захотіли жити незалежно», - заявив Петро Порошенко. Також президент України заявив, що реваншистів треба зупинити, Європа і світ не повинні проспати, як проспали в 1938 році.
Події У секторі «М» в результаті обстрілу поранені батько і 15-річний син Увечері 17 лютого на Маріупольському напрямку бойовики випустили близько 20 снарядів із самохідної артилерійської установки (САУ) по населеному пункту Трудівське у Волноваському районі Донецької області, повідомив прес-офіцер сектора Олександр Кіндсфатер. В результаті обстрілу бойовиків отримали поранення двоє мирних жителів - чоловік і його 15-річний син, постраждалих госпіталізовано. Всього за минулу добу в секторі «М» було зафіксовано 35 обстрілів. Для обстрілів терористи використовували гранатомети і великокаліберні кулемети. По Мар'їнці та Гнутовому цілий день стріляв ворожий снайпер. З 120-мм мінометів бойовики обстрілювали Старогнатовку і Павлопіль. З 82-мм мінометів терористи стріляли по Павлополю, Водяному, Старогнатівці і Красногорівці.
Політика У «Донбасі» спростували участь у перестрілці в Харкові У батальйоні «Донбас» спростовують інформацію в ЗМІ про участь бійців у перестрілці в Харкові, яка сталася ввечері 17 лютого. Про це сказано в Facebook «Внутрішнього Корпуси Батальйону Донбас». «Боєць з позивним «Іспанець», який вказаний у ЗМІ як учасник перестрілки в Харкові, дійсно служив у батальйоні «Донбас». Однак навесні минулого року він демобілізувався і більше жодного відношення до НГУ «Донбас», а тим більше до блокади торгівлі з окупантами не має», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, увечері 17 лютого в одному зі спальних районів Харкова відбулися зіткнення і перестрілка між людьми в камуфляжі, імовірно, бійцями «Донбасу», і групою активістів «Східного корпусу». В результаті стрілянини одна людина отримала поранення і була госпіталізована, її стан задовільний. За попередніми даними, причина стрілянини - конфлікт щодо блокади.
Суспільство оформление ленты  Як у Києві вшанували пам'ять Небесної Сотні, що заплатила життям за порятунок від режиму Януковича Сьогодні в Києві від Українського дому стартувала скорботна хода пам'яті Героїв Небесної Сотні. На чолі колони - родичі сімей Небесної Сотні, військовослужбовці, представники Самооборони Майдану, священики. Учасники акції скандували: «Слава Україні - Смерть ворогам», «Герої не вмирають»! Від Європейської площі колона з декількох сотень людей пройшла Хрещатиком до Інститутської. Багато киян, безпосередні учасники подій Революції Гідності, прийшли на Інститутську з квітами, лампадками і національними прапорами. Біля Хреста на алеї Слави Героїв Небесної Сотні люди поклали квіти і взяли участь у молебні. Ігор Кульчицький, син загиблого 18 лютого Героя Небесної Сотні Володимира Кульчицького, прийшов на захід з маленьким сином. «Що змінилося за ці три роки? Змінилося те, що сьогодні ми маємо можливість вшанувати Героїв Небесної Сотні, а не сидіти по камерах у в'язниці. І на Сході хлопці захищають кордони України. Триває боротьба за незалежність. Боремося і поборемо», - переконаний він.  Завершилася хода в Українському домі відкриттям виставки робіт фотожурналістів «У фокусі подій».

Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
Порядок у будинку - порядок у житті: методики прибирання для формування щастя
Порядок у будинку - порядок у житті: методики прибирання для формування щастя
Експерти в галузі біоенергетики говорять про те, що порядок у будинку практично завжди призводить до порядку в....
Три найкращі грошові змови на гаманець
Три найкращі грошові змови на гаманець
Ні для кого не секрет, що робота найчастіше не оцінюється належним чином Але є вірний спосіб примножити багатс....
Гороскоп на 10 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 10 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та рішучи....
більше матеріалів




/-0,67614793777466-/ /-pc-/
Top