counter
Архів Повернутись назад 17 Грудня 2017
17 Грудня
Спорт Скандальний Ф'юрі, який переміг Кличка, кинув виклик Ломаченку Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі, британський боксер Тайсон Ф'юрі кинув виклик українському боксерові Василю Ломаченку. Ф'юрі заявив, що хотів би вийти на ринг проти Ломаченка, але в іншій ваговій категорії. «Є такий хлопець, це Ломаченко. Мене запитали, як перемогти Ломаченка? Все дуже просто. Нехай він підніметься до надважкої ваги, я зустрінуся з ним і наскубу йому зад. Ніяких проміжних категорій, тільки суперважка вага. Нехай зустрінеться зі мною», - заявив Тайсон Ф'юрі. Нагадаємо, останнього разу Ф'юрі виходив на ринг 29 листопада 2015 року, несподівано перемігши тоді знаменитого українського боксера Володимира Кличка, відібравши у того титули чемпіона світу WBO, WBA, IBF, IBO і The Ring. Після цього через наркотичну залежність Ф'юрі був змушений призупинити свою спортивну кар'єру, але обіцяв у 2018 році повернутися на ринг.
Політика Собчак готова відмовитися від участі у виборах за однієї умови Телеведуча Ксенія Собчак не відкидає своєї відмови від участі в президентських виборах в наступному році. Це може статися в тому випадку, якщо кандидатами у президенти будуть зареєстровані представники опозиції - Олексій Навальний і Григорій Явлінський, повідомляє РИА Новости. «Я хочу з усіма об'єднуватися. Коли у людей немає головнокомандувача, їм складно домовитися, проте я сподіваюся, ми прийдемо до цього. Я багато в чому не згодна з Олексієм Навальним, але у нас з ним і Явлінським є спільна мета, яка і є точкою об'єднання. В цьому відношенні я готова йти аж до зняття своєї кандидатури з виборів. Для мене такий вождизм чужий, для мене найголовніше зробити справу», - заявила Ксенія Собчак. Нагадаємо, Центрвиборчком Росії виключає можливість реєстрації Олексія Навального як кандидата в президенти Росії на виборах в 2018 році. У російському ЦВК заявили, що Олексій Навальний через наявність незакритих судимостей не може брати участь у виборах до 2028 року.
Події На Донбасі бойовики різко активізувалися. Сили АТО зазнають втрат За минулу добу в зоні АТО на Донбасі ситуація ускладнилася. Бойовики збільшили кількість та інтенсивність обстрілів по позиціях ЗСУ з танків і мінометів, серед бійців ЗСУ є поранені, повідомляє прес-служба штабу АТО. За минулу добу російсько-терористичні війська 31 раз обстріляли позиції ЗСУ. У відповідь українські військові 22 рази придушували вогневу активність бойовиків зі зброї, що не заборонена мінськими угодами. В результаті ворожих обстрілів четверо українських військових отримали поранення. На Луганському напрямку терористи вів вогонь із мінометів двох калібрів і піхотного озброєння по позиціях сил АТО поблизу Луганського, Троїцького, Новоалександровки, Кримського та Трьохізбенки. Поблизу цих населених пунктів ворог випустив по позиціях ЗСУ більше 100 мін. На Донецькому напрямку противник з мінометів і танка обстрілював підступи до Гнутового. В районі Авдіївки і Верхньоторецька позиції ЗСУ бойовики обстрілювали з мінометів і піхотного озброєння. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали підступи до гранітного, Кам'янки і Старогнатівки.
Політика Опитування: більше половини британців проти Brexit У Великій Британії число супротивників виходу країни зі складу Європейського Союзу значно збільшилося з моменту проведення референдуму з цього питання в червні 2016 року. Про це стало відомо після нового опитування соцслужби BMG Research, замовленого газетою The Independent. Всього в опитуванні, проведеному з 5 по 8 грудня, брали участь 1,4 тисячі осіб. За даними соціологів, загалом проти виходу Великої Британії зі складу ЄС зараз виступає 51% англійців, 41% підтримує плани Лондона щодо виходу з ЄС. 7% респондентів не змогли відповісти на це запитання, ще 1% опитаних відмовилися відповідати на це запитання. У разі ж, якщо виключити з варіантів невизначені відповіді, за Велику Британію в складі ЄС висловилися 55,5% опитаних, 44,5% респондентів заявили про протилежну точку зору. Нагадаємо, референдум з питання виходу Великої Британії зі складу Євросоюзу був проведений 23 червня 2016 року. З результатом 51,9% проти 48,1% перемогу в референдумі отримали прихильники Brexit. Офіційний вихід Великої Британії зі складу Євросоюзу призначений на 29 березня 2019 року.
Політика Горбатюк: Колишній «беркутівець» Садовник отримав громадянство Росії Генпрокуратура України отримала від Російської Федерації офіційну відмова у видачі причетного до злочинів на Євромайдані колишнього заступника командира роти спецпідрозділу «Беркут» Дмитра Садовника, оскільки він отримав російське громадянство. Про це розповів начальник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк, повідомляє «Крим.Реалії». За словами Сергія Горбатюка, російське громадянство Дмитру Садовникові було надано ще в грудні 2014 року. Зараз він перебуває в окупованому Криму, проте офіційного підтвердження цьому немає. «Інтерпол відмовляється розшукувати колишніх українських чиновників, оскільки вважає події Євромайдану політичними. Тому за всіма підозрюваним, які якось пов'язані з колишньою владою в Україні, відмовляють в оголошенні в міжнародний розшук», - пояснив Сергій Горбатюк. Нагадаємо, Дмитра Садовника затримали навесні 2014 за підозрою в розстрілі 39 учасників Євромайдану в лютому 2014 року. Печерський районний суд Києва в жовтні відправив Садовника під домашній арешт, після чого він успішно втік з країни.
Політика Подруга Путіна побажала йому перемоги і виступила за ліквідацію Євросоюзу Голова французького ультраправого «Національного фронту» Марін Ле Пен впевнена в перемозі Володимира Путіна на президентських виборах в 2018 році і пропонує створити замість Євросоюзу «Союз європейських націй». Про це «подруга» Путіна заявила на з'їзді правих європейських партій в Празі 16 грудня, передає Le Monde «Що стосується «Національного фронту», то ми хочемо перемоги Володимира Путіна на виборах президента РФ в 2018 році. Бо ми вважаємо, що Франція і Росія повинні поліпшити свої відносини», - заявила Ле Пен. Також Марін Ле Пен заявила, що Євросоюз «втрачає дихання» і настав час зруйнувати його. Ле Пен та інші учасники з'їзду виступили за створення «Союзу європейських націй» замість ЄС. «Європейський союз втрачає дихання, ми скинемо ЄС зсередини. Ми повинні вести себе як завойовники. Європейські народи повинні звільнитися від кайданів ЄС. Вибори до Європейського парламенту в 2019 році дозволять прихильникам «Союзу європейських націй» отримати більшість у представницькому органі», - проголосила Ле Пен.
Політика Саакашвілі заявив про готовність до переговорів щодо відходу Порошенка Екс-президент Грузії і лідер партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі під час сьогоднішньої акції на Майдані Незалежності заявив, що він і його прихильники готові до переговорів з президентом Петром Порошенком про повернення награбованого і про те, щоб вони залишили Україну. «Ми готові до переговорів з президентом України Петром Порошенком. Про відставку, про повернення всього награбованого і про те, щоб вони залишили Україну. А всі мої зустрічі з Петром Порошенком і його представниками тепер будуть тільки перед камерами», - заявив Михайло Саакашвілі. Також він сказав, що в його русі нібито планується підтримка з боку західних країн. «Я доб'юся, щоб їх рахунки заморозили, щоб вони були нерукопожатними у Європі, і навіть якщо вони зможуть втекти, ФБР буде їх виловлювати і передавати народу України на суд», - заявив Саакашвілі зі сцени.
Політика оформление ленты  Мітинг у Києві. У Жовтневому палаці сталися зіткнення Михайло Саакашвілі на Майдані Незалежності закликав своїх прихильників рушити до Жовтневого палацу, щоб створити там штаб громадського контролю, повідомляє «РБК». «Ми йдемо в Жовтневий палац, де буде штаб громадського контролю. Ми будемо проводити пікети під Радою, будемо вимагати ухвалити закон про імпічмент, про антикорупційний суд, новий закон про вибори. Ми готові зробити мирний наступ на олігархат», - заявив політик. Після завершення мітингу Михайло Саакашвілі і кілька сотень учасників «Маршу за імпічмент» піднялися вгору вулицею Інститутською і мали намір увійти в будівлю Жовтневого палацу, але їм перешкодив кордон правоохоронців. Між учасниками акції та правоохоронцями сталася нетривала сутичка, під час якої активісти безуспішно спробували продавити кордон силовиків. Поліція застосувала газ. Учасники мітингу кидають петарди у правоохоронців.
Події оформление ленты  Провалився в яму. Морпіх ЗСУ трагічно загинув у Миколаєві Увечері 16 грудня, на одній з вулиць Миколаєва військовослужбовець ЗСУ провалився у триметрову яму, яка була прикрита гнилими дошками, і від отриманих травм загинув. Про це повідомляє «Новости-N». Як повідомив очевидець події, чоловік йшов по площі Фестивальній в напрямі палацу культури. Поруч з дитячою бібліотекою №2 військовослужбовець наступив на дерев'яний щит, який закривав приямок вікна підвального поверху будинку. Гнилі дошки не витримали ваги чоловіка і проломилися. Тіло українського військовослужбовця з ями діставали рятувальники ДСНС, від загиблого було чути запах алкоголю. При собі він мав документи військовослужбовця ЗСУ. Його товариші по службі повідомили, що загиблий був сержантом-контрактником підрозділу морської піхоти й обіймав посаду старшини батареї.
Політика Саакашвілі назвав провокацією зіткнення біля Жовтневого палацу Лідер партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі після запеклих зіткнень у центрі Києва 17 грудня виступив із закликом до активістів йти в наметове містечко під стінами Верховної Ради і покинути Жовтневий палац, щоб уникнути провокацій і бійок з правоохоронцями, повідомляє «Діалог». «Замість адміністрації Жовтневого палацу, яка мала нас зустріти і надати нам в оренду офіс, нас зустріла озброєна до зубів Нацгвардія, у величезних кількостях. Тобто це готувалося спеціально, бо так їх неможливо зігнати зі сльозогінним газом і з кийками. Вони і спровокували ці зіткнення», - заявив політик. Михайло Саакашвілі заявив, що він проти кровопролиття, вважаючи позбавленими сенсу плани захоплювати Жовтневий палац, оскільки це призведе до зіткнень з силовиками і насильства. Після цього учасники мітингу стали покидати будівлю Жовтневого палацу і йти до будівлі Верховної Ради.
Спорт На Олімпіаді-2018 заборонили будь-яку символіку Росії Спортсменам Російської Федерації, які  виступатимуть на зимовій Олімпіаді-2018 в південнокорейському Пхьончхані з 9 по 25 лютого під олімпійським прапором, заборонили розміщувати на своїй формі будь-яку російську символіку і згадки про національну приналежність, повідомляє «Р-Спорт» з посиланням на документ, розісланий спортивним федераціям Міжнародним олімпійським комітетом (МОК). Серед перерахованих вимог вказана необхідність заміни на формі спортсменів герба РФ і емблеми Національного олімпійського комітету Росії олімпійськими кільцями. А напис на екіпіровці RUS має бути замінено на напис OAR, а напис Russia на напис Olympic Athlete from Russia. Також під заборону потрапив і товарний знак Team Russia. Всі переглянуті зразки екіпіровки і зразки продукції треба схвалити в МОК.
Політика Голова МЗС Польщі: Україні потрібна зброя Міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковський в ході свого візиту в США заявив, що Україна не в змозі виграти повномасштабну війну з Росією, однак Україна потребує зброї, щоб зупинити сепаратизм на Донбасі і в Криму. Так голова МЗС Польщі відповів на запитання журналістів про згоду уряду Канади продавати Україні зброю. Про це повідомляє «Польське радіо». "Цього треба було очікувати - рано чи пізно зброя з Канади почне надходити в Україну. Ми також співпрацюємо з Україною і передаємо певні елементи військового спорядження, проте це не смертоносне спорядження", - сказав Вітольд Ващиковський. Також журналісти запитували польського міністра, чи повинна і Польща почати надавати Україні наступальне озброєння. Голова зовнішньополітичного відомства Польщі зазначив, що можливість такого рішення - це справа не одного відомства.
Наука і технології оформление ленты  У небі над Сочі вибухнув метеорит: опубліковано відео Увечері в п'ятницю, 15 грудня, жителі російського міста Сочі бачили в небі вибух невеликого метеорита, який згорів в атмосфері на висоті близько 20 кілометрів, повідомляє "РИА Новости". Вибух метеорита зафіксувала камера астрофізичної обсерваторії Кубанського держуніверситету. Згорілий метеорит був з метеорного потоку Геменіди, максимум якого припав на 13-15 грудня. «Те, що зафіксували камери, було досить яскравим болідом - метеор розміром близько 10-15 см, який повністю згорів в атмосфері. Політ такого боліда може супроводжуватися характерним звуком і дуже яскравим спалахом, що навіть вдень освітить місцевість навколо. У нашій обсерваторії камери зафіксували тільки шматочок, весь у поле зору метеорит не ввійшов. У нас також є опис з Сочі і Армавіра. За цим моментом можна визначити, що об'єкт згорів в атмосфері на висоті близько 20 кілометрів», - розповіли в обсерваторії Кубанського держуніверситету.
Суспільство Папа Римський назвав брехливі новини «серйозним гріхом» Папа Римський Франциск 16 грудня перед представниками католицьких ЗМІ розкритикував журналістів, які драматизують старі скандали і сенсаційно розповідають неправдиві новини. За словами понтифіка, це дуже серйозний гріх, що заподіює біль всім, повідомляє The Guardian.. Папа Римський Франциск нагадав журналістам про необхідність надавати точну, повну та правдиву інформацію, уникаючи однобічного підходу. «Ви не повинні впадати в комунікаційні гріхи, такі як наклеп, дискредитація, дезінформація, однобічне висвітлення подій і копання в старих новинах, про які всім давно вже відомо. Ці дії є серйозним гріхом, який шкодить серцю журналіста і іншим», - сказав Папа Римський Франциск. Також Франциск сказав, що журналісти виконують місію, яка є однією з найбільш фундаментальних для демократичних суспільств.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,6308319568634-/ /-pc-/
Top