counter
Архів Повернутись назад 17 Липня 2016
17 Липня
Суспільство оформление ленты  У районі проведення АТО «Фантом» затримав товарів на 160 тисяч гривень і понад 40 тисяч гривень готівкою У районі проведення антитерористичної операції співробітники спецпідрозділу податкової міліції УКРІНФОРМ «Фантом» затримали на лінії розмежування партії товарів і готівкові гроші. Як повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби, на контрольно-пропускному пункті в'їзду / виїзду «Новотроїцьке» на пішохідному переході при перевірці особистого багажу громадянки було виявлено приховані під особистими речами кошти в сумі 42 тисячі гривень, а також 27 мобільних телефонів і планшет на орієнтовну суму 60 тисяч гривень. Зазначений вантаж жінка намагалася доставити на тимчасово окуповану бойовиками територію. «Крім того, при спробі припинити лінію розмежування на КПВВ «Золоте» був зупинений автомобіль ВАЗ 2121. Під час огляду транспортного засобу були виявлені аксесуари до мобільних телефонів, комп'ютерна техніка, одяг, кава, мобільні пристрої, а також супутникове обладнання. Загальна сума вилученого становить 100 тисяч гривень», - йдеться в повідомленні. В обох випадках складено протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 204-3 (порушення порядку переміщення товарів в район або з району проведення антитерористичної операції) КУпАП.  
Події 77 разів бойовики обстріляли позиції сил АТО протягом минулої доби За минулу добу бойовики 77 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. Зокрема, на Маріупольському напрямку по опорних пунктах в Павлополі ворог бив із забороненої Мінською угодою 152-мм артилерії. Крім того, 122-мм самохідні установки застосовувалися в Водяному, 120-мм міномети в Широкиному, Гранітному, Мар'їнці та Талаківці. Близько Широкиного активізувалися снайпери. На Донецькому напрямку неспокійно було і в Авдіївці. Противник вів вогонь із 122-мм артилерії, а також 120 і 82-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. З мінометів калібру 120 мм бойовики обстріляли зміцнення українських захисників в Новоселівці-2, Невельському і поруч із шахтою Бутівка. Також на цьому напрямку застосовувалася бронетехніка, зенітні установки, протитанкові ракетні комплекси і крупнокаліберні кулемети.У Луганській області бойовики били з 120-мм і 82-мм мінометів по позиціях у Старому Айдарі. Під мінометний обстріл потрапили Новозванівка і Новоолександрівка.
Політика Порошенко провів кадрові перестановки в СБУ Президент Петро Порошенко провів ряд кадрових змін у Службі безпеки України. Про це повідомляє прес-служба глави держави. Так, Павло Деміна призначений першим заступником голови СБУ - начальником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України. Сергій Болдир - начальником Департаменту охорони державної таємниці та ліцензування Центрального управління СБУ, Максим Ємельяненко - начальником Департаменту оперативно-технічних заходів Центрального управління СБУ, а Микола Мельник - начальником Департаменту оперативного документування СБУ. Також Порошенко призначив Едуарда Крицина начальником Управління СБУ в Харківській області, а Олега Зубкова начальником Управління СБУ в Херсонській області.
Суспільство Порошенко: Ми не знали, що таке тероризм, поки РФ не почала нам його експортувати Рівно два роки тому цивільний літак, малайзійський «Боїнг-777», був збитий російськими терористами із завезеної з Росії зброї російського виробництва. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Петро Порошенко. «Вся Україна, кожен житель нашої держави відчув у своєму серці біль невідворотної втрати. Ми щиро співчували і зараз співчуваємо всім тим сотням людей, у чиї будинки 17 липня 2014 прийшла смерть. Україна на той момент уже знала, що таке гіркота втрат. Ми не знали, що таке тероризм, поки його до нас не почала експортувати Росія», - написав Президент. За його словами, сьогодні багато вже зроблено для того, щоб злочинці понесли заслужене покарання. Рада безпеки Нідерландів провела всеосяжне технічне розслідування причин катастрофи. Під егідою Офісу прокурора Нідерландів зараз завершується кримінальне розслідування злочину. «Україна спільно з Австралією, Бельгією, Малайзією і Нідерландами активно працюють над створенням міжнародного механізму для залучення до відповідальності всіх осіб, винних у збиванні літака», - зазначив Порошенко. Він також повідомив, що Росія, зловживаючи правом вето, заблокувала рішення Ради Безпеки ООН про створення Міжнародного трибуналу для розслідування збивання МН17, що є непрямим і логічним доказом її причетності до злочину. Незважаючи на це, за словами Порошенка, робиться все необхідне для забезпечення притягнення до відповідальності всіх винних у цій трагедії.
За кордоном Ґюлен вважає, що влада Туреччини могла «інсценувати» спробу перевороту Проповідник Фетхуллах Ґюлен, прихильників якого влада Туреччини звинуватила в причетності до організації спроби перевороту, заявив, що заколот міг бути інсценований самим урядом, проти якого він був спрямований. Про це повідомляє РІА Новини. В ході інтерв'ю з невеликою групою журналістів у суботу Гюлен відкинув усі звинувачення на свою адресу. «Я не думаю, що світ вірить у обвинувачення, зроблені президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом. Існує ймовірність того, що це був постановочний переворот, що міг бути призначений для подальших звинувачень на адресу гюленістів», - цитує проповідника газета Guardian. На питання журналіста Guardian про те, чи хотів би він повернутися на батьківщину у випадку, якби переворот виявився б вдалим, Ґюлен відповів ствердно. «Я дуже сумую за моєю батьківщиною. Але існує ще один важливий фактор - свобода. Я тут далеко від політичних проблем у Туреччині, живу з моєю свободою», - пояснив Гюлен.
Суспільство оформление ленты  «Прогрес МС-03» успішно стартував з космодрому Байконур 17 липня 2016 року з космодрому Байконур успішно стартувала ракета-носій «Союз-У» з транспортним вантажним кораблем (ТВК) «Прогрес МС-03», повідомляється на сайті Роскосмосу. Пуск був здійснений о 00:41 за київським часом зі стартового комплексу майданчика №31. Як і при попередньому запуску першого транспортного пілотованого корабля «Союз МС», ТВК «Прогрес МС-03» через 9 хвилин після старту відокремився від третього ступеня РН «Союз-У» і розпочав виконання програми польоту за дводобовою схемою зближення з міжнародною космічною станцією. Дводобова схема є класичною і обрана з урахуванням того, що це перші запуски оновленої серії кораблів. Майже через 9 хвилин після старту ТВК «Прогрес МС-03» відокремився від третього ступеня РН «Союз-У» і розпочав виконання програми польоту за дводобовою схемою зближення з Міжнародною космічною станцією. Розрахунковий час стикування корабля з МКС - 3:22 19 липня 2016 року. Корабель доставить на Міжнародну космічну станцію понад 2,4 тонн різного вантажу, в тому числі: паливо, повітря, кисень, продукти харчування, обладнання для підтримки функціонування станції і посилки для членів екіпажу МКС. Нагадаємо, раніше АСН повідомляла, що 7 липня 2016 року з «Гагарінського старту» стартувала 48-а експедиція на МКС.    Відеоряд, як проходила підготовка ракети носія «Союз ФГ» до запуску.      
Події У Єревані захоплено поліцейський відділок, є вбиті і поранені Один співробітник поліції загинув, двоє отримали поранення внаслідок захоплення поліцейської частини в Єревані. Про це повідомила Служба національної безпеки Вірменії (СНБ), пише ТАСС. «Група озброєних осіб взяла в заручники обмежену кількість співробітників поліції. Для їх звільнення вони вимагають випустити Жирайра Сефиляна, заарештованого близько місяця тому за звинуваченням в організації групою осіб незаконного придбання, перевезення та зберігання зброї і боєприпасів», - йдеться в повідомленні. Внаслідок нападу один поліцейський загинув, двоє поранені. В рамках заходів щодо припинення і зриву дій озброєних осіб на незаконно ізольованій ними території підрозділами спецназу звільнено двоє із заручників. Група опозиціонерів вранці захопила полк патрульно-постової служби поліції і вимагає відставки влади Вірменії. Про це повідомили в прес-службі поліції республіки. Прихильники арештованого 20 червня представника опозиції Жирайра Сефиляна, який звинувачується в організації злочинної групи, оголосили про "намір змінити ситуацію в Вірменії" через збройне повстання.
Політика Поліція вже отримала 57 повідомлень про порушення на виборах Поліція отримала 57 повідомлень про порушення під час довиборів до Ради. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції. За інформацією правоохоронців, відкрито два кримінальні провадження. Одне з них - за ст. 259 (Свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Ще одне провадження відкрито правоохоронцями за ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України. Перше провадження стосується виборчого процесу в Херсонській області, друге - в Луганській. «З початку доби до 15:00 в поліцію надійшло 57 повідомлень про порушення на виборах, з них 5 - до моменту відкриття виборчих дільниць», - йдеться в повідомленні. Раніше повідомлялося про 30 порушень.
За кордоном Прикордонники заявили про порушення Росією міжнародного морського законодавства Державна прикордонна служба заявляє про порушення Росією міжнародного морського законодавства на Чорному морі. Про це йдеться в заяві відомства. 16-17 липня цього року кораблем Морської охорони Держприкордонслужби у взаємодії з літаком Військово-Морських Сил ЗС України виявлено та задокументовано факт відбуксирування самопідйомної бурової установки (СПБУ) «Сиваш» з рейду порту н.п. Чорноморське (тимчасово окупована територія АР Крим) в район Голіцинського газового родовища. У 2014 році зазначена платформа, яка належить ДАТ «Чорноморнафтогаз», була незаконно захоплена Російською Федерацією під час анексії Криму. «Такі дії пов'язані з продовженням РФ незаконних розвідувально-бурових робіт на морському шельфі України, що є грубим порушенням норм Конвенції ООН з морського права і Закону України «Про виключну (морську) економічну зону України», - йдеться в повідомленні. При обстеженні району родовища на бурових установках і платформах прикордонники зафіксували перебування озброєних осіб. Про факти порушення міжнародного морського права та законодавства України поінформовані зацікавлені Міністерства і відомства. Зараз Міністерство закордонних справ України готує ноту, яка буде офіційно направлена ​​Російській стороні.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,47442102432251-/ /-pc-/
Top