counter
Архів Повернутись назад 17 Квітня 2022
17 Квітня
Вечірнє звернення Володимира Зеленського за підсумками 52 дня війни Росії проти України Президент України Володимир Зеленський опублікував своє щовечірне звернення до народу. У своїй промові він вкотре звернувся до західних партнерів з проханням надати важку зброю, включаючи літаки, щоб за його допомогою деблокувати Маріуполь Донецької області. Про це повідомляє АСН-Україна з посиланням на нічне звернення Зеленського. Президент України відзначив, що при відмові надати таке озброєння, партнери можуть також сприяти в організації мирних переговорів з окупантами щодо Маріуполя. "Або партнери дадуть Україні всю необхідну важку зброю та літаки, причому без перебільшення негайно, щоб ми могли знизити тиск окупантів на Маріуполь та деблокувати його. Або - переговорний шлях , на якому також роль партнерів має бути визначальною", - заявив Зеленський. "Ситуація в Маріуполі залишається максимально жорсткою. Просто нелюдською. Такою її зробила російська федерація", - сказав Зеленський. Що ще сказав президент України Зеленський також розповів, що один із символів цієї війни – зруйнований міст у місті Ірпінь під Києвом, через який проводилася евакуація біженців, буде перетворено на меморіал.   Пообіцяв Президент України забезпечити житлом тих, хто втратив його під час війни, а також ветеранів, лікарів та інших співробітників соціальних служб.
Окупанти вимагають від захисників Маріуполя здачу в полон Окупаційна армія російських убивць, ґвалтівників і мародерів, яка протягом місяця безуспішно намагалася захопити Маріуполь, яка зрівняла місто із землею, вбила тисячі мирних жителів міста в суботу 16 квітня, опублікувала вимогу до бійців ЗСУ про здачу в полон. Міністерство оборони окупації на росії також опублікувало дивний алгоритм дій: — з 5:00 встановлюється безперервний зв'язок між російською та українською сторонами для обміну інформацією (Який?) — з 5:30 «бойовики націоналістичних батальйонів та іноземні найманці» українські захисники Маріуполя — з одного боку, збройні сили росії спільно з військовими формуваннями ДНР вбивці-окупанти та їх посібники — з іншого боку, оголошують «режим повної тиші» — о 6:00 обома сторонами фактичний початок дії «режиму тиші» позначається підняттям прапорів: з боку російських убивць — червоних, з боку українських героїв — білих по всьому периметру «Азовсталі» — з 6:00 до 13:00 мск — вихід усіх без винятку «українських озброєних підрозділів та іноземних найманців», без будь-якої зброї та боєприпасів Час скрізь вказується московське, а тим, хто здався, обіцяють «гуманне поводження з полоненими». Дивно чути обіцянки від росіян, які брешуть завжди, а якщо мовчать, то тільки для того, щоб придумати - де ще збрехати. Обстріл мирних жителів у узгоджених гуманітарних коридорах того ж Маріуполя тому яскраве підтвердження. Або той самий Іловайськ.    
Суспільство Заяви російських убивць та їх посібників на тлі "пропозиції" здатися українським захисникам Маріуполя На тлі висунутого 16 квітня міністерством оборони окупації на росії вимоги здатися до українських захисників Маріуполя варто відзначити кілька інших заяв від російських убивць та їх посипак. Того ж дня, що й незрозуміла вимога окупантів, посібником путінських убивць пденісом дпушиліним в ефірі державного пропагандистського телеканалу "росії-24" було сказано, що українські військові у Маріуполі "підлягають знищенню": "Ті учасники, скажімо так, регулярної армії, морпіхи, ті, які готові були здатися в полон, - вони здалися. Ті ж націоналісти, тобто представники нацбатів [у Маріуполі], здаватися, зважаючи на все, не мають наміру, тому вони підлягають лише знищенню" Так само деякі російські пропагандистські ресурси цитують слова, які приписують військовому злочинцю, який називає себе військовим кореспондентом солодкову, про те, що атакувати обороняться будуть не "хімією" (невдало вийшло з розкриттям планів), а вогнеметами: "Втім, ручний вогнемет - це не найскладніший технічний пристрій. За бажання його можна зробити і кустарним способом, а вже ВПК Росії впевнений за кілька днів створить таку шайтан-машинку, що всі зомбі охренеют. У будь-якому випадку «Азову»я не заздрю.Хімічна зброя напевно навіть була б більш гуманною.Втім, я розумію, чому саме вогнемети… - цитують слова солодкова. На офіційних сторінках самого псевдо журналіста цієї інформації немає   А  тим часом уже п'ять ранку. Чекаємо
Суспільство Пропагандисти на Росії схалтурили: показали справжнього нациста зі своєї окупаційної армії Російські пропагандисти взяли інтерв'ю у воюючого на Донбасі нациста, який розповів, що він "приїхав воювати за ідеї слов'янства та дітей із білою шкірою". Тут навіть на жорсткі пропагандисти з RT подумали, що це вже перебір, тому справжнього сучасного російського героя – нациста, що оперативно вирізали.Але інтернет пам'ятає все, в тому числі і нагородження посібником путінських вбивць пденисом дпушилиным ще одного такого персонажа, який потрапив у кадр телекамер з шевронами свого підрозділу - злегка видозміненою версією нацистської емблеми "Тотенкопф" ("Мертва голова", череп емблемою відомої дивізії СС) і скандинавський символ Одіна "Валькнут" (три переплетені між собою трикутники), який часто використовують сучасні неоязичники та частина неонацистів. Про зигуючого гонщика, родом із запоребрикової території, мабуть, навіть згадувати не варто.«Ми боремося з нацизмом, бо наші російські нацисти найправильніші. Це інше!"
Дозвілля Астрологія в умовах війни: прогноз найнебезпечніших міст на найближчі тижні в Україні, звідки краще евакуюватися Во время войны часто бывает не до развлечений. Реже стали попадаться на глаза гороскопы и освещение светских вечеринок. С другой стороны, попадаются и такие, которые заинтересуют читателей именно благодаря тому, что они о животрепещущих вопросах. Известный астролог Дмитрий Уранус составил гороскоп для Украины на ближайшие несколько дней, сообщает УНИАН. Астролог выяснил, что период с 15 по 18 апреля будет очень опасным. Особую опасность он предвидел для Президента Украины Владимира Зеленского и правительства. "В карте Украины в эти дни складывается ситуация, когда транзитный Марс в оппозиции к Солнцу, а транзитный Юпитер в оппозиции к Марсу. Это какой-то переломный момент в войне. Ожидается пик обострения второго этапа войны", - сказал астролог. Он добавил, что в некоторых городах Украины в ближайшее время будет опасно находиться, поэтому их лучше покинуть. "В Киеве, Харькове и Одессе лучше не находится! Так же в зону повышенной опасности добавляется Львов на ближайшие 2 недели", - добавил Уранус. Другой же известный астролог Макс Гордеев сделал расклад на картах Таро и определил, когда закончится война в Украине. По его словам, активные боевые действия закончатся уже этим летом, но сама война будет длиться еще до трех лет. "Я делаю разные расклады на картах Таро и у каждой выпадает возвращение через 2-3 месяца. Так что могу сказать, что июль-август – это точное завершение войны. Относительно полной победы Украины, к сожалению, это до трех лет. Именно тогда нам полностью вернут Крым, Донецк и Луганск", – заявил Гордеев в эфире "Ранок с Украиной". Он добавил, что после победы Украина станет лакмусовым кусочком для Евросоюза. "Скоро мы не просто встанем с колен, мы станем самым желанным кусочком для любого члена Евросоюза. Так что, несмотря на то, сколько мы горя пережили, эта ситуация сыграет стране на пользу", – говорит астролог.  
Дозвілля Вербна неділя у 2022 році: що можна і що не можна робити 17 квітня Велике свято віруючі святкують за тиждень до початку Великодня. У Вербну неділю існують не лише традиції, а й заборони, які дозволяють не схибити і не розгнівати Вищі Сили. У 2022 році Вербна неділя припадає на 17 квітня, проте масштабне святкування навряд чи буде можливим. У зв'язку з військовим становищем у країні через розв'язану росію війну проти України, віруючим доведеться переглянути щорічну традицію відвідування церков і храмів. Цього дня, проте, віруючі дотримуватимуться приписів церкви, щоб не зупинятися у духовному розвитку. Що можна робити у свято За традицією вранці у свято Вербної неділі віруючі прямують до церкви на служби, щоб піднести Господу і святим молитви подяки, а також освятити гілочки верби. Торішні гілочки спалюють та замінюють їх новими. В умовах карантину освятити гілочки можна буде самостійно. У Вербну неділю влаштовують святкові обіди, і хоча піст триває, віруючим дозволяється випити червоного вина для причастя. Продукти після трапези за традицією не викидають, а віддають надлишки нужденним. 12 числа віруючі зможуть побалувати себе та близьких рибними стравами, а також поласувати морепродуктами. Вербна неділя — радісний час. Віруючі моляться за здоров'я і просять у вищих сил благословення для себе і для тих, хто дорогий серцю. 17 квітня не варто влаштовувати гучних гулянь, грати та дивитися телевізор. Дозволяється включати передачі православного характеру. У день свята не прийнято сумувати, і священнослужителі нагадують, що в цей час не влаштовують поминальних обідів: їх переносять на одну з батьківських субот.
Оперативне зведення Генштабу ЗСУ на ранок 53-го дня війни (неділя, 17 квітня 2022 року) Почалася п'ятдесят третя доба героїчного протистояння Українського народу російському військовому вторгненню. Ворог продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти нашої держави. Продовжується переміщення російських підрозділів на територію України з Курської, Брянської та Воронезької областей. Підрозділи збройних сил Російської Федерації, що знаходяться на українській території, мають значні проблеми із забезпеченням. Водночас змогли нагромадити значні запаси боєприпасів. У підрозділах окупантів, що знаходяться на лінії безпосереднього зіткнення, зростає невдоволення особового складу, морально-психологічний стан залишається на низькому рівні. Російські військовослужбовці постійно скаржаться на відсутність ротації, техніку, яка постійно виходить з ладу, якість палива, що поставляється, і харчування. Волинське та Поліське напрямки противник активних дій не робив. Певні підрозділи збройних сил республіки Білорусь продовжують виконувати завдання щодо прикриття українсько-білоруського кордону на територіях Брестської та Гомельської областей. Сіверський напрямок зберігається ймовірність ракетних ударів та артилерійських обстрілів з території російської федерації по об'єктах військової та цивільної інфраструктури у Чернігівській та Сумській областях. Слобожанський напрямок змін у складі та положенні сил противника не відзначається. Окупанти продовжують часткове блокування міста Харкова та обстріли його житлових районів. Донецькому та Таврійському напрямах Ворог продовжував завдавати авіаційних ударів по Маріуполю. Проводив штурмові дії у районі морського порту. Ведеться підготовка підрозділів 810 та 155 окремих бригад морської піхоти до проведення десантної морської операції. Інформація зараз уточнюється. Південнобузький напрямок основні зусилля ворог зосереджується на утриманні займаних позицій. За наявною інформацією в невизнаній Придністровській Молдавській Республіці, за участю представників федеральної служби безпеки Російської Федерації, була проведена перевірка боєздатності 1-ї, 2-ї та 3-ї окремих мотострілецьких бригад збройних формувань ПМР. Перевірені підрозділи не готові до ведення бойових дій. На тимчасово зайнятих окупантами територіях триває мародерство та насильницькі дії з боку російських військовослужбовців по відношенню до цивільного населення. Ці дії заохочуються їхнім військовим командуванням. На території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито десять атак ворога, знищено п'ятнадцять танків, двадцять чотири одиниці броньованої та десять одиниць автомобільної техніки, а також три артилерійські системи супротивника. Угрупуванням Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу вражено тринадцять повітряних цілей: один літак, один вертоліт, п'ять БПЛА та шість крилатих ракет. Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні! #stoprussia
Західні ЗМІ вважають, що окупанти можуть розпочати наступ найближчим часом У вчорашньому матеріалі NBC News, посилаючись на слова двох високопоставлених представників міністерства оборони США, росія може розпочати наступну фазу війни в Україні вже сьогодні (в оригіналі йдеться "в ці вихідні") або на початку наступного тижня, на початку якого Україна зазнає масованого артилерійського обстрілу . Офіційні особи, чия інформація була надана на умовах анонімності, заявили, що США працюють над тим, щоб переконати союзників направити в Україну більше артилерії та боєприпасів, щоб вони не закінчилися, коли настання орди путінських убивць, ґвалтівників та мародерів посилиться. За оцінкою США, це може статися найближчими днями, додали вони. Це інтерв'ю вони дали журналістам учора після вибухів у Києві, коли було атаковано спальний район столиці. Сьогодні вранці з акваторії Чорного моря знову було випущено ракети - у столиці України свідки повідомляють про три вибухи.
Культура Вербна Неділя: найсуворіші заборони цього дня Цього року свято українці відзначать 17 квітня - за тиждень до Великодня. Вербна неділя буде незвичайною у 2022 році через війну, розв'язану російськими вбивцями проти України.  В умовах військового стану церкви, які знаходяться поза зоною активних бойових дій, не закриють, проте масові та релігійні заходи проводити не рекомендують. Влада закликала українців залишатися вдома на період воєнного часу. Зазвичай під час богослужіння необхідно стояти до кінця церковної служби із запаленою свічкою. Виходячи з церкви, віруючі стосуються один одного лозою, примовляючи: Не я б’ю — верба б’є, За тиждень — Пасха, Недалеко — червоне яєчко! Що не можна робити у Вербну неділю Останньої неділі перед Великоднем суворо заборонено прати, прибирати, навіть мити посуд. Не готуйте гарячі страви цього дня, краще про це подбати напередодні. У вербну неділю забороняється шити, вишивати, в'язати та розчісувати волосся. Утриматися слід не тільки від домашніх клопотів, а й важкої фізичної праці: не можна бити дрова і працювати на городі. У жодному разі не можна лаятися цього дня, непристойно висловлюватися, думати погане про інших, заздрити. 1. Категорично забороняється цього дня займатися важкою фізичною працею. 2. Вживати міцний алкоголь та влаштовувати гучні гуляння. 2. Напередодні Страсного тижня не рекомендується встрявати у сварки та думати про погане. 4. Є м'ясо, яйця та молочні продукти. Їжа на столі має бути скромною. Виняток становлять риба, рослинна олія та трохи кагора. 5. Не можна у Вербну неділю проводити поминальний обід. Прикмети у Вербну неділю– Безплідній жінці треба вранці зрізати гілочку верби, освятити в церкві та принести додому. Цю гілочку треба зберегти в потайному місці. За прикметами, жінка незабаром відчує радість материнства. – Вперше навесні виганяти худобу на пасовищі варто саме свяченою вербою — "щоб нечисть не чіплялася до тварин" – Якщо у Вербну неділю тепло та сухо – влітку буде великий урожай фруктів. – У Вербну неділю вдарив мороз. рік принесе багато пшениці. – Якщо у цей день вітер дме сильно, то літо буде вітряним
Культура Що можна, а що заборонено робити зі свяченою вербою. Найвірніші прикмети у Вербну Весь неділю За повір'ями, гілочки верби захищають будинок від хвороб, бідності, пожеж, повеней та інших неприємностей. Здавна освяченою вербою було прийнято навмисне "хльостати" дітей і хворих. Вважалося, що це надасть їм на весь рік здоров'я. Саму вербу після свята не викидали, а зберігали будинки протягом цілого року. Християни вірили, що вона охороняє житло від різних негараздів, хвороб та печалі. Прикмети на Вербну неділюЩоб у домі був достаток та добробут, у цей день необхідно посадити або пересадити кімнатну квітку. Якщо він добре зростатиме, то слід очікувати прибутку, а якщо зав'яне – готуватися до збитків;Якщо на Вербну неділю випадає хороша погода, то буде добрий урожай фруктів;Перед тим, як зробити важливу справу, потрібно з'їсти три вербові бруньки, припасені у Вербну неділю. Вони здатні залучити удачу;Якщо дівчина хоче найближчого року вийти заміж, то їй необхідно до світанку наламати гілок на молодій вербі, покласти їх біля ліжка і весь день думати про кохану людину;Нирку освяченої верби дівчини потай підкладали в кишеню молодого чоловіка, що сподобався, це вважалося відмінним приворотним засобом.Щоб позбавитися головного болю, слід опустити їх у воду і вилити біля коріння верби.

Енергетика людини: як дізнатися свій енергетичний потенціал
Енергетика людини: як дізнатися свій енергетичний потенціал
Кожна людина наділена своєю енергетикою Вона буває вроджена та отримана протягом життя
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
За допомогою нумерологічних розрахунків можна легко змінити життя на краще Простий розрахунок особистого коду ....
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
більше матеріалів




/-0,28626799583435-/ /-pc-/
Top