counter
Архів Повернутись назад 16 Жовтня 2018
16 Жовтня
Наука і технології оформление ленты  Су-27 vs F-15: Українські військові виграли навчальний бій Українські військові під час тренувального бою між Су-27 і F-15 перемогли, повідомляє Військове телебачення України в YouTube.ВВС Україна показали себе краще в бою на дистанції від 1 до 1,5 км, ніж винищувачі F-15C Eagle Національної гвардії США. Тренувальний бій проходив під час навчань «Чисте небо-2018» (Clear Sky). У маневрах брали участь по 4-5 літаків Су-27 і F-15. Відзначається, що Су-27 перемогли за рахунок більшої маневреності і механізації, кажуть пілоти. Швидше за все мається на увазі той факт, що українські літаки більше керуються в ручному режимі, а американські - комп'ютером. За легендою, під час навчань був збитий літак і спецназ повинен був врятувати вцілілий екіпаж. Міжнародні військові навчання «Чисте небо» триватимуть в Україні з 8 по 19 жовтня. Нагадаємо, в них бере участь армії США, Великої Британії, Бельгії, Данії, Естонії, Нідерландів, Польщі та Румунії.
Кримінал Не відкривайте ці листи! Виявлено новий вірус, що краде банківські паролі Небезпечний банківський троян DanaBot атакує користувачів банкінгу з Європи. Вперше DanaBot виявили на початку 2018 року, спочатку в Австралії, потім - в Польщі, Італії, Німеччині, Австрії та Україні. Шкідливий код поширюється за допомогою спам-розсилки по електронній пошті: хакери імітують листи клієнтам від різних банківських компаній і сервісів. Усередині послань містяться інфіковані документи. Якщо жертва їх відкриє, хакери отримають можливість дистанційно керувати її комп'ютером. Зокрема, установка заражених елементів дозволяє збирати паролі з соцмереж, месенджерів і банківських додатків. Зловмисники постійно модернізують шкідливий код і тестують його в країнах Європи. Нещодавно DanaBot навчився встановлювати на комп'ютер жертви браузер Tor, завдяки якому зломщики створюють прихований канал зв'язку з жертвою.
Політика оформление ленты  '' Я йду '': знаменита українська співачка зробила гучну заяву Українська співачка Анастасія Приходько заявила, що йде зі сцени і їй набридло чути, що вона "не формат". За словами Приходько, справжньому музикантові важко, коли у нього немає підтримки. Про це співачка написала в соціальній мережі Facebooк. Також в пості вона підвела підсумки своєї діяльності в Україні. "За 5 років які я прожила в Україні ми дуже багато зробили. Презентували альбом «Я вільна»... З початку війни я підтримувала всіх, кого можу, а також проїхала майже всю лінію фронту і підтримувала наших хлопців.... Також в Україні я отримала більше 15 різних нагород, від Філарета за допомогу бійцям АТО, і звання заслуженої артистки України. Я вперше стала ведучою на телеканалі Ictv, ... також почали і представили рух «Вимагаю змін», який я передаю повністю Андрію Гергерту. Ми об'їздили майже всю Америку, Італію, Іспанію, безліч концертів по Украіні. Всі 5 років я віддала державі і людям вимагали моєї підтримки", - написала Приходько. Раніше повідомлялося, що співачка і волонтер Анастасія Приходько разом з комбатом батальйону "Аратта" запускає новий суспільно-політичний рух.
Події Сніффінг: чергова ідіотська "розвага" з Мережі вбила дитину Підлітки стають жертвами чергової божевільної "розваги", яка з'явилася в Мережі. Після поїдання прального гелю дітей почав вбивати так званий сніффінг - вдихання освіжувача повітря. 14-річний житель російського міста Петрозаводськ загинув після вдихання аерозолю. Його мати запевняє, що хлопчик ріс під контролем батьків, займався спортом, не захоплювався комп'ютерними іграми, не курив і не пив, не просиджував годинами в соцмережах. Трагедія трапилася влітку цього року, розповідають місцеві ЗМІ. Мати дізналася, що хтось із його друзів прочитав в інтернеті, "що це прикольно". Вони купили освіжувач повітря, прийшли додому і стали дихати. Їм сподобалося, і через три години вони знову пішли в магазин і купили ще. Вдруге після вдихання аерозолі хлопцеві раптово стало погано. Він впав і посинів. «Швидка», яка приїхала констатувала смерть дитини. За словами матері, вона раніше не знала, що звичайний освіжувач повітря може бути так небезпечний. "Я потім розмовляла з багатьма батьками, ніхто про таке не чув. Дивує, що в магазинах дітям так вільно продали освіжувач повітря. Зрозуміло, що це законодавчо не заборонено, але продавці повинні більш свідомо ставиться до покупок дітей. Ніхто і ніде не говорить про проблему. Немає ніякої профілактики, бесід в школі, в магазинах. Продавці повинні не продавати аерозолі дітям. Хочеться попередити батьків, щоб вони поговорили з дітьми, пояснили як це небезпечно", - розповідає убита горем мати.
Політика оформление ленты  Екзархи Константинополя заявили про завершальний етап автокефалії Екзархи Вселенського патріарха в Україні, архієпископ Данило Памфлійський із США і єпископ Іларіон Едмонтонський з Канади повернулися в Україну з Константинополя, де взяли участь у священному Синоді і мають намір почати завершальний етап підготовки до передачі Томосу Україні. Про це заявили у вівторок, зустрічаючись з президентом Петром Порошенком. "Ми повернулися, щоб продовжити роботу над останнім етапом, який приведе нас до об'єднавчого собору і до вручення новому предстоятелю остаточного документа - Томосу - про незалежність автокефалії Української православної церкви", - заявили вони Порошенко. У свою чергу, президент України заявив, що він, як віруюча людина, дякує патріарху Варфоломію за можливість отримати нашій країні єдину помісну автокефальну Церкву.
Кримінал Катували, палили вогнем за копійки. У Житомирській області засудили банду дітей, які тероризували ціле село Верховний Суд України підтвердив вироки місцевих судів, якими були засуджені чотири члени розбійного угруповання, які систематично здійснювали напади і скоїли тяжке умисне вбивство в Житомирській області. Про це повідомив відділ зв'язків з громадськістю та засобами масової інформації Генеральної прокуратури України. "За принципової позиції прокурорів Верховним Судом поставлено крапку в доведенні провини і законності судових рішень по чотирьох розбійниках і жорстоких вбивцях літнього чоловіка", - йдеться в повідомленні. ГПУ відстояла у Верховному суді законність вироку Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області та постанови апеляційного суду Житомирської області, якими трьох неповнолітніх і одного дорослого визнано винними у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185, ч. Ч. 3, 4 ст. 187, п 4, 6, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 194 КК України. Неповнолітні засуджені до 11 років 6 місяців позбавлення волі, а дорослого, який втягнув їх у злочинну діяльність, - до 13 років в'язниці. Зокрема, вказані особи звинувачувалися у скоєнні ряду крадіжок, розбійних нападів, які вони зухвало здійснювали протягом 2013-2014 років в одному з сіл Житомирської області, нападаючи на сплячих в своїх будинках громадян. Завершили свою злочинну діяльність правопорушники цинічним, жорстоким вбивством самотнього старого, якого катували вогнем протягом тривалого часу в його ж будинку, вимагаючи гроші, завдавши понад 50 ударів руками, ногами, побутовими предметами. Відібравши в результаті кілька пачок сигарет і близько 400 грн, злочинці закрили потерпілого в будинку, який підпалили, намагаючись приховати сліди своїх злодіянь.
Економіка Новий удар по гаманцю: накопичувальні пенсії будуть забирати 7% зарплати У січні 2019 року в Україні повинні запустити накопичувальні пенсії. Надалі працюючі українці молодше 35 років повинні будуть платити додатковий внесок. І поки Кабмін все ще не презентував остаточну пропозицію, в Раді зареєстрували свою ініціативу під авторством 59 народних депутатів - законопроект №6677. Документ вже включили до порядку і можуть проголосувати найближчим часом, повідомляє Оbozrevatel. З доходів доведеться платити обов'язкові внески. Зараз українці з кожної зарплати віддають 22% єдиного соціального внеску. На забезпечення солідарної системи Пенсійного фонду цих грошей не достатньо. На наступний рік "брудний" (з урахуванням всіх витрат) дефіцит складе 166 млрд грн, говориться в проекті держбюджету. Тому забирати гроші у Пенсійного фонду на накопичувальні пенсії не вдасться. Згідно із законопроектом №6677, з наступного року українці будуть віддавати 2% зі своєї зарплати на накопичувальний рівень. Щорічно ставку будуть збільшувати, поки вона не досягне 7% зарплати. Додатковий внесок: 2-7% зарплати (мінімальний внесок в 2019-м - 83,4 грн) Згідно з підрахунками Нацкомісії з цінних паперів, якщо віддавати із зарплати 7% на накопичувальний рівень щомісяця, чоловіки можуть отримати другу пенсію в розмірі 10,2%, а жінки - 7,3%. Якби ці правила вже працювали, то українець із зарплатою в 10 тис. грн щомісяця віддавав би на "другий рівень" 700 грн, а розмір "другий пенсії" склав би 1020 грн для чоловіка і 730 грн для жінки. "Змінами до базових пенсійних законах встановлюється, що застраховані особи, яким на дату запровадження обов'язкової накопичувальної системи пенсійного страхування виповнилося не більше 35 років, сплачують внески зі своєї заробітної плати (доходу) від 2 відсотків з щорічним збільшенням до 7 відсотків", - йдеться в законопроекті №6677. Крім працюючих українців до 35 років, за бажанням робити внески також зможуть українці старше 16 років, які, наприклад, заробляють за кордоном. Таке ж право отримають іноземці, які постійно мешкають в Україні. За чинними правилами, українець, який все життя платив соцвнесок, але до пенсії не дожив, фактично "дарує" свою виплату державі. У той же час накопичувальні пенсії можна буде успадкувати або використовувати до того моменту, як настав пенсійний вік. Другу пенсію можна буде витратити завчасно на лікування важкого захворювання; на освіту дітей; на покупку нерухомості (іпотеку). Головна особливість законопроекту №6677, яка відрізняє його від пропозицій Нацкомісії, - децентралізація. Тобто гроші не будуть зосереджуватися в руках одного накопичувального державного фонду. Кожен, хто працює зможе сам вибрати, кому довірити вклади. Йдеться про приватних (недержавних) пенсійних фондах. У той же час державний Пенсійний фонд буде займатися адмініструванням - збирати гроші, враховувати і перерозподіляти їх між обраними українцями приватними Пенсфонда. Згідно з документом, раз на рік українець зможе безкоштовно поміняти свій фонд - тобто перевести свої заощадження. "Орган Пенсійного фонду, що отримав заяву про добровільну участь у накопичувальній системі пенсійного страхування, має право перевіряти викладені в заяві відомості та вимагати від особи, яка подала заяву, документи, що підтверджують зазначені відомості", - йдеться в документі. Думка експертів і чиновників про те, чи варто в Україні запускати накопичувальні пенсії, розходиться. "Додається один недолік, якого солідарна пенсійна система не має. Це ризик банкрутства пенсійного фонду. Людина 20 років збирав, потім фонд збанкрутував, він приходить до держави і говорить: я в чому винен? Це ви так контролювали, ви не створили гарантію", - заявив міністр соцполітики Андрій Рева. Експерт у сфері пенсійного забезпечення Галина Третьякова впевнена: приватні фонди дозволять розподілити ризики, створять конкуренцію на ринку і дадуть поштовх розвитку економіки. Зібрані кошти фонди повинні будуть інвестувати, інакше їх просто з'їсть інфляція. Найчастіше для таких інвестицій вибирають державні цінні папери, нерухомість, банківські депозити. При цьому, якщо нічого не змінювати, пенсії, на думку експерта, будуть з кожним роком скорочуватися. "Справа в тому, що солідарна система за показниками демографії праці не може дати нам можливість зробити пенсію, яка б замістив трудові доходи на рівні 40% і більше. Це означає, що наші доходи на пенсії впадуть на 60% мінімум", - розповіла Третьякова.
Дозвілля Найпоширеніші прикмети і забобони для залучення добробуту Відлякати нещастя і залучити в своє життя удачу можна за допомогою домашніх прикмет. Якщо ви ставитеся з усією серйозністю до свого добробуту, то прийняті до уваги повір'я допоможуть вам знайти персональне щастя. • Птах, що сидить навпроти вашого вікна, - до прибутку і приємних вістей.• Перед виходом з дому варто обов'язково подивитися на себе в дзеркало, тоді ваш день пройде відмінно і благополучно. • Якщо при трапезі триматися за куточок столу, це допоможе придбати квартиру побільше або знайти щастя.• Залучити добробут можна за допомогою буханки хліба і сільнички: просто обійдіть усі кімнати, тримаючи їх у руках.• Побачити павука - до грошей. • Побачили випадково сонячний промінь на підлозі - чекайте дива.• Перебуваючи на вулиці, помітили світло в своєму вікні - вас чекає успіх.• Мурахи будинку - до збагачення. • Випадково пролити воду, молоко або чай - до добробуту.• Випадково розбитий посуд - до везіння й удачі.• Кішка, що забігла з вулиці в будинок, принесе з собою удачу.• Птах, що влетів у квартиру, принесе щастя. • Для добробуту потрібно вставати щоранку з правої ноги.• Зберігати вдома срібло - бути багатим і щасливим.• Якщо чхнути за столом - буде посміхатися удача протягом усього тижня. • Одягати кофту з правої руки - будете щасливі.• Взявши ножа, слід посміхнутися - це подарує добробут.• Поїздка буде щасливою, якщо ви напередодні приберете в оселі.• Посидіти перед від'їздом на валізі - до щасливої дороги.• При переїзді в нове місце обов'язково візьміть із собою віник або щітку - так ви відвезете разом з собою домовика і щастя.
Кримінал оформление ленты  Рада не зняла з Вілкула недоторканність Верховна Рада не зняла недоторканність з народного депутата від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула. Таким чином його не зможуть притягнути до кримінальної відповідальності за підозрою в корупції. За подання ГПУ проголосували лише 137 народних депутатів з необхідних 226 В той же час не голосувало більше 70 депутатів, найбільше - з БПП і Народного фронту. Перед голосуванням депутатів намагався "умовляти" генеральний прокурор України Юрій Луценко. Він нагадав про те, що слідство підозрює нардепа в причетності до земельних махінацій у Дніпропетровській області в 2011 році, під час його губернаторства. Йдеться про незаконну передачу земельних ділянок колективної власності в Дніпропетровській області в користування ПАТ «Орджонікідзевський ГЗК» і приватній фірмі «АРТ ЛЕНД».
Події Два батальйони. Матіос озвучив страшну статистику небойових втрат в армії Майже 900 українських солдатів померли в наслідок самогубства або були вбиті не в бою з 2014 року. Таку цифру в черговий раз озвучив головний військовий прокурор Анатолій Матіос. «Це жахливі втрати, це майже два повноцінних батальйону ЗСУ», - наголосив прокурор. За його словами, сама розповсюджена причина - посттравматичний синдром, від якого страждає велика половина військових, які прийшли з фронту. Нагадаємо, неодноразово Матіос робив акцент на тому, що військові через 4 роки війни до сих пір не отримують належної реабілітації, а гроші, які держава виділяє на ці цілі, розкрадаються більшою мірою. Військова прокуратура намагається перейняти досвід Великої Битанії, Канади, США та Ізраїлю. Однак до сих пір ініціатива повноцінно не запрацювала.
Події оформление ленты  Відома мотоблогерка загинула, протаранивши автомобіль Відома російська мотоблогерка Ольга Петрова загинула, протаранивши легковий автомобіль. Аварія трапилася на Рубльово-Успенському шосе в Москві ввечері 13 жовтня. Дівчина отримала страшні травми, вона ще трохи прожила, проте незабаром померла, про що повідомили її знайомі в соцмережі. Вони повідомили, що аварія сталася через те, що іномарка зліва від дівчини раптово повернула, а мотоцикл їхав прямо. Ольга Петрова була відомою мотоблогеркою. Вона запам'яталася передплатникам своїми репортажами, часто знімала відео з ігнорування правил дорожнього руху на дорозі про лиху їзду на мотоциклі. Дівчина вела аккаунт в Instagram, за нею стежили понад 64 тисяч користувачів. Зауважимо, рік тому при аналогічних обставинах також в Росії загинула ще одна зірка Instagram Ольга Проніна, відома в Мережі як байкерша Моніка. 40-річна жінка виконувала трюки на мотоциклі, знімаючи себе на камеру. Проніна любила їздити без екіпіровки, знімала себе напівголою на мотоциклі. Після її смерті сиротою залишилася 16 річна дочка.
Дозвілля Обколота ботоксом Повалій позбулася голосу перед концертом в Кремлі Таїсія Повалій дала відверте інтерв'ю незадовго до свого грандіозного концерту, який запланований на 5 листопада в Кремлі. Артистка зізналася, що шоу могло і не бути – в один момент вона втратила голос. Це сталося через те, що вона перестаралася з уколами ботокса. "Я в якийсь момент себе так обколола, що потягнула всі м'язи. Наприклад, співала пісню "Одолжила" і відчуваю, що високі ноти взяти не можу – тримає шия. Намучилася я тоді з цими уколами. Навіть концерти скасовувала, бо не могла співати. Виявилося, що ботокс дуже розслабляє м'язи", – цитує Повалій "Собеседник". Після неприємного інциденту артистка стала користуватися виключно кремами, втім, інколи уколи вона робить. "Не так часто і тільки на обличчі – нижче не спускаюся", - зі сміхом уточнила артистка.
Суспільство оформление ленты  У Раді поповнення. Одна з красунь-депутаток вагітна від колеги Незабаром у народних депутатів з Верховної Ради Олени Кошелевої і Давида Макар'яна народиться дитина, пише "Країна". Олена Кошелєва з Радикальної партії - вагітна від Давида Макар'яна з БПП. Сьогодні фотокореспондентам вдалося сфотографувати вже невеликий кругленький живіт майбутньої мами. Про те, що 28-річна Олена Кошелєва знаходиться в романтичних стосунках з колегою по парламенту ми першими повідомили ще в травні. Тоді Олена і 34-річний Давид Макар'ян разом відпочивали в Мармарисі. "Часто в парламенті вони обідають разом, ходять пити каву. Це ж не просто так? Цілком ймовірно, що і в Туреччині були разом", - розповіда "Країні" джерело з оточення Макар'яна. Трохи пізніше сама Кошелева підтвердила інформацію в інтерв'ю "Світського життя". Олена запевнила, що міжфракційна любов буває: "Любов існує в будь-якому випадку, в будь-якому прояві". За її словами, з Давидом вони разом не так давно: "Але не думаю, що саме це важливо для любові, наскільки давно". Але, швидше за все, в світлі вагітності Кошелевої, питання шлюбу таки виявиться на порядку денному. "Вона була дуже щаслива, коли дізналася про те, що чекає малюка. Весілля, напевно, буде", - говорить джерело з оточення Олени. І якщо для Кошелевої - це буде первісток, то у Давида вже є дочка. Він перебував у цивільному шлюбі з Наталією Капашіловою, яка 4 роки тому народила від нього дівчинку Дану.
Події У Вінницькій області розбився винищувач Су-27. Загинули американський і український пілоти У Вінницькій області біля села Пагурці в Хмельницькому районі розбився винищувач Су-27. У прес-службі Генштабу підтвердили, що трагедія сталася під час виконання навчально-бойового польоту. За попередніми даними, тривають пошуки льотчиків, проте шансів, що вони вижили, дуже мало... Відомо, що тоді польоти виконували наші льотчики спільно з іноземцями. Уже відомо, що загинув український льотчик і його колега - пілот Нацгвардії США. Тіла загиблих пілотів вже знайшли. 16 жовтня о 16:53 місцева жінка повідомила про падіння літака у Вінницькій області військового літака біля села Пагурці Хмельницького району. На місце аварії виїхали спецслужби і ліквідують пожежу. Відомо, що це військовий літак з Старокостянтинівського аеродрому. Літак бачили в небі і він плавно виконував різні фігури. Односельці кажуть, що в останні хвилини літак був дуже низько над будинками. Ймовірно, пілоти відчували біду і намагалися відвести його, щоб уникнути ще більшої кількості жертв. Впав літак в кілометрі від села в ярок. Люди чули вибух і бачили чорний дим. Від літака нічого не залишилося. Тільки "воронка" і шматок металу, - розповів каналу житель села Пагурці Олександр. Раніше АСН розповідала, що у Вінницькій області проходять багатонаціональні навчання "Чисте небо - 2018" в яких беруть участь війська з семи іноземних армій.
Політика У разі агресії Росії на морі, Україна застосує силу - командування ВМС Якщо Росія почне проявляти відкриту агресію в Азовському або Чорному морі, то на цей раз влада і армія України будуть реагувати швидко і різко, не побоюючись застосувати зброю проти ворога. Таке сказав командувач ВМС ЗСУ Ігор Воронченко в інтерв'ю ВВС. Він вказав на те, що армія не допустить, щоб Росія повторила кримський сценарій навіть не дивлячись на те, що у Росії по периметру обох морів є дуже багато баз, а в самі моря країна-агресор стягнула великий військовий флот. Причому мова йде не тільки про військову агресію, а й про погрози промисловим або вантажним суднам. "Ми готові супроводжувати наші суду, чергувати в районі промислу рибалок", - сказав адмірал. За його словами, основна база українського військового флоту буде знаходиться в Бердянську, також будуть пункти базування в Маріуполі і Генічеську.
Кримінал Лісники-ідіоти вбили в Україні унікального вовка, який харчувався ягодами і фруктами Працівники лісгоспу навмисно вбили унікального вовка, на шиї у якого був GPS-ошийник, і за яким вчені спостерігали більше п'яти років. Невинну тварину застрелили в середині вересня, розповіла в Фейсбуці користувач Олег Соловарова. За звіром вже кілька років спостерігали вчені Білорусі, України та Польщі, він був абсолютно унікальний, тому що харчувався тільки ягодами і фруктами!  Біловезький вовк Михась зовсім не схожий на своїх побратимів. Він багато подорожував, був не агресивним і харчувався в основному лісовими ягодами. Фахівці з питань охорони навколишнього середовища розповідають, що спочатку він подорожував по країні, потім перебрався і деякий час жив у Польщі, після чого емігрував в Україні. Білоруські експерти навіть приїжджали в нашу країну, щоб провідати Михася і подивитися, як він влаштувався. На той момент вовк прибився до зграї, знайшов собі молоду вовчицю і у них народилися четверо вовченят. Фахівці відзначають, що Міша навіть додав у вазі, з 39 кілограмів, менше ніж за рік набрав 50. Раніше вовк зі своєю сім'єю жив в полі соняшників, але коли соняшник прибрали, йому довелося шукати інше місце для життя, і вони перекочували в невеликий ліс неподалік від свого поля. Однак місцевим лісничим не сподобалося, що в їх володіннях з'явилися нові мешканці, і застрелили Михася і одного з його синів. Вовчиця і ще троє вовченят залишилися живі. Фахівці відзначають, що Міша був особливим вовком, він не був агресивним, і у нього була своя дієта - фрукти, ягоди та миші - це його щоденний раціон. Тварин, особливо більших тварин, він практично не вживав. Але лісники, махнувши на вчених, боялися, що вовки зашкодять лісу, так що почали їх відстріл. Тим часом вчені стверджують, що навіть вся ця вовча зграя ніяк не вплинула б на скорочення популяції копитних на цих територіях.

Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів




/-0,7128279209137-/ /-pc-/
Top