counter
Архів Повернутись назад 16 Жовтня 2016
16 Жовтня
Події ФСБ РФ відкрило вогонь на поразку по судну КНДР, є жертви У ФБС повідомили, що в Японському морі у винятковій економічній зоні Російської Федерації було затримано північнокорейське рибопромисловоє судно «Дає Янг 10» під прапором КНДР з 48 членами екіпажу на борту. При спробі втечі з судна був відкритий вогонь на поразку, в результаті чого дев'ять осіб отримали поранення, одна з них загинула. «15 жовтня о 05:20 за місцевим часом у виключній економічній зоні Росії в районі банки Кіто-Ямато в Японському морі прикордонний сторожовий корабель ФСБ РФ зупинив для огляду північнокорейське рибопромисловоє судно «Дає Янг 10» з 48 членами екіпажу на борту. На судно було висаджено оглядову групу. При проведенні огляду команда північнокорейського судна поводилася агресивно і відмовлялася виконувати законні вимоги оглядової групи. Оглядова група була посилена бійцями підрозділу спецпризначення ФСБ РФ. Північнокорейське судно проігнорувало вимоги російських прикордонників і почало рух у бік КНДР, не реагуючи на попереджувальні постріли. Було прийнято рішення стріляти по судну-порушникові на поразку з великокаліберного кулемета, після чого судно втратило хід. При цьому члени команди судна напали на працівників ФСБ, в результаті чого один з них отримав смертельне поранення голови», - сказано в повідомленні.
Події За добу бойовики 43 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО За минулу добу в зоні АТО на сході України бойовики 43 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. Про це в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО. На Луганському напрямі за добу зафіксовано 19 обстрілів. Поблизу Новозванівки бойовики обстрілювали українських військових зі ствольної артилерії 122 - 152-мм калібрів. В районі Попасної противник застосував артилерію 122-мм калібру і мінометів 82 і 120-мм калібрів. У Станиці Луганській бойовики обстрілювали позиції сил АТО з мінометів 82-мм калібру. У Новоолександрівці обстріли з боку бойовиків велися з мінометів 120-мм калібру. На Маріупольському напрямку за добу зафіксовано 18 обстрілів. В районі Мар'їнки і Красногіровки бойовики обстрілювали позиції сил АТО з мінометів 82 і 120-мм калібрів. У Широкиному ворог обстрілював українських військових із БМП, мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів. На Донецькому напрямі зафіксовано шість обстрілів. У Зайцевому бойовики обстрілювали позиції ЗСУ з мінометів 120-мм калібру. В Авдіївці, Новгородському і Троїцькому позиції сил АТО бойовики обстріляли з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.
Політика Порошенко: Сірі кардинали Путіна намагалися створити «ХНР» До спроб дестабілізувати ситуацію в Харкові і створити «Харківську народну республіку» в 2014 році причетні помічники і радники російського президента Володимира Путіна. Про це 15 жовтня в Харкові заявив Президент України Петро Порошенко, пише УНІАН. «У приміщенні Харківської ОДА бійці «Ягуара» завдали смертельного удару кремлівському ведмедю-шатуну, який, на щастя, так і не зміг знайти нори на Слобожанщині. І ці мужні українські хлопці в зародку придушили проект «ХНР», однак якщо б вони були самі, нічого б не вийшло. У своїх діях вони спиралися на потужну моральну підтримку харківських патріотів, коли всього за 19 хвилин спецназівці безкровно поклали на підлогу 67 сепаратистів, добре підготовлених і спрямованих на дестабілізацію ситуації. У нас вже є отримані в рамках розслідування докази, які вказівки радниками і помічниками президента РФ давалися тисячам «туристів», які приїхали з Росії. Що вони повинні були робити, і з якою метою перебували тут», - заявив Петро Порошенко.
Політика Ватажок «ДНР» заявив про новий виток війни на Донбасі Ватажок ДНР» Олександр Захарченко розцінив заяву Президента України Петра Порошенка про необхідність виконання пакету з безпеки перед політичною частиною Мінських угод як скасування цих угод. Про це ватажок донецьких бойовиків заявив на екстреній нараді в окупованому Донецьку в ніч на 16 жовтня, повідомляє «112 Україна». «Сьогодні ми провели військові навчання, пов'язані з двома речами. Перше - загострення на лінії зіткнення, друге - виступ Президента України Петра Порошенка, в якому він скасував Мінські домовленості і цим розв'язав новий виток бойових дій», - заявив Захарченко. Нагадаємо, 15 жовтня Президент України Петро Порошенко заявив, що поки не буде виконано пакет із безпеки Мінських домовленостей, Україна в політичному процесі просуватися не буде.
Події Слідком Росії почав перевірку інциденту з рибальським судном КНДР Слідчий комітет Російської Федерації почав перевірку інциденту з риболовецьким судном КНДР у Японському морі, повідомляє прес-служба СК Росії. «В економічній зоні Росії в Японському морі сторожовим прикордонним кораблем ФСБ було зупинено рибопромисловоє судно «Дає Янг 10» під прапором КНДР з 48 громадянами Північної Кореї. В ході огляду судна прикордонниками на борту виявлено незаконно добуті водні біологічні ресурси. Команда північнокорейського судна чинила опір російським прикордонникам, після чого прикордонники застосували зброю. В результаті події було поранено 9 рибалок, один з яких помер. Зараз в рамках дослідчої перевірки з'ясовуються всі обставини події. Після прибуття судна КНДР у порт Находка слідчі проведуть його огляд. За результатами цієї перевірки буде прийнято процесуальне рішення», - сказано в повідомленні.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,64614987373352-/ /-pc-/
Top