counter
Архів Повернутись назад 16 Квітня 2017
16 Квітня
Політика У Держдумі думають, як надати екс-беркутівцям громадянство Росії Четверо екс-співробітників спецпідрозділу «Беркут», що втекли до Росії, обвинувачених у злочинах проти активістів Майдану в Києві в 2014 році, можуть отримати громадянство РФ. Для цього втікачам необхідно відмовитися від громадянства України. Про це розповів перший заступник голови комітету Держдуми Російської Федерації у справах СНД Костянтин Затулін, повідомляє «Говорить Москва». «Четверо колишніх співробітників спецпідрозділу «Беркут» можуть отримати російське громадянство. Правда, для цього їм необхідно відмовитися від громадянства України відповідно до нинішніх законів Росії. Ці люди в чистому вигляді є політичними емігрантами, однак у РФ політичний притулок не може бути наданий громадянам тих країн, з якими у Росії безвізовий порядок перетину держкордону, а з Україною у нас саме такий порядок», - заявив Затулін.
Події Референдум у Туреччині. Під час перестрілки загинули двоє людей Сьогодні в ході референдуму в турецькій провінції Диярбакир щодо розширення повноважень президента країни сталася перестрілка, в результаті якої смертельні поранення отримали дві людини, повідомляє турецький телеканал NTV. «Перестрілка сталася на вулиці поблизу школи в селі Ябанарди, де розташована виборча дільниця. Причиною конфлікту між двома групами людей стала відмінність у політичних поглядах. Під час перестрілки на місці загинуло двоє людей, ще двох постраждалих госпіталізовано у важкому стані. Поліція проводить розслідування інциденту», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, 16 квітня в Туреччині проходить референдум щодо розширення повноважень президента Туреччини Реджепа Ердогана. Попередні опитування показали, що кількість прихильників і противників реформи однакова.
Події Поліція знешкодила гранату, прикріплену до авто бізнесмена з Києва У Хмельницькій області співробітники правоохоронних органів знешкодили гранату, прикріплену до днища автомобіля київського бізнесмена, повідомляє прес-служба Нацполіціі України. За даними відомства, вдень у суботу, 15 квітня, до Старокостянтинівського відділу поліції звернувся 47-річний бізнесмен із Києва, який повідомив про підозрілий предмет, прив'язаний до вихлопної труби його автомобіля. Чоловік розповів, що приїхав до Старокостянтинова на Великдень до сестри. Припаркувавшись, він зауважив підозрілий предмет, який було прикріплено до днища його автомобіля. Зовні предмет нагадував ручну гранату. Вибухотехніки обстежили автомобіль киянина і вилучили предмет, схожий на гранату РГД-5. Наразі предмет направлено на експертизу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п. 5 ч. 2 статті 115 (умисне вбивство) КК України.
Події Порошенко з дружиною у Великодню ніч взяли участь у богослужінні Глава Української держави Петро Порошенко у Великодню ніч разом із дружиною Мариною в Києві відвідали кілька християнських храмів і взяли участь у святкових богослужіннях, повідомляє «Інтерфакс-Україна». У Володимирському соборі президентське подружжя разом із Патріархом Київським і всієї Русі, Предстоятелем Української православної церкви Київського патріархату Філаретом і віруючими пройшли навколо храму Хресним ходом. Також Петро і Марина Порошенко взяли участь у Великодній Святій літургії в монастирі святого Василя Великого Української греко-католицької церкви та Святій Літургії Великодньої вігілії в Римсько-католицькому костьолі Святого Олександра. Крім того, Президент України разом із дружиною відвідали Києво-Печерську Лавру, де приєдналися до Великоднього богослужіння.

Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів




/-0,64651799201965-/ /-pc-/
Top