counter
Архів Повернутись назад 15 Листопада 2018
15 Листопада
Кримінал Обережно, новий "розвод": замість "банківської охорони", тепер дзвонять "податківці" До України з Росії дістався черговий телефонний "розвод". Від імені працівників прокуратури і податкової служби шахраї телефонують громадянам, приватним підприємцям, державним установам та організаціям з проханням сплатити грошові кошти. Правоохоронці закликають громадян ні в якому разі ні за яких умов не платити шахраям гроші. Сьогодні в Росії Росспоживнагляд попередив громадян про те, що місцевим бізнесменам і юридичним особам дзвонять невідомі і представляються співробітниками різних наглядових органів. Шахраї повідомляють жертві, що стосовно неї буде проведена перевірка, і пропонують свою юридичну допомогу. Шахраї також обов'язково порадять купити документи для «куточка споживача» за 2000 рублів, стверджуючи, що це гарантує сертифікат відповідності та успішну перевірку при виїзді інспекторів.
Кримінал У Сумській області багатодітна мати за побої зарізала співмешканця На п'ять років засуджена мешканка Глухівського району Сумської області за жорстоке вбивство співмешканця, пишуть місцеві ЗМІ. Повідомляється, що жінка, яка є інвалідом дитинства 3-ї групи, завдала чоловікові 16 ножових ударів. За попередньою інформацією, пара прожила разом близько 10 років, у них було четверо дітей, з яких двоє спільних. Сім'я стояла на обліку як неблагополучна, жили бідно. Чоловік часто вживав алкогольні напої і бив цивільну дружину. Восени минулого року між співмешканцями після сімейного застілля чоловік в черговий раз вдарив дружину, у відповідь на що вона зарізала його кухонним ножем. Суд визнав її винною в умисному вбивстві. Раніше повідомлялося, що Москву сколихнуло жорстоке вбивство жінки при пограбуванні в ліфті.
Політика Задзвенів на весь Сінгапур. Путіна змусили пройти через рамку металошукача Російського президента Володимира Путіна примусили пройти через рамку металошукача всупереч звичайній практиці перед самітом АСЕАН в Сінгапурі, пише "Комерсант". Як зазначає видання, Путін приїхав на саміт в торгово-виставковий центр Suntec і хотів пройти повз рамку, проте охоронці перенаправили його. Видання назвало це унікальною ситуацією, так як для будь-якого міністра або президента зазвичай відкривають додатковий прохід, який "завжди є і відгороджений якимись стовпчиками". "Президента Росії зобов'язали пройти крізь рамку, і мабуть, не випадково. Адже Володимир Путін задзвенів. Якщо до цього я все це бачив, то тепер почув", - зазначив журналіст видання Андрій Колесников. Раніше повідомлялося, що епохальне фото з Франції, де зустрілися 80 лідерів країн світу, щоб вшанувати 100-річчя з дня закінчення Першої світової війни, підірвало Мережу. На ньому зі спини відображена дрібна фігура президента Росії Володимира Путіна, який йде до групи з Трампом і Макроном. Навіть незважаючи на те, що Путін перебуває ближче до фотографа, він все одно здається набагато більш меншого зросту і статури.
Події Доба в ООС: окупанти 16 разів відкривали вогонь, поранений боєць Протягом минулої доби, 14 листопада, бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, один боєць поранений, повідомляє штаб операції Об'єднаних сил. Ворог здійснював обстріли оборонних укріплень ООС озброєння БМП, зенітної установки ЗУ-23-2 та мінометів калібру 82 мм. За даними розвідки, за минулу добу, три російських окупанта були знищені, ще троє загарбників - отримали поранення. 15 листопада окупанти вже зробили два інтенсивних обстрілу в районах Шумов і Південного. Раніше повідомлялося, що 10 листопада в зоні проведення операції об'єднаних сил на Сході України, під час виконання бойового завдання на Світлодарськ напрямку, загинув уродженець села Іванівки Кобеляцького району  Полтавської області, сапер 12-ї окремої механізованої бригади, старшина Юрій Михайлович Олійник, 1974 народження.
Події оформление ленты  Інцидент зі стріляниною в школі Харкова: "сплив" іграшковий пістолет У Харківській міській раді прокоментували інформацію, що з'явилася в соціальних мережах, про стрілянину в одній зі шкіл. Як повідомлялося раніше, в одному з харківських пабліків було опубліковано повідомлення, що 13 листопада учень спеціалізованої школи №17 приніс до навчального закладу, імовірно, травматичний пістолет і поранив маму одного з учнів з відстані 10 метрів. Повідомлялося, що адміністрація не викликала поліцію, а тільки - батьків і після тривалої бесіди відпустила горе-стрілка разом зі зброєю і батьками додому, а постраждала покинула територію школи самостійно. Як повідомив директор департаменту зі зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко, інцидент в харківській школі стався через іграшковий пістолет, який стріляє пластиковими кульками. "Стрілянина" у 17 школі вчора проводилася з ось цієї страшної зброї, виготовленої з пластмаси. Пластиковими кульками, які теж можна побачити на цьому фото. Восьмикласник, як розповідають очевидці, вистрілив у стелю, від неї зрикошетив. Травм і постраждалих немає", - написав Сидоренко в Facebook, опублікувавши фото.
Кримінал У Києві закидали коктейлями Молотова Андріївську церкву Невідомі вранці в четвер, 15 листопада, намагалися підпалити Андріївську церкву в Києві. Як повідомляється в пабліку "Киев Оперативный", двоє невідомих кидали в будівлю церкви пляшки із запальною сумішшю. "Не вийшло - не загорілося. Після фіаско молодики втекли в бік Пейзажної алеї. Зараз тривають пошуки хуліганів", - йдеться в повідомленні. На минулому тижні Президент Петро Порошенко підписав прийнятий парламентом законопроект №9208 "Про особливості користування Андріївською церквою Національного заповідника "Софія Київська". Документ передає безоплатно Андріївську церкву в користування Вселенського патріархату, де той може розмістити своє представництво. Також Вселенському патріархату дозволено використовувати церкву для звершення богослужінь, релігійних обрядів, церемоній та процесій. Використання церкви повинно здійснюватися виключно з дотриманням законодавства про охорону культурної спадщини.
Політика "Зачепить декого в Україні та ЄС". Турчинов анонсував нові санкції проти Росії Рада національної безпеки і оборони складає новий список санкцій проти Росії за незаконні вибори на українському Донбасі. Чергові обмеження проти країни-агресора анонсував секретар РНБО Олександр Турчинов. Нові санкції зачеплять усіх причетних до проведення "псевдовиборів", але ще і - українські компанії, які співпрацюють із Росією в сфері оборонного комплексу, пояснив політик сьогодні журналістам у Києві. За словами Турчинова, у список потраплять представники європейських країн, які "робили вигляд, що вони спостерігають" за недовиборами на сході нашої країни. Нагадаємо, раніше АСН повідомляла, що член угорської партії "Йоббік" Гергієв Тамаш Саму відвідував незаконні вибори ватажків терористичної "ДНР" та "ЛНР" на Донбасі як "спостерігач".
Кримінал оформление ленты  У Дніпрі активісти «С14» зажадали у готелю прибрати портрети Леніна і Сталіна У Дніпрі активісти організації «С14» прийшли в готель «Академія» на проспекті Яворницького, 20, щоб вимагати покарати власника приміщення за пропаганду комуністичного режиму. Виявляється в холі готелю були розміщені портрети Леніна і Сталіна, а також зображення Червоної площі та інші комуністичні символи, розповідають  місцеві ЗМІ. У квітні 2015 року Верховна Рада України прийняла Закон про засудження комуністичного і нацистського тоталітарних режимів, а також заборонила їх пропаганду і символіку. Під заборону потрапили пам'ятники, зображення, гасла і цитати радянських керівників, назви міст, вулиць і підприємств. «С14 Дніпро» не застосовували силові методи, але викликали поліцію. Співробітники готелю стверджують, що вони не порушують закон, бо ці картини - предмети мистецтва.
Події оформление ленты  Хакери вкотре атакували сайт МінТОТ Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України сьогодні знову піддалося хакерській атаці. Про це повідомила прес-служба МінТОТ розсилкою на пошту інформагентствам. Зараз при спробі зайти на сайт він не відповідає на запити користувачів. Тільки 3-4 листопада сайт так само "лежав". Тоді стало відомо, що в результаті атаки зловмисники отримали доступ до панелі управління сайтом. А раніше намагалися зламати соцмережі співробітників міністерства. Тоді в МінТОТ атаку пов'язали з його заявою 1 листопада 2018 року під час візиту до Боснії і Герцеговини. «Росія втручається у внутрішні справи багатьох країн, особливо на Балканах. Для цього використовується історія, економіка і культура: з них РФ хоче змінити ситуацію і політичні настрої ряду європейських країн. Наприклад, у військовій доктрині РФ говориться про руйнування політичних союзів», - заявив тоді міністр.
Закон і Право Скасування декрету: правда і міфи про новий Закон З 1 січня 2019 року в Україні будуть компенсувати сім'ям 1500 гривень в місяць на оплату нянь, щоб батьки поверталися на роботу. Йдеться про дітей до 3-х років. За рік батькам, які офіційно найняли на роботу няню, відшкодовуватимуть розмір прожиткового мінімуму для дітей до 6 років. Слух про "скасування декрету" виник через неправильне розуміння і трактування нової державної програми - "Муніципальна няня". Так як багато батьків після закінчення декретної відпустки приймають рішення повернутися на роботу. Якщо фінансові можливості дозволяють, батьки можуть скористатися послугами няні. Згідно з програмою "Муніципальна няня", з 1 січня 2019 роки держава пропонує частково покривати витрати за послуги нянь! Допомога буде складати приблизно 1500 грн за кожен місяць роботи няні. Для цього: батьки самі знаходять своїй дитині няню, офіційно укладають з нею договір про працевлаштування, а в кінці року надають документи на відшкодування обіцяної компенсації від Кабміну. Таким чином, держава хоче допомогти мамі, особливо якщо вона працює. Важливо відзначити, що компенсацію за послуги няні може отримати як працююча, так і не працююча мама! "Мама може не виходити на роботу, а просто наймати няню для допомоги, і за це можна отримувати таку компенсацію", - пояснила заступник міністра соцполітики Олександра Чуркіна. Отримати часткове покриття витрат за послуги няні можуть батьки дітей у віці до трьох років. Тому мови про те, що жінок "будуть примушувати виходити на роботу" або "скасовувати відпустку по догляду за дитиною", взагалі немає! Правила виходу в декрет Так, в Законі України "Про відпустки" чітко сказано, що до соціальних відпусток відносяться наступні: відпустка у зв'язку з вагітністю та пологами;відпустка по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку. У декрет, згідно із законодавством, жінка може вийти: до пологів - 70 календарних днів;а також після пологів - 56 календарний днів (70 - у разі народження двох і більше дітей або складних пологів).Відпустка у зв'язку з вагітністю та пологами оплачується з Фонду соціального страхування, в який роботодавець (в разі офіційного працевлаштування) щомісяця утримує з вашої зарплати певну страхову суму. Відпустка по догляду за дитиною до 3-х років Після закінчення відпустки у зв'язку з вагітністю та пологами жінка (за своїм бажанням!) має право взяти відпустку по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку. При цьому за нею зберігається її робоче місце, на яке вона може повернутися в будь-який час протягом трьох років, узятих на догляд за дитиною. У свою чергу компанія, де працює батько, вже за рахунок власних коштів може надавати йому частково оплачувану відпустку та відпустку без збереження заробітної плати по догляду за дитиною більшої тривалості. Також відзначимо, що розмір допомоги при народженні дитини в 2019 році, згідно з проектом бюджету, складатиме 41 280 гривень. Виплата зазначеної допомоги здійснюється одноразово в сумі 10 320 гривень, решта суми допомоги виплачуватиметься протягом наступних 36 місяців рівними частинами - по 860 гривень. Чи скасують декретну відпустку? Поширена в мережі інформація не відповідає дійсності. За батьками зберігається законне право йти як у відпустку в зв'язку з вагітністю та пологами, так і у відпустку по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку. Так Podrobnosti.ua з'ясували, скільки коштують послуги няні в Києві та інших областях України. Так, в Одесі, Дніпрі та Харкові можна знайти няню з досвідом роботи від 5 тисяч гривень і вище. А ось якщо ви проживаєте в Києві і області, то за няню з досвідом роботи вам доведеться заплатити від 10 до 21 тисячі гривень на місяць. У Кабміні уточнили, що всім будуть платити однаково, незалежно від регіону. Ця сума дорівнює прожитковому мінімуму на дітей віком до шести років. Зараз це приблизно 1500 грн, але ця сума може варіюватися в залежності від зміни прожиткового мінімуму.
Дозвілля оформление ленты  У Сінгапурі Путіна жорстко поставили на місце Прем'єр-міністр Сінгапуру скасував зустріч із Володимиром Путіним через значне запізнення глави Кремля, повідомляє сайт Deutsche Welle. Це сталося в перший день візиту російського президента в цю країну для участі в пленарному засіданні Східноазіатського саміту. Неофіційно відомо, що шляхом тривалих переговорів вдалося домовитися про повторну спробу зустрічі з Лі Сянь Лунем 14 листопада. І на цю зустріч Путін вже не спізнився. Також з'явилося відео із зустрічі Володимира Путіна з американськими чиновниками Майком Пенсом і Джоном Болтоном перед пленарним засіданням саміту. Путін, йдучи до свого місця, досить фамільярно поплескав Пенса по плечу, показавши тим самим свій оптимістичний настрій. При цьому Путін і Болтон були в гарному настрої, а Пенс виглядав похмуріше хмари і зміряв Путіна холодним поглядом, нервово поправивши піджак.    
Дозвілля Галкін розповів про сварки з Пугачовою та про розмір її пенсії Гуморист Максим Галкін поділився одкровеннями про сім'ю з Аллою Пугачовою, запевнивши, що в їхній родині питання про розлучення ніколи не піднімалося. За словами артиста, він щиро любить співачку, не звертаючи уваги на різницю у віці. Також батьки Галкіна дуже позитивно поставилися до нерівного по роках шлюбу. "У нас в житті ніколи не було такого, щоб ми серйозно роздумували про розлучення. Ми взагалі в останній раз сварилися років 15 назад. Коли у нас відбувається якась конфліктна ситуація, я завжди з Аллою мирюся. Я підкаблучник у цьому плані", - розповів Максим. Галкін також відповів на запитання про розмір пенсії Пугачової. За словами артиста, свого часу вона становила всього дві тисячі рублів. "Аллу не стільки налякала сама пенсійна реформа, як розмір її пенсії", - шокував Галкін. Галкін і Пугачова жили разом з 2001 року, але одружилися лише в 2011-му.
Економіка оформление ленты  Вартість пального в Україні падає, але залишається удвічі більшою, ніж у Росії і Білорусі Вартість усіх марок моторного пального в Україні буде знижуватися під впливом падіння котирувань нафти і нафтопродуктів на світових ринках. Про це заявили в "Консалтинговій групі А-95" виданню enkorr. 14 листопада котирування нафти Brent впали до 65 доларів за барель, що нижче жовтневого максимуму на 25%, паралельно ціни на дизпаливо в Європі знизилися на 9%, на бензин - на 13%. У той же час зауважимо, що вартість пального за останні дні вже зменшилася приблизно на гривню. Незважаючи на незначне зниження, вартість палива в Україні залишається дуже високою у порівнянні з іншими країнами Сходу і Азії. Так, наприклад, середня ціна літра дизельного пального в Росії і Білорусі становить 68 і 70 центів відповідно. У той же час в Україні літр дизеля в середньому коштує 1,16 долара. Найдорожче пальне в світі продається в Ісландії, Норвегії та Гвінеї.
Кримінал Вбивство євромайдановців у Києві: затримано снайпера В кінці жовтня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві одного з активістів Євромайдана в ході масових акцій протесту на вулиці Інститутській в Києві, повідомив глава Департаменту спецрозслідування Головного слідчого управління Генпрокуратури Сергій Горбатюк. Підозрюваний - колишній снайпер, екс-службовець внутрішніх військ і колишній службовець Національної гвардії. Як передає УНІАН, на момент затримання в Нацгвардії він вже не служив, а працював на приватному підприємстві. Затриманому інкримінують ч.2. ст. 115 і ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу ("умисне вбивство"; "перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу"), він знаходиться під вартою за рішенням суду. Ім'я та прізвище підозрюваного не розкриваються в інтересах слідства. За даними ЗМІ затриманий підозрюється у вбивстві активіста Євромайдана - театрального режисера Олександра Храпаченка. В кінці минулого року Кабмін України виділив 1,4 млн грн 22 постраждалим в результаті масових акцій протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року в центрі столиці.
Кримінал оформление ленты  Вбивали з особливою жорстокістю. У Київській області затримали шкуродерів Поліцейські затримали псевдоволонтерів, які забирали в свої "добрі руки" у власників їх породистих собак і кішок на перетримування і з особливою жорстокістю катували і вбивали тварин, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в регіоні. За даними правоохоронців, співмешканці під виглядом "волонтерів" забирали собі домашніх улюбленців для подальшого перепродажу. Злоумышленников задержали и передали полиции активисты, когда те перевозили в своем автомобиле уже погибших животных. Инцидент произошел в селе Сезенков Барышевского района. Сейчас полицейские инициировали проведение соответствующих экспертиз. Погибших кошек и собак передадут ветврачам для установления причин смерти. По инциденту открыто уголовное производство по ч. 3 ст. 299 (жестокое издевательство над животными) Уголовного кодекса Украины. 
Політика Угорський прем'єр слідом за Путіним заявив про "недоговороздатність" України З нинішньою українською владою неможливо домовлятися, заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан в ході зустрічі з угорською діаспорою. Як повідомляється на сайті уряду Угорщини, на думку Орбана, в України немає конкретної перспективи щодо вступу в НАТО і ЄС. Також він вважає досягненням, якщо після президентських виборів ситуація в Україні не погіршиться, при цьому уточнюючи, що Будапешт вже "контактує з потенційними переможцями виборів". Орбан також заявив, що після виборів в Україні ситуація з "антиугорським курсом" офіційного Києва проясниться, тобто буде він підтримуватися чи ні. Раніше російський президент Володимир Путін в ході візиту в Сінгапур заявив, що на мирне вирішення по Донбасу навряд чи варто розраховувати при нинішній політиці Адміністрації нинішнього президента України.
Дозвілля Мисліть нестандартно, шокуйте оригінальністю: найточніший гороскоп на 16 листопада 16 листопада слід застосовувати нестандартний підхід до всіх без винятку аспектів життя. Атмосфера цього дня буде наповнена хвилями позитиву і добра, а тому не варто руйнувати її необгрунтованими претензіями і конфліктами. Овен Змініть те, що, на вашу думку, вимагає зміни, але не йдіть далеко. Як би воно не набуло первісний вигляд як тільки ви відвернетеся. Телець16 листопада вам доведеться ховати істинні почуття за старанно намальованою посмішкою. Все, що думаєте про ту чи іншу людину зможете сказати вголос дещо пізніше. БлизнюкиЯкщо серед думок, що звучать навколо вас так і не з'явиться жодної істинної, що ж, доведеться висловити її самому. Навіть якщо робити цього дуже не хочеться. РакЦієї п'ятниці ви будете настільки чимось захоплені, що опинитеся зовсім нестерпним співрозмовником. Вас просто неможливо буде перервати. Зупиніться самі, поки цього не зробив хтось інший. Лев16 листопада найкращою інвестицією в справу власного благополуччя буде будь-яке безкорисливе діяння. Воздасться вам, звичайно, не відразу, але коли-небудь - неодмінно. ДіваЗавтра навколишні будуть схильні відшукувати таємний сенс в ваших словах і ображатися на знайдене. Не давайте їм такої можливості. Терези Цієї п'ятниці ви будете цілком здатні спокійнісінько викласти всі свої секрети першому зустрічному і посміятися над ними в його компанії. Може, це і не зайве, проте, якщо ви маєте в своєму розпорядженні ще чиїсь таємниці, їх краще не афішувати. Скорпіон 16 листопада постарайтеся поставитися до себе коханого по можливості більш дбайливо. Ніхто крім вас про ваше здоров'я подбати не може, а неуважне ставлення до нього може дорого коштувати. Стрілець День обіцяє бути досить продуктивним в плані власного особистого життя. Як ідуть ваші справи на любовному фронті? Цей час прекрасно підійде для того, щоб привнести в своє особисте життя більше романтики. Не бійтеся шокувати свого партнера. Практично всі ваші ідеї будуть сприйняті на ура. КозерігЗавтра ви знову застрягнете в болоті брудної роботи. Місяць змусить вас виглядати здатним на активні дії, незважаючи на явний недолік завзяття. Немає сенсу боротися з цим, краще постарайтеся швидше закінчити. Водолій16 листопада ви будете дуже діяльні, але вашої енергії вистачить ненадовго. Витрачайте її по можливості більш економно, інакше до вечора ви будете просто валиться з ніг. РибиЦієї п'ятниці ви весь час будете відчувати себе як мураха, яку розглядають під мікроскопом. Всі ваші успіхи і невдачі будуть ставати надбанням громадськості, причому аж ніяк не в зменшеному розмірі.
Політика Нічого шастати. Україна заарештувала 15 суден через Крим Україна застосувала арешт та інші обмежувальні заходи відносно 15 іноземних суден після їх заходу в порти окупованого Росією Криму, повідомив помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян. За його словами, Україна вживає заходів для обмеження подальшого переміщення тих судів, які заходять в порти півострова, тим самим порушуючи українське законодавство. Як передає "Крим. Реалії", Слободян уточнив, що всього в порти Криму заходили 940 іноземних суден, більшість з яких російські, які обслуговують закриті порти. Він підкреслив, що іноземні судновласники, які стежать за своєю репутацією, не так вже й поспішають відправляти судна в анексований півострів, так як знають про санкції. Раніше Нацрада з питань телебачення і радіомовлення повідомила, що телеканал "NewsOne" підлягає терміновій перевірці, так як показав в ефірі карту України без Криму.
Політика оформление ленты  "Очевидна неприязнь до Порошенка": в АП відреагували на заяву Путіна Прес-секретар президента України Святослав Цеголко заявив, що сьогоднішня заява російського президента Володимира Путіна з приводу української влади є прикладом його втручання у виборчий процес в Україні. Раніше Путін в ході візиту в Сінгапур заявив, що на мирне вирішення по Донбасу навряд чи варто розраховувати при нинішній політиці Адміністрації нинішнього президента України. Як написав Цеголко на своїй сторінці в Facebook, "очевидна неприязнь Путіна до Порошенка" як до державного діяча. Прес-секретар президента також зазначив, що причиною цього є те, що Порошенко "зірвав плани Кремля щодо повернення України під контроль Російської імперії". Також Цеголко роз'яснив, що Порошенко не буде погоджуватися на мир на умовах країни-агресора.
Політика Жорстоке вбивство Хашоггі: США опублікували список санкцій саудівців США ввели персональні санкції щодо 17 громадян Саудівської Аравії, яких вважають причетними до жорсткого вбивства в консульстві СА в Стамбулі саудівського журналіста Джамаля Хашоггі, повідомляється на сайті Мінфіну США. У повідомленні наголошується, що представники Саудівської Аравії, які потрапили під санкції, були залучені "в огидне вбивство Джамаля Хашоггі", вони цілеспрямовано і жорстоко вбили журналіста і "повинні зіткнутися з наслідками для своїх дій". Також опубліковано список осіб, що потрапили під санкції, серед яких колишній помічник наслідного принца Саудівської Аравії Сауд аль-Кахтані і інші високопоставлені особи. Раніше наречена жорстоко вбитого Хашоггі відмовилася від запрошення президента США Дональда Трампа відвідати Білий дім, звинувативши американського лідера в тому, що він був нещирим в розслідуванні вбивства журналіста.
Події оформление ленты  Била і тягала по підлозі. У РФ новий скандал з вчителькою У Росії стався новий "шкільний скандал" з побиттям вчителькою другокласника. Так, днями в соціальних мережах з'явилося відео зі школи №37 Комсомольська-на-Амурі, на якому зафіксовано, як педагог б'є учня за те, що він заважав їй проводити урок. Відео швидко розлетілося по соцмережах. Як з'ясувалося, вчителькою виявилася Тетяна Лєскова. За даними ЗМІ, своєї провини в скоєному не заперечує, заявляючи, що хлопчик поводився агресивно по відношенню до неї. Також вона заявила, що ніхто її від роботи не усував і вона знаходиться на лікарняному після інциденту. Раніше повідомлялося, що після скандалу в одній зі шкіл в Красноярському краї в Росії, де літня вчителька в різкій формі нагадала десятикласникам після напису на дошці "Путін - злодій" про розстріли, російські школярі підтримали своєрідний "челлендж".
Кримінал оформление ленты  Вбивства на замовлення: в Херсоні затримали найманця, який готував теракти Правоохоронці затримали громадянина України, підозрюваного в підготовці теракту і незаконному поводженні зі зброєю, повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган. За її даними, чоловік, виконуючи завдання спецслужб РФ і використовуючи вогнепальну зброю, вчинив замах на злочин, в результаті якого повинен був постраждати один з керівників Херсонського обласного осередку політичної партії "Національний корпус". Свої наміри підозрюваному реалізувати не вдалося, так як бойові патрони були замінені холостими. Також затриманий скоїв підготовку до ще одного теракту, спрямованого проти одного з керівників "Добровільної народної дружини самооборони Херсонської області". Злочинцеві висунуті звинувачення по ряду статей, суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави. Раніше повідомлялося, що слідство нарешті знайшло людей, які є організаторами запланованих терактів в центрі Києва колишнім військовим Володимиром Рубаном та народним депутатом Надією Савченко.

Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Тамари Глоби на 25 квітня 2024 року попереджає про можливі значні зміни у житті цього дня Рекомен....
більше матеріалів




/-0,94676804542542-/ /-pc-/
Top