counter
Архів Повернутись назад 15 Липня 2017
15 Липня
Події оформление ленты  Пораненого нардепа Дейдея вертольотом перевезли в Дніпро Народного депутата України Євгена Дейдея, який ввечері 14 липня в Авдіївці отримав осколкове поранення ноги, на вертольоті з ще двома пораненими українськими військовими перевезли в Дніпро. Про це в Facebook повідомила радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа. «Увечері 14 липня в Дніпро військовим вертольотом евакуйовані двоє поранених бійців ВСУ (обстріл Мар'їнки) і поранений народний депутат Євген Дейдей (поблизу Авдіївки). Всі в свідомості, стан середньої тяжкості», - повідомила Тетяна Губа. Нагадаємо, Євген Дейд отримав осколкове поранення від міни калібру 82-мм під час обстрілу бойовиками «ДНР» Авдіївки. Осколок від снаряда влучив нардепу в стегно. Медики вже провели Дейдею успішну операцію по витяганню осколка. За фактом поранення депутата відкрито кримінальне провадження за статтею «терористичний акт».
Політика Путін мріє відновити економічні зв'язки з Україною Російський президент Володимир Путін розраховує на відновлення економічних зв'язків з Україною. Про це Путін заявив під час спілкування з працівниками одного з гірничо-збагачувальних комбінатів РФ, передає РІА Новини. «Росіяни і українці багато в чому є єдиним народом. Як довго триватиме криза в стосунках з Україною? Я точно не знаю. Все це залежить від людей, які живуть в Україні, як вони довго будуть це терпіти. Розраховую, що це колись закінчиться, причому закінчиться в ході демократичних процесів. Ми розраховуємо на відновлення економічних зв'язків Росії і України. Нам би дуже хотілося відновити кооперацію в цілому, так як там ще не все втрачено», - заявив Володимир Путін. Президент Російської Федерації переконаний, що це пішло б на користь обом країнам.
Політика Глава МЗС України анонсував переговори «нормандської четвірки» Найближчі переговори в «Нормандському форматі» (Україна, Німеччина, Франція і РФ) відбудуться в телефонному режимі після 21 липня. Про це 14 липня в ефірі каналу «Інтер» повідомив глава міністерства закордонних справ України Павло Клімкін. «Я думаю, це буде через тиждень, 21 липня. Як тільки будемо мати результати телефонної розмови лідерів нормандської четвірки - Петра Порошенка, Ангели Меркель, Еммануеля Макрона і Володимира Путіна, будемо планувати зустріч в «Нормандському форматі», спрямовану на результат», - розповів Павло Клімкін. Раніше президент України Петро Порошенко повідомив, що переговори в «Нормандському форматі» відбудуться в липні, обговорення пройде в телефонному режимі, а за підсумками цих переговорів передбачається зібрати саміт.
Події У Донецькій області затримано трьох інформаторів «ДНР» У Донецькій області затримали трьох інформаторів бойовиків, які передавали інформацію про дислокацію, пересування і чисельність українських військових, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі Донецької області. За даними відомства, одна з інформаторів - 64-річна мешканка Миколаївки, яка проживає на лінії розмежування поруч з окупованим бойовиками містом Докучаєвськ. Жінка все життя працювала в школі, а в 2014 році прийняла рішення підтримати окупантів. «Обробляла» колишню вчительку її колега з Докучаєвської школи, яка мала зв'язки з розвідкою бойовиків. У телефонному режимі жінка розповідала про розташування українських військових. Встановлено факт, коли жінка розповіла, що в лісосмузі поблизу села розташувалася нова зміна військових ЗСУ, а через кілька годин саме там почалися сильні обстріли. Крім того, в прифронтовому Мирному правоохоронці затримали чоловіка з дружиною, які безпосередньо передавали дані про пересування бійців ЗСУ в населених пунктах Мирне, Кам'янка, Вільне та Кальчик своєму родичу - коректувальнику вогню «ДНР». За всіма фактами порушено кримінальні провадження, зловмисникам загрожує до п'яти років ув'язнення.
Політика оформление ленты  Суд обирає запобіжний захід нардепу Добкіну У суботу, 15 липня, Печерський районний суд Києва почав обирати запобіжний захід народному депутату від парламентської фракції Опозиційний блок Михайлу Добкіну. Про це повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган. На засідання суду прийшли народні депутати від Опозиційного блоку Вадим Новинський і Нестор Шуфрич. Прокуратура просить суд взяти Михайла Добкіна під варту з можливістю застави в розмірі 150 мільйонів гривень. Сам Добкін на своїй сторінці в Facebook опублікував фотографію із залу суду, яку супроводжував короткої підписом, - «почалося».   Нагадаємо, 13 липня Верховна Рада дала згоду на притягнення до відповідальності, затримання і арешт депутата Михайла Добкіна. Правоохоронці вбачають у діях Добкіна ознаки навмисної змови групи осіб і сприяння шахрайству з метою заволодіння 78 га земельних ділянок у Харкові вартістю близько 227 мільйонів гривень.
Політика Клімкін назвав головні підсумки саміту Україна-ЄС Глава МЗС України Павло Клімкін підвів головні підсумки саміту Україна-Євросоюз, який пройшов в Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна. «Ми прекрасно розуміємо, що у нас завершився певний важливий етап у відносинах з Євросоюзом. Головними підсумками саміту Україна-ЄС є ратифікація Угоди про асоціацію та безвізовий режим», - заявив Павло Клімкін. Також глава МЗС України торкнувся теми експортних квот для України. За словами Павла Клімкіна, за результатами минулого саміту Україна отримала 54 нові торгові преференції. «Ми будемо експортувати і створювати для громадян України нові можливості і робочі місця. Так як те, що ми будемо робити в Асоціації, дає нам можливість робити дуже важливі речі, в результаті європейці купуватимуть українські сосиски, українське печиво, а не тільки соняшникову олію і пшеницю», - заявив міністр закордонних справ України. Нагадаємо, Україна в категоричній формі зажадала включити в підсумкову декларацію саміту Україна-ЄС твердження, що лідери країн Євросоюзу визнають європейські прагнення України та вітають перспективу європейського вибору України, проте саміт завершився без схвалення підсумкової декларації.
Економіка Держказначейство припинило використання M.E.Doc через вірус Petya Держказначейство України припинило використання програмного забезпечення M.E.Doc. Про це сказано в зверненні Державної казначейської служби до платників ПДВ і акцизного податку з реалізації палива. «З урахуванням того, що до 27 червня 2017 року взаємодія між УКРІНФОРМ і Казначейством в частині постановки рахунків на облік в органах УКРІНФОРМ проводилося за допомогою програмного забезпечення MEDoc, а також беручи до уваги те, що це програмне забезпечення було можливим джерелом поширення вірусу Petya .A, Казначейство припиняє використання програми MEDoc », - йдеться в повідомленні. Також Казначейство зазначає, що очікує від фіскалів пропозицій щодо альтернативних способів обміну інформацією. Нагадаємо, 27 червня в Україні відбулася масова кібератака за допомогою вірусу Petya.A. У кіберполіції повідомили, що вірус був запущений через оновлення програми звітності M.E.Doc, яка встановлена ​​в Україні на 1 мільйон комп'ютерів.
Економіка Гройсман: Український Ан-74 проданий в Казахстан за $ 15 млн Український літак Ан-74 проданий в Казахстан за 15 мільйонів доларів. Про це на своїй сторінці в Facebook написав прем'єр-міністр Володимир Гройсман. «Дуже хороша новина! Зроблений в Харкові український літак Ан-74 відправиться в Казахстан. Замовник уже виплатив за літак 15 мільйонів доларів. Є плани і далі працювати над новими ринками, розвивати експортний потенціал України. Радію, що на наших літаках літатимуть у всьому світі», - написав прем'єр-міністр України. Раніше повідомлялося, що Україна уклала контракт з Казахстаном на постачання літаків Ан-148 і Ан-158. Також Україна запропонувала Казахстану новий вертолітний двигун ТВ3-117ВМА-СБМ1В. Розроблений АНТК імені Антонова літак Ан-74 дозволяє перевозити до 7,5 тонн різних вантажів, і в залежності від модифікації до 52 пасажирів. Крейсерська швидкість літака Ан-74 - 550-700 кілометрів на годину.
Політика Нардеп Добкін заарештований з можливістю застави в 50 млн грн Печерський райсуд Києва 15 липня обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці з можливістю внесення застави в розмірі 50 мільйонів гривень для народного депутата від Опозиційного блоку Михайла Добкіна. "Я не хочу коментувати рішення суду, як би я до нього не ставився, ми повинні поважати будь-яке рішення суду. З усього того, що просили прокурори - суд не задовольнив тільки в розмірі застави: зі 150 зменшив до 50 мільйонів. Я зрозумів, що мене не беруть відразу під варту, а дають мені п'ять днів як альтернативу внести заставу. Я вважаю, це реальний арешт, тому що сума застави вона така, що не залишає мені альтернативи. Застав вносити я не буду, так як у мене немає таких грошей , особисто я не буду вносити. Я налаштовувався на найгірший варіант», - заявив журналістам Михайло Добкін після засідання суду. Нагадаємо, подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт на Михайла Добкіна вніс до Верховної Ради 29 червня генпрокурор України Юрій Луценко. За словами генерального прокурора України, в діях Михайла Добкіна вбачаються ознаки умисної змови групи осіб і сприяння шахрайству з метою заволодіння в Харкові 78 га земельних ділянок вартістю понад 220 мільйонів гривень.
Суспільство Суддя Жабченко відмовився судити матч Динамо - Шахтар Напередодні сьогоднішнього матчу за Суперкубок України з футболу між київським «Динамо» і донецьким «Шахтарем» ФФУ довелося змінити головного арбітра Анатолія Жабченко. Про це повідомили в прес-службі Федерації футболу України. Як повідомляється, таке рішення було прийнято після того, як Комітет арбітрів ФФУ отримав заяву від рефері Анатолія Жабченко про те, що він просить зняти його з матчу за Суперкубок України і замінити арбітром Костянтином Трухановим. «У зв'язку з сильним тиском в ЗМІ на арбітра Анатолія Жабченко, а також щоб уникнути ризиків, пов'язаних із забезпеченням порядку під час проведення в Одесі цього матчу, Комітет арбітрів ФФУ вирішив замінити арбітра Анатолія Жабченко арбітром Костянтином Трухановим», - сказано в заяві Комітету ФФУ . Раніше арбітр Анатолій Жабченко був призначений на матч за Суперкубок України, незважаючи на інформацію про внесення його в базу сайту «Миротворець». У зв'язку з цим в пресі виникла хвиля невдоволення. Разом з Жабченко в базу «Миротворця» потрапив і арбітр Юрій Вакс. Обидва цих арбітра проживають на території анексованого Росією Криму, а також отримали громадянство РФ і постійно перетинають кордон України через закриті пункти пропуску.
Події Вбивство туристів в Єгипті: злочинець отримав наказ від бойовиків ІГІЛ Озброєний ножем чоловік, який напав на туристів в готелі курортного єгипетського міста Хургада, мав зв'язки з бойовиками терористичного угрупування ІГІЛ і отримав від них наказ про вбивство, повідомляє Bild з посиланням на джерело в єгипетських спецслужбах. «27-річний чоловік, який напав з ножем на іноземних туристів на пляжі в Хургаді, є прихильником «Ісламської держави». Він контактував з бойовиками ІГІЛ в інтернеті і від них отримав наказ убити туристів», - йдеться в повідомленні. Злочинець використовував недоліки в безпеці готелю. Він потрапив на пляж готелю Sunny Sunny El Palacio, перепливши з громадського пляжу. Уже в воді зловмисник почав завдавати ударів ножем іноземним туристам, які плавали в морі. В результаті поранень загинули дві жінки з Німеччини, ще чотири людини були поранені. Злочинець вибрався з води і спробував сховатися, але був затриманий на території сусіднього готелю.
Політика Увесь Опозиційний блок збирає гроші на заставу нардепу Добкіну Опозиційний блок готовий зібрати кошти для внесення застави за депутата Михайла Добкіна, якому сьогодні Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці з альтернативою внесення застави в сумі 50 мільйонів гривень. Про це заявив народний депутат від Опозиційного блоку Вадим Новинський. «Усі члени нашої команди будуть допомагати другові й колезі вийти з цієї складної ситуації, щоб він жодної хвилини не перебував в ув'язненні. Ми зробимо для цього все необхідне, на наступному тижні буде відомо, скільки внесе грошей кожен з нас до цієї благородної справи. Але хочу казать, що я не згоден з рішенням суду, так як вважаю, що Михайла Добкіна досить було передати на поруки. Михайло Добкін здав паспорти і нікуди не збирався тікати. Всі 42 депутати Опозиційного блоку були готові взяти його на поруки, однак суд не прийняв ці доводи», - заявив Вадим Новинський.

Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів




/-0,71219897270203-/ /-pc-/
Top