counter
Архів Повернутись назад 15 Березня 2018
15 Березня
Закон і Право Пенсії українців такі малі, що порушують конвенції Міжнародної організації з праці Зміни пенсійного законодавства в Україні призвело до порушення державою конвенції Міжнародної організації з праці (МОП). Таку думку висловив експерт з соціальних питань Андрій Павловський на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Ми порушуємо (змінами до пенсійного законодавства - ред.), виходить, міжнародні зобов'язання України - ті ж конвенції МОП, до яких Україна приєдналася", - зазначив експерт. За його словами, в ході змін пенсійного законодавства коефіцієнт трудового стажу при підрахунку пенсії був знижений з 1,35 до 1,0, що фактично скоротило на третину щомісячний дохід людини, що виходить на пенсію після прийняття пенсійної реформи. При цьому він додав, що колишній коефіцієнт 1,35 вводився для того, щоб забезпечити в Україні виконання 102-ї Конвенції Міжнародної організації з праці, згідно з якою пенсії в Україні повинні бути не менше 40% від заробітної плати. Зниження ж коефіцієнта до 1,0 призвело до того, що пенсія тепер становить 20% заробітної плати. Нагадаємо, в парламентському комітеті з питань соцполітики порекомендували Верховній Раді прийняти за основу доопрацьований законопроект про запровадження накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування. Документом пропонується введення децентралізованої накопичувальної системи через недержавні пенсійні фонди. Частина обов'язкових внесків до пенсійної системи повинна накопичуватися на рахунках громадян, які самі їх і будуть платити.
Наука і технології оформление ленты  Вчені створили самий білий в світі матеріал за допомогою жуків Був створений новий матеріал, який настільки білий, що яскравіше будь-якого штучного барвника. Над створенням трудилися вчені з Франції та Британії, відзначається в журналі Advance Materials. Основою винаходу став незвичайний панцир білих пластинчатовусих жуків Cyphochilus з Південно-Східної Азії. У 2014 році дослідник Сільвія Віноліні з колегами зв'язали колір жуків зі структурою їх надкрил з переплетенням хітинових волокон. Ця структура дозволяє розсіювати фотони з різною довжиною хвилі, а значить відображає всі кольори видимого спектру, що в сукупності і дає білий колір. Тому колір цих комах перевищує білий будь-якого штучного матеріалу, який забарвлюється пігментами, які містять діоксид титану або оксид цинку. Після цього протягом декількох років учені отримали штучний аналог надкрил жуків Cyphochilus. Хітинову структуру вчені відтворили з використанням ниток целюлози. Отримані мембрани вкрай тонкі – близько мікрометрів.
Економіка Кабмін скоротив норми споживання газу та електрики для одержувачів субсидій Кабінет міністрів знизив норми споживання комунальних послуг для розрахунку розміру субсидій на опалення для населення. З 1 травня 2017 споживачам потрібно буде вже значно економити, щоб втиснуться в нові норми споживання, які покриває субсидія. Уряд зменшив норму теплової енергії для централізованого опалення абонентам, житлові будинки яких обладнані будинковими та/або квартирними приладами обліку: з 0,0548 Гкал до 0,0431 Гкал на 1кв. метр опалювальної площі на місяць в опалювальний період. Норми електроенергії для індивідуального опалення знижені з 65 кВт/год до 51 кВт/год на 1 кв. метр опалювальної площі на місяць в опалювальний сезон. Норми природного газу для індивідуального опалення зменшили з 5,5 куб. метра до 5,0 куб. метра на 1 кв. метр. Постанова набирає чинності з 1 травня 2017 року, тому що діючі субсидії перераховувати не будуть.
Кримінал Бойовики на Донбасі масово звільняються зі служби Співробітники Державної прикордонної служби України заявляють про збільшення випадків звільнення, а простіше кажучи - втечі, контрольованих Росією бойовиків з незаконних окупаційних формувань на Донбасі, йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби. "Зараз значно почастішали випадки написання рапортів про звільнення офіцерами командного складу, на жалюгідному рівні кількість боєприпасів малого калібру, ВОГ-17 і ВОГ-25, які практично не поставляються на передову", - йдеться в повідомленні. "Екс-глава служби безпеки ДНР" Ходаковський А. С. заявляє про проблеми в "армії ДНР", а саме в підрозділах "Сходу" і інших військових формуваннях. За наявними даними - навіть з "елітного підрозділу" - "100 омсбр ДНР" масово звільняються бойовики. Головна причина цього - жорстоке поводження "командирів" до особового складу. Наприклад, став відомий випадок, коли старший лейтенант П. побив до напівсмерті рядового М. за те, що він відмовився йому збігати в магазин за продуктами", - йдеться в повідомленні. У той же час, головна причина, з якої бойовики біжать - затримка і не виплата зарплати.
Політика США жорстко засудили візит Путіна до Криму: Ваші претензії фальшиві США жорстко засудили візит президента Росії Володимира Путіна в окупований Крим в рамках передвиборчого турне. Як заявила представниця Державного департаменту США Хезер Науерт, Крим - належить Україні, а претензії Путіна на нього фальшиві. "У своєму передвиборному мітингу в Криму сьогодні президент Путін повторював фальшиві претензії Росії на українську територію, що стало ще одним відкритим визнанням того, що російський уряд нехтує міжнародним порядком і не поважає територіальну цілісність суверенних держав", - йдеться в заяві. У Держдепі нагадали про сфабрикований чотири роки тому референдум і переслідування людей, які виступають проти незаконної анексії півострова. Також в США заявили, що як і раніше є прихильниками суверенітету України. "Наші санкції, пов'язані з Кримом, залишаться в силі до тих пір, поки Росія не поверне півострів Україні", - заявили в США. Нагадаємо, вчора Путін приїхав до Криму. Як повідомила прес-служба Кремля, президент РФ з робочою поїздкою відвідає ряд регіонів Південного федерального округу: Краснодарський край, Крим і Севастополь. Але преса також не виключає, що Путін може проголосувати на президентських виборах в Криму. Вони нагадаємо, відбудуться 18 березня.
Політика Радбез ООН зробив серйозну заяву у справі про отруєння Скрипаля У Нью-Йорку пройшло екстрене засідання Ради безпеки ООН, яке ініціювала Велика Британія через отруєння екс-шпигуна ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. В рамках засідання постпред США при ООН Ніккі Хейлі заявила, що відповідальність за отруєння Сергія Скрипаля несе Росія. Представник Великої Британії при ООН Джонатан Аллен зазначив, що Росія не повідомляла про програму розробки нервово-паралітичного речовини "Новачок", якою, як стверджується, були отруєні Скрипаль і його дочка. Тобто Москва порушила Конвенцію про заборону хімічної зброї, вважає Аллен. За його словами, виробництво чогось подібного - вкрай складний процес. Велика Британія заблокувала запропонований Росією проект заяви Ради Безпеки ООН з розслідування отруєння екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки в Солсбері. Представник же Росії при ООН Федір Стржіжовский вже назвав цей вчинок грубим. У проекті заяви, підготовленої російською стороною, виражалася «глибока тривога у зв'язку з інформацією про те, що нервово-паралітичну речовину було, імовірно, застосовано» в Великій Британії, а також містився заклик до всіх зацікавлених країн «консультуватися і співпрацювати в розслідуванні цього питання».
Суспільство Федотов день покаже, яким буде літо і врожай Сьогодні за православним календарем - День Федота Вітроноса. За біблійним переказом, священномученик Федот був єпископом міста Кірінії на Кіпрі. Під час гоніння на християн імператора Лікінія святий Федот відкрито проповідував Христа, закликаючи язичників звернутися до Істинного Бога. У народі з цим днем ​​пов'язували безліч прикмет: «Вітронос - всюди суне свого носа, задирає курям хвіст». «Якщо на Федота сніжний замет, вітер, заметіль - довго трави не буде». Якщо замість відлиги буде мороз, то кажуть: «Федот, та не той». «На Федота замети». «Якщо на Федота - вітер, то все сіно знесе» - тобто буде поганий урожай трави, яку косять на сіно. З цього дня спостерігалося припинення стійких морозів. Були відлиги. Середня температура повітря вище 5 градусів Цельсія. «Яка середина березня, таке й літо»: вітер теплий - літо буде тепле і мокре; якщо сніг, мороз, вітер з півночі - літо буде холодне; дощ - все літо дощове». Коли в цей день сніг з ранку, то чекай врожаю ранніх хлібів, якщо сніг до вечора - буде врожай на пізні хліба, а якщо сніг мете весь день - затяжна буде весна. 
Суспільство оформление ленты  На сайті Укргідрометцентру майнили кріптовалюту У коді сайту Укргідрометцентру був прописаний JavaScript-майнер. Про це повідомляє Altcoin. Скрипт дозволяв непомітно для користувачів добувати кріптовалюту. Примітно, що скрипт був встановлений на самому початку HTML-коду, його не стали ховати в інших файлах, зовсім не маскували. Фахівці вважають, що сайт піддався атаці хакерів, що раніше відбувалося з сайтами держустанов Великої Британії і Австралії. Однак за однією з версій, майнінгом кріптовалюти могли займатися і технічні фахівці українського Гідрометцентру. Після оприлюднення даної інформації в ЗМІ, код видалили з сайту. Подібні скрипти для майнінгу визначаються більшістю антивірусних програм, як шкідливі. Їх робота в браузері може призводити до 100% завантаженості комп'ютера і його зависання. З жовтня 2017 скрипт CoinHive займає 6 місце в списку найбільш поширених шкідливих програм.
Суспільство Шість знаків зодіаку, які зустрінуть справжнє щастя в 2018 році Ми перерахуємо знаки зодіаку, яким дуже пощастить в особистому житті в 2018 році, їм просто потрібно налаштуватися і зберегти позитивну енергію, пишут Flytothesky. Діва Минулий рік був сповнений неприємних конфронтацій і викликів долі. Це відбувається тому, що ви усвідомлюєте, як ваш настрій і ставлення можуть впливати на ваше загальне щастя, благополуччя, ефективність і стабільність. Ваша мантра в цьому році «будь креативним». Ви знайдете відповіді на більшість ваших питань у вашому внутрішньому світі, і вам вдасться звільнитися від негативу. Спілкування з новими людьми, відвідування нових місць, виконання найсміливіших ідей - ви цього заслуговуєте, пише Ukr.Media. Рак В цьому році у вас є шанс взяти все в свої руки і показати перед усіма, наскільки ви сильні. Ви виявите в собі сильні лідерські здібності та таланти. Ви станете більш організованим, і ви відчуєте стабільність. Крім того, якщо ви збережете позитивний настрій і матимете твердий намір боротися за свою незалежність, погляди і права, ви зустрінете когось, у кого буде таке ж мислення, як і у вас. Ймовірно, у вас буде можливість зустрітися зі своєю спорідненою душею і продовжувати разом рости і розвиватися. Телець У цьому році ви станете більш відповідальним і більш зосередженим, ви не дозволите своїм емоційним спалахам знищити ваше життя. Якщо вам вдасться повністю відкинути негатив, ви знайдете спокій і мудрість і це допоможе вам знайти справжнє щастя. Близнюки Ваш особистий успіх вплине на всі аспекти вашого життя в цьому році. Ви також досягнете успіху в своєму особистому житті. Нехай всі ваші старі мрії збудуться в цьому році! Подорожуйте, відвідуйте нові місця, зустрічайте нових людей або просто робіть те, що дійсно любите. Головне - уникати токсичних людей. Раніше ми розповідали, як це зробити. Стрілець У минулому році відбулися зміни, які привели вас до почуття невизначеності і невпевненості. Ви відчуваєте, що перебуваєте в постійному перехідному стані. У 2018 році у вас нарешті буде стабільність у відносинах. Це може бути переїзд на нове місце проживання, нова робота або нова людина. У той же час постарайтеся не допустити, щоб ваше почуття невпевненості розлучило вас і вірте, що втеча від проблем не допоможе вам! Терези У минулому році у вас було багато труднощів і вам потрібно було приймати безліч важливих рішень. Тепер прийшов час святкувати успіх! Все точно змінитися на краще. Ви заведете сильні зв'язки, і ви станете дуже важливою людиною в соціальних колах! Раніше АСН розповідала, як притягнути до себе удачу і гроші - найдієвіші ритуали і талісмани.
Кримінал оформление ленты  На Троєщині в поліцейський автомобіль кинули гранату У Києві в Деснянському районі, на проспекті Маяковського, невідомі кинули вибуховий пристрій у поліцейських. Як повідомляє Еспресо, інцидент стався на зупинці громадського транспорту, втім, поки невідомо, це сталося під час перевірки документів у чоловіка, або при інших обставинах. В результаті був пошкоджений поліцейський автомобіль Toyota Prius - автомобіль прошило осколками, розбите скло, торговий кіоск і павільйон громадського транспорту. Самі ж поліцейські, за попередніми даними, серйозно не постраждали. Нагадаємо, раніше біля станції метро «Лісова» в Києві колишній співробітник «беркута» кинув гранату в співробітників СБУ. Як виявилося - він торгував зброєю. Злочинця не затримали досі. У четвер, 1 березня, в Києві працівники поліції, СБУ і прокуратури провели спецоперацію із затримання наркоторговців, які працюють під «дахом» поліцейського. В ході слідчих заходів правоохоронці встановили, що розповсюджувач опію ацетильованого (т.зв. ширки) в останні шість місяців платив поліцейському данину за можливість вільно «працювати» на території столиці та області.
Кримінал Савченко можуть оголосити підозру в підготовці держперевороту - Геращенко Народному депутату Надії Савченко можуть висунути підозру в причетності до підготовки державного перевороту. Про це в кулуарах Верховної Ради повідомив нардеп Антон Геращенко, передає кореспондент АСН. "Я думаю, що у генерального прокурора достатньо підстав для того, щоб звинувачувати Савченко. Не виключаю, що слідом за Бакуліним побачимо пропозицію про зняття депутатської недоторканності з неї... Її підозрюють у співучасті в організації та підготовці перевороту", - заявив він. Геращенко нагадав, як Савченко їздила військовими частинами, займалася агітацією і підривною діяльністю. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що якщо народний депутат Надія Савченко не з'явиться 15 березня на допит в СБУ, Генеральна прокуратура  готова буде подавати в Раду подання на зняття з неї недоторканності, затримання і арешт. Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко на засіданні комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.
Кримінал Луценко вніс подання на Савченко: планувала в Раді підірвати міністрів і перестріляти депутатів Народний депутат України Надія Савченко планувала терористичний акт у парламенті. Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко, виступаючи з трибуни парламенту, передав кореспондент АСН. "У слідства є незаперечні докази  того, що Надія Савченко, народний депутат України, особисто планувала, особисто вербувала, особисто давала вказівки, як провести терористичний акт тут, у цій залі, знищивши бойовими гранатами дві ложі - урядову і посадову, мінометами обрушивши купол Верховної Ради і автоматами добиваючи тих, хто виживе", - заявив політик. За його словами, як генпрокурор він має намір внести до Верховної Ради подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата Савченко. Таким чином, на думку Ю. Луценка, вже в наступний четвер парламент проголосує за арешт "організатора запланованого теракту у Верховній Раді України". При цьому генпрокурор попросив депутатський корпус підтримати законопроект, який дозволить припиняти дію дипломатичних закордонних паспортів після подання генерального прокурора для того, щоб підозрювані не змогли втекти з країни. Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що якщо народний депутат Надія Савченко не з'явиться 15 березня на допит в СБУ, Генеральна прокуратура готова буде подавати в Раду подання на зняття з неї недоторканності, затримання і арешт.
Дозвілля оформление ленты  Дай Боже кожній жінці у 60 років так виглядати. Фреймут образилася на коментарі в Мережі Телеведуча Ольга Фреймут образилася на передплатників своєї сторінки в instagram, які покритикували її за втомлений вигляд і старість. Хоча фото, під яким розгорілася дискусія, цього питання не стосувалося. Чи то колір сукні ведучій не підійшов, чи то макіяж зносився за день роботи, але багато передплатників під цим фото висловили зірці співчуття. Але в той же час - більшість коментарів були на підтримку телеведучої, багато нею захоплювалися. nadiushadudka - Потрібно вже йти на поправку, а не худнути victoria_evseychuk- Невдала фотка 25gnataliyaФу блін.чому заздрити? Мені вона ще з початку своєї кар'єри не подобається. Дуже багато з себе строїть. Теж мені аристократка фігова kellevana @ viktoriiia_babenko приклад для наслідування? Це коли вона з незрозумілими попискування в Ревізорі лізла на/через барну стійку, а потім волала про те, які її дорогущі туфельки прада нещасні і пивом залиті?) О, так, гідно наслідування viktoriiia_babenko Просто невдалий ракурс і, можливо, макіяж. Таке відчуття що тут всі просто ідеальні) Оля, ви приклад для наслідування ira_mikhanko Як у вище написання коментарях, з приводу фото Олі..моя думка, що роль зіграв трішки невдалий мейк... адже ж Оля красива жінка, а десь недоспані ночі могут відзначитись и на кожній із нас ... критикувати ж когось легше, ніж почату працювати над собою, правда ж..? liubov_gorb Оля, ви хоч втомлена, хоч у бойовому настрої та й взагалі в будь-якій ситуації маєте одну незмінну рису - жіночий магнітизм. Я в людях це люблю, поважаю і розумію як силу духу і внутрішню рівновагу. Решті ж, хто не вміє і не хоче поважати інших, можу тільки побажати знайти почуття власної гідності, адже гідні люди не бризкають жовчю. Водночас одна з передплатниць, ймовірно, намагаючись написати слова підтримки, трохи переплутала акценти: maryana_himic @ vitruksveta дай Боже Кожній жінці у 60 років так виглядати! Вона прекрасно виглядає! А мені вас щиро шкода, що у вас як до жінки немає розуміння! Розуміння до будь-чого! Якби було, то ви б розуміли, що вона виконує багато роботи". Телеведучу критика очевидно засмутила. "Дівчата, після вчорашнього фото, яке вас засмутило, вирішила прислухатися: виспалася і з'їла бутерброди на ніч. Я обіймаю кожну, хто цінує в мені людину, яка має право на втому, зморшку біля  очей і слабкість. А тих панянок, які радикально висловилися в мій бік, хочу показати у себе на сторінці. Вони кажуть, що я дуже стара і страшна. Пропоную тоді милуватися їхніми личками", - написала вона наступного дня під куди більш вдалим фото.
Політика Савченко: Луценко привозив на Майдан зброю, а Парубій - снайперів Злочини на Майдані не будуть розкриті, оскільки генеральний прокурор Юрій Луценко привозив зброю протестувальникам, а спікер Верховної Ради Андрій Парубій - снайперів. Про це заявила народний депутат України Надія Савченко на брифінгу в Києві, передав кореспондент АСН "Злочини на Майдані і те, що люди вже 5-й рік очікують розслідувань, ніколи не будуть розслідувані. Горбатюку не дають працювати, його в'яжуть по руках і ногах. Особисто я давала свідчення про те, що Луценко особисто з трибуни під час Майдану закликав знести владу, обіцяв, що буде на Майдані зброя. Я бачила, як під'їжджав мікроавтобус і з нього виходили люди зі зброєю - ці люди є в парламенті. Я бачила, як Парубій заводив снайперів в готель "Україна". Ці люди є в парламенті і шукають способи знайти крайнього", - заявила політик. За її словами, після Майдану влада продовжила злочини, здавши Крим і Донбас, завівши кращих українців в "котли" Іловайська. Дебальцевого і т.д. При цьому Савченко додала, що чинній українській владі вигідно навішати на неї ярликів і звинуватити у зв'язках із Кремлем, оскільки чиновники самі загрузли в злочинах. Нагадаємо, якщо народний депутат Надія Савченко не з'явиться 15 березня на допит в СБУ, Генеральна прокуратура готова буде подавати в Раду подання на зняття з неї недоторканності, затримання і арешт. Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко.
Дозвілля "Це не лебідь, а птеродактиль": у Мережі висміяли фото Волочкової з животиком Анастасія Волочкова знову потрапила під вогонь критики. Цього разу критики під час репетицій помітили її кругленький животик і сальні нарости з боків. Відео репетицій Волочкова виклала в мережу: "Поки деякі біснуються, я танцюю, граю драматичні вистави і радую глядача. Він у Прибалтиці такий теплий! Вентспілс. Сьогодні на сцені немає лінолеуму.... Але виходити з будь-яких ситуацій і складнощів переможцем-моє кредо", - написала колишня балерина. Одні користувачі припустили, що, можливо, Волочкова вагітна. Однак більшість критиків вказують балерині на явно зайву для її професії вагу і рекомендують схуднути, перш ніж танцювати Лебедя. "Якийсь боляче сальний пиріг у лебедя в цих штанях (...) Ніякий це не лебідь, а птеродактиль", - пише один із користувачів. У той же час за Волочкову заступилися багато її шанувальники - вони зазначили, що жінка перебуває у відмінній формі для її віку.   Публикация от Анастасия Волочкова (@volochkova_art) Мар 11, 2018 в 10:32 PDT
Спорт Мессі забив найшвидший гол у своїй кар'єрі Перший гол аргентинець забив на третій хвилині матчу, а саме - 128-й секунді. Цей гол став найшвидшим в професійній кар'єрі Ліонеля. Відзначимо, що пізніше в цьому матчі аргентинець забив свій сотий гол у Лізі чемпіонів. Напередодні Барселона на своєму полі розгромила Челсі з рахунком 3:0 і вийшла в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Дублем у цій грі відзначився Лео Мессі, а ще один гол на свій рахунок записав Усман Дембеле. Другий гол аргентинця в цьому матчі став для нього сотим у Лізі чемпіонів. За цим показником він став другим після Кріштіану Роналду, який досяг цієї позначки раніше в цьому сезоні. При цьому головний тренер «Челсі» Антоніо Конте визнав, що Мессі - не просто топ-гравець, а супертоп-гравець. "Але у мене немає жалю. Я дуже пишаюся своїми футболістами", - заявив тренер.
Політика Савченко вирушила на допит в СБУ: Мене не треба брати на "слабо" Народний депутат Надія Савченко вирушила на допит до Служби безпеки України. Про це заявила народний депутат України Надія Савченко на брифінгу в Києві, передав кореспондент АСН. "Мене не треба брати на "слабо". Я - те справжнє, що залишилося в українській політиці. Я прибула на допит", - заявила політик. За її словами, ще після прибуття в Київ з російської в'язниці вона попереджала, що, можливо, їй доведеться те ж саме пережити і в Україні. "Я говорила: не треба дарувати мені квітів, ви, можливо, ще будете кидати в мене каміння", - підкреслила нардеп. При цьому Савченко додала, що її найсильніша зброя - правда, нею вона і має намір захищатися від загрузлої в злочинах і корупції влади. Також вона повідомила, що має намір брати Володимира Рубана на поруки, оскільки, на відміну від влади, "своїх не кидає". Нагадаємо, якщо народний депутат Надія Савченко не з'явиться 15 березня на допит в СБУ, Генеральна прокуратура готова буде подавати в Раду подання на зняття з неї недоторканності, затримання і арешт. Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко.
Політика Савченко запевнила, що три останні дні була в Європарламенті, а в РФ їздила тільки на суд Народний депутат Надія Савченко запевнила, що останні три дні була в Європарламенті, а в Росію їздила тільки на суд до незаконно утримуваних там українців. Про це заявила народний депутат України Надія Савченко на брифінгу в Києві, передав кореспондент АСН "Хочу зазначити, що ці три дні я перебувала в Європі, а саме у Страсбурзі. Не в Раді Європи, не в ПАРЄ, а саме в Європарламенті. Є така структура", - заявила політик. За її словами, поїздку вона використовувала для зустрічей щодо питань звільнення українців, незаконно утримуваних в РФ. На її думку, з'явилася велика надія на те, що в період після виборів і перед ЧС з футболу в Росії будуть звільнені всі в'язні Кремля і полонені "Л/ДНР". Також вона відповіла на звинувачення в зв'язках з Кремлем. "Я не їздила в Росію, крім того разу, коли їздила до Карпюка та Клиха на суд. Перший раз я була в Росії не по своїй волі і була там два роки", - запевнила нардеп. При цьому Савченко додала, що не знайома з "кумом Путіна" Віктором Медведчуком, але вдячна йому за допомогу у звільненні незаконно утримуваних Росією українців. Нагадаємо, якщо народний депутат Надія Савченко не з'явиться 15 березня на допит в СБУ, Генеральна прокуратура готова буде подавати в Раду подання на зняття з неї недоторканності, затримання і арешт. Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко.
Суспільство оформление ленты  Де на вихідних в Україні похолодає до -16 17-19 березня в Україні очікуються снігопади і хуртовини, повідомили в Укргідрометцентрі. Сильні морози обійдуть стороною тільки південь країни, в той же час на сході України похолодання буде не таким різким - до 2-7 градусів морозу.  "17 березня в північній половині України сильний сніг (в центральних і Харківській областях з дощем), хуртовини, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. 18 березня в більшості західних, центральних і Одеській областях сильні снігопади, хуртовини, в південно-східній частині сильний мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу (в Запорізькій, Донецькій, Луганській областях сильний дощ) ", - йдеться в повідомленні Укргідрометцентру. У той же час у неділю в Україні стане ще холодніше. 19 березня сильний сніг та хуртовини чекають на сході країни, в Полтавській, Дніпропетровській, вночі в Кіровоградській, Одеській, Миколаївській, Херсонській областях. У західних і центральних областях країни температура повітря опуститься ще на 2-3 градуси. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що майбутня весна буде неспокійною, з коливаннями температур і тільки в кінці квітня по-справжньому потеплішає. Народний синоптик Леонід Горбаль спрогнозував погоду на всі місяці весни.
Кримінал У Київраді депутати зірвали засідання У Київраді депутати зірвали пленарне засідання, повідомляє кореспондент АСН. Під час засідання, яке почалося о 10:00, депутати від фракції "Свобода" заблокували трибуну з вимогою знайти і покарати винних у побитті депутатів від їхньої фракції. Незважаючи на спроби мера Києва Віталія Кличка продовжити засідання згідно з регламентом, депутати йому це зробити не дали. У зв'язку з неможливістю нормального ведення пленарного засідання, було оголошено перерву. Про продовження засідання буде повідомлено додатково. Сьогодні вранці біля КМДА відбулася акція киян і активістів столиці з вимогою до влади припинити хаотичну забудову Києва, припинити прийняття злочинних ДПТ, притягти до відповідальності винних у незаконних діях представників комунальних підприємств, звільнити начальника КП «Благоустрій» та главу Департаменту міського благоустрою. Приводом для акції стало жорстоке побиття киян 9 березня на черговому спірному будівництві в історичній частині столиці народного депутата України Юрія Левченка. Він отримав важкі травми голови і перелом носа зі зміщенням.
Кримінал Надію Савченко виключили з комітету нацбезпеки Верховна Рада голосуванням 15 березня виключила позафракційного нардепа Надію Савченко з комітету національної безпеки і оборони. За рішення проголосувало 261 депутатів, передає кореспондент АСН. Перед цим депутат Андрій Тетерук нагадав, що вимагав зробити це ще з 2016 року: "Ми мали справу з послідовною ідеологічною підтримкою нею тез Кремля. Єдине, що вона просила від себе - не дати їй скурвитися... Не соромно робити помилки, соромно не виправляти їх наслідки", - зазначив Тетерук. Нагадаємо, сама Савченко сьогодні заявила, що злочини на Майдані не будуть розкриті, оскільки генеральний прокурор Юрій Луценко привозив зброю протестувальникам, а спікер Верховної Ради Андрій Парубій - снайперів. Також вона повідомила, що вирушає на допит у СБУ. Також сьогодні генпрокурор Луценко вніс подання на зняття недоторканності з Савченко. Народний депутат планувала терористичний акт у парламенті, заявив Луценко, виступаючи з трибуни парламенту. Голосування з цього питання відбудеться через тиждень.
Події оформление ленты  Золота лихоманка в Якутії: місцеві жителі шукають злитки, що випали з літака Жителі Якутська кинулися на пошуки золотих і платинових злитків, що розсипалися з літака. На борту Ан-12 знаходилося близько 9,3 тонни дорогоцінного металу в 20-кілограмових злитках. Вантаж розсипався не тільки на злітно-посадковій смузі аеропорту, але і по шляху до селища Маган недалеко від авторинку, що за 24 кілометрів від столиці Якутії. Очевидці зняли на відео, як місцеві жителі прочісують околиці в пошуках злитків. Примітно, що люди не припиняють пошуки навіть після інформації про те, що зараз усі бруски зібрали представники поліції і вантажовласники. За інформацією СК РФ, літак Ан-12 виконував рейс за маршрутом «Якутськ - Красноярськ - рудник «Купол». Коли борт набирав висоту, через зсув вантажу ушкодилася стулка вантажного люка. Розсипане багатство належить Чукотській гірничо-геологічній компанії.
Дозвілля Супержінка. 5 знаків Зодіаку, які володіють величезною енергією Залізні дами. Вони і прекрасні начальники і виконавці, дружини і матері. З такими не страшні ніякі життєві випробування. У той же час це Жінки - з великої літери, вони красиві, сексуальні і вміють прекрасно не тільки вести бізнес, а й домашнє господарство, пишут Flytothesky. Так хто ж ці дивовижні 5 знаків Зодіаку? 1. Козероги. Жінки-Козероги вміють чекати. Вони можуть довго будувати плани, визначатися з метою, а потім повільно, але впевнено йдуть до неї. І це не дивлячись на всі проблеми і труднощі, які зустрічаються їм на шляху. Козероги не хочуть отримати швидкі результати за всяку ціну. Вони ретельно продумують кожен крок, аналізують можливі ризики. І це, врешті-решт, призводить їх до перемоги. 2. Овни. Жінки-Овни дуже відважні, уперті і амбітні. Заради власного благополуччя вони готові піти на багато що. Овнам важливо стати першими в будь-якій сфері. Пристрасть до змагань закладена в них від природи. Поки інші нерішуче топчуться на місці, жінки-Овни вже святкують перемогу. 3. Леви. Жінки-Леви люблять бути в центрі подій. Вони поєднують в собі чарівність і амбітність. Вони не бояться відповідальності, прагнуть взяти на себе керівництво процесом. Такі начальники отримують заслужену повагу колег. Всі Леви обожнюють похвалу, вітають також і лестощі. Люди цього знаку Зодіаку не пробачать того, хто кривдить слабкого і беззбройного. 4. Скорпіони. У них багато енергії, яка допомагає їм досягати поставлених цілей. Вони обожнюють першість і високі результати. Намагаються тримати свої плани в секреті до останнього. Жінки-Скорпіони часто знають те, що невідомо більшості. Вони відрізняються високою стресостійкістю. Для них характерна чутливість і вразливість, але ви ніколи не побачите їхню слабкість. Всі переживання такі люди використовують як поштовх для досягнення мети. 5. Водолії. Вчинки і думки Водоліїв відрізняються від загальноприйнятих. Навіть одягаються вони незвично для свого оточення і часу. Вони насправді унікальні люди, які відмовляються бути схожими на інших. При цьому жінки-Водолії знають, як знайти спільну мову з оточуючими, можуть виконувати рутинну роботу для досягнення мети. Допомагає їм у цьому впертість і винахідливість. Источник.
Події оформление ленты  Подвійне вбивство у Павлограді: лікарі врятували поранену вагітну Лікарям вдалося врятувати поранену ножем вагітну жінку з Павлограда, а також - її ще не народженого малюка. Постраждала втратила багато крові, повідомляють РІА Новости. У неї колоті і різані рани лівої скроні, вушної раковини, завушної частини голови, обох передпліч і лівого плеча. Різанина сталася в Павлограді в ніч з 10 на 11 березня в Павлограді. Неповнолітній сусідський парубок заліз у будинок через вікно і вбив чоловіка жінки і її 4-річного сина. Вікторія Кригіна перебуває на 33-му тижні вагітності. Сьогодні вже з упевненістю можна сказати, що життю жінки, як і її ще не народженої дитини, нічого не загрожує. "Я вижила тільки завдяки думкам про мою ще не народжену дитину. Повинна не тільки народити її здоровою, а й виховати, зробити щасливою. Це мій обов'язок перед пам'яттю моїх рідних людей - синочка і чоловіка, які загинули від рук нападника", - сказала жінка.
Політика оформление ленты  Гонтарева дуже схудла і змінила імідж Верховна Рада України за поданням Президента України починає розгляд питання звільнення з посади голови Національного банку Валерії Гонтаревої. Валерія Гонтарева, і її поки що заступник, а далі - можливо, новий голова НБУ сидять в урядовій ложі. Гонтарева зачитує звіт про свою діяльність. За час відсутності в інформаційному полі Валерія Гонтарева значно змінила свій імідж. Вона дуже схудла, ще більш коротко обстригла волосся і почала носити окуляри. Фото виклав у соцмережу відомий фотограф Ян Доброносов. Раніше АСН розповідала, що голова Національного банку України Валерія Гонтарева витратила 372,546 тис. грн на лікування в клініці в Індії. Ці дані вона внесла до Єдиного державного реєстру декларацій. 27 лютого Гонтарева витратила 372,5 тис. грн на лікування в Hospital Kalari Kovilakom в місті Палгхат на півдні Індії. На сайті медустанови зазначено, що там пропонують аюрведичні процедури, очищення й омолодження, управління вагою і антистрес-програму.
Політика Росія висилає британських дипломатів Росія розробляє заходи у відповідь на дії Британії У відповідь на рішення Великої Британії вислати з країни російських дипломатів. Швидше за все буде прийнято рішення про видворення представників дипломатичний установ Британії. Таке заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. Поки він не назвав точних термінів і кількість висланих співробітників британської дипмісії. Також офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Росія сподівалася розпочати діалог з Лондоном у "справі Скрипаля", проте на всі запити отримала "нічого не значущі відписки". Також вона повідомила, що Москва розробляє і вживатиме заходів найближчим часом. А прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков сказав, що відповідь Москви на висилку з Великої Британії 23 російських дипломатів не змусить себе чекати. Нагадаємо, прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей зажадала вислати 23 російських дипломатів з країни після звинувачень на адресу Росії у причетності до отруєння екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля. 4 березня Скрипаля та його доньку Юлію знайшли в несвідомому стані в місті Солсбері. Їх отруїли нервово-паралітичною речовиною "Новачок". 14 березня в Нью-Йорку пройшло екстрене засідання Ради безпеки ООН, яке ініціювала Велика Британія через отруєння екс-шпигуна ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. В рамках засідання постпред США при ООН Ніккі Гейлі заявила, що відповідальність за отруєння Сергія Скрипаля несе Росія.
Суспільство Топ-10 речей, які чоловіки ненавидять у жінках Жінки - звичайно, улюблений об'єкт для обожнювання у чоловіків. Але є кілька пунктиків, які чоловіки просто ненавидять. Звичайно, ідеал - це так нудно! Але краще намагатися вносити родзинку у ваші стосунки більш приємним способом, ніж постійно викликаючи роздратування у коханого. Ось топ-10 тем, які чоловіки ненавидять у жінках, позбувшись яких ви станете мрією будь-якого чоловіка. Підозрілість Більшість чоловіків сердяться через маніакальну підозрілість жінок. Не довіряючи чоловікові, дівчина в першу чергу принижує себе. Постійні ревнощі, істерики, перевірки смсок і телефонних номерів підштовхують чоловіка шукати ту, яка в ньому не сумнівається. Якщо будь-якій людині сказати, що «я в тебе вірю і ти кращий!», то позитивний ефект буде приголомшливим. Балакучість Жінки - істоти емоційні, тому будь-яку ситуацію в своєму житті готові обговорювати годинами. Чоловіків це дуже дратує. Вони вважають за краще говорити чітко і по суті. Зрештою, жінкам краще використовувати для цієї мети подругу. Ниття Постійно незадоволена жінка рано чи пізно «дістане» чоловіка своєю поведінкою. Так, спочатку він намагатиметься жаліти вас, вмовляти і заспокоювати, але в підсумку йому це набридне. Ви ж не дитина, тому намагайтеся тримати себе в руках. Якщо ви не можете без цього обійтися, приготуйтеся до найсумніших наслідків. Непунктуальність Чоловіки дійсно люблять пунктуальність. Хоча вони і розуміють, що жінка спізнюється через те, що наводить красу, але чекати не люблять. Тому якщо хочете бачити улюбленого в гарному настрої, починайте заздалегідь! Ваша мама Одвічна тема для суперечок між партнерами. На думку чоловіків, у жінки може бути тільки одна сім'я - ви, він і ваші діти. І саме інтереси своєї сім'ї ви повинні відстоювати в першу чергу. Звичайно, не потрібно зовсім забувати про своїх родичів. Але необхідно провести чітку грань між ними і вашої власною сім'єю. Домінування Чоловіків зі зрозумілих причин неймовірно обурює, коли жінка намагається всіма способами зробити з нього підкаблучника. Чоловіка треба вміти відпускати, а не тримати його завжди з собою. Не варто замінювати йому маму.  Перекладання відповідальності Перекладати всю відповідальність за сімейне щастя на чоловіка - поширена помилка. Дівчина володіє більш розвиненою інтуїцією і емоційністю. Хіба родина не будується двома особами? Постійне очікування вираження почуттів Жінки люблять вухами. Їм постійно хочеться чути від коханого визнання в любові, запевнення, що вона найкраща і найкрасивіша. «Невже це так складно хоча б іноді говорити слова любові?» - дивується жінки. Велика рідкість, коли людина говорить слова ласки і ніжності своїй половинці постійно і протягом довгого часу. Серйозна помилка - постійно вимагати для себе компліментів і ще більша помилка влаштовувати скандали, коли це відбувається рідко. Чоловіки вважають це «сюсюканням» і не бачать сенсу в постійних розмовах на цю тему. Невміння ухвалювати рішення Так, ухвалювати рішення - це чоловіча прерогатива. Однак постійна слабкість жінки навіть у побутових питаннях може викликати у чоловіка роздратування. Якщо ви не можете визначитися яку сукню вибрати, що ви тоді взагалі можете? Відмова від сексу Ваш «головний біль» у момент, коли він хоче близькості, - ще один привід для сварки і образ на вас. Тут, без коментарів! Источник.
Політика Міністр оборони Великої Британії порадив Росії відійти і заткнутися Росії необхідно «відійти і заткнутися», оскільки напруженість між Лондоном і Москвою продовжує зростати. Про це заявив міністр оборони Великобританії Гевін Вільямсон під час прес-конференції, передає Sky News. «Дії Росії в Солсбері абсолютно обурливі і неприпустимі. Ми вжили відповідних заходів, і, по суті, Росія повинна піти і заткнутися», - оголосив він. Вільямсон не виключив, що справа може дійти і до холодної війни. Так британський чиновник відреагував на плани російського уряду вислати британських дипломатів. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що Росія розробляє заходи у відповідь на дії Британії. Швидше за все буде прийнято рішення про видворення представників дипломатичний установ Британії. Таке заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. Поки він не назвав точних термінів і кількість висланих співробітників британської дипмісії.
Економіка Скандальна поправка до Податкового кодексу веде до зростання тіньового ринку сої та ріпаку Скандальна поправка до Податкового кодексу щодо скасування відшкодування ПДВ при експорті сої і ріпаку веде до зростання тіньового ринку цих культур в Україні. Таку думку висловив заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради Михайло Соколов на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "По соняшнику у нас щороку "з Космосу" десантується приблизно 2,5 млн т, тому що ми вмудряємося зробити олії і спожити її більше, ніж з того врожаю, який у нас є. Цей захід веде до того, що тіньовий ринок сої збільшиться", - зазначив експерт. За його словами, в даний час все більше фермерів вважають за краще продавати вирощені рапс і сою на чорному ринку, отримуючи за це готівкою в доларах і не сплачуючи податки. Так само ситуація в країні складається і по сої і рапсу, за якими скасували відшкодування ПДВ, в результаті чого ціна культур на легальному ринку стала нижче, ніж на "чорному". "Скажіть, де ці божевільні фермери, які, виростивши сою, продаватимуть її легально? Навіщо?" - підкреслив експерт. При цьому він додав, що подібна ситуація на ринку вигідна тільки одному гравцеві - компанії "Кернел", яку в парламенті представляє впливовий депутат, співголова депутатської групи "Відродження" Віталій Хомутинник. Нагадаємо, сьогодні, 15 березня, по всій Україні аграрії блокують головні автомагістралі країни, вимагаючи зміни податкової політики в сфері АПК. На радикальний крок аграріїв підштовхнула відміна відшкодування ПДВ при експорті сої та ріпаку, що, на їхню думку, було зроблено на догоду агрохолдингам.
Кримінал оформление ленты  У всі тяжкі: Савченко закликала українців до держперевороту Народний депутат Надія Савченко після допиту в СБУ вийшла до журналістів і закликала українців і військових повалити "злочинну владу Порошенка", передає кореспондент АСН. "Військовий переворот в Україні - це досить очікувана і правильна подія. Якщо ви зараз не відстоїте право на своє життя, на свою волю, то ви будете жити гірше, ніж у терористичному тоталітарному режимі Росії", - сказала Савченко. Вона додала, що командування української армії "грає на руку Росії, але багато військових розуміють, що відбувається". Вона звинуватила українську владу "у злочинах проти народу". Нагадаємо, раніше Савченко заявила, що злочини на Майдані не будуть розкриті, оскільки генеральний прокурор Юрій Луценко привозив зброю протестувальникам, а спікер Верховної Ради Андрій Парубій - снайперів.  Сьогодні ж Луценко вніс в Раду подання про зняття недоторканності з Надії Савченко.
Політика Рада звільнила Гонтареву з посади голови НБУ Верховна Рада в четвер, 15 березня, звільнила Валерію Гонтареву, яка з травня 2017 року перебуває у відпустці, з посади голови Національного банку України. За звільнення Гонтаревої проголосували 342 народних депутата. Верховна Рада звільнила Валерію Гонтареву з посади голови Національного банку України. За прийняття відповідного проекту постанови №7500 проголосували 342 депутати при мінімально необхідних 226, передає кореспондент АСН. Перед голосуванням чиновниця відзвітувала про результати своєї роботи. В цілому вона заявила, що задоволена ними. "Усі реформи, яких негайно вимагала українська економіка і банківський сектор, були зроблені, я вважала свою місію повністю виконаною і подала президенту офіційну заяву про відставку за власним бажанням", - заявила Гонтарєва. Серед свої головних досягнень Гонтарева назвала забезпечення макрофінансової стабільності, перехід на гнучкий валютний курс і почала нової монетарної політики інфляційного таргетування. Вона написала заяву про звільнення ще навесні минулого року і пішла в затяжну оплачувану, а потім неоплачувану відпустку, з якої так і не повернулася в Нацбанк.
Кримінал оформление ленты  Крисін не з'явився на судове засідання. Активісти обурені Підозрюваний в організації вбивств учасників Революції Гідності, а також - журналіста В'ячеслава Веремія, Юрій Крисін не прийшов на підготовче засідання Деснянського райсуду Києва, передає кореспондент АСН з-під залу суду. Його захисник Євген Солодко, пояснюючи причини неявки Юрія Крисіна, зазначив, що той не з'явився, оскільки остерігається за своє життя. Також адвокат каже, що не отримав від прокурора обвинувальний акт. У свою чергу сторона обвинувачення заявила, що це не так, що він надіслав електронною поштою акт. У той же час під судом близько 50-ти молодих людей з "Національної дружини" вимагають покарання для вбивць майданівців.  Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що активісти знайшли Юрія Крисіна в дитячому відділенні Інституту серця, розташованому на лівому березі Києва. Той заявив, що обстежує своє здоров'я, проте активісти вважають, що таким чином Крисін ховається від правосуддя.
Події Нікіта Міхалков дуже сильно вдарився головою Внесений до списку нев'їзних до України російський режисер Нікіта Міхалков потрапив до лікарні в Нижньому Новгороді. Про це повідомляє агентство міських новин «Москва». «Дійсно, він послизнувся і впав. Було прийнято рішення провести медичне обстеження», - заявили в прес-службі режисера. Там відзначили, що серйозних пошкоджень не виявлено, і Михалков вирішив продовжити робочу поїздку і взяти участь у всіх запланованих зустрічах. «Так, я впав, дуже слизько було, коли виходили з машини. Нормально, як бачите. Мені просто зробили перев'язку, заклеїли, зробили МРТ, щоб не було гематом, тому що я сильно вдарився головою », - сказав пізніше сам Міхалков. Нагадаємо, 12 березня в Москві після тривалої хвороби помер режисер, актор, художній керівник МХТ імені Чехова Олег Табаков. Артистові було 82 роки. Табаков потрапив до лікарні ще 27 листопада 2017 року. Як виявилося пізніше, Олег Табаков нічого не заповів своїм дітям. Як виявилося, старший син ще кілька років тому покинув батька, серйозно з ним посварившись.
Кримінал Ватажок "тітушок" Крисін хоче закритого суду Юрій Крисін подав клопотання до суду про проведення закритого судового процесу, а також про забезпечення йому безпеки шляхом надання особистої охорони і охорони його майна. Відповідні клопотання від Крисіна 14 березня надійшли до Дарницького райсуду Києва, де розглядається справа про вбивство "майданівців". Перше клопотання - про розгляд судової справи в закритому засіданні. Крисін обґрунтовує це тим, що йому погрожують невідомі молоді люди, які в лікарні облили його зеленкою і приїжджали до його дому з погрозами. Друге клопотання - про забезпечення заходів безпеки, які, на його думку, полягають в закритому суд засіданні і виділення йому охорони.Третє клопотання - щоб суд дозволив йому брати участь у засіданні через відеоконференцію, оскільки йому погрожують кілька громадських організацій - "Автомайдан", "с14" і "Нацдружина". У той же час сторона звинувачення заявила, що захист не надав ніяких документів про те, чому сьогодні Крисін не прийшов до суду. А без нього його клопотання не можна розглядати. Адвокати Крисіна запевняють, що вони найняли приватних детективів, які, нібито встановили, що Крисіна хочуть вбити.
Здоров`я Найбільш грубі помилки, які ти робиш під час орального сексу Оральні пестощі давно перестали бути предметом засудження ханжів і екзотичним подарунком для чоловіка: сотні статей в інтернеті про нові техніки, тисячі обговорень, мільйони порад для жінок, як доставити чоловікові задоволення. Але для багатьох жінок цей вид інтимної ласки залишається розчаруванням. Бо деякі помічають - партнер не особливо задоволений після таких ласк. Що ж не так? Відповідають сексологи, пише Ukr.Media. 1. Не подобається - не роби Обидва партнери повинні отримувати задоволення від сексу. Це, мабуть, єдине надійне правило, якого треба дотримуватися завжди. Якщо тобі не хочеться брати його член до рота - це твоє право і твій вибір. Не буває ніяких «всі це роблять» або «зроби мені подарунок». Подарунок теж повинен бути радістю для обох партнерів. 2. Намагаєшся зробити «глибокий мінет» Ніхто не може його зробити. Скажемо більше: це абсолютно не потрібно. У члена немає вбудованого мірила, і йому байдуже, наскільки глибоко у твоєму роті він перебуває. Всі історії про те, як якась твоя подруга використовувала лідокаїн, щоб зробити йому «глибоку глотку», - казки. 3. Завжди робиш це на колінах Так завжди роблять у фільмах. Порноактриси штовхають партнера в крісло, розсовують його коліна і повільно опускаються між ними, схиливши голову. По-перше, це незручно: і для твоїх колін, і для твоєї шиї. По-друге, ти швидко втомишся, і мінет перестане бути в радість. Найпростіше вам обом бути в ліжку, а тобі трохи сповзти вниз. Це хоч зручніше. 4. Пускають у хід зуби У цих питаннях чоловіки непохитні - не буває «трішки кусь-кусь», їм абсолютно точно не подобається, коли щось гостре впивається в їхній член. З іншого боку, якщо ти злегка доторкнулася до нього, трагедії теж робити з цього не треба. 5. Не підключає руки Тобі зовсім не обов'язково весь час робити це ротом. Насправді, якщо ти втомилася, то спокійно можеш залишити в роті тільки голівку, а іншу роботу робити руками. Пограй з мошонкою, в загальному - поторкай все, куди дістанеш. 6. Знову і знову намагаєшся зробити це в позі 69 Ця поза - якийсь «священний грааль» сексу. Всі про неї чули, кожна жінка хоче її спробувати, але ніхто не впевнений, навіщо це потрібно. Ця поза ефектно виглядає на екрані, але в житті вона зручна лише одиницям. Якщо ти будеш зверху, будь готова до того, що процес перетвориться на гру "упіймай вишеньку". І чоловікові набридне і сама не отримаєш задоволення. 7. Ковтаєш, навіть якщо не хочеш Дуже делікатний момент, це правда. Повторимо: якщо тобі не подобається, ти не повинна цього робити. Ковтання сперми - більше психологічний і естетичний момент для чоловіка. Якщо тобі не подобається смак, у тебе є варіанти: наприклад, ти можеш тримати під рукою серветку, щоб непомітно сплюнути після того, як він скінчив. Або вгадати момент і дати йому закінчити на груди або обличчя. Звичайно, не варто відразу бігти в ванну, щоб сплюнути сперму, це дійсно може здатися образливим. До речі, смак його сперми прямо залежить від того, що він їсть. Якщо він перед цим, наприклад, випив алкоголь або з'їв часник, сперма на смак буде гіркою. А от фрукти здатні в буквальному значенні слова «підсолодити пілюлю». 8. Забуваєш про себе Зрештою, йому буде набагато приємніше, якщо ти теж будеш отримувати задоволення. Так, навряд чи ти досягнеш оргазму, працюючи язиком. Підключай руки! Мастурбація під час мінету - чудовий спосіб провести час. 9. Не розраховуєте силу Не треба стискати його так, ніби ти збираєшся задушити удава. Те ж стосується і гри з яєчками: це одне з найбільш чутливих місць на тілі чоловіка, тому не думай кусати їх, принаймні - поки він не попросить. 10. Занадто сухо Хлопці влаштовані інакше, ніж ми, і у них майже не виробляється природного мастила, тому не пожалій слини. Якщо підключаєш руки, краще додати на долоні трохи лубриканта.
Економіка Ледве нашкребли: Рада призначила нового голову Нацбанку У четвер, 15 березня, Верховна Рада під час засідання призначила в.о. голови Національного банку України Якова Смолія головою регулятора. Таку постанову - №7501 - підтримали 247 народних депутатів. Зауважимо, цього ледь вистачило для прийняття позитивного рішення - необхідний мінімум - 226 голосів депутатів, передає АСН. Раніше кілька фракцій - Радикальної партії і Опоблоку, зокрема, заявляли, що підтримувати кандидатуру Якова Смолія не будуть. Все тому, що Яків Смолій раніше висловлював підтримку політику Валерії Гонтаревої. Якову Смолію 57 років і до призначення головою Нацбанку він виконував обов'язки голови НБУ з 11 травня 2017 року, з жовтня 2016 року працював першим заступником колишнього керівника регулятора Валерії Гонтаревої, а з квітня 2014 року - її заступником. До роботи в Нацбанку він обіймав посаду директора з питань банківського бізнесу суспільства "Престиж-груп" з 2006 року. Смолій за фахом математик і навчався у Львівському державному університеті ім. І. Франка.
Економіка Скасування відшкодування ПДВ щодо сої і рапсу порушує норми ЄС і СОТ Скасування відшкодування податку на додану вартість (ПДВ) при експорті сої і ріпаку порушує зобов'язання України перед Світовою організацією торгівлі (СОТ) і угода про асоціацію з Євросоюзом, однак в уряді цього нібито не помічають. Таку думку висловив заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради Михайло Соколов на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Ми отримали проекти висновків Мінекономіки, Мінфіну і були в шоці. Наприклад, Мінекономіки примудрилося написати, що скасування відшкодування ПДВ не є порушенням наших зобов'язань, взятих перед СОТ, хоча є пряма стаття, яка говорить, що ми не маємо права вводити ніякі заходи обмеження, за винятком критичного дефіциту продукту, чого немає", - зазначив експерт. За його словами, таким чином уряд розглядає і норму угоди про асоціацію з ЄС, яка забороняє введення мит і заходів, еквівалентних їм (а відміна відшкодування ПДВ по олійних культурах якраз і є еквівалентом мита). При цьому він додав, що невідповідність поправки нормам угоди з ЄС ще місяць тому зауважив президент Петро Порошенко, про що і повідомив до Верховної Ради. Однак і це зауваження чиновники залишили без відповіді. Нагадаємо, сьогодні, 15 березня, по всій Україні аграрії блокують головні автомагістралі країни, вимагаючи зміни податкової політики в сфері АПК. На радикальний крок аграріїв підштовхнула відміна відшкодування ПДВ при експорті сої та ріпаку, що, на їхню думку, було зроблено на догоду агрохолдингам.
Кримінал Савченко переплутала Парубія з Пашинським Народний депутат Надія Савченко заявляє, що в своєму попередньому заяві переплутала спікера парламенту Андрія Парубія з нардепом Сергієм Пашинським. Про це вона сказала в кулуарах Верховної Ради після допиту в СБУ, передає АСН. "Якщо я сказала Парубій, тоді прошу вибачення. Публічно приношу вибачення Парубію. Не пам'ятаю, що я сказала точно. Якщо я сказала прізвище Парубій, то мала на увазі Пашинський", - сказала Савченко. Сьогодні Верховна Рада виключила позафракційного нардепа Надію Савченко з комітету національної безпеки і оборони. За рішення проголосував 261 депутат. Савченко ж, по завершенню допиту в управління СБУ в Києві, заявила про незаконність свого виключення з комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони. Сьогодні генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що народний депутат України Надія Савченко планувала терористичний акт у парламенті. "У слідства є незаперечні докази того, що Надія Савченко, народний депутат України, особисто планувала, особисто вербувала, особисто давала вказівки, як провести терористичний акт", - заявив Луценко.
Економіка оформление ленты  Запаси газу в Британії - на мінімумі. А попереду похолодання і конфлікт із Путіним Похолодання, яке очікується в Британії і частині Європи наступного тижня, ставлять країну в дуже вразливе становище перед "Газпромом" у світлі скандалу, пов'язаного з отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля, пише Dailymail. Британські аналітики говорять, що Росія може виявитися єдиним варіантом для європейських країн, запаси газу у яких вже на рекордно низькому рівні. Вони побоюються зростаючої залежності від імпорту. "Попит на газ знову підніметься з кінця тижня по всій Північно-Західній Європі", - йдеться в доповіді. Лише невелика частина британського газу йде з Росії безпосередньо. Але багато магістральних трубопроводів Європи починаються саме в Росії. Велика Британія купує 44% свого газу з Європи та Норвегії. У свою чергу, Європа імпортує близько 35 відсотків газу з Росії.
Кримінал оформление ленты  Савченко-камікадзе прийшла у Раду з кількома гранатами і "стволом" Народний депутат Надія Савченко прийшла до Верховної Ради з декількома гранатами і зброєю в сумці. "Так, вона заходила до сесійної зали зі зброєю. В сумці у неї було кілька гранат і ствол". Про це LB.ua розповіли кілька депутатів у фракції "Народний фронт". "Так, вона заходила до сесійної зали зі зброєю. В сумці у неї було кілька гранат і ствол. Коли наші це зрозуміли, її вивели із зали", - сказав один зі співрозмовників, не уточнивши про подальшу долю зброї. "Фронтовик" Андрій Левус також підтвердив, що виводив Савченко із сесійної зали. Однак не підтвердив і не спростував факт наявності у неї зброї. Сьогодні генпрокурор Юрій Луценко вніс подання на зняття з Савченко недоторканності. За його словами, вона планувала в Раді підірвати міністрів і перестріляти депутатів. Сама ж Савченко після допиту в СБУ вийшла до журналістів і закликала українців і військових повалити "злочинну владу Порошенка". "Військовий переворот в Україні - це досить очікувана і правильна подія. Якщо ви зараз не відстоїте право на своє життя, на свою волю, то ви будете жити гірше, ніж у терористичному тоталітарному режимі Росії", - сказала Савченко.
Спорт оформление ленты  Ветерани українського футболу провели тренування з дітьми-переселенцями Учасники збірної ветеранів футболу України сьогодні на стадіоні імені Баннікова тренувалися з дітьми-переселенцями. Їхня зустріч відбулася в рамках проекту «Діти неоголошеної війни». «Зараз на полі відбувається чергова зустріч переможців зі своїми кумирами, - каже координатор проекту Анюта Славська. - У листопаді минулого року ми оголосили всеукраїнський конкурс, під час якого дітвора надсилала свої відеовізитки про те, ким вони хочуть бути, про що мріють, якою бачать нашу країну в майбутньому. І ось переможцям конкурсу, які хочуть стати футболістами, випала нагода зустрітися з нашими відомими гравцями - Анатолієм Дем'яненком, Віталієм Ревою, Владиславом Ващуком, Сергієм Нагірняком, Сергієм Поповим, Віталієм Косовським». Відбір проходив у Фейсбуці - і переміг той, чиї візитки набрали більше «лайків». Лідером став восьмирічний Назар, який три роки тому приїхав разом з батьками з Донецька. Також на тренуванні присутні двоє діток з дитячого будинку сімейного типу з Гостомеля - Ваня і Максим. «Мета проекту - підтримати таких дітей, бо багато хто з них через війну втратив свій дім, заново намагається знайти себе в суспільстві, і дорослі повинні їх підтримувати, вселяти віру, що у них може все вийти», - впевнена Славська. З дітьми вже провели зустрічі відомі актори, спортсмени, музиканти. Наприклад, олімпійський чемпіон Жан Беленюк запрошував дітей до себе на тренувальну базу, де на килимі показував основи греко-римської боротьби. Актриса Ольга Сумська водила дітей у театр, показувала, як він функціонує. Український дизайнер Анастасія Іванова розповідала, як стати дизайнером, дві дівчинки, які перемогли в конкурсі, - шили разом із нею маленькі сукні. «Дуже приємно, коли телефонують батьки і розповідають, що їхні діти займають в спортивних змаганнях перші місця, більше малюють або шиють», - каже координатор проекту «Діти неоголошеної війни». «Діти мають бути мотивовані, зайняті футболом, якщо хочуть займатися. Футбол допомагає знайти спільну мову між собою. Це така гра, де люди працюють у команді», - говорить Владислав Ващук.
Кримінал оформление ленты  Людожер з Одещини влаштував страшний "бенкет" у Горлівці Спійманий раніше в "ДНР", в Горлівці, людожер почав давати свідчення. Він родом з Одеської області, його звуть Дмитро Чернєв, передає сайт Одесса. Встановлено, що підозрюваний, його товариш із дівчиною протягом тривалого часу жили і систематично розпивали спиртні напої в одному з домоволодінь міста з різними людьми. Людоїд убив кількох таких товаришів по чарці під час п'яних розбірок. Під час обшуку в його будинку були виявлено останки чотирьох осіб. Також встановлено, що печінка одного з гостей була з'їдена після термічної обробки. Зловмисник розповів на камеру, що його першою жертвою стала жінка, яка звинуватила його в домаганні і побила. Він докладно описав, як і чим вбивав жінку. Інших людей, за його словами, він вбивав вже разом із приятелем. Так, подільник зарізав одного з товаришів по чарці, а затриманий розпоров живіт убитого. «Глянь, яка печінка, треба її вирізати... Чи зварити, чи посмажити. Два дні їли, ха-ха...» - посміхаючись, пригадав канібал.
Кримінал Наступного разу Крисіна приведуть до суду силою На наступне засідання суду 26 березня підозрюваного Юрія Крисіна приведуть силою. Таке рішення винесла суддя Дарницького райсуду Києва Любов Леонтюк, передає кореспондент АСН. Вона задовольнила клопотання прокурора Олексія Донського про застосування приводу до обвинуваченого Юрія Крисіна. Прокурор заявив, що Крисін отримав повістку на сьогоднішнє судове засідання, але ні він, ні його адвокати не надали довідок поважності причини його відсутності на засіданні. Крисін звинувачується за трьома епізодами кримінального провадження. Так у січні 2014 року біля станції метро «Петрівка» «тітушки» викрали Владислава Іваненка, вивезли на околицю Києва і катували. За другим епізодом справи Крисін підозрюється в тому, що він був організатором банд «тітушок», які полювали на "майданівців".
Дозвілля оформление ленты  Вагітна Лобода похвалилася новим величезним особняком у США Співачка Світлана Лобода вже переселилася в США, щоб народити там свою другу дитину. Про те, що зараз артистка знаходиться в Сполучених Штатах, вона розповіла в своєму stories в Instagram. Лобода виклала кілька коротких відео. На першому вона показала, як місцеві допомагали їй поміняти колесо, на другому виконавиця показала будинок, в якому зупинилася. Раніше Лобода підтвердила інформацію про свою вагітність. Це визнання Лобода зробила на музичній премії BraVo в Кремлі, в країні-агресорі Лободу визнали «співачкою року». Видання Super в своєму Instagram оприлюднило гонорари російських зірок на новорічні свята. У прайсі є прізвища опальних українок Світлани Лободи і Віри Брежнєвої. Так, Лобода заробляє на російських корпоративах від 4,9 млн рублів до 5,6 млн рублів (2,3 млн гривень - 2,6 млн гривень). Гонорар Брежнєвої не набагато менше.
Економіка Українські аграрії втратять 10 мільярдів гривень Щорічні втрати виробників олійних культур у результаті скасування відшкодування ПДВ при експорті технічних олійних культур - сої, ріпаку та соняшнику - складуть близько 10-12 млрд грн. Про це заявив народний депутат від фракції «Самопоміч», член Комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин Іван Мірошниченко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. «Виробник втратить на кожній тонні -  10 чи 13 млн т. В цілому по комплексу втрати будуть близько 10-12 млрд грн. І це щорічно, це не одноразово», - заявив депутат. За його словами, в результаті падіння світових цін на олійні культури фермерам все важче заробляти на виробництві сої, соняшнику або ріпаку. Сюди додаються подорожчання води для поливу, якого гостро потребують аграрії півдня країни. При цьому він додав, що правка №180 закону про внесення змін до Податкового кодексу України, яка передбачає скасування бюджетного відшкодування ПДВ при експорті технічних олійних культур, була прийнята незаконно - без розгляду комітетом і обговорення депутатами. Причому її не підтримали навіть транснаціональні переробні компанії. Також нардеп підкреслив, що підтримка переробним компаніям в Україні на сьогоднішній день дуже потрібна, оскільки для цієї галузі настали "важкі часи". Однак, на його думку, така підтримка не може здійснюватися за рахунок фермерів. Нагадаємо, сьогодні, 15 березня, по всій Україні аграрії блокують головні автомагістралі країни, вимагаючи зміни податкової політики в сфері АПК. На радикальний крок аграріїв підштовхнула відміна відшкодування ПДВ при експорті сої та ріпаку, що, на їхню думку, було зроблено на догоду агрохолдингам.
Суспільство Ніколи цього не робіть. 20 речей, які вбивають кохання Любов - це не те, що показують у кіно. Вона не складається з одних романтичних побачень і поцілунків під місяцем. Щасливі відносини - це праця, заснована на взаємній повазі і терпінні. Але гармонію легко зламати. Перш за все - неусвідомлено, діючи з  особистих, егоїстичних мотивів або піддавшись своїм страхам. Отже, перерахуємо 20 речей, які найчастіше руйнують стосунки. 1. Спроби змінити один одного Ідеальних людей не буває. Але не варто плутати звички і риси характеру. Є речі, які людина не в силах в собі змінити, скільки б ви їй не дорікали. Тому не плутайте розкидані по будинку шкарпетки (звичка) і втрачену вп'яте за сезон парасольку (неуважність - риса характеру). 2. Знайомство з батьками Добре, якщо ви знайомі з батьками другої половини (а вона/він - з вашими). Ще краще, коли вони дружать. На жаль, так буває не завжди. Зять може не подобатися потенційній тещі, а невістка не ​​імпонувати майбутній свекрусі, але це не повинно впливати на відносини всередині пари. Не допускайте неповаги до вашого вибору і не тягати кохану/коханого на сімейні обіди проти волі. Нічого, крім зіпсованого настрою, вони не обіцяють. 3. Мобільний телефон Дивно, як швидко гаджети перетворилися з помічників на розлучників. Замість того, щоб насолоджуватися спілкуванням з коханою/коханим, ми говоримо по телефону, пишемо SMS, сидимо в соцмережах. Зрозуміло, іноді бувають дійсно важливі справи, але, врешті-решт, немає нічого важливішого близької людини. 4. Публічні звинувачення і глузування Ніколи, чуєте, ніколи не з'ясовуйте відносини в громадських місцях. Ви бентежите не тільки свого партнера, а й оточуючих. Як би не кипіла кров, як би не хотілося розставити всі крапки над «i» тут і зараз, робіть це тільки лицем до лиця. 5. Сварки Розбіжності неминучі. Рано чи пізно будь-яка пара знаходить камені спотикання. Більш того, це нормально. Сварки - частина щасливих взаємин. Але за однієї умови. Не переходьте кордон. Не ображайте один одного, не ставте свою образу вище партнера і пам'ятайте, що немає конфлікту, який би не можна було вирішити шляхом компромісу. А головне - намагайтеся помиритися в той же день. 6. Мовчання Ніхто не може читати ваші думки. Навіть кохана людина. Є проблема ? Скажіть про це. Щось не подобається? Говоріть. Вираження емоцій, як позитивних, так і негативних - запорука психологічного здоров'я. 7. Пробачення Всі помиляються. І ви також. Вмійте пробачати коханих. Не тримайте в собі образи. Це не тільки врятує ваші стосунки, а й допоможе уникнути небажаного стресу. 8. Важливі розмови невчасно Обговорювати важливі питання потрібно у відповідній обстановці і в слушний час. Не варто заводити розмову, наприклад, про переїзд, після важкого трудового дня. Односкладові відповіді, безликі кивки - не ознака байдужості. Просто ваш партнер втомився, у нього немає сил на дискусію. Відкладіть бесіду на потім. 9. Фінанси Відносини припускають, що ви не тільки берете, але і віддаєте. Однак не варто при цьому розмінюватися на дрібниці, особливо у фінансових справах. Домовтеся про головне: як вести господарство, оплачувати рахунки, розподіляти бюджет. Але не допускайте фраз типу: «У вихідні йдемо в кіно, але платиш ти, бо я платив (а) минулого разу». 10. Перетворення мухи на слона Ніхто не досконалий. Він забув викинути сміття? Вона спалила вашу сорочку? Він купив не той йогурт? Вона не заплатила за Інтернет? Повірте, все це така дурість, що не варта навіть вашої уваги, не кажучи про емоції. Не роздувайте з іскри багаття великої сварки. Замість цього прогуляйтеся (заодно сміття викинете). Посмійтеся над діркою на сорочці, адже давно час купити нову. Спробуйте «не той» йогурт, може, цей смак ще краще? Запаліть свічки і проведіть романтичний вечір без Інтернету... 11. Шпигунство Кохання будується на довірі. Довіряйте своїй другій половинці. У другої половини може (і повинен) бути особистий простір. Поважайте його. Не читайте SMS-ки, не заглядають в електронну пошту, а не порпайтесь у кишенях. Все це ранить кохання і руйнує стосунки. 12. Ревнощі Деякі вважають, що ревнощі - ознака кохання, хтось - це егоїзм і неповага. Шекспір ​​взагалі називав ревнощі чудовиськом, яке саме себе зароджує. У будь-якому випадку від них страждають обидва: один мучиться підозрами, інший ображається недовірою. Як із цим боротися? Просто будьте чесні - не давайте і не шукайте приводів для ревнощів. 13. Зайві кілограми Ви помічали, що коли люди знаходять собі пару і у них все складається добре, вони починають набирати вагу? Гармонія і спокій у відносинах - це прекрасно. Але це не привід перестати стежити за собою. Хіба ви хочете, щоб партнер втратив до вас інтерес? Хіба кохана людина не гідна того, щоб пишатися вашою красою? 14. Порівняння Забудьте про своїх колишніх. Вони залишилися в минулому. У цьому є нова любов. І її легко зруйнувати, якщо порівнювати партнера з "ексами" 15. Разом 24 години на добу «Вони ідеальна пара - вони все роблять разом! . Кожен раз, коли чуєш подібні вигуки, саркастично посміхаєшся. Чи надовго вони разом? Людина психо-фізіологічно потребує самоти. Не прагніть до того, щоб кожну хвилину проводити з коханою людиною. Навпаки, чим менше часу на спілкування, тим це цінніше. 16. Брехня Брехня, як вода, здатна розмити фундамент будь-якого, навіть найбільш міцного союзу. Дотримуватися принципу лікаря Хауса - «всі брешуть» - можна, але тільки не в спілкуванні з коханою людиною. Говоріть чесно, якщо суп злегка недосолений або подарована сукня не сподобалося, і вчіться адекватно сприймати таку правду на свою адресу. 17. Самообман Іноді відносини руйнуються не тому, що ми брешемо партнеру, а тому, що мало чесні перед собою. Чи це той чоловік, з яким я хочу зустріти старість? Чи хочу я віддавати себе цим відносинам? Поки ви щиро не відповісте собі на ці запитання, ви не досягнете гармонії у відносинах. 18. Невпевненість у собі Чим нижча ваша самооцінка, тим більше незахищеним почувається ваш партнер. Не дозволяйте комплексам породжувати запитання: а ту людину я вибрав (ла)? Що він (вона) може мені дати, якщо не вірить в свої сили? Справедливо і зворотне - біжіть геть від того, хто самостверджується за ваш рахунок і змушує почуватися нікчемою. 19. Цілі Що буде далі? До чого призведуть ваші відносини? Ви повинні точно знати, чи збігаються ваші цілі з планами партнера. Можливо, він (вона) зовсім не налаштований (а) на шлюб у найближчому майбутньому, в той час, як ви мрієте про сім'ю. Не соромтеся поставити ці запитання і не бійтеся розривати безперспективні відносини. 20. Сприйняття кохання як даності Вважається, що люблять не за щось, люблять просто так. Все правильно. Але і в цієї «медалі» є зворотний бік - кохання не можна приймати як даність. Кохання - це подарунок долі. Будьте вдячні людині, яка поруч із вами. Источник. 
Кримінал Савченко каже, що вийшла із сесійної зали ВР сама Народний депутат Надія Савченко туманно відповіла на запитання, чи приносила вона гранати в сесійний зал. У той же час вона стверджує, що покинула сесійну залу Верховної Ради через закінчення робочого засідання і просто пішла покурити, але її ніхто не виводив, передає кореспондент АСН. "Я вийшла з залу, зараз знову повернулася для того, щоб розписатися, отримати зарплату, повернутися в зал. Все", - зазначила Савченко, відповідаючи на запитання, чому вона покинула сесійну залу. Також журналісти запитали Савченко, куди вона прямує, вона відповіла, що "на роботу". Раніше видання LB.ua розповіло, з посиланням на декількох депутатів у фракції "Народний фронт", що Савченко вивели із залу. "Так, вона заходила до сесійної зали зі зброєю. В сумці у неї було кілька гранат і ствол. Коли наші це зрозуміли, її вивели із залу", - сказав один зі співрозмовників, не уточнивши, проте, про подальшу долю зброї. Раніше сьогодні генпрокурор Юрій Луценко вніс до парламенту подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Савченко. Її підозрюють у підготовці терактів у сесійній залі Верховної Ради.
Кримінал оформление ленты  У Запоріжжі орудує жорстокий шкуродер (+18) Запорожці стурбовані тим, що в Комунарському мікрорайоні міста орудує жорстокий шкуродер. Так нещодавно тут знайшли близько двадцяти трупів котів. Тварини були явно вбиті. І небайдужі захисники тварин підняли паніку в мережі, бо офіційні органи ніяк не реагують на моторошний випадок. У селі Львівка в Черкаській області чоловік  уже близько 10 років відловлює і з'їдає собак. Його сусіди та інші жителі знають про жорстоке поводження з тваринами, але нічого не роблять. Про це розповідається в програмі "Говорить Україна", на телеканалі Україна. Також у Києві захисники тварин 14 серпня провели пікет просто в кабінеті начальника Шевченківського управління Національної поліції столиці Германа Євдокимова. Вони зажадали передачі до суду кримінальних справ проти знаменитих вбивць собак (догхантерів): Олексія Святогора, Ірини Кременовської і Олега Руденка, які знищили понад 2500 тварин.
Економіка Держава роздуває ціни на добрива Бездумна політика Української держави з підняття цін на мінеральні добрива призводить до зниження врожайності сільськогосподарських культур і, відповідно, більш низькою валютної виручки країни від експорту продукції АПК. Таку думку висловив заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради Михайло Соколов на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "У нас найвищі ціни по добривах, ми втрачаємо щороку по 200 кг поживних речовин з гектара через недостатнє внесення добрив", - зазначив експерт. За його словами, таким чином держава сама ж підриває основу, за рахунок якої живе і отримує валютну виручку. "На цьому тлі ми що робимо? Ми приймаємо рішення про те, що потрібно підняти ціни на добрива ще вище. Космос!" - обурився експерт. При цьому він додав, що у фермерів давно склалося враження про якусь змову олігархів проти аграрної галузі. Цю гіпотезу підтверджує і ситуація з дотаціями в державі, які отримують, в основному, лише представники великого капіталу, тоді як середнім і дрібним фермерам дістається лише все більш важкий податковий тягар. Нагадаємо, сьогодні, 15 березня, по всій Україні аграрії блокують головні автомагістралі країни, вимагаючи зміни податкової політики в сфері АПК. На радикальний крок аграріїв підштовхнула відміна відшкодування ПДВ при експорті сої та ріпаку, що, на їхню думку, було зроблено на догоду агрохолдингам.
Політика У Конгресі США показали фільм «Кіборги» 14 березня в Конгресі США пройшов показ фільму «Кіборги» режисера Ахтема Сейтаблаєва. Стрічка розповідає про захисників Донецького аеропорту. Після перегляду фільму представники американського Конгресу аплодували стоячи, повідомляє "Преса України". За словами режисера, він хвилювався перед показом стрічки. «Наша мета - розповісти про те, що там, в Україні живуть такі ж люди, які прагнуть таких же фундаментальних людських цінностей, до чого прагнуть люди по всьому світу - верховенства права, власної гідності, свободи», - прокоментував він. В Україні прем'єра фільму відбулася 6 грудня, у День Збройних сил України. Нагадаємо, фільм про захисників донецького аеропорту «Кіборги», який вже подивилися близько 300 тисяч глядачів, збираються висунути на кінопремію «Оскар» від України.
Політика У Росії відреагували на прохання Лондона «відійти і заткнутися» Заступник голови комітету з міжнародних справ Держдуми Олексій Чепа заявив, що заклик міністра оборони Великої Британії Гевіна Вільямсона до Москви «відійти в сторону і заткнутися» є «некоректним» і не змінить позиції Росії. «Хто куди відійде в сторону, цей час покаже. Ми як стояли на своїх позиціях, так і будемо завжди стояти. Якби стояло завдання когось прибрати, а вона не стояла, тому що він Скрипаль - людина, яка не являє загрози. Але якби стояла така задача, то, повірте, не стали б прибирати якимось газом», - заявив російський депутат. Росія розробляє заходи у відповідь на дії Британії вислати з країни російських дипломатів. Швидше за все буде прийнято рішення про видворення представників дипломатичних установ Британії. Таке заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. Поки він не назвав точних термінів і кількість висланих співробітників британської дипмісії. З Великої Британії тим часом будуть вислані 23 російських дипломата в рамках справи про отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля в Солсбері. Про це заявила прем'єр-міністр країни Тереза ​​Мей. Британія пішла на такий крок, оскільки Москва не відповіла на вимогу Мей протягом доби пояснити Лондону, яким чином отрута російського виробництва потрапила до Британії.
Культура оформление ленты  Похорон Олега Табакова. Як це було (фоторепортаж) Російський актор і режисер Олег Табаков, який помер 12 березня на 82-му році життя, був похований сьогодні. Попрощатися з ним прийшли шанувальники, близькі люди і колеги. Церемонія прощання з Табаковим почалася в Москві в МХТ імені Чехова сьогодні, 15 березня в 11,00 за московським часом. Але бажаючі попрощатися з Табаковим займали чергу з 7 ранку. Церемонія пройшла саме в театрі імені Чехова, тому що артист керував ним з 2000 року. Попрощатися з Табаковим прийшли кілька тисяч осіб, зал не вміщав всіх бажаючих, тому людей просили не затримуватися біля труни. На похорон Табакова на кілька хвилин заїхав президент Росії Володимир Путін, також там були помічені Михайло Боярський, актор Сергій Безруков, режисер Володимир Меньшов, Валентин Гафт, Володимир Машков та інші.
Суспільство Чому чоловіки заводять коханок і як цього уникнути Багато чоловіків зраджують. За статистикою - кожен четвертий. Чому вони це роблять, навіщо? Адже іноді це відбувається, навіть коли в родині все чудово на перший погляд. Справа в зовнішності? У поведінці? У побуті? Таких "чому?" дуже багато. Тому що нескладно знайти жінку, яка погодиться розділити з ним ліжко. Тому що іноді її навіть не потрібно шукати - вона сама знаходиться. Тому що суспільство в цілому це не засуджує: чомусь вважається, що чоловіки мають потребу в сексі більше, ніж жінки, а тому немає нічого поганого в тому, щоб пошукати цей секс на стороні. Але навіщо? Навіщо чоловікові ще одна жінка? Насправді проблема не в цьому, інакше ніхто і ніколи не зраджував би доглянутим красуням. Справа не в тому, як жінка виглядає, справа в тому, ким вона стає після заміжжя. Дружина і коханка - це дві великі різниці У всіх нас є певні соціальні ролі, і ми намагаємося їм відповідати. Проблема в тому, що роль дружини і роль коханки практично не мають нічого спільного. Якщо запитати чоловіка, який він бачить ідеальну коханку, він намалює приблизно такий жіночий портрет: легкий характер, розкута сексуальна поведінка і сексапільність. Якщо попросити описати ідеальну дружину, то виявиться, що йому потрібна жінка вірна, господарська і турботлива. Якщо розвивати тему далі, жодного збігу як і раніше не знайдеться. При цьому до того, як пара вирішить зв'язати себе узами шлюбу, жінка втілює в собі всі якості коханки. Чому ж після медового місяця вона перетворюється на гарбуз? Хто винен Природно, в цьому не винна жінка. У цьому винен соціум, який нав'язує їй певну роль. В результаті жінка, яка виходить заміж, виявляється в патовій ситуації: з одного боку, їй потрібно відповідати очікуванням чоловіка і суспільства - "розсудливим", стати гарною дружиною. Тому що наступний щабель - це жінка-мати, яка, почувши фразу "на кухонному столі" уявляє собі ліплення вареників, а не бурхливий секс. З іншого боку, нікуди не зникає потреба пари в сексі. Чоловікові як і раніше хочеться не просто сумно виконувати подружній обов'язок, а й порушувати, і порушуватися. Що робити Очевидно, проблему простіше попередити, ніж вирішувати. Важливо розуміти, що немає ніякої необхідності ставати "ідеальною жінкою" - тієї самою, що кухарка на кухні, леді у вітальні та повія в ліжку. Це, як ми вже з'ясували, неможливо - роздвоєння особистості ще нікого не врятувало. Проблема вирішується інакше: важливо зрозуміти, що зміна статусу вас ні до чого не зобов'язує. Немає необхідності перетворюватися в машину по виробництву борщів, накрохмалених сорочок та материнської турботи по відношенню до чоловіка. Чим швидше ви забудете фразу "жінка повинна ... (потрібне вставити)", тим простіше буде уникнути перетворення з просто жінки в жінку-дружину. Яка так не сексуальна, що поява жінки-коханки не змусить себе чекати. Це ще й означає, що новоспечений чоловік може сам попрасувати сорочки - і борщ, до речі, теж може зварити. Тобто ви повинні зробити все, щоб після шлюбу в ваших стосунках нічого не змінилося. Джерело.
Політика оформление ленты  «Провокатор бандерівський!». Кандидати в президенти РФ побилися в прямому ефірі На російському телебаченні другий день дебатів перетворився в дебош, також як і попередній, коли Ксенію Собчак довели до істерики. На цей раз фігурантами скандалу стали Максим Сурайкін від "Комуністи Росії" і представник Павла Грудініна від КПРФ Максим Шевченко. Сурайкін привів в студію жінку, яка звинуватила кандидата в президенти РФ Грудініна в тому, що він її сім'ю насильно виселив з квартири. У той же час представник Грудінін обурився, що в студію пускають кого завгодно, а ось він запізнився на телеефір з тієї причини, що його не пропускали охоронці. Між журналістом та Сурайкіним моментально почалася словесна перепалка щодо незначного епізоду. Учасниками скандалу швидко стали всі кандидати, обзиваючи один одного лайливими словами. Потім вони зчепилися в бійці, в якій взяли участь і охоронці і ведучий дебатів - Володимир Соловйов.
Політика Ватажок «ДНР» вирушив слідом за Путіним святкувати анексію Криму Екс-продавець курятини на ринку в Донецьку, а нині ватажок російських терористів так званої «ДНР» Олександр Захарченко прибув до тимчасово анексований Сімферополь, де має намір святкувати 4-у річницю злочинної анексії Криму. Про це повідомили сайти сепаратистів Донбасу. Разом з Захарченком в Криму відправилися інші ватажки бойовиків, такі як Дмитро Трапезников і Олександр Тимофєєв. Основні заходи російські окупанти запланували на 16 березня. На окупованому півострові Захарченко планує підписати угоду про встановлення «побратимських зв'язків» між підконтрольним «ДНР» Старобешівського району і Бахчисарайським районом Криму. Терорист зібрався покласти квіти до пам'ятника «Ввічливим людям» і взяти участь в мітингу-концерті на центральній площі Сімферополя. Нагадаємо, з візитом в Криму також знаходиться президент країни-агресора Володимир Путін. З цього приводу МЗС України висловив протест. Анексію Криму не визнала жодна цивілізована країна світу, за цю дію проти Росії введені жорсткі санкції.
Політика США, Британія, Німеччина і Франція разом вимагають відповідей від РФ Лідери Великої Британії, Франції, Німеччини та США закликали Росію відповісти на всі запитання, поставлені Лондоном в справі отруєння екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля. Про це йдеться в спільній заяві глав 4-х країн, передає The Guardian. 4 країни визнали Росію відповідальною за отруєння Скрипаля та його дочки Юлії. Отруєння назвали «першим агресивним використанням нервовопаралітичної речовини в Європі з часів Другої світової війни», яке загрожує безпеці всіх країн. У заяві підкреслюється, що отруєння порушило суверенітет Британії з боку Росії. «Цей напад на суверенітет Сполученого Королівства і будь-яке подібне використання (отрути, - Ред.) державними органами є прямим порушенням Конвенції про заборону хімічної зброї та порушенням міжнародного права», - відзначили лідери 4 країн. Від Росії вимагають надати повний звіт про програму «Новачок» перед Організацією із заборони хімічної зброї. У свою чергу генсек НАТО Йенс Столтенберг заявив, що отруєння має мати «наслідки». «Велика Британія не сама (...) Я абсолютно підтримую, що є необхідність відповіді, тому повинні бути наслідки в таких подіях, які ми бачили в Солсбері», - сказав Столтенберг.
Дозвілля оформление ленты  Модель plus-size повністю оголилася для популярного глянцю Відома американська модель plus-size Ешлі Грем не знає, що таке комплекси і на своєму прикладі допомагає іншим пишнотілим дівчатам позбутися від них, повідомляє Ukr.Media. Знаменитість зважилася на еротичну фотосесію для глянцю V Magazine. А свої фото заборонила ретушувати. Ешлі розповіла, коли вперше побачила на своєму тілі целюліт і що мама допомогла їй прийняти себе такою, яка вона є. "Я пам'ятаю, як у мене почав проявлятися целюліт в середній школі. Не забуду той день, коли я підійшла до мами і запитала її:" Чи не виглядає це огидно? Це ж жахливо! ". У той же момент вона спустила свої штани і заявила:" Подивися! У мене він теж є", - згадала модель. За словами Грем, мама їй пояснила, що не варто боятися змін у фігурі. "Вона подивилася тоді на мене і закотила очі. Вона не стала говорити, виглядає це красиво чи потворно. Вона просто дала зрозуміти, що це не варто ніяких обговорень", - додала знаменитість. Повна американська модель недавно знялася в рекламі купальників разом зі своєю 53-річною матір'ю Ліндою. Фотографії були опубліковані в Instagram Лінди Грем. До слова, мама Ешлі - така ж гарна, як і дочка. Але зовні вони не схожі.
Політика США звинуватили Росію в атаці на енергосистему країни Міністерство внутрішньої безпеки США опублікувало звіт, в якому звинуватило російську владу в організації кібератаки на енергетичну систему країни, повідомляє Reuters. У документі говориться, що «хакери, підтримувані російським урядом», організували багатоступеневу кампанію проти «мережі невеликих комерційних об'єктів», в ході якої зуміли впровадити шкідливе програмне забезпечення за допомогою фішингу та отримали віддалений доступ до енергетичного сектору. Хакери також вторглися в ядерний, комерційний, водний, авіаційний і виробничий сектори. Крім того, в звіті також згадується, що російські хакери провели «мережеву розвідку» систем, які контролюють ключові елементи економіки США, а потім спробували замести сліди, видаливши докази їх проникнення.
Події оформление ленты  У США пішохідний міст обрушився людям на голови. З'явилося відео В американському місті Маямі обрушився надземний пішохідний міст, що знаходиться поблизу Міжнародного університету Флориди. Кілька людей загинули. Міст ще не працював, його тільки добудовують. Місцева поліція повідомляє про те, що є жертви і багато постраждалих. У той же час їх точна кількість не називається. Поки що з-під уламків дістали 4 поранених. Під мостом, який звалився, було багато автомобілів. Трагедія сталася на вулиці Sw 8 поруч з 109 авеню. Міст мав довжину 174 фути. Міст планували ввести в експлуатацію в наступному році. Його будували модульним способом, який покликаний убезпечити автомобілістів і пішоходів. Чергову секцію моста вагою в 950 тонн встановили тільки 10 березня. #BREAKING: Ground-level footage from near where the pedestrian bridge collapsed near Florida International University.pic.twitter.com/kZE4jVLEV9 — Ryan Saavedra
Дозвілля Найкращі коханці Зодіаку. Дізнайтеся, чи пощастило Вам Чудові коханці нині - на вагу золота. Хто ж вони, найкращі коханці, за знаком зодіаку, розповідають астрологи. Сексуальна поведінка людини, її переваги і потреби - та область, яку складно розглядати односторонньо. Так як сфера інтимного будується на безлічі факторів: психологічних, спадкових, соціальних, культурних, кармічних. Згодом, після звикання до партнера, Ви краще астрологічного довідника зможете розповісти про коханого найтаємнішу інформацію. Але спочатку партнера буває зрозуміти ой як складно. Сподіваємося, наші поради допоможуть Вам. Овни Чоловіки-Овни непередбачувані, і якщо Вам доводилося стикатися з коханцями, що дарують несподіванки - перевірте дату народження, напевно вона припадає на березень або квітень. Ви можете чекати від нього чого завгодно. Звичайно, представники цього знака - ті ще хвальки, але їх самооцінка заснована не на порожньому місці. Зустрічаючись з Овном, будьте готові до натиску і імпульсивності в ліжку, але не чекайте того ж в буденності. Кожен представник цього знака досить дипломатичний і тактовний з жінками. Він навряд чи зажадає від Вас більше, ніж йому дозволили очікувати, але своє урве обов'язково. Будьте обережні, фліртуючи і не давайте легковажних обіцянок - їх сприймуть всерйоз, а вже після цього Овен не зупиниться ні перед чим. Більшість жінок коряться чарівності представників цього знака зодіаку, чим ті охоче і користуються. Овни володіють магічним умінням вмовляти, так що не піддавайтеся, якщо ідея вам не подобається. Ну і не можна не відзначити приємну особливість цих чоловіків, з чим згодні практично всі їхні коханки: Овни продовжують домагатися вашої прихильності і після першої спільної ночі, вони не втрачають інтерес і не втрачають інтерес до жінки. Від Вас же потрібно всього лише покірність і розкутість в його багатих сексуальних фантазіях. Тельці Тельці - одні з найбільш прямолінійних знаків зодіаку. Напевно, всі ваші спроби якось обіграти і урізноманітнити побачення з Тельцем не принесли очікуваних результатів. Коли він зацікавлений Вами, це видно неозброєним оком: типові для даної ситуації залицяння, компліменти. Спокушання для Тельця - поступальний процес, де крок за кроком він рухається до мети, з одним великим «АЛЕ»: ці кроки насправді - галоп. Телець хоче оволодіти Вами швидко, і його наполегливість може приголомшити. Не намагайтеся змінити представників цього знака зодіаку, і тим більше не варто ображатися: вони такі, які є, тут нічого не виправити. Секс для Тельця - природна потреба, задоволення якої він буде наполегливо домагатися від Вас, поки не отримає бажане. Його впертість не всім припаде до вподоби, і багато жінок обуряться, відчувши, що до них ставляться як до засобу задоволення сексуального голоду. Не обманюйте себе Телець не так холодний, як може здатися. За зовнішньою простотою також приховані і внутрішній світ і почуття, і трепетне ставлення до любові і протилежної статі. Просто висловлюють це Тельці надто відверто. Так само прямі і ці чоловіки в сексі: їх переваги зводяться до нехитрих інтимних утіх. Близнюки Чоловіки-Близнюки дуже мрійливі. Вони чудові співрозмовники. Іноді складно точно визначити, прагне представник цього знака дружити з Вами або доглядати. Найцікавіше, що і самі Близнюки часто не можуть відповісти на це питання. Одна з найважливіших характеристик представників цього знака - мінливість, тому мотиви власних вчинків вони часто не можуть пояснити навіть собі. Підпорядковані Меркурію, Близнюки чудово орієнтуються в сфері інформації, захоплюються спілкуванням і ведуть однакову стратегію по відношенню до друзів і потенційних партнерів. Тільки досвід спілкування з конкретною людиною дасть Вам точне уявлення про перспективи розвитку відносин. І, швидше за все, сам Близнюк на початкових етапах знаходиться в точно такому ж невіданні. У сексуальній сфері представники цього знака зодіаку воліють виступати в якості спостерігача. Вони люблять дивитися з боку на себе і Вас, охоче погоджуються на експерименти за участю третього партнера, займаються любов'ю перед дзеркалом, знімають процес на відео. Якщо Ви готові до подібних експериментів і не боїтеся мінливого характеру таких чоловіків, можете сміливо відповідати на їхні залицяння. Рак Раки - найчуттєвіші з чоловіків. Жодна жінка, яка зустрічалася з Раком, не зможе дорікнути в неуважності або холодності. Він занурений у свій внутрішній світ, але з нього уважно спостерігає за Вами. Якщо він закоханий в Вас, це видно неозброєним оком. Чоловіки цього знака зодіаку обсипають жінку компліментами і всіляко залицяються, але головне - щиро і повністю впускають в свою душу. Якщо Вам траплялося знехтувати цим жестом, то не варто пояснювати, що цей вчинок загрожує довічним розривом з такою людиною. Найпарадоксальніше, що Рак не просто доглядає за Вами, а дозволяє вам доглядати за ним, що, з точки зору представника цього знака зодіаку, є вищою формою довіри. У сексуальній сфері можна очікувати реалізації будь-яких Ваших фантазій. Рак орієнтується на переваги партнерки, запам'ятовуючи її ерогенні зони. Це не та людина, яка буде діставати експериментами, пригнічувати або вимагати беззаперечного підпорядкування. Швидше, він сам - покірний виконавець. Не всім жінкам подібний підхід до душі, і вони нерідко скаржаться на відсутність у Раків вольового стрижня, що, звичайно, помилка: чоловіки цього знака мають власні фантазії, але щоб відкрити їх, Вам потрібно буде вийти на особливий рівень довіри. Лев Чоловіки-Леви страждають крайньою формою нарцисизму, вони зачаровані собою і ніколи не приховують цього. Однак навряд чи хтось із представників цього знака зодіаку коли-небудь викликав у Вас роздратування. Занадто вони переконливі у своїй самозакоханості. Спілкуючись зі Львом, охоче віриш, що у нього є всі підстави для неймовірно високої самооцінки. Він може переспати з найдешевшою блудницею, але для себе шукає королеву, і якщо зацікавився Вами, то це дасть зрозуміти вишуканими компліментами і щедрими подарунками. Увага Льва завжди приємна. Він знає підхід до жінок, а його жести завжди аристократичні. Проте все спілкування напевно буде проходити в контексті відомого жарту: «Що це ми все про мене і про мене, давайте про Вас. Як я вам?". Намагаючись Вам сподобатися, Лев ніколи не забуде про те, що він притягнений не просто Вами, а вами поруч з ним - тобто жінка Льву приваблива саме, як супутниця, яка буде підкреслювати його статус. У сексі Вам доведеться забути слова «ні» і «не хочу» - є лише його бажання, його прагнення володіти. Будьте готові до постійних експериментів, вимогам орального і анального сексу при повній байдужості до Ваших потреб і задоволення. Лев може тільки домінувати, і якщо не буде, як він хоче, то не буде ніяк. Діва Чоловіки-Діви вимогливі до себе, а тому, намагаючись сподобатися партнерці, вони доглядають за зовнішнім виглядом, виявляють уважність і ввічливість, поводяться ніжно і привітно. Все це було б чудово, якби не один недолік: саме перше побачення з Дівами навряд чи трапиться, якщо Ви самі не запросите його самі. Історії відносин з чоловіками цього знака зодіаку завжди цікаві своєю нестандартністю, оскільки перші кроки роблять саме жінки, причому цими кроками часто доводиться покрити дуже тривалі відстані. Якщо у Вас в житті замислювався, але так і не відбувся роман з Дівою, запитайте себе, наскільки Ви були тоді наполегливі? Цілком можливо, що не вдалося дотиснути, а людина так і не взяла ініціативу в свої руки. Схожа картина і в ліжку. Чоловік-Діва невибагливий в питаннях сексу, і може здатися, що він зовсім не зацікавлений в інтимній сфері ваших відносин ... Це помилкове враження, але щоб розвіяти його, потрібно багато часу і зусиль з Вашого боку. Будьте терпеливі. Що любить Діва в сексі сказати складно. Набагато більший ефект буде не від фізичних дій, а від створення комфортної для Дів атмосфери: чистоти, розміреності, спокою. Ваги Залицяння чоловіків-Терезів іноді вводять жінок в подив. Якщо Вам траплялося мати тривалий роман з представниками цього знака зодіаку, то Ви, звичайно, знаєте, що їм потрібно заохочення і підбадьорювання, щоб переконатися, що все відбувається в правильному руслі. Керовані Сатурном, Ваги відносяться з властивою цій планеті серйозністю і до відносин, розмірковуючи, що для збереження рівноваги потрібно по черзі класти по монеті в кожну чашу. У зв'язку з цим роман з Терезами - це не історія одного спокушання жінки чоловіком, а їх спільний рух до єдиної мети. Якщо Ви зупинитеся, завмре і він. Схожий механізм діє і в інтимній сфері. Терези не грають в одні ворота і стежать за тим, щоб їх партнерка відчувала однакове з ними задоволення. Як і інші повітряні знаки Ваги схильні до вуайеризму і ексгібіціонізму, так що майте на увазі, що він з цікавістю підкрадеться підглянути за Вами в душі або запропонує зайнятися коханням в місці, де Вас можуть помітити. Відносини з чоловіками-Терезами - це взаємний процес, в якому завжди є можливість внести певні корективи. Однак не варто ідеалізувати Ваги, оскільки цей знак вітряний, невірний і непередбачуваний, що вимагає від Вас великої витримки і твердої волі. Скорпіони Скорпіони - одні з представників самих пристрасних знаків зодіаку. Сексуальне бажання - ними керує. Багато жінок, які мали відносини з Скорпіонами, характеризують їх як стурбованих, хтивих і ненаситних. Частково така думка вірна, однак не варто забувати, що одне натискання - ще недостатня підстава для того, щоб мати успіх у протилежної статі. Скорпіон не тільки одержимий сексом, але і знає, як його отримати. Він талановитий спокусник, здатний не на рівні інстинкту знайти підхід до більшості жінок. Його чарівність - сильна зброя, але не варто лякатися: перед вами не бездушна машина для сексу, а жива людина зі своїм складним чуттєвим світом. Якщо Скорпіон проявляє до Вас інтерес, це помітно і так. Відповідати чи ні на його залицяння - питання для кожного окремого випадку. Куди важливіше бути впевненою, що Вам є, що дати такому чоловікові, щоб Ви були для нього не тільки засобом задоволення потреб, а й зацікавили як потенційна супутниця. Інтимна сфера відносин зі Скорпіоном найбільш насичена. Будьте готові до самих екстравагантних сексуальних експериментів, в тому числі садистських і мазохистських. Стрілець Чоловіки-Стрільці - досвідчені спокусники, здатні знайти підхід навіть до самої неприступної жінки. Вони товариські, ерудовані, винахідливі, завдяки чому легко намацують ту вузьку кромку, по якій можуть стрімко, як шпигуни, перебратися зі статусу незнайомця в статус Вашого коханого. Постарайтеся якомога далі відтягнути цей момент, інакше станете для Стрільця однієї з багатьох в списку спокушених їм жінок. Невірність - в природі цього знака зодіаку, і він просто не в змозі змиритися, що в світі ходять тисячі спокусливих жінок, які ще з якоїсь причини не стали його коханками. Він хоче насолодитися кожною, а відносини для нього - форма обмеження, на яку він зважитися тільки з тією жінкою, у якої зможе знайти досить багато граней, щоб нею компенсувати весь світ. Не дивно, що серед Стрільців найбільша кількість чоловіків, які наполягають на вільній формі відносин. У сексі вони також прагнуть до різноманітності і досліджують безліч його проявів. Один з провідних сексуальних мотивів Стрільця - фетишизм, що до частин тіла, одягу, надихаючих образів. Козероги Чоловік-Козеріг ніколи не намагається приховати інтерес до Вас. Він уникає бути в центрі компанії і часто може взагалі триматися в стороні, але якщо він вибере Вас з числа інших, то самим прямим чином дасть зрозуміти це. Наприклад, на побаченні Козеріг погладить під столом Ваше коліно. Його сексуальні запити великі, оскільки Козероги занадто вимогливі. Для чоловіків характерні різні сексуальні експерименти, в тому числі і жорстокі, здатні заподіяти реальні фізичні страждання. Однак не варто бачити в цьому реальну загрозу. Козероги відрізняються схильністю все планувати заздалегідь, в тому числі і розписувати сексуальну програму, так що в ній не очікується нічого непередбаченого, того, що могло б вийти з-під контролю. В першу чергу Козероги цінують Ваші старання задовольнити всі його потреби, але слід тримати цей процес в строгих рамках, оскільки в своїх інтимних бажаннях Козероги часто не знають міри і можуть зайти надто далеко. Водолії Чоловіки-Водолії досить нерішучі. З усіх чоловіків, що належать до стихії повітря, Водолії - єдині, не схильні до зради. Уран, що повеліває їхніми вчинками, сприяє завжди свіжому погляду на партнерку. Водолії здатні годинами пробувати на коханій жінці різні види ласк, завжди знаходячи в цьому нові відчуття. Однак подібні дії більшості жінкам не подобається - занадто вони одноманітні і затягнуті. Якщо багатогодинний масаж або затяжна оральна стимуляція Вам набридли - не соромтеся, скажіть про це Водолію. Представники цього знака обов'язково врахують Ваші зауваження і візьмуть до уваги побажання. Вони легко погоджуються на пропозиції використовувати ту чи іншу позу, інтимну іграшку або змінити обстановку. Риби Чоловіки-Риби охоче йдуть на контакт, і, якщо Ви їх зацікавили, обов'язково розкажуть Вам про себе і свої захоплення. Навряд чи розмова буде про щось таємниче, але майте на увазі: якщо Риби говорять з ентузіазмом, то явно хочуть справити на Вас враження. Знайте, що для чоловіків, народжених під дванадцятим знаком зодіаку, це вже значний крок. Символ Риб сам в собі містить протиріччя, суперечлива натура і цих чоловіків. Їхні мотиви і прагнення знаходяться в постійних внутрішніх конфліктах, так що не варто очікувати якихось цілеспрямованих залицянь і знаків уваги. У сексуальній сфері Риби вимогливі і непередбачувані. У них немає певних пристрастей, але тим не менше слід очікувати, що вподобання кожного окремого представника знака Риб виявляться якоюсь екстравагантною фантазією, з якої погодиться далеко не кожна жінка. Що це буде - переодягання, культ щиколоток або заняття сексом в публічних місцях - передбачити неможливо, але якщо представник цього знака зодіаку завоював Ваше серце, то навряд чи ці бажання стануть серйозною перешкодою для Вашої любові. Джерело.

Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та упр....
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтеся щодн....
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Сни — це відображення реальності і відмінний спосіб отримання відповідей на питання, що цікавлять і хвилюють З....
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Астролог Павло Глоба розкрив гороскоп на 6 травня 2024 року, застерігаючи від непідконтрольного перебігу подій....
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
6 травня 2024 року, згідно з астрологічними прогнозами Тамари Глоби, для багатьох знаків зодіаку обіцяє бути д....
більше матеріалів




/-1,2202961444855-/ /-pc-/
Top