counter
Архів Повернутись назад 15 Лютого 2022
15 Лютого
Спорт Олимпиада-2022. Дело Валиевой. РУСАДА прокомментировало решение CAS Основною новиною тижня на Пекінській Олімпіаді стала інформація про рішення виїзної панелі Спортивного арбітражного суду (CAS), рішенням якого фігуристка команди Олімпійського Комітету на Росії була допущена до виходу на лід 15 лютого. Одним із питань, яке було незрозумілим з моменту початку скандалу - чому дані тесту, взяті в грудні, потрапили на розгляд лише через 45 днів, коли змагання вже йшли повним ходом. Російське антидопінгове агентство (РУСАДА) опублікувало свою заяву у зв'язку з цими подіями: "Щодо відомостей, що розповсюджуються в ЗМІ, про затримку аналізу проби спортсменки, вважаємо за необхідне повідомити наступне. При плануванні тестування та здійсненні допінг-контролю РАА "РУСАДА" суворо дотримується вимог Всесвітнього антидопінгового кодексу та міжнародних стандартів, зокрема Міжнародного стандарту з тестування та розслідувань та Міжнародного стандарту із захисту приватного життя та особистої інформації. Пробу спортсменки, відібрану 25 грудня 2021 року, було доставлено до лабораторії у термін, достатній для виконання аналізу у стандартні часові рамки. Після закінчення термінів, передбачених міжнародним стандартом, лабораторія поінформувала агентство про затримки у проведенні аналізів та надання лабораторією звітності через чергову хвилю COVID-19, зростання захворюваності серед персоналу лабораторії та правил карантину. Водночас у своїх повідомленнях лабораторія вказувала терміни готовності результатів аналізу, що дозволяють отримати інформацію від лабораторії до кінця січня 2022 року, тобто на початок Олімпійських ігор у Пекіні. Також, у січні лабораторія поінформувала, що аналіз буде виконано у пріоритетному порядку, проте висновок про несприятливий результат аналізу було представлено 7 лютого 2022 року. Розкриття інших деталей щодо порядку проведення аналізу проби спортсменки є неприпустимим і може призвести до порушення інтересів сторін, насамперед "захищеної особи". Після отримання висновку лабораторії, РАА "РУСАДА" негайно приступило до процедури обробки результатів, підготовки комплекту необхідних документів, повідомлення всіх зацікавлених сторін. На запит представників спортсменки про проведення прискорених слухань з питання тимчасового усунення, РАА "РУСАДА" у максимально короткі терміни було вжито всіх необхідних заходів для організації та проведення слухань незалежним Дисциплінарним антидопінговим комітетом. Наразі РАА "РУСАДА" продовжує обробку результатів та розслідування у зазначеній справі", – йдеться у заяві.
Спорт Олімпіада-2022. 15 лютого. Одинадцятий день Олімпіади. Що і де дивитися У вівторок на Олімпійських Іграх буде розіграно дев'ять комплектів медалей у семи видах спорту — у біатлоні, бобслеї, гірських лижах, сноуборді (2), фрістайлі, двоборстві, ковзанах (2). Медальний шанс України на 15 лютого – чоловіча естафета в біатлоні. Чоловіча естафета розпочнеться о 08:30 за Києвом. Українська команда отримала високий 6-й стартовий номер, а склад за етапами виглядає так: Богдан Цимбал, Артем Пріма, Антон Дудченко, Дмитро Підручний. Перші 5 номерів видано командам-фаворитам, серед яких Норвегія (1), ДКР (2), Франція (3), Німеччина (4) та Білорусь (5). В фігурному катанні жінки представлять коротку програму. Україну представляє Анастасія Шаботова, яка виконає коротку програму під першим стартовим номером (з 30 заявлених) о 12:00 за Києвом.   З особливим інтересом очікується виступ 15-річної російської фігуристки Камілі Валії, яку сьогодні суд CAS виправдав у справі про застосування допінгу і дозволив їй продовжити стартувати на Олімпіаді-2022. Напругу та очікування її виступ можна порівняти лише з вирішальним ударом у післяматчевих пенальті. У двоборця Дмитро Мазурчук буде змагальний день. Медалі будуть розіграні в дисципліні: Великий трамплін + гонка на 10 км. У першому виді програми (нормальний трамплін + 10 км) українець мав 36-й результат із 44 фінішованих. В чоловічому хокеї заплановані матчі 1/8 фіналу: зіграють Словаччина – Німеччина, Данія – Латвія (06:10), Чехія – Швейцарія, Канада – Китай (15:10). Також триває турнір у керлінгу. В фрістайлі відбудеться кваліфікація у лижній акробатиці у чоловіків. Від України в цьому виді програми мають право виступати троє спортсменів: Олександр Абраменко (чемпіон Пченчхана-2018), Дмитро Котовський та Олександр Окіпнюк. Якщо з тестами на коронавірус все буде нормально, вони вийдуть на старт кваліфікації о 13.00. Фінал намічено наступного дня.     11-го дня, 15.02.2022, буде розіграно 9 комплектів медалей: 03:30. Сноуборд. Жінки. Біг-ейр. 03:30. Фрістайл. Жінки. Слоупстайл. 05:00. Гірськолижний спорт. Жінки. Швидкісний спуск 07:00. сноубординг. Чоловіки. Біг-ейр. 08:30. Біатлон. Чоловіки. Естафета. 10:30. Ковзанярський спорт. Жінки. Командні перегони. 10:45. Ковзанярський спорт. Чоловіки. Командні перегони. 12:30. Лижне двоборство. Чоловіки. Великий трамплін+nbsp;+ гонка на 10 км. 15:50. Бобслей. Чоловіки. Двійки, 4-й заїзд.  
Дозвілля Що не можна робити вранці, щоб не відштовхнути удачу Відповідно до законів біоенергетики, ранок є найважливішою частиною будь-якого дня. Щоб день пройшов продуктивно і успішно, дуже важливо не відштовхнути удачу після пробудження. Ранок можна починати з медитацій і духовних практик. Це правильне початок дня, яке обіцяє вам успіх і позитив. Вставайте раніше і дотримуйтесь основних правил біоенергетики, уникаючи вчинків, які можуть відштовхнути фортуну. Мислити негативноНегативні думки - головний ворог удачі. Не тільки вранці, але і в будь який інший час вони дуже небезпечні. Невпевненість і негатив вранці можуть перетворюватися в вірусні програми, вигнати які з голови протягом дня вже не вдасться. Справа в тому, що наша свідомість вранці більш схильне негативному впливу. Будь-які думки стають матеріальними. Це закон Всесвіту, який працює як в гарну, так і в погану сторону. Ранкові думки найбільш дієві, оскільки зачіпають самі глибини нашої свідомості. З цієї причини фахівці сайту dailyhoro.ru радять перебувати в гарному настрої, відкидаючи будь-які позиви до образ і негативу. Ображати близькихЧужі енергетичні потоки теж грають дуже важливу роль. У світі все взаємопов'язано, тому вранці краще бути максимально добрими і нести тільки позитив рідним і близьким. Ранкові сварки і образи дуже погано позначаються на удачу протягом дня. Коли про вас думають в негативному ключі, це відбивається на справах, на емоційному стані. День завжди проходить краще, якщо хтось благословляє вас на успіх, вірить в вас. Не ставити перед собою цілейУ кожної людини повинні бути якісь локальні цілі на день. Це більше психологічна, а не біоенергетична порада. Кожен повинен знати, чого він хоче і як він збирається цього досягати. Якщо у вас немає цілей, то зосередитися на чомусь буде набагато важче. Без фарватеру доводиться імпровізувати, ризикувати, а це приносить нові переживання. Залишати вдома безладВдома повинна панувати хороша енергетика, тому не повинно залишатися розкиданих речей. Увечері, коли ви повернетеся, вас повинна оточувати приємна обстановка. У східному вченні феншуй цьому приділяється особлива увага. Найголовніше, щоб лад був у спальні і передпокої. Бажано прибиратися перед сном, але якщо ви забули або не встигли, можна перенести це на ранок. Обов'язково викидайте сміття вранці, якщо ви приготували його заздалегідь. Такі дрібниці дуже важливі для енергетики приміщення. Це відбивається на вашій удачі і настрої. Не відповідайте негативом на негатив, позбавляйтеся негативних думок. Намагайтеся бути творчими і добрими вранці. Все погане, що у вас накопичиться за день, піде разом зі сном і відпочинком. Не забувайте про те, що будь-який позитивний початок - це більше половини успіху. Якщо починати ранок на хвилі позитиву, то весь день пройде так, як потрібно вам.
Спорт оформление ленты  Олімпіада-2022. Біг-ейр сноуборд. Жінки. Розподіл медалей У Пекіні завершився розподіл ще одного комплекту медалей у дисципліні сноуборд біг-ейр ("великий політ") у жінок. Це дуже видовищний вид спорту, в якому сноубордист розганяється і стрибає з великого трампліну, виконуючи у польоті різні трюки. Сьогодні на Олімпійських іграх у Пекіні пройшла кваліфікація у жіночих змаганнях зі сноуборду у дисципліні біг-ейр. Росіянка Катерина Косова не відібралася у фінал. У фінал кваліфікувалися 12 найкращих сноубордистів. А за результатами фінальних стрибків переможницею стала дворазова олімпійська чемпіонка в біг-ейрі австралійка Ганна Гассер, срібло біля Нової Зеландії, яку представила Зої Садовські-Сіннотт, бронза пішла до Японії для Кокомо Мураси. Ці результати підняли Австрію з п'ятого на четверте місце у неофіційному медальному заліку, а Нова Зеландія піднялася з 20-ї позиції на 18-у.
Спорт оформление ленты  Олімпіада-2022. Біатлон. Чоловіча естафета почалась на 2,5 години раніше. Де дивитись У вівторок, 15 лютого, на біатлонному стадіоні в китайському Чжанцзякоу в рамках Олімпійських ігор 2022 року відбудеться чоловіча естафета. Нагадуємо, що через холодну погоду чоловіча естафета біатлоністів сьогодні розпочнеться о 8:30 за московським часом, а не об 11:00, як було заплановано спочатку. Стежте за нею по онлайн-трансляції в Україні на 1 канал UA:Перший, на Росії по каналу «Росія 1», у Білорусі планував показувати канал «Білорусь 5», у Казахстані – «QAZsport». Однак у зв'язку з перенесенням змагань можливі зрушення у трансляції. Пропонуємо ознайомитись зі стартовими номерами українців: 6-1. Богдан Цимбал6-2. Артем Пріма6-3. Антон Дудченко6-4. Дмитро Підручний За команду ROC у цій гонці втечуть 2-1. Карім Халілі, 2-2.Александр Логінов, 2-3. Максим Цвєтков 2-4. Едуард Латипов. Повний стартовий лист Пряма відеотрансляція доступна за посиланням нижче. Початок о 08:30 за Києвом. 2-2-2-
Суспільство Порушила заборона - чекай на неприємності. Чого категорично не можна робити на Стрітення Господнє? У суботу, 15 лютого, православні християни відзначають Стрітення Господнє. У віруючих це свято вважається одним із головних на рік."Стрітення" інакше - "зустріч". Згідно з легендами, саме цього дня Марія та Йосип принесли до храму Єрусалима Ісуса, якому виповнилося 40 днів від народження. У святині їх зустрів Симеон Богоприйменець, взяв немовля на руки і промовив благословення. Згідно з віруваннями в його обличчі з Божим сином зустрілося все людство. 15 лютого у церквах освячують свічки та воду. Вважається, що такі свічки можу врятувати житло від природних катаклізмів, а мешканців – від пристріту та хвороб. Православні вірять, що освячена вода стає цілющим. Прикмети на Стрітення: Цього дня відбувається перша зустріч-конфлікт зими навесні. Якщо до вечора похолодає – зима вийшла переможницею, а якщо потеплішає – то приходу весни на землю залишилося чекати недовго. Чого не можна робити на Стрітення? не можна подорожувати і вирушати в дорогу - людина довго добиратиметься додому, а то й не повернеться зовсім;не можна нудьгувати і сумувати, а також сваритися, лихословити і піднімати руку на будь-кого;займатися важкою фізичною працею;проводити прибирання.класти гроші на кухонний стіл – можна вигнати удачу з дому.
Сонник Сон у ніч з 14 на 15 лютого: тлумачення за місячним календарем Сны, увиденные в ночь с 14 на 15 февраля, будут отражать ваше текущее состояние. Если сновидения 15-х лунных суток были приятными, значит, вы гармонично развиваетесь - и в духовном плане, и в материальном. Если в эту ночь вам приснился кошмар - ваши внутренние силы находятся в дисбалансе. Кроме того, неприятный сон, приснившийся в ночь с понедельника на вторник, может сказать о возможных проблемах со здоровьем. Даже если для профилактики нет видимых причин, все же проверьтесь. На всякий случай. Также сновидения этой ночи могут дать информацию для размышления на ближайший месяц. Так, если вам приснилась ваша работа, обратите внимание на свою роль во сне. Если вы выполняли те же функции, что и в реальности, значит, в ближайшее время потрясений ждать не стоит - причем как на трудовом поприще, так и на любовном.Если же во сне 15-х лунных суток вы командовали теми, кому в жизни подчиняетесь, значит, вам необходимо пересмотреть свои отношения с коллегами. Скорее всего, они не получают от вас обратной связи - из-за этого дело стоит на месте.Если в ночь с 14 на 15 февраля вам приснится ваша семья, особенно пожилая ее часть (родители и бабушки с дедушками), запомните цвет и вид их одеяний. Если они были богатыми и яркими - вскоре вы получите благую весть; если ветхими и темными - близкие вам что-то недоговаривают.
Дозвілля оформление ленты  Нумерологія та енергетика дня: що обіцяє успіх 15 лютого 2022 року Кожної доби проходить під егідою певного числа, яке й задає ритм. Експерти розповіли про те, яким буде цей вівторок. Прості та зрозумілі рекомендації нумерологів допоможуть вам залучити удачу. День обіцяє бути досить активним, тому дуже важливо стежити за тим, що відбувається навколо, щоб залишитися на хвилі успіху. Енергетика цієї доби допоможе активним і чесним людям, які вміють знаходити баланс між емоціями та розумом, інтуїцією та логікою. Дуже важливо у такі дні правильно вибирати одяг. Число-покровитель 15 лютого 2022 рокуРозрахувати число-покровитель цього вівторка не важко: для цього потрібно скласти всі цифри дати 15.02.2022, а потім додати порядковий номер першого дня тижня - 2. Просте обчислення виглядає так: 1+5+0+2+2+0+2 +2+2=16. 1+6=7. Понеділок буде під владою Семерки — числа удачі та успіху, доброти та яскравих емоцій. Воно відповідає за те, щоби все залишалося в балансі. Сімка не вміє керувати процесами довкола нас чи нами самими. Воно більше керує нашими емоціями, очищаючи нас від усього поганого та даючи можливість мислити оптимістично. Вплив цієї цифри допомагає знаходити несподівані вирішення складних завдань, допомагає виправляти помилки минулого. Головний символ цього дня – птах фенікс. 15 лютого ми відродимося з попелу та зможемо виправити те, що заважає нам йти до успіху. Події 15 лютого із минулого15 лютого 2013 відбулося відоме на весь світ падіння метеориту в районі Челябінська. Навколо цієї події ходить безліч чуток. Що саме це було, досі не відомо. У такі дні, як сьогодні, Всесвіт може дати відповіді на запитання про минуле. 15 лютого 1963 року було засновано Інститут фізики твердого тіла РАН. Це чудовий день для здобуття нових знань, саморозвитку, відвідування курсів. 15 лютого 1922 року у Гаазі було відкрито перше засідання Міжнародного суду. Сьогодні важливо поєднуватися з іншими людьми. Водночас нам буде простіше вирішувати проблеми у найрізноманітніших сферах. Поради нумерологів цього вівторкаУ багатьох з нас може з'явитися бажання відгородитися від оточуючих, але краще не робити комусь на зло. У такі дні потрібно обходити стороною тільки тих, хто може бути для вас небезпечним. 15 лютого стане відправною точкою у нове життя. Сімка допоможе багатьом з нас стати розумнішими, амбітнішими. Настав час для прийняття важливих рішень. Нумерологи радять прислухатися до думки оточуючих. У словах людей може бути велика частка правди. Не намагайтеся сьогодні шукати винних у проколах. Такий підхід йде врозріз із філософією Сімки та здорового глузду. Не ставте себе сьогодні у жорсткі межі. Відчуття скутості може зробити вас менш продуктивним. Свобода і легкість - ось що допоможе досягти успіху. На початку дня можлива легка внутрішня дисгармонія та втрата мотивації. Найкращий вихід із ситуації — довіритися серцю та трохи відпочити. Відпочинок допомагає усувати переживання та згладжувати внутрішні переживання. Найнебезпечніше почуття сьогодні — заздрість. Не заздріть тим, хто успішний у коханні чи у справах. Так ви втратите розташування Сімки. Талісмани удачі на 15 лютогоРуна Уруз. Вона є уособленням могутності, реалізації задуманих планів. З її допомогою вам буде простіше відчиняти закриті двері, обходити конкурентів і залучати успіх у справах. Ось як виглядає ця руна: Турмалін. Камінь допоможе розкрити творчий потенціал, знайти сили для активної роботи. Він чудово поєднуватиметься з платиновими та золотими прикрасами. Вівторок є днем, коли важливо бути активними та впевненими у собі, адже за статистикою він є найпродуктивнішим на тижні. Дихальні техніки допоможуть впоратися з переживаннями та пробудити енергію, необхідну для досягнення будь-яких цілей.
Суспільство Погода на 15 лютого 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день мороз, то весна буде холодною. Також пращури помітили: якщо на свято Стрітення Господнього (15 лютого) піднялася хуртовина, значить, весна буде пізнішою. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо сонце 15 лютого жодного разу не вигляне через хмари, значить, холоди не відступлять ще протягом двох тижнів. Сьогодні, 15 лютого, по всій території України вдень погода буде ясною і без опадів. Проте у західних областях пройде невеликий дощ. Про це повідомляє Укргідрометцентр. За даними синоптиків, сьогодні в Україні без опадів, лише вдень на Закарпатті невеликий дощ, у Карпатах - мокрий сніг. У північно-східній частині та Карпатському регіоні вночі та вранці на дорогах місцями ожеледь. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря складе: у західних областях вдень +5+9, вночі -2-6 градусів;на півночі країни +2+7 градусів вдень, уночі -4 -8;у східних областях вдень +4+7, а вночі -10-12 градусів;на півдні країни +5+8 градусів вдень, уночі -1 -6;у центральних областях +4+7 вдень, а вночі від -4 –6 градусів.Сьогодні у столиці без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі коливатиметься від -4 до -6 морозу, вдень так само, але зі знаком плюс.
Політика У МО Білорусі запевнили, що війська РФ не наступатимуть на Україну з їхньої території. Міністр оборони України Резніков сказав під час включення до ефіру програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV заявив, що його білоруський колега запевнив, що з території цієї країни наступу військ Російської Федерації в Україну не буде. Міністр розповів про свою телефонну розмову з Міністром оборони Республіки Білорусь Віктором Хреніним. "Ми багато застережень зняли під час цієї розмови. Він мені пояснив, що відбувається. Ми домовилися про те, що тепер будуть на рівні взаємодії наші аташе з військових питань. Завтра вже буде присутній наш аташе на запрошення міністерства оборони Республіки Білорусь на полігоні, на якому будуть проводитися навчальні стрільби, які, як він запевнив мене, що вони не будуть у бік України. Наш аташе за цим спостерігатиме", - сказав Резніков. Наразі у Білорусі проходять білорусько-російські навчання "Союзна рішучість-2022". Завтра український військовий аташе відвідає полігон, на якому відбудуться навчальні стрільби. "Це надихає на те, що відносини між українцями та білорусами, як сусідами, залишаються дружніми", - сказав Міністр оборони України Олексій Рєзніков.
Гороскоп Любовний гороскоп на 15 лютого 2022 року: що обіцяють астрологи Сьогоднішній вечір – не найкращий для побачення, а особливо для першого знайомства. Найкраще провести його вдома. Якщо ж це неможливо, пам'ятайте: посіяні сьогодні конфлікти та образи можуть мати довгі наслідки, тож будьте максимально дипломатичні. ОВНИ Цього дня вам знадобиться допомога другої половинки там, де ви завжди справлялися самостійно. Зірки кажуть: що раніше ви усвідомлюєте цей факт, то швидше впораєтеся зі своїми завданнями. ТЕЛЬЦІ Якщо у цей день буде дуже наполеглива людина, не здавайтеся, поки не зважите все за і проти. 15 лютого ви можете прийняти його прагнення за власні, попереджають зірки. БЛИЗНЮКИ Геніальні ідеї, які спадуть вам на думку цього вівторка, обранець може не оцінити. Не засмучуйтесь - спробуйте викласти свої думки його мовою. Зірки закликають вас до настирливості 15 лютого. РАКИ Якщо ви постраждаєте від представників протилежної статі (наприклад, вам не сподобається чиєсь висловлювання на свою адресу), зробіть так, щоб про ваші почуття ніхто не дізнався. Не давайте зайвого приводу для зловтіхи. ЛЬВИ Якщо ваші стосунки висять на волосині, то 15 лютого ви зможете зміцнити його. Слухайте свою інтуїцію та робіть усе, що вона вам підкаже, радять зірки. ДІВИ Не відмовляйтеся від спілкування з представниками протилежної статі. Зірки кажуть: навіть якщо у вас вже є пара, цього дня ви зможете підвищити свою самооцінку. ТЕРЕЗИ Якщо ви давно планували про щось поговорити з обранцем або щось йому запропонувати, 15 лютого стане сприятливим днем ​​для цього, кажуть зірки. І рекомендують вам не зволікати з бесідою. СКОРПІОНИ Цього дня довіра у вашій парі може похитнутись. Зірки закликають вас стежити за язиком. Можливо, друга половинка вас неправильно зрозуміє – це потягне за собою низку сумнівів та питань. СТРІЛЬЦІ Проведіть 15 лютого вдалині один від одного, радять зірки. Можливо, настав час освіжити стосунки. Крім того, партнер цього дня буде не найкращим вашим партнером. КОЗЕРІГИ Якщо у вас на прикметі є представник протилежної статі, вартий вашої уваги, скажіть йому про це. Зірки кажуть, 15 лютого ймовірність позитивної відповіді прагнутиме нескінченності. ВОДОЛІЇ Почекайте з пропозиціями другої половинки, якщо у вас такі є, закликають зірки. Цього дня вас можуть не почути. Вдруге розпочинати подібну розмову буде набагато складніше. РИБИ 15 лютого чудово підійде як для початку нових стосунків, так і для завершення старих, кажуть зірки. Якщо ви не плануєте таких кардинальних змін, то просто будьте готові слухати і чути партнера в цей день.
Суспільство На Росії оголосили про початок повернення частини військ до пунктів постійної дислокації Міністерство Оборони на Росії сьогодні, у вівторок 15 лютого опублікувало відео переміщення танкової колони, яку російські ЗМІ публікують разом із коментарем офіційного представника Міноборони Ігоря Конашенкова. "У міру закінчення заходів бойової підготовки війська, як і завжди, здійснять марші комбінованим способом до пунктів постійної дислокації", - цитує Конашенкова в середу, 15 лютого, РИА Новости. Підрозділи Південного та Західного військових округів, що виконали завдання, вже розпочали навантаження на потяги та машини і сьогодні почнуть рух у свої гарнізони. Окремі підрозділи повернуться своїм ходом, уточнили у Міністерстві оборони на Росії. Паралельно з цим спікер міністерства закордонних справ на Росії Марія Захарова заявила, що 15 лютого 2022 року "увійде в історію як день провалу західної пропаганди війни". На тлі цієї новини російський рубль та українська гривня різко почали зміцнюватись. Також різко дешевшає нафту.  
Спорт оформление ленты  Олімпіада-2022. Ковзанярський спорт. Результати 15 лютого Завершилися змагання у Пекіні на Національному ковзанярському стадіоні в командних перегонах переслідування. Україна не виступала у цій дисципліні. Чоловіча команда Олімпійського Комітету на Росії успішно пройшла півфінал, але програли у фіналі командних перегонів на зимових Олімпійських іграх 2022 року в Пекіні (Китай). У фіналі їхніми суперниками були представники Норвегії. Норвежці подолали дистанцію на 2,39 секунди швидше. Бронзові медалі завоювали США, які у битві за третє місце виявилися сильнішими за Нідерланди. Раніше ковзанярі від ДКР не змогли здобути перемогу в бронзовому фіналі командних перегонів переслідування на зимових Олімпійських іграх 2022 року в Пекіні (Китай). У битві за третє місце їхніми суперницями були представниці Нідерландів. Голландки подолали дистанцію на 1,79 секунди швидше. Золото у Канади, яка вирвала перемогу у японців, які здобули срібло.
Суспільство оформление ленты  Кілька кімнат із гаражем. Розкіш у могилах циганських баронів вражає Традиції поховання циган вражають людей інших національностей і вельми схожі з староєгипетськими. Роми вважають, що після смерті людина продовжує своє життя в іншому світі, тому всю розкіш вона повинна перенести з собою в інший світ. У циганських баронів усипальницею називається кімната під землею, над якою ставлять гранітний або мармуровий пам'ятник. Монумент баронів обов'язково повинен бути великим, а небіжчик повинен бути зображений на повний зріст. Під землею для циганських баронів розставляють дорогі меблі, побутову техніку, одяг, елітний алкоголь, мобільні телефони, золоті вироби та інше. А також улюблену бритву, капці, піжаму, улюблену картину і все, чим дорожив барон. А іноді усипальниця схожа на справжню підземну квартиру, яка складається з декількох кімнат. Найбільшою розкішшю вважається могила з гаражем. Після того, як труну спускають в усипальницю, жінки знімають із себе золоті прикраси і кидають у могилу. Потім склеп закривають залізобетонними плитами і зверху заливають бетоном. Часто такі підземні палаци грабують мародери.
Спорт оформление ленты  Олімпіада-2022. 15 лютого. Медальний залік одинадцятого дня Олімпіада (оновлено) У вівторок 15 лютого на Олімпійських Іграх у Пекіні буде розіграно дев'ять комплектів медалей у семи видах спорту: Біатлон. Чоловіча естафета. Олімпійський Комітет на Росії на початку дистанції впевнено посідав перше місце, проте досвідчені команди Норвегії та Франції зуміли обійти її на фініші. Бобслій. Гірські лижі. Швейцарська гірськолижниця Корін Сутер. Срібло та бронзу взяли італійки Софія Годжу, яка виступала з травмою та Наді Делаго Біг-ейр сноуборд. Жінки. Переможницею стала дворазова олімпійська чемпіонка в біг-ейрі австралійка Ганна Гассер, срібло біля Нової Зеландії, яку представила Зої Садовські-Сіннотт, бронза пішла до Японії для Кокомо Мураси. Біг-ейр сноуборд. Чоловіки. Китайський сноубордист Су Імін виборов золоту медаль, друге місце зайняв норвежець Монс Ройсланд, замкнув трійку канадець Макс Парро. Фрістайл, слоупстайл, жінки, фінал. Швейцарська спортсменка Матільда ​​Гремо, чудово виконавши другу спробу, стала олімпійською чемпіонкою з результатом 86,56 бала. На другому місці китаянка Ейлін Гу (86,23), на третьому – естонська лижниця Келлі Сільдару (82,06). Ковзанярський спорт. Командні перегони переслідування. Чоловіки. Норвегія, ДКР, США Ковзанярський спорт. Командні перегони переслідування. Жінки. Канада, Японія, Нідерланди   Інформацію у скільки і де дивитись трансляцію змагань можна знайти тут.   Медальний залік на 15 лютого (золото – срібло – бронза – всього)1. Норвегія - 11-6-7 (24)2. Німеччина - 8-5-2 (15)3. США - 7-6-4 (17)4. Австрія - 6-6-4 (16)5. Нідерланди - 6-4-3 (13)6. Китай - 6-4-2 (12)7. Швеція - 5-3-3 (11)8. Швейцарія - 5-0-5 (10)9. ДКР - 4-7-9 (20)10.Франція - 3-7-2 (12)11. Італія - ​​2-6-5 (13)12. Японія - 2-5-6 (13)13. Канада - 2-4-11 (17)14. Словенія - 2-3-2 (7)  
Економіка оформление ленты  Ринок почав заспокоюватись після заяв від Росії про відведення частини військ від кордонів України Ф'ючерси на акції США та європейські індекси зросли після кількох днів втрат, доки інвестори нервово стежили за ситуацією на кордоні з Україною та дипломатичними зусиллями щодо врегулювання напруженості. Після заяви міністерстві оборони Росії про початок відведення військ у пункти постійної дислокації, ф'ючерси, прив'язані до S&P 500, зросли у вівторок на 1,2%, що призвело до того, що широкий індекс зупинився після триденних втрат при відкритті торгів. Ф'ючерси Dow Jones Industrial Average на блакитні фішки додали 0,9%, а ф'ючерси на технологічні активи Nasdaq-100 виросли на 1,6%. Прибутковість еталонних 10-річних казначейських облігацій США зросла до 2,035% з 1,995% у понеділок. Прибутковість облігацій – це зростання цін у протилежних напрямках. Ціни на нафту впали у вівторок із восьмирічного максимуму, досягнутого у понеділок. Нафта марки Brent, міжнародний стандарт нафти, подешевшала на 2,3% до 94,29 долара за барель. Базові європейські ціни на природний газ також впали на понад 5%. На тлі цієї новини російський рубль та українська гривня різко почали зміцнюватись.
Політика оформление ленты  Київ попередив, що розцінить визнання Москвою ДНР та ЛНР як вихід Росії з Мінських угод Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив на брифінгу, що Київ розцінюватиме визнання на Росії окупованих територій України утвореннями «ДНР» та «ЛНР» як вихід РФ із Мінських угод. "Щодо можливого визнання російською Думою так званих "Л/ДНР". Хочу ще раз нагадати незмінну позицію України: у разі ухвалення рішення про визнання Росія де-факто та де-юре вийде з Мінських домовленостей з усіма супутніми наслідками. Ми вже попередили про цю позиції наших партнерів", - сказав Кулеба на онлайн-брифінгу у вівторок. Нагадаємо, що сьогодні, у вівторок 15 лютого Держдума на Росії розглядає два проекти постанови про звернення до Путіна щодо необхідності визнання «ДНР» та «ЛНР». Як пояснив спікер ГД В'ячеслав Володін, перше у разі прийняття негайно буде направлено президенту, друге - для вивчення та відгуків направлять до МЗС Росії та інших урядових структур.  
Спорт Олімпіада-2022. Справа Валієвої. Через скандал з допінгом МОК допустив у довільну програму ще одну 25 фігуристку Міжнародний союз ковзанярів (ISU) відреагував на заяву Міжнародного олімпійського комітету (МОК) щодо ситуації з допуском спортсменок у довільну програму жіночого турніру Олімпіади-2022, враховуючи інцидент із росіянкою Камілою Валієвою. В ISU підтвердили, що у разі попадання 15-річної Валії в число 24 найкращих фігуристок за підсумками короткої програми (15 лютого), у довільну програму (17 лютого) буде допущено 25 спортсменок. Рішення підкріплено регламентом ISU. 14 лютого Спортивний арбітражний суд (CAS) не задовольнив апеляції МОК, WADA та ISU у справі Валія, яка допущена до участі в жіночому одиночному турнірі Олімпіади-2022. Раніше у МОК заявили, що церемонія нагородження одиниць не відбудеться, якщо Валієва потрапить у призери турніру. Як раніше писала АСН-Україна ще в грудні під час чемпіонату Росії 15-річна спортсменка здала позитивну допінг-пробу на заборонений препарат триметазидин. Через незрозумілі причини результати тесту потрапили до МОК через 45 днів, коли вже проходила Пекінська Олімпіада. 8 лютого Російське антидопінгове агентство (РУСАДА) тимчасово відсторонило Валієву, а 9 лютого своє ж рішення скасувало.Міжнародний олімпійський комітет (МОК), Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) та Міжнародний союз ковзанярів (ISU) подали апеляцію на рішення РУСАДА зняти звільнення з Валії, але CAS відхилив її.
Дозвілля Коли у знаків Зодіаку закінчується кохання? Овен (21.04-19.04)Як правило, ви перестаєте відчувати почуття до свого партнера, коли відносини стають для вас занадто обтяжливими. Овни звикли мчати по швидкісній смузі життя. Тому таким людям хочеться бути з тим, хто зможе від них не відставати. А той, хто їх стримує, може не розраховувати на тривалі романтичні стосунки. Телець (20.04-21.05)Найбільше в стосунках ви цінуєте вірність. Вас відрізняє впертий характер і наполегливість. У світі складно знайти людину, більш віддану ніж Телець. Коли комусь вдається завоювати вашу довіру, ви будете захищати цю людину до останнього подиху. Але варто їй зрадити вас, і все скінчено. Після цього вам більше не захочеться мати з нею нічого спільного. Близнюки (22.05-21.06)Рутина і передбачуваність викликають у вас алергію. Ви належите до тих людей, які знаходяться в постійному пошуку стимулу і яким дуже просто набриднути. Ось чому ваші почуття до партнера, який перестає вас дивувати, дуже швидко згасають. Близнюки ненавидять перебувати у відносинах з тими, хто стає занадто передбачуваним і нудним. Рак (22.06-22.07)Любов Раків закінчується там, де до них приходить усвідомлення бездушності і підлості їхнього партнера. За дбайливість і теплоту почуттів народжених під цим знаком Зодіаку часто називають людьми з золотим серцем. Ви добрі щодо всіх навколо і не приймаєте спілкування з грубими і злими особистостями. А найбільше вас дратують егоїсти. Лев (23.07-22.08)Леви - дуже самозакохані та егоїстичні люди. Але це зовсім не означає, що вам чужі добрі наміри. Як і всі інші знаки Зодіаку, вам теж хочеться бути хорошим по відношенню до оточуючих. Як правило, Леви швидко остигають в своїх почуттях, якщо бачать, що партнер приносить в їх життя тільки негативні вібрації. Вони терпіти не можуть, коли близькі їм люди випромінюють лише негатив і погані емоції. Діва (23.08-22.09)Ви дуже швидко розлюбите свою другу половинку, якщо помітите, що вона не готова працювати заради ваших відносин. А у Дів, як відомо, надзвичайно високі стандарти. Ви належите до тих людей, які завжди чекають від оточуючих максимуму зусиль і залучення. І якщо партнер перестає відповідати вашим стандартам або очікуванням, ви готові з ним розлучитися. Терези (23.09-22.10)Для того, щоб когось розлюбити, вам досить зрозуміти, що ця людина більше егоїстична, ніж ви думали. Терези завжди намагаються пам'ятати про думки і почуття оточуючих. А тому їм навряд чи сподобаються близькі стосунки з тим, хто взагалі не звертає на них уваги. Скорпіон (23.10-22.11)Скорпіон відомий своєю неймовірною сексуальною привабливістю і енергійністю. І якщо він когось любить, то його партнер має бути здатним задовольнити всі його сексуальні потреби і стандарти. Варто вам зрозуміти, що ваша друга половинка не може дати вихід вашої сексуальної енергії, і тривати таких відносин залишилося зовсім недовго. Стрілець (23.11-21.12)Стрільці дуже легко закохуються. Однак це не означає, що вони зберігають свої почуття вічно. Справа в тому, що народжені під цим знаком без особливих зусиль можуть змінити одного партнера на іншого. У більшості випадків так відбувається, коли вам набридли нинішній стан відносин або коли ви відчуваєте гостру необхідність рухатися далі, але вже з кимось іншим. Стрільці - дуже необов'язкові особистості. Козеріг (22.12-20.01)Як і Овен, ви дуже амбітна людина. У вас безліч життєвих цілей і ви ніколи не боїтеся витрачати свій час і сили на їх досягнення. Не дивно, що якщо ви з головою занурилися в свою кар'єру, то почнете втрачати психологічну близькість зі своєю другою половинкою. Водолій (21.01-18.02)Для Водолія найважливіше за все наявність інтелектуального стимулу. Представники даного сузір'я постійно вчаться чогось у житті. Вони люблять пізнавати нове і постійно розвиватися. А якщо зі своїм партнером навчання і зростання неможливі, то таким відносинам швидко приходить кінець. Риби (19.02-20.03)Всі риби мріють про велику голлівудської любові. Ваше ставлення до того типу особистостей, які хочуть жити як в казці. І якщо вам здасться, що в романтичних стосунках спостерігається застій або наростають проблеми, ваш інтерес до партнера тут же випаровується. Риби швидко холонуть до тих, хто не може задовольнити їхні стереотипні уявлення про справжнє кохання. Джерело: cluber.com.ua.
Дозвілля Ідеальний чоловік за знаком Зодіаку в 2022 році Овен (21 березня - 19 квітня) Пора зав'язувати з «поганими хлопцями». Навіть якщо від них і від того, що вони творять, захоплює дух. Тому що вони навряд чи зможуть незабаром стати розсудливим, а це потрібно тобі. Нехай з ними і весело, нічого іншого вони тобі запропонувати не в змозі. Тобі потрібен хтось зовсім не такий. Тобі потрібен спокійний і стабільний. Телець (20 квітня - 21 травня) Пора прощатися з минулим і відкрити своє серце для майбутнього. Минуле тягне тебе назад. Знайди такого чоловіка, який буде тебе цінувати. Того, що не буде вселяти тобі, що ти не гідна хорошого. Знайди того, поруч з яким ти будеш ставати краще, ніж ти є. Близнюки (22 травня - 21 червня) Тобі треба знайти того, хто буде так само вкладати свої внутрішні ресурси в відносини, як і ти. Погодься, раніше ти завжди була спантеличена тим, що відносини здаються твоєму партнерові чимось абсолютно неважливим. Треба це змінити. Знайди того, хто буде щиро хотіти бути з тобою поруч, як і ти з ним. Рак (22 червня - 22 липня) У тебе є тенденція зраджувати своїм принципам і знижувати планку заради збереження поточних відносин. І справа може буквально дійти до абсурду. У цьому році треба це припинити! Знайди того, хто буде піклуватися про тебе так само, як і ти про нього. Лев (23 липня - 22 серпня) Визнай: ти свідомо наступаєш на одні й ті ж граблі, вступаючи з ним у відносини, чекаючи кожен раз, що він зміниться. Але все залишається як раніше. У 2022 постарайся змінити свій тип чоловіка. Зміни своє життя, вийди із зони комфорту. Так ти і зустрінеш свою любов. Діва (23 серпня - 22 вересня) Досить відчувати провину за свої високі стандарти. У 2022 ти все-таки знайдеш того, хто буде їм відповідати. Не бійся бути з тим, що готовий інвестувати в тебе свій час і енергію. Ти сама дуже вимоглива до себе. І тому маєш право бути вимоглива до партнера. Терези (23 вересня - 22 жовтня) Ти надто добра. Ти завжди лізеш зі шкіри геть аби допомогти оточуючим. І це добре, тому що тільки так ти відчуваєш себе задоволеною собою. Але з цієї причини ти завжди вибираєш чоловіків, які потребують допомоги. У 2022 вибери того, хто в змозі жити і без тебе. І цілком непогано. Скорпіон (23 жовтня - 22 листопада) Ти любиш швидкий темп життя. Ти хапаєшся за будь-яку можливість у коханні. І ти не сильно церемонишся, не витрачаєш часу даремно на «прелюдії». І саме тому твоє серце часто розбивають. В 2022 ти зустрінеш того, хто навчить тебе насолоджуватися процесом неспішно, і ти перестанеш красти у себе такі цінні спільні моменти. Стрілець (23 листопада - 21 грудня) Тобі треба бути чесною з собою і визнати, що ти зберігаєш нинішній стан відносин з неправильним причин. І вони досить поверхневі. В 2022 ти зустрінеш того, хто покаже тебе наскільки це здорово по-справжньому любити іншу людину. І він при цьому любить тебе у відповідь. Козеріг (22 грудня - 20 січня) Тобі треба зустрічатися з тим, хто досить послідовний. Як Козеріг ти любиш постійно себе міняти. А це означає, що тобі буде досить непросто, тому що це вимагає зусиль. Тобі потрібен той, який залишиться з тобою навіть тоді, коли ти будеш переживати найгірші часи. Водолій (21 січня - 18 лютого) Стань реалісткою. Ти не будеш зустрічатися з ідеальним чоловіком. У 2022 кидай свої пошуки прекрасного принца. Замість цього зверни увагу на того, хто, хоч і не позбавлений недоліків, готовий і хоче бути з тобою всім серцем. Ти здивуєшся наскільки щасливою він зможе тебе зробити. Риби (19 лютого - 20 березня) Можливо, не варто в пошуку кохання заходити далеко за межі свого соціального кола. У 2022 придивися до тих, хто вже присутній у твоєму житті. Можливо, твоя справжня любов вже поруч.
Політика Голова Держдуми Володін дав відповідь, навіщо в окупованому Донбасі роздавали російські паспорти Для українців це не стало новиною, про це говорили з першого дня ініціативи на Росії із роздачею російських паспортів охочим на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Сьогодні Держдума РФ ухвалила рішення направити господарю Кремля Володимиру Путіну звернення розглянути питання про визнання так званих "ДНР" та "ЛНР" як самостійні, суверенні та незалежні держави. Володін, голова Держдуми, депутати якої ухвалили цю постанову, вже заспівав прокоментувати цю подію. Зокрема він сказав: "Наші громадяни та співвітчизники, які проживають на Донбасі, потребують допомоги та підтримки." Маючи на увазі саме тих громадян України, які погодилися отримати російські паспорти та яких тепер на Росії мають намір "захищати". За словами Володіна, депутати переконані, що "визнання ДНР та ЛНР створить підстави для забезпечення гарантій безпеки та захисту мешканців республік від зовнішніх загроз, а також для зміцнення міжнародного миру та регіональної стабільності відповідно до цілей та принципів статуту Організації Об'єднаних Націй та започаткує процес міжнародного визнання обох держав" .    
Спорт Олімпіада-2022. Фігурне катання. Починається головна інтрига: Валієва готується вийти на лід. Онлайн трансляція Більшу частину Олімпіади в Пекіні вболівальники і глядачі були мимовільними свідками історії, що розгорнулася, з вирішенням допінгового питання не просто в момент змагань, а почалося після того, як безпосередній його учасник стала володарем золотої медалі Олімпіади в командних змаганнях. Каміла Валієва, одна з їх фавориток не лише льодового стадіону в Пекіні, а взагалі всіх Ігор була запідозрена у застосуванні допінгу. Стало відомо, що ще у грудні під час чемпіонату Росії 15-річна спортсменка склала позитивну допінг-пробу на заборонений препарат триметазидин. Через незрозумілі причини результати тесту потрапили до МОК через 45 днів, коли вже проходила Пекінська Олімпіада. 8 лютого Російське антидопінгове агентство (РУСАДА) тимчасово відсторонило Валієву, а 9 лютого своє ж рішення скасувало. Міжнародний олімпійський комітет (МОК), Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) та Міжнародний союз ковзанярів (ISU) подали апеляцію на рішення РУСАДА зняти відсторонення з Валії, але CAS відхилив її та дав допуск спортсменці виступати на змаганнях. В Україні трансляцію змагань можна дивитись на 3 каналі UA:Перший. На Росії трансляція доступна на "Першому каналі"    
Спорт оформление ленты  Олимпиада-2022. Фигурное катание. Результаты КП. Валиева - первая, Сакамото подвинула Трусову из топ-3 У Пекіні (Китай) фігуристки представили коротку програму в рамках особистих змагань на Олімпійських іграх – 2022 у Пекіні (Китай). Результат був відносно передбачуваним. Представниця Олімпійського Комітету на Росії Каміла Валієва, незважаючи на зірваний потрійний аксель зайняла перше місце Другий результат показала інша представниця ДКР Ганна Щербакова, а третю росіянку Третьякову змістила з третього місця японка Каорі Сакамото, котра виступала останньою. 14 лютого Спортивний арбітражний суд відхилив апеляції МОК, ВАДА та ISU у справі допінгової Валієвої та допустив 15-річну фігуристку до змагань. Пропонуємо подивитися відео Валієвої, яка посіла перше місце .   , Полная таблицаиз двадцати пяти участниц прошедших квалификацию.
Дозвілля Як притягувати до себе гроші та удачу: енергетичні закони успіху Кожен хоче бути успішним, але далеко не все знає, як цьому сприяти. Вже давно було вироблено 7 енергетичних законів, які допоможуть досягти успіху, а також постійно зберігати гроші та удачу. Кожен із 7 енергетичних законів успіху можна висловити коротко і ясно декількома пропозиціями, однак у них міститься велике духовне значення. І не має значення, відомо вам про них чи ні. Це закони Всесвіту, отже, вони впливають на вас у будь-якому випадку. Але експерти знають, як і що треба зробити, щоб ці закони працювали на вас, а не проти вас.1. Закон тяжінняЗакон тяжіння свідчить, що таке притягує таке, а енергії, які резонують один з одним, зливаються. У момент досягнення мети люди перебувають у піднесеному стані, а енергія перемоги є позитивною і притягує ще більше перемог. Але коли людина починає ставитися до свого становища як до належного, а до грошей як до способу вирішення всіх проблем, все обертається проти нього. Щоб використати закон тяжіння у своїх цілях, варто згадати, як це досягти бажаного, і постаратися ніколи не забувати це почуття. 2. Закон дозволуКоли людина тільки починає свій шлях до успіху, йому щиро цікаво дізнатися, які випробування та нагороди приготувало життя. Він прагне досягнення цілей, отримує досвід без будь-яких суджень і очікувань. Але в міру того, як випробувань стає все більше, природний потік інформації про себе та про життя змінюється у відповідь на реакції ураження. Щоб залучити гроші та удачу, треба усвідомити, що межі успіху не існує. Потрібно дозволити випадково просто статися, а також не забувати заохочувати себе за нові перемоги і не чинити опір особистісному зростанню. Наявність нових випробувань забезпечить нові успіхи. 3. Закон достаткуЗакон достатку дозволяє усвідомити, що єдиний спосіб отримати більше — це цінувати те, що є, не концентруючись на відсутності якихось благ. Почуття подяки окупається сторицею. Хто шукає тільки хороше у своєму житті та знайомий із мистецтвом виваженої оцінки, заохочує це гарне зростати. 4. Закон обдуманого творуУніверсальний закон ґрунтується на прийнятті того, на що спрямовується енергія. Дуже часто, коли фінансове становище стає стабільним, з'являється почуття, що «досяг» кінцевого пункту і більше не потрібно жодних зусиль. Це фатальна помилка. Насправді кожна людина постійно створює та відтворює свій успіх. Ми є у постійному стані становлення. І якщо активно не підтримувати цей зріст, то своїми руками можна штовхнути себе в прірву. Щоб використовувати цей закон для зміцнення матеріального становища, слід розглядати його як нескінченну, але приємну роботу, творчий рух. Іноді необхідно переоцінювати увагу та енергію, знаходити те, що підтримає професійне зростання, і докладати зусиль, щоб цього досягти. 5. Закон відчуженостіЗакон відчуженості не говорить, що необхідно відмовитися від матеріального світу, стати відчуженим чи стримувати свої амбіції. За цим законом потрібно звільнитися від тягаря залежності (від грошей, статусу, успіху, чужої думки, речей) та завищених очікувань. Зацикленість на результаті не збільшує шанси на досягнення цього результату, а навпаки, віддаляє людину від її цілей. 6. Закон чистої потенційностіЦей закон допомагає відкрити свій розум усьому, що може принести успіх. Згодом можна почати ставитися до своїх здобутків як до повсякденного продовження минулого, але це призводить до накладання обмеження на безмежні можливості, які дарує життя. Щоб стати успішнішим, необхідно розглядати кожну можливість як початок нової захоплюючої історії, яка нічим не обмежена. Спробувати нове. Регулярно піддавати себе новим ситуаціям і дізнаватися раніше про незвідані аспекти життя. 7. Закон полярностіЗакон полярності вказує на те, що кожна ситуація і кожен аспект життя мають дві сторони. Усі складаються з полярних сторін. Експерти радять завести невеликий блокнот, щоб вести список позитивних подій та періодично перечитувати їх, тим самим фокусуючи увагу на хорошому. Наш світ складний для розуміння, але це не означає, що ми не можемо наблизитись до стану усвідомленості. Знайти сенс життя не так складно, як про це звикли думати. Важливо дотримуватися універсальних законів, яким підпорядковується наше життя, щоб не блукати безкрайніми просторами Всесвіту без жодних орієнтирів. Успіхів,
Політика Президент США Джо Байден пізніше 15 лютого виступить із промовою, присвяченою ситуації навколо України. О 22:30 за київським часом президент США Джо Байде має намір звернутися до американського народу, в якому він планує торкнутися теми агресії Росії проти України. Про це повідомляє CNN. "Президент Джо Байден надасть оновлену інформацію про поточну ситуацію в Україні сьогодні о 15:30 за східним часом (22:30 за київським часом)", - повідомило джерело видання, знайоме із ситуацією. У своєму виступі Байден повторить, що США "залишаються відкритими для дипломатії високого рівня... спираючись на численні дипломатичні шляхи, які ми та наші союзники та партнери запропонували Росії останніми місяцями". При цьому в Білому домі заявили, що Сполучені Штати, як і раніше, вважають, що дипломатія та деескалація є найкращим шляхом просування вперед, але вони готові до будь-якого сценарію.
Гороскоп Гороскоп на 16 лютого 2022 року. Діви, не відчувайте терпіння своєї половинки. Терези, не перекладайте проблеми 16 лютого 2022 року. 16, 17 місячний день. Повний місяць у знаку Лев ♌ Сприятливий день за місячним календарем. Сприятливий день за місячним календарем. Один із найсприятливіших днів. У багатьох людей у ​​цей день проявляється дар передбачення, загострюється інтуїція, відкриваються найрізноманітніші здібності. Без пробуксування просувається наукова чи громадська діяльність, легко налагоджуються найрізноманітніші контакти. День сприятливий для романтичного спілкування із представниками протилежної статі. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Зірки для Овнів на 16 лютого рекомендують дозволити собі насолоджуватися радощами життя, звертайте увагу на дрібниці і деталі, які наповнюють вашу повсякденність. Займайтеся тим, що вам подобається, і не виявляйте невдоволення поточним станом справ, пам'ятайте, все в ваших руках. ♉️ Телець Місяць для Тельців на 16 лютого говорить, що підходить для спілкування та контактів. Заводите корисні зв'язки, розширюйте поле своєї діяльності. Робота, як ніколи, буде приносити задоволення, але не забувайте, що це - робота. ♊️ Близнюки Зодіак для Близнюків на 16 лютого говорить, що з'явиться шанс придбати корисні зв'язки і знайомства, почати спільний проект. Майте в запасі кілька варіантів вирішення проблем, так ви уникнете фіаско. Не бійтеся розслабитися і трішки побешкетувати. ♋️ Рак Зодіакальний прогноз для Раків на 16 лютого каже, що сьогодні особисті питання не поспішайте вирішувати зопалу - можете самі собі нашкодити. Добре подумайте, хто із знайомих відмінно розбирається в вашому питанні. Постарайтеся знайти однодумців і меценатів. ♌️ Лев Зірки для Львів на 16 лютого кажуть, що сьогодні цей період невдалий для того, хто збирається зайнятися з'ясуванням відносин, вирішенням спірних питань і налагодженням контактів. Перестаньте тиснути на людей. Ваше життя повинна стати більш насиченою не за рахунок додаткових ресурсів, а за допомогою емоцій - знайдіть хобі до душі. ♍️ Діва Зірки для Дев на 16 лютого радять в першу чергу потурбуватися про своє благополуччя. Не варто забувати, що ви - не вінець творіння, не випробовуйте терпіння своєї половинки. Чекайте прибуток, яка буде з дня на день і допоможе втілити ваші плани. ♎️ Терези Астрологи для Терезів на 16 лютого попереджають, що хтось може вас неправильно зрозуміти, прийнявши безневинний жарт за знущання. В іншому ніяких емоційних сплесків бути не повинно, якщо ви самі не вирішите їх собі організувати. Чи не перекладайте проблеми на чужі плечі, навіть якщо сумніваєтеся в своїх силах. ♏️ Скорпіон Місяць для Скорпіонів на 16 лютого каже, що сьогодні не відрізнятимуться великою різноманітністю. Чи не скасовувати заплановані візити до лікарів, здоров'я - головний ваш козир. В особистому житті можуть виникнути розбіжності з партнером, наберіться терпіння. ♐️ Стрілець Гороскоп для Стрільців на 16 лютого стверджує, що ви сьогодні варто утриматися від великих придбань, так як може виявитися, що вам не підходить те, що купили. З самого ранку можлива деяка натягнутість у відносинах з близькими. Якщо не хочете остаточно зіпсувати відносини з тими, з ким вони і без того на межі - навчитеся мовчати. ♑️ Козеріг Місяць для Козерогів на 16 лютого каже, що сьогодні життя может здати немного сірим и нудно. Для Підняття настрою зараз не вістачає видовища. Дозвольте Собі розслабітіся и почніть отрімуваті удовольствие от життя. ♒️ Водолій зірки для Водоліїв на 16 лютого пророкують, що не варто займатися другорядними справами, які тільки відбирають час. Дрібниці життя повинні відійти на другий план, поступившись місцем більш важливим темам. Можливі кардинальні зміни в побудові кар'єри, швидше за все, вам захочеться професійного зростання і стабільності. ♓️ Риби Зодіак для Риб на 16 лютого говорить, що Не варто наражати оточуючих на своїм емоційним впливом. Залиште свою думку і настанови при собі. Повірте, це найкраще, що ви зможете сьогодні зробити. До того ж, збережіть хороші відносини з усіма небайдужими вам людьми.
Політика Президент США виступив перед американцями з коментарями щодо ситуації навколо України - вторгнення все ще можливе Президент Байден заявив у своїй промові, що американські офіційні особи не підтвердили заяву Росії про те, що вона відводить частину військ від кордону з Україною, заявивши, що російські збройні сили залишаються «у загрозливому становищі» і що «вторгнення залишається можливим». Виступаючи зі Східної кімнати Білого дому, Байден пообіцяв «дати дипломатії всі шанси», щоб запобігти вторгненню Путіна в Україну. Але він також пообіцяв не «жертвувати основними засадами», за якими країни мають право визначати свою політику. Зауваження президента США Байдена пролунали за кілька годин після того, як Путін заявив, що його країна вирішила «частково вивести війська», а російські військові дали зрозуміти, що деякі сили на кордоні з Україною були відправлені назад до місць постійної дислокації. Але американські офіційні особи та їхні колеги в інших європейських країнах висловили скептицизм щодо перекидання російських військ, заявивши, що переважна більшість військ Москви залишилися на кордонах і, як і раніше, готові швидко вторгнутися в Україну. Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що члени альянсу «не бачать жодних ознак деескалації». Столтенберг зазначив, що Росія і раніше переміщала війська, залишаючи важке озброєння дома. Коментарі Байдена не відображають зміни у підході його адміністрації до можливості російського вторгнення, наголосили представники Білого дому. Байден стверджував, що угода між європейськими союзниками про набір жорстких санкцій – найкращий спосіб змусити Путіна вирішувати питання дипломатично, а не на вторгнення. На зустрічі у вівторок зранку з канцлером Німеччини Олафом Шольцем Путін сказав, що продовжуватиме наполягати на своїх вимогах: згортанні присутності НАТО у Східній Європі та гарантії того, що Україна не вступить до альянсу. Шольц сказав після зустрічі, що НАТО може офіційно заявити, що членство України в НАТО «не стоїть на порядку денному» як спосіб розрядити загрозу вторгнення. ,

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,67726707458496-/ /-pc-/
Top