counter
Архів Повернутись назад 15 Січня 2022
15 Січня
Дозвілля 15 січня: день Сільвестрів. Що можна і не можна робити Віруючі 15 січня відзначають Сильвестров день, що входить у святковий тиждень. За народним календарем, Святого Сильвестра вважають покровителем свійської птиці. У храмах 15 січня звершуються богослужіння, присвячені цьому святителю та єпископу. Відомо, що Сильвестр проповідував Віру в Ісуса Христа, коли на християн відбувалися гоніння. На Куряче свято домашній птиці приділяли особливу увагу: її смачно годували, стелили свіжу солому в чистий курник. Щоб птах не хворів, у приміщенні, де він утримувався, вішали круглий камінь з отвором посередині. Цього дня у народі прийнято проводити ритуали на зцілення. Ворожити на погоду, виготовляти захисні обереги від злих духів і передбачати, якими будуть 12 місяців уже року. Що категорично не можна робити у цей день: Заборонено їсти м'ясо птиці, особливо курку. Хто порушить це правило – втратить своє щастя безповоротно.Пити спиртні напої – темні сили прийдуть і того, хто випив до себе заберуть.Стригтися теж не радять - волосся довго зростатиме.Не рекомендувалося 15 січня робити прибирання, використовуючи звичайну воду, інакше з'являться злі духи і почнуть шкодити господарям.Цього дня існують прикмети: Тьмяні зірки – до відлиги, а яскраві – до морозу.Сині хмари – до зміни погоди.Курка на одній нозі стоїть – до холоду. Курка хвостом крутить – до хуртовини.Якщо у цей день обидва роги місяця гострі та яскраві – до вітру. Обидва роги місяця круті – до морозу.Пологи роги місяця – до негоди.Польові миші вилізли з нір, бігають снігом – до відлиги найближчими днями.Білка в мороз покидає своє гніздо, спускається з дерева та бігає по землі – до потепління.На Сільвестри день прибуває, а мороз міцніє.Півні рано заспівали – до відлиги.Півень цієї ночі кричить – від нечистої сили будинок охороняє. Півень заспівав пізно увечері – погода скоро зміниться.Кури рано спати лягають – до холоду.Якщо жінка завагітніє 15 січня, то у неї народиться син.Народжені 15 січня вміють концентруватися і здатні мислити глибоко, мають чудові навички спілкування.
Сонник Сон у ніч з 14 на 15 січня: тлумачення за місячним календарем Сни, побачені в ніч із 14 на 15 січня, повинні підказати, що вам потрібно робити, щоби змінитися самому і змінити своє життя. Кажуть, що у снах 13-ї місячної доби саме життя стукає в наші двері, важливо лише не виявитися в цей момент глухим і сліпим. Є кілька образів та сюжетів цієї ночі, які будуть трактуватися виразно. Наприклад, якщо уві сні ви побачите себе сплячим, значить, час для активних дій для вас не настав. Ваші плани можуть бути порушені через обставини непереборної сили. Якщо в ніч з 14 на 15 січня ви побачите себе в якомусь новому місці або в незнайомій обстановці, швидше за все, незабаром вам доведеться змінити або місце проживання, або роботу. Будьте готові до такого можливого повороту подій. Якщо в ніч 13-х місячних діб вам насниться собака, в житті вам доведеться зробити щось надзвичайне, щоб досягти своїх цілей. При цьому якщо тварина уві сні буде спокійною - на вас чекає удача; якщо агресивним – вам слід підвищити градус обережності.
Суспільство Погода на 16 січня 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непогожою, то й осінь буде такою. Також прапрапрадіди помічали: якщо Велика Ведмедиця в ніч проти 16 січня світить особливо яскраво – насувається сильний мороз. І навпаки, якщо зірки бліді чи їх майже не видно – бути відлиги. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо 16 січня йде сніг, то літо буде дощовим. У суботу, 15 січня, увечері буде хмарно. Вітер посилиться до 15-24 м/с. Температура повітря -1+1 градус. У неділю, 16 січня, увечері буде хмарно. Тільки надвечір небо проясниться. Без опадів. Вітер північно-західний, 3-4 м/с. Температура повітря -4+1 градус. Зазначимо, що увечері 13 січня майже у всіх регіонах України зафіксували сильні пориви вітру – максимум досяг 27 м/с. Сьогодні вітер буде тихішим - до 15-24 м/с. Погода у Києві у вихідні, 15-16 січня, буде відносно теплою. Синоптики прогнозують температуру повітря від +1 до -4 градусів.
Гороскоп Любовний гороскоп на 15 січня 2022 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Цього дня ваше відчуття вседозволеності може зіпсувати вам усі стосунки, аж до розриву. Зірки закликають вас 15 січня спуститися з неба на землю. ТЕЛЬЦІ Якщо ви гратимете чиюсь роль цієї суботи, постарайтеся зробити так, щоб друга половинка не бачила цього. Інакше вона може сильно розчаруватися. БЛИЗНЮКИ Зірки пророкують вам романтичний вечір суботи. Тож якщо ви давно планували чимось здивувати обранця чи щось йому запропонувати – саме час діяти. РАКИ Цього дня ви можете ухвалити доленосне для вашої пари рішення. Зірки закликають вас перед цим добре подумати, оскільки це стосується вас обох. ЛЬВИ Якщо обранець запропонує вам провести цей день разом із кимось ще, не відмовляйтеся. Спілкування у третіх осіб 15 січня може стати неймовірно продуктивним для вашої пари. ДІВИ Цього дня вам буде важко уникнути ревнощів. Навіть якщо ви знатимете, що вона безпідставна, не приховуйте це почуття: партнер повинен зрозуміти, наскільки він дорогий вам. ТЕРЕЗИ Якщо емоції переповнюватимуть вас 15 січня, постарайтеся, щоб ніхто, крім коханої людини, не бачив вас у цьому стані. Бо довіряти цього дня можна буде лише йому. СКОРПІОНИ Якщо друга половинка поламає всі ваші плани, не переживайте, а тим більше не журіть її за це. Швидше за все, вона діє не з власної волі – нею рухає провидіння. СТРІЛЬЦІ Зірки рекомендують слухати другу половинку цього дня. Можливо, її поради виявляться настільки слушними, що жодна допомога вам уже не знадобиться. КОЗЕРІГИ Цього дня ви маєте можливість переоцінити можливості обранця. Якщо так станеться, розчарування не уникнути. Пам'ятайте про це, коли доручатимете йому щось 15 січня. ВОДОЛІЇ 15 січня вам не вдасться уникнути сварок із коханою людиною. Але якщо ви все ж таки проявите твердість характеру, то конфлікт вдасться вирішити з мінімальними втратами. РИБИ 15 січня ваш партнер буде готовий на будь-які безумства, аби наприкінці дня ви сказали йому, що він найкращий. Ваше завдання – контролювати його та пам'ятати, що в гонитві за задоволеннями можна втратити голову.
Події Син колишнього чиновника Міністерства спорту покалічив людину за зроблену їй зауваження. У Києві на вулиці Аболмасова 6, якийсь Стеценко Владислав 1997 року народження, син колишнього топ-чиновника з міністерства спорту Стеценка Вадима, після того, як йому зробив усне зауваження про неправильне паркування, мешканець будинку біля якого припаркувався мажор на татовому автомобілі (саме на екс- чиновника зареєстрований автомобіль Toyota Land Cruiser Prado (AA7700EA), неадекват кинувся на пішохода з кулаками. Після того, як його перша атака не увінчалася успіхом і він мало не впав у багнюку у синка чиновника "лилися очі" і він застосував професійний борцовський прийом: кидок через себе з "прогином". Цей небезпечний прийом може призвести до травми при використанні його і на татамі, а на твердій поверхні загрожує переломом шиї. Неадекватний хлопець і поле цього не зупинився і почав добивати людину, що вже втратила свідомість. Його зміг складати і відігнати тільки чоловік, що знаходиться поруч. Шум у соціальних мережах, що піднявся вчора про те, що Національна поліція намагається "зам'яти" цю справу, змусило прес-службу НП сповістити про те, що постраждалий повчив тяжкі тілесні травми, а неадекватного водія автомобіля колишнього чиновника міністерства спорту затримано в порядку статті 208 Кодексу України. За цим фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Фігуранту загрожує до восьми років ув'язнення. Однак у соціальних мережах користувачі висловлюють глибокі сумніви: на жаль. в нашій країні не прийнято доводити справи мажорів до логічного завершення, за винятком випадків, наданих максимальному розголосу.
Суспільство Витік хімікатів на Донбасі може стати приводом для вторгнення Росії, - ГУР Як повідомили на сторінці FacebookГоловного управління розвідки Міноборони, нещодавно витік хімікатів на окупованому Донбасі може бути використаний окупаційними військами Російської Федерації як привід для "офіційного" вторгнення Росії. За даними українських розвідників, окупаційна російська влада втратила контроль над хімікатами, які завозяться з Росії. "За інформацією військової розвідки України, 14 січня до окупованої російськими військами Горлівки на ПАТ "Концерн Стирол" доставлено ємності з аміаком, з яких через порушення герметичності відбувається витік у повітря отруйних речовин", - йдеться у повідомленні. ГУР вважає, що ця техногенна катастрофа може бути використана для того, щоб звинуватити Україну у застосуванні отруйних хімічних речовин. У свою чергу це може стати приводом для розширення російської збройної агресії. Нагадаємо, у грудні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що американські приватні військові компанії нібито готують провокацію на Донеччині. Зокрема, із застосуванням хімікатів. Українська сторона відповіла, що це сценарій російської провокації.
Події оформление ленты  Вчорашній вечір став причиною смерті як мінімум однієї людини. МНС попереджає про небезпеку Як раніше повідомляла АСН, днями 13-14 січня 2022 року пориви вітру над територією України досягали 27 м/с. Київ потрапив у зону дії сильних вітрів, що спричинило як мінімум один смертельний випадок. Як повідомили у прес-службі Національної Поліції України, у п'ятницю 14 січня на вулиці Верховинна, 35, Святошинського району, під різкими поривами штормового вітру впало дерево. Нещастя впало воно на автомобіль Peugeot з людьми всередині. У поліції повідомляють про смертельний випадок в одного з водіїв, що знаходяться всередині автомобіля. Ще одну пасажирку із отриманими травмами госпіталізували. Також від вітру впали два стовпи. Дерево та електроопори розбили 4 автомобілі. Ще частина автомобілів пошкоджена від дротів та огорожі.
Гороскоп Гороскоп на 16 січня 2022 року. Леви, будьте обережні. Скорпіони, не завдавати болю тим, кого любите, і не ображайтеся через дрібниці самі. 16 січня 2022 року неділя. 14, 15 місячний день. Місяць, що росте в знак Рак ♋ . Сприятливий день за місячним календарем. Найбільш сприятливий день для різноманітних важливих починань. Можете сміливо просувати свої пропозиції, вони обов'язково знайдуть відгук та будуть прийняті. Однак варто все добре продумати і зважити, так як почати можна справу, яка не тільки веде до перемоги, а й закінчується повним крахом. День вдалий для зміцнення родинних стосунків. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Астрологи для Овнів на 15 січня радять постарайтеся не втрачати спокою і не з'ясовуйте відносин з тими, хто вам доріг. У вас буде достатньо сил і енергії, щоб зробити важливу роботу. Відкладіть серйозні фінансові завдання на інший час. ♉️ Телець Астропрогноз для Тельців на 15 січня прогнозує, що сьогодні потрібно проявити особливу обережність і холодний розум. У бочку з медом вам додадуть ложку дьогтю - хтось по дурості, а хтось і зі злого наміру. Будьте впевнені в собі і своїх колег, серед них немає шкідників, а ось за новими людьми в колі спілкування потрібне око та око. ♊️ Близнюки Гороскоп для Близнюків на 15 січня стверджує, що сьогодні вам варто навчитися мовчати. Стримуйте емоції, інакше вони вам будуть основною перешкодою у прийнятті вірних рішень. День буде насиченим, але навіть без особливих зусиль ви досягнете хороших результатів. ♋️ Рак Астропрогноз для Раків на 15 січня прогнозує, що сьогоднішній день рекомендується присвятити родині, більше часу приділяти домашнім справам, облаштування свого житла. Можете зробити необхідні придбання, вони виявляться особливо практичними і потрібними в господарстві. ♌️ Лев Астрологи для Львів на 15 січня радять бути дуже обережними. Будь-які, навіть самі незначні помилки, доведеться дуже довго виправляти. Якщо в чимось не орієнтуєтеся, - порадьтеся з фахівцями. ♍️ Діва Загальний гороскоп для Дев на 15 січня каже, що сьогодні вам може здатися, що систему не змінити, але ви і є система! Якщо відчуваєте, що не можете подолати перешкоду, відкладіть це на деякий час. Необхідно проявити якості стратега для вирішення робочих і життєвих питань. ♎️ Терези Зодіак для Терезів на 15 січня говорить, що зірки настійно рекомендують вам думати головою, уникати пліток і не перекладати відповідальність на оточуючих. Важливі рішення приймайте тільки після того, як все гарненько зважите і відключіть емоції. ♏️ Скорпіон Астрологи для Скорпіонів на 15 січня радять бути кілька егоїстичними. Намагайтеся не завдавати болю тим, кого любите, і не ображайтеся через дрібниці самі. Краще не йти по зустрічній смузі, погодьтеся на компромісне рішення. ♐️ Стрілець Зірки для Стрільців на 15 січня радять зосередитися на ділових, професійних, фінансових, майнових питаннях. Не біжіть попереду планети всієї, ви все встигнете вчасно. Не варто давати поради тим, хто про них не просить. ♑️ Козеріг Астропрогноз для Козерогів на 15 січня прогнозує, що сьогодні прогнозує, що сьогодні вдалий день для романтичних відносин. У житті вільних представників знака може з'явитися нова людина, яка змінить все ваші плани. Не обов'язково вирішувати проблеми самостійно, близькі допоможуть уникнути зайвих навантажень. ♒️ Водолій Загальний гороскоп для Водоліїв на 15 січня говорить, що за вчинки доведеться відповісти по повній програмі. Утримайтеся від обговорення або засудження кого б то не було, так як сказані слова можуть повернутися до вас бумерангом. Стан справ порадує, якщо ви навчитеся швидко приймати нестандартні рішення. ♓️ Риби Астропрогноз для Риб на 15 січня пише, що в цей день вам вистачить сміливості братися за вирішення будь-яких питань, ось тільки не переоціните свої зусилля, адже так ви ризикуєте зупинитися на півдорозі і нічого не отримати. Пам'ятайте, сьогодні важливо все розпочате доводити до кінця.
Спорт Малиновський та його «Аталанта» зіграють із чемпіоном Італії У неділю на «Гевіс Стедіум» у Бергамо відбудеться центральний матч 22-го туру Серії А, в якому місцева «Аталанта» прийме чинного чемпіона Італії «Інтер». Зустріч обіцяє бути інтригуючою: БК Бинго Бум вважає «Інтер» фаворитом матчу і дає коефіцієнт 2,32 на його перемогу, проте коефіцієнт на успіх бергамасків не надто вищий – 2,87. Коефіцієнт на нічию дорівнює 3,86. Після 20 матчів в активі у «Аталанти» 41 очко колектив Джан П'єро Гасперіні займає четвертий рядок у турнірній таблиці чемпіонату Італії. Найкращим за оцінкою гравцем команди з Бергамо є півзахисник збірної України Руслан Малиновський. 28-річний хавбек у 18 матчах чемпіонату забив п'ять голів та віддав дві результативні передачі. Цього тижня «Аталанта» без Малиновського без проблем розібралася із «Венецією» у Кубку Італії, завоювавши вихід до чвертьфіналу. "Інтер" на тижні в Кубку не грав, однак колектив Сімоне Індзагі в середу виграв Суперкубок Італії, обігравши "Ювентус" (2:1) завдяки голу Санчеса на 121-й хвилині. Міланці лідирують у Серії А, набравши 49 очок за 20 зустрічей. "Мілан", в активі якого 48 очок, зіграв на один поєдинок більше. «Інтер» йде на серії з восьми перемог у чемпіонаті поспіль, але «Аталанта» має підійти до недільної гри свіжішою. Матч на «Гевіс Стедіум» стартує 16 січня о 21:45 за київським часом.

Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів




/-1,1831319332123-/ /-pc-/
Top