counter
Архів Повернутись назад 14 Грудня 2018
14 Грудня
Політика Євросоюз продовжив покарання для Росії за Крим і Україну Лідери ЄС затвердили рішення продовжити економічні санкції союзу проти Росії. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав глава Європейської ради Дональд Туск. "ЄС одностайно затвердив продовження економічних санкцій проти Росії, з огляду на нульовий прогрес в реалізації Мінських домовленостей", - написав Туск у Twitter. Також нагадаємо, що 12 грудня Європейський парламент затвердив ще один пакет санкцій проти РФ, який буде введений в дію, якщо ця країна не звільнить захоплених українських моряків. Нагадаємо, росіяни категорично відмовилися здійснити обмін полоненими, які містяться в Росії і на непідконтрольній Україні території. Раніше в ЄС почали вивчати питання надання фінансової допомоги прилеглим до Азовського моря регіонам на південному сході, включаючи порт Маріуполь.
Політика Російська шпигунка Бутіна визнала провину і "здала" керівника Росіянка Марія Бутіна, яку звинувачують у виконанні ролі агента Кремля в США, визнала свою провину в участі в змові проти Штатів, повідомляє російська служба ВВС. Згідно з документом, який підписала шпигунка, вона встановлювала неофіційні контакти з громадянами США, які могли б вплинути на політику країни. Зокрема, вона намагалася обзавестися контактами з членами впливової Національної стрілецької асоціації США (НСА). Також Бутіна повідомила, що вступила в змову з громадянином США для встановлення політичних зв'язків в місцевих колах. Шпигунка заявила, що готова розповісти про росіянина, який керував її діями. За даними журналістів, мова йде про екс-заступника голови Банку Росії Олександра Торшина. Бутіна вважалася у нього помічницею. Нагадаємо, 29-річна Бутіна, яка приїхала в США в 2014 році за студентською візою, заснувала в Росії групу під назвою "Право на носіння зброї" і використовувала рух для проникнення в Національну стрілецьку асоціацію (NRA) і консервативні лобістські групи, щоб влитися в американські політичні кола.
Здоров`я Психолог пояснила, чому Діда Мороза і Снігуроньку не варто показувати дітям до 5 років Діда Мороза і Снігуроньку для привітання дітей можна запрошувати додому не раніше п'ятирічного віку. Так вважає кандидат психологічних наук, медичний психолог, експерт з психологічної кібербезпеки Наталія Бугайова, повідомляє УНН. "Запрошувати Діда Мороза і Снігуроньку додому слід дітям не раніше п'ятирічного віку. У більш маленьких дітей спілкування з незвичайними новорічними персонажами може викликати стрес", - зазначила психолог. За її словами, крім того, не слід водити дітей на всі можливі святкові заходи. Кількість таких заходів і їх тривалість повинні відповідати віку дитини. "Головне - якість заходів, а не їх кількість. Іноді перевагу слід віддавати більше камерним заходам або домашньому святкуванню", - зазначила психолог. При цьому вона уточнила, що таке святкування буде кращим для вразливих, сором'язливих дітей, що недавно перехворіли, мають будь-які психологічні, неврологічні проблеми або хронічні захворювання.
Події оформление ленты  На Миколаївщині підліток врятував трьох друзів, які провалилися під лід У селі Кінецьполь Миколаївської області 13-річний підліток врятував трьох друзів, який провалилися під лід, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в регіоні. Згідно з даними рятувальників, НП сталася 10 грудня. В той день четверо хлопців йшли на тренування і вирішили перевірити міцність льоду на р. Кодима, а заодно і скоротити час на дорогу. Тонкий і ненадійний лід на місцевій водоймі почав тріщати, не витримуючи ваги дітей і один з хлопців провалився. Старший товариш кинувся на допомогу і зміг його витягнути з пастки. І за іронією долі ситуація повторилася з найменшим, який також пішов під воду і до того ж не вмів плавати - його вдалося врятувати. Взагалі всі четверо - 2004, 2005, 2006 і 2009 р.н. - по черзі провалювалися під лід. Школярів побачив місцевий житель, він забрав їх до себе в будинок, напоїв їх чаєм і подзвонив батькам.
Кримінал оформление ленты  На Закарпатті наркоман зарізав матір на очах у 10-річного брата 24-річний житель Берегово Закарпатської області вбив 43-річну матір, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в регіоні. Інцидент стався 12 грудня. Отримавши виклик про вбивство, правоохоронці виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Під час поверхневого огляду у постраждалої були виявлені численні ножові поранення. Тіло відправили на експертизу. Пізніше в селі Гать Мукачівського району поліцейські затримали 24-річного сина загиблої, якого обґрунтовано підозрюють у скоєнні вбивства. Поліція не повідомляє подробиці НП, проте за даними місцевих ЗМІ, вбивство сталося на очах 10-річної дитини - сина загиблої та молодшого брата вбивці. Також повідомляється, що затриманий був наркоманом і часто просив у матері гроші. Чоловік загиблої знаходиться на заробітках за кордоном і поки що з ним немає зв'язку.
Суспільство оформление ленты  Як миттєво стати мемом. Суддя в Запорізькій області скрутила адвокату дулю Суддя Оріхівського районного суду Запорізької області Лариса Щербань 12 грудня під час розгляду справи за обвинуваченням громадянина в причетності до незаконного виготовлення або збуту наркотиків показала адвокату дулю. Про це повідомив адвокат Сергій Галчанський, який також і опублікував знімок судді з непристойним жестом в Facebook. Після публікації фото миттєво розійшлося по соціальній мережі, а користувачі придумали десятки фотожаб. Також в соцмережі іронічно коментують жест судді, називаючи його "запорізьким правосуддям" і "реформами". "Право захисту - фіксування технічними засобами судового процесу, особливо такої поведінки судді! Скажіть, як захищати простих людей від таких суддів?", "Така поведінка - ганьба, а вона плювати на це хотіла, судячи з виразу обличчя. Ось і позувала, будучи впевненою, що ніякого покарання не понесе", "Якщо морально і психологічно не стійка - до чортової матері з крісла", - пишуть користувачі в коментарях.
Політика Патріарх Кирило поскаржився Меркель і Макрону на "гоніння" в Україні Предстоятель Російської православної церкви патріарх Кирило звернувся до релігійних і державних діячів, керівників міжнародних організацій з посланнями "в зв'язку з тиском з боку української влади" на УПЦ МП і "втручанням держави в церковне життя в Україні", повідомляє відділ зовнішніх церковних зв'язків РПЦ. Повідомляється, що патріарх РПЦ написав послання Папі Римському Франциску, предстоятелям помісних церков, генсеку ООН, генсеку ОБСЄ, президенту Франції, канцлеру Німеччини і ще ряду діячів, і "звернув їхню увагу на масові випадки порушень прав і свобод ієрархів, духовенства і віруючих" УПЦ МП. За його словами, приводом до посилення "гонінь" послужила відмова УПЦ МП брати участь в Об'єднавчому соборі, який отримав підтримку керівництва України. У повідомленні наголошується, що архієреїв УПЦ МП викликають на "бесіди" і допити до Служби безпеки України, затримують під різними приводами, в тому числі при перетині державного кордону України, і піддають принизливим обшукам. Раніше Предстоятель Російської православної церкви патріарх Кирило під час проповіді в храмі Святої Тетяни в Любліно заявив, що надання незалежності  православної церкви України неприпустимо.
Кримінал Ґвалтував двох сестер. У Києві педофіл отримав 12 років в'язниці Київський педофіл, жертвами якого стали дві малолітні сестри, засуджений до 12 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба столичної прокуратури. Повідомляється, що 53-річний чоловік, раніше судимий за аналогічні злочини, ґвалтував двох сестер 7 і 10 років. Як з'ясувалося, чоловік перебував у дружніх відносинах з батьками дівчаток і, прикриваючись цією дружбою, часто запрошував дітей до себе додому, де і здійснював із ними розпусні дії. У суді чоловік не визнав своєї провини, а державним обвинуваченням була повністю доведена його причетність до скоєння злочинів, передбачених ч. 3 ст. 153 КК України і ч. 2 ст. 156 КК України, тобто задоволення статевої пристрасті неприродним способом та вчинення розпусних дій стосовно малолітніх осіб. Раніше журналісти оприлюднили деталі у резонансній справі 40-річного педофіла, який ґвалтував двох своїх дочок.
Політика Лукашенко запідозрив Росію в намірі поглинути Білорусь Президент Білорусії Олександр Лукашенко підозрює Росію в тому, що та намагається приєднати до себе і білоруські землі. Як повідомили місцеві ЗМІ, про це Лукашенко сказав на прес-конференції в Мінську. На думку Лукашенка, під виглядом «глибокої інтеграції», про яку часто говорить Путін, насправді є вхід до складу Російської Федерації. "Шантажувати нас, намагатися нахиляти, стати коліном на груди марно", - заявив Лукашенко. Нагадаємо, кілька днів тому президенти Білорусі і Росії Олександр Лукашенко і Володимир Путін обмінялися напруженими репліками під час засідання саміту Євразійського економічного союзу в Петербурзі. Так Лукашенко зазначив, що Росія поставляє його країні газ за ціною навіть дорожче, ніж Німеччині. Правда, через кілька годин Лукашенко вибачався за свій тон.
Дозвілля оформление ленты  "Подам до суду!" Леся Никитюк посварилася з телеканалом через неправдиву рекламу засобів схуднення Українська телеведуча Леся Никитюк в сторіз на її сторінці в Instagram поділилася з підписниками  своїм обуренням. Виявляється, що на сайті ТСН опублікували рекламну статтю засобу для схуднення, в якій згадували ім'я і фото зірки. Виявилося, що та про рекламу нічого не знала. Вона зажадала прибрати статтю з сайту, інакше подасть у суд на канал. Я В ЯКОМУСЬ НЕЙМОВІРНОМУ  ШОЦІ. Я ЩОЙНО ПРИЛЕТІЛА, ЗАЙШЛА ВИПАДКОВО В ІНТЕРНЕТ І ПОБАЧИЛА, ЩО ПРО МЕНЕ НАПИСАВ ТЕЛЕКАНАЛ "1+1" НА ТСН, - ОБУРЕНО  ГОВОРИТЬ ЛЕСЯ В СТОРІЗ. - ЦЕ ВЗАГАЛІ ЯК НАЗИВАЄТЬСЯ? ЗАРАХУВАТИ МЕНЕ ДО ЯКОГОСЬ КОМПЛЕКСУ ДЛЯ СХУДНЕННЯ, ДО ЯКОЇСЬ ФІГНІ, ЯКУ ВИ ОБРАЛИ ДЛЯ РЕКЛАМИ... ВИ ЩО ВЗАГАЛІ З ГЛУЗДУ З'ЇХАЛИ? МАЛО ТОГО, ВЗЯЛИ МІЙ ФОТОЗНІМОК ЗІ СКРАБОМ ДЛЯ ТІЛА І ЗАМІНИЛИ ЙОГО ЦІЄЮ ЗАРАЗОЮ! ЦЕ ВЗАГАЛІ ПРОСТО ГАНЬБА! ШАНОВНИЙ ТСН, Я ПОДАМ НА ВАС У СУД. ЗА ЦЮ ДУРНИЦЮ, ЗА ЦЕЙ ОБМАН, ЯКИЙ ВИ СІЄТЕ СЕРЕД ЛЮДЕЙ. І ВИ ВИКОРИСТОВУЄТЕ МОЄ ОБЛИЧЧЯ ДЛЯ ЦЬОГО ОБМАНУ. ПРОСТО ГРІШ ВАМ ЦІНА В БАЗАРНИЙ ДЕНЬ".  
Економіка оформление ленты  Чому новими 100 гривнями не можна буде розрахуватися в магазинах 17 грудня 2018 року Нацбанк запустить в обіг нову пам'ятну банкноту - 100 гривень. Вона описана в телеграмі НБУ №50-0027 / 66236. Гроші з'являться на честь важливої ​​історичної події - 100-річчя подій Української революції 1917-1921 рр., і введення в цей період перших українських паперових грошей. Сучасні дизайнери постаралися максимально точно відтворити сто гривень, випущені в 1918 році. «Навесні 1918 року український уряд ухвалив рішення змінити назву вітчизняних грошей зі« рублів »на« гривні », бажаючи підкреслити спадкоємність традицій держави з часів Київської Русі. Таким чином, під час Центральної Ради в Україні почала діяти національна грошова система, хоча її формування відбувалося в складних умовах », - йдеться в нацбанківській телеграмі, повідомляє  УБР. Нові 100 гривень від Нацбанку - це сувенірна продукція, вони не є платіжним засобом. Тому ними не вийде розрахуватися в магазинах. Так само, до речі, як і гривневими 20-ми, які регулятор раніше друкував на честь 20-річчя Івана Франка (введені 1 вересня 2016 року) і 50-ма гривнями, випущеними в честь 20-річчя Нацбанку (5 октября 2011 года).
Кримінал Сморід, голод і холод. Як в харківській психлікарні знущаються над пацієнтами У психіатричній лікарні в Харківській області персонал знущався над пацієнтами. Про це свідчать результати моніторингового візиту співробітників Департаменту реалізації національного превентивного механізму Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини спільно з громадськими перевіряючими в Обласній психіатричній лікарні № 2 Барвінківського району Харківської області, повідомляє прес-служба уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Лікарня розрахована на 100 ліжок: чоловіче відділення - на 60, жіноче - на 40. Під час моніторингу чоловічого відділення було встановлено, що замість 56 пацієнтів, які згідно з документацією перебували на лікуванні, у відділенні був тільки 41 пацієнт. За словами головної медичної сестри, чотири пацієнти в день візиту були виписані, хоча в медичній документації про це не було ніяких записів. Решта пацієнтів, за її словами, знаходяться в лікувальному відпустці. Однак це також ніде не було зафіксовано. Перевіряючі оглянули будівлі, розташовані на території лікарні, і в одному з приміщень, яке не опалюється, виявили п'ятьох пацієнтів. Вони разом зі співробітником лікарні були закриті в ньому з ранку до 15 годин. За словами співробітника Департаменту національного превентивного механізму Ірини Сергієнко, один сліпий пацієнт був в тапочках на босу ногу і трясся від холоду. На місце перевіряючі викликали поліцію. Пацієнти не хотіли повертатися в відділення, боячись, що до них можуть застосовувати фізичне насильство. Крім того, в жіночому відділенні виявили факт зловживання особистими пенсійними коштами пацієнтів на потреби лікарні. Особливо це стосується тих пацієнтів, які знаходяться в лікарні багато років. Також монітори зафіксували неналежні умови перебування: в чоловічому відділенні немає гарячої води, ліжка з панцирною сіткою, поганої якості матраци та постільна білизна, відсутні приліжкові тумбочки, пацієнти курять в приміщенні, а в жіночому відділенні присутній неприємний запах. Пацієнти не виходять на прогулянки і не мають вільного доступу до питної води. За результатами візиту до лікувального закладу складено звіт з рекомендаціями, який буде направлений керівництву Харківської області та обласної прокуратури, повідомляє АТН.
Здоров`я У Харкові дев'ятирічна дівчинка і пенсіонерка померли від грипу У Харкові дев'ятирічна дівчинка померла від грипу. Заступник голови Харківської ОДА Михайло Черняк розповів, що дитина захворіла в кінці листопада. Її оглянув лікар-педіатр міської поліклініки, а лікували вдома за призначенням лікаря. 1 грудня стан дівчинки різко погіршилася. Їй викликали швидку, яка приїхала швидко і доставила хвору в обласну клінічну лікарню №1. Дитина на той момент вже була в стані клінічної смерті. Прокуратура перевіряє дії дільничного лікаря, що не передбачив тяжких наслідків у дитини. Також не відомо, чи робилося щеплення від грипу дитині. 9-річна дівчинка хворіла вірусом грипу АН3N2 - вірусом гонконгського грипу Сьогодні стало відомо, що в Харківській області померла від грипу і 62-річна жінка. Щеплення у хворої не було.
Суспільство Креатив виїхав за кордон. Конкурс на символ Києва з тріском провалився Журі конкурсу з обрання талісмана Києва рекомендувало владі міста припинити голосування за кращу роботу, тому що не вважає жоден з варіантів гідним перемоги. Про це повідомила громадська діячка, член журі конкурсу Юлія Бевзенко на своїй сторінці в Фейсбуці. Результати конкурсу повинні оголосити 19 грудня, автор кращого талісмана може отримати приз в розмірі 150 тис. гривень. За словами Бевзенко, управління туризму Київської міської адміністрації погодилося з журі і працює над зміною розпорядження і закриттям конкурсу. Всього на конкурс подали більше 100 робіт. Серед пропонованих варіантів були стилізовані під героїв мультиків символи, більшість з яких нагадують київські каштани: «Каштанчик Кий», «Титан», «Каштан Соловей», «Штанчік», «Пес Каштанчик», «Кіт Гід», «Каштанчик їжак», «Кий Щек Хорив Либідь», «Талісман птах» і «Чорний квадрат».
Кримінал У Києві педофіл напав на п'ятикласницю На бульварі Вацлава Гавела, 40, в Києві близько 8 ранку 13 грудня маніяк напав на дитину. Запобігти біді допомогла вчителька молодших класів школи №173, яка вигулювала собаку. Про це повідомили користувачі соцмереж. З'ясувалося, що чоловік за шию тягнув дівчинку-п'ятикласницю до гаражів. Зловмисник підкараулив дівчинку вранці в під'їзді, поки та чекала подругу. Вячителька, що вигулювала собаку почула крик дитини: "Дядя, відпусти!" Після цього вона почала голосно кричати і вимагати відпустити дитину. Чоловік, якому на вигляд було років 40, був одягнений у коричневу куртку з капюшоном. Він після втручання жінки, відпустив дівчинку і швидко пішов у бік приватного сектора. Як розповіла пізніше дівчинка, вона стояла в під'їзді, коли ззаду підійшов чоловік, залякав, наказав мовчати і поволік у бік гаражів і мусорки. У соцмережах повідомили, що на місце НП викликали поліцію, було написано заяву, повідомляють "Подробности".

Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами
Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами
Проти енергетичного вампіризму існує багато способів захисту: це і амулети, і обереги, і візуалізації та змови....
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Загадкові та потайливі люди завжди викликають інтерес у оточуючих Астрологи виділяють п'ять Знаків Зодіаку, як....
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Існує безліч способів ворожіння, завдяки яким ви можете дізнатися про своє майбутнє Однак багато хто з них зас....
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та упр....
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтеся щодн....
більше матеріалів




/-1,1001079082489-/ /-pc-/
Top