counter
Архів Повернутись назад 14 Листопада 2021
14 Листопада
Здоров`я Дієтологи попередили про те, чим шкодить авокадо і кому його не можна Авокадо заноситься в різноманітні списки найкорисніших для здоров'я продуктів. Але американські дослідники закликали до обережності у вживанні авокадо – виявляється, цей насичений важливими мікроелементами продукт може і шкодити. За словами дослідників, кісточки авокадо містять речовини, які при попаданні на м'якоть плоду і потім в шлунок, здатні давати ефект токсинів. В результаті у людини проявляються симптоми алергії. Особливо шкідливі не дозрілі плоди. Споживання занадто великої кількості авокадо завзятими любителями цього фрукта легко може привести до зайвої ваги, додатково застерегли експерти. У авокадо дуже багато жиру, забувати про це не варто. Рослинні жири цілком здатні сприяти зростанню холестерину. Крім цього лікарі рекомендують пам'ятати про те, що авокадо абсолютно не підходить для раціону годуючих мам – речовини авокадо істотно знижують кількість молока. Також авокадо не підходить для харчування вагітних жінок.
Здоров`я Чому перші морози небезпечні для організму Перші в сезоні дні мінусових температур особливо небезпечні для здоров'я, повідомила лікар Вікторія Савицька. Для організму перші морози можуть стати справжнім стресом і негативно вплинути на роботу внутрішніх органів, застерегла фахівець. За словами Савицької, найбільш комфортною для організму є кімнатна температура. Необхідність адаптуватися до перших морозів, що змінили плюсову температуру, сприймається тілом як гострий стрес. Лікар зазначила, що під впливом морозів в мозку активізується вироблення контрінсулярних гормонів, які відносяться до категорії гормонів стресу. Перенести цю зміну без потрясінь здорова людина в загальному може. Але у кого сьогодні немає хронічних хвороб? «Організм поступово починає звужувати судини зовнішні, але і розширює судини внутрішніх органів, щоб їх обігріти. При наявності хронічних, серцевих недуг або проблем з судинним тонусом, це створює додаткові ризики», - поділилася думкою експерт. Лікар вважає, що в перші морози корисно додатково підтримувати здоров'я і уникати переохолодження. Савицька порекомендувала носити одяг в кілька шарів, мінімум в три, так як прошарку повітря між шарами одягу підсилюють тепло. Крім того, в перші морози потрібно обов'язково варто одягати теплі шкарпетки з натуральних матеріалів. У взуття можна вкласти теплі устілки. Крім того, воно не повинна бути тісним, - інакше циркуляція крові сповільниться, і ноги почнуть мерзнути.
Закон і Право Психологи перерахували поведінку, яка може привести до вашого звільнення Лінь, нестаранність і невідповідність займаній посаді — ось лише частина причин, за якими вам, можливо, доведеться розлучитися зі своєю роботою. Проблеми також можуть виникнути через здавалося б, невинні помилки, які постійно допускаються вами. І хоча у кожної компанії на цей рахунок своя політика, можна провести деякі паралелі, пише DELFI Viņa. Мова сьогодні піде про поведінку, яка може не сподобатися вашому босу настільки, що він задумається про ваше звільнення. Часто співробітники помилково вважають, що їх можуть звільнити, тільки якщо вони допустять якийсь серйозний промах: фатально помиляться в розрахунках, проявлять брутальну неповагу до колег, роботодавця і т.д. Але це не так. Досить і якихось незначних помилок або необдуманих дій, які багаторазово повторюються, і на вашій кар'єрі в цій компанії буде поставлено жирний хрест. Допустимі в роботі помилки помітно ускладнюють ваше професійне зростання. Ваш образ повинен бути хорошим як в особистому, так і в професійному житті. Потрібно завжди думати про те, як на вас може відбитися кожна ситуація. Американський психолог, автор книг про емоційну інтелігентність Тревіс Бредбері пише, що необдумані вчинки може мимоволі здійснювати майже будь-яка людина: створення нездорової атмосфери, самохвальство і нестаранність, висловлювання в соцмережах, емоційна неінтелігентність і дрібне злодійство.
Дозвілля Бережіться: Які знаки Зодіаку легко піддаються гіпнозу і привороту Кожна людина індивідуальна і має свої звички і характер. Але, якими б сталевими нервами і залізним характером певний знак Зодіаку не володів, він все-таки якоюсь мірою може стати жертвою магічного ритуалу  або привороту. І незалежно від того, як складена програма людини, за знаком Зодіаку можна сказати, чи ви є мішенню для магічних дій або ж у вас вийде захиститися від злих чар. Рак, Скорпіон і Риби - чудовий варіант для привороту або одвороту. Вони мають вразливий характер, підвладні змінам настрою, емоційні і дуже чутливі. Особливо чоловіки можуть стати чудовою мішенню для магічних ритуалів. Що стосується жіночої статі, то вони цілком здатні за допомогою своїх чар навіть звести з розуму обраний об'єкт. Тому з жінками цих знаків Зодіаку завжди потрібно триматися суворо  і не піддаватися на провокації їхніх солодких чарів. Щоб уникнути привороту, чоловікам слід носити у кишені носовичок, зав'язаний вузлом, а жінкам - талісман улюбленої тварини. Близнюки, Терези і Водолій - набагато менше схильні до магічних ритуалів і слабше відчувають на собі дії, ніж перераховані вище знаки Зодіаку. Хоча, якщо постаратися і їх можна приворожити чи зурочити. Вони також можуть на собі відчувати енергетичний вампіризм і цілком здатні отримати несподіваний магічний удар. Відійти швидко від енергетичної атаки їм допоможе лише улюблене заняття або добу повноцінного сну. Овен, Лев і Стрілець - мають чудовий захист від магічних впливів. Люди таких Знаків володіють цілеспрямованим характером, вміють домогтися поставленої мети і здатні організувати роботу або бізнес. Також вони є відмінним предметом заздрості для своїх колег або конкурентів. І навіть при найміцнішому захисті цим людям не завадить носити з собою постійно їхній магічний талісман або амулет. Також цілком згодиться християнський хрестик. Діва, Козеріг і Телець найменше схильні до дії магічних атак. Ці знаки мають міцну енергетичну ауру і володіють чудовим захистом від магічних впливів ще з народження. Але, якщо добре постаратися, то і вони також можуть бути схильні до чаклунства, привороту або магічного ритуалу. Тому, щоб не стати жертвою чаклунства, носіть постійно у своїй кишені заговорену монетку. Найпростіше замовляння на удачу охоронятиме вас від чаклунства і злих чар.
Здоров`я 7 симптомів, які говорять, що ви їсте занадто багато цукру 1. Тяга до цукру/вуглеводівТак само, як кокаїн, цукор викликає звикання, і наслідки однакові. Коли ви споживаєте цукор, він викликає вивільнення гормону задоволення, званого дофаміном. Несвідомо ви можете розвинути тягу до солодощів і простих вуглеводів, щоб отримати "дозу". Подібно до інших залежностей, ваше тіло розвиває толерантність до цукру і, таким чином, чим більше ви споживаєте, тим більше ви хочете. Це відбувається навіть тоді, коли ви не відчуваєте голоду. 2. Втома і брак енергіїЄ види нейропептидів під назвою орексини, які формують білок у головному мозку. Ці передавачі регулюють цикл сну/неспання. Навіть незначне підвищення рівня цукру в крові пригнічує передачу нервових сигналів орексинам. У свою чергу, це викликають стан сонливості. Це означає, що ви можете відчувати безсоння або настороженість незабаром після їжі або пиття. Коли рівень цукру в організмі знижується, ви починаєте відчувати втому або виснаження. 3. Збільшення вагиПри прийомі в надлишку цукор може накопичувати жир. Крім того, вживання занадто великої кількості цукру пригнічує гормон лептин, який сигналізує організму, коли потрібно припинити їсти. Більшість людей, які стають млявими і відчувають втому від прийому цукру, також гірше працюють. 4. Грип та застудиНадмірне вживання цукру негативно впливає на імунну систему. Це головним чином відбувається тому, що глюкоза заважає діяльності білих клітин крові, які воюють із патогенами і вірусами. Вживання занадто великої кількості цукру робить вас вразливими до будь-яких інфекцій. 5. Пошкоджені смакові рецепториМайже кожна людина визначає солодкий смак як щось приємне. Язик звикає до різних смаків, включно з цукром. Дослідження, проведене британськими дослідниками, показало, що у людей з надмірною вагою розвивається притуплена чутливість до солодкого і пристрасть до солодкої їжі. 6. Проблеми шкіриЗдатність вашої шкіри виробляти колаген визначає її текстуру і структуру. Природно, молекули цукру пов'язують колаген, щоб допомогти клітинам колагену циркулювати навколо. Більш високі рівні цукру в тілі можуть зробити клітини колагену менш рухливими. В результаті це може спричинити жорсткість тканин шкіри. Коли ваша шкіра втрачає пружність, то з'являються зморшки та інші проблеми. 7. РакЗбільшена продукція інсуліну і внутрішнє запалення можуть викликати анормальну і швидку продукцію клітин у тілі. Ракові клітини зазвичай процвітають у цукрі. Це ще одна важлива причина, з якої ви повинні відмовитися від цукру. Ось кілька порад, як подолати тягу до цукруУникайте солодких закусок і штучних підсолоджувачів.Поступово скорочуйте рівень вживання цукру.Поміняйте солодощі на здорову їжу.Регулярно пийте багато води, щоб вивести токсини і надлишок цукру.Спробуйте пробіотики, щоб поліпшити здатність травної системи переробляти цукор і збалансувати кишкову флору.Вправи регулярно спалюють цукор, перш ніж він відкладеться у вигляді жиру.
Дозвілля Знаки Зодіаку, які надзвичайно дратують оточуючих ДіваДіва - перший кандидат у список людей, ужитися з якими неймовірно важко. Володіючи математичним складом розуму і схильністю до аналізу, ці особистості контролюють кожен свій крок і розписують своє життя буквально до дрібниць. І якби ж то все обмежувалося таким ставленням до себе, але ж Діви так само  ставляться і до оточуючих! У особистостей цього знака свій власний світ зі своїми суворими правилами. У цьому світі кришталева чистота й ідеальний порядок, там усі одягаються скромно і зі смаком, люди працюють без вихідних і ніхто ніколи не перчить Діві! Це не жарти, представники знаку Діва дійсно впевнені, що в житті все йде саме так, а тому починають командувати і давати поради, навіть перебуваючи в гостях. А вже у власному будинку Діва не потерпить непослуху! Ця людина буде контролювати кожну вашу дію і дістане своїми причіпками. Причому цей стан - цілком звичайний для представника цього знака. А якщо вже Діва знайде жертву, стережіться! Вона не заспокоїться, поки не винищить її. Діви володіють неймовірною зарозумілістю, і дуже критичні у своїх судженнях. Не розбираючись в суті того, що відбувається, вони відразу починають критикувати, обрушуючи потік негативу на голову чергової жертви. При цьому сперечатися з Дівою і щось доводити цій людині марно. Вона ніколи не прислухається до порад оточуючих. Нарешті, пов'язавши своє життя з Дівою або працюючи з цією людиною пліч-о-пліч, ви сповна відчуєте, наскільки занудними бувають люди. ТелецьЗнаєте, хто найбільш меркантильний тип серед знаків Зодіаку? Звичайно ж, Телець! Це надзвичайно дріб'язкова людина, яка «вдавиться» за копійку. Вона носитиме одні й ті ж речі кілька років тільки тому, що шкодує грошей на обновки. А якщо у Тельця з'явиться сім'я і діти, така ж доля чекає і домочадців. Про скупість Тельця ходять легенди. Ця людина продасть вам використаний товар за ціною нового, а на дні народження буде їсти і пити за двох, щоб компенсувати подарунок. Якщо ви бажаєте розкрити дріб'язкову душу Тельця, просто позичте у нього грошей. І не дивуйтеся, якщо він позичить їх вам під відсотки, а за кожен прострочений день призначить пеню. Заради власного збагачення Телець танком пройдеться по конкуренту та піде далі, не обернувшись. Він упевнений - хто сильніший, той і правий. Телець - справжній тиран у сім'ї. Він вважає себе найрозумнішим і вдає з себе альтруїста. Однак на ділі все інакше. У житті Телець робить багато помилок, бо є занадто приземленим і рідко буває різнобічно розвиненим. До того ж ця людина часто сумнівається в собі і боїться брати на себе відповідальність. Якщо ж говорити про чуттєву складову, то Тельці черстві і скупі на емоції, першими ніколи не підійдуть миритися, навіть якщо самі стали причиною конфлікту. Вони будуть дутися і мовчати, поки ви не прийдете і не вибачитеся перед ними. СтрілецьСтрільців прийнято вважати добряками, справедливими і безстрашними особистостями, які гідні стати рятівниками цього світу. Насправді цей образ багато в чому надуманий, причому самими ж Стрільцями. Те, що зі Стрільцями легко і просто спілкуватися, - загальновизнаний факт. Але цим уся користь і обмежується. Відчайдушність і безглуздий оптимізм цієї людини частіше заважає вирішенню питань, ніж допомагає. Стрілець може насміхатися, грубити, жартувати, створюючи конфлікт, а потім відходить в сторону, залишаючи інших розсьорбувати свої проблеми. Стрільці обожнюють посиденьки в галасливих компаніях з танцями і алкоголем, причому люблять погуляти за чужий рахунок. Нерідко саме через його товариство розвалюється навіть найміцніша компанія. Більше того, часті загули приводять цю людину до сімейних проблем. Легкий флірт може перетворитися на зраду, за яку Стрілець навіть не відчуватиме провини, знайшовши собі тисячу виправдань. До того ж, з близькими людьми Стрілець егоїстичний. Він завжди забирає собі все найкраще, бо вважає себе головним у сім'ї, а допомагати домашнім по господарству не стане ніколи. При цьому навколишні знають представника цього знака тільки з хорошого боку, що зайвий раз доводить його лицемірність. БлизнюкиПредставники знаку Близнюки - деспотичні особистості, від яких страждають всі, хто взаємодіє з ними, але перш за все, найближчі. Самі Близнюки - вільні і незалежні, і відразу ставлять на місце того, хто зазіхає на їх свободу. А ось близьким цієї людини живеться набагато гірше. Діти Близнеця «ходять по струнці» і регулярно отримують наганяй від такого батька за погані оцінки і не краще поведінка. А кохана людина Близнюка завжди «під ковпаком». Близнюк контролює кожен крок партнера, може ритися в телефоні, стежити, влаштовувати допит із пристрастю, а все через патологічної ревнощів. Якщо ви думаєте, що такими деспотичними Близнюки постають тільки в сім'ї, ви помиляєтеся. У колективі ці особистості завжди домагаються місця, до якого прагнуть, причому, не завдяки своїм талантам і наполегливості, а за допомогою інтриг, хитрості і обману. Плести інтриги для Близнюка - звичайна справа, яким він вла
Здоров`я Саме не мине. Медики розвінчали міфи про інсульт Міф 1. При інсульті треба створити спокій і комфорт, відлежатися, в лікарню їхати не обов'язковоЦе не так. Якщо тільки запідозрений інсульт, необхідно негайно викликати швидку допомогу і відправлятися в лікарню в спеціалізоване відділення для лікування пацієнтів з інсультом. Загальне правило для людей з інсультом: чим раніше він звернувся за медичною допомогою, ніж раніше потрапив в стаціонар, тим більше шансів у нього на виживання і на ефективне лікування. Тому не потрібно вичікувати час - година, друга, третя, мо, само пройде. Якщо інсульт запідозрений, потрібно терміново викликати швидку допомогу. Міф 2. Основна ознака інсульту - головний більНі це не так. Головний біль може бути ознакою однієї з форм порушення мозкового кровообігу, коли відбувається субарахноїдальний крововилив через розрив аневризми артерії мозку. І ось у цій ситуації головний біль є лідируючою в клінічній картині інсульту. Вона, як правило, дуже сильна за характером, схожа на удар по голові, як це описують пацієнти. Розвивається вона швидко і є інтенсивною. Але така ситуація зустрічається всього в 3-5% випадків. Для всіх інших форм інсультів головний біль не є надійною і лідируючою ознакою. Перша ознака інсульту - слабкість у руці і нозі з одного боку. Іноді, якщо це сильно виражений симптом, людина може навіть впасти. Якщо ж більше в руці, наприклад, то вона може упустити щось - ручку, кухоль тощо. Друга ознака - це мовні порушення, коли людина не говорить взагалі або не сприймає, що їй говорять. Також вона може все розуміти, виконувати прохання, але при цьому у неї буде вкрай змазана мова, відчуття «каші в роті». Третій, найбільш частий симптом, - це перекіс обличчя, коли раптово виникає асиметрія обличчя, опущений кут рота, обличчя перетягнуте на один бік. Якщо щось із перерахованого помітно, слід негайно викликати швидку допомогу. Однак до приїзду медиків людині нічого не можна давати - ні води, ні їжі, ніяких таблеток, тобто нічого через рот (так званий принцип НЧР). Слід покласти потерпілого на рівну поверхню і чекати приїзду лікарів. Міф 3. Після перенесеного інсульту повного відновлення не будеВідновлення після інсульту залежить від багатьох факторів. По-перше, від того, який був інсульт - ішемічний або геморагічний, тобто обумовлений або закупоркою судини, або крововиливом. По-друге, важливу роль відіграє розмір осередку ураження в мозку - чим більше ця частина, тим важче стан пацієнта, відновлення йде складніше. Якщо це осередки невеликих розмірів і розташовані в зонах мозку, які стратегічно не так значимі для людини, вони можуть повністю відновлюватися до того рівня, який був до захворювання. Все дуже індивідуально. Значення має і те, наскільки швидко людина звернулася за допомогою до медиків і які терапевтичні заходи їй були проведені. Міф 4. Інсульт безпосередньо залежить від генетикиІнсульт сам по собі у спадок однозначно не передається. Але можуть збільшувати ризик інсульту деякі стани, які можуть бути зумовлені генетично. Наприклад, генетичну природу можуть мати артеріальна гіпертензія, високий рівень холестерину, цукровий діабет. А вони вже приводять людину в зону ризику по інсульту. Але це не обов'язково в 100% випадків призведе до інсульту. Інсульт - це завжди певна взаємодія між генетичними факторами ризику та факторами середовища: як людина поводиться, чи дотримується здорового способу життя, займається профілактикою тощо. Міф 5. Інсульт не повторюєтьсяТут ситуація виглядає з точністю до навпаки. Навіть якщо у людини, яка перенесла інсульт, повністю пройшли всі симптоми, вона все одно залишається в групі ризику, причому досить високого, з розвитку повторного інсульту. Тому вона повинна дотримуватися певних умов, приймати прописані препарати, які спрямовані на профілактику такого стану. Найбільш високий ризик повторного нападу в перші 3 місяці після першого. Але при цьому можливість другого інсульту безпосередньо залежить від того, як людина поводиться в реабілітаційному періоді і як дотримується рекомендацій лікаря по вторинній профілактиці. Якщо вона, наприклад, не стежить за тиском, рівнем холестерину, не приймає препарати, які кров розріджують, тоді у неї ризик повторного інсульту набагато вище, ніж той, що був до розвитку першого нападу. Міф 6. Інсульт не можна попередитиЦе не так. По-перше, людям, які наближаються до межі в 50 років, слід приділити увагу своєму способу життя - треба відмовитися від шкідливих звичок, особливо від куріння, почати стежити за вагою, контролювати тиск, рівень холестерину і цукру в крові. Такі нескладні речі здатні ефективно знижувати ризики щодо розвитку інсульту. Особливу увагу слід приділити своєму здоров'ю тим, у кого вже є супутні патології типу артеріальної гіпертензії, цукрового діабету тощо. Їм слід вчасно і за схемою приймати препарати, що коректують ситуацію, а також дотримуватися простих порад щодо здорового способу життя, щоб звести до мінімуму можливість прояву інсульту у себе.
Дозвілля Названо найчастіші причини сімейних "розборок" у відпустці, і це смішно Найпоширеніша причина сварок серед відпочиваючих пар - невміння робити красиві фотографії. Через це сваряться 34% людей, пише сервіс Skyscanner, який провів опитування своїх користувачів. На другому місці - небажання одного з партнерів підняти зад з дивана і припинити перегляд телебачення або Мережі - 27%. По 24% набрали суперечки через режим дня, коли хтось хоче спати, а хтось гуляти далі, і через різний підход до виїзду на відпочинок - коли хтось збирається на ходу, а його партнер сидить в аеропорту за кілька годин до вильоту. Також відпочиваючих сварить те, що організація відпочинку, як правило, лежить на комусь одному, і те, що один із партнерів або щось забуває, або тягне 10 валіз на тиждень відпочинку. Так що майте на увазі, якщо ця тема назріває й у вас - краще змініть її - вона потенційно небезпечна.
Дозвілля Дамські угодники або жінконенависники. Знаки Зодіаку, схильні до адюльтерів ОвенВ їхній персоні зосереджені всі кращі якості поціновувачів жіночої краси. Вони не втратять можливості захоплюватися слабкою статтю навіть тоді, коли це робити досить недоречно. Їхнє справжнє призначення - служити жінці, красиво за нею доглядати, звеличувати компліменти і підкорювати любовний Олімп. Своєю харизматичністю вони здатні гори перевернути, але проти таких дій не буде об'єкт підкорення. ТелецьДля них головним сенсом життя є створити повноцінну сім'ю. Вони доглядають за дамами досить коректно, не дозволяючи нічого зайвого, боячись поквапити події. Їх не можна назвати угодниками, адже вони не створені догоджати. Просто вони намагаються створити таку атмосферу, щоб їхній жінці було в ній легко і невимушено. Для них правила флірту - темний ліс, у якому вони навіть не намагаються розібратися. Ступінь їхнього залицяння ненав'язливий, але при цьому приємний. БлизнюкиЦі представники настільки звабливі, що можуть викликати спалах ревнощів навіть у холодної особи. Вони є істинними і визнаними королями флірту, яким не байдуже спрямовувати на спокусницю свої способи зваблювання. Вони почуття тонко відчуваю жіночу психологію і успішно орієнтуються в її проявах. Для них нічого важливішого, ніж передбачити бажання жінки, і тим самим завоювати її розташування. РакЦі знаки настільки зайняті своєю персоною, що їм немає діла до протилежної статі. Їх, швидше за все, можна віднести до категорії жінконенависників, але вони в потрібний момент знайдуть свою половинку. Така нетипова поведінка представником обумовлено неправильним вихованням, коли спонтанно викликалося негативне ставлення до жіночої статі. Його природна холодність і замкнутість - відмінний грунт для формування противника дружин. ЛевВони вважають за краще, щоб ними милувалися і захоплювалися. Вони не належать до жінконенависники, тому вельми охоче приділяють увагу протилежної статі. Але це вони роблять в період залицяння. Після того, як пролунав марш Мендельсона, вони надають можливість своїй половині за ними доглядати і всіляко їм догоджати. Хоча протягом усього свого життя вони підтримують інтерес до сторонніх дам, особливо не піклуючись про почуття свого партнера. ДіваКому, як не їм, судилося тонко розбиратися в жіночій психології. Своїм розумом і чемністю вони здатні підкорити серце навіть самої крижаної особи, не кажучи вже про земної жінки. Їх невтомність і винахідливість, як коханця, завжди цікавить жіноча стать. Вони ніколи не втрачають інтерес до жінок, незважаючи на те, що перебувають у вельми солідному віці. Вони вміють дарувати не тільки компліменти, а й балувати невеликими подарунками. Милі штучки завжди розтоплять серце будь-якої панянки. ТерезиЦі особи є справжніми ловеласами. Про це можна складати легенди. Вони ж кидають усі свої сили на підкорення нових вершин, якщо колишні їм сильно набридли. Вони настільки звикають до суспільства красивих жінок, що вже не можуть зупинитися. Часом їм буває важко зробити вибір, щоб одружитися і зупинитися на одній. Їх висока ступінь еротичності заводить і бентежить весь жіноча стать. СкорпіонЇхній пильний погляд здатний обеззброїти будь-яку прихильницю, але ця дія розрахована з однією метою. Їхня нетипова поведінка стає ознакою прихованого жінконенависника. Незважаючи на свій сексуальний знак, вони здатні застосовувати до своєї партнерки психологічне насильство. Багато представниць не витримують домінування і розлучаються з ними ще до початку серйозних відносин. Вони відчувають труднощі при виборі другої половини, але якщо її знайдуть, то вважають, що період залицяння і компліментів є примхою для безпорадних людей. СтрілецьВони є істинними улюбленцями жінок. Для цього знака любовні відносини - дороговказ, що веде їх у світ спокуси. Вони по життю обожнюють авантюри і намагаються побачення обставити таким чином, щоб у ньому повністю зануритися і піддатися спокусам. Для них існує тільки дві пристрасті - жінки і жага мандрів. Вони невиправні романтики, вірять в любов з першого погляду і вважають, що вона до них прийде навіть на край світу. Їх щирість завжди підкуповує жіноча стать, ніж вони безсумнівно користуються. КозерігПрактично для цього знака світ любові не існує. Вони не приховують того, що свій шлюб вони укладають з істинно матеріальних міркувань. Їм не властиво йти на поступки і дарувати компліменти. Їхнє серце закрите для кохання, тому вони чітко зайняли позицію жінконенависника. Вони настільки деспотично ставляться до своєї другої половини, що в їхній родині їм відведено місце деспотичності і тиранії. Їх черствість зароджує в них готовність до домашнього насильства, через яке у них виникають деякі неприємності. Водолій Вони настільки зациклюються на своїй персоні, що у них немає бажання звертати увагу на протилежну стать. Вони не є угодниками, тому що вважають, що жінки самі повинні їм пропонувати щось особливе. А там вони подивляться і виберуть, що для них найбільше підходить. Їхня скупість іноді переходить усі межі, тому в плані подарунків на них можна не розраховувати. Але якщо вони і зволять піднести щось подібне, то від представниці вони зажадають відшкодувати збитки своїм ставленням до їхньої ранимої натури. РибиЦе типові жінконенависники, що насилу проникають у жіночий світ. Вони вважають, що жінки марно себе тішать ілюзіями і мріють про світле і віддане кохання. Вони завжди налаштовані на одну хвилю, і вона ні в якому разі не перетинається з жіночими бажаннями. З юних років у них в підсвідомості закладено переконання, що в світі і так достатньо різних захоплень, щоб ще витрачати час на жіночі примхи. Хоча іноді вони захоплюються протилежною статтю, але вся їхня пристрасть згасає, як тільки вони задовольнять свій природний інстинкт. Источник.
Дозвілля Він і вона: якими стають після весілля різні знаки Зодіаку ОВЕНдружина:Легко закохуються, але швидко остигають. Разом з тим, якщо закохані по-справжньому, то це на все життя. Амбітні, рухають чоловіків до успіху. У спілкуванні з ними необхідний такт, вони схильні дуже ображатися на грубість і неуважність до себе. чоловік:Знаходять мудрість лише в зрілому віці, після 30 років, при цьому привабливі і комунікабельні. Тим часом, вони піднімають своїх дружин на п'єдестал, рідко їх критикують. Однак їм часто не вистачає твердості, хоча подкаблучникамі їх не назвеш, просто злегка непослідовні і імпульсивні в діях і словах. ТЕЛЕЦЬдружина:У них легкий характер, але, разом з тим, і дуже практичний. Можуть запропонувати чоловікові в якості доброї господині, турботу, домашній затишок, але і натомість вимагають матеріального і морального задоволення. Розлучитися з ними дуже складно, як власне, і посваритися, якщо вони самі цього не хочуть (в дуже рідкісному випадку), і свідомо не провокують своїх чоловіків. Інститут шлюбу для них дуже важливий як статус, тому й не розлучаються. чоловік:Для них важливіший шлюб, чим просто успіх в любові. Хороші чоловіки: надійні, вірні, справжні господарі у власному будинку. Одночасно небагатослівні і підозрілі, що, втім, при правильному підході дружини легко усунути. Злегка зануди, але зате грунтовні у всьому. БЛИЗНЮКИдружина:Жіночні, винахідливі, на перше місце ставлять красу і любов, і лише на друге будинок. Хороші матері. Заради дітей можуть погасити свої емоції. Вимогливі до матеріальної складової свого шлюбу. Можуть справляти враження легковажних, але це не так. Легко і з задоволенням приймають гостей і друзів, дуже привітні господині. чоловік:Їх девіз: «Любов – гра». Розвинений інтелект і вразливість. Люблять пофліртувати, і взагалі, сходити на сторону, але зрада фізична для них нічого не значить, – зміна вражень, не більше, а духовно завжди дуже прив'язані до дружин. Не виносять причіпок, контролю і будь-яких обмежень своєї свободи. РАКдружина:Ідеальні, вірні дружини і матері. Найчастіше люблять більше дітей, ніж чоловіка. Відмінні господині, пристрасні коханки, однак дуже ревниві і власниці. Чудово готують, їх будинок завжди наповнений затишком і запахом смачної їжі. Чарівні і розумні співрозмовниці з гостями і товаришами по службі чоловіка. Словом, в бруд обличчям ніколи не вдарять. Економні господині. чоловік:Для них життя не має сенсу без любові. Цілком віддаються пристрасті і почуттям. Мінливий настрій (від холодності до «вибуху») може поширюватися і на дружин, і на дітей. Але частіше це домашні і зразкові чоловіки. Улюблені дружини завжди надихають їх на активну роботу і великі заробітки, які завжди приносяться в сім'ю. Дуже віддані, але можуть бути надмірно економними. ЛЕВдружина:Дуже привабливі і пристрасні. Хороші господині і кулінарки, відповідальні, але вимагають до себе постійної уваги. Підвищені вимоги до свого матеріального утримання. Якщо відносини з чоловіком не складаються, можуть цілком віддатися турботам про дітей. Чудові в компаніях і талановиті вихователі не тільки своїх дітей, а й чоловіків. чоловік:Романтичні, але жадають від дружини обожнювання. Щедрі, люблять робити подарунки. Можуть проміняти домашній затишок заради суспільства, що частенько і роблять, сидіти вдома їм не властиво. Великодушні, але дуже ревниві. Часто сентиментальні. Завжди обожнюють своїх дітей, навіть якщо з дружиною немає гармонійних відносин. ДІВАдружина:Аналітика переважає над емоціями. Зайва турбота про своє здоров'я, а також чистоту житла. Дуже уважні до чоловіків і дітей, дбайливі і економні господині. Раціональні у всьому, тому у чоловіка може скластися враження, що дружина ставиться до нього з прохолодою, але це не так, просто Дівам властива нотка цинізму. чоловік:Подвійні і суперечливі натури: холодність поєднується з сентиментальністю. Дуже бояться критики. Оптимісти, часто обожнюють своїх дружин. Якщо зустрічають повне розуміння своєї натури, то віддаються родині без залишку. Завжди господарські і дбайливі, всю зарплату – в дім. Дуже люблять дітей. Часто возяться з ними. ТЕРЕЗИдружина:Сентиментальні, жіночні і люблять, коли їх звеличують. Якщо цього не відбувається, може розвинутися депресія. Ревниві, часто можуть ставити на перше місце домашній затишок і лише на друге кохання. Завжди мріють про багатого чоловіка, і ніколи не вийдуть заміж за безперспективного в цьому відношенні суб'єкта. чоловік:Напевно, найвірніші чоловіки. Щасливі, коли цінують їх почуття, разом з тим, пред'являють дуже високі запити до сімейного життя, як і до життя в цілому. Час від часу їм необхідно надавати спокій і увагу. Дуже честолюбні, іноді до марнославства. СКОРПІОНдружина:Динамічні, їм протипоказані одноманітність життя і плавна течія по ній. Жагучі, почуттєві, не прощають зрад. Дітей розглядають як продовження любові. Дуже віддані і дітям, і чоловікові, за умови, якщо він не зраджує. Можуть стежити за чистотою в будинку, але навряд чи будуть балувати кулінарними шедеврами. чоловік:Знак, що став символом cекcуальності. Владні. Любові віддаються повністю. При нещасному шлюбі жорстокі. Власники і ревнивці. Однак, можуть проміняти всю красу життя на сім'ю, готові пожертвувати собою заради дружини та дітей. Дуже прив'язані до дітей, і майже завжди добре забезпечують сім'ю матеріально. СТРІЛЕЦЬдружина:Менше за інших знаків розташовані до романтики. Для чоловіків, в першу чергу, вони хороші друзі і товариші. Гостинні господині. Від чоловіка також вимагають надання свободи. Цінують домашній затишок. Не виносять ревнощів у будь-яких проявах. чоловік:Добродушні і товариські. У любові щирі, але сімейне вогнище для них часто не на першому місці (на відміну від роботи). Вимагають від дружин надання свободи і розділення нею його інтересів. Відмінні батьки. Часто беруть з собою дітей на відпочинок, особливо якщо займаються активним відпочинком. КОЗЕРІГдружина:Прагнуть мати впливових і практичних чоловіків. Але, разом з тим, дуже вірні дружини. Чи не виносять критики, самі критикують. Часто домашній затишок розглядають як головний доказ любові. Дещо агресивні по відношенню до домашніх. чоловік:Дуже практичні, не виносять самотності. Надійні, прагнуть до лідерства в будинку. Небагатослівні, свої почуття висловлюють вчинками, а не словами. Часто розділяють свою любов між дружиною і дітьми, всім дістається потроху. У сім'ї прагнуть до лідерства, особливо якщо на роботі не є такими. Можуть непогано готувати, особливо якщо до цього змушують обставини. ВОДОЛІЙдружина:Високі запити до свого обранця, велика потреба до стабільності. Люблячі матері і господині, цінують хорошу кухню. Велика увага духовної складової. Відсутність підозрілості, але великі претензії до матеріального боку життя. Якщо чоловік замало заробляє, будуть відчувати себе не дуже щасливо з ним. Рай в курені не для них. чоловік:Часто виявляються ідеалістами. У любові вірні і постійні. Легко йдуть на компроміс, не ревниві. Від дружини часто вимагають мати схожі інтереси зі своїми. Але любов для них не єдина віддушина, а лише складова їх життя, в силу різнобічності їх інтересів. РИБИдружина:Головне достоїнство – здатність цілком віддаватися любові і розуміти чоловіка. Вірні і віддані. Часто льстиві. Будинок і діти для них не менш важливі, ніж палке кохання. І все ж, для них понад усе спокій і щастя чоловіка і дітей. Як правило, добре готують і люблять смачно поїсти. чоловік:Пристрасні, великі вимоги до фізичної і духовної любові. Часто нерішучі. Щедрі, обожнюють своїх дружин. Ніколи не командують дружинами, а розглядають їх скоріше як опору в житті. Без рясного c * кcа гармонія в сімейних відносинах часто неможлива. Все інше для цих чоловіків другорядне, хоча хто ж не любить затишок і смачну вечерю.
Дозвілля Актуально взимку: Кімнатні рослини, які виживають майже в повній темряві Папороть адіантум венерин волосУ цієї папороті кумедне листя, дійсно нагадує кучеряве волосся. Більшість папоротей добре себе почувають в приміщеннях зі слабким освітленням. Їх легко вирощувати. Тільки не засувайте квітку в найтемніший куток, природне світло їй все ж таки необхідне. Венерин волос швидко росте, він потребує високої вологості, але вода в горщику стояти не повинна, тому забезпечте дренаж. Рослину потрібно регулярно обприскувати відстояною водою. БегоніяУ цих рослин досить широкий спектр кольорів і форм листя. Якщо ви виберете бегонію королівську (рекс), вона буде жити у вас щасливо без прямого світла. Тільки переконайтеся, що ви її не переливаєте. Полийте рослину, дайте їй висохнути і повторіть. М'ятаМ'ята добре росте в болотистих місцях, і їй буде достатньо того, щоб ви забезпечували її вологою і вона отримувала трохи світла. Листя м'яти можна використовувати для чаю, фруктових салатів і коктейлів. М'ята також володіє додатковою перевагою — вона приємно пахне. Шведський плющШведський плющ (Plectranthus australis) виглядає старомодно і нагадає вам бабусю. І цікавий факт: насправді ця квітка ні шведська, ні плющ. Її ще називають шведською бегонією або повзучим Чарлі. Він швидко росте і добре виглядає в підвісних контейнерах. Це ідеальна рослина для початківців, яка не потребує прямого світла, за нею легко доглядати, але їй потрібен хороший дренаж. Мохові тераріумиЯкщо у вас вкрай мало світла, то подумайте про створення тераріуму з мохом. Йому буде досить вологості і проблисків світла. Розмістіть його неподалік від вікна, де він зможе отримувати відбите світло, і він буде процвітати. Складати композицію в тераріумі ще й захоплююче. Але якщо ви не знаєте, з чого почати, то купіть вже готову красиву композицію.
Гороскоп Гороскоп на 15 листопада 2021 року. Овни, ваша впертість може піти вам на користь. Риби, ви не самотні, просто варто озирнутися. 15 листопада 2021 року, понеділок. 11, 12 місячний день. Місяць, що росте в знак Овен ♈. Сприятливий день за місячним календарем. Один із найпозитивніших та енергетично потужних днів місячного місяця. Втілення будь-яких планів та задумів призведе до бажаних результатів з найменшими витратами з вашого боку. Можна сміливо вирушати у довгу подорож. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Загальний гороскоп для Овнів на 15 листопада пророкують, що в вас може прокинутися незрозумілу впертість. Воно принесе користь, якщо не переусердствуете. Багато в чому результат буде залежати від вашої наполегливості і віри в себе. ♉️ Телець Зірки для Тельців на 15 листопада каже, що сьогодні намагайтеся не сваритися з оточуючими, особливо з близькими вам людьми, пам'ятайте, наслідки конфліктів можуть виявитися абсолютно непередбачуваними. Самопочуття буде прекрасним, а значить, всі свої сили краще направте на корисну справу, активне дозвілля або прибирання квартири. ♊️ Близнюки Астропрогноз для Близнюків на 15 листопада каже, що сьогодні прекрасний день для того, щоб удосконалити свої знання, почерпнути корисну інформацію. Сьогодні рекомендується відвідувати семінари, вебінари, тренінги. ♋️ Рак Гороскоп для Раків на 15 листопада вважає, що сьогодні день прощення. Знайдіть можливість для примирення з тими, з ким перебуваєте в сварці. Чи не відштовхуйте людей, які тягнуться до вас чистою душею. ♌️ Лев Зодіакальний прогноз для Львів на 15 листопада говорить, що потрібно проявити активність, особливо в питаннях, що стосуються спілкування, контактів і зв'язків. Багато представників знаку ризикують щось втратити: це можуть бути як солідні суми гроші, так дрібниці. Ні про що не шкодуйте, тільки завдяки деяким втрат ми набуваємо щось нове. ♍️ Діва зірки для Дев на 15 листопада говорить, що краще залишити свою думку при собі. Не вступайте в серйозні суперечки і конфлікти з керівними особами. У ваших стосунках настане чуттєвий і романтичний період. ♎️ Терези Астропрогноз для Терезів на 15 листопада пише, що в цей день вдасться і добре попрацювати, і розважитися так, як давно хотілося. Обов'язково прийміть запрошення на побачення або вечірку, відмінно проведете час. У сімейних відносинах буде гармонія і взаєморозуміння. ♏️ Скорпіон Астропрогноз для Скорпіонів на 15 листопада радять бути сміливішими і вірити в силу свого наміри. Труднощів не виникне, якщо ви не будете брати на себе занадто багато. Давайте людям другий шанс, якщо вони надихнуть вас на нові подвиги. ♐️ Стрілець Зодіак для Стрільців на 15 листопада говорить, що домашні турботи змусять забути про багато що. Близько будуть дуже гаряче обговорювати ваші побутові проблеми і брати участь в їх рішеннях. Не тягніть на себе ковдру, дозвольте і іншим висловити свою думку. ♑️ Козеріг Зодіак для Козерогів на 15 листопада каже, що в цей день радять прислухатися до внутрішнього голосу, який веде вас в потрібному напрямку. Поспілкуйтеся з близькими друзями і поділіться своїми снами і мріями. Хороший день для зустрічей з друзями, родичами. ♒️ Водолій Гороскоп для Водоліїв на 15 листопада радять йдуть зміни, які збільшать шанси на успіх або підвищать матеріальний добробут. Чи не скупіться, якщо можете комусь допомогти - зробіть це. Вечір проведіть у компанії коханої людини. ♓️ Риби Астропрогноз для Риб на 15 листопада каже, що сьогодні у самотніх представників знаку з'явиться шанс познайомитися з близьким по духу людиною. Ви здивуєтеся, дізнавшись, як багато є варіантів вирішення вашої проблеми. Обережність не завадить в плані інтернет-покупок - не варто легко розлучатися з грошима.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,4277241230011-/ /-pc-/
Top