counter
Архів Повернутись назад 14 Жовтня 2017
14 Жовтня
Коронавірус оформление ленты  У бібліотеці столичного університету знайшли раритетний револьвер У Староакадемічному корпусі бібліотеки Національного університету "Києво-Могилянської академії" за старими книжковими шафами знайшли раритетний револьвер. Про це повідомив радник міністра МВС Михайло Апостол на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Як повідомляється, схованку виявили під час ремонту. За попередніми оцінками, їй не менше 150 років. Зовні револьвер схожий на жіночий, але в ньому не вистачає однієї кулі з шести в заряді. "Всі ознаки, що виготовлений у Європі: чорна пластмаса з декоративними візерунками вмонтована в металевий корпус, а на корпусі вибиті цифра 7 і букви RN і щось на зразок корони", - повідомив радник Авакова. Нагадаємо раніше повідомлялося, що житель Київської області планував виїхати в РФ на автомобілі Buick Century 1961 року  випуску, який перебував у розшуку.
Події Смерть голої росіянки в Домінікані. Суд виправдав українку У Домініканській республіці суд виправдав українку Іванну Боярчук, яка була за кермом авто і знімала відео, коли оголена громадянка Росії Наталія Бородіна вилізла у вікно й отримала смертельні травми від зіткнення з дорожнім знаком. Про це розповіла почесний консул України Андреа Біамонті, повідомляє ТСН. «Громадянку України Іванну Боярчук визнали невинною в цій трагедії. Вона вільна і в будь-який момент може покинути Домініканську республіку. За даними слідства, росіянка загинула через власну необережність. Після звільнення Іванна повернулася в свій готель, чи покидала вона країну - невідомо», - сказала Андреа Біамонті. Як повідомлялося, після події українку Іванну Боярчук доставили у відділення поліції, де провели експертизи й екстрене судове засідання-розслідування. Громадянку України підозрювали у ненавмисному вбивстві.
Політика У МЗС України угамували Будапешт: відверто загрався Зовнішньополітичне відомство України висловило протест Угорщини в зв'язку з проведеною під посольством України від 13 жовтня акцією «Самовизначення для Закарпаття». Про це на своїй сторінці в Facebook написав директор Департаменту політики та комунікацій міністерства закордонних справ України Олексій Макєєв. «Будапешт, незважаючи на наш для багатьох оглядачів дуже конструктивний дипломатичний підхід, - відверто заграється. Ми будемо рішуче протестувати і очікуємо, що угорська влада незабаром відгородитися від цих ганебних закликів», - написав він. Нагадаємо, в п'ятницю, 13 жовтня, під посольством України в Будапешті була проведена акція «Самовизначення для Закарпаття». Цей мітинг, на який прийшло близько 150 осіб, проігнорували більшість угорських ЗМІ. Акцію висвітлювали тільки маргінальні або проросійські видання.
Політика оформление ленты  Турчинов: Український ПТРК «Скіф» знищить будь-яку бронетехніку В Україні пройшли успішні випробування нового українського протитанкового ракетного комплексу «Скіф», повідомляє прес-служба Ради національної безпеки і оборони України. «Випробування протитанкового ракетного комплексу «Скіф» проходили в Україні і за кордоном. Зокрема, цей протитанковий ракетний комплекс пройшов успішні випробування в умовах надвисоких температур у пустелі. Ракети ПТРК точно вражають цілі на відстані до 5,5 км», - сказано в повідомленні. За словами голови РНБО Олександра Турчинова, бойова частина комплексу «Скіф» показала унікальний результат, пропалюючи броню товщиною до одного метра. «У світі зараз немає бронетанкової техніки, яку не можна було б знищити українським протитанковим ракетним комплексом Скіф», - заявив Турчинов.
Суспільство оформление ленты  Батьком дитини 12-річної дівчинки зі Львівщини виявився не її сусід Проведений тест ДНК не підтвердив батьківство сусіда 12-річної породіллі зі Львівської області, якого вона раніше назвала батьком дитини. Про це в Facebook повідомила юрист-кримінолог Ганна Маляр. «Тест ДНК показав, що сусідський хлопець, якого 12-річна породілля зі Львівської області назвала батьком дитини, - не тато, а хто ж тоді тато? Зараз коло підозрюваних у цій справі широке - три особи, які є членами сім'ї дівчинки. Всі троє були в студії, і дівчинка сказала, що серед них є батько дитини. Кого боїться дівчинка? Чи не було там зґвалтування?" - написала Маляр. Після передачі, яка була в ефірі 13 жовтня, на тест ДНК відправили матеріали самої дівчинки, її новонародженої дочки і трьох родичів героїні, зокрема її вітчима. Нагадаємо, 17 вересня 12-річна Таня Лучишин з Борислава Львівської області народила дочку. У ЗМІ повідомлялося, що батьком новонародженої дитини є 18-річний сусід дівчинки.
Політика Матіос: 150 км кордону України з Угорщиною перебувають у приватній власності 150 кілометрів державного кордону між Україною та Угорщиною складається з приватних земельних ділянок і не контролюється належним чином, заявив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, повідомляє «112 Україна». «Фактично 150 кілометрів кордону з Угорщиною - це приватні земельні ділянки, селищна рада виділила місцевим жителям два гектари. Там вибудувана комунікація та кластери ще з "гуляйполевських" часів. Я не один раз попереджав органи держвлади про те, що частина кордону на Закарпатті є приватною вже більше десяти років. Там не може проїхати прикордонний наряд, так як з вишок "приватного кордону" їх засліплюють світлом, а то й починають стріляти», - заявив головний військовий прокурор України. Також Анатолій Матіос зазначив, що про це він планує доповісти генпрокурору України Юрію Луценку. «Я вважаю, що далі так не може бути і так не може продовжуватись», - резюмував Матіос.
Політика ДПСУ відповіла Матіосу: Україна контролює увесь кордон з Угорщиною Державна прикордонна служба України в повному обсязі здійснює охорону держкордону з Угорщиною в Закарпатській області, яка проходить поруч з приватними земельними ділянками. Про це повідомили в прес-центрі ДПСУ у відповідь на заяву головного військового прокурора України Анатолія Матіоса, що на українсько-угорському кордоні 150 кілометрів не контролюються владою. «Державна прикордонна служба вживає всіх заходів, щоб повернути в держвласність земельні ділянки, розташовані уздовж лінії кордону. Співробітники ДПСУ у взаємодії з прокуратурою Закарпатської області вже повернули в державну власність 34 земельні ділянки площею понад 132 га», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, раніше головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що частина державного кордону між Україною та Угорщиною протяжністю близько 150 км складається з приватних земельних ділянок і належним чином не контролюється прикордонниками.
Суспільство оформление ленты  Витівка Івана Дорна на росТВ здивувала відому журналістку Скандальний український співак Іван Дорн відзначився дивною поведінкою на зйомці російського шоу «Вечірній Ургант», повідомила на своїй сторінці в Facebook журналіст Олена Риковцева. «Іван Дорн сидить в студії у Івана Урганта, жартують, приколюються танцюють (танцює Дорн, а Ургант сидячи веселиться), з залізяками в роті дурнувато викрикують імена поп-зірок і, головне - анонсують тур Івана Дорна російськими містами. Уміють люди відблокувати всілякі дурні проблеми на кшталт війни тощо», - написала Олена Риковцева. Як повідомляється, Іван Дорн у шоу «Вечірній Ургант» взяв участь у конкурсі «Повний рот колаби», де мав виголосити імена відомих артистів з дивним пристосуванням у роті, що заважає нормально говорити. Як пояснив Іван Ургант, ідея цього конкурсу виникла через те, що багато хто звинувачує Дорна у незрозумілій вимові слів у піснях.
Політика оформление ленты  Порошенко назвав армію України однією з найсильніших у Європі На сьогодні українська армія стала однією з найсильніших у Європі. Про це 14 жовтня заявив президент України Петро Порошенко на полігоні в Житомирі під час передачі Збройним силам України нового озброєння. «Зараз українська армія - вже одна з найсильніших армій на континенті, добре навчена й озброєна, з унікальним бойовим досвідом, армія демонструє, що нам є чим захистити свою землю. Зараз армія демонструє, яким чином домогтися звільнення кожного шматочка української землі», - сказав президент України. Крім того, Петро Порошенко повідомив, що Україна вперше з 2014 року почала формувати оперативний резерв військової техніки. Нагадаємо, сьогодні президент України Петро Порошенко передав військовим 200 одиниць військової техніки, зокрема 62 танки.
Політика оформление ленты  На честь УПА центром Києва пройшла смолоскипна хода До 75-річчя Української повстанської армії та Дня захисника вітчизни сьогодні, 14 жовтня, в центрі Києва відбулася смолоскипна хода - «Марш слави». Кілька тисяч представників «Правого сектора», ВО «Свобода», «Національного корпусу» і киян зібралися біля пам'ятника Тарасу Шевченку. Там відбувся короткий мітинг. «Для кожного патріота цей день - велике свято, - сказав лідер «Свободи» Олег Тягнибок. - Воно знаменує нашу боротьбу - боротьбу минулих поколінь, сьогоднішніх за велику Україну. Цей день змушує нас згадати про всіх тих, хто боровся, поклав свої життя за Українську державу. Не зганьбимо пам'ять героїв, захистимо майбутнє наших дітей!». Тягнибок закликав дотримуватися дисципліни під час маршу. «Нехай усі побачать цю велику силу українських об'єднаних націоналістичних структур», - додав він. Після цього колона пішла бульваром Шевченка, далі на Майдан Незалежності і спустилася на Поділ. Як тільки почало сутеніти, учасники ходи стали запалювати факели і димові шашки.

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,51109409332275-/ /-pc-/
Top